COIN MEDICAL CLINICAL RESEARCH CONSULTANCY, AFGEKORT : COIN MEDICAL CRC

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : COIN MEDICAL CLINICAL RESEARCH CONSULTANCY, AFGEKORT : COIN MEDICAL CRC
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 848.419.903

Publication

29/12/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 30.06.2014, NGL 23.12.2014 14700-0519-008
13/09/2012
ÿþ Med Word 11.1

in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

[NI

*12154255*

NEERGELEGD

04 SEP, 2012

RECHTBANK VAN

KOOPHAN;MWE GENT

Ondernemingsnr Benaming Vi)Lil J b01

(voluit) : (verkort) : COIN MEDICAL CLINICAL RESEARCH CONSULTANCY

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 9031 Gent (Drongen), Bassebeekstraat 39

(volledig adres)

Onderwerp akte : Oprichting - statuten - verklaringen - benoemingen

Er blijkt uit een akte verleden voor meester CALLIAUW Peter, notaris te Gent, op 16 augustus 2012, geregistreerd, dat er een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid werd opgericht, met als:

1) Benaming: COIN MEDICAL CLINICAL RESEARCH CONSULTANCY, afgekort COIN MEDICAL CRC.

2) Zetel: 9031 Gent (Drongen), Bassebeekstraat 39.

3) Aandeelhouders:

a) Mevrouw MIDDENDORP Meintje Hendrika, geboren te Ooststellingwerf (Nederland) op 24 maart 1963, wonende te 9031 Gent (Drongen), Bassebeekstraat 39.

b) De heer JANSEN Hugo Mechtilde, geboren te Heerlen op 1 mei 1960, wonende te 9031 Gent (Drongen), Bassebeekstraat 39 .

4) Doel:

De vennootschap heeft tot doel:

Zo voor haar eigen rekening als voor rekening van derden, in België en/of in het buitenland, alleen of in samenwerking met derden om het even welke industriële, handels-, financiële, roerende of onroerende handelingen te stellen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op:

Het verlenen van technische, administratieve, financiële en commerciële bijstand aan derden ,dit in de meeste ruime zin genomen.

Het opvolgen, begeleiden, rapporteren van alle mogelijke vormen van klinische studies, alsook het statistisch in kaart brengen van deze onderzoeken.

Deze bijstandsverlening kan zowel in het binnen- als in het buitenland gebeuren.

Het verlenen aan de ondernemingen waarin zij deelneemt of niet deelneemt, al dan niet bezoldigd, van alle bijstand, hetzij technisch, commercieel, administratief of op het vlak van algemeen beheer, hetzij financieel, met inbegrip van de borgstelling en in pandgeving van onroerende goederen.

Onderneming in onroerende gcederen, welke onder meer omvat: de verwerving, de vervreemding, het beheer, de uitbating, de valorisatie, de verkaveling, de ordening, de huur en de verhuur, het doen bouwen en verbouwen, de procuratie, onroerende leasing en roerende leasing.

De participatie, onder welke vorm het ook zij, in de oprichting, ontwikkeling, omvorming en controle van alle ondernemingen, Belgische of buitenlandse, commerciële, financiële, industriële of andere; de verwerving v

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -13/09/2012 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

~"

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -13/09/2012 - Annexes du Moniteur belge

eender welke titels of rechten door middel van participatie, inbreng, onderschrijving, koop, aankoopoptie, verhandeling, of op iedere andere wijze.

Uitoefenen van bestuursmandaten in binnen- en buitenlandse vennootschappen, al dan niet dochtervennootschappen.

De vennootschap mag zich borgstellen en onroerende goederen en pand geven of hypothekeren voor verbintenissen door derde personen aangegaan.

Zij mag eveneens al haar andere goederen, met inbegrip van het handelsfonds, in pand geven en aval verlenen in het voordeel van derden.

Het optreden als tussenpersoon bij onderhandelingen door gehele of gedeeltelijke overname van aandelen; in de meest ruime betekenis, het deelnemen aan emissieverrichtingen van aandelen en vastrentende waarden door intekening, waarborg, plaatsing, verhandeling of anderszins, alsmede het verwezenlijken van om het even welke verrichting inzake portefeuille- of kapitaalbeheer.

Het verlenen van advies en technische bijstand aan bedrijven werkzaam in de gezondheidssector bij de ontwikkeling van geneesmiddelen en/of medische apparatuur. Deze opsomming zal nooit als limitatief kunnen beschouwd worden en is slecht exemplatief. Deze formulering omvat eveneens al wat in de sectors waarin de onderneming actief zal zijn, gebruikelijk is of zal worden.

De vennootschap zal door middel van inbreng, versmelting, opslorping, inschrijving, of op welke wijze ook mogen deelnemen aan alle andere ondernemingen, verenigingen, vennootschappen, welke overeenkomen met het maatschappelijk doel of die nuttig zijn tot de algehele of gedeeltelijke verwezenlijking van haar doelstellingen, in alle takken van de industrie.

In het algemeen zal de vennootschap alle commerciële, industriële, financiële, roerende en onroerende handelingen mogen verrichten, aankopen, verkopen, huren, verhuren van alle onroerende goederen, in rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk verband met haar maatschappelijk doel, of die van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan te vergemakkelijken of uit te breiden

5) Duur: Onbepaalde duur. De rechtspersoonlijkheid wordt verkregen vanaf de neerlegging van het uittreksel van de oprichtingsakte op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel.

6) Kapitaal: Achttien duizend zeshonderd euro (18.600,00 EUR), verdeeld in honderd (100) gelijke aandelen, zonder aanduiding van nominale waarde, die ieder een gelijk deel in het kapitaal vertegenwoordigen.

Het kapitaal werd onderschreven als volgt:

Mevrouw Middendorp Mientje schreef in op negenennegentig (99) aandelen, dewelke zij gedeeltelijk heeft volstort door inbreng van een bedrag van zes duizend honderd achtendertig euro (6.138,00 EUR).

De heer Jansen Hugo schreef in op één (1) aandeel, dewelke hij gedeeltelijk heeft volstort door inbreng van een bedrag van tweeënzestig euro (62,00 EUR).

De inbrengen in geld werden voorafgaandelijk aan de oprichting, in toepassing van artikel 224 van het wetboek van vennootschappen, gedeponeerd op een bijzondere rekening nummer BE06 8904 3425 8422, bij VDK Spaarbank, zoals blijkt uit een door voormelde financiële instelling op zestien augustus tweeduizend en twaalf afgeleverd bankattest, dat in het dossier van notaris wordt bewaard.

Ieder aandeel waarop door werd ingeschreven, is volgestort ten belope van één/derde. Het kapitaal is volgestort ten belope van zesduizend tweehonderd euro (6.200,00 EUR),

De vennootschap beschikt bijgevolg over een bedrag van zesduizend tweehonderd euro (6.200,00 EUR).

7) Zaakvoerder:

Eén niet-statutaire zaakvoeder: mevrouw Middendorp Mientje, wonende te 9031 Gent (Drongen), Bassebeekstraat 39.

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer natuurlijke personen, al dan niet bezoldigd en al dan niet vennoten.

De zaakvoerders worden door de vennoten benoemd. De zaakvoerders die zonder beperking van duur in de akte van oprichting zijn benoemd moeten beschouwd worden als statutaire zaakvoerder; zij worden geac t te

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -13/09/2012 - Annexes du Moniteur belge

zijn benoemd voor de duur van de vennootschap. Hun opdracht kan slechts om gewichtige redenen geheel of gedeeltelijk worden herroepen.

Aan de zaakvoerders kunnen vaste en/of schommelende wedden of vergoedingen worden toegekend, welke ais algemene onkosten geboekt worden.

Iedere zaakvoerder kan alle verrichtingen die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, behoudens die handelingen waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.

De statuten kunnen de bevoegdheid van de zaakvoerders beperken. Zodanige beperking kan aan derden niet worden tegengeworpen, ook niet al is ze openbaar gemaakt.

Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder. De vennootschap wordt bovendien geldig vertegenwoordigd door de bijzondere volmachtdragers binnen de grenzen van hun volmacht.

De zaakvoerder mag, aan één of meerdere personen of lasthebbers, al dan niet vennoten, bepaalde machten overdragen, waarvan hij de omvang en de duur bepaalt.

8) Boekjaar van één januari tot eenendertig december van ieder jaar en het eerste vanaf datum van oprichting om te eindigen op eenendertig december tweeduizend dertien.

9) Jaarlijkse algemene vergadering: negenentwintig juni om twintig uur. Indien die dag een zondag of een wettelijke feestdag Is, wordt de jaarvergadering de eerstvolgende werkdag, op hetzelfde uur gehouden. Eerste algemene vergadering in tweeduizend en veertien.

10) Aanleggen reserves, verdeling van de winst en de verdeling van het na vereffening overblijvend saldo:

Het batig saldo van de jaarrekening, na aftrek van de algemene kosten, sociale lasten, noodzakelijke geoordeelde afschrijvingen en provisies, maakte de nettowinst van de vennootschap uit.

Jaarlijks wordt van deze winst vijf procent voorafgenomen tot vorming van de wettelijke reserve. Deze voorafneming is niet meer verplichtend wanneer de reserve tien procent van het maatschappelijk kapitaal bereikt.

Het overschot wordt ter beschikking gesteld van de algemene vergadering die, op voorstel van de zaakvoerder, de bestemming ervan bepaalt.

Indien de wettelijke en bestuursrechterlijke voorschriften zulks toelaten zal de vennootschap een interimdividend mogen toekennen, te bepalen door de jaarvergadering en dit in overeenstemming met de vigerende voorschriften.

11) Voorwaarden voor de toelating tot de vergadering en voor de uitoefening van het stemrecht:

Behoudens in de gevallen door de wet of door de statuten voorzien, worden de besluiten genomen bij gewone meerderheid van stemmen, ongeacht het getal van de op de vergadering vertegenwoordigde aandelen.

De stemmingen gebeuren bij handopsteken of bij naamafroeping tenzij de jaarvergadering er met gewone meerderheid van stemmen anders over beslist. Elk aandeel geeft recht op een stem.

Een aanwezigheidslijst waarop de naam van de aandeelhouders en het getal van hun aandelen voorkomen wordt door ieder van hen of door hun lasthebbers ondertekend, alvorens zij ter zitting binnenkomen.

12) Ontbinding - vereffening - verdeling liquidatiesaldo.

In geval van ontbinding van de vennootschap om welke reden en op welk tijdstip ook, geschiedt de vereffening door de zorg van de zaakvoerder, handelend als vereffenaar en, bij zijn ontstentenis, door de vereffenaars benoemd door de algemene vergadering.

De vereffenaars hebben de meest uitgebreide bevoegdheid om alle handelingen te stellen zoals voorzien betreffende artikelen van het wetboek van vennootschappen.

Nadat de schulden van de vennootschap betaald zijn, wordt het overblijvende netto-actief verdeeld on er de vennoten in verhouding tot het aantal aandelen dat ieder van hen bezit in zover dat zij volstort zijn.

I

Voor-

behouden àaet Belgisch

Staatsblad

Indien niet alle aandelen in gelijke verhouding werden afbetaald, zullen de vereffenaars, alvorens tot de verdeling over te gaan, het evenwicht herstellen door alle aandelen op volledig gelijke voet te plaatsen, hetzij door beroep te doen op een nieuw kapitaal ten leste van de aandelen die onvoldoende werden afbetaald, hetzij door voorafgaande terugbetalingen, in speciën, ten voordele van de aandelen die in een groter gedeelte werden afbetaald, het saldo wordt evenredig onder alle aandelen verdeeld.

13) Overname verbintenissen.

De vennootschap neemt aile verbintenissen aangegaan namens de vennootschap in oprichting sinds 30 juni 2012 over.

14) Volmacht.

Door de zaakvoerder werd bijzondere volmacht verleend, met vermogen gezamenlijk of afzonderlijk op te treden aan:

- de heer De Grave Aimé, wonende te 9030 Gent (Mariakerke), Marcus Van Vaernewijckstraat 21, om alle formaliteiten te vervullen en al het nodige te doen met het oog op:

de inschrijving en uitbreiding van de bij deze opgerichte vennootschap in de kruispuntbank voor ondernemingen en bij het ondernemingsloket, de fiscale administraties (onder meer BTW), de registratieconnmissie en de sociaalrechtelijke instellingen en met het oog op alle latere wijzigingen aan en eventuele schrappingen van deze inschrijvingen.

vooR ONTLEDEND UITTREKSEL

Meester CALLIAUW Peter Johan te Gent

Tegelijk hiermee neergelegd: afschrift van de akte opichting, de dato 16 augustus 2012.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -13/09/2012 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Lulk B vermelden Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

05/10/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 29.06.2015, NGL 30.09.2015 15611-0563-009

Coordonnées
COIN MEDICAL CLINICAL RESEARCH CONSULTANCY, …

Adresse
BASSEBEEKSTRAAT 39 9031 DRONGEN

Code postal : 9031
Localité : Drongen
Commune : GENT
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande