COLORCONPLUS

Vennootschap Onder Firma


Dénomination : COLORCONPLUS
Forme juridique : Vennootschap Onder Firma
N° entreprise : 506.931.502

Publication

30/12/2014
ÿþ~

voos behouf

aan h Beie. Staatsi

Mod 2.1

PrilLt ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

1

Ondernemingsnr: ®5 © 3 3 1- O

Benaming

(voluit) : COLORCONPLUS

Rechtsvorm : VENNOOTSCHAP ONDER FIRMA

Zetel : SLEEPSTRAAT 16 - 9800 DE1NZE

Onderwerp akte : OPRICHTING

27-10-2014

VIII

922893

CkriEERG~LFGD

1.7 DEC. 2014

RECHTBANK VAN

KOOPHH,ITE GENT

ie

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/12/2014 - Annexes du Moniteur belge

Tussen:

1. dhr Van Damme Sven wonende te Sleepstraat 16, 9800 Deinze

2. mevr Goditiabois Annick wonende te Sleepstraat 16, 9800 Deinze

wordt overeengekomen over te gaan tot oprichting van een vennootschap onder firma, waarvan de statuten

luiden als volgt:

Artikel 1

De vennootschap heeft als benaming COLORCONPLIJS. De rechtsvorm is een vennootschap onder firma

Artikel 2

De vennootschap begint op heden en is opgericht voor onbepaalde duur,

Artikel 3

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 9800 Deinze, Sleepstraat 16. De zetel kan verplaatst worden

in België door besluit van de zaakvoerder

Artikel 4

De vennootschap heft tot doel zowel in België als in het buitenland, voor eigen rekening of voor rekening

van derden, als commissionair, vertegenwoordiger of tussenpersoon

a) Aan -en verkoop van handelsgoederen zowel soft -als hardware door middel van e-commerce (internet)

b) Ontwerpen, aanmaken, verhuren, verkopen van websites en webruimte

c) Retail van consumentenelectronica, computers en computeraccessoires, doe-het-zelf materiaal, boeken, dvd's.

d) Informatieverwerking en dienstbureau voor derden, delegatie van gespecialiseerd personeel.

e) Het geven van adviezen, het maken van studies, het voorbereiden en op gang brengen van alle mogelijke organisatiesystemen en beleidssystemen. Het in toepassing brengen van alle technieken in verband met het technisch, automatisatie, administratief, milieu, sociaal, financieel, economisch en algemeen beheer van ondernemingen, het geven van scholing en het organiseren van seminaries en voordrachten over deze technieken, dit zowel in eigen lokalen als in lokalen van derden.

f) Het leveren van premediaservice, digitale beeldverwerking, scannen, digitale proofing, layoutwerk, webdesign, digitale fotografie, kleur -en beeldcorrecties, kleuranalyse, leveren van drukvormen, colormanagement, beeldarchivering, beelddatabank en aile vormen van multimedia, videoreportages, mp3 producties, dvd-ontwikkeling, uitgeverijactiviteiten, publiciteitsondememing, marketingadviesbureau, outplacement, aile vormen van reclame, distributie, marktstudie en onderzoek, teken en ontwerpbureau, maken' van fotoreportages, fotostudiowerk, CD producties, vervaardigen van digitaal druk -en kopieerwerk, grafisch consultancy, alle vormen van drukvoorbereiding voor alle mogelijke technieken zoals daar zijn offset, typo, diepdruk, flexo, zeefdruk, digitale druk, ... het vervaardigen van Large Format Prints, fotoafdrukken op canvas, databasepublishing, proofing en calibratie van druksystemen, alle vormen van direct marketing.

g)Het patrimonium van de vennootschap te beheren in de ruimste zin van het woord, en oordeelkundig uitte breiden, aile beschikbare middelen te beleggen of weder te beleggen, zowel in roerende als in onroerende goederen, met uitsluiting van de handelingen van vastgoed makelaar.

Binnen dit kader

-overgaan tot aankopen, onderschrijven, beheren, verkopen, omruilen voor eigen rekening van aandelen, obligaties, deelbewijzen en/of effecten allerlei van vennootschappen en/of verenigingen eender welke, alsmede van andere roerende en/of onroerende waarden, tegoeden en/of vorderingen;

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen Verso : Naam en handtekening.

~

6

~e)

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/12/2014 - Annexes du Moniteur belge

-overgaan tot aankopen, verkopen, opschikken, uitrusten, valoriseren, bouwen, verhuren, onderverhuren, in huur nemen of leasen van onroerende goederen, al dan niet gemeubeld,

a}Het besturen van vennootschappen welke doel deze vennootschappen ook mochten hebben, het deelnemen in en het directievieren over ondernemingen en vennootschappen, alsook het uitoefenen van de functie van bestuurder of analoge functies in vennootschappen en andere rechtspersonen.

b)Het bevorderen van de oprichting van vennootschappen of het participeren in bestaande of nog op te richten vennootschappen.

c)De aan- en verkoop, in- en uitvoer, commissiehandel en vertegenwoordiging van om het even welke goederen, in het kort tussenpersoon in de handel.

d)Het toestaan van leningen en kredietopeningen aan vennootschappen of particulieren, onder om het even welke vorm; in dit kader kan zij zich ook borgstellen of haar aval verlenen, in de meest ruime zin, alle handels-en financiële operaties verrichten behalve die welke wettelijk voorbehouden zijn aan depositobanken, houders van deposito's op korte termijn, spaarkassen, hypotheekmaatschappijen en kapitalisatieondernemingen.

De vennootschap mag geenszins aan vermogensbeheer of beleggingsadvies doen als bedoeld in artikel 3, ten eerste en ten tweede van de wet van vier december negentienhonderd negentig, op de financiële transacties en de financiële markten en de wet over het vermogensbeheer en het beleggingsadvies van vijf augustus negentienhonderd tweeënnegentig en het Koninklijk Besluit van negenentwintig november negentienhonderd drieënnegentig.

Zij mag alle werkzaamheden en rechtshandelingen verrichten die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar doel.

De vennootschap mag al deze verrichtingen uitvoeren in België of in het buitenland, voor eigen rekening of voor rekening van derden, in de meest uitgebreide vorm.

Artikel 5

Het kapitaal van de vennootschap bedraagt 10 000,00 EUR vertegenwoordigd door 10 aandelen van 1 000,00 EUR ieder.

Dit kapitaal wordt ais volgt onderschreven;

Dhr Van Damme Sven, 5 aandelen hetzij 5000,00 EUR wordt bij oprichting voor 2000,00 EUR volstort Mevr Goditiabois Annick, 5 aandelen hetzij 5000,00 EUR wordt bij oprichting voor 2000,00 EUR volstort Artikel 6

De maatschappelijke deelbewijzen kunnen niet overgedragen worden aan personen die voor deze overdracht ncg geen lid waren van de vennootschap. Voor iedere overdracht tussen vennoten is steeds de voorafgaande toestemming van alle vennoten vereist.

Artikel 7

Het overlijden van een vennoot heeft de ontbinding van de vennootschap niet ten gevolge. De overblijvende vennoten of een door de eventueel enig overblijvende vennoot aan te duiden partij moeten de deeelbewijzen van de erfgenamen overnemen tegen de waarde per deelbewijs vastegesteld in de notulen van de laatste algemene vergadering der vennoten, voorafgaand aan het overlijden. Ten dien einde zal de jaarlijkse algemene vergadering der vennoten de waarde van de deelbewijzen bepalen en in de notulen vermelden.

Artikel 8

De vennoten of hun rechtverkrijgenden kunnen in geen geval de verzegeling vorderen van de voorwerpen die tot het vermogen van de vennootschap behoren, noch om het even welke maatregel vorderen die de normale werking van de vennootschap kan verhinderen.

Artikel 9

Dhr Van Damme Sven en mevr Goditiabois Annick worden voor de duur van de vennootschap tot zaakvoerder benoemd met een onbezoldigd mandaat. Elke zaakvoerder kan slechts worden ontslagen door een besluit van de vergadering van de vennoten, die met eenparigheid beslissen.

Artikel 10

Elke zaakvoerder is afzonderlijk bevoegd om de vennootschap in alle handelingen onder de firma te vertegenwoordigen.

Artikel 11

Met de inkomsten van de vennootschap worden alle kosten betaald die verbonden zijn aan het verwezenlijken van het maatschappelijk doel. De inkomsten van de vennootschap worden gevormd door haar toekomende vergoedingen. Het batig saldo, dat de resultatenrekening aanwijst, nadat aile lasten, de algemene kosten, de nodige provisies en afschrijvingen zijn afgetrokken, maakt de zuivere winst van de vennootschap uit. De vergadering van de vennoten beslist jaarlijks over de verdere bestemming van het saldo van de winst.

Artikel 12

Bij ontbinding van de vennootschap zal het maatschappelijk vermogen verdeeld worden onder de vennoten volgens hun verhouding van inschrijving.

Artikel 13

Een vergadering van de vennoten, jaarvergadering gencemd, wordt ieder jaar bijeengeroepen op de laatste vrijdag van de maand juni om 16 u.

Artikel 14

Het boekjaar van de vennootschap begint op 1 januari en eindigt op 31 december. Het eerste boekjaar loopt vanaf 27 oktober 2014 tot 31 december 2015.

Aldus overeengekomen te Deinze, op 27-10-2014

le--

;Voor-

t.,

behouden

aan het Belgisch Staatsblad



De zaakvoerder, Van Damme Sven







Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/12/2014 - Annexes du Moniteur belge " " " ------.-----_ ..,









Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
COLORCONPLUS

Adresse
SLEEPSTRAAT 16 9800 DEINZE

Code postal : 9800
Localité : DEINZE
Commune : DEINZE
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande