COLOSSEO

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : COLOSSEO
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 480.110.309

Publication

09/07/2014
ÿþOndernerningsnr : 0480110309

Benaming

(voluit) : COLOSSEO

(verkort) :

Rechtsvorm: besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel Stationsstraat 59, 9700 OUDENAARDEI

(volledig adres)

Onderwerp akte: KAPITAALVERHOGING - STATUTENWIJZIGING

Er blijkt uit een proces-verbaal opgesteld door Meester Nathalie HOMBROUCKX, geassocieerd notaris te' Oudenaarde (Elne), op vijf juni tweeduizend veertien, met volgende melding der registratie ""Geregistreerd op: het eerste registratiekantoor Oudenaarde op 13 juni 2014. Bladen: zeven, verzendingen: geen, Register 5 Boek 004 Blad 066 Vak 014, Ontvangen registratierechten: vijftig euro, getekend De ontvanger ai, S.DE SMET,; adviseur ai" dat de buitengewone algemene vergadering van de besloten vennootschap met beperkte; aansprakelijkheid "COLOSSEO", waarvan de zetel gevestigd is te Stationsstraat 59, 9700 Oudenaarde, ingeschreven in het rechtspersonenregister te Oudenaarde onder het nummer 0480110309, opgericht blijkens; akte verleden voor Notaris André Toye te Oudenaarde op 15 april 2003, bekendgemaakt in de Bijlagen tot het: Belgisch Staatsblad van 07 mei 2003, onder nummer 03051702., met éénparigheid van stemmen volgende; beslissingen heeft genomen

I. De vergadering neemt kennis doch ontslaat de voorzitter van het voorlezen van notulen van de bijzondere algemene vergadering de dato 29 mei 2014 houdende de beslissing tot uitkering van een tussentijds brutodividend ten belope van E 141.000,00, waarop 10 ten honderd roerende voorheffing verschuldigd is, hetzij E . 14,100,00, en dit door onttrekking aan de beschikbare reserves.

Deze dividenden werden toegekend als vole

- aan de Meer ARNONE Porfirio een bruto-bedrag ten belope van E 112.800,00;

- aan Mevrouw KOMNATA Alexandra een bruto-bedrag ten belope van E 28.200,00;

Deze dividenden werden betaalbaar gesteld in speciën.

II.Het kapitaal van de vennootschap wordt verhoogd met ¬ 126.900,00 zonder uitgifte van nieuwe aandelen, om het te brengen van ¬ 18.600,00 op ¬ 145.500,00 door inbreng van gelden voortvloeiend uit een eerder uitgekeerd bruto-dividend ten bedrage van E 141.000,00 onder aftrek van tien procent (10%) roerende ' voorheffing.

Deze nieuwe aandelen zullen dezelfde rechten en voordelen genieten als de thans bestaande aandelen en in de winst delen vanaf heden.

Onderschrijving van de kapitaatverhoging

1) de Heer ARNONE Porfirio, voornoemd onder 1./, verklaart in te tekenen op de kapitaalverhoging en te; volstorten in speciën voor een bedrag van E 101.520,00.

2) Mevrouw KOMNATA Alexandra, voornoemd onder 2.4 verklaart in te tekenen op de kapitaalverhoging en te volstorten in speciën voor een bedrag van ¬ 25.380,00.

Deze gelden komen voort uit voormelde tussentijdse dividend-uitkering, ten belope van E 141.000,00, onder aftrok van 10 ten honderd roerende voorheffing, overeenkomstig artikel 537 Wetboek Inkomstenbelastingen 1992.

Voormelde gelden zijn voor het verlijden van onderhavige akte gedeponeerd op een bijzondere rekening nummer BE90 0017 2921 2532 op naam van onderhavige vennootschap, bij BNP PARI/5AS FORTIS, naamloze vennootschap, Competence Center Deinze, ToIpoortstraat 17, 9800 Deinze.

Het bewijs van deponering door voormelde bank, afgeleverd op 04 juni 2014, werd overhandigd aan' ondergetekende notaris om in het dossier te worden bewaard.

Ingevolge onderhavige inbreng wordt het netto-bedrag van voorschreven dividendenuitkering onmiddellijk in, het kapitaal opgenomen.

III.De vergadering stelt vast dat de voorgaande kapitaalverhoging effectief onderschreven en volstort is zodat het kapitaal van de vennootschap thans E 146.500,00 bedraagt, vertegenwoordigd door 1860 aandelen op naam, zonder aanduiding van nominale waarde, die elk 1/1860ste van het kapitaal vertegenwoordigen.

Ingevolge onderhavige inbreng wordt het netto-bedrag van voorschreven dividendenuitkering onmiddellijk in

,helkapitaal. opgenomen,  _ _ ......... _

Op de laatste blz. van LUI< B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Gent

Afdeling Oudenaarde

3 0 JUN1 2014

Griffie

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

Artikel 5 der statuten wordt aangepast aan voormelde besluiten, door vervanging Van de bestaande tekst en met inlassing van de 'Historiek", als volgt

"Artikel 5 : Kapitaal

Het maatschappelijk kapitaal is vastgesteld op ¬ 145.500,00, vertegenwoordigd door 1.860 aandelen zonder nominale waarde, die elk 1/1860ste van het kapitaal vertegenwoordigen.

Het kapitaal is voIstort.

Het voorkeurrecht bij kapitaalverhoging komt evenwel toe aan de blote eigenaar. De nieuw verkregen aandelen zijn met hetzelfde vruchtgebruik bezwaard als de oude. Laat de blote eigenaar het voorkeurrecht onbenut, dan kan de vruchtgebruiker het uitoefenen. De aandelen die deze aldus verkrijgt, komen hem toe in voile eigendom,

De aandelen waarop bij kapitaalverhoging in geld wordt ingeschreven moeten eerst aangeboden worden aan de vennoten, naar evenredigheid met het deel van het kapitaal door hun aandelen vertegenwoordigd. Wordt dit recht van voorkeur niet geheel uitgeoefend dan warden de overblijvende aandelen aan de andere vennoten in dezelfde evenredigheid aangeboden.

Historiek

- het kapitaal werd bij de oprichting volledig volstort voor een bedrag van 18.600,00 door inbreng in nature zoals dit uitvoerig gespecifieerd staat in de oprichtingsakte, met uitgifte van 1.860 aandelen;

- bij proces-verbaal de dato 05 juni 2014 werd het kapitaal verhoogd met E 126.900,00 met volstorting in , speciën, zonder uitgifte van aandelen."

V. a) De vergadering beslist tot inlassing na de eerste alinea van artikel 7 van hiemavermelde tekst

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger, natuurlijke persoon, aan te duiden die belast wOrdt met de uitvoering van de opdracht van zaakvoerder in naam en voor rekening van de rechtspersonen,

Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

Indien de vennootschap zelf tot bestuurder/zaakvoerder wordt benoemd in een vennootschap, komt de bevoegdheid om een vaste vertegenwoordiger te benoemen toe aan het bestuursorgaan." b) Artikel 7 wordt aangepast aan voomrield besluit;

VI.a) De vergadering beslist tot schrapping in artikel 8 van de zinsnede ", behoudens hetgeen hiervoor bepaald"

b) Artikel 8 wordt aangepast aan voormeld besluit;

VII.a) De vergadering beslist tot vervanging van de tekst van artikel 13 door de hiernavermelde tekst:

'Bij ontbinding met vereffening warden één of meer vereffenaars benoemd door de algemene vergadering.

De vereffenaars treden evenwel pas ln functie nadat de voorzitter van de rechtbank is overgegaan tot de bevestiging van hun benoeming. De bevoegde rechtbank is die van het arrondissement waar de vennootschap op de dag van het besluit tot ontbinding haar zetel heeft. Indien de zetel van de vennootschap binnen zes maanden voor het besluit tot ontbinding verplaatst werd, is de bevoegde rechtbank die van het arrondissement - waar de vennootschap haar zetel had voor de verplaatsing ervan. De voorzitter van de rechtbank gaat pas over tot de bevestiging van de benoeming nadat zij heeft nagegaan dat de vereffenaars alle waarborgen van rechtschapenheid bieden. Ingeval van weigering van homologatie of bevestiging wijst de voorzitter zelf een vereffenaar aan, eventueel op voorstel van de algemene vergadering. Deze laatste oordeelt tevens over de handelingen die de vereffenaar eventueel gesteld heeft tussen zijn benoeming door de algemene vergadering en de bevestiging ervan.

De vereffenaars beschikken over aile machten die aan de vereffenaars worden toegekend in het Wetboek van Vennootschappen, zonder bijzondere machtiging van de algemene vergadering. De algemene vergadering kan evenwel te allen tijde deze bevoegdheden bij gewone meerderheid beperken,

De vereffenaar(s) moet(en) tijdens de zevende en de dertiende maand na de invereffeningstelling verslag uitbrengen bij de rechter door middel van een vereffeningstaat. Vanaf het tweede jaar van vereffening volstaat één staat per jaar.

Aile activa van de vennootschap worden gerealiseerd tenzij de algemene vergadering anders beslist.

Het batig saldo van de vereffening zal, na de betaling van de schulden en lasten van de vennootschap, tussen de vennoten verdeeld worden volgens het aantal aandelen dat zij bezitten. Indien niet aile aandelen in dezelfde mate worden volgestort herstellen de vereffenaars het evenwicht hetzij door bijkomende opvragingen te doen, hetzij door voorafgaandelijke betalingen te doen

Vooraleer de vereffening wordt afgesloten, leggen de vereffenaars het plan van de verdeling van de activa onder de verschillende schuldeisers voor akkoord voor aan de rechtbank van koophandel.

De rechtbank kan van de vereffenaar aile dienstige inlichtingen vorderen om de geldigheid van het verdelingsplan na te gaan."

b) Artikel 13 wordt aangepast aan voormeld besluit;

VIII. Volmacht wordt verleend aan de zaakvoerder om de genomen beslissingen ten uitvoer te brengen en/of ondergetekende notaris om de statuten te coördineren, aan te passen en neer te leggen volgens de wettelijke bepalingen dienaangaande.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

Tegelijk hiermee neergelegd:

1. Expeditie van de akte tot wijziging van de statuten.

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

2. Gecoördineerde statuten.

Op de laatste blz. van Luik vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, heil van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening

09/01/2014 : OUA006669
09/01/2015 : OUA006669
04/01/2013 : OUA006669
30/01/2012 : OUA006669
30/12/2010 : OUA006669
04/02/2010 : OUA006669
09/06/2009 : OUA006669
19/03/2009 : OUA006669
07/01/2009 : OUA006669
23/01/2008 : OUA006669
22/01/2007 : OUA006669
05/01/2006 : OUA006669
17/01/2005 : OUA006669
07/05/2003 : OUA006669
22/02/2016 : OUA006669
13/06/2017 : OUA006669

Coordonnées
COLOSSEO

Adresse
STATIONSSTRAAT 59 9700 OUDENAARDE

Code postal : 9700
Localité : OUDENAARDE
Commune : OUDENAARDE
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande