COLPAERT-DE VREEZE

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : COLPAERT-DE VREEZE
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 425.646.391

Publication

06/05/2014 : BVBA: ontbinding
Uit een akte verleden door notaris Christian Vanhyfte te Maldegem, op 31 maart 2014, neergelegd voor registratie, blijkt dat er door :

de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "COLPAERT-DE VREEZE", met maatschappelijke zetel te 9990 Maldegem, Torredreef 11, RPR Gent, BTW BE 0425.646.391, welke verklaart dat de vennootschap werd opgericht blijkens akte verleden voor notaris Patrick Van Hoestenberghe te Jabbeke op 7 april 1984, bekendgemaakt in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad van 1 mei daarna onder nummer 1634-9, en waarvan de statuten voor het laatst gewijzigd werden bij akte verleden voor notaris Patrick Van

Hoestenberghe te Jabbeke op 31 oktober 1997, bekendgemaakt in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad van

21 november daarna onder nummer 971121 -10.

een buitengewone algemene vergadering werd gehouden met volgende besluiten:

BESLUIT 1 .

De voorzitter ontslaat de werkende notaris voorlezîng te geven van het bijzonder verslag van de zaakvoerder waarin het voorstel tot ontbinding van de vennootschap wordt toegelicht en een staat van actief en passief, afgesloten op 31 december 2013 is aangehecht, en dat vermeld werd in de agenda van de huidige buitengewone algemene vergadering die zich moet uitspreken over de ontbinding van de vennootschap, en van het verslag door de bedrijfsrevisor "Nicolas Rouseré", Baronstraat 88 te 8870 Izegem, aangewezen door de zaakvoerders, over de staat van actief en passief van de vennootschap afgesloten op 31 december 2013. Iedere aanwezige vennoot erkent kennis te hebben genomen van beide verslagen. Het verslag door de bedrijfsrevisor besluit als volgt :

"Het bestuursorgaan van de BVBA COLPAERT-DE VREEZE heeft, în het kader van de voorgenomen ontbinding, een staat van actief en passief per 31 december 2013 opgesteld, die rekening houdende met de vooruitzichten op de vereffening van de vennootschap, een balans totaal opgeeft van 109.726,93 EUR en een '

netto-actieft.b.v. 104.909,90 EUR.

Uit de controlewerkzaamheden, die ik heb uitgevoerd overeenkomstig de toepasselijke professionele normen, j blijkt dat deze boekhoudkundige staat op juiste wijze voortvloeit uit de boekhouding van de vennootschap.

Op datum van dit verslag werd nog geen attest ontvangen van de Griffie van de Rechtbank van Koophandel j

Gent; telefonisch werd ons op 28 maart 2014 meegedeeid dat er in 2010 een factuur werd neergelegd voor een j : bedrag van 50.578 EUR. Ik dien zodoende een voorbehoud te maken omirent het uitwinningsrisîco wegens ; neergelegde facturen. ;

| Erwerd mij geen voorraadlijst voorgelegd. Vermits mijn aanstelling dateert van na31 december 2013 dien ik i een principieel voorbehoud te maken voor de voorraden en bestellingen in uitvoering tèn belope van 6.800

ÎEUR.

Vermits mijn aanstelling dateert van na 31 december 2013 dien ik een principieel voorbehoud te maken voor het ! kassaldo ten belope van 416,59 EUR.

Ik dien een principieel voorbehoud te formuleren voor eventuele latenties naar aanleiding van eventuele i contrôles inzake belastingen.

Voormelde staat geeft, onder voorbehoud van de punten hîerboven opgesomd, en onder voorbehoud dat de : vooruitzichten van het bestuursorgaan met succès zullen worden gerealiseerd, de toestand van de

; vennootschap volledig, getrouw en juist weer. I; Izegem, 28 maart 2014.

; (getekend)

; Nicolas Rouseré, '■ Bedrijfsrevisor."

BESLUIT 2 . VERVROEGDE ONTBINDING .

Op de laatste blz. van LuikB vermelden '. Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening


Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Mi © se ©

•FF

M ca

mod 11.1

Na onderzoek, heeft de werkende notaris de externe wettigheid bevestigd van de rechtshandelingen en formaliteiten waartoe de vennootschap overeenkomstig artikei 181 § 4 van het Wetboek van Vennootschappen gehouden is.

Na kennisname van deze verslagen, besluit de vergadering met éénparigheid van stemmen de vennootschap te

ontbinden.

BESLUIT 3 . BENOEMING VAN DE VEREFFENAAR .

De algemene vergadering beslist met éénparigheid van stemmen aan te stellen tot vereffenaar, de heer

COLPAERT Erik voornoemd, die verklaart zijn opdracht te aanvaarden en nïet te zîjn getroffen door enig

beroepsverbod.

Deze beslissing wordt genomen onder voorbehoud van bevestiging door de rechtbank van Koophandel te Gent, van de benoeming van voornoemde vereffenaar, overeenkomstig artikei 184 paragraaf 1 van het Wetboek van Vennootschappen.

BESLUIT 4 . BEVOEGDHEDEN EN EMOLUMENTEN VAN DE VEREFFENAAR .

De vergadering kent aan elke vereffenaar de meest uitgebreide bevoegdheden toe voorzien in artikels 186 en volgende van het Wetboek van Vennootschappen.

Elkeen kan aile handelingen stellen zoals voorzien in artikei 187 van het Wetboek van Vennootschappen, zonder de machtiging te moeten verkrijgen van de algemene vergadering in de gevallen waarin ze werd

voorzien.

Hij kan de hypotheekbewaarder ontslaan ambtshalve inschrijving te nemen. Hij kan aan aile zakelijke rechten, voorrechten, hypotheken, ontbindende rechtsvorderingen verzaken. Hij kan handlichting geven met of zonder betaling van aile inschrijvîngen, bevoorrechte of hypothécaire overschrijving, beslaglegging, verzet of andere

beletselen.

Elke vereffenaar wordt ontslagen tnventaris op te stellen en mag zich steunen op de vennootschapsgeschriften. Onder zijn verantwoordelijkheid en voor bijzondere en welbepaalde handelingen kan hij aan één of meerdere mandatarissen een welbepaald deel van zfjn bevoegdheden overdragen tijdens een vooropgestelde termijn.

Het mandaat van vereffenaar is onbezoldigd.

BESLUIT 5. ONTSLAG ZAAKVOERDER.

Ten gevolge van de ontbinding neemt de algemene vergadering ten slotte kennis van het ontslag van de

zaakvoerder.

De vergadering verleent kwijting aan de zaakvoerder voor het door hem tot op heden waargenomen bestuur. Voor zoveel aïs nodig wenst de vergadering te verduidelijken dat de zaakvoerder, tot aan de bevestiging door de rechtbank van Koophandel van Gent, van de benoeming van voormelde vereffenaar, actief het bestuur van de vennootschap blijft waarnemen en dat zijn ontslag slechts zal ingaan op het ogenblik van de bevestiging van de benoeming van voormelde vereffenaar of de ambtshalve aanstelling van een vereffenaar door de rechtbank van Koophandel.

De eerstvolgende algemene vergadering na het definitïef worden van het ontslag van de zaakvoerder zal zich uitspreken over de décharge voor de uitoefening van zijn mandaat in de période tussen vandaag en het definitïef worden van het ontslag.

BESLUIT 6. AANPASSING STATUTEN..

Ingevolge de invereffeningstelling van de vennootschap, besluit de vergadering de statuten als volgt aan te

passen en te coôrdîneren, rekening houdend met de nieuwe toestand van de vennootschap:

Aile artikelen, behoudens het artikei waarin het doel omschreven is, worden opgeheven en vervangen door

volgende tekst:

Artikei 1 . De vennootschap opgericht ïn de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid is in vereffening. Haar benaming luidt "COLPAERT- DE VREEZE". Artikei 2 . De vennootschap bestaat nog enkel voor haar vereffening.

Artikei 3. De vennootschap heeft tot doel: het realîseren van haar vereffening.

Artikei 4 . De zetel van de vennootschap is gevestigd te 9990 Maldegem, Torredreef 11 en wordt bij eenvoudige

beslissing van de vereffenaar, gehomologeerd overeenkomstig artikei 183 § 3 van het Wetboek van Vennootschappen, gevestigd in om het even welke plaats in België.

Artikei 5 . Het kapitaal van de vennootschap bedraagt achttienduizend vijfhonderdtweeënnegentig euro één cent (€ 18.592,01) en is verdeeld in zevenhonderdvijftig (750,00) aandelen, zonder vermelding van de nominale

waarde.

Artikei 6 . De vennootschap wordt bestuurd door een of meer vereffenaars aan wie volledige individuele bevoegdheid is toegekend om namens de vennootschap op te treden in rechte en jegens derden. De vereffenaars beschikken over de bevoegdheden opgesomd in de artikelen 186 en volgende van het Wetboek van Vennootschappen zonder dat zij voorafgaandelîjk de goedkeuring behoeven van de algemene vergadering.

Artikei 7 . Het boekjaar valt samen met het kalenderjaar.

Artikei 8 . De jaariîjkse algemene vergadering wordt gehouden op de eerste maandag van de maand juni om 11 uur of op het uur vermeld in de oproeping.

Valt de voormelde datum op een wettelijke feestdag, dan heeft de jaarvergadering plaats op de eerstvolgende

werkdag op zelfde plaats en uur.

Artikei 9 . Er worden geen bijzondere voorwaarden opgelegd aan de aandeelhouders om deel te nemen aan de

algemene vergaderingen die gehouden worden op verzoek en onder voorzitterschap van de vereffenaars. Artikei 10 . De jaarrekening wordt opgesteld, aan de jaarvergadering voorgelegd en bij de Nationale Bank van België neergelegd, door de zorgen van de vereffenaars, samen met de opgave van de redenen waarom de vereffening niet kon worden voltooid, zulks conform de wettelijke voorschriften.

BESLUIT 7 . LAATSTE BESLUIT .

Met éénparigheid van stemmen wordt er aan de heer COLPAERT Erik voomoemd, met de mogelijkheid tot in

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening


ir.—» Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

mod 11.1

: de pïaatsstefling, allé machten verleend om voor de vennootschap aile nuttige en noodzakeïijke formaliteiten te

• vervullen inzake het "B.T.W."-nummer en het ondernemingsnummer bij het ondememingsloket.

Tegelijk hîermee neergelegd. Afschrift van de akte vôôr registratie en afschrift beschikking Rechtbank van ; Koophandel te Gent inhoudende de bevestiging van de benoeming van de vereffenaar.

De Notaris, Christian VANHYFTE.

•-

09 eu

, i ■

•FF

. eu

:-«

cm ca

Op de laatste blz. van LuikB vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso ; Naam en handtekening
11/06/2014 : GE187075
03/09/2013 : GE187075
18/06/2012 : GE187075
29/08/2011 : GE187075
08/03/2011 : GE187075
17/06/2010 : GE187075
10/03/2009 : GE187075
27/06/2008 : GE187075
04/07/2007 : GE187075
28/06/2006 : GE187075
26/07/2005 : GE187075
22/07/2004 : GE187075
04/09/2003 : GE187075
03/08/2002 : GE187075
21/11/1997 : GE187075
01/01/1993 : BG59825
01/01/1986 : BG59825
23/03/2018 : GE187075

Coordonnées
COLPAERT-DE VREEZE

Adresse
TORREDREEF 11 9990 MALDEGEM

Code postal : 9990
Localité : MALDEGEM
Commune : MALDEGEM
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande