COMBELL

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : COMBELL
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 541.977.701

Publication

18/06/2014
ÿþ Mod Werd 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

cià DL

1.

e

cià

o e

cià cià

Lfq

.\15 Po_

r-

,

'ro

rée

cià pcy

cià cd

Cel

Ondernemingsnr : 0541.977.701

Benaming

(voluit) : COMBELL

(verkort):

Rechtsvorm: Naamloze vennootschap

Zetel: Skaldenstraat 121  9042 Gent (Sint-Kruis-Winkel)

(volledig adres)

Onderwerp akte Partiële splitsing door overneming

Er blijkt uit het voorstel tot partiële splitsing opgemaakt op datum van 5 juni 2014 overeenkomstig artikelen 677 en 728 van het Wetboek van vennootschappen onder meer hetgeen volgt:

Elij de splitsing betrokken vennootschappen:

1, de naamloze vennootschap UN1TT, met zetel te 9042 Gent (Sint-Kruis-Winkel), Skaldenstraat 121, ingeschreven in het rechtspersonenregister onder het nummer 0475,231.011 (partieel te splitsen vennootschap),

2. de naamloze vennootschap COMBELL, met zetel te 9042 Gent (Sint-Kruis-Winkel), Skaldenstraat 121, ingeschreven in het rechtspersonenregister onder het nummer 0541.977.701 (verkrijgende vennootschap)

- Datum vanaf welke de handelingen van de partieel te splitsen vennootschap boekhoudkundig geacht worden te zijn verricht voor rekening van de verkrijgende vennootschap:

Vanaf de eerste januari tweeduizend en veertien worden de handelingen van de NV UNITT boekhoudkundig geacht te zijn verricht voor rekening van de NV COMBELL, in de mate dat deze handelingen betrekking hebben op het gedeelte van het vermogen van de NV UNITT dat naar de NV COMBELL overgaat.

- Datum vanaf welke de aandelen recht geven te delen in de winst, alsmede elke bijzondere regeling betreffende dit recht;

De naar aanleiding van de partiële splitsing door overneming aan de aandeelhouders van NV uNtrr uitgereikte aandelen in de NV COMBELL geven recht te delen in de winst vanaf de eerste januari tweeduizend en veertien.

Betreffende dit recht wordt geen bijzondere regeling getroffen,

Ruilverhouding:

Aan de aandeelhouders van de NV UNirr wordt, in vergoeding voor het verkrijgen van een gedeelte van

het vermogen van de NV UNITT door de NV COMBELL, per aandeel van de NV UNITT, één (1) nieuw

aandeel van de NV COMBELL toegekend.

Er wordt geen oplegsom toegekend.

- De wijze waarop de aandelen in de verkrijgende vennootschap zullen worden uitgereikt:

Do aandelen in de verkrijgende vennootschap zullen worden uitgereikt door inschrijving van deze aandelen in het register van aandelen van de verkrijgende vennootschap. Het bestuursorgaan van de verkrijgende vennootschap dient hiervoor het nodige te doen binnen de vier (4) weken na de publicatie van het splitsingsbesluit in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad "

- De bezoldiging toegekend aan de commissaris, bedrijfsrevisor of externe accountant die belast is met het opstellen van het in artikel 731 van het Wetboek van vennootschappen bedoelde verslag:

Er wordt voorgesteld om af te zien van dit verslag met instemming van alle aandeelhouders en aile houders van andere effecten waaraan stemrecht is verbonden van alle vennootschappen die aan de splitsing deelnemen.

Illt111.111M111111

Voc behot aan BeIgl Staatf.

NEERGELEGD

- 6 JUNI 2014

RECHTBANK VAN

KOOPHANIetiffteGENT

_Noof- "

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

- Bijzondere voordelen toegekend aan de leden van de bestuursorganen van de bij de partiële splitsing betrokken vennootschappen: Er wordt geen bijzonder voordeel toegekend aan de bestuursorganen van de bij de partiële splitsing betrokken vennootschappen.



- De rechten die de verkrijgende vennootschap toekent aan de aandeelhouders van de partieel te splitsen vennootschap die bijzondere rechten hebben als ook aan de houders van andere effecten dan aandelen: In de partieel te splitsen vennootschap zijn er geen aandeelhouders die bijzondere rechten hebben en evenmin houders van andere effecten dan aandelen.

- Verdeling onder de aandeelhouders van de partieel te splitsen vennootschap van de aandelen van de verkrijgende vennootschap, alsmede het criterium waarop deze verdeling is gebaseerd:

Aan de aandeelhouders van de NV UNITr wordt, in vergoeding voor het verkrijgen van een gedeelte van het vermogen van de NV UNITT door de NV COMBELL, per aandeel van de NV uNirr, één (1) nieuw aandeel van de NV COMBELL toegekend.

De uiteindelijke rechthebbenden in beide vennootschappen zijn dezelfde personen, in een nagenoeg identieke verhouding in beide vennootschappen. De verhouding tussen de verschillende aandeelhouders in de partieel te splitsen vennootschap zal bijgevolg nagenoeg dezelfde zijn als deze in de verkrijgende vennootschap.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 18/06/2014 - Annexes du Moniteur belge Voor analytisch uittreksel van het splitsingsvoorstel.

Opgesteld te Gent (Sint-Kruis-Winkel), op 5 juni 2014.

Getekend:

De heer Jonas Dhaenens, vaste vertegenwoordiger van de NV INTELLIGENT Gedelegeerd-bestuurder

Tegelijk hiermee neergelegd : voorstel tot partiële splitsing



Op de laatste bra. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

12/08/2014
ÿþ _ Med Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 12/08/2014 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : 0541.977.701

Benaming

(voie : COMBELL

(verkort) :

Rechtsvorm: Naamloze Vennootschap

Zetel: 9042 Gent (Sint-Kruis-Winkel), Skaidenstraat 121

(volledig adres)

Onderwerp akte: STATUTENWIJZIGING  partiële splitsing

Uit een akte verleden voor notaris Wim Van Damme te Lochristi op 29 juli 2014 blijkt dat de Naamloze Vennootschap de volgende statutenwijziging goedkeurde:

De voorzitter nodigt de vergadering uit om het volgende vast te steilen: .

De raad van bestuur heeft een voorstel van partiële splitsing opgemaakt overeenkomstig de artikelen 677 en 728 van het Wetboek van Vennootschappen. Gezegd splitsingsvoorstel werd neergelegd op de griffie van de rechtbank van koophandel te Gent op 6 juni 2014, bekendgemaakt in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van 18 juni daarna, onder nummers 14118816 en 14118817.

Een afschrift van het voorstel van partiële splitsing waarvan hierboven sprake werd aan de

" aandeelhouders toegezonden.

Het voorstel van partiële splitsing, de jaarrekeningen over de laatste drie boekjaren, de verslagen van de raad van bestuur over de laatste drie boekjaren en de boekhoudkundige staat op 31 december 2013 werden sinds minstens één maand op de zetel van de vennootschap ter beschikking van de aandeelhouders gehouden..

De raad van bestuur heeft geen kennis van belangrijke wijzigingen die zich in de activa en passiva van: de vennootschap zouden hebben voorgedaan sinds de datum van de opstelling van het voorstel van; partiële splitsing waarvan hierboven sprake.

Door de raad van bestuur van de naamloze vennootschap COMBELL werd het door artikel 602 van het Wetboek van Vennootschappen vereiste bijzonder verslag opgemaakt waarin wordt uiteengezet waarom de inbreng in nature en de voorgestelde kapitaalsverhoging van belang zijn.

Er werd een verslag opgemaakt door de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een CVBA DELRTTE BEDRIJFSREVISOREN, met zetel te 1831 Diegem (Machelen), Berkenlaan 8b, overeenkomstig artikel 602 van het Wetboek van Vennootschappen.

1. Wijziging van de vertegenwoordiging van de aandeelhouders op de algemene vergadering en aanpassing van artikel 21 van de statuten.

De vergadering beslist de vertegenwoordiging van de aandeelhouders op de algemene vergadering te wijzigen in de zin dat vanaf heden elke aandeelhouder zich kan laten vertegenwoordigen op de algemene vergadering door een gevolmachtigde die niet noodzakelijk persoonlijk stemgerechtigd is. ' De vergadering beslist bijgevolg om de tekst van artikel 21 van de statuten te vervangen door de volgende tekst:

'Artikel 21. Stemming door lasthebber,

Iedere aandeelhouder kan zich op iedere jaarvergadering en algemene vergadering doen vertegenwoordigen door een laathebber, al dan niet aandeelhouder."

2. Verslagen

Met eenparigheid beslist de vergadering de voorzitter te ontslaan van de voorlezing van het

splitsingsvoorstel.

De vergadering verklaart met eenparigheid kennis te hebben genomen van de inhoud van deze

documenten.

Na lezing gehoord te hebben van de twee eerste leden van artikel 734 van het Wetboek van

Vennootschappen beslist de vergadering te verzaken aan de toepassing van de artikelen 730 en 733

van het Wetboek van Vennootschappen, in zoverre dit laatste naar de verslagen verwijst.

De vergadering beslist daarenboven om, op grond van artikel 731 § 1 laatste lid van het Wetboek

NEERGELEGD

01 AVE 201/1

Voor

behow

aan h

Begi

Staats!





*14153654*



Me, Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 12/08/2014 - Annexes du Moniteur belge van Vennootschappen te verzaken aan de verplichting een schriftelijk verslag over het splitsingsvoorstel op te stellen, hetzij door de commissaris, hetzij, wanneer er geen commissaris is, door een bedrijfsrevisor of door een externe accountant die de bestuurders of de zaakvoerders hebben aangewezen.

3. Melding van de eventuele belangrijke wijzigingen die zich hebben voorgedaan in het vermogen van de gesplitste en verkrijgende vennootschap sinds de opstelling van het splitsingsvoorstel.

De vergadering neemt er kennis van dat er zich geen belangrijke wijzigingen hebben voorgedaan in de activa en passive van de vennootschap sinds de datum van opstelling van het voorstel van partiële splitsing waarvan hierboven sprake.

4. Inbreng  beslissing tot partiële splitsing.

De vergadering beslist tot partiële splitsing, zonder ontbinding noch vereffening van de naamloze vennootschap UNITT, overeenkomstig het splitsingsvoorstel en in toepassing van artikel 677 en volgende van het Wetboek van Vennootschappen door inbreng in de naamloze vennootschap COMBELL van een gedeelte van de activa- en passivabestanddelen van naamloze vennootschap UNITT, zoals omschreven in het voormelde voorstel tot partiële splitsing.

Vergoeding en inbrengvoorwaarden.

De handelingen van de inbrengende vennootschap zullen sinds 1 januari 2014 boekhoudkundig en fiscaal geacht worden te zijn verricht voor rekening van de verkrijgende vennootschap, in de mate dat deze handelingen betrekking hebben op het gedeelte van het vermogen van naamloze venncotschap UNITT dat naar de naamloze vennootschap COMBELL overgaat.

Als vergoeding voor deze inbreng worden aan de aandeelhouders van de naamloze vennootschap UNITT, in ruil voor één aandeel van de naamloze vennootschap UNITT één aandeel van de naamloze vennootschap COMBELL toegekend.

Er worden aldus in totaal honderd zesentachtig (186) nieuwe aandelen zonder nominale waarde van de naamloze vennootschap COMBELL uitgereikt, en wel ais volgt:

- aan de burgerlijke maatschap JONAS DFIAENENS: één (1) aandeel

- aan de naamloze vennootschap INTELLIGENT: honderd vijfentachtig (185) aandelen.

Er wordt geen oplegsom toegekend.

De naar aanleiding van de partiële splitsing door overneming aan de aandeelhouders van de naamloze vennootschap UN1TT uitgereikte aandelen in de naamloze vennootschap COMBELL geven recht te delen in de winst vanaf 1 januari 2014.

Binnen de vier (4) weken na de publicatie van het splitsingsbesluit in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad, nodigt het bestuursorgaan van de verkrijgende vennootschap de aandeelhouders van de naamloze vennootschap UNITT uit om op datum als gemeld in de uitnodiging aanwezig te zijn op de zetel van de verkrijgende vennootschap.

Bij die gelegenheid tekent het bestuursorgaan van de verkrijgende vennootschap in het register van aandelen op naam van de verkrijgende vennootschap de volgende gegevens aan;

- de identiteit van elke aandeelhouder van de partieel te splitsen vennootschap;

- het aantal aandelen van de verkrijgende vennootschap dat aan hen toekomt;

- de datum van het splitsingsbesluit;

Deze inschrijving wordt door het bestuursorgaan namens de verkrijgende vennootschap en door de

aandeelhouder of zijn gemachtigde ondertekend.

Aan de bestuurders van de partieel te splitsen vennootschap, de naamloze vennootschap UNITT, en

aan de bestuurders van de verkrijgende vennootschap, de naamloze vennootschap COMBELL, worden

geen bijzondere voordelen toegekend.

ALGEMENE VOORWAARDEN VAN DE INBRENG:

1. Regeling van de inbreng

De inbreng wordt onderworpen aan de regeling omschreven in artikel 728 en volgende van het Wetboek van Vennootschappen.

De inbreng gebeurt op basis van een staat van activa en passive van de naamloze vennootschap UNITT vastgesteld op 31 december 2013 en omvat alle hierboven opgesomde activa en passiva. Alle verrichtingen vanaf 1 januari 2014 zullen boekhoudkundig en fiscaal geacht worden verricht te zijn door de verkrijgende vennootschap, in de mate dat deze handelingen betrekking hebben op het gedeelte van het vermogen van de naamloze vennootschap UNITT dat naar de naamloze vennootschap COMBELL overgaat.

2. Overdracht van de eigendom en van het genot

De inbreng bij wijze van partiële splitsing brengt van rechtswege de overdracht aan de verkrijgende vennootschap mee van de activa en passive die betrekking hebben op de ingebrachte goederen. De verkrijgende vennootschap heeft bijgevolg de eigendom van de materiële en immateriële elementen, rechten, contracten, schuldvorderingen en schulden die door de partieel gesplitste vennootschap worden overgedragen vanaf heden en hun genot vanaf 1 januari 2014.

3. Beschrijving van het overgedragen vermogen

I. Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 12/08/2014 - Annexes du Moniteur belge De verkrijgende vennootschap verklaart volledig op de hoogte te zijn van de elementen van het patrimonium van de ingebrachte goederen, activa en passiva, materiële en immateriële, en er geen nadere beschrijving van te vragen dan deze hierboven opgenomen.

Aile niet geboekte, niet gekende of vergeten activa en passiva en aile activa- of passivabestandde-len die later zouden worden ontdekt, zullen worden toebedeeld aan de NV UNITT, dit evenwel in zoverre de niet geboekte, niet gekende of vergeten activa en passiva en aile activa- of passivabestand-delen die later zouden worden ontdekt niet toerekenbaar zijn aan activa- of passivabestanddelen die bij de NV UNITT blijven of aan activa- of passivabestanddelen die naar de NV COMBELL overgaan, in welk geval zij zullen worden toebedeeld aan de vennootschap waarin het betreffende activa- of passivabestanddeel is gebleven of werd ingebracht

4. Staat van het overgedragen vermogen  Waarborgen

De goederen worden overgedragen in de staat waarin ze zich momenteel bevinden, zonder dat de verkrijgende vennootschap enig verhaal kan uitoefenen tegen de partieel gesplitste vennootschap om welke reden dan ook, met name voor constructiefouten en verslechtering, slijtage of slechte staat van het materiaal, van de inrichting en van de roerende voorwerpen, fouten in de aanduiding en de inhoud, insolvabiliteit van de debiteuren.

De verkrijgende vennootschap zal zich moeten houden aan alle wetten en alle reglementen, besluiten en gebruiken die van toepassing zijn op de exploitatie van de ingebrachte goederen en persoonlijk moeten zorgen voor alle toelatingen die nodig zouden kunnen zijn, dit alles op eigen risico.

5. Overdracht van de lasten

De verkrijgende vennootschap zal, met ingang van 1 januari 2014, aile gewone of buitengewone lasten dragen die de ingebrachte goederen en rechten bezwaren of zullen kunnen bezwaren en die inherent zijn aan hun eigendom en aan hun gebruik.

6. Overgedragen schuldvorderingen

Vanaf 1 januari 2014 worden de schuldvorderingen en rechten overgedragen door de partieel gesplitste vennootschap en gaan ze zonder onderbreking over op de verkrijgende vennootschap. De bijbehorende wettelijke en overeengekomen zakelijke en persoonlijke zekerheden warden overgedragen en worden niet beïnvloed door de onderhavige verrichting.

De verkrijgende vennootschap wordt dus in de plaats gesteld, zander dat dit tot schuldvernieuwing kan leiden, in alle zakelijke en persoonlijke rechten en verplichtingen van de partieel gesplitste vennootschap op alle goederen en tegen aile debiteuren.

7. Overgedragen schulden

De schulden die door de partieel gesplitste vennootschap worden overgedragen gaan vanaf 1 januari 2014 zonder onderbreking over op de verkrijgende vennootschap. Deze laatste wordt dus in de plaats gesteld, zonder dat dit tot schuldvernieuwing kan leiden, in aile rechten en verplichtingen van de partieel gesplitste vennootschap.

De verkrijgende vennootschap zal bijgevolg in de plaats van de partieel gesplitste vennootschap de elementen van het passief van de onderhavige overdracht betalen; ze staat met name in voor de betaling van de interesten en de terugbetaling van alle schulden opgelopen en overgedragen door de partieel gesplitste vennootschap, en dit alles op de vervaldagen die zijn overeengekomen tussen deze laatste en haar schuldeisers.

De bijbehorende wettelijke of overeengekomen zakelijke en persoonlijke zekerheden worden overgedragen en worden niet beïnvloed door de onderhavige verrichting, zonder verplichting tot betekening van een document of inschrijving voor de panden op handelsfonds.

8. Overgedragen verbintenissen

De verkrijgende vennootschap zal alle contracten en verbintenissen moeten naleven en uitvoeren die door de partieel gesplitste vennootschap zijn gesloten met derden of met het door haar overgedragen personeel, zoals deze overeenkomsten zullen bestaan op 1 januari 2014.

9. Andere overgedragen elementen

De inbreng omvat in het algemeen aile rechtsgedingen en buitengerechtelijke gedingen en aile waarborgen met betrekking tot de ingebrachte contracten, aile administratieve beroepen, rechten, vorderingen, persoonlijke waarborgen en deze waarvan, in het kader van de inbreng, om welke reden dan ook, de partieel gesplitste vennootschap geniet of er houder van is ten overstaan van alle derden, inclusief de openbare besturen.

10. Archieven en documenten

De inbreng omvat ook de boekhoudkundige archieven en documenten met betrekking tot de overgedragen elementen, die de verkrijgende vennootschap moet bewaren en zo nodig aan de partieel gesplitste vennootschap moet meedelen.

11. Kosten

Alle kosten, erelonen, belastingen en lasten ten gevolge van de onderhavige inbreng zijn ten laste

van de verkrijgende vennootschap en de partieel gesplitste vennootschap, elk voor de helft.

5. Kennisname en bespreking van de verslagen van het bestuursorgaan en de bedrijfsrevisor

overeenkomstig artikel 602 van het Wetboek van Vennootschappen.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 12/08/2014 - Annexes du Moniteur belge

Met eenparigheid beslist de vergadering de voorzitter te ontslaan van de voorlezing van de volgende verslagen:

.- het verslag opgesteld door de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een CVBA DELOITTE BEDRIJFSREVISOREN, met zetel te 1831 Diegem (Machelen), Berkenlaan 8b, vertegenwoordigd door de heer Kurt Dehoorne, bedrijfsrevisor, overeenkomstig artikel 602 van het Wetboek van Vennootschappen door de raad van bestuur aangesteld.

De conclusies van het verslag van de bedrijfsrevisor aangesteld door de raad van bestuur, worden hierna letterlijk weergegeven:

"7. Besluit

De inbreng in nature tot kapitaalverhoging van de vennootschap Combell NV, bestaat uit de activa, passive, rechten en verplichting gerelateerd aan de bedrijfstak van de domeinnaamregistraties en shared hosting services van Unitt NV.

De verrichting werd nagezien overeenkomstig de normen uitgevaardigd door het instituut van de Bedrijfsrevisoren inzake inbreng in nature. De raad van bestuur van de vennootschap is

verantwoordelijk voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor de bepaling van het

aantal door de vennootschap uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in nature.

Bij het beëindigen van onze controlewerkzaamheden, zijn wij van oordeel dat:

" de beschrijving van elke inbreng in nature beantwoordt aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid;

" de voor de inbreng in nature door de partijen weerhouden methode van waardering

bedrijfseconomisch verantwoord is en dat de waardebepalingen waartoe deze methode van waardering leidt mathematisch ten minste overeenkomen met, met de fractiewaarde en desgevallend met het agio van de tegen de inbreng uit te geven aandelen, zodat de inbreng in nature niet overgewaardeerd is.

De vergoeding van de inbreng in nature bestaat uit 186 aandelen van de vennootschap Combell NV op

naam en zonder vermelding van nominale waarde.

Wij willen er ten staffe aan herinneren dat conform de controlenormen van het Instituut van de

Bedresrevisoren onze opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende de rechtmatigheid

en billijkheid van de verrichting, de waarde van de inbreng of van de ais tegenprestatie toegekende

vergoeding.

Kortrijk, 28 juli 2014

De bedrijfsrevisor

(getekend)

DELOITTE Bedrijfsrevisoren

BV o.v.v.e. CVBA

Vertegenwoordigd door Kurt Dehoorne"

het verslag opgesteld door de raad van bestuur overeenkomstig artikel 602 van het Wetboek van

Vennootschappen. Dit verslag zal, samen met het verslag van de bedrijfsrevisor, aan onderhavige akte

worden gehecht met het oog op neerlegging ter griffie van de rechtbank van koophandel, doch niet mee

overgeschreven.

De vergadering verklaart met eenparigheid kennis te hebben genomen van de inhoud van deze

documenten.

6. Kapitaalsverhoging ingevolge partiële splitsing.

Op basis van voornoemde verslagen en als gevolg van de partiële splitsing beslist de vergadering om het kapitaal van de vennootschap te verhogen met elfduizend vijfhonderd tweeëndertig (E 11.532) om het te brengen van tweeënzestigduizend euro (E 62.000) op drieënzeventigduizend vijfhonderd tweeëndertig euro (E 73.532) door inbreng in natura van de aan de verkrijgende vennootschap COMBELL toegewezen vermogensbestanddelen van de partieel gesplitste vennootschap. Hiertoe worden honderd zesentachtig (186) aandelen zonder nominale waarde uitgegeven die van dezelfde aard zijn en dezelfde winsten zullen delen vanaf 1 januari 2014.

De kapitaalsverhoging wordt gevormd ten belope van vijfduizend honderd achtenzeventig euro éénenveertig cent (E 5,178,41) door het af te splitsen deel van het geplaatste kapitaal van de naamloze vennootschap UNITT en ten belope van zesduizend driehonderd drieënvijftig euro negenenvijftig cent (E 6.353,59) door onttrekking aan de beschikbare reserves die deel uitmaken van het overgedragen eigen vermogen van de partieel gesplitste naamloze vennootschap UNITT.

De onttrekking aan de reserves dient te gebeuren in uitvoering van artikel 80 van het KB van 30 januari 2001 tot uitvoering van het Wetboek van vennootschappen (verwijzend naar artikel 78 §4 van het KB van 30 januari 2001 tot uitvoering van het Wetboek van vennootschappen).

7. Inbreng  volstorting  vaststelling kapitaalsverhoging en partiële splitsing.

Vervolgens is hier tussengekomen de naamloze vennootschap UNITT, hier vertegenwoordigd door

mevrouw Linde Lauwereys, juriste, wonende te 9041 Gent (Oostakker), Pij phoekstraat 64 bus 002,

ingevolge onderhandse volmacht de dato 28 juli 2014, die aan onderhavige akte wordt gehecht.

De voormelde vennootschap verklaart, na voorlezing te hebben gehoord van alles wat voorafgaat,

Luik B - Vervolg

volledig kennis te hebben van de statuten van de vennootschap en volledig op de hoogte te zijn van haar financiële toestand en inbreng te doen van de activa- en passivabestanddelen, zoals nader omschreven hierboven en in het voorstel tot partiële splitsing waarnaar, voor zoveel als nodig, wordt verwezen.

De voorzitter stelt vast en verzoekt ondergetekende notaris te akteren dat ingevolge voomoemde besluiten en tussenkomsten, de kapitaalsverhoging definitief is waarbij het kapitaal daadwerkelijk op drieënzeventigduizend vijfhonderd tweeëndertig euro (E 73.532) wordt gebracht en is vertegenwoordigd door duizend honderd zesentachtig (1.186) identieke en volledig volgestorte aandelen, zonder nominale waarde.

8. Aanpassing van artikel 5 van de statuten.,

Om de statuten in overeenstemming te brengen met de voorgaande besluiten tot kapitaalsverhoging beslist de vergadering om de tekst van artikel 5 van de statuten te vervangen door de volgende tekst: 'Are& 5. Kapitaal.

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt DRIEËNZEVENTIGDUIZEND VIJFHONDERD TWEEËNDERTIG EURO (¬ 73.532) vertegenwoordigd door duizend honderd zesentachtig (1.186) aandelen, zonder vermelding van nominale waarde."

9. Machten te verlenen.

De vergadering beslist alle machten te verlenen, met recht deze over te dragen:

- aan de raad van bestuur, voor de uitvoering van de beslissingen die voorafgaan

- aan de notaris, tot coördinatie van de tekst van de statuten en tot neerlegging ervan op de griffie van

de bevoegde rechtbank van koophandel.

Voor eensluidend uittreksel, bestemd voor publicatie

Wim Van Damme

Notaris

31/7/2014

Tezelfdertijd neergelegd:

uitgifte van de akte;

volmacht;

- volmacht;

- verslag van de raad van bestuur;

- verslag bedrijfsrevisor;

gecoördineerde statuten;

publicatielijst;



Voor-bRhouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 12/08/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

29/11/2013
ÿþ Mod Word 11.1

l'. In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

NEERGELEGD

19 NOV, 2013

Itk,Cr!'I'I3A\ N

KOOPHA ~fDEI ~~~ ENT_º%

II1uu~~uuuiiiiu

1 79331*

~n

Ondernemingsnr : a S t. O(' - ~- O j

Benaming

(voluit) : COMBELL

(verkort) :

Rechtsvorm : Naamloze Vennootschap

Zetel : 9042 Gent (Sint-Kruis-Winkel), Skaldenstraat 121

(volledig adres)

Onderwerp akte : OPRICHTING

Uit een akte verleden voor notaris Wim Van Damme te Lochristi op 15 november 2013 blijkt dat een: Naamloze Vennootschap werd opgericht met de volgende kenmerken

Oprichters :

1. "INTELLIGENT" Naamloze Vennootschap, gevestigd te 9042 Gent (Sint-Kruis-Winkel), Skaldenstraat 121, ingeschreven in het rechtspersonenregister te Gent onder het nummer BTW BE 0474.072.751, opgericht bij onderhandse akte gedagtekend op 9 februari 2001, houdende de, statuten en bekendgemaakt in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van 24 februari daarna, onder het nummer 20010224-130, waarvan de statuten werden gewijzigd voor de laatste maal bij proces-j verbaal opgesteld door notaris Wim Van Damme te Lochristi op 21 december 2012, bekendgemaakt in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad op 14 januari 2013, onder nummer 13008236.

Hier vertegenwoordigd door de gewone commanditaire vennootschap NEW MEDIA MANAGEMENT, gevestigd te 9041 Oostakker, Waterstraat 282, ondernemingsnummer 0869.801.473, met als vaste vertegenwoordiger de heer Jonas DHAENENS, wonende te 9041 Gent (Oostakker), Bredestraat 242, handelend als gedelegeerd bestuurder van de vennootschap, hiertoe benoemd bij beslissing van de algemene vergadering en de raad van bestuur de dato 31 december 2008, bekendgemaakt in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van 21 januari 2009, onder nummer 09010879.

2. De heer DHAENENS Jonas Marcel Elise, zaakvoerder, geboren te Deinze op vijf november. negentienhonderd tweeëntachtig, nationaal nummer 82.11.05 099-95, identiteitskaart nummer 591-i 4251409-01, ongehuwd en bevestigend geen verklaring van wettelijke samenwoning te hebben: afgelegd, wonende te 9041 Gent (Oostakker), Bredestraat 242.

De heer Jonas Dhaenens verklaart alhier op te treden voor de maatschap met burgerlijk doel en zonder rechtspersoonlijkheid met de maatschappelijke benaming "Jonas Dhaenens", met maatschappelijke zetel te 9041 Gent (Oostakker), Bredestraat 242, waarvan hij zaakvoerder is, hiertoe benoemd' bij de oprichting van de maatschap op 15 oktober 2009.

De oprichters hebben hun inbreng volstort ten belope van honderd procent.

Maatschappelijke naam :

De vennootschap neemt de vorm aan van een naamloze vennootschap en is gesticht onder de benaming "COMBELL".

Maatschappelijke zetel :

De maatschappelijke zetel van de naamloze vennootschap is gevestigd te 9042 Gent (Sint-Kruis-Winkel), Skaldenstraat 121,

De vennootschapszetel wordt in om het even welke plaats binnen het Vlaams en/of Brussels Gewest: gevestigd door een besluit van de raad van bestuur.

Doel :

De vennootschap heeft tot doel, in België zowel als in het buitenland

Het verrichten van alle activiteiten van een softwarehuis, dit wil zeggen analyse, ontwikkeling, commercialisering en exploitatie van software, evenals alle handelingen omtrent de in- en verkoop en de` verhuur van ondersteunend materiaal;

Het verlenen van opleiding aangaande programmeertaal in de ruime zin, alsook het verlenen van advies, consultancy, diensten en voorlichting aan natuurlijke en rechtspersonen zowel in de privé als

Op de laatste biz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/11/2013 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/11/2013 - Annexes du Moniteur belge

in de openbare sector, zowel in binnen- als buitenland met betrekking tot diverse informatiesystemen, diverse soft- en hardware en het Internet;

Aankoop-verkoop, import-export, huur-verhuur, leasing en installatie en het onderhoud van computer-hardware- en software allerhande, alsook van alle communicatiesystemen, zowel hard- en software, en alle randapparatuur en toebehoren ervan, alsmede het onderhoud ervan;

De onderneming in elektronische handel, de verkoop van alle goederen of diensten via het Internet of andere gegevensdragers, met inbegrip van het opmaken van websites en het verlenen van alle diensten dienaangaande;

Het verlenen van allerhande diensten met betrekking tot de registratie van domeinnamen;

De productie, ontwikkeling en realisatie van interactieve multimediatoepassingen en elke vorm van interactieve handel of levering van diensten;

Aankoop-verkoop, import-export, verhuur, leasing en installatie van communicatiesystemen zowel hardware als software en alle toebehoren;

Het ontwikkelen, kopen en verkopen, in licentie nemen of geven van octrooien, know-how en aanverwante immateriële duurzame activa;

Het onderzoek, de ontwikkeling, de vervaardiging of de commercialisering van nieuwe producten, nieuwe vormen van technologie en hun toepassingen;

Het verlenen van bijstand en hulp in alle vormen aan derden, waaronder andere vennootschappen, overheidslichamen en/of eenmanszaken op het vlak van het beheer, de controle, het toezicht, de organisatie;

Het ter beschikking stellen van derden in welke vorm ook van benodigdheden, materiaal, instrumenten, hard- en software;

Het uitoefenen van bedrijfsleiding en het organiseren ervan, alsook het waarnemen van het bestuur op alle niveaus, zowel voor eigen rekening als voor rekening van of in samenwerking van derden, van handels-, nijverheids-, of andere ondernemingen, om het even in welke vorm;

Het huren en verhuren en het ter beschikking stellen in gelijk welke vorm aan ondernemingen en verenigingen van materialen, materieel en installaties;

De organisatie van en deelname aan manifestaties, tentoonstellingen, evenementen en beurzen allerhande;

Het ontwerpen en voeren van reclame- en promotiecampagnes voor derden via verschillende media; Het handelen als tussenpersoon in de handel, dit zowel voor eigen rekening, in consignatie ais op commissiebasis;

Het verlenen van administratieve diensten en computerservice en het verlenen van adviezen van financiële, technische, commerciële of administratieve aard in de ruimste zin.

Het besturen, financieren en exploiteren van, het deelnemen in en het samengaan en samenwerken met andere ondernemingen, vennootschappen en rechtspersonen, het investeren in vermogenswaarden en het beleggen van vermogen, het verkrijgen, vervreemden, beheren, huren, verhuren en op andere wijze exploiteren en in gebruik of genot geven of verkrijgen van vermogensrechten, roerende en onroerende zaken, het zich borg stellen voor derden, het zich sterk maken voor de nakoming van verplichtingen van derden en het zich als mededebiteur verbinden.

De opsomming is niet beperkend.

De vennootschap kan, binnen de perken van haar maatschappelijk doel, zowel in België als in het buitenland, alle roerende, onroerende, financiële, industriële, commerciële of burgerrechtelijke verrichtingen doen.

Zij kan deelnemen bij wijze van inbreng, overdracht, samensmelting, inschrijving, participatie, financiële tussenkomst of op andere wijze in alle vennootschappen, ondernemingen, tijdelijke verenigingen of verrichtingen die een gelijkaardig of verwant doel hebben of die van aard zijn de verwezenlijking van haar doel te bevorderen.

Duur :

De vennootschap is opgericht voor onbepaalde duur.

Kapitaal

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt TWEEENZESTIGDUIZEND EURO (¬ 62.000) vertegenwoordigd door duizend (1.000) aandelen, zonder vermelding van nominale waarde.

Bestuur :

Artikel 10. Benoeming van bestuurders.

A. Indien er in de vennootschap meer dan twee aandeelhouders zijn, zal de vennootschap bestuurd worden door een raad van bestuur, samengesteld uit tenminste drie bestuurders, al dan niet aandeelhouders, die voor ten hoogste zes jaar door de algemene vergadering van de aandeelhouders worden benoemd en die door deze kunnen worden afgezet,

B. Indien er in de vennootschap slechts twee aandeelhouders zijn, kan de vennootschap bestuurd

worden door een raad van bestuur, samengesteld uit slechts twee bestuurders.

De bestuurders zijn herkiesbaar.

Aan de bestuurders kan onverminderd de vergoeding van hun kosten, een vaste bezoldiging worden

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/11/2013 - Annexes du Moniteur belge

toegekend, waarvan het bedrag door de algemene vergadering wordt vastgesteld en dat ten laste komt van de vennootschap.

Artikel 11. Bestuursbevoegdheid van de raad van bestuur.

De raad van bestuur is bekleed met de meest uitgebreide macht om alle handelingen, zowel daden van beschikking als van bestuur, te verrichten die nodig of dienstig zijn voor het bereiken van het maatschappelijk doel, met uitzondering van die handelingen aan de algemene vergadering voorbehouden door de wet.

Artikel 12. Bijeenkomsten.

De raad van bestuur vergadert ingevolge oproeping en onder het voorzitterschap van de voorzitter of, bij verhindering van deze, van een ondervoorzitter, bij afwezigheid ervan, van een door zijn collega's gedelegeerd bestuurder. Hij moet worden bijeengeroepen telkens als het belang van de vennootschap zulks vereist en telkens als er tenminste één bestuurder erom verzoekt.

De bijeenkomsten worden gehouden op de plaats die in het bericht van bijeenroeping is vermeld. Artikel 13. Beraadslaging van de raad van bestuur.

A. De raad van bestuur kan beraadslagen en besluiten indien de helft van de leden aanwezig zijn of vertegenwoordigd.

B. In uitzonderlijke gevallen gerechtvaardigd door de hoogdringendheid en het maatschappelijk belang van de vennootschap kunnen de beslissingen van de raad van bestuur genomen worden bij eenparig schriftelijk akkoord.

Die procedure kan echter niet worden gevolgd voor de vaststelling van de jaarrekening, de aanwending van het toegestane kapitaal of in enig ander geval, dat door de statuten is uitgesloten.

C. De beslissingen van de raad van bestuur worden genomen bij eenvoudige meerderheid van stemmen, zonder rekening te houden met de onthoudingen.

In geval van staking van stemmen, is de stem van de voorzitter doorslaggevend.

Indien evenwel de raad van bestuur slechts is samengesteld uit twee bestuurders, is de stem van de voorzitter niet meer doorslaggevend.

Artikel 14. Verslagen van de raad van bestuur.

De beraadslagingen van de raad van bestuur worden vastgesteld door notulen, die worden ondertekend door de meerderheid van de leden die bij de beraadslaging en bij de stemmingen aanwezig waren, waarbij de gedelegeerden bovendien tekenen voor de verhinderde of afwezige bestuurders die zij vertegenwoordigen. Die notulen worden ingeschreven in een speciaal register. De lastgevingen alsook de schriftelijk of per telegram uitgebrachte adviezen en stemmingen worden eraan toegevoegd.

De in rechte of elders voor te leggen afschriften of uittreksels worden door de voorzitter of door twee leden van de raad ondertekend.

Artikel 15. Vertegenwoordigingsbevoegdheid van de raad van bestuur.

Onverminderd de vertegenwoordigingsbevoegdheid toegekend aan de directeurs voor daden van dagelijks bestuur, krachtens de hiernavolgende statutaire clausules, zal de vennootschap geldig verbonden zijn, voor alle contractuele of gerechtelijke handelingen door het optreden van twee bestuurders, gezamenlijk handelend, alsook door het afzonderlijk optreden van de afgevaardigde bestuurders, aangewézen door de raad.

Artikel 16. Dagelijks bestuur.

De raad van bestuur kiest, onder zijn leden, een voorzitter en eventueel één of meer ondervoorzitters. Hij mag onder zijn leden een directiecomité aanwijzen, waarvan hij de bevoegdheden bepaalt. Hij mag bovendien het dagelijks bestuur van de vennootschap opdragen aan één of meer afgevaardigde bestuurders, insgelijks belast met de uitvoering van de beslissingen van de raad, de leiding van het geheel of van een bepaald deel van een bepaalde bijzondere tak van de maatschappelijke zaken toevertrouwen aan één of meer directeurs, uit of buiten zijn midden gekozen, en aan ieder mandataris bepaalde speciale volmachten opdragen.

De raad bepaalt de volmachten, de bezigheden, de bezoldigingen of vergoedingen van de in het vorig lid vermelde personen, ter uitzondering van de afgevaardigde-bestuurders, van wie de bezoldigingen bepaald worden zoals voorzien in deze statuten.

De raad mag ten allen tijde de in dit opzicht genomen beslissing intrekken.

De afgevaardigd-bestuurder mag ook aan lasthebbers bijzondere volmachten verlenen..

Artikel 17. Toezicht.

Voor wat het toezicht over de verrichtingen van de vennootschap en de bevoegdheid van de commissarissen betreft zal de vennootschap zich richten naar de wettelijke bepalingen terzake. De aandeelhouders kunnen zich laten vertegenwoordigen door een accountant overeenkomstig de wet.

Jaarlijkse algemene vergadering :

Artikel 18. Jaarvergadering - Bijzondere algemene vergadering - Buitengewone algemene

vergadering.

Ieder jaar op de eerste vrijdag van de maand juni om tien uur wordt de jaarvergadering van de

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/11/2013 - Annexes du Moniteur belge

aandeelhouders gehouden.

Alle jaarvergaderingen en algemene vergaderingen worden gehouden in de maatschappelijke zetel

of in iedere andere plaats in de oproeping aangewezen.

Artikel 19. Bijeenroeping vergadering.

De raad van bestuur en in voorkomend geval de commissaris-revisor kunnen zowel een

jaarvergadering als een bijzondere of een buitengewone algemene vergadering bijeenroepen,

Zij moeten de jaarvergadering bijeenroepen op de bij deze statuten bepaalde dag en telkens

wanneer de wet het vereist.

Artikel 20. Aanwezigheidslijst.

Alvorens aan de vergadering deel te nemen zijn de aandeelhouders of hun gemachtigden verplicht

de aanwezigheidslijst, met aanduiding van de naam, de voorna(a)m(en) en de woonplaats van de

aandeelhouders en van het aantal aandelen dat zij vertegenwoordigen, te ondertekenen

Artikel 21. Stemming door lasthebber.

ledere vennoot kan zich op iedere jaarvergadering en algemene vergadering doen vertegenwoor-

digen door een lasthebber die persoonlijk stemgerechtigd is.

Artikel 22. Stemrecht.

leder aandeel geeft recht op één stem.

Artikel 23. Bureau.

ledere algemene vergadering wordt voorgezeten door de voorzitter van de raad van bestuur of bij

gebreke van hem door een afgevaardigde bestuurder of bij gebreke aan deze laatste door de oudste

aanwezige bestuurder.

De voorzitter duidt de secretaris aan.

De vergadering kiest twee stemopnemers.

De aanwezige bestuurders vullen het bureau aan.

Artikel 24. Beraadslaging.

Geen enkele vergadering kan beraadslagen over punten die niet voorkomen op de agenda

behoudens wanneer de houders van alle aandelen aanwezig of vertegenwoordigd zijn en met alle

punten op de dagorde akkoord gaan.

De bestuurders en de aandeelhouders hebben het recht amendementen voor te stellen betreffende

alle punten van de aangekondigde agenda. Het amendement moet behandeld worden indien het,

door de vergadering bij gewone meerderheid van stemmen wordt aanvaard.

Artikel 25. Processen-verbaal.

De afschriften of uittreksels van de verslagen die bij een rechtspleging of elders moeten worden

voorgelegd, worden ondertekend door de voorzitter, de afgevaardigde-bestuurder of twee

bestuurders.

Boeklaar :

Het boekjaar begint op één januari en eindigt op éénendertig december van hetzelfde jaar

Op het einde van elk boekjaar worden de boeken en geschriften afgesloten en maakt de raad van

bestuur de inventaris op, alsmede de jaarrekening. Deze documenten worden overeenkomstig de

wet opgesteld.

Bestemming van het resultaat :

Het batig slot dat de balans aanwijst nadat alle lasten de algemene kosten, de nodige provisies en de afschrijvingen zijn afgetrokken, evenals de te voorziene vennootschapsbelasting maakt de zuivere winst van de vennootschap uit.

Van deze winst wordt minstens vijf ten honderd voorafgenomen om de wettelijke reserve te vormen, totdat deze één tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

De algemene vergadering beslist over de verdere winstbestemming.

De uitbetaling van de dividenden geschiedt jaarlijks op de tijdstippen bepaald door de raad van bestuur,

Ontbinding - Vereffening :

Behoudens de gerechtelijke ontbinding kan de vennootschap slechts ontbonden worden door een besluit van de algemene vergadering volgens de regels die zijn bepaald in het Wetboek van Vennootschappen.

De vennootschap blijft na de ontbinding, ongeacht of deze door een uitspraak van de rechter, dan wel bij besluit van de algemene vergadering plaatsheeft, van rechtswege als rechtspersoon voortbestaan voor haar vereffening tot aan de sluiting ervan.

De algemene vergadering van de vennootschap in vereffening kan ten allen tijde en bij gewone meerderheid van stemmen één of meer vereffenaars benoemen of ontslaan, aandeelhouders of niet, en hun machten en wedden bepalen. Werden deze machten niet bepaald dan beschikken de vereffenaars over de meest uitgebreide bevoegdheden. De vereffenaars treden pas in functie nadat de voorzitter van de bevoegde rechtbank van koophandel is overgegaan tot de bevestiging van hun benoeming door de beslissing van de algemene vergadering.

Na de betaling van alle schulden en lasten van de vennootschap zal het batig saldo verdeeld worden

"

~~

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/11/2013 - Annexes du Moniteur belge

Luik B - vervolg

naar verhouding van ieders aantal aandelen en de daarop verrichte stortingen. Overgangsbepalingen :

1. EERSTE BOEKJAAR

Het eerste boekjaar gaat in op 15 november 2013 en zal afgesloten worden op 31 december 2014.

2. EERSTE JAARVERGADERING

De eerste jaarvergadering wordt gehouden in het jaar 2015.

3_ BENOEMING BESTUURDERS

De verschijners verklaren onmiddellijk aansluitend bij de oprichting van de vennootschap in

algemene vergadering bijeen te komen,

De verschijners beslissen om volgende personen te benoemen als bestuurder van de vennootschap

' voor een duur van zes jaar, te rekenen vanaf heden:

- de naamloze vennootschap INTELLIGENT, voornoemd, met als vaste vertegenwoordiger de heer

Jonas Dhaenens, voornoemd;

- de gewone commanditaire vennootschap FP CONSULTING, gevestigd te 9080 Lochristi, Geroete

24, ingeschreven in het rechtspersonenregister te Gent onder het nummer BTW BE 0894.681.676,

met ais vaste vertegenwoordiger, de heer Frederik Poelman, wonende te 9080 Lochristi, Gemete 24.

4. VERKLARING COMMISSARIS-REV1SOR

De verschijners verklaren dat de vennootschap, volgens de gegevens, verzameld voor de oprichting en opgenomen in het financieel plan, gedurende het eerste boekjaar niet dient over gaan tot de benoeming van een commissaris-revisor. Het toezicht op de verrichtingen van de vennootschap zal bijgevolg worden uitgeoefend door de vennoten,

5. BENOEMING VOORZITTER VAN DE RAAD VAN BESTUUR EN AFGEVAARDIGD BESTUURDER.

Terstond beslissen, met eenparigheid van stemmen, de bestuurders voornoemd te benoemen: - als voorzitter van de Raad van Bestuur: de naamloze vennootschap INTELLIGENT, voornoemd, met als vaste vertegenwoordiger de heer Jonas Dhaenens, voornoemd, die verklaart te aanvaarden; - als afgevaardigd-bestuurder: de naamloze vennootschap INTELLIGENT, voornoemd, met als vaste vertegenwoordiger de heer Jonas Dhaenens, voornoemd, die verklaart te aanvaarden.

Hun ambt is onbezoldigd, tenzij de algemene vergadering een andersluidende beslissing neemt.

Voor eensluidend uittreksel, bestemd voor publicatie

Wim Van Damme

Notaris

18/11/2013

Tezelfdertijd neergelegd

- uitgifte van de akte;

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recta Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso . Naam en handtekening

06/01/2015
ÿþ

I



II

+15002477*

Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



MONITEUR BEL NEERGELEGD

2 9 -12- 2014 12 -12- 201t) BELGISCH TAATSRECHTBANKV

-set

A





Ondernemingsnr: 0541.977.701

Benaming

(voluit) : COMBELL

(verkort) :

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : 9042 Gent, Skaldenstraat 121

(volledig adres)

Onderwerp akte : Toekenning volmacht

Uit de notulen van de raad van bestuur van de vennootschap, gehouden op 4 november 2014, blijkt dat aan de heer Jacques Vanloo, wonende te 8670 Oostduinkerke, Biedenkopflaan 1B GV, de volgende machten werden toegekend:

a)Als financieel directeur alle nodige documenten en verklaringen vereist door de commissarissen namens de vennootschap te verschaffen en te ondertekenen (zoals audit letters, management letters, ...);

b)Briefwisseling te ondertekenen; om aanbiedingen te doen en overeenkomsten aan te gaan binnen het dagelijks verloop van de bedrijfsactiviteit onder normale handelsvoorwaarden en in overeenstemming met het door de raad van bestuur bepaalde beleid; om aile overeenkomsten aan te gaan in verband met de huur van alle roerend of onroerend goed of in verband met de aankoop van kantoormeubilair of-uitrusting en in overeenstemming met het door de raad van bestuur bepaalde beleid;

c)Alle verzekeringspolissen en alle contracten voor de levering van water, gas, elektriciteit en andere nutsvoorzieningen af te sluiten, en om de hiermee verband houdende premies en facturen te betalen;

d)(niet-leidinggevende) werknemers aan te werven en te ontslaan, hun functies en hun vergoeding of lonen, evenals de voorwaarden voor hun tewerkstelling, promotie of ontslag te bepalen;

e)Bank- en postchequerekeningen te openen en te sluiten; om er geld van af te halen of over te maken en er financiële transacties op uit te voeren;

f)Betalingsopdrachten, cognossementen, verzekeringsattesten, cheques, wissels, vreemde valuta, geld, rekeningen, obligaties of andere verhandelbare stukken, roeren en onroerend goed of documenten die bedoeld zijn als bewijs voor het recht op die goederen, samen met effecten of goederen van welke aard ook, tot een maximum bedrag van 150.000 EURO te kopen, te verkopen, te behouden, te endosseren, over te dragen, te overhandigen te hypothekeren en te verpanden;

g)Betalingsopdrachten (cheques of wissels), orderbriefjes, kredietbrieven of andere verhandelbare stukken en kredietdocumenten, met bericht betreffende wissels uitgegeven tot een maximumbedrag van 150.000 EURO, uit te reiken, te tekenen, in omloop te brengen, uit te geven, te endosseren, te disconteren, te verhandelen, te betalen, te accepteren, aan te rekenen, te ontvangen, te vernieuwen, te verlengen, en tegen te werpen;

h)Van het postkantoor, de douane, de expediteurs en de spoorwegen alle post, dozen, pakken, pakketten, al dan niet aangetekend of belast, ook indien deze aangegeven kostbaarheden bevatten, af te halen of de levering ervan in ontvangst te nemen; om alle ontvangstbewijzen en kwijtschriften hiervoor te geven;

i)De vennootschap te vertegenwoordigen in al haar afspraken met de Belgische overheid, regeringsoverheden (federale, regionale, provinciale en gemeentelijke), de belastings- en douaneoverheden, het postkantoor, elke telecommunicatieautoriteit, alle lucht-, weg-, of zeevervoerders, het rechtspersonenregister, en alle andere nationale, regionale, provinciale en gemeentelijke overheidsinstanties en om alle verbintenissen (met inbegrip van verzendingswaarborgen en garanties) met deze instanties, diensten en bedrijven te ondertekenen en in overeenstemming met het door de raad van bestuur bepaalde beleid;

j)Alle nodige wettelijke maatregelen voor de invordering van geld, schulden of activa aan te vragen, op te eisen, aan te rekenen, te ontvangen en te nemen en deze te voldoen; en

k)Documenten op te stellen en te tekenen in verband met de uitoefening van voormelde bevoegdheden;

Opgesteld te Gent, op 4 november 2014.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notas1s, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/01/2015 - Annexes du Moniteur belge

r,

e n 1

Vgar-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/01/2015 - Annexes du Moniteur belge

Getekend

Intelligent NV

Vertegenwoordigd door

haar vaste vertegenwoordiger

De heer Jonas Dhaenens

gedelegeerd bestuurder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

t

25/06/2015
ÿþ Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

1I1YIIIIIIIIII i

7 '.~J'fr+

1 6 -+~rsá 2015

Ondernemingsnr : 0541.977.701

Benaming

(voluit) : Combe!!

(verkort) :

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel : Skaldenstraat 121, 9042 Gent (Sint-Kruis-Winkel)

(volledig adres)

Onderwerp akte : Mededeling in het kader van artikel 556 van het Wetboek van vennootschappen

Neerlegging van de eenparige schriftelijke besluitvorming van de aandeelhouders dd, 11 juni 2015 houdende goedkeuring, in overeenstemming met artikel 556 van het Wetboek van vennootschappen, van bepalingen die van toepassing zijn ingeval van een controlewijziging of openbaar overnamebod.

Wouter Verhelst

Bijzondere gevolmachtigde

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/06/2015 - Annexes du Moniteur belge

03/07/2015
ÿþ Mod Word 11.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Vool behou. aan h N

Belgis

Staats)

1H11IIIaIVII111II







T x "r r ,y ;% J 1-1.

i , yl~j

ri/"

TE ove

Griffie

Ondernemingsnr : 0541.977.701

Benaming

(voluit) : COMBELL

(verkort)

Rechtsvorm : Naamloze Vennootschap

Zetel : Skaldenstraat 121, 9042 Gent (Sint-Kruis-Winkel)

(volledig adres)

Onderwerp akte : Benoeming commissaris

Uit de notulen van de gewone algemene vergadering d.d. 02/06/2015, blijkt dat de vergadering heeft beslist om de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een CVBA DELOITTE BEDRIJFSREVISOREN, met zetel te 1831 Machelen (Diegem), Berkenlaan 8B, ingeschreven in het rechtspersonenregister onder het nummer 0429.053.863, vertegenwoordigd door de heer Kurt Dehoome, bedrijfsrevisor, te benoemen als commissaris voor een hernieuwbare termijn van 3 jaar, Het controlemandaat zal zich uitstrekken over de boekjaren eindigend per 3111212014, 31/12/2015 en 31/12/2016. Bijgevolg eindigt haar mandaat na de jaarlijkse algemene vergadering, gehouden in het jaar 2017.

Uit diezelfde notulen blijkt ook dat de vergadering heeft beslist om de handelingen en prestaties, geleverd door de voornoemde burgerlijke vennootschap onder de vorm van een CVBA DELOITTE BEDRIJFSREVISOREN doorheen het boekjaar lopende van 15/11/2013 tot en met 3111212014, uitdrukkelijk te bekrachtigen.

Opgemaakt te Gent (Sint-Kruis-Winkel), op 0210612015.

Getekend:

De NV INTELLIGENT,

Hierbij vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger, de heer Jonas Dhaenens,

Gedelegeerd bestuurder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/07/2015 - Annexes du Moniteur belge

Coordonnées
COMBELL

Adresse
SKALDENSTRAAT 121 9042 SINT-KRUIS-WINKEL

Code postal : 9042
Localité : Sint-Kruis-Winkel
Commune : GENT
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande