COMBI 2000

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : COMBI 2000
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 407.654.277

Publication

03/06/2014
ÿþmod 11,1

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Mgee In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

bet in lIi

Be Sta

--J

Ondernemingsnr : 0407.654.277 Benaming (voluit) : COMBI 2000

(verkort) ;

GRIFFIE RECHTBANK VAN

KOOPHAi`".I?El_ GENT

2 2 MEI 2014

AFDELI piUftripERMONDE

,~..,..r...~._....

Rechtsvorm : Naamloze Vennootschap

Zetel : Van Naemenstraat 19 te 9100 Sint-Niklaas

Onderwerp akte : KAPITAALSVERMINDERING  ONTSLAG BESTUURDER - WIJZIGING STATUTEN

Uit een akte verleden voor het ambt van geassocieerd notaris Jan Muller te Waasmunster op zestien april tweeduizend veertien, blijkt hetgeen volgt:

1. De algemene vergadering beslist het maatschappelijk kapitaal te verminderen met honderdtwintigduizend tweehonderddertig euro (E 120.230,00) door uitkering aan de Heer Paul Mertens, om het kapitaal te brengen ;; van van zeshonderd en een duizend honderdvijftig euro (E 601.150,00) op vierhonderd tachtigduizend negenhonderd twintig euro (E 480.920,00), mits vernietiging van diens honderd (100) aandelen.

De vergadering besluit het op deze manier vrijgekomen bedrag van honderd twintigduizend tweehonderd 11 dertig euro (E 120.230,00) voorlopig niet uit te keren aan de betreffende aandeelhouder, maar het te boeken op

een bijzondere rekening gedurende een termijn van minstens twee maanden ingaand op het ogenblik van 11 bekendmaking van de kapitaalvermindering in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad, en geeft het 11 bestuursorgaan opdracht nadien met gezegde rekening te handelen als naar recht.

Dientengevolge beslist de algemene vergadering om de tekst van artikel 5 van de statuten inzake het kapitaal tel schrappen en te vervangen door de hierna volgende tekst:

11 "Het kapitaal van de vennootschap bedraagt vierhonderdtachtigduizend negenhonderdtwintig euro (6480.920,00), vertegenwoordigd door vierhonderd (400) aandelen zonder nominale waarde die elk een gelijk ;, deel van het kapitaal vertegenwoordigen.

Het kapitaal is volledig geplaatst en volstort.

Het maatschappelijk kapitaal mag verhoogd of verminderd worden bij beslissing van de algemene vergadering onder de voorwaarden voorzien door het Wetboek van vennootschappen."

Toelichting van de instrumenterende notaris

De aandeelhouders verklaren door ondergetekende notaris ingelicht te zijn omtrent de inhoud van de artikelen? ; 613/614 van het Wetboek van Vennootschappen, dat inzake reële kapitaalvermindering voorziet dat de; ;f schuldeisers, wier vordering ontstaan is voor de bekendmaking in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad van;

de bij dit proces-verbaal besliste kapitaalvermindering, het recht hebben om binnen de twee maanden na, ;; gezegde bekendmaking een zekerheid te eisen voor de vorderingen die op het tijdstip van die bekendmaking

nog niet zijn vervallen, De vennootschap kan deze vordering afweren door de schuldvordering te betalen tegen: 11 haar waarde, na aftrek van het disconto, Aan de aandeelhouders mag bijgevolg geen terugbetaling in het kader;

van de hierboven besliste kapitaal-vermindering gebeuren zolang de schuldeisers die binnen de hierboven ;. bedoelde termijn van twee maanden hun recht hebben doen gelden, geen voldoening hebben gekregen.

2. De vergadering neemt kennis van en aanvaardt het vrijwillig ontslag ter zitting aangeboden van de Heer; Mertens Paul Calixte Phanie (Rijksregister nummer 390912-09737), wonend te 9250 Waasmunster, Heikewip 6,i als bestuurder en voorzitter van de raad van bestuur van de vennootschap, met ingang vanaf heden.

11 De vergadering verleent eenparig kwijting aan hem, voor wat betreft het door hem gevoerde beleid als; bestuurder en voorzitter van de raad van bestuur,

3. De algemene vergadering beslist om de statutaire bepalingen aangaande de oproeping tot volstoring van de;

aandelen te herformuleren.

,

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/06/2014 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

Dientengevolge beslist de algemene vergadering om de tekst van artikel 8 van de statuten te schrappen en te vervangen door de hierna volgende tekst:

"De raad van bestuur doet opvragingen van de stortingen op de niet volledig volgestorte aandelen. De raad van bestuur, die hierover alleen mag beslissen, bepaalt de tijdstippen van de stortingen en stelt het bedrag ervan vast in een bericht dat minstens dertig dagen voor het tijdstip vastgesteld voor de storting, per aangetekend schrijven wordt verzonden.

Nochtans hebben de aandeelhouders het recht ten allen tijde, ook buiten elke oproep van de raad van bestuur, vervroegde bijstortingen te doen.

De aandeelhouder die, na verstrijken van deze opzegging, nalaat elke op aandelen gevraagde storting te doen, moet aan de vennootschap interesten vergoeden die, vanaf de dag van de opeisbaarheid van de storting, berekend worden tegen de Euribor 12 maanden, per 31 december voorafgaand aan de oproeping tot bijstorting, vermeerderd met twee ten honderd.

Daarenboven mag de raad van bestuur, nadat een tweede bericht gedurende een maand zonder resultaat is gebleven, de aandeelhouder vervallen verklaren en de aandelen waarop de stortingen niet zijn gebeurd doen verkopen aan de andere aandeelhouders. In dit geval wordt de prijs van de overdracht vastgesteld op basis van het netto-actief van de vennootschap zoals dit blijkt uit de laatste jaarrekening door de aandeelhouders goedgekeurd. De betaling moet geschieden volgens de voorwaarden door de raad van bestuur vastgesteld. Dit alles onverminderd het recht het verschuldigd gebleven bedrag en elke schadevergoeding en gebeurlijke interesten van hem te vorderen.

Het uitoefenen van de rechten verbonden aan de aandelen waarop de stortingen niet werden verricht, worden opgeschort zolang deze stortingen, regelmatig opgevraagd en opeisbaar, niet gedaan werden."

4. De algemene vergadering beslist tot invoer van statutaire bepalingen inzake de rechtverkrijgenden van aandelen.

Dienovereenkomstig beslist de algemene vergadering tot invoeging van een nieuw artikel, onmiddellijk na artikel 8 van de statuten, met de volgende tekst:

"Het bezit van een aandeel brengt van rechtswege de instemming met de statuten en de beslissingen en beraadslagingen van de algemene vergadering mede.

De erfgenamen, legatarissen, schuldeisers of andere rechthebbenden van een aandeelhouder kunnen onder geen enkel beding tussenkomen in het bestuur van de vennootschap, noch inventaris te doen opmaken van de maatschappelijke goederen en waarden, noch het leggen van zegels op de goederen en waarden van de vennootschap uitlokken, noch de in vereffeningstelling van de vennootschap en de verdeling van haar vermogen nastreven, Ze moeten zich voor de uitoefening van hun rechten houden aan de jaarrekeningen, balansen en inventarissen van de vennootschap en zich schikken naar de beslissing van de algemene vergadering en de raad van bestuur."

5, De algemene vergadering beslist om de statutaire bepalingen aangaande de overdracht van aandelen te herformuleren.

Dientengevolge beslist de algemene vergadering tot schrapping van de artikelen 10 tot en met I Oquinquies van de statuten en tot invoeging van nieuwe artikelen, onmiddellijk na artikel 8 van de statuten, als volgt:

"Artikel 10 -- Overdrachten van aandelen onder levenden

§1. Vrije overdracht onder levenden

Overdrachten van aandelen kunnen niet vrij plaatsvinden en zijn derhalve steeds onderworpen aan de

bepalingen van §2.

§2. Goedkeuringsclausule bij overdrachten onder levenden

Een aandeelhouder, hierna eveneens te noemen: de "overdrager", kan alle of een deel van zijn aandelen, behoudens overeenstemming tussen alle aandeelhouders, slechts overdragen mits naleving van de statutaire bepalingen opgenomen.

Indien de vennootschap slechts uit twee aandeelhouders bestaat, zal de overdracht van aandelen slechts toegestaan zijn mits uitdrukkelijke, bijzondere en geschreven toestemming van de andere aandeelhouder. Zo de vennootschap meer dan twee leden telt, zullen de aandeelhouders, zelfs aan een mede-aandeelhouder, hun aandelen niet mogen overdragen, geheel noch gedeeltelijk, zonder de voorafgaandelijk goedkeuring van de algemene vergadering beslissend met unanimiteit van stemmen, met inbegrip van de stem van de overdragende aandeelhouder.

Weigering van toestemming tot overdracht blijft zonder verhaal.

Indien een aandeelhouder onbekwaam wordt verklaard of zich in staat van faillissement of onvermogen bevindt, is deze verplicht zijn aandelen over te dragen aan zijn mede-aandeelhouders, overeenkomstig de bepalingen van onderhavige statuten,

Art. 1Obis - Overdrachtsprocedure

De overdrager die alle of een deel van zijn aandelen wenst over te dragen, richt hiertoe een aangetekend schrijven aan het bestuursorgaan, waarin hij mededeelt: (i) welke aandelen hij wenst over te dragen (de "betrokken aandelen"), (ii) de identiteit van de potentiële verkrijger (iii) de wijze van overdracht en (iv) tegen

Op de laatste bix. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

«Bijlagen Tij Tiet Belgisch Staatsblad - 03/06/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voor-behoud'n aan het Belgisch Staatsblad

mod 11,1

welke prijs en welke voorwaarden de betrokken aandelen zullen worden overgedragen aan de potentiële verkrijger. Het in dit lid bedoelde schrijven, wordt hierna de "mededeling" genoemd.

Indien de vennootschap slechts uit twee aandeelhouders bestaat, zal het bestuursorgaan de mededeling, binnen de vijftien dagen na ontvangst ervan, overmaken aan de andere aandeelhouders. Deze zal zijn beslissing inzake de goedkeuring dan wel de weigering van de overdracht, vermeld in de mededeling, via een ter post aangetekende brief aan de overdrager meedelen binnen de dertig dagen na ontvangst van de mededeling.

Indien de vennootschap uit meer dan twee aandeelhouders bestaat, dient het bestuursorgaan, overeenkomstig onderhavige statuten, een algemene vergadering bijeen te roepen die dient te beraadslagen en te besluiten omtrent de goedkeuring dan wel de weigering van de overdracht, vermeld in de mededeling, Deze algemene vergadering dient bijeen te komen binnen een termijn van dertig dagen na ontvangst van de mededeling. Deze algemene vergadering kan slechts geldig beslissen over de mededeling indien alle aandeelhouders, andere dan de overdrager, aanwezig of vertegenwoordigd zijn, De algemene vergadering beslist over de mededeling bij éénparigheid van stemmen en zij dient deze beslissing per aangetekend schrijven aan de overdrager en het bestuursorgaan mee te delen binnen een termijn van vijftien dagen na datum waarop de beslissing werd genomen. Indien de algemene vergadering geen beslissing neemt binnen de gestelde termijn en/of baar beslissing niet meedeelt binnen de gestelde termijn, wordt de overdracht geacht te zijn geweigerd door alle aandeelhouders.

Ingeval van weigering van de overdracht, vermeld in de mededeling, door de algemene vergadering, kunnen de betrokken aandelen niet worden overgedragen aan de potentiële verkrijger, Bij weigering van toestemming verplichten de aandeelhouders, die zich tegen de overdracht verzetten, zich ertoe de aandelen aan te kopen tegen de prijs vastgesteld overeenkomstig onderhavige statuten. De andere aandeelhouders mogen, indien zij zulks verlangen, aan deze koop deelnemen, De verdeling zal dan geschieden a rato van het aantal aandelen dat elke aandeelhouder bezit. De aandeelhouders die zich niet verzetten, kunnen evenwel een kleiner aantal aandelen dan gezegd pro rata overnemen.

Ingeval van goedkeuring van de overdracht, vermeld in de mededeling, door het bestuursorgaan, dienen de betrokken aandelen te worden overgedragen aan de potentiële verkrijger tegen de in de mededeling vermelde voorwaarden binnen een termijn van dertig dagen na datum waarop de beslissing van de algemene vergadering werd genomen, bij gebreke waaraan de procedure van dit artikel opnieuw moet worden gevolgd.

Art. 10 ter - Overdrachtsprijs

De prijs waartegen de aandelen tussen aandeelhouders worden overgedragen, wordt door hen in onderling overleg bepaald. Komen zij niet tot overeenstemming, dan geldt de prijs zoals die door de jaarvergadering, zoals voorzien in onderhavige statuten, werd bepaald. Deze prijs wordt vastgesteld op voorstel van het bestuursorgaan waarbij wordt aangenomen dat er rekening is gehouden met zowel waardeverhogende als waardedrukkende factoren, Indien de jaarvergadering voorafgaand aan de overdracht niet tot een effectieve prijsvaststelling is overgegaan dan wordt de prijs vastgesteld door één deskundige, lid van het Instituut van de Accountants en de Belastingconsulenten of van het Instituut van de Bedrijfsrevisoren, Deze deskundige wordt, behoudens indien deze wordt aangesteld in gemeen overleg tussen de overdrager en de andere vennoten binnen een termijn van vijftien dagen na de beslissing van de algemene vergadering inzake de overdracht van de aandelen, aangesteld door het bestuursorgaan binnen de dertig dagen na de beslissing van de algemene vergadering inzake de overdracht van aandelen. Indien het bestuursorgaan niet tot een beslissing kan komen, wordt voornoemde deskundige, op eenvoudig verzoekschrift van de meest gerede partij, aangesteld door de Voorzitter van de Rechtbank van Koophandel tot welker rechtsgebied de vennootschap behoort. De deskundige zal de prijs bepalen binnen de dertig dagen na zijn aanstelling. De kosten van de deskundige verbonden aan de aanstelling ervan zullen door de overdrager en alle andere vennoten worden gedragen in verhouding tot hun aandelenbezit.

De overdrager heeft een inkeerrecht en is bijgevolg bevoegd af te zien van de overdracht mits dit geschiedt binnen dertig dagen nadat hem bekend is gemaakt tegen welke prijs hij de aandelen, waarop de mededeling betrekking heeft, dient over te dragen aan zijn mede-aandeelhouders. Dit inkeerrecht geldt mutatis mutandis ook voor de vennoten die zich niet verzetten tegen de overdracht.

Artikel 10quater - Overdrachten ingevolge overlijden

§1. Vrije overdrachten bij overlijden

Overdrachten van aandelen ingevolge overlijden kunnen niet vrij plaatsvinden en zijn derhalve steeds

onderworpen aan de bepalingen van §2.

§2. Goedkeuringsclausule bij overlijden - overdrachtsprijs

De bepalingen van artikel 10 en 10bis zijn mutatis mutandis van toepassing, met dien verstande dat:

- onder de "overdrager" dient te worden begrepen: de persoon aan wie aandelen van de

overleden aandeelhouder zijn vererfd of gelegateerd;

- onder de "betrokken aandelen" dient te worden begrepen: de aandelen van de overleden aandeelhouder die

aan de overdrager zijn vererfd of gelegateerd;

- de overdrager "de mededeling" dient te versturen binnen een termijn van één maand na het overlijden van de

aandeelhouder;

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij ht f1 elgisch Staatsblad - 03/06/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

liehoudén

aan het

Belgisch

Staatsblad

mod 11.1

- de algemene vergadering die beslist over de mededeling slechts geldig kan beslissen indien alle overlevende aandeelhouders aanwezig of vertegenwoordigd zijn;

- het inkeerrecht zoals voorzien in artikel 9 geldt enkel voor de aandeelhouders die zich niet verzetten tegen de overdracht bij overlijden.

Art.l0quinquies - Betaling prijs

De prijs van de aandelen, vastgesteld overeenkomstig onderhavige statuten, toekomende aan de overdrager, aan de niet-aanvaarde erfgenamen, legatarissen en rechthebbenden van de overleden aandeelhouder is, behoudens andersluidende overeenkomst, betaalbaar binnen één jaar met ingang van de dag van overdracht of van overlijden van de aandeelhouder.

De jaarlijkse interesten op bedoelde sommen zullen berekend worden tegen de Euribor (12 maanden) zoals van toepassing op het einde van de maand waarin tot de weigering van de overdracht is besloten, verhoogd met twee (2) procent.

Nochtans zullen de aldus door de overnemende of overblijvende aandeelhouders opgekochte aandelen door hen niet mogen afgestaan worden alvorens volledige betaling aan de overdrager, erfgenamen, legatarissen en rechthebbenden van de overleden aandeelhouder.

De overnemers zullen steeds het recht hebben om vooruit te betalen hetzij door verhoogde voorschotten, hetzij door een volledige afbetaling van de prijs.

6. De algemene vergadering beslist tot (her)formulering van de statutaire bepalingen aangaande bevoegdheden en bevoegdheidsbeperkingen van de raad van bestuur.

Dientengevolge beslist de algemene vergadering om de tekst van artikel 16 van de statuten te schrappen en te vervangen door de hierna volgende tekst:

"De raad van bestuur beschikt over de macht om alle rechtshandelingen van bestuur te stellen, noodzakelijk of nuttig, voor de verwezenlijking van het maatschappelijk doel van de vennootschap met uitzondering van deze die door het Wetboek van Vennootschappen of door de statuten voorbehouden zijn aan de algemene vergadering.

De raad van bestuur dient over de voorafgaande en schriftelijke machtiging van de voltallige algemene vergadering beslissend met een gewone meerderheid te beschikken voor: het verwerven of vervreemden van onroerende goederen of van zakelijke rechten hierop, het aanvaarden of toestaan van huur- en leasingcontracten waarvan de duurtijd drie jaar overtreft, de verwerving of vervreemding van immateriële, materiële en financiële vaste activa of verbintenissen in het algemeen waarvan de waarde tweehonderdvijftigduizend (250.000,00) euro overtreft.

De raad van bestuur kan in zijn midden en onder haar aansprakelijkheid één of meer directiecomités oprichten, waarvan de leden gekozen worden binnen of buiten de raad. De raad van bestuur bepaalt de bevoegdheden en de werking van dit comité.

De raad van bestuur kan het dagelijks bestuur van de vennootschap, het bestuur van één of meer sectoren van haar activiteiten of de uitvoering van de beslissingen van de raad van bestuur delegeren aan hetzij één of meer bestuurders, directeurs of volmachtdragers, aI dan niet aandeelhouders.

De raad van bestuur en de gedelegeerden voor het dagelijks bestuur kunnen in het kader van dat bestuur bijzondere machten verlenen aan één of meer lasthebbers van hun keus."

7. De algemene vergadering beslist tot herformulering van de statutaire bepalingen aangaande de externe vertegenwoordiging van de raad van bestuur.

Dientengevolge beslist de algemene vergadering om de tekst van artikel 17 van de statuten te schrappen en te vervangen door de hierna volgende tekst:

"De vennootschap wordt, ten overstaan van derden, in en buiten rechte, in alle rechtshandelingen en akten, met inbegrip van die akten die de tussenkomst vereisen van een openbaar ambtenaar, geldig vertegenwoordigd door twee bestuurders samen optredend of door een gedelegeerd bestuurder alleen handelend.

Binnen het kader van het dagelijks bestuur wordt de vennootschap geldig verbonden door een gedelegeerde tot dit bestuur. Binnen het kader van hun mandaat is de vennootschap geldig vertegenwoordigd door bijzondere gevolmachtigden.

De vennootschap wordt in het buitenland vertegenwoordigd door iedere persoon daartoe uitdrukkelijk aangesteld door de raad van bestuur."

iL De algemene vergadering beslist om de gewone algemene vergadering, ook jaarvergadering genoemd, voortaan te houden op de eerste dinsdag van de maand juni om twintig (20.00) uur.

Dientengevolge beslist de algemene vergadering om de eerste alinea van artikel 20 van de statuten te schrappen en te vervangen door de hierna volgende tekst:

"De gewone algemene vergadering, ook jaarvergadering genoemd, wordt van rechtswege gehouden op de eerste dinsdag van de maand juni om twintig (20.00) uur."

De eerstvolgende jaarvergadering zal gehouden worden in het jaartweeduizend vijftien.

9. De algemene vergadering beslist tot invoer van de statutaire bepalingen aangaande de verdaging van de algemene vergadering, in die zin dat enkel de beslissing met betrekking tot de goedkeuring van de jaarrekening met maximaal drie weken kan worden uitgesteld.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Staatibad - 83/11612614 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

Dientengevolge beslist de algemene vergadering tot invoeging van een nieuwe artikel, onmiddellijk na artikel 27 van de statuten, als volgt:

"Het bestuursorgaan heeft het recht, tijdens de zitting van de gewone algemene vergadering, de beslissing met betrekking tot de goedkeuring van de jaarrekening drie weken uit te stellen. Deze verdaging doet geen afbreuk aan de andere genomen besluiten, behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering hieromtrent. De volgende vergadering heeft het recht de jaarrekening definitief vast te stellen.

Het bestuursorgaan heeft ditzelfde recht, tijdens de zitting van eender welke algemene vergadering, om de beslissing met betrekking tot eender welk agendapunt drie weken uit te stellen, tenzij de vergadering bijeengeroepen is op verzoek van één of meer aandeelhouders die ten minste één vijfde van het kapitaal vertegenwoordigen of door de commissarissen,

De raad van bestuur moet de algemene vergadering opnieuw bijeenroepen met dezelfde agenda binnen de termijn van drie weken.

De formaliteiten die vervuld werden om aan de eerste vergadering deel te nemen, met inbegrip van de eventuele neerlegging van aandelen of volmachten, blijven geldig voor de tweede algemene vergadering. Volmachthouders van aandeelhouders die aan de eerste vergadering niet hebben deelgenomen, worden tot de tweede vergadering toegelaten, mits zij de door de statuten bepaalde formaliteiten hebben vervuld.

De verdaging kan slechts één keer gebeuren, De tweede algemene vergadering beslist definitief over de uitgestelde agendapunten."

10. De algemene vergadering beslist tot herformulering van de statutaire bepalingen inzake beslissingen van de algemene vergadering in die zin dat deze enkel geldig kunnen genomen worden bij gewone meerderheid van stemmen.

Dientengevolge beslist de algemene vergadering om de tekst van artikel 30 van de statuten te schrappen en te vervangen door de hierna volgende tekst:

"Artikel 30 -- Meerderheid

Behalve in de door het Wetboek van Vennootschappen bepaalde gevallen worden de beslissingen genomen bij gewone meerderheid van stemmen.

Behalve in de door het Wetboek van Vennootschappen bepaalde gevallen worden de onthoudingen, blanco en ongeldige stemmen geacht niet te zijn uitgebracht.

Met uitzondering van de beslissingen welke moeten worden genomen door een buitengewone algemene vergadering kunnen de aandeelhouders eenparig en schriftelijk alle besluiten nemen die tot de bevoegdheid van de algemene vergadering behoren. Daartoe zal door de raad van bestuur een rondschrijven per brief, telefax of e-mail of enig ander middel vermeld in artikel 2281 van het Burgerlijk Wetboek, met vermelding van de agenda en de voorstellen van besluit worden verstuurd naar alle aandeelhouders, bestuurders, conunissaris(sen), warrant- of obligatiehouders en houders van certificaten die met medewerking van de vennootschap zijn uitgegeven, met de vraag aan de aandeelhouders om de voorstellen van besluit goed te keuren en binnen een termijn van twintig dagen na ontvangst van het rondschrijven op correcte manier getekend terug te sturen naar de zetel van de vennootschap of op enige andere plaats in het rondschrijven vermeld. Is binnen deze periode de goedkeuring van alle aandeelhouders niet ontvangen dan wordt de beslissing geacht niet genomen te zijn."

11. De algemene vergadering beslist tot herformulering van de statutaire bepalingen inzake dividenden, in die zin dat de algemene vergadering eveneens een tussentijds dividend kan uitkeren.

Dientengevolge beslist de algemene vergadering om de tekst van artikel 36 van de statuten te schrappen en te vervangen door de hierna volgende tekst:

"De betaling van de dividenden gebeurt jaarlijks op de tijdstippen en op de plaatsen die door de raad van bestuur worden aangeduid. Dividenden die niet geïnd zijn, verjaren door verloop van vijf jaar, tenzij het Wetboek van Vennootschappen er anders over beschikt.

De raad van bestuur mag, overeenkomstig de bepalingen van het Wetboek van Vennootschappen, op het resultaat van het boekjaar een interim-dividend uitkeren.

Deze uitkering mag slechts geschieden op de winst van het lopende boekjaar, in voorkomend geval verminderd met het overgedragen verlies of vermeerderd met de overgedragen winst, zonder onttrekking aan de reserves die volgens een wettelijke of statutaire bepaling zijn of moeten worden gevormd. Dit interim-dividend wordt besloten en betaald op de plaats en de tijdstippen te bepalen door de raad van bestuur.

De algemene vergadering mag, overeenkomstig de bepalingen van het Wetboek van Vennootschappen, een tussentijds dividend uitkeren. Dit tussentijds dividend betreft een uitkering van gereserveerde winsten, vastgesteld door een eerder gehouden algemene vergadering en heeft betrekking op een reeds afgesloten boekjaar. Dit tussentijds dividend wordt betaald op de plaats en de tijdstippen te bepalen door het bestuursorgaan.

Elke uitkering van dividenden die gebeurde in strijd met de bepalingen van het Wetboek van Vennootschappen dient door de aandeelhouder die dergelijke uitkering heeft ontvangen te worden terugbetaald indien de vennootschap bewijst dat de aandeelhouder wist dat de uitkering in strijd met de voorschriften was of daarvan, gezien de omstandigheden, niet onkundig kon zijn."

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Tegen bij het Belgisch Staatsblad - 03/06/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

mod 11.1

, Voor-, behouden aan het Belgisch Staatsblad



12. De algemene vergadering beslist tot herformulering van de statutaire bepalingen aangaande de ontbinding en vereffening van de vennootschap.

Dientengevolge beslist de algemene vergadering om de tekst van artikel 38 van de statuten te schrappen en te vervangen door de nieuwe artikels met de hierna volgende tekst:

"Artikel 38 - Ontbinding - vereffening

De vennootschap blijft na ontbinding, ongeacht of deze door een uitspraak van de rechter dan wel besluit van een buitengewone algemene vergadering plaatsgrijpt, van rechtswege als rechtspersoon voortbestaan voor haar vereffening tot de sluiting ervan.

Artikel 38bis - Benoeming van vereffenaar(s).

Zijn er geen vereffenaars benoemd, dan is het bestuursorgaan van rechtswege de vereffenaar. De algemene vergadering kan ten allen tijde bij gewone meerderheid, de vereffenaars benoemen of afzetten overeenkomstig de toepasselijke bepalingen van het Wetboek van vennootschappen,

De vereffenaar(s) zal/zullen pas in functie treden nadat zijn/hun benoeming door de bevoegde rechtbank van koophandel is bevestigd/gehomologeerd.

Artikel 38ter - Bevoegdheden van vereffenaars

De vereffenaars zijn bevoegd tot alle verrichtingen vermeld in het Wetboek van vennootschappen, tenzij de algemene vergadering, bij gewone meerderheid van stemmen, anders besluit.

Artikel 38quater - Wijze van vereffening

Na betaling van alle schulden, Lasten en kosten van de liquidatie, worden de netto - activa eerst aangewend om in geld of effecten het afbetaalde bedrag van de aandelen dat niet werd gedelgd terug te betalen.

Indien niet alle aandelen in dezelfde mate werden afbetaald, herstellen de vereffenaars voor de verdeling het evenwicht, door alle aandelen op gelijke voet te plaatsen, hetzij door bijkomende opvragingen van stortingen ten laste van de aandelen die onvoldoende werden afbetaald hetzij door voorafgaande terugbetalingen in geld voor de aandelen die voor een groter gedeelte werden afbetaald. Het saldo wordt eveneens tussen alle aandelen verdeeld.

Aandelen zonder stemrecht geven in geval van vereffening recht op een terugbetaling van de inbreng eventueel vermeerderd met de uitgiftepremie vooraleer er uitkering wordt gedaan aan de aandelen met stemrecht en ongeacht hun recht in het vereffeningsaldo waarvan het bedrag niet kleiner mag zijn dan dat uitgekeerd aan houders van aandelen met stemrecht.

Artikel 38quinquies  bijzondere procedure

De vereffening kan in één akte worden afgesloten indien de voorwaarden voorgeschreven door het Wetboek van vennootschappen vervuld zijn."

13. De algemene vergadering beslist tot invoering van statutaire bepalingen aangaande geschillenbeslechting. Dientengevolge beslist de algemene vergadering tot invoeging van een nieuw artikel, onmiddellijk na artikel 38, met de volgende tekst:

"Alle moeilijkheden en geschillen die zich, betreffende de uitvoering, van onderhavige statuten zouden voordoen, hetzij tussen de aandeelhouders, hetzij tussen de aandeelhouders en erfgenamen, legatarissen of rechthebbenden van een overleden aandeelhouder, zullen verplichtend geregeld worden door de hoven en rechtbanken van het arrondissement waarin de vennootschapszetel gevestigd is."

14. De algemene vergadering geeft hierbij opdracht aan de notaris om de coördinatie van de statuten te verzorgen waarbij een hernummering van de artikels van de statuten kan gebeuren en de gecoördineerde tekst van de statuten neer te leggen ter griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel.

De algemene vergadering geeft machtiging aan het bestuursorgaan voor de uitvoering van de voorgaande beslissingen,

15. De algemene vergadering verleent hierbij bijzondere volmacht voor het vervullen van de noodzakelijke administratieve formaliteiten (onder andere ondernemingsloket, rechtspersonenregister, BTW-administratie) aan: Alaska Antwerpen  Waasland, burgerlijke vennootschap onder de vorm van een BVBA, met zetel te Hamme, Zwaarveld 41 D, evenals aan haar bedienden, aangestelden en lasthebbers, in casu de heer Guy Baecke, mevrouw Cindy Collier en/of mevrouw Eveline Smet, elk afzonderlijk optredend, met mogelijkheid van indeplaatsstelling.



'Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/06/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voor beredeneerd uittreksel.

Getekend,

Liesbeth Muller,

Geassocieerde notaris

Tegelijk hiermee neergelegd:

1. Een gelijkvormig afschrift van het proces-verbaal van buitengewone algemene vergadering de dato zestien april tweeduizend veertien.

2.

Gecoördineerde tekst der statuten.



Op de laatste blz. van t_,Qik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

31/07/2014 : DE032101
29/07/2013 : DE032101
31/07/2012 : DE032101
28/02/2012 : DE032101
01/08/2011 : DE032101
27/07/2010 : DE032101
10/07/2009 : DE032101
23/09/2008 : DE032101
30/07/2008 : DE032101
10/03/2008 : DE032101
05/07/2007 : DE032101
23/08/2005 : SN032101
18/08/2005 : SN032101
06/08/2004 : SN032101
18/08/2003 : SN032101
17/07/2002 : SN032101
02/10/2015 : DE032101
30/10/2001 : SN032101
17/05/2001 : SN032101
18/05/2000 : SN032101
12/05/1999 : SN032101
01/01/1997 : SN32101
20/12/1991 : SN32101
01/01/1989 : SN32101
05/07/1988 : SN32101
01/01/1988 : SN32101
03/12/1986 : SN32101
06/06/1986 : SN32101
01/01/1986 : SN32101

Coordonnées
COMBI 2000

Adresse
VAN NAEMENSTRAAT 19 9100 SINT-NIKLAAS

Code postal : 9100
Localité : SINT-NIKLAAS
Commune : SINT-NIKLAAS
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande