COMCASA

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : COMCASA
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 834.051.926

Publication

29/04/2014 : ME. - JAARREKENING 30.09.2013, GGK 21.03.2014, NGL 25.04.2014 14097-0088-013
04/04/2013 : ME. - JAARREKENING 30.09.2012, GGK 15.03.2013, NGL 26.03.2013 13076-0216-013
29/10/2012
ÿþbe a B St 1111111 11111 1III ff111 11111 'iIIHiIiI 'IIIUIII III!

=ZZ1,~~08=



Mod Word 11,1

NEERGELEGD

19 OKT. 2012

RECHTBANWMAN

KOOPHANDEL TE GENT

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ondernemingsnr : 0834.051.926

Benaming

(voluit) : COMCASA

(verkort)

Rechtsvorm : BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID

Zetel : PUNTWEG 30 -- 9070 HEUSDEN

(volledig adres)

Onderwerp akte : ONTSLAG ZAAKVOERDER - zetelverplaatsing

Uit het verslag van de Bijzondere Algemene Vergadering d.d. 15/09/2012, gehouden op de maatschappelijke zetel, blijkt dat met eenparigheid van stemmen werd beslist:

Het ontslag van mevrouw Hilde Taillieu als zaakvoerder te aanvaarden en dit met ingang vanaf heden

De maatschappelijke zetel te verplaatsen naar Antwerpsesteenweg 781 9040 Sint-Amandsberg en dit met ingang vanaf 16/09/2012.

De heer Tars De Blieck

Zaakvoerder

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29110/2012 - Annexes du Manite

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris. hetzij van de perso(o}nfer» bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te veriegerw oordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/10/2012 - Annexes du Moniteur belge

25/06/2012
ÿþ mod 11.1



In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

NEERGE

1

RECHi'BAtrt<V;:~

- tcoonHr~i~itfié^^ ~ ~ T

111111*111 1,1.111 161111911 II

be a Bi stë

Ondernemingsnr : 0834.051.926

Benaming (voluit) : COMCASA

(verkort) :

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Puntweg 30

9070 Destelbergen (Heusden)

Onderwerp akte : Doelswijziging - statutenwijziging

Uit een proces-verbaal opgesteld door Michel Van Damme, geassocieerd notaris te Brugge (Sint Andries), lid van de maatschap « Notaris Michel Van Damme  Notaris Christian Van Damme », geassocieerde notarissen met zetel te Brugge (Sint-Andries) op eenendertig mei tweeduizend en twaalf , waarvan huidig uittreksel werd opgemaakt voor registratie, enkel met het oog op de; neerlegging op de Rechtbank van Koophandel, blijkt dat er een buitengewone algemene vergadering werd gehouden van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid. « Comcasa » te 9070 Destelbergen (Heusden), Puntweg 30, waarbij volgende beslissingen; werden genomen met eenparigheid van stemmen :

7.. De vergadering ontslaat de voorzitter van het voorlezen van het verslag van de zaakvoerders aangaande de uitbreiding van het maatschappelijk doel, alsmede van de staat van activa en passiva afgesloten per éénendertig maart tweeduizend en twaalf.

De aanwezige vennoten erkennen een afschrift van dit verslag alsmede van de staat van activa; en passiva afgesloten per éénentwintig mei tweeduizend en twaalf te hebben ontvangen en er kennis van te hebben genomen.

Het verslag van de zaakvoerders, alsmede van de staat van activa en passiva zullen neergelegd worden ter griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel.

2. De vergadering besloot het doel van de vennootschap uit te breiden door toevoeging van de tekst zoals verder weergegeven onder punt 3. Deze uitbreiding zal uitwerking krijgen vanaf éénendertig mei tweeduizend en twaalf voor zover de wettelijke bepalingen dit toelaat.

3, De vergadering besluit volledig nieuwe statuten aan te nemen en dit in overeenstemming met', de voorgaande besluiten, na actualisering van de tekst en coördinatie.

Na elk artikel afzonderlijk te hebben besproken en goedgekeurd, besluit de vergadering dat de statuten van de vennootschap voortaan zullen luiden als volgt met volgende te publiceren ,: kenmerken :

1. De vennootschap heeft de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid. Zij draagt de benaming "COMCASA".

2. De zetel van de vennootschap is gevestigd te 9070 Destelbergen (Heusden), Puntweg 30.

3. De vennootschap bestaat voor onbepaalde duur.

4. Het maatschappelijk kapitaal bedraagt tachtigduizend (80.000).

Het wordt vertegenwoordigd door achthonderd (800) aandelen op naam, zonder nominale

waarde, die ieder één/achthonderdste (1/800ste) van het kapitaal vertegenwoordigen.

De aandelen zijn voorzien van een volgnummer.

5. Het boekjaar begint op één oktober en eindigt op dertig september van het daaropvolgend', jaar.

6. Van de nettowinst van de vennootschap wordt elk jaar tenminste vijf ten honderd afgenomen voor de vorming van de wettelijke reserve. Deze afneming is niet langer verplicht van zodra de wettelijke reserve één/tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

Op voorstel van het bestuursorgaan beslist de algemene vergadering over de bestemming van het saldo van de nettowinst.

De algemene vergadering benoemt één of meerdere vereffenaars bij ontbinding met vereffening. ;! De vereffenaars treden evenwel pas in functie nadat de rechtbank van koophandel is overgegaan tot de bevestiging van hun benoeming ingevolge de beslissing van de algemene vergadering.

Op de laatste biz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/06/2012 - Annexes du Moniteur belge

 . n ~1 mod 11 .1



De vereffenaars beschikken over de meest uitgebreide bevoegdheden hun toegekend door de' artikelen 186 en volgende van het Wetboek van vennootschappen.

Vooraleer de vereffening wordt afgesloten, leggen de vereffenaars het plan voor de verdeling van de activa onder de verschillende schuldeisers voor akkoord voor aan de rechtbank van koophandel van het arrondissement waarbinnen de vennootschap haar zetel heeft.

Na betaling van de schulden of consignatie van de nodige gelden om die te voldoen, verdelen de vereffenaars onder de vennoten de gelden of waarden die gelijk verdeeld kunnen worden; zij overhandigen hun de goederen die zij voor nadere verdeling hebben moeten overhouden.

7. Behoudens hetgeen bepaald is in hoofdstuk VI van de statuten in geval de vennootschap slechts één vennoot telt, gelden de hiernavolgende regels.

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke of rechtspersonen, al dan niet vennoten.

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger, natuurlijke persoon, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van zaakvoerder in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

Indien de vennootschap zelf tot bestuurder/zaakvoerder wordt benoemd in een vennootschap, komt de bevoegdheid om een vaste vertegenwoordiger te benoemen toe aan het bestuursorgaan. De zaakvoerders worden benoemd door de vennoten voor de tijdsduur door haar vast te stellen. Iedere zaakvoerder kan alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel, behoudens die handelingen waarvoor volgens het Wetboek van vennootschappen alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Ingeval er twee zaakvoerders zijn zullen zij gezamenlijk het bestuur voeren.

Indien er drie of meer zaakvoerders zijn, vormen deze een college, dat een voorzitter aanstelt en verder handelt zoals een raadsvergadering.

De zaakvoerders kunnen de uitoefening van een deel van hun bevoegdheid ten titel van bijzondere volmacht opdragen aan een derde aangestelde van de vennootschap. Indien er meerdere zaakvoerders zijn, dient deze volmacht gezamenlijk gegeven te worden.

De zaakvoerders regelen onder mekaar de uitoefening van de bevoegdheid.

Indien slechts één (1) zaakvoerder wordt aangesteld, wordt de vennootschap vertegenwoordigd door deze zaakvoerder afzonderlijk, jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder. Ldien meer dan één (1) zaakvoerder wárdt aangesteld, dan zal de vennootschap voor alle rechtshandelingen die verband houden met aan-en verkoop van onroerende goederen van de vennootschap en/of vestiging van hypotheken, en voor alle handelingen die de tienduizend euro (e 10.000,00) overschrijden, vertegenwoordigd te worden door het gezamenlijk optreden van twee (2) zaakvoerders.

Deze bevoegdheidsbeperkingen kunnen niet tegengeworpen worden aan derden, zelfs niet nadat ze openbaar zijn gemaakt.

De vennootschap wordt tevens rechtsgeldig verbonden door de bovengemelde bij bijzondere volmacht aangestelde vertegenwoordiger.

8. Commissaris : nihil

9. De vennootschap heeft tot doel :

I. VOOR EIGEN REKENING, VOOR REKENING VAN DERDEN OF IN DEELNEMING MET

DERDEN

-Inkoop, distributie en verkoop van verzorgingsmaterialen, -producten, -toestellen en -

hulpmiddelen

-Distributie en verkoop kan onder verschillende vormen gebeuren zoals ondermeer:

-Online webshop;

-Winkel.

Deze opsomming is slechts indicatief en niet limitatief beperkt tot de vermelde zaken.

Onder verzorgingsmaterialen, -producten, -toestellen en -hulpmiddelen worden ondermeer

volgende zaken verstaan:

-Incontinentiematerialen;

-Verzorgingsmaterialen en -producten;

-Veiligheidshulpmiddelen en -materialen gerelateerd aan zorg;

-Hulpmiddelen voor zit- en ligcomfort zoals matrassen;

-Thuiszorgmaterialen, -producten en -hulpmiddelen;

-Meet- en diagnosetoestellen voor de thuisomgeving.

Deze opsomming is slechts indicatief en niet limitatief beperkt tot de vermelde zaken. -Distributie en verkoop van verzorgingsmaterialen, -producten, -toestellen en -hulpmiddelen is ondermeer naar volgende klantengroepen:

-Particulieren;

-Mantelzorgers;

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/06/2012 - Annexes du Moniteur belge

,.<< mod 11.1



Voorbehouden

aan het

Belgisch Staatsblad



-Zorgorganisaties zoals woonzorgcentra, rusthuizen, gehandicapteninstellingen;

-Zorgverstrekkers zoals kinesitherapeuten, thuisverpleegkundigen.

Deze opsomming is slechts indicatief en niet limitatief beperkt tot vermelde kiantengroepen.

-Het zelf of in samenwerking met andere partijen aanbieden van zorg- en comfortgerelateerde

diensten in de ruimste zin van het woord.

-Het creëren van communities voor de zorgsector.

- het vervoer van goederen voor eigen rekening als voor derden, zowel nationaal als

internationaal, per spoor, te water, langs de wegen en de lucht;

- de verhuur van alle roerende en onroerende goederen, en meer in het bijzonder van

bestelwagens, vrachtwagens, en dergelijke meer;

- de op- en overslag, alsmede het stockbeheer voor rekening van derden;

- het verzekeren van distributiediensten of nog het verpakken, verzenden en conditioneren van goederen voor het cliënteel.

- het voeren van ambulante handel;

- de uitbating van een markt- en straathandel in verzorgingsmaterialen, -producten,

toestellen en -hulpmiddelen;

- het inrichten van beurzen, markten, braderijen, festivals, feest-, rommel- en avondmarkten

in de meest ruime zin;

- het verlenen van alle mogelijke logistieke ondersteuning, dit zowel bij de door de vennootschap georganiseerde beurzen, markten, braderijen, festivals, feest-, rommel en avondmarkten, als bij een door derden georganiseerde beurzen, markten, braderijen, festivals, feest-, rommel en avondmarkten;

- de vennootschap kan haar werkzaamheden realiseren in één van de zetels, alsook bij derden, bijvoorbeeld bij de klant, bij de leverancier, bij gewoonweg een andere vennootschap en/of eenmanszaken.

het verlenen van advies met betrekking tot zorgmaterialen, -producten, -diensten, - hulpmiddelen (dit in de meest ruime zin), waaronder:

- Het geven van advies in de meest ruime zin;

het organiseren van infosessies, semninaries, studiedagen, beurzen, enz., dit zowel voor

particulieren, organisaties als verenigingen;

- het verstrekken van advies zowel in eigen beheer als in samenwerking met derden; en dit zowel in eigen gebouwen, als gehuurde gebouwen, al bij mensen thuis;

- het voeren van management, waaronder het verlenen van bijstand, advies en leiding aan bedrijven, privé-personen en instellingen;

II. VOOR EIGEN REKENING

A. Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals het verwerven door inschrijving of aankoop, het beheren van aandelen, aandelenopties, obligaties, kasbons, afgeleide producten of andere roerende waarden, van welke vorm ook, uitgegeven door Belgische of buitenlandse emittenten.

B. Het toestaan van leningen en kredietopening aan rechtspersonen en ondernemingen of particulieren, in eender welke vorm; het zich borg stellen of aval verlenen, in de meeste ruime zin; alle handelsoperaties en financiële operaties verrichten, behalve deze die wettelijk voorbehouden zijn aan depositobanken, houders van deposito's op korte termijn, spaarkassen hypotheekmaatschappijen en kapitalisatieondernemingen.

III. BIJZONDERDE BEPALINGEN

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken zowel in België als in het buitenland, op aile wijzen en manieren, die zij het best geschikt zou achten. De vennootschap kan In het algemeen alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of welke van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan geheel of gedeeltelijk te vergemakkelijken; in dit kader kan de vennootschap onroerend goederen of onroerende zakelijke rechten verwerven, onroerende goederen in huur nemen en deze onroerende goederen uitbreiden, verbouwen, afwerken, inrichten, ...; ze kan leningen of schulden aangaan bij derden (met inbegrip van haar aandeelhouders en haar bestuurders) en kan alle kosten maken en investeringen doen die zij nodig of wenselijk acht.

De vennootschap mag evenwel geenszins aan vermogensbeheer of beleggingsadvies doen als bedoeld in de Wetten en Koninklijke Besluiten op de financiële transacties en de financiële markten en over het vermogensbeheer en het beleggingsadvies.

De vennootschap zal zich bovendien dienen te onthouden van werkzaamheden die onderworpen zijn aan reglementaire bepalingen, voor zover de vennootschap zelf niet aan deze bepalingen voldoet.

De vennootschap mag betrokken zijn bij wijze van inbreng, fusie, inschrijving of op elke andere wijze in ondernemingen, verenigingen of vennootschappen, die een gelijkaardig, soortgelijk of samenhangend doel hebben of die nuttig zijn voor de verwezenlijking van het geheel of een gedeelte van haar maatschappelijk doel.





Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/06/2012 - Annexes du Moniteur belge



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van' verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelzaak.

10. De jaarvergadering zal gehouden worden op de derde vrijdag van de maand maart om zestien uur, op de maatschappelijke zetel, behoudens andersluidende bijeenroeping.

Indien deze dag een wettelijke feestdag is, heeft de jaarvergadering de volgende werkdag plaats. Indien wordt geopteerd voor de procedure van schriftelijke besluitvorming zoals uiteengezet in artikel 23 van deze statuten, dient de vennootschap het rondschrijven met vermelding van de agenda en de voorstellen van besluit, getekend en goedgekeurd door alle vennoten, ten laatste te ontvangen op de statutair bepaalde dag voor het houden van de jaarvergadering

Een bijzondere of buitengewone algemene vergadering van vennoten mag bijeengeroepen worden telkens als het belang van de vennootschap zulks vereist.

Deze vergaderingen van vennoten mogen bijeengeroepen worden door het bestuursorgaan of de commissarissen en moeten bijeengeroepen worden op aanvraag van de vennoten die één/vijfde van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen. De vergaderingen van vennoten worden gehouden op de zetel van de vennootschap of op iedere andere plaats in de oproepingsbrief medegedeeld.

De oproepingen tot de algemene vergadering vermelden de agenda met de te behandelen onderwerpen.

Zij worden vijftien dagen voor de vergadering meegedeeld aan de vennoten, de houders van certificaten die met medewerking van de vennootschap werden uitgegeven, de obligatiehouders, de zaakvoerders en de eventuele commissaris(sen).

De oproeping geschiedt door middel van een ter post aangetekende brief, tenzij de bestemmelingen individueel, uitdrukkelijk en schriftelijk hebben ingestemd om de oproeping via een ander communicatiemiddel te ontvangen.

De vennoten, de houders van certificaten die met medewerking van de vennootschap werden uitgegeven, de obligatiehouders, de zaakvoerders en de eventuele commissaris(sen) die aan de vergadering deelnemen of er zich doen vertegenwoordigen, worden als regelmatig opgeroepen beschouwd. De voormelde personen kunnen er tevens voor of na de bijeenkomst van de algemene vergadering welke zij niet bijwoonden aan verzaken zich te beroepen op het ontbreken of de onregelmatigheid van de oproepingsbrief.

Samen met de oproepingsbrief voor de algemene vergadering, wordt aan de vennoten, de commissarissen en de zaakvoerders een afschrift verzonden van de stukken, die hen krachtens het Wetboek van vennootschappen moeten ter beschikking worden gesteld.

Een afschrift van deze stukken wordt ook onverwijld en kosteloos gezonden aan de andere opgeroepen personen die erom verzoeken.

Indien wordt geopteerd voor de procedure van schriftelijke besluitvorming zoals uiteengezet in artikel 23 van deze statuten, dan zal het bestuursorgaan, samen met haar rondschrijven waarvan sprake in voormeld artikel, aan de vennoten en aan de eventuele commissarissen, een afschrift toezenden van de stukken, die hen krachtens het Wetboek van vennootschappen moeten ter beschikking worden gesteld.

Elke vennoot kan zich op de algemene aandeelhoudersvergadering doen vertegenwoordigen door een volmachtdrager, al dan niet vennoot. De volmachten dienen een handtekening te dragen (met inbegrip van de digitale handtekening zoals bedoeld in artikel 1322, alinea 2 van het Burgerlijk Wetboek).

De volmachten dienen schriftelijk ter kennis te worden gebracht per brief, telefax, e-mail of enig l ander middel vermeld in artikel 2281 van het Burgerlijk Wetboek en worden neergelegd op het bureau van de vergadering. Daarenboven mag de zaakvoerder eisen dat zij op de door hem aangeduide plaats worden neergelegd drie werkdagen voor de algemene vergadering.

Zaterdagen, zondagen en wettelijke feestdagen worden voor de toepassing van dit artikel niet als werkdagen beschouwd.

Alvorens aan de vergadering deel te nemen zijn de vennoten of hun volmachtdragers verplicht de aanwezigheidslijst, met aanduiding van de naam, de voorna(a)m(en) en de woonplaats of de maatschappelijke benaming en de statutaire zetel van de vennoten en van het aantal aandelen dat zij vertegenwoordigen, te ondertekenen, behoudens indien de voorzitter van de algemene vergadering hen hiervan zou vrijstellen.

Elk aandeel geeft recht op één stem.

Schriftelijk stemmen is toegelaten. In dit geval vermeldt de brief waarop de stem wordt uitgebracht elk punt van de agenda en de eigenhandig geschreven woorden "aanvaard" of "verworpen", gevolgd door de handtekening; hij wordt aangetekend aan de vennootschap gestuurd en moet ten laatste daags voor de vergadering op de zetel toekomen.

4. De vergadering verleent aan ondergetekende notaris alle machten om de gecoördineerde tekst van de statuten van de vennootschap op te stellen, te ondertekenen en neer te leggen op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel, overeenkomstig de wettelijke bepalingen ter zake.

De vergadering verleent een bijzondere machtiging aan de zaakvoerder(s) om de voorgaande

r

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

e

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/06/2012 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/06/2012 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

beslissingen uit te voeren.

De vergadering verleent bijzondere volmacht aan de Heer Da BLIECK Tars, geboren te Gent op één februari negentienhonderd negentig, ongehuwd, wonende te 9230 Wetteren, Massemsesteenweg 227 evenals aan haar bedienden, aangestelden en lasthebbers, om, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, de vervulling van alle administratieve formaliteiten en, desgevallend, bij de Administratie van de Belasting over de Toegevoegde Waarde, en bij het Ondernemingsloket te verzekeren.

Deze machten hebben betrekking op alle mogelijke wijzigingen, inschrijvingen, doorhalingen en andere formaliteiten en dit voor alle beslissingen die ooit genomen werden of zullen genomen worden.

Voor ontledend uittreksel.

Tegelijk hiermee neergelegd :

Afschrift van de akte statutenwijziging

Verslag van de zaakvoerders

Staat van actief en passief

Gecoördineerde statuten

Michel Van Damme, geassocieerd notaris met standplaats te Brugge (Sint-Andries), lid van de maatschap "Notaris Michel Van Damme-Notaris Christian Van Damme", geassocieerde notarissen met zetel te Brugge (Sint-Andries)

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

28/02/2011
ÿþMod 2.0

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

*11301439*

Neergelegd

24-02-2011



Griffie

0834051926

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/02/2011 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr :

Benaming

(voluit) : Comcasa

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 9070 Destelbergen, Puntweg(HEU) 30

Onderwerp akte : Oprichting

Uit een akte verleden voor Meester Michel Van Damme, geassocieerd notaris te Brugge (Sint-Andries), lid van de maatschap « Notaris Michel Van Damme  Notaris Christian Van Damme », geassocieerde notarissen met zetel te Brugge (Sint-Andries) op eenentwintig februari tweeduizend en elf, waarvan huidig uittreksel werd opgemaakt voor registratie, enkel met het oog op de neerlegging, BLIJKT dat er een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid werd opgericht. Zij draagt de benaming  COMCASA .

1° Identificatie der oprichters :

1/ De Heer DE BLIECK Luc Cesar Kamiel, geboren te Gent op twintig september negentienhonderd eenenzestig, echtgenoot van Mevrouw TAILLIEU Hilde, samenwonend te 9070 Destelbergen (Heusden), Puntweg 30.

2/ Mevrouw TAILLIEU Hilde Lea Marguerite, geboren te Gent op achtentwintig november negentienhonderd vierenzestig, echtgenote van de Heer DE BLIECK Luc, samenwonend te 9070 Destelbergen (Heusden), Puntweg 30.

3/ De Heer DE BLIECK Mathias, geboren te Gent op zeven februari negentienhonderd achtentachtig, ongehuwd, wonende te 9070 Destelbergen (Heusden), Puntweg 30.

4/ De Heer DE BLIECK Tars, geboren te Gent op één februari negentienhonderd negentig, ongehuwd, wonende te 9070 Destelbergen (Heusden), Puntweg 30.

5/ De Heer DE BLIECK Pieter, geboren te Gent op zeventien juni negentienhonderd tweeënnegentig, ongehuwd, wonende te 9070 Destelbergen (Heusden), Puntweg 30.

6/ De Heer BAERT Bart Jules Ivo Gentil, geboren te Kortrijk op achtentwintig oktober negentienhonderd eenenzestig, echtgescheiden, wonende te 8670 Koksijde, Fazantenpad 6. 7/ Mevrouw VAN STAEYEN Heidi Nathalie Jozef, geboren te Ekeren op twee juni negentienhonderd zesenzeventig, echtgescheiden, wonende te 8670 Koksijde, Fazantenpad 6.

De oprichters verklaren en erkennen dat het maatschappelijk kapitaal van tachtigduizend euro (80.000 EUR), volledig geplaatst is, het is verdeeld in achthonderd (800) aandelen zonder vermelding van waarde.

Het maatschappelijk kapitaal is volgestort ten belope van tachtigduizend euro (¬ 80.000,00), waarbij elk aandeel werd onderschreven door inbrengen in geld als volgt :

1. De Heer DE BLIECK Luc, voornoemd, ten belope van eenentwintigduizend euro (¬ 21.000,00) in contanten, volgestort voor honderd procent (100%) in ruil waarvoor hij tweehonderdentien (210) aandelen zonder vermelding van waarde als vergoeding ontvangt.

2. Mevrouw TAILLIEU Hilde, voornoemd, ten belope van eenentwintigduizend euro (¬ 21.000,00) in contanten, volgestort voor honderd procent (100%) in ruil waarvoor zij tweehonderdentien (210) aandelen zonder vermelding van waarde als vergoeding ontvangt.

3. De Heer DE BLIECK Mathias, voornoemd, ten belope van vierduizend euro (¬ 4.000,00) in contanten, volgestort voor honderd procent (100%) in ruil waarvoor hij veertig (40) aandelen zonder vermelding van waarde als vergoeding ontvangt.

4. De Heer DE BLIECK Tars, voornoemd, ten belope van tienduizend euro (¬ 10.000,00) in contanten, volgestort voor honderd procent (100%) in ruil waarvoor hij honderd (100) aandelen zonder vermelding van waarde als vergoeding ontvangt.

5. De Heer DE BLIECK Pieter, voornoemd, ten belope van vierduizend euro (¬ 4.000,00) in contanten, volgestort voor honderd procent (100%) in ruil waarvoor hij veertig (40) aandelen zonder vermelding van waarde als vergoeding ontvangt.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/02/2011 - Annexes du Moniteur belge

6. De Heer BAERT Bart, voornoemd, ten belope van vijfduizend euro (¬ 5.000,00) in contanten, volgestort voor honderd procent (100%) in ruil waarvoor hij vijftig (50) aandelen zonder vermelding van waarde als vergoeding ontvangt.

7. De Heer VAN STAEYEN Heidi, voornoemd, ten belope van vijftienduizend euro (¬ 15.000,00) in contanten, volgestort voor honderd procent (100%) in ruil waarvoor zij honderdvijftig (150) aandelen zonder vermelding van waarde als vergoeding ontvangt.

De oprichters verklaren en erkennen dat op ieder aandeel waarop zij in geld hebben ingeschreven een bedrag als voormeld is gestort, zodat voor alle aandelen samen de som van tachtigduizend euro (¬ 80.000,00) thans ter beschikking is van de vennootschap.

Bewijs van deponering

Dit bedrag werd gedeponeerd op een bijzondere rekening ten name van de vennootschap in oprichting bij dexia bank. Het bewijs van deponering, in de vorm van een attest op zestien februari tweeduizend en elf afgeleverd door genoemde financiële instelling, is aan Ons Notaris overhandigd om bewaard te worden overeenkomstig de voorschriften van het Wetboek van vennootschappen. Over die rekening kan alleen worden beschikt nadat de werkende Notaris aan genoemde bankinstelling het verlijden van onderhavige akte heeft gemeld.

2° Doel :

De vennootschap heeft tot doel :

I. VOOR EIGEN REKENING, VOOR REKENING VAN DERDEN OF IN DEELNEMING MET DERDEN

-Inkoop, distributie en verkoop van verzorgingsmaterialen, -producten, -toestellen en -

hulpmiddelen

-Distributie en verkoop kan onder verschillende vormen gebeuren zoals ondermeer:

-Online webshop;

-Winkel.

Deze opsomming is slechts indicatief en niet limitatief beperkt tot de vermelde zaken.

Onder verzorgingsmaterialen, -producten, -toestellen en -hulpmiddelen worden ondermeer

volgende zaken verstaan:

-Incontinentiematerialen;

-Verzorgingsmaterialen en  producten;

-Veiligheidshulpmiddelen en  materialen gerelateerd aan zorg;

-Hulpmiddelen voor zit- en ligcomfort zoals matrassen;

-Thuiszorgmaterialen, -producten en  hulpmiddelen;

-Meet- en diagnosetoestellen voor de thuisomgeving.

Deze opsomming is slechts indicatief en niet limitatief beperkt tot de vermelde zaken.

-Distributie en verkoop van verzorgingsmaterialen,  producten, -toestellen en  hulpmiddelen

is ondermeer naar volgende klantengroepen:

-Particulieren;

-Mantelzorgers;

-Zorgorganisaties zoals woonzorgcentra, rusthuizen, gehandicapteninstellingen;

-Zorgverstrekkers zoals kinesitherapeuten, thuisverpleegkundigen.

Deze opsomming is slechts indicatief en niet limitatief beperkt tot vermelde klantengroepen.

-Het zelf of in samenwerking met andere partijen aanbieden van zorg- en comfortgerelateerde

diensten in de ruimste zin van het woord.

-Het creëren van communities voor de zorgsector.

II. VOOR EIGEN REKENING

A. Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals het verwerven door inschrijving of aankoop, het beheren van aandelen, aandelenopties, obligaties, kasbons, afgeleide producten of andere roerende waarden, van welke vorm ook, uitgegeven door Belgische of buitenlandse emittenten.

B. Het toestaan van leningen en kredietopening aan rechtspersonen en ondernemingen of particulieren, in eender welke vorm; het zich borg stellen of aval verlenen, in de meeste ruime zin; alle handelsoperaties en financiële operaties verrichten, behalve deze die wettelijk voorbehouden zijn aan depositobanken, houders van deposito s op korte termijn, spaarkassen hypotheekmaatschappijen en kapitalisatieondernemingen.

III. BIJZONDERDE BEPALINGEN

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken zowel in België als in het buitenland, op alle wijzen en manieren, die zij het best geschikt zou achten. De vennootschap kan in het algemeen alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of welke van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan geheel of gedeeltelijk te vergemakkelijken; in dit kader kan de vennootschap onroerend goederen of onroerende zakelijke rechten verwerven, onroerende goederen in huur nemen en deze onroerende goederen uitbreiden, verbouwen, afwerken, inrichten, ...; ze kan leningen of schulden aangaan bij derden (met inbegrip van haar aandeelhouders en haar bestuurders) en kan alle kosten maken en investeringen doen die zij nodig of wenselijk acht.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/02/2011 - Annexes du Moniteur belge

De vennootschap mag evenwel geenszins aan vermogensbeheer of beleggingsadvies doen als bedoeld in de Wetten en Koninklijke Besluiten op de financiële transacties en de financiële markten en over het vermogensbeheer en het beleggingsadvies.

De vennootschap zal zich bovendien dienen te onthouden van werkzaamheden die onderworpen zijn aan reglementaire bepalingen, voor zover de vennootschap zelf niet aan deze bepalingen voldoet.

De vennootschap mag betrokken zijn bij wijze van inbreng, fusie, inschrijving of op elke andere wijze in ondernemingen, verenigingen of vennootschappen, die een gelijkaardig, soortgelijk of samenhangend doel hebben of die nuttig zijn voor de verwezenlijking van het geheel of een gedeelte van haar maatschappelijk doel.

De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelzaak.

3° De zetel van de vennootschap is gevestigd te 9070 Destelbergen, Puntweg(HEU) 30. 4° Duur : De vennootschap bestaat voor een onbeperkte duur.

5° Kapitaal : Het maatschappelijk kapitaal bedraagt tachtigduizend euro (80.000 EUR).

Het wordt vertegenwoordigd door achthonderd (800) aandelen op naam, zonder nominale waarde, die ieder één/achthonderdste (1/800ste) van het kapitaal vertegenwoordigen.

De aandelen zijn voorzien van een volgnummer.

6° boekjaar : Het boekjaar begint op één oktober en eindigt op dertig september van het daaropvolgend jaar.

Het eerste boekjaar neemt een aanvang op de dag van de neerlegging van een uitgifte van onderhavige oprichtingsakte op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel en zal worden afgesloten op dertig september tweeduizend en twaalf. (30/09/2012).

7° Jaarvergadering :

De jaarvergadering zal gehouden worden op de derde vrijdag van maart om zestien uur, op de maatschappelijke zetel, behoudens andersluidende bijeenroeping.

Indien deze dag een wettelijke feestdag is, heeft de jaarvergadering de volgende werkdag plaats. Indien wordt geopteerd voor de procedure van schriftelijke besluitvorming zoals uiteengezet in artikel 23 van deze statuten, dient de vennootschap het rondschrijven met vermelding van de agenda en de voorstellen van besluit, getekend en goedgekeurd door alle vennoten, ten laatste te ontvangen op de statutair bepaalde dag voor het houden van de jaarvergadering

Een bijzondere of buitengewone algemene vergadering van vennoten mag bijeengeroepen worden telkens als het belang van de vennootschap zulks vereist.

Deze vergaderingen van vennoten mogen bijeengeroepen worden door het bestuursorgaan of de commissarissen en moeten bijeengeroepen worden op aanvraag van de vennoten die één/vijfde van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen. De vergaderingen van vennoten worden gehouden op de zetel van de vennootschap of op iedere andere plaats in de oproepingsbrief medegedeeld.

De eerste jaarvergadering wordt gehouden in tweeduizend en dertien (2013).

De oproepingen tot de algemene vergadering vermelden de agenda met de te behandelen onderwerpen.

Zij worden vijftien dagen voor de vergadering meegedeeld aan de vennoten, de houders van certificaten die met medewerking van de vennootschap werden uitgegeven, de obligatiehouders, de zaakvoerders en de eventuele commissaris(sen).

De oproeping geschiedt door middel van een ter post aangetekende brief, tenzij de bestemmelingen individueel, uitdrukkelijk en schriftelijk hebben ingestemd om de oproeping via een ander communicatiemiddel te ontvangen.

De vennoten, de houders van certificaten die met medewerking van de vennootschap werden uitgegeven, de obligatiehouders, de zaakvoerders en de eventuele commissaris(sen) die aan de vergadering deelnemen of er zich doen vertegenwoordigen, worden als regelmatig opgeroepen beschouwd. De voormelde personen kunnen er tevens voor of na de bijeenkomst van de algemene vergadering welke zij niet bijwoonden aan verzaken zich te beroepen op het ontbreken of de onregelmatigheid van de oproepingsbrief.

Samen met de oproepingsbrief voor de algemene vergadering, wordt aan de vennoten, de commissarissen en de zaakvoerders een afschrift verzonden van de stukken, die hen krachtens het Wetboek van vennootschappen moeten ter beschikking worden gesteld.

Een afschrift van deze stukken wordt ook onverwijld en kosteloos gezonden aan de andere opgeroepen personen die erom verzoeken.

Indien wordt geopteerd voor de procedure van schriftelijke besluitvorming zoals uiteengezet in artikel 23 van deze statuten, dan zal het bestuursorgaan, samen met haar rondschrijven waarvan sprake in voormeld artikel, aan de vennoten en aan de eventuele commissarissen, een afschrift toezenden van de stukken, die hen krachtens het Wetboek van vennootschappen moeten ter beschikking worden gesteld.

Elke vennoot kan zich op de algemene aandeelhoudersvergadering doen vertegenwoordigen door een volmachtdrager, al dan niet vennoot. De volmachten dienen een handtekening te dragen

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/02/2011 - Annexes du Moniteur belge

(met inbegrip van de digitale handtekening zoals bedoeld in artikel 1322, alinea 2 van het Burgerlijk Wetboek).

De volmachten dienen schriftelijk ter kennis te worden gebracht per brief, telefax, e-mail of enig ander middel vermeld in artikel 2281 van het Burgerlijk Wetboek en worden neergelegd op het bureau van de vergadering. Daarenboven mag de zaakvoerder eisen dat zij op de door hem aangeduide plaats worden neergelegd drie werkdagen voor de algemene vergadering. Zaterdagen, zondagen en wettelijke feestdagen worden voor de toepassing van dit artikel niet als werkdagen beschouwd.

Alvorens aan de vergadering deel te nemen zijn de vennoten of hun volmachtdragers verplicht de aanwezigheidslijst, met aanduiding van de naam, de voorna(a)m(en) en de woonplaats of de maatschappelijke benaming en de statutaire zetel van de vennoten en van het aantal aandelen dat zij vertegenwoordigen, te ondertekenen, behoudens indien de voorzitter van de algemene vergadering hen hiervan zou vrijstellen.

Elk aandeel geeft recht op één stem.

Schriftelijk stemmen is toegelaten. In dit geval vermeldt de brief waarop de stem wordt uitgebracht elk punt van de agenda en de eigenhandig geschreven woorden "aanvaard" of "verworpen", gevolgd door de handtekening; hij wordt aangetekend aan de vennootschap gestuurd en moet ten laatste daags voor de vergadering op de zetel toekomen.

8° Winstverdeling. Van de nettowinst van de vennootschap wordt elk jaar tenminste vijf ten honderd afgenomen voor de vorming van de wettelijke reserve. Deze afneming is niet langer verplicht van zodra de wettelijke reserve één/tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt. Op voorstel van het bestuursorgaan beslist de algemene vergadering over de bestemming van het saldo van de nettowinst.

De algemene vergadering benoemt één of meerdere vereffenaars bij ontbinding met vereffening. De vereffenaars treden evenwel pas in functie nadat de rechtbank van koophandel is overgegaan tot de bevestiging van hun benoeming ingevolge de beslissing van de algemene vergadering. De vereffenaars beschikken over de meest uitgebreide bevoegdheden hun toegekend door de artikelen 186 en volgende van het Wetboek van vennootschappen.

Vooraleer de vereffening wordt afgesloten, leggen de vereffenaars het plan voor de verdeling van de activa onder de verschillende schuldeisers voor akkoord voor aan de rechtbank van koophandel van het arrondissement waarbinnen de vennootschap haar zetel heeft.

Na betaling van de schulden of consignatie van de nodige gelden om die te voldoen, verdelen de vereffenaars onder de vennoten de gelden of waarden die gelijk verdeeld kunnen worden; zij overhandigen hun de goederen die zij voor nadere verdeling hebben moeten overhouden. 9° Bestuur

Behoudens hetgeen bepaald is in hoofdstuk VI van de statuten in geval de vennootschap slechts één vennoot telt, gelden de hiernavolgende regels.

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke of rechtspersonen, al dan niet vennoten.

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger, natuurlijke persoon, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van zaakvoerder in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

Indien de vennootschap zelf tot bestuurder/zaakvoerder wordt benoemd in een vennootschap, komt de bevoegdheid om een vaste vertegenwoordiger te benoemen toe aan het bestuursorgaan. De zaakvoerders worden benoemd door de vennoten voor de tijdsduur door haar vast te stellen. Iedere zaakvoerder kan alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel, behoudens die handelingen waarvoor volgens het Wetboek van vennootschappen alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Ingeval er twee zaakvoerders zijn zullen zij gezamenlijk het bestuur voeren.

Indien er drie of meer zaakvoerders zijn, vormen deze een college, dat een voorzitter aanstelt en verder handelt zoals een raadsvergadering.

De zaakvoerders kunnen de uitoefening van een deel van hun bevoegdheid ten titel van bijzondere volmacht opdragen aan een derde aangestelde van de vennootschap. Indien er meerdere zaakvoerders zijn, dient deze volmacht gezamenlijk gegeven te worden.

De zaakvoerders regelen onder mekaar de uitoefening van de bevoegdheid.

Indien slechts één (1) zaakvoerder wordt aangesteld, wordt de vennootschap vertegenwoordigd door deze zaakvoerder afzonderlijk, jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder. Indien meer dan één (1) zaakvoerder wordt aangesteld, dan zal de vennootschap voor alle rechtshandelingen die verband houden met aan-en verkoop van onroerende goederen van de vennootschap en/of vestiging van hypotheken, en voor alle handelingen die de tienduizend euro (¬ 10.000,00) overschrijden, vertegenwoordigd te worden door het gezamenlijk optreden van twee (2) zaakvoerders.

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/02/2011 - Annexes du Moniteur belge

Deze bevoegdheidsbeperkingen kunnen niet tegengeworpen worden aan derden, zelfs niet nadat ze openbaar zijn gemaakt.

De vennootschap wordt tevens rechtsgeldig verbonden door de bovengemelde bij bijzondere volmacht aangestelde vertegenwoordiger.

Bekrachtiging

De comparanten-oprichters bekrachtigen uitdrukkelijk, onder de opschortende voorwaarde van het bekomen van rechtspersoonlijkheid overeenkomstig artikel 2 § 4 van het Wetboek van vennootschappen, alle in naam van de in oprichting zijnde vennootschap aangegane verbintenissen.

Benoeming niet-statutaire zaakvoerders

Vervolgens hebben de oprichters beslist te benoemen tot eerste, niet-statutaire, zaakvoerder, en dit voor onbepaalde duur:

1/ Mevrouw TAILLIEU Hilde Lea Marguerite, geboren te Gent op achtentwintig november negentienhonderd vierenzestig, wonend te 9070 Destelbergen (Heusden), Puntweg 30.

2/ De Heer DE BLIECK Tars, geboren te Gent op één februari negentienhonderd negentig, wonende te 9070 Destelbergen (Heusden), Puntweg 30.

Hun mandaten zijn onbezoldigd, behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering.

Die beiden aanvaarden, en bevestigen niet getroffen te zijn door een besluit dat zich hiertegen verzet.

Commissaris

De comparanten-oprichters verklaren Ons Notaris, dat uit te goeder trouw verrichte schatting blijkt dat de vennootschap voor het eerste boekjaar niet valt onder de voorwaarden waardoor de aanstelling van een of meer commissarissen verplicht wordt en zij geen commissaris wensen te benoemen zodat geen afzonderlijk orgaan van controle wordt ingesteld. De vennoten bezitten derhalve individueel de onderzoeks- en controlebevoegdheid van een commissaris.

Volmacht

De oprichters verlenen volmacht voor onbepaalde tijd met de mogelijkheid van indeplaatsstelling om alle mogelijke formaliteiten te vervullen betreffende neerleggingen en/of verklaringen op het ondernemingsloket, en/of BTW- en Registratiekantoor en/of bij alle administratieve autoriteiten, aan BVBA BOFIDI-REVAC, te 9051 Sint-Denijs-Westrem  Afsnee, Kortrijksesteenweg 1126A, of één van haar lasthebbers , met name, de Heer DECROOS Bartel, wonende te 9000 Gent, Pieter Colpaertsteeg 26, Mevrouw VANDEN BERGHE Leen, wonende te 7912 Saint-Saveur, Rue Aulnoit 8, en Mevrouw SCHAMP Lindsey, wonende te 8530 Harelbeke, Goudberg 49, met macht om elk afzonderlijk op te treden.

Deze machten hebben betrekking op alle mogelijke wijzigingen, inschrijvingen, doorhalingen en andere formaliteiten en dit voor alle beslissingen die ooit genomen werden of zullen genomen worden.

Voor ontledend uittreksel.

Tegelijk hiermee neergelegd : Afschrift van de akte

Michel Van Damme, geassocieerd notaris te Brugge (Sint-Andries), lid van de maatschap  Notaris Michel Van Damme  Notaris Christian Van Damme , geassocieerde notarissen met zetel te Brugge (Sint-Andries)

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
COMCASA

Adresse
ANTWERPSESTEENWEG 781 9040 SINT-AMANDSBERG

Code postal : 9040
Localité : Sint-Amandsberg
Commune : GENT
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande