COMFORT IN TEXTILES

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : COMFORT IN TEXTILES
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 534.524.933

Publication

31/10/2013
ÿþOndernemingsnr : 0534.524,933

Benaming (voluit) : COMFORT IN TEXTILES (verkort)

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid Zetel : Heikenstraat 23 te 9250 Waasmunster

Onderwerp akte : KAPITAALVERHOGING - WIJZIGING STATUTEN

Uit een akte verleden voor het ambt van geassocieerd notaris Jan Muller te Waasmunster op veertien oktober, tweeduizend dertien, blijkt hetgeen volgt:

1. Met eenparigheid van stemmen wordt de voorzitter ontslagen van de lezing van de verslagen van de zaakvoerder en van Burgerlijke Vennootschap onder de vorm van een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "A&F BEDRUPS-REVISOREN", kantoorhoudende te 9100 Sint-Niklaas, Plezantstraat 8b; :; vertegenwoordigd door de Heer Geert Van Hemelryck, bedrijfsrevisor, over de hierna vermelde inbreng in natura overeenkomstig het Wetboek van Vennootschappen.

De besluiten van het verslag luiden als volgt:

"6. BESLUIT Om een realistische waardering te verkrijgen van de waarde van een vennoot-schap dienen wij rekening te houden met de twee verschillende methoden van waarderen. Dit kan ook niet anders, daar de intrinsieke; waarde probeert in te schatten wat een vennootschap vandaag waard is, terwijl de opbrengstwaarde bekijkt wat? de vennootschap in de toekomst aan liquiditeiten zal kunnen op-brengen.

De waarde van de vennootschap wordt bepaald door het gemiddelde te nemen van beide berekende waarden, te weten opbrengstwaarde (50 %) en de intrinsieke waarde (50 %). Het belang dat aan beide waarderings-; ;ç methoden wordt gehecht houdt voorzichtig rekening met de vooruitzichten van de sector.

Rekening houdend met voornoemde methoden van waarderen op basis van de ons voorgelegde cijfergegevens; en waardebepalingen kunnen we volgende waarden weerhouden:

Vennootschap Indecor-De Pauw Vytex dp

;? Opbrengstwaarde 884.000,00 1.009.000,00

i Intrinsieke waarde 875.500,00 759.450,00

:i Totale waarde 879.750,00 884.225,00

Gedaan te Sint-Niklaas, op 23 augustus 2013,

i; A&F Bedrijfsrevisoren burg. Bvba

i; Vertegenwoordigd door

Getekend

Geert van Hemelryck

Bedrijfsrevisor."

;; 2. De vergadering beslist het maatschappelijk kapitaal te verhogen met één miljoen zevenhonderdj

zestigduizend vierhonderd zesenvijftig euro (¬ 1.760.456,00) om het van achttienduizend zeshonderd euro (£;

18.600,00) te verhogen tot één miljoen zevenhonderd negenenzeventigduizend en zesenvijftig euro (E;!

;i 1.779.056,00), door inbreng door de Heer Geert Triest en door Mevrouw'Vola Smet, door inbreng in naturalE

van diverse deelnemingen, als volgt:

De deelnemingen bedragen samen in totaal één miljoen zevenhonderd zestigduizend vierhonderd zesenvijftig;;

euro (£ 1.760.456,00) en omvatten meer bepaald:

Op de laatste biz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

teireem

mod 11.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van d

I1l111W~immi

3165m~ 91

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 31/10/2013 - Annexes du Moniteur belge

"

l

Voor- mod 11.1

behouden aan het Belgisch

Staatsblad



- een deelneming van vierhonderd achtennegentig (498) aandelen zijnde honderd procent van de aandelen van de vennootschap naar Belgisch recht de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "INDECOR - DE PAUW", met zetel te 9140 Temse, Eurolaan 6, ingeschreven in het rechtspersonenregister te Dendermonde, met ondernemingsnummer B.T.W BE0474,753,929, voor een waarde van achthonderd zesenzeventigduizend tweehonderd éénendertig euro (E 876.231,00);

- een deelneming van honderd procent van de aandelen van de vennootschap naar Slowaaks recht "VYTEX  DP S.R.O.", met zetel te Slovakije, 92205 Chtelnica, Tehliarska 1002 met BTW-nummer SK 2021 950 590, voor een waarde van achthonderd vierentachtigduizend tweehonderd vijfentwintig euro (E 884.225,00); Totaal deelnemingen: één miljoen zevenhonderd zestigduizend vierhonderd zesenvijftig euro (E 1.760.456,00) Deze kapitaalverhoging zal gepaard gaan met de uitgifte van negenduizend vierhonderd vierenzestig (9.464) aandelen van dezelfde aard en die dezelfde rechten en voordelen bieden als de bestaande kapitaalaandelen, en die in de winsten zullen delen pro rata temporis vanaf de eerstvolgende winstuitkering.

Op deze negenduizend vierhonderd vierenzestig (9.464) nieuwe aandelen zal worden ingeschreven in natura tegen de prijs van honderd zesentachtig euro (E 186,00) per aandeel, zijnde de fractiewaarde van de bestaande aandelen.

Als tegenprestatie voor deze inbreng in natura zullen aan de inbrengers negenduizend vierhonderd vierenzestig (9.464) nieuwe aandelen worden toegekend als volgt;

* vierduizend zevenhonderd tweeëndertig (4.732) aandelen aan de Heer Geert Triest;

* vierduizend zevenhonderd tweeëndertig (4.732) aandelen aan Mevrouw Yola Smet.

Voorwaarden van de inbreng

De zaakvoerder verklaart dat deze inbreng zal gebeuren onder de uitdrukkelijke voorwaarde dat volgende engagementen gedurende een periode van drie jaar te rekenen vanaf de inbreng zullen worden gerespecteerd:

a. gedurende een periode van drie jaar te rekenen vanaf de inbreng zal geen kapitaalvermindering door Comfort in Textiles BVBA worden doorgevoerd;

b. gedurende een periode van drie jaar te rekenen vanaf de inbreng zal geen kapitaalvermindering door Indecor  De Pauw BVBA en Vytex DP S.R.O. worden doorgevoerd, tenzij die middelen door Comfort in Textiles BVBA worden gebruikt voor bijvoorbeeld nieuwe investeringen of financiering van andere groepsvennootschappen of verbonden ondernemingen zonder dat deze geldmiddelen mogen doorstromen naar de aandeelhouders natuurlijke personen;

c. gedurende een periode van drie jaar te rekenen vanaf de inbreng zullen de

dividenduitkeringen door Indecor  De Pauw BVBA en Vytex DP S.R.O. niet wijzigen tegenover vroeger (d.w.z. v66r de inbreng in Comfort in Textiles BVBA). Er mogen toch hogere dividenden worden uitgekeerd indien wordt aangetoond dat de dividenduitkeringen worden gebruikt voor bijvoorbeeld nieuwe investeringen of financiering van andere groepsvennootschappen of verbonden ondernemingen. De hogere dividenduitkeringen mogen echter niet doorvloeien naar de aandeelhouders natuurlijke personen

d. gedurende een periode van drie jaar te rekenen vanaf de inbreng zullen de door Indecor  De Pauw BVBA en Vytex DP S.R.O. betaalde naanagementfees, bedrijfsleidersbezoldigingen, enz. overeenstemmen met de vroegere bedrijfs-leidersbezoldigingen. De geldstroom vanuit de werkvennootschappen naar Comfort in Textiles BVBA mag hoger zijn dan de vroegere bedrijfsleiders-bezoldigingen indien blijkt dat hier daadwerkelijk prestaties tegenover staan (bijvoorbeeld boekhouding, personeel, beheer onroerend patrimonium,...) die vroeger op het niveau van Indecor  De Pauw BVBA en Vytex DP S.R.O. werden verricht en nu door de holding Comfort in Textiles BVBA worden uitgevoerd (eventueel met overdracht van het betrokken personeel) én marktconform worden doorgerekend

De zaakvoerder verklaart dat deze engagementen werden kenbaar gemaakt door de Minister van Financiën in een antwoord op een Parlementaire Vraag (Pari. Vr. 657 d.d. 23.02.2005) om zo een einde te maken aan de talloze fiscale procedures inzake de interne meerwaardenproblematiek. Deze voorwaarden werden nadien overgenomen door de Dienst Voorafgaande Beslissingen, gepubliceerd op hun website als algemeen standpunt, nadien advies, en tevens publiek en herhaaldelijk kenbaar gemaakt via vele afgeleverde rulings.

Gelet dus op feit dat de inbrengers verklaren dat de inbreng ingegeven is uit economische, niet fiscale noch speculatieve, overwegingen en een handeling van normaal beheer uitmaakt, en dat verklaard werd dat de engagementen opgelegd door de fiscale Administratie zullen worden gerespecteerd, is de zaakvoerder van mening dat de inbreng geen fiscale consequenties in hoofde van de inbrenger of de vennootschap zal teweeg brengen.

Bovendien verwijst de zaakvoerder naar artikel 184, W.LB. 1992 waarin bepaald wordt dat het gestort kapitaal het deel van het maatschappelijk kapitaal is dat werkelijk gestort is, in zover geen verminderingen of terugbetalingen hebben plaatsgevonden. In het kapitaal opgenomen andere winsten dan uitgekeerde winsten die als dusdanig aan belasting werden onderworpen, worden niet als fiscaal gestort kapitaal aangewend.

De aandelen van Indecor  De Pauw BVBA en Vytex DP S.RA. die worden ingebracht in de vennootschap stemmen overeen met een werkelijk gestorte inbreng, zodoende dat het kapitaal dat door de inbreng wordt gecreëerd, wel degelijk dient te worden beschouwd als fiscaal gestort kapitaal.



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 31/10/2013 - Annexes du Moniteur belge



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

. .

mod 91.1

3. De voorzitter stelt vast en verzoekt ondergetekende notaris te akteren dat ingevolge voornoemde besluiten, de kapitaalverhoging definitief is, waarbij het kapitaal daadwerkelijk op één miljoen zevenhonderd negenenzeventigduizend en zesenvijftig euro (E 1.779.056,00), wordt gebracht en is vertegenwoordigd door negenduizend vijfhonderd vierenzestig (9.564) identieke en volledig volgestorte aandelen, zonder nominale waarde.

4. De vergadering beslist om artikel 5 in overeenstemming met de genomen besluiten aan te passen, door de huidige tekst te vervangen door de volgende:

"Het maatschappelijk kapitaal bedraagt één miljoen zevenhonderd negenenzeventigduizend en zesenvijftig euro (E 1.779.056,00).

Het wordt vertegenwoordigd door negenduizend vijfhonderd vierenzestig (9.564) aandelen op naam, zonder nominale waarde, die ieder één/negenduizend vijfhonderd vierenzestigste (1/9564") van het kapitaal vertegenwoordigen."

5. De vergadering verleent aan de zaakvoerder alle bevoegdheden om de hierboven vermelde besluiten uit te voeren, met inbegrip van de coördinatie van de statuten, met mogelijkheid tot substitutie, alle bevoegdheden om voor de noodzakelijke wijzigingen bij de kruispuntbank te zorgen.

Voor beredeneerd uittreksel.

Neergelegd voor registratie.

Getekend,

Liesbeth Muller,

Geassocieerde notaris

Tegelijk hiermee neergelegd:

L Een gelijkvormig afschrift van het proces-verbaal van buitengewone algemene vergadering de dato veertien

oktober tweeduizend dertien.

2. Gecoördineerde tekst der statuten.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 31/10/2013 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

28/05/2013
ÿþ mod 11.1



In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

bel It

ai

BE

Sta







GRIFFIE RECHTBA rR VAN KOOPHANDEL

16 MEI 2013

DENDEGl,ttiON7 7:

Ondernemingsnr: S1y. SUI. ~ S3

Benaming (voluit) : COMFORT IN TEXTILES

:;

(verkort)

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : Heikenstraat 23 te 9250 Waasmunster

Onderwerp akte : OPRICHTING - BENOEMING

Uit een akte verleden voor het ambt van geassocieerd notaris Jan Muller te Waasmunster op veertien mei : tweeduizend dertien, blijkt hetgeen volgt:

1. a) de Heer Triest Geert (Identiteitskaart nummer 590-1872835-82 - Rijksregister nummer 64.08.10-249.75),; geboren te Aalst op tien augustus negentienhonderd vierenzestig, wonend te 9250 Waasmunster, Heikenstraat; 23;

;ï b) Mevrouw Smet Yola Gerard Paula (Identiteitskaart nummer 591-0611539-56 - Rijksregister nummer: 3:68.08.03-310.17), geboren te Gent op drie augustus negentienhonderd achtenzestig, wonend te 9250; Waasmunster, Heikenstraat 23, hebben een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid opgericht onder de benaming "COMFORT IN TEXTILES", waarvan de maatschappelijke zetel gevestigd is te 9250; Waasmunster, Heikenstraat 23.

2. De vennootschap heeft tot doel in België en in het buitenland, uitsluitend voor eigen rekening en in eigen naam:

1) het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen; alle, verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten, zoals de aan- en; verkoop, de bouw, de verbouwing, de binnenshuisinrichting en decoratie, de huur en verhuur, de ruil, de verkaveling en, in het algemeen, alle verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op het beheer of op het productief maken, van onroerende goederen of onroerende zakelijke rechten;

2) het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend vermogen; alle vetrichtingen; met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals de aan- en verkoop, de huur en verhuur, de ruil; in het bijzonder het beheer en de valorisatie van alle verhandelbare waardepapieren, aandelen,: obligaties, staatsfondsen;

3) het verwerven en aanhouden van participaties, in eender welke vorm, in alle bestaande of op te; richten, industriële, commerciële, financiële, landbouw- of immobiliënvennootschappen of -ondernemingen;; het stimuleren, de planning en coördinatie van de ontwikkeling van de vennootschappen en ondernemingen,: waarin ze een participatie aanhoudt; het deelnemen aan hun beheer, bestuur, vereffening en toezicht alsmede; het verlenen van technische, administratieve en financiële bijstand aan deze vennootschappen en ondernemingen,

Zij mag bij wijze van inbreng in speciën of in natura, van fusie, inschrijving, deelneming, financiële; tussenkomst of op een andere wijze, een aandeel nemen in alle bestaande of op te richten vennootschappen of; bedrijven, in België of het buitenland, waarvan het maatschappelijk doel identiek, gelijkaardig of verwant is met het hare, of van aard is de uitoefening van haar maatschappelijk doel te bevorderen.

Deze opsomming is niet limitatief en de termen vermogensbeheer of advies in deze statuten vermeld zijn; activiteiten andere dan deze bedoeld door de Wet van 6 april 1995 inzake de secundaire markten, het statuut à van en het toezicht op de beleggingsondernemingen, de bemiddelaars en de beleggingsadviseurs,

Daartoe kan de vennootschap samenwerken met, deelnemen in, of op gelijk welke wijze, rechtstreeks of

onrechtstreeks, belangen nemen in andere ondernemingen. :

De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van' ;3 derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/05/2013 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

PVoor-behouen aan het Belgisch Staatsblad



De vennootschap kan eveneens optreden als bestuurder, volmachtdrager, mandataris of vereffenaar in andere vennootschappen of ondernemingen.

De vennootschap kan in het algemeen alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of welke van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan geheel of ten dele te vergemakkelijken.

3. De vennootschap bestaat voor onbepaalde duur.

4. Het maatschappelijk kapitaal bedraagt achttienduizend zeshonderd euro (£ 18.600,00).

Het wordt vertegenwoordigd door honderd (100) aandelen op naam, zonder nominale waarde, die ieder

één/honderdste van het kapitaal vertegenwoordigen,

5. Op het maatschappelijk kapitaal wordt in speciën ingeschreven als volgt:

1. door de Heer Geert Triest, voornoemd, wordt in speciën ingeschreven ten belope van negenduizend driehonderd

euro (¬ 9300,00).

Hiervoor worden hem vijftig (50) aandelen toegekend.

2. door Mevrouw Yola Smet, voornoemd, wordt in speciën ingeschreven ten belope van negenduizend driehonderd

euro (£ 9.300,00).

Hiervoor worden haar vijftig (50) aandelen toegekend.

6. In verband met het bestuur en de controle werd het volgende voorzien:

"Artikel 20 - Bestuursorgaan

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke of rechtspersonen, al dan niet vennoten.

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vast vertegenwoordiger, natuurlijke persoon, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van zaakvoerder in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervuIlen.

De zaakvoerders worden benoemd door de vennoten voor de tijdsduur door haar vast te stellen.

De Heer Triest Geert (Rijksregister nummer 64.08.10-249.75), geboren te Aalst op tien augustus negentienhonderd vierenzestig, wonend te 9250 Waasmunster, Heikenstraat 23, wordt aangesteld als statutaire zaakvoerder van de vennootschap. De duurtijd van het mandaat van deze zaakvoerder is onbeperkt,

In geval van overlijden, ontslag op zijn verzoek, onbekwaàmheid of handels-onbekwaamheid van voornoemde zaakvoerder, zal zijn echtgenote, Mevrouw Smet YoIa Gerard Paula (Rijksregister nummer 68.08.03-310.17), geboren te Gent op drie augustus negentienhonderd achtenzestig, wonend te 9250 Waasmunster, Heikenstraat 23, van rechtswege in zijn plaats treden zonder beperking van duur. De onbekwaamheid, tijdelijk of permanent, dient vastgesteld te worden door twee geneesheren.

Het mandaat van de zaakvoerder is onbezoldigd, tenzij de jaarvergadering hierover anders zou beslissen. Artikel 21 - Bestuursbevoegdheid

Iedere zaakvoerder kan alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel, behoudens die handelingen waarvoor volgens het Wetboek van Vennootschappen alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Ingeval er twee zaakvoerders zijn, zullen zij gezamenlijk het bestuur voeren.

Indien er drie of meer zaakvoerders zijn, vormen deze een college, dat een voorzitter aanstelt en verder handelt zoals een raadsvergadering.

De zaakvoerders kunnen de uitoefening van een deel van hun bevoegdheid ten titel van bijzondere volmacht opdragen aan een derde aangestelde van de vennootschap. Indien er meerdere zaakvoerders zijn, dient deze volmacht gezamenlijk gegeven te worden.

De zaakvoerders regelen onder mekaar de uitoefening van de bevoegdheid.

Artikel 22 - Vertegenwoordigingsbevoegdheid

Iedere zaakvoerder afzonderlijk, ook wanneer er meerdere zijn, vertegen-woordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder.

De vennootschap wordt tevens rechtsgeldig verbonden door de bovengemelde bij bijzondere volmacht aangestelde vertegenwoordiger.

Artikel 23 - Controle

De controle op de financiële toestand, op de jaarrekening en op de regelmatigheid van de verrichtingen weer te geven in de jaarrekening, wordt aan één of meer commissarissen opgedragen. De commissarissen worden benoemd door de algemene vergadering van vennoten, onder de leden, natuurlijke personen of rechtspersonen, van het Instituut der Bedrijfsrevisoren. De commissarissen worden benoemd voor een hernieuwbare termijn van drie jaar. Op straf van schadevergoeding kunnen zij tijdens hun opdracht alleen om wettige reden door de algemene vergadering worden ontslagen.

Zolang de vennootschap evenwel kan genieten van de uitzonderingsbepaling voorzien in het Wetboek van



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/05/2013 - Annexes du Moniteur belge





Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

,T

Vennootschappen, heeft iedere vennoot conform het Wetboek van Vennootschappen individueel de onderzoeks- en controle-bevoegdheid van een commissaris.

Niettemin heeft de algemene vergadering van vennoten steeds het recht een commissaris te benoemen en dit ongeacht de wettelijke criteria. Indien geen commissaris werd benoemd, kan iedere vennoot zich laten vertegenwoordigen of bijstaan door een accountant. De vergoeding van de accountant komt ten laste van de vennootschap indien hij met haar toestemming wordt benoemd, of indien deze vergoeding te haren laste werd gelegd krachtens een rechterlijke beslissing. In deze gevallen worden de opmerkingen van de accountant meegedeeld aan de vennootschap.

7, De jaarvergadering zal gehouden worden op de tweede vrijdag van de maand maart om negentien uur. De eerste jaarvergadering zal gehouden worden in tweeduizend vijftien.

8. Het boekjaar begint op één oktober en eindigt op dertig september van elk jaar.

Het eerste boekjaar zal worden afgesloten op dertig september tweeduizend veertien.

9, De vennootschap mag te allen tijde ontbonden worden door besluit van de algemene vergadering, die beraadslaagt op de wijze vereist voor de wijziging aan de statuten.

De vereniging van alle aandelen in de hand van één persoon heeft niet tot gevolg dat de vennootschap wordt ontbonden. De enige vennoot blijft slechts aansprakelijk voor de verbintenissen van de vennootschap ten belope van zijn inbreng.

Indien in de eenhoofdig geworden vennootschap de enige vennoot een rechtspersoon is en indien binnen één jaar geen nieuwe vennoot in de vennootschap is opgenomen of deze niet is ontbonden, wordt de enige vennoot geacht hoofdelijk borg te staan voor alle verbintenissen van de vennootschap ontstaan na de vereniging van alle aandelen in zijn hand, tot een nieuwe vennoot in de vennootschap wordt opgenomen of tot aan de bekendmaking van haar ontbinding.

Wanneer ten gevolge van geleden verlies het nettoactief gedaald is tot minder dan de helft van het maatschappelijk kapitaal, moet de algemene vergadering bijeenkomen binnen een termijn van ten hoogste twee maanden nadat het verlies is vastgesteld, of krachtens wettelijke of statutaire bepalingen had moeten worden vastgesteld, om, in voorkomend geval, volgens de regels die voor een statutenwijziging zijn gesteld, te beraadslagen en te besluiten over de ontbinding van de vennootschap en eventueel over andere in de agenda aangekondigde maatregelen.

Het bestuursorgaan verantwoordt zijn voorsteIlen in een bijzonder verslag dat vijftien dagen voor de algemene vergadering op de zetel van de vennootschap ter beschikking van de vennoten wordt gesteld.

Indien het bestuursorgaan voorstelt de activiteiten voort te zetten, geeft hij in het verslag een uiteenzetting van de maatregelen, die hij overweegt te nemen tot herstel van de financiële toestand van de vennootschap. Dat verslag wordt in de agenda vermeld. Een afschrift daarvan wordt, samen met de oproepingsbrief verzonden conform het Wetboek van Vennootschappen.

Op dezelfde wijze wordt gehandeld wanneer het nettoactief ten gevolge van geleden verlies gedaald is tot minder dan één vierde van het maatschappelijk kapitaal, met dien verstande dat de ontbinding plaatsheeft wanneer zij wordt goedgekeurd door een vierde gedeelte van de ter vergadering uitgebrachte stemmen. Wanneer het nettoactief gedaald is tot beneden het bedrag bepaald in het Wetboek van Vennootschappen, kan iedere belanghebbende de ontbinding van de vennootschap voor de rechtbank vorderen.

10. Bijzondere volmacht voor het vervullen van de nodige formaliteiten voor het ondernemingsloket en het BTW-nummer aan Moore Stephens Verschelden Accountants, Mechelsesteenweg 95, 9200 Dendermonde, vertegenwoordigd door haar bestuurder Bart Verschelden, met mogelijkheid van indeplaatsstelling.

Voor beredeneerd uittreksel.

Neergelegd voor registratie.

Getekend,

Liesbeth Muller,

Geassocieerde notaris

Tegelijk hiermee neergelegd:

Een gelijkvormig afschrift van het proces-verbaal van oprichting de dato veertien mei tweeduizend dertien.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/05/2013 - Annexes du Moniteur belge

..Voor-behouen aan het Belgisch Staatsblad

22/12/2015 : ME. - JAARREKENING 30.09.2015, GGK 16.12.2015, NGL 17.12.2015 15693-0125-013

Coordonnées
COMFORT IN TEXTILES

Adresse
HEIKENSTRAAT 23 9250 WAASMUNSTER

Code postal : 9250
Localité : WAASMUNSTER
Commune : WAASMUNSTER
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande