COMINVEST

Divers


Dénomination : COMINVEST
Forme juridique : Divers
N° entreprise : 442.653.164

Publication

20/02/2014
ÿþMod Word 11.1

in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

b

suro,.711Y !in!M11M

Oudenaarde

i FEB. 2014

Griffie

Ondernemingsar : 0442.653.164

Benaming

(voluit) : COMINVEST

(verkort) :

Rechtsvorm : Burgerlijke vennootschap onder de vorm van een Naamloze Vennootschap

Zetel : Malaise 26, 9600 Ronse

(volledig adres)

Onderwerp akte : Wijziging statuten

Er blijkt uit een akte verleden voor meester Liesbeth Matthys, notaris ter standplaats Kruishoutem op 31 december 2013, neergelegd ter registratie, dat de buitengewone algemene vergadering met eenparigheid van stemmen volgende beslissingen heeft genomen:

EERSTE BESLUIT

, De algemene vergadering beslist met éénparigheid van stemmen het kapitaal om te zetten van Belgische:

frank naar Euro. Het kapitaal van aoht miljoen tweehonderd vijftigduizend (8.250.000,00 fr.) Belgische frank stemt overeen met tweehonderdenvier duizend vijfhonderd en twaalf euro zestien cent (204.512,16 ¬ ).

TWEEDE BESLUIT

De algemene vergadering beslist met éénparigheid van stemmen tot aanpassing van de statuten aan vorige beslissing, zo ook onder meer aanpassing van artikel 5 van de statuten van de vennootschap zoals voorgesteld onder punt 2. van de agenda als volgt:

"ARTIKEL VIJF - KAPITAAL.

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt tweehonderdenvier duizend vijfhonderd en twaalf euro zestien cent (204.512,16 ¬ ) vertegenwoordigd door zeshonderd zestig (660) aandelen zonder nominale waarde, die ieder één/zeshonderdzestigste (11660ste) van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen."

DERDE BESLUIT

De algemene vergadering beslist met éénparigheid van stemmen tot omzetting van de effecten aan toonder in gedematerialiseerde effecten/effecten op naam en tot schrapping van de mogelijkheid van het hebben van toonderaandelen en schrapping van iedere verwijzing hiernaar in de statuten.

De algemene vergadering beslist vervolgens met éénparigheid van stemmen tot schrapping van artikel 7 van de statuten van de vennootschap en vervanging van dit artikel zoals voorgesteld onder punt 3. van de agenda als volgt:

"ARTIKEL ZEVEN. AARD VAN DE AANDELEN.

De niet volstorte aandelen zijn op naam.

De volstorte aandelen en de andere effecten van de vennootschap zijn op naam of gedematerialiseerd, naar keuze van de aandeelhouder.

De titularis kan op elk ogenblik op zijn kosten de omzetting vragen van zijn effecten in effecten op naam of in gedematerialiseerde effecten.

De aandelen op naam worden ingeschreven in het register van aandelen op naam dat ten zetel van de, vennootschap wordt gehouden. Dit register wordt opgemaakt zoals voorzien is in het Wetboek van vennootschappen.

(-let gedematerialiseerd effect wordt vertegenwoordigd door een boeking op rekening, op naam van de eigenaar of de houder, bij een erkende rekeninghouder of bij een vereffeningsinstelling.

Het aantal van de op elk ogenblik in omloop zijnde gedematerialiseerde aandelen, wordt in het register van aandelen op naam ingeschreven op naam van de vereffeningsinstelling of van de erkende rekeninghouder die als zodanig optreedt."

VIERDE BESLUIT

De algemene vergadering beslist met éénparigheid van stemmen tot aanpassing van artikel 2 van de statuten aan de beslissing de dato 7 februari 2013 waarbij de zetel werd verplaatst naar Ronse, Malaise 26 en waarbij dit artikel 2 van de statuten wordt vervangen door te tekst voorgesteld onder punt 4. van de agenda.

VIJFDE BESLUIT AANNEMING NIEUWE STATUTEN

De algemene vergadering besluit volledig nieuwe statuten aan te nemen en dit in overeenstemming met de voorgaande besluiten, na actualisering van de tekst, alsook na schrapping van aile overbodig geworden

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

bepalingen en van alle verwijzigingen naar (de artikelen van) de vennootschapswet of de gecoördineerde

wetten op de handelsvennootschappen.

Na elk artikel afzonderlijk te hebben besproken en goedgekeurd te hebben met eenparigheid van stemmen,

besluit de vergadering dat de statuten van de vennootschap voortaan zullen luiden als volgt:

1.De vennootschap heeft de vorm van een burgerlijke vennootschap onder de vorm van een naamloze

vennootschap. Haar benaming luidt "COMINVEST'.

De benaming moet steeds worden voorafgegaan of gevolgd door de woorden "burgerlijke vennootschap

onder de vorm van een naamloze vennootschap" of in afkorting "BV NV'.

2.De maatschappelijke zetel is gevestigd te 9600 Ronse, Malaise 26.

De maatschappelijke zetel kan worden overgebracht naar het Vlaamse of Brusselse Gewest bij eenvoudige

beslissing van de Raad van Bestuur, die bekendgemaakt wordt in de Bijlage tot het Belgisch Staatsblad.

De vennootschap mag bij eenvoudige beslissing door de raad van bestuur, administratiezetels, filialen of

kantoren oprichten in België of in het buitenland.

3. De vennootschap heeft tot doel:

Voor het beheer van een onroerend vermogen in te staan, alsmede voor alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met het doet in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van haar onroerende goederen te bevorderen zoals het onderhoud, de ontwikkeling, de verfraaiing en de verhuring van deze goederen, alsmede zich borg te stellen voor het goede verloop van verrichtingen door derde personen aangegaan, die het genot hebben van deze onroerende goederen, alsook aile verrichtingen van onroerende, roerende of financiële aard die rechtstreeks of onrechtstreeks met het doel verwant of verknocht zijn of de verwezenlijking ervan kunnen bevorderen. Zij mag deelnemen in andere ondernemingen en vennootschappen, zowel burgerlijke als handelsvennootschappen. Dit alles voor eigen rekening of voor rekening van derden.

De vennootschap mag, op welke wijze ook, betrokken zijn in zaken, ondernemingen of vennootschappen ' die hetzelfde, een soortgelijk of verwant doel hebben.

4. De vennootschap bestaat voor onbepaalde duur. Zij kan slechts door de wil van de aandeelhouders ontbonden worden bij besluit van de algemene vergadering genomen volgens de regels die voor de wijziging van de statuten zijn gesteld, tenzij het netto-actief van de vennootschap is gedaald beneden éénivierde van het maatschappelijk kapitaal, in welk geval de vergadering tot ontbinding kan besluiten als het voorstel terzake goedgekeurd wordt door tenminste één/vierde gedeelte van de op die vergadering uitgebrachte stemmen.

5. Het maatschappelijk kapitaal bedraagt tweehonderdenvier duizend vijfhonderd en twaalf euro zestien cent (204.512,16 ê) vertegenwoordigd door zeshonderd zestig (660) aandelen zonder nominale waarde, die ieder één/zeshonderdzestigste (11660ste) van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen.

6,Ten opzichte van de vennootschap zijn de aandelen ondeelbaar. Indien een aandeel aan verscheidene personen toebehoort, mag de vennootschap de uitoefening van de eraan verbonden rechten schorsen, tot één enkele persoon wordt aangewezen om ten aanzien van haar de eigenaar van het aandeel te zijn.

Wanneer een effect in pand gegeven is, zal, tenzij de betrokkenen anders zouden zijn overeengekomen, bij stemming in de algemene vergadering de eigenaar en niet de pandhebbende schuldeiser tegenover de vennootschap optreden.

Wanneer de eigendom van een effect is opgesplitst in blote eigendom en vruchtgebruik komen de lidmaatschapsrechten, zoals het stemrecht toe aan de vruchtgebruiker, behoudens andersluidende overeenkomst tussen betrokkenen. Het dividendrecht komt eveneens toe aan de vruchtgebruiker.

De rechten en verplichtingen blijven verbonden aan een aandeel, in welke handen het ook overgaat.

De schuldeisers of erfgenamen van een aandeelhouder kunnen onder geen enkel voorwendsel, de verdeling of veiling van de goederen en waarden van de vennootschap vragen, of zich enigerwijze inlaten met haar beheer.

Zij moeten zich neerleggen, wat de uitoefening van hun rechten betreft, bij de jaarrekeningen en beraadslagingen van de algemene vergadering.

7, De vennootschap wordt bestuurd door een raad, samengesteld uit ten minste drie leden, benoemd voor ten hoogste zes jaar door de algemene vergadering der aandeelhouders. De bestuurders kunnen ten alle tijde door de algemene vergadering worden afgezet.

Ze zijn herkiesbaar.

Een tweehoofdig bestuur is mogelijk indien aan de voorwaarden van artikel 518 paragraaf 1 van het Wetboek Vennootschappen is voldaan.

Iedere bestuurder kan ten allen tijde ontslag nemen door schriftelijke kennisgeving tegen ontvangstbewijs aan de raad van bestuur.

Het mandaat van een aftredend bestuurder neemt een einde onmiddellijk na de algemene vergadering die tot de nieuwe benoeming is overgegaan.

De bestuurders kunnen zowel natuurlijke personen als rechtspersonen zijn. Wanneer een rechtspersoon aangewezen wordt tot bestuurder, benoemt deze onder zijn vennoten, aandeelhouders, zaakvoerders bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger die belast wordt met de uitvoering van de opdracht in naam en voor rekening van de rechtspersoon. Deze laatste mag zijn vertegenwoordiger niet ontstaan zonder tegelijk een opvolger te benoemen. Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen. ln geval de vennootschap zelf benoemd wordt tot bestuurder, zaakvoerder of lid van het directiecomité in een andere vennootschap, komt de bevoegdheid om een vaste vertegenwoordiger te benoemen toe aan het bestuursorgaan.

Wanneer één of meer plaatsen van bestuurder openvallen door overlijden, ontslag of om een andere reden, hebben de overblijvende bestuurders het recht om voorlopig in de vacature te voorzien.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

In dat geval gaat de algemene vergadering, in haar eerste bijeenkomst, tot de definitieve benoeming over. De bestuurder die aldus werd aangesteld, is benoemd voor de tijd die nodig is om het mandaat te voleindigen van de bestuurder die hij vervangt.

De raad van bestuur kiest onder zijn leden een voorzitter en mag een ondervoorzitter benoemen.

De raad van bestuur is bekleed met de meest uitgebreide macht om aile daden van bestuur en beschikking te verrichten waarbij de vennootschap betrokken is. Hij is bevoegd voor alle handelingen die niet door de wet of door de statuten voorbehouden werden aan de algemene vergadering.

Inzonderheid heeft hij de macht om alle verrichtingen te beslissen die volgens artikel drie stroken met het maatschappelijk voorwerp, alsook elke inbreng, overdracht, inschrijving, geldschieting, associatie, deelname of financiële tussenkomst die betrekking heeft op die verrichtingen.

De raad van bestuur mag het dagelijks bestuur van de vennootschap toevertrouwen aan één of meer bestuurders die gedelegeerd-bestuurder zullen heten, of aan één of meer directeurs gekozen in of buiten zijn midden.

Bij delegatie bepaalt de raad van bestuur de bijzondere machten en vergoedingen die met deze functies verbonden zijn.

Behoudens bijzondere delegatie door de raad van bestuur, verbinden alle akten, andere dan deze van dagelijks bestuur, en inzonderheid de akten waaraan een openbaar of ministerieel ambtenaar zijn medewerking verleent, slechts de vennootschap, wanneer ze ondertekend worden hetzij door één gedelegeerd- bestuurder hetzij door twee bestuurders gezamenlijk handelend, zonder dat zij tegenover derden het bewijs moeten leveren van een voorafgaande beslissing van de raad van bestuur.

8. De geldig samengestelde algemene vergadering vertegenwoordigt alle aandeelhouders. Zij heeft de meest uitgebreide macht om alle akten van de vennootschap op te stellen of te bekrachtigen. De algemene vergadering is samengesteld uit alle eigenaars van aandelen die het recht hebben in persoon of bij bijzondere gevolmachtigde te stemmen.

De beslissingen genomen door de vergadering zijn bindend voor aile aandeelhouders, ook voor hen die afwezig waren of er een andere mening op na houden.

De jaarvergadering wordt van rechtswege gehouden ieder jaar de tweede zaterdag van de maand juni om 14.00 uur.

Indien deze dag een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering op de eerstvolgende werkdag gehouden, op hetzelfde uur.

De gewone, bijzondere, en buitengewone algemene vergaderingen worden gehouden op de maatschappelijke zetel of op elke andere plaats in de uitnodiging aangeduid.

Een buitengewone of bijzondere algemene vergadering mag worden bijeengeroepen telkens het belang van de vennootschap dit vereist, door de raad van bestuur.

Zij moeten worden bijeengeroepen wanneer dat wordt gevraagd door de aandeelhouders die samen het vijfde deel van de aandelen vertegenwoordigen,

Zowel de gewone jaarlijkse, de bijzondere, ais de buitengewone algemene vergadering worden gehouden na te zijn bijeengeroepen door de raad van bestuur. De bijeenroepingen vermelden de agenda en warden gedaan op de wijze en binnen de termijnen voorgeschreven door het Wetboek Vennootschappen.

Elke eigenaar van aandelen mag zich op de algemene vergadering door een procuratiehouder laten vertegenwoordigen, mits laatstgenoemde zelf aandeelhouder is en het recht heeft de vergadering bij te wonen. De volmachten dienen een handtekening te dragen (kan voor toepassing hieraan voldoen: de digitale handtekening zoals bedoeld in artikel 1322, alinea 2 van het Burgerlijk Wetboek). De volmachten dienen schriftelijk ter kennis te worden gebracht per brief, telefax, e-mail of enig ander middel vermeld in artikel 2281 van het Burgerlijk Wetboek.

De minderjarigen, de onbekwaamverklaarden en de rechtspersonen, kunnen door een lasthebber die geen aandeelhouder is, vertegenwoordigd worden.

De raad van bestuur mag het model van de volmachten bepalen en eisen dat zij op de door hem aangeduide plaats worden gedeponeerd vijf voile dagen voor de algemene vergadering.

Iedere algemene vergadering wordt voorgezeten door de voorzitter van de raad van bestuur of bij gebreke van hem door een gedelegeerd-bestuurder of bij gebreke van deze laatste door de oudste bestuurder.

De voorzitter duidt de secretaris aan. De vergadering kiest twee stemopnemers. De aanwezige bestuurders vullen het bureau aan.Geen enkele vergadering kan beraadslagen over punten die niet voorkomen op de agenda.

9, Elk aandeel geeft recht op één stem, behoudens schorsing. Stemmen per brief is niet toegelaten.

De beslissingen worden genomen met meerderheid van stemmen welke ook het aantal vertegenwoordigde aandelen is op de vergadering, behoudens de in de wet voorziene bijzondere aanwezígheidsquorums en meerderheden,

De copieën of uittreksels van de notulen die bij een rechtspleging of anderszins moeten worden voorgelegd, worden ondertekend door de voorzitter van de raad van bestuur of door twee bestuurders.

10. Het maatschappelijk boekjaar begint op één januari van ieder jaar en eindigt op éénendertig december van hetzelfde jaar.

Op 31 december van ieder jaar wordt de boekhouding afgesloten en maakt de raad van bestuur, overeenkomstig de wet, de inventaris en de jaarrekening op.

Tevens wordt door de bestuurders een jaarverslag opgemaakt waarin zij rekenschap geven van hun beleid en de jaarrekening commentariëren.

Ten minste één maand voor de jaarvergadering, overhandigt het bestuur de stukken samen met het jaarverslag aan de commissarissen, zo er benoemd zijn.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

ieder aandeelhouder, obligatiehouder, warranthouder of houder van een certificaat dat met medewerking van de vennootschap werd uitgegeven, kan, tegen overlegging van zijn effect, vanaf vijftien dagen voor de algemene vergadering ter zetel van de vennootschap kosteloos een afschrift van deze stukken verkrijgen.

De algemene vergadering hoort de verslagen van de bestuurders en commissarissen en beraadslaagt over de goedkeuring van de jaarrekening. De jaarrekening wordt binnen de dertig dagen na de goedkeuring neergelegd op de wijze voorzien door de wet..

Het batig saldo dat de balans aanwijst, nadat alle lasten, algemene kosten en afschrijvingen zijn afgetrokken, maakt de nettowinst van de vennootschap uit.

Op deze nettowinst wordt één/twintigste voorafgenomen om de wettelijke reserve te vormen. Deze voorafneming houdt op verplicht te zijn wanneer het reservefonds één/tiende van het maatschappelijk kapitaal heeft bereikt. Indien het wettelijke reservefonds wordt aangesproken, dienen deze voorafbetalingen hervat te worden.

Het saldo wordt ter beschikking gesteld van de algemene vergadering die, eventueel op advies van de raad van bestuur, beslist over de winsttoekenning. Geen uitkering mag echter geschieden indien op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar het netto-actief, zoals blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of tengevolge van de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestort kapitaal, of, indien dit hoger is van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd.

De betaling van de dividenden gebeurt jaarlijks op de tijdstippen en in de plaatsen die door de raad van bestuur worden aangeduid.

Bovendien wordt aan de raad van bestuur bevoegdheid verleend om een interimdividend uit te keren op

het resultaat van het lopend boekjaar, onder de modaliteiten zoals voorzien in artikel 618 van het Wetboek Vennootschappen.

Wanneer ten gevolge van het geleden verlies het netto-actief gedaald is tot minder dan de helft van het maatschappelijk kapitaal moet de algemene vergadering bijeenkomen binnen een termijn van ten hoogste twee maanden nadat het verlies is vastgesteld, om volgens de regels die voor een statutenwijziging zijn vastgesteld te beraadslagen en te besluiten over de eventuele ontbinding van de vennootschap. Een bijzonder verslag terzake met betrekking tot de voorstellen van de raad van bestuur wordt vijftien dagen voor de algemene vergadering op de zetel ter beschikking gesteld van de aandeelhouders.

Indien door verlies het netto-actief gedaald is tot minder dan één/vierde van het maatschappelijk kapitaal, kan de ontbinding van de vennootschap goedgekeurd worden door één/vierde gedeelte van de ter vergadering uitgebrachte stemmen.

Is het netto-actief gedaald tot beneden het minimumbedrag gesteld in artikel 439 van het Wetboek Vennootschappen, dan kan door iedere belanghebbende de ontbinding voor de rechtbank gevorderd worden.

Het in één hand verenigd zijn van alle aandelen heeft niet tot gevolg dat de vennootschap van rechtswege of gerechtelijk wordt ontbonden.

Indien binnen één jaar geen nieuwe aandeelhouder in de vennootschap is opgenomen of deze niet is ontbonden, wordt de enige aandeelhouder geacht hoofdelijk borg te staan voor alle verbintenissen van de vennootschap ontstaan na de vereniging van alle aandelen in zijn hand, tot een nieuwe aandeelhouder in de vennootschap wordt opgenomen of tot de bekendmaking van haar ontbinding.

Ingeval van ontbinding van de vennootschap om welke reden ook geschiedt de vereffening door de zorgen van de in functie zijnde bestuurders, tenzij de algemene vergadering één of meerdere vereffenaars aanstelt, waarvan ze de bevoegdheden en de bezoldiging vaststelt.

Vereffenaars zullen pas in functie treden nadat de rechtbank van koophandel tot bevestiging of homologatie van hun benoeming is overgegaan. Zo de bevoegde rechtbank weigert over te gaan tot homologatie of bevestiging, zal zij zelf een vereffenaar aanwijzen, eventueel op voorstel van de algemene vergadering.

Ingeval de vereffenaar een rechtspersoon is, moet de natuurlijke persoon die hem vertegenwoordigt voor de uitoefening van de vereffening in het benoemingsbesluit worden aangewezen.

De algemene vergadering bepaalt de modaliteiten van de vereffening bij eenvoudige meerderheid van sternoren.

Het liquidatiesaldo wordt in gelijke delen verdeeld onder al de aandelen.

Indien de netto-opbrengst niet volstaat om alle aandelen terug te betalen, betalen de vereffenaars bil voorrang de aandelen uit die in meerdere mate zijn volgestort totdat ze op gelijke voet staan met de aandelen die in mindere mate werden volgestort of doen ze ten laste van deze laatste een aanvullende opvraging van stortingen.

De verdeling van de activa door de vereffenaars onder de diverse schuldeisers zal steeds voorafgaandelijk goedgekeurd moeten worden door de rechtbank van koophandel.

Na betaling van aile schulden, lasten en kosten van vereffening of na consignatie van de nodige gelden om die te voldoen, verdelen de vereffenaars het netto-actief, in geld of in effecten, onder de aandeelhouders naar verhouding van het aantal aandelen dat zij bezitten. Tevens worden de goederen die nog in natura voorhanden zijn, op dezelfde wijze verdeeld.

Indien alle aandelen niet in gelijke verhouding zijn volgestort, moeten de vereffenaars het evenwicht herstellen door alle aandelen op een volstrekte voet van gelijkheid te plaatsen, hetzij door inschrijving van bijkomende stortingen ten laste van de effecten waarop niet voldoende is gestort, hetzij door voorafgaande terugbetalingen, in geld of in effecten, ten bate van de in een hogere verhouding volgestorte effecten.

VOOR BEREDENEERD UITTREKSEL

(getekend) Liesbeth MATTHYS

Tegelijk hiermee neergelegd

- expeditie akte tot wijziging statuten

gecoordineerde tekst van de statuten.

w Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

01/10/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 30.06.2013, NGL 24.09.2013 13594-0263-013
16/04/2013
ÿþ Mod Word 11.1

in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Oudenaarde

~ 5 APR. 2013

Griffie

*13059400 x

Ondememingsnr : 0442653164

Benaming

(voluit) : Cominvest

(verkort) :

Rechtsvorm : burgerlijke vennootschap onder de vorm van een naamloze vennootshap

Zetel ; Malaise 26 9600 Ronce

(volledig adres)

Onderwerp akte : ontslag bestuurder en gedelegeerd bestuurder - benoeming bestuurder en gedelegeerd bestuurder

Op de buitengewone algemene vergadering van 2 april 2013 is met eenparigheid van stemmen beslist

- het ontslag van de heer Vandenberghe werd aanvaard en hij bekwam décharge voor zijn bestuur

- mevrouw Degroote Rita werd benoemd tot bestuurder voor de duur van zes jaren. Het mandaat is onbezoldigd

De beslissingen hebben onmiddellijke uitwerking

Op de navolgende bestuursvergadering werd beslist

Mevrouw Vanderstraeeten Ann te benoemen ttot gedelegeerd bestuurder

Getekend

Ann Vanderstraeten

Gedelegeerd bestuurder

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -16/04/2013 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso ; Naam en handtekening.

14/03/2013
ÿþ; Mod Word 11.1

i' In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

*13042695*

Oudenaarde

0 5 MAR 2013

Griffie

Ondernemingsnr : 0442653164

Benaming

(voluit) : Cominvest

(verkort) :

Rechtsvorm : burgerlijke vennootschap onder de vorm van een naamloze vennootschap

Zetel : Nachtegaalstraat 2 9770 Kruishoutem

(volledig adres)

Onderwerp akte : wijziging maatschappelijjke zetel

Bij besluit van de raad van bestuur wordt de maatschappelijke zetel verplaatst naar 9600 Ronse Malaise. ' 26..

Het besluit heeft uitwerking op 7/02/2013

Getekend

Paul Vandenberghe

Gedelegeerd bestuurder

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -14/03/2013 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

06/07/2012 : OUT000308
11/06/2012 : OUT000308
11/10/2011 : OUT000308
02/08/2011 : OUT000308
01/07/2011 : OUT000308
07/08/2009 : OUT000308
26/05/2009 : OUT000308
22/04/2008 : OUT000308
17/12/2007 : OUT000308
28/04/2005 : KOT000308
28/04/2005 : KOT000308
16/02/2004 : KOT000308
14/03/2003 : KOT000308
17/09/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 30.06.2015, NGL 11.09.2015 15585-0206-012
25/03/2002 : KOT000308
15/08/2001 : KOT000308
16/11/2000 : BLT000281
16/11/2000 : BLT000281
21/10/1999 : KOT000308
28/12/1995 : KOT308
10/11/1992 : KOT308
15/12/1990 : KOT308

Coordonnées
COMINVEST

Adresse
MALAISE 26 9600 RONSE

Code postal : 9600
Localité : RENAIX
Commune : RENAIX
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande