COMMERCIUM

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : COMMERCIUM
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 534.900.560

Publication

19/12/2013
ÿþ Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voor- ~ BRUSSEL

behouden 1111111111111111,111,1111111111 20`ij

aan het Griffie

Belgisch

Staatsblad



Ondernemingsar : 0534.900.660

Benaming

(voluit) : Commercium

(verkort) :

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel : Groenstraat 9, 1790 Affligem

(volledig adres)

Onderwerp akte ; Ontslag en benoeming van bestuurders - Verplaatsing maatschappelijke zetel

Uittreksel uit de unanieme en schriftelijke besluiten van de aandeelhouders ter vervanging van een bijzondere algemene vergadering van 15 november 2013.

"2. De aandeelhouders besluiten om volgende personen te benoemen als bestuurder van de Vennootschap voor een periode van 5 (vijf) jaar, welke mandaten zullen eindigen onmiddellijk na de jaarlijkse algemene vergadering van het jaar 2018:

t" ]

- Sobradis NV, met maatschappelijke zetel te 9230 Wetteren, Serskampsteenweg 52, ingeschreven in de Kruispuntbank van Ondernemingen onder nummer 0442.311.486 (Rechtspersonenregister Dendermonde), vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger de heer Joris Brantegem; [...] ; en

- Qunova BVBA, met maatschappelijke zetel te 2000 Antwerpen, Londenstraat 60, Bus 161, ingeschreven in de Kruispuntbank van Ondernemingen onder nummer 0847.787.819 (Rechtspersonenregister Antwerpen), vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger de heer Jan Vorstermans, [.,.]; en

- de heer Laurent Linkens, [...].

Het mandaat van de voormelde bestuurders is niet bezoldigd.

Bijgevolg stellen de aandeelhouders het aantal bestuurders vast op 5 (vijf), met name:

- Luc Van Hoecke, bestuurder,

- Laurent Linkens, bestuurder;

- JorisCo BVBA, gedelegeerd bestuurder, vertegenwoordigd door Joris Van Hoecke, vaste vertegenwoordiger;

- Sobradis NV, bestuurder, vertegenwoordigd door Joris Brantegem, vaste vertegenwoordiger; en - Qunova BVBA, bestuurder, vertegenwoordigd door Jan Vorstermans, vaste vertegenwoordiger.

in overeenstemming met artikel 14 van de statuten van de Vennootschap, is deze geldig vertegenwoordigd

voor alle akten, daarin begrepen deze waarin tussenkomt hetzij een openbaar ambtenaar, hetzij een ministerieel ambtenaar, alsook in rechte:

- hetzij door twee bestuurders, gezamenlijk, of door de gedelegeerde bestuurder alleen handelend, die zich niet ten overstaan van derden moeten rechtvaardigen door een voorafgaande beslissing van de raad van bestuur;

- hetzij binnen de grenzen van het dagelijks bestuur, door de gedelegeerde(n) voor dit bestuur die samen of afzonderlijk optreden.

Zij is bovendien geldig vertegenwoordigd door bijzondere mandatarissen binnen de perken van hun mandaat.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -19/12/2013 - Annexes du Moniteur belge

e

Voorbehouden aan het Belgisc1 Staatsblad

3. De aandeelhouders besluiten om volmacht te geven aan Meester Carl-Philip de Villegas, en/of iedere andere advocaat van het advocatenkantoor Strelia, kantoorhoudende te 1000 Brussel, Koningsstraat 145, met macht van indeplaatsstelling, teneinde alle noodzakelijke of nuttige formaliteiten te kunnen vervullen met betrekking tot de besluiten van de Vennootschap, met inbegrip van het ondertekenen en neerleggen van alle stukken bij de bevoegde griffie van de Rechtbank van Koophandel en over te gaan tot de nodige formaliteiten voor de bekendmaking van de besluiten van de Vennootschap in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad. De lasthebber kan daartoe, in naam en voor rekening van de Vennootschap, alle verklaringen afleggen, alle documenten en stukken ondertekenen en in het algemeen, het noodzakelijke doen."

Uittreksel van het proces-verbaal van de beraadslagingen van de vergadering van de raad van bestuur van 15 november2013,

"2. Ingevolge het voormelde, besluit de raad van bestuur om de maatschappelijke zetel van de Vennootschap te verplaatsen van het huidige adres, met name 1790 Affligent, Groenstraat 9, naar het volgende adres:

Vogelmarkt 31 B, 9000 Gent.

Hieropvolgend neemt de raad van bestuur kennis van de aangepaste gecoördineerde statuten van de Vennootschap, waarin het adres van de nieuwe maatschappelijke zetel werd opgenomen. De raad van bestuur keurt met eenparigheid van stemmen deze nieuw gecoördineerde statuten goed.

3. De raad van bestuur geeft volmacht aan iedere bestuurder, met keuze van woonplaats op de maatschappelijke zetel van de Vennootschap, alsook aan Meester Carl-Philip de Villegas, en/of iedere andere advocaat van het advocatenkantoor Strelia, kantoorhoudende te 1000 Brussel, Koningsstraat 145, ieder alleen handelend en met macht van indeplaatsstelling, teneinde alle noodzakelijke of nuttige formaliteiten te kunnen vervullen met betrekking tot de besluiten van de Vennootschap, met inbegrip van maar niet beperkt tot, het ondertekenen van de nieuw gecoördineerde statuten van de Vennootschap, het ondertekenen en neerleggén van alle stukken bij de bevoegde griffie van de Rechtbank van Koophandel en over te gaan tot de nodige formaliteiten voor de bekendmaking van de besluiten van de Vennootschap in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad en in de Kruispuntbank van Ondernemingen. De lasthebber kan daartoe, in naam en voor rekening van de Vennootschap, alle verklaringen afleggen, alle documenten en stukken ondertekenen en in het algemeen, het noodzakelijke doen."

Carl-Philip de Villegas

Lasthebber

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -19/12/2013 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

18/09/2013
ÿþr

ti

Mod Word 11.1

I` i~á' ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

r1='144:i "

na neerlegging ter griffie van de akte

Men

Ondernemingsnr : OS 34 oc 5 Ele

Benaming

(volett) : COMMERCIUM

(verkort) :

Rechtsvorm : Naamloze Vennootschap

Zetel : 1790 Affligem, Groenstraat 9

(volledig adres)

Onderwerp akte : Notulen van de algemene vergadering en de raad van bestuur gehouden op 1 september 2013

Er blijkt uit de notulen opgesteld door de algemene vergadering en de raad van bestuur gehouden op 1 september 2013, dat deze geldig volgende besluiten genomen heeft

-De algemene vergadering heeft het ontslag aanvaard van de heer Joris Van Hoecke, wonende te 1790 AS-lligem, Groenstraat 9, ais bestuurder van de vennootschap, en dit met ingang op 110912013.

-De algemene vergadering heeft beslist over te gaan tot de benoeming als nieuw bestuurder, eveneens met ingang op 1/09/2013, en dit voor een termijn van zes jaar

De Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "JorisCo", met zetel te 1790 Affligera, Groenstraat 9. ingeschreven in het rechtspersonenregister te Brussel, Ondernemingsnummer 0537.572.515.

Vennootschap opgericht blijkens akte verleden voor notaris Frederic Caudron te Aalst-Erembodegem, op 16 augustus 2013, bekendgemaakt in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van 30 augustus daarna, onder nummer 13134152.

Vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger, de heer Joris Van Hoecke, voornoemd.

-De raad van bestuur heeft beslist de BVBA "JorisCo", voornoemd, vertegenwoordigd zoals gezegd, te benoemen als gedelegeerd bestuurder,

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL.

BRUSSEL 0 9 SE e.2W

Voor-

behouder

aan het

Belgisch

Staatsbiac

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

L l ,y ~C / bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

r; O2

V ke-Verso : Naam en handtekening.

8.a-- twt.-º%- d .

Bidagen bij het Belgisch Staatsblad -18/09/2013 - Annexes du Moniteur belge

13/09/2013
ÿþ Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

11I I IIIIYIIIII

*13190109*

1 II

0 4 SEP 2013

alu.',at~-~~

Griffie

Ondernemingsnr : 0534.900.560

Benaming

(voluit) : COMMERCIUM

(verkort) :

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel : Groenstraat 9, 1790 Affligem

(volledig adres)

Onderwerp akte : Neerlegging van de bijzondere verslagen met betrekking tot een quasi-inbreng - Neerlegging overeenkomstig artikel 556 van het Wetboek van vennootschappen

1, Neerlegging van de bijzondere verslagen van de raad van bestuur en de bedrijfsrevisor, met betrekking tot een quasi-inbreng, in overeenstemming met artikel 447, § 1 van het Wetboek van vennootschappen.

2, Neerlegging van de schriftelijke besluitvorming van de aandeelhouders ter vervanging van een bijzondere algemene vergadering van aandeelhouders, in overeenstemming met artikel 556 van het Wetboek van vennootschappen.

Joris Van Hoecke

Gedelegeerd bestuurder

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -13/09/2013 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

13/06/2013
ÿþhlod Word 11.1



In de bijlagen bij het Belgisch Staatsbiad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



NII ItME111

0 4 JUIN 2013

SR SSEL

Griffie

Ondernerningsnr : 5' f

Benaming

(voluit) : COMMERCIUM

(verkort) :

Rechtsvorm : Naamloze Vennootschap

Zetel : 1790 Affligem, Groenstraat 9 (volledig adres)

Onderwerp akte : OPRICHTING

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -13/06/2013 - Annexes du Moniteur belge

50 5- o

Er blijkt uit een akte verleden voor notaris Frederic CAUDRON, geassocieerd notaris in de bvba (burg.venn.) "Frederic Caudron & Tim Herzeel, geassocieerde notarissen" met zetel te Aalst (Erembodegem), Hogeweg 3-B, op 31 mei 2013, dat tussen volgende partijen een Naamloze Vennootschap werd opgericht :

1) De heer VAN HOECKE Luc Jules Gilbert, wonende te 1790 Affligem, Groenstraat 9.

2) De heer VAN HOECKE Joris Roland Nelly, wonende te 1790 Affligem, Groenstraat 9,

Voor het verlijden van de oprichtingsakte hebben de verschijnende partijen mij een door hen ondertekend

financieel plan overhandigd, waarin zij het bedrag van het kapitaal van de op te richten vennootschap

verantwoorden. Dit financieel pian zal door mij, notaris, bewaard worden, overeenkomstig de vereisten gesteld

door artikel 440 van het Wetboek Vennootschappen.

Inbreng in geld

De verschijnende partijen verklaren en erkennen dat de honderd (100) aandelen als volgt zijn ingeschreven

in geld tegen de prijs van zeshonderd vijftien euro (¬ 615,00) per aandeel

-de heer Luc Van Hoecke, één (1) aandeel

-de heer Joris Van Hoecke, negenennegentig (99) aandelen

Hetzij in totaal, honderd (100) aandelen

Ze verklaren eveneens dat elk der ingeschreven aandelen volledig volstort is, door een storting in geld, op

een bijzondere rekening nummer 068-8974605-95, geopend bij Belfius Bank op naam van de vennootschap in

oprichting, zodat een totaal bedrag van éénenzestigduizend vijfhonderd euro (¬ 61.500,00) ter beschikking is

van de vennootschap.

Oprichtersaansprakelijkheid

De heer Joris Van Hoecke, voormeld, en inschrijvende op meer dan één derde van de uitgegeven aandelen, verklaart hierbij de volledige oprichtersaansprakelijkheid te zijnen laste te nemen, dit overeenkomstig artikel 450, tweede lid van het Wetboek van vennootschappen. De heer Luc Van Hoecke, voormeld, wordt bijgevolg enkel als eenvoudige inschrijver beschouwd.

Quasi-inbreng

Voormelde comparanten erkennen te weten, met uitzondering van de verkrijgingen bepaald door artikel 446 van het Wetboek van vennootschappen, dat elk goed toebehorend aan één van de oprichters, bestuurders of aandeelhouders, en dat de vennootschap wenst aan te schaffen binnen een termijn van twee jaar te rekenen vanaf haar oprichting, voor een tegenwaarde die minstens gelijk is aan een tiende van het geplaatste kapitaal, het voorwerp dient uit te maken van een bijzonder verslag, opgemaakt hetzij door een commissaris, hetzij, indien de vennootschap daar niet over beschikt, door een bedrijfsrevisor, aan te duiden door het bestuursorgaan van de vennootschap, en van een door deze laatste op te stellen verslag. Deze aankoop is gebonden aan de voorafgaande toelating van de algemene vergadering.

De statuten luiden als volgt bij uittreksel :

ARTIKEL 1 Naam

De vennootschap heeft de vorm van een naamloze vennootschap.

Ze heeft als benaming "COMMERCIUM".

Deze naam moet steeds door de woorden "naamloze vennootschap" of de afkorting "NV", of in het Frans

door de woorden "société anonyme" of de afkorting "SA" worden voorafgegaan of gevolgd,

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naara en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(on) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -13/06/2013 - Annexes du Moniteur belge

ARTIKEL 2 Zetel ;

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 1790 Affligem, Groenstraat 9...

ARTIKEL 3 Doel

De vennootschap heeft tot doel zowel in België als in het buitenland, in eigen namm of in naam van derden, voor eigen rekening of voor rekening van derden, al dan niet tezamen met derden:

-De aankoop en verkoop, de groot- en kleinhandel in kledij en mode- accessoires in de meest ruime zin van het woord, en dit op ieder mogelijke wijze;

-Het ontwikkelen, beheren van en advies verlenen in websites welke de aankoop en verkoop, de groot- en kleinhandel in kledij en mode- accessoires tot doel hebben; Het verlenen van diensten en/of adviezen aan andere ondernemingen en/of vennootschappen, met betrekking tot beide voormelde punten.

De vennootschap mag bovendien, in België en in het buitenland, alle industriële, handels-, financiële, roerende en onroerende verrichtingen verwezenlijken die rechtstreeks of onrechtstreeks haar onderneming kunnen uitbreiden of bevorderen. Zij mag alle roerende en onroerende goederen verwerven, beheren, exploiteren, bezwaren en vervreemden zelfs ais deze noch rechtstreeks, noch onrechtstreeks verband houden met het doel van de vennootschap. Zij mag zich borgstellen of zakelijke zekerheden verlenen ten voordele van vennootschappen of particulieren, in de meest ruime zin.

De vennootschap mag bovendien het bestuur waarnemen, toezicht houden en controle uitoefenen over alle verbonden vennootschappen, met dewelke een of andere band van deelneming bestaat en mag aile leningen, van gelijk welke vorm en voor gelijk welke duur, aan deze laatste toestaan. Zij mag bij wijze van inbreng in speciën of in natura, van fusie, inschrijving, deelneming, financiële tussenkomst of op een andere wijze, een aandeel nemen in alle bestaande of op te richten vennootschappen of bedrijven, in België of het buitenland, waarvan het doel identiek, gelijkaardig of verwant is met het hare, of van aard is de uitoefening van haar doel te bevorderen. Deze lijst is exemplatief en niet beperkend.

ARTIKEL 4 Duur

De vennootschap wordt opgericht voor onbepaalde duur. Ze kan slechts ontbonden worden door een beslissing van de algemene vergadering, beraadslagend overeenkomstig de regels voorgeschreven inzake statutenwijziging.

Zij begint te werken vanaf de neerlegging ter griffie van het uittreksel van de oprichtingsakte.

ARTIKEL 5 Kapitaal ;

Het kapitaal van de vennootschap is vastgesteld op éénenzestigduizend vijfhonderd euro (¬ 61.500,00) en wordt vertegenwoordigd door honderd (100) aandelen zonder aanduiding van nominale waarde.

Elk aandeel vertegenwoordigt één/honderdste van het maatschappelijk kapitaal en is volledig volstort. ARTIKEL 10 Raad van bestuur :

De vennootschap wordt bestuurd door een raad van bestuur die tenminste uit drie leden bestaat, al dan niet aandeelhouder, benoemd voor ten hoogste zes jaar door de algemene vergadering der aandeelhouders die ze ten allen tilde kan ontslaan...

ARTIKEL 13 Bevoegdheid - dagelijks bestuur

De raad van bestuur is bevoegd om aile handelingen te stelten die noodzakelijk of nuttig zijn voor de verwezenlijking van het maatschappelijk doel van de vennootschap, met uitzondering van deze die de wet aan de algemene vergadering voorbehoudt.

De raad van bestuur kan een directiecomité oprichten waarvan de leden al dan niet deel uitmaken van de raad van bestuur; in dit geval bepaalt hij de bevoegdheden van het directiecomité en regelt hij de werking ervan.

De raad van bestuur kan eveneens het dagelijks bestuur van de vennootschap, alsmede de vertegenwoordiging voor wat dat bestuur betreft, toevertrouwen aan één of meerdere personen, al dan niet bestuurders, die op ieder ogenblik kunnen ontslagen worden door de raad van bestuur.

De raad van bestuur kan bijzondere bevoegdheden overdragen aan elke mandataris die alsdan .de vennootschap slechts kan verbinden binnen de grenzen van zijn mandaat.

ARTIKEL 14 Vertegenwoordiging

De vennootschap is geldig vertegenwoordigd voor alle akten, daarin begrepen deze waarin tussenkomt hetzij een openbaar ambtenaar, hetzij een ministerieel ambtenaar, alsook in rechte

- hetzij door twee bestuurders, gezamenlijk, of door de gedelegeerde bestuurder alleen handelend, die zich niet ten overstaan van derden moeten rechtvaardigen door een voorafgaande beslissing van de raad van bestuur;

- hetzij binnen de grenzen van het dagelijks bestuur, door de gedelegeerde(n) voor dit bestuur die samen of afzonderlijk optreden.

Zij is bovendien geldig vertegenwoordigd door bijzondere mandatarissen binnen de perken van hun mandaat.

ARTIKEL 17 Algemene vergaderingen

De gewone algemene vergadering van de aandeelhouders wordt gehouden, op bijeenroeping door de raad van bestuur, ieder jaar de tweede vrijdag van de maand juli om elf uur op de zetel van de vennootschap of op elke andere plaats in België vermeld in de bijeenroepingen...

ARTIKEL 25 Boekjaar;

Het maatschappelijk boekjaar begint op één februari en eindigt op eenendertig januari. Op die laatste datum wordt de jaarrekening afgesloten en stelt de raad van bestuur het jaarverslag op, getrouw de voorschriften van het Wetboek Vennootschappen.

ARTIKEL 26 Winstverdeling

De jaarlijkse nettowinst wordt bepaald overeenkomstig de wettelijke beschikkingen.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -13/06/2013 - Annexes du Moniteur belge

Op deze winst wordt voorafgenomen

1. minstens vijf percent voor de vorming van de wettelijke reserve; de verplichting tot deze afneming houdt op wanneer de reserve één/tiende van het maatschappelijk kapitaal heeft bereikt

2. het saldo wordt ter beschikking gesteld van de algemene vergadering die ieder jaar over de aanwending zal beslissen

Geen uitkering mag geschieden, indien op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar, het netto-actief, zoals dat blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of ten gevolge van de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte, of indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met alle reserves, die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd, en verder dient gehandeld naar het voorschrift van artikel 617 van het Wetboek Vennootschappen.

De algemene vergadering kan beslissen, op voorstel van de raad van bestuur, dat de winst of een gedeelte ervan zal toegekend worden als dividend aan de aandeelhouders.

De raad van bestuur is gemachtigd om een interimdividend in speciën of onder een andere vorm uitte keren volgens de voorwaarden en modaliteiten voorzien door het Wetboek Vennootschappen.

De dividenden en interimdividenden zijn betaalbaar op de datum en op de plaatsen vastgesteld door de raad van bestuur.

ARTIKEL 27 Ontbinding

In geval van ontbinding van de vennootschap gaat de algemene vergadering over tot de benoeming van één of meerdere vereffenaars, in overeenstemming met de criteria opgenomen in artikel 184 van het Wetboek Vennootschappen, en bepaalt zij zijn/hun bevoegdheden en bezoldiging overeenkomstig de bepalingen van het Wetboek Vennootschappen.

De benoeming van de vereffenaar(s) dient te worden gehomologeerd door de Voorzitter van de Rechtbank van Koophandel. Hiertoe dient een verzoekschrift naar de bevoegde rechtbank te worden verstuurd, hetwelk beantwoordt aan de voorschriften van artikel 1025 en volgende van het Gerechtelijk Wetboek. Bij het verzoekschrift wordt een boekhoudkundige staat gevoegd.

Indien de Voorzitter van de Rechtbank van Koophandel de homologatie weigert, kan zij zelf een vereffenaar aanduiden, eventueel op voorstel van de algemene vergadering.

De vereffenaar(s) beschikt/beschikken ten dien einde over de meest uitgebreide machten voorzien door het artikel 186 en volgende van het Wetboek Vennootschappen.

De algemene vergadering bepaalt in voorkomend geval de eventuele vergoeding(en) van de vereffenaars, De vereffening kan in één akte worden afgesloten indien de voorwaarden voorgeschreven door het Wetboek van vennootschappen vervuld zijn.

OVERGANGSBEPALINGEN

Overeenkomstig artikel 518 paragraaf 2 van het Wetboek Vennootschappen worden met eenparigheid van stemmen tot bestuurders benoemd:

A. EERSTE BESTUURDERS

1. de heer Luc Van Hoecke, voornoemd;

2. de heer Joris Van Hoecke, voornoemd.

Die allen uitdrukkelijk verklaren te aanvaarden; hun opdracht is kosteloos, hun functies zullen eindigen na de gewone algemene vergadering van het jaar tweeduizend negentien.

De voormelde bestuurders erkennen dat ondergetekende notaris hen ingelicht heeft over het feit dat ze mogelijks persoonlijk en hoofdelijk aansprakelijk zullen zijn voor alle verbintenissen aangegaan in naam en voor rekening van de vennootschap in oprichting in de periode tussen de oprichtingsakte en de verkrijging door de vennootschap van haar rechtspersoonlijkheid, tenzij de vennootschap deze verbintenissen, in toepassing van en binnen de termijnen gesteld door artikel 60 van het Wetboek Vennootschappen, overneemt. In toepassing van zelfde bepaling in deze wet kan de vennootschap overgaan tot de bekrachtiging van de handelingen in naam en voor haar rekening gesteld vóér de ondertekening van de oprichtingsakte.

Ze erkennen tevens ingelicht te zijn omtrent de mogelijkheid om bijzondere clausules op te nemen in de eventueel met derden te sluiten overeenkomsten in de periode tussen de oprichtingsakte en de verkrijging door de vennootschap van haar rechtspersoonlijkheid teneinde hun aansprakelijkheid te beperken dit in toepassing van artikel 1863 van het Burgerlijk Wetboek.

Hun benoeming heeft slechts uitwerking op datum dat het uittreksel van de oprichtingsakte op de bevoegde rechtbank van Koophandel werd neergelegd.

B. EERSTE BOEKJAAR

Het eerste boekjaar hetwelk begint op datum dat de vennootschap rechtspersoonlijkheid verwerft, zal

eindigen op eenendertig januari tweeduizend vijftien

C. DATUM VAN DE EERSTE ALGEMENE VERGADERING

De eerste jaarvergadering zal plaatsvinden in tweeduizend vijftien

D. CONTROLE

De vergadering beslist geen commissa-iris te benoemen.

E. ARTIKEL 60 WETBOEK VENNOOTSCHAPPEN

Overeenkomstig artikel 60 van het Wetboek Vennootschappen, verklaren de comparanten, ter gelegenheid van de oprichting van huidige vennootschap, dat deze de rechten en verbintenissen die in haar naam en voor haar rekening werden aangegaan vóér haar oprichtingsdatum overneemt onder opschortende voorwaarde van neerlegging van een uittreksel uit de oprichtings-akte op de griffie van de bevoegde rechtbank van Koophandel, overeenkomstig artikel 2, paragraaf 4 van het Wetboek Vennootschappen.

Staatsblad -13/06/2013 - Annexes du Moniteur belge

F. VERGADERING VAN DE RAAD VAN BESTUUR

Onmiddellijk volgend op de oprichting van de vennootschap, en onder voorbehoud van verkrijging van rechtspersoonlijkheid van de vennootschap, is de raad van bestuur bijeengekomen. De bestuurders hebben hierbij met eenparigheid van stemmen besloten de heer Joris Van Hoecke, voornoemd, te benoemen tot gedelegeerd bestuurder. Dit mandaat zal onbezoldigd zijn,

Volmacht

De comparanten verklaren aan te stellen als bijzondere lasthebbers van de vennootschap, ieder individueel handelend met macht van indeplaatsstelling, ondergetekende notaris, evenals zijn medewerkers, alsook Mr. Carl-Philip de Villegas en/of enige andere advocaat van het advocatenkantoor Strelia, met kantoren te Koningsstraat 145, 1000 Brussel, alsook de Ondernemingsloketten, ten einde over te gaan tot opmaak van een register van aandelen op naam, alsook inschrijving van de aandelen, de inschrijving van de vennootschap in de Kruispuntbank van Ondernemingen, het ondertekenen en neerleggen van alle stukken bij de bevoegde griffie, het stellen van alle handelingen en vervullen van alle formaliteiten bij de Administratie van de Belasting op de Toegevoegde Waarde, de bevoegde diensten voor de sociale zekerheid, alsook voor de bekendmaking van de beslissingen van de vennootschap in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad. Te dien einde mag de lasthebber, in naam van de vennootschap, alle verklaringen afleggen, alle documenten en stukken ondertekenen en, in het algemeen, het nodige ondernemen bij elke administratie en vennootschap in het kader van de uitvoering van de voormelde beslissingen,

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL.

Tegelijk neergelegd : uitgifte.

. Voor-

" behouden aan het Belgisch Staatsblad

Frederic CAUDRON, Tim HERZEEL

geàssoci eerde Notarissen ~t }

Op oenei~.ban9 ~A03Erefït kieger9 e en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de persn(o)n(en1

TeL +32(0)53 21 11 05 - Fax +32(0)53 78 55 85egdhandtekening on ten aanzien van darden to vertegenwoordigen

e-mail; info©notariscaudr~ 5s

20/04/2015
ÿþ1J{ad Was%11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van d - " kte

4-'

Ondernemingsnr : 0534.900.560

Benaming

(voluit) : Commercium

(verkort) :

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel : Vogelmarkt 31 B, 9000 Gent

(volledig adres)

Onderwerp akte : Ontslag bestuurders

L Uittreksel uit de notulen van de vergadering van de raad van bestuur van 4 mei 2014: "1. Kennisname van het ontslag van een bestuurder

De raad van bestuur neemt kennis van het ontslag van Sobradis NV, bestuurder, vertegenwoordigd door de heer Joris Brantegem, vaste vertegenwoordiger, als bestuurder van de Vennootschap, met ingang vanaf 5 maart 2014."

11. Kennisname van de ontslagbrief van de heer Laurent Linkens, bestuurder, van 19 augustus 2014.

De Vennootschap heeft kennis genomen van het ontslag van de heer Laurent Linkens als bestuurder van de Vennootschap, met ingang van 19 augustus 2014.

JorisCo BVBA

Gedelegeerd bestuurder

Vertegenwoordigd door Joris Van Hoecke

Vaste vertegenwoordiger

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/04/2015 - Annexes du Moniteur belge

28/05/2015 : RUBRIEK EINDE (STOPZETTING, INTREKKING STOPZETTING, NIETIGHEID, GER. AK., GERECHTELIJKE REORGANISATIE, ENZ...
22/09/2015 : RUBRIEK EINDE (STOPZETTING, INTREKKING STOPZETTING, NIETIGHEID, GER. AK., GERECHTELIJKE REORGANISATIE, ENZ...

Coordonnées
COMMERCIUM

Adresse
VOGELMARKT 31B 9000 GENT

Code postal : 9000
Localité : GENT
Commune : GENT
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande