COMOPOLIS, AFGEKORT : COMO

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : COMOPOLIS, AFGEKORT : COMO
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 832.979.976

Publication

31/03/2014 : ME. - JAARREKENING 30.06.2013, GGK 02.12.2013, NGL 28.03.2014 14073-0555-008
09/12/2014
ÿþ Mad Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



GRIFFIE RECHTBANK VAN

KOOPHANDEL. GENT

2 8 NOV. 20%

AFDELING DEigIAONDE



Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Ondememingsnr : 832.979.976

Benaming

(voluit) : Senior Asset Management

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : 9300 Aalst, Albrechtlaan 21

(volledig adres)

Onderwerp akte ; Aanstelling bedrijfsleider

Op datum van 1711112014 werd de heer Johan Geens, wonend te 8300 Knokke-Heist , Haagwinde 49 aangesteld als bedrijfsleider

Belinda Dierick

Zaakvoerder,

Op de laatste blz. van Luik e vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/12/2014 - Annexes du Moniteur belge

09/01/2015 : ME. - JAARREKENING 30.06.2014, GGK 01.12.2014, NGL 05.01.2015 15002-0559-008
12/01/2015
ÿþ MIX7 word 11.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

111111,01111

Ondernemingsnr : 0832.979.976

Benaming

(voluit) : Senior Asset Management

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 9300 Aalst, Albrechtlaan 21

(volledig adres)

Onderwerp akte : BUITENGEWONE ALGEMENE VERGADERING  STATUTENWIJZIGING  DOELWIJZIGING  KAPITAALVERHOGING - OMVORMING IN NAAMLOZE VENNOOTSCHAP  NIEUWE STATUTEN  BENOEMINGEN EN ONTSLAGEN;

Er blijkt uit een proces-verbaal opgemaakt door notaris Michel Willems te Gent op 17 december 2014 dat de Buitengewone Algemene Vergadering der vennoten van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Senior Asset Management" waarvan de zetel gevestigd is te 9300 Aalst, Albrechtlaan 21,; RPR Gent afdeling Dendermonde, ondememingsnummer 0832.979.976, met eenparigheid van stemmen van; de vennoten de volgende beslissingen heeft genomen:

EERSTE BESLUIT TOEVOEGING VAN DE HANDELSBENAMINGEN

De vergadering stelt vast dat de vennootschap handel drijft onder de handelsbenaming "COMO" en; "COMOPOLIS" en beslist om deze handelsbenamingen in artikel 1 van de statuten in een nieuw vijfde lid op te; nemen, als volgt:

"De vennootschap kan tevens de volgende handelsbenamingen gebruiken: "COMO" en "COMOPOLIS"." TWEEDE BESLUIT : WIJZIGING DOEL

De vergadering neemt kennis van het vereiste verslag van de zaakvoerder de dato 16 december 2014 inhoudende een omstandige verantwoording van de geplande doelwijziging, en van de staat van activa en passiva, per 11 december 2014. Dit verslag met staat van activa en passiva blijft hieraan gehecht.

De vergadering aanvaardt het verslag van zaakvoerder en sluit zich aan bij de hierin vervatte verantwoording,

De vergadering besluit dienvolgens het doel van de vennootschap te wijzigen, door vervanging van de huidige tekst van artikel 3 van de statuten door de volgende tekst:

"De vennootschap heeft tot doel;

" Het optreden als gevolmachtigde tussenpersoon voor beursvennootschappen en/of maatschappijen met, een financiële hoofdactiviteit

" Het uitoefenen van alle roerende en onroerende bedrijvigheid, namelijk kopen, verkopen, beheren, huren, verhuren, lease, bouwen en herstellen van alle hoegenaamde uitrustingen.

" Het optreden ais commissionair, tussenpersoon zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden bij; roerende, onroerende en alle commerciële activiteiten.

'Het uitoefenen van de diensten van verzekeringsmakelaar of  agent, zijnde aan het publiek diensten-aanbieden met het oog op het afsluiten van alle denkbare verzekeringen (zoals levens-, uitvaart-, auto-,; familiale, brand-, ziekte, reis- en groepsverzekeringen, zonder dat deze lijst beperkend is) en vervolgens de te' waarborgen risico's inbrengen bij de verzekeringsondernemingen, overeenkomstig de wettelijke bepalingen terzake.

.1-let bijhouden van verzekeringsportefeuilles, het adviseren en bijstaan inzake risicoanalyse alsook hierbij aanverwante activiteiten.

" Het toestaan van leningen aan vennootschappen of particulieren, onder om het even welke vorm, in dit kader kan zij ook borg stellen of haar aval verlenen, in de meest ruime zin, alle handels- en financiële operaties verrichten, behalve deze die wettelijk zijn voorbehouden aan de krediet- en financiële instellingen.

'De vennootschap zal in het algemeen alle commerciële, industriële, financiële roerende of onroerende handelingen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of welke van aard zouden zijn het bereiken ervan geheel of ten dele te vergemakkelijken behoudens die activiteiten welke voorbehouden zijn aan financiële instellingen (wet van vier december negentienhonderd negentig op de; financiële transacties en de financiële markten en door het Koninklijk Besluit van vijf augustusnegentienhonderd eenennegentig op het vermogensbeheer en het beleggingsadvies in uitvoering op deze wet genomen).

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -12/01/2015 - Annexes du Moniteur belge

GRIFFIE RECHTBANK VAN

KOOPHANDEL GENT

3 0 DEC. 2014

AFDELING eitAkERMONDE

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -12/01/2015 - Annexes du Moniteur belge

" Net optreden als raadgevend bureau inzake bedrijfsbeheer, overname, opvolging syndicaatovereenkomsten tussen aandeelhouders alsook alle hierbij aanverwante activiteiten.

" De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

" De vennootschap mag het bestuur en de vereffening waarnemen in alle vennootschappen en mag alle leningen van gelijk welke vorm en voor gelijk welke duur, aan deze laatste toestaan of borgstellingen verstrekken voor deze vennootschappen.

Zij mag deelnemen bij wijze van inbreng, versmelting, inschrijving of andere tussenkomst aan alle bestaande of op te richten vennootschappen, zowel in België als in het buitenland waarvan het doel identiek, gelijkaardig of aanverwant is aan het hare of van aard is de uitoefening van haar maatschappelijk doel te bevorderen.

Deze opsomming is verklarend en niet beperkend en moet verstaan worden in de meest uitgebreide zin," DERDE BESLUIT ; KAPITAALVERHOGING (DOOR INBRENG IN GELD)

a, De vergadering beslist het maatschappelijk kapitaal thans bepaald op achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18,600,00) te verhogen met drieënveertigduizend vierhonderd euro (¬ 43.400,00), door inbreng van geld, met creatie van tweehonderd drieëndertig (233) nieuwe aandelen op naam zonder nominale waarde, van dezelfde aard en die dezelfde rechten en voordelen bieden als de bestaande aandelen en in de winsten zullen delen prorata temporis vanaf de datum der akte.

Op deze nieuwe aandelen wordt onmiddellijk tegen pari in geld ingeschreven.

Deze nieuwe aandelen worden geheel volstort op het ogenblik van de inschrijving.

b. Recht van voorkeur

Iedere vennoot beslist te verzaken aan het wettelijk recht van voorkeur bij kapitaalverhoging door inbreng in

speciën.

c. Inschrijving  Afbetaling

Is hier tussenbeide gekomen:

De vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid naar Luxemburgs recht "PROPERTY DEVELOPMENT GROUP s.à.r. ", met zetel te Groothertogdom Luxemburg, L-4740 Pétange, 5, Rue Prince Jean, Handels- en Rechtspersonenregister te Luxemburg, sectie B, onder het nummer 0166832, Belgisch ondememingsnummer 0506.845.289.

Opgericht bij akte verleden voor notaris Alex Weber, te Bascharage, op 11 januari 2012, gepubliceerd in de Mémorial C, Recueil des Sociétés et Associations, op 24 maart 2012, onder het nummer 784, pagina 37607, waarvan de statuten sindsdien ongewijzigd zijn gebleven.

Hier vertegenwoordigd dcor de heer METIOR Steve, geboren te Tienen op 24 maart 1972, Monegaskische verblijfskaart nummer TE 051340, rijksregister nummer 72.03.24-237.91, ongehuwd, wonende te Monaco, Bel Horizon, 51, Boulevard Hector Otto, benoemd tot enige zaakvoerder in de voormelde oprichtingsakte, bekendgemaakt alsvoren.

die na voorlezing te hebben aanhoord van al het bovenstaande, verklaart volledig op de hoogte te zijn van de statuten en de financiële toestand van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Senior Asset Management".

Na deze uiteenzetting, verklaart de voornoemde vennootschap "PROPERTY DEVELOPMENT GROUP s.à.r.l.", vertegenwoordigd als voormeld, in geld in te schrijven op tweehonderd drieëndertig (233) nieuwe aandelen, tegen de globale prijs van drieënveertigduizend vierhonderd euro (¬ 43.400,00).

De inschrijver verklaart en al de leden van de vergadering erkennen dat ieder aandeel waarop aldus werd ingeschreven volledig afbetaald is en volstort door een storting in geld, dat zij gedaan heeft op rekening nummer BE34 7490 1044 7790 op naam van de vennootschap bij de KBC Bank te Aalst-Prinsenhof, te 9300 Aalst, Korte Nieuwstraat 11, zodat de vennootschap uit dien hoofde van heden af over een bedrag van drieënveertigduizend vierhonderd euro (¬ 43.400,00) beschikt.

Een attest van deponering in datum van 17 december 2014 werd aan notaris Michel Willems, te Gent, overhandigd om in zijn dossier bewaard te blijven.

D, Vaststelling dat de kapitaalsverhoging is verwezenlijkt.

De voorzitter stelt vast en verzocht ons Notaris, bij akte vast te leggen dat de kapitaalsverhoging volledig werd ingeschreven en dat het maatschappelijk kapitaal werd verhoogd tot tweeënzestigduizend euro (¬ 62.000,00) gesplitst in driehonderd drieëndertig (333) aandelen zonder nominale waarde die elk één driehonderd drieëndertigste (1/333ste) van het kapitaal vertegenwoordigen.

VIERDE BESLUIT: WIJZIGING AANTAL AANDELEN

De algemene vergadering beslist de bestaande driehonderd drieëndertig (333) aandelen van de vennootschap te splitsen zodanig dat één aandeel wordt gesplitst in tien (10) aandelen.

De vergadering beslist als dusdanig het aantal aandelen van de vennootschap te wijzigen tot drieduizend driehonderd dertig (3.330).

Het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap zal door deze verrichtingen niet geraakt worden, Deze verrichtingen zullen wel gepaard gaan met een evenredige vermindering van de fractiewaarde van elk nieuw aandeel.

De zaakvoerder wordt gemachtigd om voor de hierboven uiteengezette verrichting de nodige concrete uitvoeringsmaatregelen te nemen en hiertoe de nodige formaliteiten te vervullen.

Het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap wordt bijgevolg vertegenwoordigd door drieduizend driehonderd dertig (3.330) aandelen zonder nominale waarde, en met een fractiewaarde van achttien euro tweeënzestig cent (¬ 18,62) per aandeel (afgerond).

d ro ~

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -12/01/2015 - Annexes du Moniteur belge

VIJFDE BESLUIT: AANPASSING VAN ARTIKEL VIJF DER STATUTEN

De vergadering beslist artikel vijf der statuten, teneinde dit artikel aan te passen aan de hoger genomen beslissing inzake kapitaalsverhoging en inzake de splitsing van de aandelen, op te heflen en te vervangen door de volgende tekst:

"Het maatschappelijk kapitaal is vastgesteld op tweeënzestigduizend euro (E 62.000,00) en verdeeld in drieduizend driehonderd dertig (3.330) aandelen zonder nominale waarde,"

ZESDE BESLUIT: OMZETTING VAN DE VENNOOTSCHAP IN EEN NAAMLOZE VENNOOTSCHAP,

A. VERSLAGEN

De vergadering ontslaat de Voorzitter van het voorlezen van het verslag door de zaakvoerder de dato 15 december 2014, dat het voorstel tot omzetting van de vennootschap toelicht, en van het verslag de dato 16 december 2014, door de bedrijfsrevisor, te weten de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Grant Thornton Bedrijfsrevisoren", met zetel te 2600 Antwerpen, Potvlietlaan 6, vertegenwoordigd door de heer DUMONCEAU Nicolas, opgemaakt te Antwerpen, over de staat waarop het actief en passief van de vennootschap werden samengevat afgesloten per 11 december 2014, hetzij minder dan drie maanden voordien; de aanwezige vennoten erkennen kennis te hebben genomen van deze beide verslagen.

De besluiten van het verslag van de bedrijfsrevisor luiden als volgt

" Onze werkzaamheden zijn er enkel op gericht na te gaan of er enige overwaardering van het netto-actief, zoals dat blijkt uit de staat van activa en passiva per 11 december 2014 die de Zaakvoerder van de BVBA Senior Asset Management heeft opgesteld, heeft plaatsgehad, Bij onze werkzaamheden, uitgevoerd overeenkomstig de normen inzake het verslag op te stellen bij de omzetting van een vennootschap en onder de vorm van een beperkt nazicht, werden overwaarderingen van het netto-actief vastgesteld, waarvan het nettobedrag EUR 4.559,09 bedraagt. Het netto-actief volgens deze staat, na aftrek van bovenvermelde overwaardering, bedraagt EUR 74.553,71 en is niet kleiner dan het maatschappelijk kapitaal van EUR 18.600,00.

Wij merken op dat de vennootschap een omvorming plant naar de rechtsvorm van een Naamloze Vennootschap. Aldus zal het minimum maatschappelijk kapitaal na de omzetting EUR 61.500,00 bedragen. Vandaag voldoet de vennootschap hier niet aan. Alvorens te kunnen overgaan tot de omvorming zal de vennootschap haar maatschappelijk kapitaal dienen te verhogen."

Een exemplaar van beide voormelde verslagen blijven aangehecht aan onderhavig proces-verbaal.

B, OMZETTING

De vergadering besluit de vennootschap om te zetten in een naamloze vennootschap met dien verstande dat ;

- de naamloze vennootschap, die uit deze omzetting ontstaat, de voortzetting zal zijn onder een andere rechtsvorm van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid die tot nog toe bestond, zonder dat enige verandering wordt aangebracht aan het doel, het kapitaal en de reserves, de activa en de passiva, de afschrijvingen, de waardevermeerderingen en de waardeverminderingen;

- de naamloze vennootschap, die uit deze omzetting ontstaat de boeken en de boekhouding die door de ven-mootschap werden gehouden, zal voortzetten;

- de naamloze vennootschap, die uit deze omzetting ontstaat, het ondernemingsnummer 0832.979.976 behoudt waaronder de vennootschap ingeschreven is in het rechtspersonenregister te Gent afdeling Dendermonde;

evenals om het even welke machtigingen en erkenningen, die de vennootschap haar door eender welke administratie werden ver-leend;

- de omzetting geschiedt zonder in- of uittreding van vennoten;

- de omzetting geschiedt op basis van de activa en de passiva van de vennootschap afgesloten per 11 december 2014 en dat alle verrichtingen die sedert die datum werden gedaan door de vennootschap verondersteld worden verricht te zijn door de naamloze vennootschap;

- door het feit van de omzetting heel het vermogen van de vennootschap, actief en passief, lichamelijk en onlichamelijk, de lopende contracten, dat alles zonder enige uitzondering noch voorbehoud, eigendom van de naamloze vennootschap wordt, die eenvoudig in de plaats wordt gesteld voor de rechten en verplichtingen van de vennootschap ;

- het kapitaal bedragende tweeënzestigduizend euro (¬ 62.000,00) zal vertegenwoordigd worden door drieduizend driehonderd dertig (3.330) aandelen zonder nominale waarde. ledere vennoot van de omgezette vennootschap zal per aandeel van de omgezette vennootschap één aandeel van de naamloze vennootschap ontvangen. Dientengevolge wordt er uitdrukkelijk bedongen dat uit fiscaal oogpunt de onder de comparanten gevormde naamloze vennootschap geen nieuwe vennootschap is maar de eenvoudige voortzetting van de vennootschap die voorheen reeds onder hen bestond, onder de juridische vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

- de aandelen van de naamloze vennootschap zullen op naam zijn

- de omzetting zal geschieden onder het voordeel van :

a) artikel 774 tot 788 van het Wetboek voor Vennootschappen;

b) artikel 121, paragraaf één, van het wetboek der regi-'stra-tierechten;

c) artikelen 211, 212 en 214 van het wetboek der inkomstenbe-lastin-'gen,

d) artikel 11 van het Wetboek van de Belasting over de toege-voegde waarde,

C. ONTSLAG EN BENOEMING

De niet-statutaire zaakvoerder van de vennootschap, te weten mevrouw DIERICK Belinda wordt ontslagen

als zaakvoerder te rekenen vanaf heden.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -12/01/2015 - Annexes du Moniteur belge

De algemene vergadering beslist de uittredende zaakvoerder kwijting te verlenen voor de uitoefening van

haar mandaat tot op heden.

De vergadering beslist drie bestuurders te benoemen, te weten :

1/ De heer BAMELIS Frank Bart Marcel, geboren te Kortrijk op 02 april 1968, rijksregister nummer 68.04.02-

297.32, Monegaskische verblijfskaart nummer TE 051705, wonende te Monaco, Avenue des Papalins 35;

21 De heer VANDERSCHR1CK Bart Gerard Marcel, geboren te Kortrijk op 20 september 1969,

rijksregisternummer 69.09,20-315.15, Monegaskische verblijfskaart nummer OD 052891, wonende te 98000

Monaco, Boulevard du Jardin Exotique 9;

3/ De vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid naar Luxemburgs recht "PROPERTY DEVELOPMENT

GROUP s.à.r.l.", met zetel te Groothertogdom Luxemburg, L-4740 Pétange, 5, Rue Prince Jean, Handels- en

Rechtspersonenregister te Luxemburg, sectie B, onder het nummer 0166832, Belgisch ondernemingsnummer

0506.845.289,

Met als vaste vertegenwoordiger de heer METIOR Steve, geboren te Tienen op 24 maart 1972,

Monegaskische verblijfskaart nummer TE 051340, rijksregister nummer 72.03.24-237.91, ongehuwd, wonende

te Monaco, Bel Horizon, 51, Boulevard Hector Otto.

De vergadering beslist geen commissaris te benoemen omdat de vennootschap er niet toe gehouden is.

D. STATUTEN VAN DE NAAMLOZE VENNOOTSCHAP.

De vergadering stelt de statuten van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid als volgt

vast:

TITEL I. ALGEMENE BEPALINGEN.

ARTIKEL 1. BENAMING.

De vennootschap heeft de vorm van een naamloze vennootschap,

Haar benaming luidt "Senior Asset Management".

Alle documenten uitgaande van de vennootschap moeten de woorden "naamloze vennootschap", of de

afkorting "NV" vermelden, onmiddellijk voor of na de naam van de vennootschap.

Tevens dienen vernield te worden de zetel van de vennootschap, het ondernemingsnummer, het woord

"rechtspersonenregister" of de afkorting "RPR", gevolgd door de vermelding van de zetel van de rechtbank van

koophandel in welk rechtsgebied de vennootschap haar zetel en exploitatiezetels heeft.

De vennootschap kan tevens de volgende handelsbenamingen gebruiken: "COMO" en "COMOPOLIS",

ARTIKEL 2. ZETEL.

De maatschappelijke zetel is gevestigd te 9300 Aalst, Albrechtlaan 21.

Deze zetel mag worden overgebracht naar gelijk welke andere plaats in het Nederlandstalige gedeelte van

het land, mede in Brussel, bij eenvoudige beslissing van de raad van bestuur, zonder statutenwijziging, mits

bekendmaking zoals voorgeschreven in het Wetboek van Vennootschappen.

ARTIKEL 3. DOEL.

De vennootschap heeft tot doel:

" Het optreden als gevolmachtigde tussenpersoon voor beursvennootschappen en/of maatschappijen met een financiële hoofdactiviteit

" Het uitoefenen van alle roerende en onroerende bedrijvigheid, namelijk kopen, verkopen, beheren, huren, verhuren, lease, bouwen en herstellen van alle hoegenaamde uitrustingen.

" Het optreden als commissionair, tussenpersoon zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden bij roerende, onroerende en alle commerciële activiteiten.

" Het uitoefenen van de diensten van verzekeringsmakelaar of  agent, zijnde aan het publiek diensten aanbieden met het oog op het afsluiten van aile denkbare verzekeringen (zoals levens-, uitvaart-, auto-, familiale, brand-, ziekte, reis- en groepsverzekeringen, zonder dat deze lijst beperkend is) en vervolgens de te waarborgen risico's inbrengen bij de verzekeringsondernemingen, overeenkomstig de wettelijke bepalingen terzake.

" Wet bijhouden van verzekeringsportefeuilles, het adviseren en bijstaan inzake risicoanalyse alsook hierbij aanverwante activiteiten.

" Het toestaan van leningen aan vennootschappen of particulieren, onder om het even welke vorm, in dit kader kan zij ook borg stellen of haar aval verlenen, in de meest ruime zin, alle handels- en financiële operaties verrichten, behalve deze die wettelijk zijn voorbehouden aan de krediet- en financiële instellingen.

" De vennootschap zal in het algemeen alle commerciële, industriële, financiële roerende of onroerende handelingen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of welke van aard zouden zijn het bereiken ervan geheel of ten dele te vergemakkelijken behoudens die activiteiten welke voorbehouden zijn aan financiële instellingen (wet van vier december negentienhonderd negentig op de financiële transacties en de financiële markten en door het Koninklijk Besluit van vijf augustus negentienhonderd eenennegentig op het vermogensbeheer en het beleggingsadvies in uitvoering op deze wet genomen).

" Het optreden als raadgevend bureau inzake bedrijfsbeheer, overname, opvolging syndicaatovereenkomsten tussen aandeelhouders alsook alle hierbij aanverwante activiteiten.

" De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

" De vennootschap mag het bestuur en de vereffening waarnemen in alle vennootschappen en mag alle leningen van gelijk welke vorm en voor gelijk welke duur, aan deze laatste toestaan of borgstellingen verstrekken voor deze vennootschappen.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -12/01/2015 - Annexes du Moniteur belge

- Zij mag deelnemen bij wijze van inbreng, versmelting, inschrijving of andere tussenkomst aan alle bestaande of op te richten vennootschappen, zowel in België als in het buitenland waarvan het doel identiek, gelijkaardig of aanverwant is aan het hare of van aard is de uitoefening van haar maatschappelijk doel te bevorderen.

Deze opsomming is verklarend en niet beperkend en moet verstaan worden in de meest uitgebreide zin. ARTIKEL 4, DUUR,

De vennootschap is opgericht voor een onbepaalde duur te rekenen van de dag waarop zij rechtspersoonlijkheid verkrijgt door neerlegging van het uittreksel van de oprichtingsakte op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel.

Behoudens door de rechtbank, kan de vennootschap slechts ontbonden worden door de algemene vergadering, volgens de regels die voor de wijziging van de statuten zijn opgesteld,

TITEL Il. MAATSCHAPPELIJK KAPITAAL AANDELEN,

ARTIKEL 5. KAPITAAL.

Het geheel geplaatste maatschappelijk kapitaal is vastgesteld op tweeënzestigduizend euro (¬ 62.000,00), vertegenwoordigd door drieduizend driehonderd dertig (3.330) maatschappelijke aandelen zonder aanduiding van nominale waarde, met een fractiewaarde van één/drieduizend driehonderd dertigste (1/3.330ste) van het kapitaal.

ARTIKEL 6. AANDELEN - AARD, OVERDRACHT EN OVERGANG.

AI AARD VAN DE AANDELEN

De aandelen zijn steeds op naam. Ze kunnen niet worden omgezet in gedematerialiseerde effecten.

BI OVERDRACHT ONDER LEVENDEN - RECHT VAN VOORKOOP

De aandeelhouder die het geheel of een gedeelte van zijn aandelen wenst over te dragen dient de raad van bestuur hiervan op de hoogte te stellen. De aandeelhouder dient de raad van bestuur het aantal van de over te dragen aandelen mee te delen alsook de geboden prijs de identiteit van de kandidaat overnemer evenals aile overige voorwaarden van de overdracht.

Binnen de vijftien dagen dient de raad van bestuur dit bod mee te delen aan de overige aandeelhouders, door hen op de hoogte te stellen van hun recht op voorkoop.

Binnen de dertig dagen na deze mededeling door de raad van bestuur, dienen de overige aandeelhouders de raad van bestuur op de hoogte te stellen of zij wensen een beroep te doen op hun recht van voorkoop.

De uitoefening van het voorkooprecht moet betrekking hebben op het geheel van de aandelen dat door de overdrager aangeboden is.

De aandeelhouders oefenen hun voorkooprecht uit in verhouding van hun aandeel in het kapitaal van de vennootschap.

Bij gebrek aan antwoord binnen de gestelde termijn, worden zij geacht hun voorkooprecht niet uit oefenen en in te stemmen met de overdracht.

Het voorkooprecht kan enkel worden uitgeoefend op het geheel van de aangeboden aandelen.

Indien meerdere aandeelhouders hun voorkooprecht binnen de gestelde termijn uitoefenen zullen de af te kopen aandelen onder hen verdeeld worden naar verhouding van het aantal aandelen dat zij reeds bezitten. Indien na deze proportionele verdeling, nog af te kopen aandelen niet werden toegekend, dan zullen deze aandelen door de raad van bestuur opnieuw aangeboden aan de aandeelhouders die het voorkooprecht reeds hebben uitgeoefend.

De afgekochte aandelen zijn onoverdraagbaar tot de volledige betaling van de prijs,

C/ OVERGANG BIJ OVERLIJDEN

De rechthebbenden van de overleden vennoot zullen hun hoedanigheid van erfgenaam of legataris aan de zaakvoerder(s) dienen te laten kennen, indien nodige mits voorlegging van de nodige regelmatige akten, binnen de vijf maanden na het overlijden.

Zolang de rechthebbenden van de overleden vennoot zich niet hebben laten kennen, zullen zij tegenover de overlevende vennoten van de vennootschap geen rechten mogen uitoefenen die aan de overledene toebehoorden.

De vennootschap zal namelijk de betaling schorsen zowel van dividenden op aandelen van de overledene als van intresten der schuldvorderingen van deze laatste jegens de vennootschap.

De rechthebbenden van de overleden aandeelhouder zullen aan de raad van bestuur vragen om hun toetreding goed te keuren of om het voorkooprecht uit te oefenen volgens de modaliteiten voormeld sub B.

D/ PRIJSBEPALING VAN DE AANDELEN

De aandelen worden verworven aan de prijs voorgesteld door de overdrager of door de derde, kandidaat overnemer.

Bij gebreke van akkoord zal de prijs worden bepaald op basis van de gemiddelde waarde van de laatste vijf jaarrekeningen, met uitsluiting van het hoogste en het laagste jaar, die de overdracht of het overlijden voorafgaan, rekening houdend met de intrinsieke waarde en de opbrengstwaarde van de aandelen.

Een bedrijfsrevisor zal hiertoe worden aangesteld in gemeen overleg tussen partijen, Zijn met redenen omkleed verslag zal bindend zijn voor de partijen.

ARTIKEL 7, AANDELEN IN ONVERDEELDHEID,MET

VRUCHTGEBRUIK BEZWAARD OF IN PAND GEGEVEN.

Indien één of meer aandelen aan verscheidene eigenaars toebehoren, dan heeft de vennootschap het recht de uitoefening van de eraan verbonden rechten te schorsen totdat één enkele persoon schriftelijk aangewezen is om ten aanzien van de vennootschap als eigenaar op te treden.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -12/01/2015 - Annexes du Moniteur belge

Indien één of meer aandelen met vruchtgebruik bezwaard zijn, dan wordt het eraan verbonden stemrecht door de vruchtgebruiker uitgeoefend, behoudens andersluidende overeenkomst of verzet van de naakte eigenaar. In deze laatste hypothese wordt het aan die aandelen verbonden stemrecht geschorst totdat één enkele persoon schriftelijk aangewezen is om ten aanzien van de vennootschap dit stemrecht uit te oefenen of totdat, bij gebrek aan overeenkomst de bevoegde rechtbank op verzoek van de meest gerede partij een voorlopig bewindvoerder benoemd heeft.

Indien één of meer aandelen in pand gegeven zijn, dan blijft de pandgevende schuldenaar het stemrecht uitoefenen.

ARTIKEL 8. RECHTVERKRIJGENDEN.

De erfgenamen, rechthebbenden en schuldeisers van een aandeelhouder, mogen onder geen enkel voorwendsel, de zegels doen leggen op de goederen, waarden en bescheiden van de vennootschap, de verdeling of veiling van deze goederen en waarden eisen, conservatieve maatregelen nemen, inventaris doen opmaken, noch zich met het bestuur van de vennootschap inlaten.

Voor het uitoefenen van hun rechten zullen zij zioh moeten gedragen naar de maatschappelijke inventarissen en balansen en de beslissingen van de raad van bestuur of de algemene vergadering.

TITEL Ill. BESTUUR - TOEZICHT.

ARTIKEL 9. BENOEMING EN ONTSLAG VAN BESTUURDERS.

De vennootschap wordt bestuurd door een raad bestaande uit minstens drie leden, al of niet aandeelhouders.

Wanneer evenwel, op een algemene vergadering van aandeelhouders van de vennootschap is vastgesteld dat de vennootschap niet meer dan twee aandeelhouders heeft, mag de raad van bestuur uit slechts twee leden bestaan tot de dag van de gewone algemene vergadering die volgt op de vaststelling, door alle middelen, dat er meer dan twee aandeelhouders zijn.

De statutaire bepaling die aan de voorzitter van de raad van bestuur een beslissende stem toekent, houdt van rechtswege op gevolg te hebben tot de raad van bestuur opnieuw uit ten minste drie leden bestaat.

De bestuurders worden benoemd door de algemene vergadering der aandeelhouders, die hun aantal en de duur van hun opdracht bepaalt en ze ten alle tijde kan afzetten.

Wanneer een rechtspersoon aangewezen wordt tot bestuurder, dan benoemt deze onder zijn leden een vaste vertegenwoordiger die belast wordt met de uitvoering van de opdracht in naam en voor rekening van de rechtspersoon, overeenkomstig artikel 61§2 van het wetboek van vennootschappen.

Aftredende bestuurders zijn herbenoembaar.

Buiten het geval van herbenoeming, mag de duur van hun opdracht zes jaren niet te boven gaan. Hun ambt loopt ten einde bij de sluiting van de jaarvergadering van het jaar waarin het vervalt,

ARTIKEL 10. VACATURE.

Wanneer één of meer bestuurders wegvallen wegens overlijden, ontslag of om een andere reden, hebben de overblijvende bestuurders samen het recht om voorlopig in de vacature te voorzien. In dat geval gaat de algemene vergadering bij haar eerste bijeenkomst, tot de definitieve benoeming over,

De aldus benoemde bestuurder wordt benoemd voor de nog resterende termijn van de opdracht van de bestuurder die hij vervangt.

ARTIKEL 11. VOORZITTER.

De raad van bestuur kiest in zijn midden een voorzitter.

ARTIKEL 12. VERGADERINGEN VAN DE RAAD VAN BESTUUR.

De raad van bestuur vergadert na oproeping door de voorzitter zo dikwijls ais het belang van de vennootschap het vereist, alsook binnen de veertien dagen na een daartoe strekkend verzoek van twee bestuurders.

De raad wordt voorgezeten door de voorzitter of, bij diens afwezigheid, door de oudste in jaren van de aanwezige bestuurders.

De vergadering wordt gehouden in de zetel van de vennootschap of in enige andere plaats, aangewezen in de oproepingsbrief,

ARTIKEL 13. BESLUITVORMING - VERTEGENWOORDIGING VAN AFWEZIGE LEDEN.

De raad van bestuur kan enkel geldig beraadslagen en besluiten wanneer ten minste de meerderheid van zijn leden aanwezig of vertegenwoordigd is op de vergadering.

De persoonlijke aanwezigheid van twee bestuurders is altijd vereist.

Zijn besluiten worden genomen bij gewone meerderheid van stemmen.

De bestuurder die belet is, kan bij eenvoudige brief, telegram, telefax of e-mail volmacht geven aan één van zijn collega's van de raad, maar slechts voor één vergadering,

Nochtans kan een bestuurder slechts één medelid van de raad vertegenwoordigen.

Bi] staking van stemmen, is de stem van de voorzitter van de raad van bestuur, doorslaggevend.

ARTIKEL 14. STRIJDIG BELANG

Indien een bestuurder rechtstreeks of onrechtstreeks, een belang van vermogensreohtelijke aard heeft dat strijdig is met een beslissing of een verrichting die tot de bevoegdheid behoort van de raad van bestuur, moet hij dit mededelen aan de andere bestuurders vóór de raad van bestuur een besluit neemt. Zijn verklaring, alsook de rechtvaardigingsgronden betreffende voornoemd strijdig belang moet worden opgenomen in de notulen van de raad van bestuur die de beslissing moet nemen. Er zal verder gehandeld worden als voorzien in artikel 523 paragaaf 1 van het Wetboek van Vennootschappen.

ARTIKEL 15. INTERNE BEVOEGDHEID - EXTERNE VERTEGENWOORDIGINGSMACHT.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -12/01/2015 - Annexes du Moniteur belge

. De raad van bestuur is bevoegd om alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.

De raad van bestuur vertegenwoordigt als college de vennootschap in alle handelingen in en buiten rechte. Hij handelt door de meerderheid van zijn leden.

Onverminderd de algemene vertegenwoordigingsmacht van de raad van bestuur als college, wordt de vennootschap ten aanzien van derden rechtsgeldig verbonden door een gedelegeerd bestuurder die alleen tekent.

ARTIKEL 16. DAGELIJKS BESTUUR.

De raad van bestuur kan het dagelijks bestuur van de vennootschap en de vertegenwoordiging wat het dagelijks bestuur aangaat, opdragen aan één of meer van zijn leden genaamd gedelegeerd bestuurder of aan één of meer directeurs die individueel, gezamenlijk, dan wel als college (waarbij ze met een gewone meerderheid kunnen beslissen) moeten optreden.

Tot daden van dagelijks bestuur worden gerekend alle handelingen die dag aan dag moeten verricht worden am de normale gang van zaken van de vennootschap te verzekeren en die, hetzij wegens hun minder belang, hetzij wegens de noodzakelijkheid van onverwijlde beslissing te nemen, het optreden van de raad van bestuur niet vereisen of niet wenselijk maken.

ARTIKEL 17, BIJZONDERE VOLMACHTEN.

Het lichaam dat overeenkomstig de voorgaande artikelen de vennootschap vertegenwoordigt, kan gemachtigden van de vennootschap aanstellen.

Alleen bijzondere en beperkte volmachten voor bepaalde of voor een reeks bepaalde rechtshandelingen zijn geoorloofd.

De gemachtigden verbinden de vennootschap, binnen de perken van de hun verleende volmacht, onverminderd de verantwoordelijkheid van de bestuurders in geval van overdreven volmacht.

ARTIKEL 18. BEZOLDIGING.

Het mandaat van de bestuurders is onbezoldigd, tenzij de algemene vergadering anders beschikt. In dit geval kent de algemene vergadering, onverminderd de vergoeding van hun kosten, een vaste bezoldiging toe waarvan het bedrag door de algemene vergadering wordt vastgesteld en dat ten laste komt van de algemene kosten van de vennootschap.

ARTIKEL 19. TOEZICHT.

De controle op de vennootschap moet worden toevertrouwd aan één of meer commissarissen hetzij indien de wet dit vereist, hetzij indien de algemene vergadering dit beslist.

Zolang geen commissaris is benoemd, heeft iedere aandeelhouder het recht onbeperkt toezicht en controle uit te oefenen op alle verrichtingen van de vennootschap.

Hij kan ter plaatse inzage nemen van de boeken, de brieven, de notulen en in het algemeen van alle geschriften van de vennootschap.

TITEL IV, DIRECTIECOMITÉ

ARTIKEL 20. BENOEMING - ONTSLAG - WERKWIJZE,

Overeenkomstig artikel 524bis van het Wetboek van Vennootschappen kan de raad van bestuur zijn bestuursbevoegdheden overdragen aan een directiecomité, waarvan de leden al dan niet bestuurder zijn, zonder dat deze overdracht betrekking kan hebben op het algemeen beleid van de vennootschap of op alle handelingen die op grond van andere bepalingen van de wet aan de raad van bestuur zijn voorbehouden.

De raad van bestuur bepaalt de voorwaarden voor de aanstelling van de leden van het directiecomité, hun ontslag, hun bezoldiging, de duur van hun opdracht, alsook de werkwijze van het directiecomité.

ARTIKEL 2t VERTEGENWOORDIGINGSMACHT.

Onverminderd de vertegenwoordigingsmacht van het directiecomité als college, wordt de vennootschap ten aanzien van derden rechtsgeldig verbonden door twee leden van het directiecomité die samen tekenen ARTIKEL 22. STRIJDIG BELANG

In geval van strijdigheid van belangen in hoofde van een lid van het directiecomité, dienen de voorschriften van artikel 524ter van het wetboek van vennootschappen te worden nageleefd.

TITEL V. ALGEMENE VERGADERINGEN.

ARTIKEL 23, BIJEENKOMST.

De jaarvergadering wordt van rechtswege gehouden op de eerste maandag van de maand december om tien uur.

Indien die dag een wettelijke feestdag is, zal de vergadering op de eerstvolgende werkdag gehouden worden.

De jaarvergaderingen en de buitengewone algemene vergaderingen worden gehouden ten maatschappelijke zetel of op elke andere plaats in de bijeenroepingen aan te duiden.

ARTIKEL 24. DEPONERING DER EFFECTEN.

Om te worden toegelaten tot de algemene vergadering moet elke eigenaar van aandelen zeven volle dagen voor de datum die bepaald werd voor de bijeenkomst zijn

bewijzen van aandelen op naam of gedematerialiseerde aandelen, deponeren in de maatschappelijke zetel of bij de instellingen die in de bijeenroepingsberichten worden vermeld.

ARTIKEL 25. BIJEENROEPING

De aandeelhouders, alsook de bestuurders en eventuele commissaris worden per aangetekende brief, vijftien dagen vóór de vergadering uitgenodigd. De oproepingsbrief bevat een opgaaf van de agenda, naast de dag, uur en plaats van de vergadering, en vermelding van de verslagen. Het voorgaande geldt ook voor de

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -12/01/2015 - Annexes du Moniteur belge e eventuele houders van obligaties, warrants of certificaten op naam (met medewerking van de vennootschap uitgegeven). Eerstgenoemden bekomen samen met de oproepingsbrief, de bij wet bepaalde stukken, terwijl de anderen slechts die stukken toegezonden krijgen als zij uiterlijk vijf dagen vôôr de vergadering de toelatingsformaliteiten hebben vervuld.

De personen die deze formaliteiten na dit tijdstip hebben vervuld, krijgen een afschrift van deze stukken op de algemene vergadering.

ARTIKEL 26. VERTEGENWOORDIGING VAN DE AANDEELHOUDERS.

Onverminderd de regels van de wettelijke vertegenwoordiging en met name van de wederzijdse vertegenwoordiging van gehuwden, kan elke aandeelhouder op de vergadering vertegenwoordigd worden door een gevolmachtigde, al dan niet aandeelhouder, mits hijzelf of de gevolmachtigde de bij de statuten bepaalde formaliteiten heeft vervuld om tot de vergadering te worden toegelaten.

ARTIKEL 27. BUREAU.

De voorzitter van de raad van bestuur of bij diens afwezigheid, de bestuurder die hem vervangt, zit de vergadering voor,

De voorzitter duidt de secretaris aan, de vergadering kiest uit haar leden twee stem opnemers.

De aanwezige leden van de raad van bestuur vullen het bureau verder aan.

ARTIKEL 28. AANTAL STEMMEN.

Elk aandeel geeft recht op één stem.

ARTIKEL 29. BERAADSLAGING.

De algemene vergadering kan slechts beraadslagen over de punten die op de dagorde vermeld staan. Behoudens de gevallen door de wet voorzien, worden de beslissingen genomen bij meerderheid van stemmen, welke ook het aantal vertegenwoordigde effecten weze op de vergadering.

De bestuurders en eventuele commissaris geven antwoord op vragen die door hun aandeelhouders worden gesteld met betrekking tot hun verslag of de agendapunten, voorzover de mededeling van de gegevens of feiten niet van die aard is dat zij ernstig nadeel zou berokkenen aan de vennootschap, de aandeelhouders of het personeel van de vennootschap.

Een aanwezigheidslijst waarop de naam van de aandeelhouders en het getal van hun effecten voorkomen wordt door ieder van hen of hun lasthebbers ondertekend voor zij ter zitting binnenkomen.

ARTIKEL 30, NOTULEN.

De notulen van de algemene vergaderingen worden ondertekend door de leden van het bureau en door de aandeelhouders die het vragen; de uitgiften of uittreksels bestemd voor derden worden ondertekend door twee bestuurders.

ARTIKEL 31. SCHRIFTELIJKE BESLUITVORMING

Met uitzondering van de beslissingen welke bij authentieke akte moeten worden verleden, kunnen de aandeelhouders eenparig en schriftelijk alle besluiten nemen die tot de bevoegdheid van de de algemene vergadering behoren.

Daartoe zal door de raad van bestuur een rondschrijven, hetzij per brief, fax, e-mail of enige andere informatiedrager, met vermelding van de agenda en de voorstellen van besluit worden verstuurd naar alle aandeelhouders en naar de eventuele commissaris(sen), niet de vraag aan de aandeelhouders de voorstellen van besluit goed te keuren en binnen de aangegeven termijn na ontvangst van het rondschrijven op correcte manier getekend terug te sturen naar de zetel van de vennootschap of op enige andere plaats in het rondschrijven vermeld.

is binnen de in het rondschrijven aangegeven termijn de goedkeuring van alle aandeelhouders zowel met betrekking tot het principe van schriftelijke procedure zelf als met betrekking tot de agendapunten en de voorstellen van besluit niet ontvangen, dan worden al de voorgestelde beslissingen geacht niet genomen te zijn. Hetzelfde geldt indien blijkt dat, weliswaar binnen termijn bepaalde voorstellen van besluit wel doch andere niet de eenparige goedkeuring hebben gekregen van de aandeelhouders.

Verder wordt gehandeld naar de voorschriften van artikel 536 van het Wetboek van Vennootschappen. TITEL VI. MAATSCHAPPELIJKE BESCHEIDEN - WINSTVERDELING.

ARTIKEL 32. BOEKJAAR - JAARREKENING.

Het boekjaar van de vennootschap gaat in op één juli van het ene jaar en eindigt op dertig juni van het daaropvolgende jaar.

Op het einde van elk boekjaar worden de boeken en bescheiden afgesloten en maakt de raad van bestuur

de inventaris op, alsmede de jaarrekening, overeenkomstig artikel 92 van het Wetboek van Vennootschappen. De jaarrekening bestaat uit de balans, de resultatenrekening en de toelichting en vormt één geheel. ARTIKEL 33. WINSTVERDELING.

Het batig saldo van de balans, na aftrek van alle lasten, de algemene kosten, de nodige provisies en afschrijvingen, maakt de nettowinst van de vennootschap uit.

Van deze winst zal jaarlijks vijf ten honderd worden

afgenomen voor de wettelijke reserve. Deze afhouding houdt op verplichtend te zijn wanneer het wettelijk reservefonds één/tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

De bestemming van het saldo wordt overgelaten aan de beslissing van de algemene vergadering.

Geen uitkering mag geschieden, indien op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar het netto-actief, zoals blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of ten gevolge van de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte, of indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd, en verder dient gehandeld te worden naar het voorschrift van artikel 617 van het Wetboek van Vennootschappen.

4 ARTIKEL 34. UITKERING VAN DE INTERIMDIVIDENDEN.

De raad van bestuur is bevoegd om onder zijn verantwoordelijkheid op het resultaat van het boekjaar ! interimdividenden uitte keren.

Deze uitkeringen moeten geschieden met inachtname van alle formaliteiten vermeld in artikel 618 van het Wetboek van Vennootschappen.

TITEL VII. ONTBINDING - VEREFFENING.

ARTIKEL 35, ONTBINDING.

De vennootschap blijft na haar ontbinding ongeacht of deze van rechtswege door een uitspraak van de rechter, of bij besluit van de algemene vergadering plaatsheeft, als rechtspersoon voortbestaan voor haar vereffening tot aan de sluiting ervan,

ARTIKEL 36. BENOEMING VEREFFENAARS,

Bij de ontbinding van de vennootschap zal de vereffening geschieden door de zorg van één of meer vereffenaars al dan niet vennoten, die worden aangesteld door de algemene vergadering die hun vergoeding vaststelt.

De vereffenaars treden pas in functie nadat de Voorzitter van de Rechtbank van Koophandel is overgegaan tot de bevestiging van hun benoeming ingevolge de beslissing van de algemene vergadering, overeenkomstig artikel 184 van het wetboek van vennootschappen.

ARTIKEL 37. BEVOEGDHEDEN VAN DE VEREFFENAARS.

De vereffenaars zijn bevoegd tot alle verrichtingen vermeld in de artikelen 186, 187 en 188 van het Wetboek van Vennootschappen, tenzij de algemene vergadering bij gewone meerderheid van stemmen anders besluit. TITEL VIII. DIVERSEN.

ARTIKEL 38, KEUZE VAN WOONPLAATS.

Iedere aandeelhouder, bestuurder, commissaris of vereffenaar in het buitenland wonende wordt geacht zijn keuze van woonplaats te hebben op de maatschappelijke zetel.

ARTIKEL 39. TOEPASSING VAN DE VENNOOTSCHAPSWETGEVING.

Partijen nemen op zich de verplichting om het Wetboek van Vennootschappen in acht te nemen. De bedingen van deze statuten die strijdig zijn met de gebiedende voorschriften van dit Wetboek worden geacht niet geschreven te zijns

ZEVENDE BESLUIT : MACHTIGINGEN.

De vergadering verleent elke machtiging aan de notaris om de gecoördineerde tekst van de statuten, alsook het uittreksel van deze notulen op te maken, te ondertekenen en neer te leggen ter griffie van de Rechtbank van Koophandel.

De vergadering beslist de bestuurders, met macht tot indeplaatststelling, te machtigen om alle voorgaande besluiten uit te voeren, onder meer voor de wijzigingen in de Kruispuntbank van Ondernemingen en andere administraties.

De vergadering verleent bijzondere volmacht aan de heer BALCAEN Thierry, wonende te Smissestraat 13 te 8582 OUTRLIVE, alleen handelend en met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, allen woonst kiezende te

, ter uitvoering van de wettelijke en administratieve formaliteiten te vervullen bij de bevoegde diensten van het ondernemingsloket, de griffies van, de rechtbanken van het koninkrijk, de Kruispuntbank Ondernemingen, É het Ondernemingsloket en bij alle .`administratieve overheden, waaronder alle belastingsadministraties, de B,T.W: administratie zijnde inbegrepen, ten gevolge van de door de vennootschap tot heden genomen beslissingen of toekomstige te nemen beslissingen,

De verantwoordelijkheid van voornoemde volmachtdragers wordt uitdrukkelijk beperkt tot het vervullen van de formaliteiten, Deze volmacht kan geen

enkele verantwoordelijkheid meebrengen in hoofde van voornoemde volmachtdragers wat betreft de wettelijkheid en/of de gegrondheid van de door de vennootschap genomen beslissingen die aan de grondslag liggen van de in het kader van deze volmacht verrichte formaliteiten,

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

NOTARIS MICHEL WILLEMS

Wordt tegelijk hiermee neergelegd

- afschrift proces-verbaal Buitengewone Algemene Vergadering dd. 17 december 2014

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -12/01/2015 - Annexes du Moniteur belge

e

Voorbehouden

+ aan het

Belgisch Staatsblad

01/03/2013 : ME. - JAARREKENING 30.06.2012, GGK 03.12.2012, NGL 19.02.2013 13048-0460-008
04/02/2015
ÿþBijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/02/2015 - Annexes du Moniteur belge

ASod Ward 11.1

_iLl~ I In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

Ondernemingsnr : 832.979.976

Benaming

(voluit) : Senior Asset Management

(verkort) :

Rechtsvorm : Naamloze Vennootschap

Zetel : 9300 Aalst, Albrechtlaan 21

(volledig adres)

Onderwerp akte ; Aanstelling bedrijfsleider

De Vergadering van 21.01.2015 heeft met meerderheid van stemmen beslist

- om Johan Geens aan te stellen als bestuurder.

- om de aanstelling van Johan Geens dd,17/11/2014 als bedrijfsleider te herbevestigen

Property Development Group Sarl

vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger Steve Metior

Bestuurder

GRIFFIE RECHTBANK VAN

KOOPHANDEL GENT

2 3 JAN. 2015

AFDELINGcJn ic~NDERMONDE

IIII '1irn iii iii iiii iii ii IIII 1I III

*15019118*

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

09/03/2015
ÿþMod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

1111111§111111111111

GRIFFIE RECHTBANK VAN

KOOPHANDEL GENT

2 5 FEB. 2015

AFDELING DENIaerffeNDE

Ondememingsnr : 0832.979.976

Benaming

(voluit) : Senior Asset Management

(verkort) :

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel : 9300 Aalst, Albrechtlaan 21

(volledig adres)

Ond " rwerp akte : BUITENGEWONE ALGEMENE VERGADERING  NAAMSWIJZIGING -DOELWIJZiGING

Er blijkt uit een proces-verbaal opgemaakt door notaris Michel Willems te Gent op 24 februari 2015 dat de` Buitengewone Algemene Vergadering der aandeelhouders van de naamloze vennootschap "Senior Asset Management" waarvan de zetel gevestigd is te 9300 Aalst, Albrechtlaan 21, RPR Gent afdeling Dendermonde, ondernemingsnummer 0832.979.976, met eenparigheid van stemmen van de aandeelhouders de volgende, beslissingen heeft genomen:

EERSTE BESLUIT : NAAMSWIJZIGING

De vergadering beslist de benaming van de vennootschap, thans "Senior Asset Management" te vervangen door "COMOPOLIS" en dienvolgens artikel 1 van de statuten op te heffen en te vervangen door de volgende tekst

"De vennootschap heeft de vorm van een naamloze vennootschap.

Hear benaming luidt "COMOPOLIS".

Alle documenten uitgaande van de vennootschap moeten de woorden "naamloze vennootschap", of de afkorting "NV" vernielden, onmiddellijk voor of na de naam van de vennootschap,

Tevens dienen vermeld te worden de zetel van de vennootschap, het ondernemingsnummer, het woord' "rechtspersonenregister" of de afkorting "RPR", gevolgd door de vermelding van de zetel van de rechtbank van koophandel in welk rechtsgebied de vennootschap haar zetel en exploitatiezetels heeft.

De vennootschap kan tevens de volgende handelsbenamingen gebruiken: "COMO" en "COMOPOLIS"." TWEEDE BESLUIT : WIJZIGING DOEL

De vergadering neemt kennis van het vereiste verslag van de bestuurders de dato 23 februari 2015 inhoudende een omstandige verantwoording van de geplande doelwijziging, en van de staat van activa en; passiva, per 11 december 2014. Dit verslag met staat van activa en passiva blijft hieraan gehecht.

De vergadering aanvaardt het verslag van de bestuurders en sluit zich aan bij de hierin vervatte' verantwoording.

De vergadering besluit dienvolgens het doel van de vennootschap te wijzigen, door vervanging van dei huidige tekst van artikel 3 van de statuten door de tekst ais volgt:

De vennootschap heeft tot doel:

" Het uitoefenen van alle roerende en onroerende bedrijvigheid, namelijk kopen, verkopen, beheren, huren,! verhuren, lease, bouwen en herstellen van alle hoegenaamde uitrustingen.

" Het optreden als commissionair, tussenpersoon zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden bij' roerende, onroerende en aile commerciële activiteiten.

" Het uitoefenen van de diensten van verzekeringsagent, zijnde aan het publiek diensten aanbieden met het oog op het afsluiten van aile denkbare verzekeringen (zoals levens-, uitvaart-, auto-, familiale, brand-, ziekte, reis- en groepsverzekeringen, zonder dat deze lijst beperkend is) en vervolgens de te waarborgen risico's inbrengen bij de verzekeringsondernemingen, overeenkomstig de wettelijke bepalingen terzake,

" Het bijhouden van verzekeringsportefeuilles, het adviseren en bijstaan inzake risicoanalyse alsook hierbij, aanverwante activiteiten,

" Het toestaan van leningen aan vennootschappen of particulieren, onder om het even welke vorm, in" dit<

kader kan zij ook borg stellen of haar aval verlenen, in de meest ruime zin, alle handels- en financiële operaties: verrichten, behalve deze die wettelijk zijn voorbehouden aan de krediet- en financiële instellingen.

" De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/03/2015 - Annexes du Moniteur belge

"

~e

" De vennootschap mag het bestuur en de vereffening waarnemen in alle vennootschappen en mag alle leningen van gelijk welke vorm en voor gelijk welke duur, aan deze laatste toestaan of borgstellingen verstrekken voor deze vennootschappen.

Zij mag deelnemen bij wijze van inbreng, versmelting, inschrijving of andere tussenkomst aan alle bestaande of op te richten vennootschappen, zowel in België als in het buitenland waarvan het doel identiek, gelijkaardig of aanverwant is aan het hare of van aard is de uitoefening van haar maatschappelijk doel te bevorderen.

Deze opsomming is verklarend en niet beperkend en moet verstaan worden in de meest uitgebreide zin." DERDE BESLUIT: VOLMACHT

De vergadering verleent elke machtiging aan de notaris om de gecoördineerde tekst van de statuten, alsook het uittreksel van deze notulen op te maken, te ondertekenen en neer te leggen ter griffie van de Rechtbank van Koophandel.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

NOTARIS MICHEL WILLEMS

Wordt tegelijk hiermee neergelegd :

- afschrift proces-verbaal Buitengewone Algemene Vergadering del, 24 februari 2015

- gecoördineerde statuten

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/03/2015 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de Instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

01/02/2011
ÿþ In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsbiad

~

~~ ~.~~~~~ ~ ww~~n~ J0

GRIFFIE RECHTBANK

VAN KOOPHANDEL

o.

2 01. ~~.

~~11

.

DEN ~~ N DE

~~~~~

Ondernemingsnr ~~~~ `3"-eb.

Benaming

(voluit) : Senior Asset Management

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : 9300 Aalst, Albrechtlaan 21

Onderwerp akte : OPRICHTINGEN ~BENOEMINGEN

Er blijkt uit een akte verleden voor Meester Michel wNUmnmo, notar|s, optredend voor de burgerlijke

vennootschap met de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid « NOTARIS

MICHEL WILLEMS », met zetel te GenX. Brabantdam 143 (RPR Gent 0832.521.405), op 17 januari 2011 die

eerstdaags zal worden geregisteerd, dat de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "Senior

Asset Management" werd opgericht met de volgende kenmerken:

OPRICHTERS

1/ De heer BAMELIS Frank Bart Marcel, geboren te Kortrijk op 02 april 1968, rijksregister nummer 68.04.02-

297.32, echtgenoot van mevrouw WITDOUCK Leentje, wonende te Monaco, 8, Avenue des Ligures;

Gehuwd onder het wettelijk stelsel der gemeenschap van aanwinsten bij ontstentenis van huwelijkscontract,

welk huwelijksstelsel hij verklaart niet te hebben gewijzigd.

2/ De heer VANDERSCHRICK Bart Gerard K8ame|, geboren te Kortrijk op 20 september 1989.

rijksregistemummer 69.09.20-315.15, echtgenoot van mevrouw HOUBEN Sigrid Josepha Norbert, wonende te

Monaco, 2, Avenue des Ligures,

Gehuwd onder het stelsel der scheiding van goederen blijkens huwelijkscontract verleden voor notaris Paul

Bauwens, te Dilbeek, op 11 mei 1994, welk huwelijksstelsel hij verklaart niet te hebben gewijzigd

RECHTSVORM - NAAM

De vennootschap heeft de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid.

Zij wordt opgericht onder de benaming "Senior Asset Management".

ZETEL

De maatschappelijke zetel is gevestigd te 9300 Aalst, Albrechtlaan 21.

DOEL

De vennootschap heeft tot doel:

^Hat optreden als gevolmachtigde tussenpersoon voor beursvennootschappen en/VfnmmatmchmppUon met

een financiële hoofdactiviteit

" Het uitoefenen van alle roerende en onroerende hedrÜvigheid, namelijk kopen, xerkopon, bmhmnen, huren, verhuren, |easo. bouwen en herstellen van alle hoegenaamde uitrustingen.

" Het optreden als commissionair, tussenpersoon zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden bij roerende, onroerende en alle commerciële activiteiten.

" Het optreden als tussenpersoon bij het sluiten van mwccekeónQocontnocuun, het bijhouden van verzekeringsportefeuilles, het adviseren en bijstaan inzake risicoanalyse alsook hierbij aanverwante activiteiten.

-Het toestaan van leningen aan vennootschappen of particulieren, onder om het even welke vorm, in dit kader kan zij ook borg stellen of haar aval xadenen, in de meest ruime z|n, alle handels- en financiële operaties verrichten, behalve deze die wettelijk zijn voorbehouden aan de krediet- en financiële instellingen.

-De vennootschap zal in het algemeen alle commerciële, industriële, financiële roerende of onroerende handelingen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of welke van aard zouden zijn het bereiken ervan geheel of ten dele te vergemakkelijken behoudens die activiteiten welke voorbehouden zijn aan financiële instellingen (wet van vier december negentienhonderd negentig op de financiële transacties en de financiële markten en door het Koninklijk Besluit van vijf augustus negentienhonderd eenennegentig op het vermogensbeheer en het beleggingsadvies in uitvoering op deze wet genomen).

^Ho$ optreden als raadgevend bureau inzake badrijfsbehoor, ovarnoma, opvolging syndicaatovereenkomsten tussen aandeelhouders alsook alle hierbij aanverwante activiteiten.

-De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden borg o1æUon, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

Op de laatste blz. van Luik B. vermeiden :Recto : Naam en hoeda instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 01/02/2011 - Annexes du Moniteur belge

..4 " De vennootschap mag het bestuur en de vereffening waarnemen in alle vennootschappen en mag alle leningen van gelijk welke vorm en voor gelijk welke duur, aan deze laatste toestaan of borgstellingen verstrekken voor deze vennootschappen.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 01/02/2011- Annexes du Moniteur belge Zij mag deelnemen bij wijze van inbreng, versmelting, inschrijving of andere tussenkomst aan alle bestaande of op te richten vennootschappen, zowel in België als in het buitenland waarvan het doel identiek, gelijkaardig of aanverwant is aan het hare of van aard is de uitoefening van haar maatschappelijk doel te bevorderen.

Deze opsomming is verklarend en niet beperkend en moet verstaan worden in de meest uitgebreide zin. KAPITAAL

Het maatschappelijk kapitaal is vastgesteld op achttien duizend zes honderdeuro (¬ 18.600,00) en verdeeld in honderd (100) aandelen zonder nominale waarde.

1/ De Heer BAMELIS Frank, voomoemd, verklaart inbreng te doen in geld van negenduizend driehonderd euro (¬ 9.300,00), volledig volstort, waarvoor hem vijftig (50) aandelen worden toegekend zonder nominale waarde.

2/ De heer VANDERSCHRICK Bart, voornoemd, verklaart inbreng te doen in geld van negenduizend driehonderd euro (¬ 9.300,00), volledig volstort, waarvoor hem vijftig (50) aandelen worden toegekend zonder nominale waarde.

De genoemde bedragen, hetzij een totaal bedrag van achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00), zijn bij storting of overschrijving gedeponeerd op een bijzondere rekening onder nummer BE77 7310 1542 0042 bij de KBC Bank te Aalst-Prinsenhof, Korte Nieuwstraat 11 te 9300 Aalst, en geopend ten name van de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "Senior Asset Management" in oprichting, zoals blijkt uit het bewijs van deponering, afgegeven door voomoemde instelling op heden, dat ons is overhandigd om in ons dossier te bewaren.

BESTUUR

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, al dan niet vennoot.

Wanneer een rechtspersoon aangewezen wordt tot zaakvoerder, dan benoemt deze onder zijn leden een vaste vertegenwoordiger die belast wordt met de uitvoering van de opdracht in naam en voor rekening van de rechtspersoon, overeenkomstig artikel 61§2 van het wetboek van vennootschappen.

Iedere zaakvoerder kan alle handelingen verrichten welke nodig of dienstig zijn voor het bereiken van het doel van de vennootschap, behoudens die welke de wet aan de algemene vergadering voorbehoudt, en behoudens andersluidende bepalingen in het benoemingsbesluit van de betrokken zaakvoerder.

Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt alleen de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of verweerder, behoudens andersluidende bepalingen in het benoemingsbesluit van de betrokken zaakvoerder.

De vennootschap is verbonden door de handelingen van de zaakvoerder(s), zelfs indien die handelingen buiten haar doel vallen, tenzij zij bewijst dat de derde daarvan op de hoogte was, of er, gezien de omstandigheden, niet onkundig kon van zijn; bekendmaking van de statuten alleen is echter geen voldoende bewijs.

TOEZICHT.

Elke vennoot bezit individueel de bevoegdheden van onderzoek en toezicht toegekend aan de commissaris. Hij kan zich laten vertegenwoordigen door een expert-boekhouder. De vergoeding voor deze laatste valt slechts ten laste van de vennootschap indien deze expert wordt aangeduid met haar toestemming of indien deze vergoeding haar ten laste wordt gelegd krachtens gerechtelijke beschikking; in deze laatste gevallen, worden de opmerkingen van de expert-boekhouder overgemaakt aan de vennootschap.

Indien het toezicht van de vennootschap moet worden toevertrouwd aan een commissaris, of indien de vennootschap zelf deze beslissing neemt, wordt de commissaris benoemd voor een hemieuwbare termijn van drie jaar door de algemene vergadering volgens de wettelijke voorschriften. Zijn emolumenten bestaan uit een vaste som bepaald door de algemene vergadering op het begin en voor de duur van het mandaat.

BOEKJAAR

Het boekjaar van de vennootschap gaat in op één juli en eindigt op 30 juni van het daaropvolgende jaar. ALGEMENE VERGADERING - STEMRECHT

De algemene vergadering wordt jaarlijks gehouden op de eerste maandag van de maand december om tien uur op de maatschappelijke zetel of op elke andere plaats in België in de uitnodiging aan te duiden.

Elk aandeel geeft recht op één stem. De beslissingen worden genomen bij meerderheid van stemmen, behalve in de gevallen waar de wet of de statuten een andere meerderheid voorzien.

BESTEMMING VAN DE WINST - RESERVE

Jaarlijks wordt van de netto-winst een bedrag van ten minste één twintigste afgenomen voor de vorming van het wettelijk reservefonds.

Deze voorafname is niet meer verplichtend wanneer het reservefonds één tiende van het maatschappelijk kapitaal bereikt.

De bestemming van het saldo wordt overgelaten aan de beslissing van de algemene vergadering.

Geen uitkering mag geschieden, indien op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar het netto-actief, zoals blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of ten gevolge van de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte, of indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd, en verder dient gehandeld te worden naar het voorschrift van artikel 320 van het Wetboek van Vennootschappen.

ONTBINDING.

De vennootschap wordt ontbonden in geval van onderling akkoord tussen de vennoten met de vereiste meerderheid en in de gevallen voorzien door de artikels 332 en 333 van het Wetboek van Vennootschappen.

VEREFFENING.

Bij de ontbinding van de vennootschap zal de vereffening geschieden door de zorg van één of meer vereffenaars al dan niet vennoten, die worden aangesteld door de algemene vergadering die hun vergoeding vaststelt.

De vereffenaars treden pas in functie nadat de Rechtbank van Koophandel is overgegaan tot de bevestiging van hun benoeming ingevolge de beslissing van de algemene vergadering, overeenkomstig artikel 184 van het wetboek van vennootschappen.

De vereffenaars zijn bevoegd tot alle verrichtingen vermeld in de artikelen 186, 187 en 188 van het Wetboek van Vennootschappen, tenzij de algemene vergadering bij gewone meerderheid van stemmen anders besluit.

Na de betaling van alle schulden en lasten van de vennootschap, zal het batig saldo verdeeld worden naar verhouding van ieders aantal aandelen en de daarop verrichte stortingen.

OVERGANGSBEPALINGEN

De vennootschap zal conform artikel 2 § 4 van het Wetboek van Vennootschappen rechtspersoonlijkheid verkrijgen vanaf de dag van de neerlegging van een expeditie van onderhavige akte op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel.

Onmiddellijk nemen de oprichters met eenparigheid van stemmen de volgende beslissingen :

1) Eerste jaarvergadering.

De eerste jaarvergadering zal gehouden worden de eerste maandag van de maand december 2012 om tien

uur.

2) Eerste boekjaar.

Bij uitzondering zal het eerste boekjaar een aanvang nemen op heden en eindigen op 30 juni 2012.

3) Benoeming niet-statutair zaakvoerder.

Wordt benoemd tot zaakvoerder voor de duur van de vennootschap :

Mevrouw DIERICK Belinda Estella Andrea, geboren te Izegem op 27 december 1970, wonende te 8800 Roeselare, Ruiterijstraat 49, rijksregister nummer 701227-078.84.

Haar mandaat is onbezoldigd.

VERKLARINGEN

De oprichters verklaren dat uit te goede trouw verrichte schatting blijkt dat de vennootschap voor het eerste boekjaar niet valt onder de voorwaarden waardoor de aanstelling van een of meerdere commissarissen verplicht wordt en dat de vergadering geen commissaris wenst te benoemen zodat geen afzonderlijk orgaan van controle wordt ingesteld.

De oprichters verklaren dat de vennootschap bij toepassing van artikel 60 van het Wetboek van Vennootschappen de verbintenissen overneemt die voor rekening en ten name van de vennootschap in oprichting zijn aangegaan. Deze overneming zal maar effect sorteren van zodra de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft verkregen. De verbintenissen aangegaan in de tussenperiode, zijn eveneens onderworpen aan artikel 60 van het Wetboek van Vennootschappen, en dienen, eens de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft, te worden bekrachtigd.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

NOTARIS MICHEL WILLEMS

Wordt tegelijk hiermee neergelegd : afschrift oprichtingsakte dd. 17/1/2011

r

Vóor-behouden aan het Belgisch Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

06/02/2017 : ME. - JAARREKENING 30.06.2016, GGK 05.12.2016, NGL 31.01.2017 17034-0504-013

Coordonnées
COMOPOLIS, AFGEKORT : COMO

Adresse
ALBRECHTLAAN 21 9300 AALST

Code postal : 9300
Localité : AALST
Commune : AALST
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande