COMPERIA

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : COMPERIA
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 841.190.136

Publication

01/12/2011
ÿþ e Mod 2.0

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

NEERGELEGD

2 1 NOV. 2011

RECHTBANK VAN

KOOPH ffjè TE GENT

IUIIUII Hil iIUIII 1 11111

+11181019"

Vc behc aar Belt Staal

Ondernemingsnr : ® %L" %\ \ %° t

Benaming

(voluit) : COMPERIA

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : 9860 OOSTERZELE, Achterdries, 20.

Onderwerp akte : Oprichting

Er blijkt uit een akte verleden voor notaris Hildegard Bracke, geassocieerd notaris, zaakvoerder van de burgerlijke vennootschap die de vorm heeft aangenomen van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Bracke Hildegard & De Lafonteyne Bernard, geassocieerde notarissen", met zetel te 9260 Wichelen, Margote 75/001  RPR Dendermonde 0812.317.491, op 18 november 2011, neergelegd ter Registratiekantoor Wetteren, dat er door:

1. De heer Beernaert Vincent André Eddy Fritz, (N.N. 710423-343-01, identiteitskaàrtnr. 5910675023-05) geboren te Gent op drieëntwintig april negentienhonderd éénenzeventig, ongehuwd, wonende te 3078 Kortenberg (Meerbeek), Wijnegemhofstraat, 36/A.

2. Mevrouw Van Den Branden Marie-France Maurice Céline (N.N. 681001-166-41, identiteitskaarter, 591-073599662) geboren te Sint-Agatha Berchem, op één oktober negentienhonderd achtenzestig, ongehuwd, wonende te 9860 Oosterzele (Oosterzele), Achterdries 20;

een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid werd opgericht onder de naam "COMPERIA" , waarvan de zetel gevestigd is te 9860 Oosterzele, Achterdries 20.

Doel:

De vennootschap heeft tot doel:

1. Het verlenen van advies en ondersteuning met betrekking tot het beheer van informatica gerelateerde diensten, infrastructuur, organisaties en projecten. Deze activiteiten omvatten ondermeer het maken en implementeren van voorstudies, kostenberekeningen, adviesrapporten; het projectmanagement alsmede daadwerkelijke ondersteuning inzake alle beheer aspecten van bovenvermelde activiteiten en dit zowel in België als in het buitenland.

2. Het verlenen van advies en ondersteuning met betrekking tot het opzetten en implementeren van zowel open als closed source informatica oplossingen, producten en infrastructuur.

3. Het verlenen van advies, ondersteuning en uitvoering van handelingen met betrekking tot opleiding en uitbating van informatica gerelateerde diensten, infrastructuur, organisaties en projecten. Dit zowel ter plaatse als vanop afstand.

4. Het verlenen van technische en organisatorische ondersteuning bij de uitvoering van bovenvermelde activiteiten.

5. Het verlenen van advies, ondersteuning en uitvoering van handelingen met betrekking tot het algemeen managen van bedrijven of hun afdelingen, diensten, organisaties of infrastructuur.

6. Het organiseren van netwerking evenementen ter ondersteuning van bovenstaande activiteiten.

7. Het beheer van vermogens (met dien verstande evenwel dat de werking van de vennootschap buiten de toepassing van de wet van over de financiële verrichtingen en de financiële markten blijft), zo roerende als onroerende goederen, daaronder verstaan: het verwerven, vervreemden, beheren, uitbaten, valoriseren, verkavelen, ordenen,

Op de laatste blz. van Luik B vernielden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 01/12/2011- Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 01/12/2011- Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

- huren en verhuren, promoten, het doen bouwen of verbouwen van onroerende goederen, evenals alle welkdanige onroerende goederen, evenals alle welkdanige transacties en verrichtingen;

- het kopen en verkopen, beheren enzovoorts van alle roerende goederen en waarden, het beleggen en investeren van gelden en waarden;

- het huren en verhuren van alle roerende en onroerende goederen.

Deze opsomming is aanduidend doch niet beperkend. De raad van bestuur is ertoe gemachtigd de aard en de uitgebreidheid van het doel te interpreteren.

Om haar doel te bereiken kan de vennootschap samenwerken met, deelnemen in, of op gelijk welke wijze, rechtstreeks of onrechtstreeks, belangen nemen in zowel Belgische als buitenlandse ondernemingen van allerlei aard, alle verbintenissen aangaan, onroerende goederen kopen en verkopen, kredieten en leningen aangaan en toestaan, zich voor derden borg stellen door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak. Hiertoe is het de vennootschap toegestaan deel te nemen in het bestuur van gelijk welke vennootschap al dan niet middels het uitoefenen van bestuursopdrachten. Activiteiten waarvoor de vennootschap niet zelf over de nodige vereiste attesten of noodzakelijke capaciteiten beschikt, zullen worden uitbesteed in onderaanneming.

Kortom zij mag alles doen wat verband houdt met bovengenoemd doel of wat van aard is de verwezenlijking ervan te bevorderen.

Kapitaal. Het maatschappelijk kapitaal bedraagt achttienduizend vijfhonderd vijftig euro. Het wordt vertegenwoordigd door vijfhonderd aandelen op naam zonder nominale waarde, die ieder 115005 van het kapitaal vertegenwoordigen. Het kapitaal is gevormd door inbreng in geld en volstort tot beloop van 6.200 euro, zoals blijkt uit een attest van deponering van het gestorte kapitaal, afgeleverd door de ING- Agentschap Oosterzele op 09-11-2011.

Overdracht of overgang van de aandelen

Behoudens hetgeen bepaald is in de statuten in geval de vennootschap slechts één vennoot telt, gelden de volgende regels :

1. Standstillclausule bij inbreng in vennootschap en bij schenking

De aandelen kunnen niet overgaan bij wijze van inbreng in vennootschap of bij wijze van

schenking dan met instemming van alle vennoten.

2. Procedure bij verkoop van de aandelen

Goedkeuringsclausule

De aandelen kunnen niet worden overgedragen bij verkoop dan met instemming van alle andere vennoten.

Mededeling van de overdracht - vermoeden van aanvaarding

Bij een voorgenomen verkoop moet de vennoot die een of meer aandelen wenst over te dragen zijn medevennoten bij aangetekende brief een kopie bezorgen van de akte van overdracht waarin minstens moet vermeld staan: de identiteit van de voorgestelde overnemer(s), het aantal aandelen dat hij wenst over te dragen en de voorwaarden van de overdracht. Indien de vennoten binnen de dertig (30) dagen na toezending van het verzoek tot goedkeuring van de overdracht, nalaten hierop te antwoorden, worden zij geacht akkoord te gaan met de vervreemding.

Verzet tegen de verdracht

Zo een of meerdere vennoten zich verzetten tegen de voorgestelde overdracht, zelfs zonder opgave van reden, is hiertegen geen beroep op de rechter open, doch de vennoot die zijn aandelen wenst over te dragen kan zijn medevennoten verplichten, hetzij .de aandelen zelf te kopen in een verhouding die zij zullen vaststellen of er een koper voor te vinden tegen de voorwaarden gesteld in 'de voorgestelde overdracht, tegen de voorwaarden in gemeen akkoord te bepalen, of tegen de prijs en de voorwaarden die zal vastgesteld worden door een expert. De vennoot die zijn aandelen wenst over te dragen stuurt hiervoor een aangetekende brief naar de weigerende vennoten binnen de week nadat deze hem hun verzet tegen de overdracht hebben betekend. Indien er geen akkoord bereikt is binnen de termijn van dertig (30) dagen na de laatst bedoelde aanmaning zullen de aandelen het voorwerp uitmaken van een expertise.

Aanstelling deskundige - waardebepaling - verslag

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid.van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam,en handtekening

Kan geen overeenstemming bereikt worden dan geschiedt de overname op voet van de werkelijke waarde en de onder de voorwaarden, te bepalen door een expert, door beide partijen aangesteld.

Tegen die expertise staat geen rechtsmiddel open. Raken de partijen het niet eens over de aanduiding van een deskundige, dan zal deze op verzoek van de meest gerede partij warden aangewezen door de Voorzitter van de Rechtbank van Koophandel van het rechtsgebied waarbinnen de zetel van de vennootschap is gevestigd. Voor de waardebepaling zal de deskundige rekening houden met de werkelijke waarde van de diverse activa en passiva die het vermogen van de vennootschap uitmaken. Onroerende goederen worden geschat op hun venale waarde, roerende goederen, vorderingen, schulden en voorzieningen worden geschat volgens goed koopmansgebruik. Er mag evenwel geen rekening gehouden worden met meer- of minderwaarden die het gevolg zijn van een meerderheids- of minderheidsparticipatie. De deskundige betekent zijn verslag aan de betrokken partijen binnen de twee maanden na zijn aanstelling.

Houding van de vennoten

Indien de overdrager niet akkoord is met de schattingsprijs opgemaakt door de deskundige, kan hij besluiten zijn aandelen niet over te dragen. Hij blijft dan vennoot en mag zijn aandelen niet overdragen zonder de procedure in dit artikel beschreven over te doen. Hij moet deze beslissing aan de weigerende vennoten betekenen binnen de veertien dagen na de betekening van het verslag van de expert, zoniet wordt hij geacht met de overdracht in te stemmen.

Indien de medevennoten niet akkoord gaan met de schattingsprijs of niet alle aandelen van de overdrager worden overgenomen, houdt dit een weigering tot overname in die aan de overdrager betekend moet worden binnen de veertien dagen na de betekening van het verslag van de expert, zoniet worden de medevennoten geacht met de overdracht in te stemmen aan de gestelde voorwaarden en zijn zij hoofdelijke en solidair gehouden. Bij weigering kan de overdrager de aandelen overdragen aan de persoon en aan de voorwaarden gesteld in de oorspronkelijke overeenkomst.

Afkoop - betaling - sancties

De afkoop van de aandelen en de betaling van de prijs moet tot stand gekomen zijn binnen de drie (3) maanden na de definitieve vaststelling van de prijs, zoniet kan de overlater de ontbinding van de vennootschap vorderen, op voorwaarde dat hij deze eis instelt binnen de veertig (40) dagen na het verstrijken van deze termijn.

3. Procedure bij overgang ingevolge overlijden.

Goedkeuringsclausule

De aandelen kunnen niet overgaan bij wijze van overgang ingevolge overlijden dan met instemming van alle vennoten.

Aanvaarding als vennoot

De instemming wordt geacht bekomen te zijn indien geen enkele medevennoot binnen de vier maanden na bedoeld overlijden zijn weigering tot aanvaarding als vennoot heeft betekend aan de rechtverkrijgenden van de overleden vennoot. De weigering wordt betekend aan de laatste woonplaats van de overleden vennoot.

Verzet tegen de overdracht

Indien ook maar één vennoot zijn weigering tot overdracht heeft betekend kunnen de rechtsopvolgers niet als vennoot worden aanvaard, en hebben zij recht op de waarde van de overgegane aandelen. Zij vragen de afkoop daarvan per aangetekende brief gericht aan de zetel van de vennootschap. De andere vennoten worden hiervan dadelijk op de hoogte gebracht. De waarde van de aandelen en de voorwaarden van de overdracht wordt behoudens minnelijke overeenkomst, bepaald door een expert op de wijze als hiervoor vastgesteld ingeval van weigering van overdracht onder de levenden. Tegen die expertise staat geen rechtsmiddel open. Afkoop - betaling - sancties

De afkoop van de aandelen en de betaling van de prijs moet tot stand gekomen zijn binnen de drie (3) maanden na de definitieve vaststelling van de prijs, zoniet kunnen de

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid" van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam,en handtekening

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 01/12/2011- Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

recf>verlerijgenden vanë overleden vennoot dadelijk de ontbinding van de vennootschap vorderen:

4. Voorkeurrechten

Recht tot aankoop

Wensen meerdere vennoten de door een medevennoot of de door de rechtverkrijgenden van een overleden vennoot over te laten aandelen te verwerven, dan hebben zij de voorkeur tot aankoop in verhouding tot hun respectievelijk aandelenbezit. Zo tengevolge van deze proportionele verdeling een aantal aandelen niet kunnen worden toegewezen, dan geschiedt de toekenning van dit ondeelbaar restaantal aan een van de gegadigde medevennoten bij loting, georganiseerd door de zaakvoerders. Het voorkeurrecht om aandelen van een overleden vennoot te verwerven kan enkel worden uitgeoefend indien de personen aan wie de aandelen zonder goedkeuring van de andere vennoten kunnen overgaan, niet als vennoot wensen opgenomen te worden.

Recht van inkoop

Indien geen der vennoten gebruik wenst te maken van zijn recht tot voorkoop, kan de vennootschap, met inachtneming van de wettelijke voorschriften terzake, de over te nemen aandelen zelf inkopen.

Kap itaalverhagi_ g inin geld

Ingeval van kapitaalverhoging waarop in geld wordt ingetekend wordt aan de bestaande aandeelhouders, de voorkeur toegekend om in te tekenen op de nieuw uitgegeven aandelen, in verhouding tot hun respectievelijk aandelenbezit. Op de aandelen waarop niet werd ingetekend door de bestaande vennoten kan slechts worden ingetekend door derden met inachtname van de vereiste toestemmingsvereisten door de andere vennoten.

Splitsing vruchtgebruik - bloot eigendom

In geval van splitsing van een of meer aandelen in blote eigendom en vruchtgebruik komt het voorkeurrecht, behoudens anders akkoord, toe aan de blote eigenaar, die ze naar zijn keuze verwerft, ofwel in blote eigendom bezwaard met het zelfde vruchtgebruik, ofwel in volle eigendom. In dit laatste geval dient hij aan de vruchtgebruiker het intekenrecht of het recht op overname te vergoeden, vastgesteld, behoudens minnelijk akkoord, na expertise zoals hierboven gezegd.

Laat de blote eigenaar het voorkeurrecht onbenut dan komt dit toe aan de vruchtgebruiker zonder enige vergoeding aan de blote eigenaar,

Bestuur en vertegenwoordiging.

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke of rechtspersonen, al dan niet vennoten.

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vast vertegenwoordiger, natuurlijke persoon, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van zaakvoerder in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen,

De zaakvoerders worden benoemd door de vennoten voor de tijdsduur door haar vast te stellen. Iedere zaakvoerder kan alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel, behoudens die handelingen waarvoor volgens het Wetboek van Vennootschappen alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Ingeval er twee zaakvoerders zijn, zullen zij gezamenlijk het bestuur voeren.

Indien er drie of meer zaakvoerders zijn, vormen deze een college, dat een voorzitter aanstelt en verder handelt zoals een raadsvergadering.

De zaakvoerders kunnen de uitoefening van een deel van hun bevoegdheid ten titel van bijzondere volmacht opdragen aan een derde aangestelde van de vennootschap. Indien er - meerdere zaakvoerders zijn, dient deze volmacht gezamenlijk gegeven te worden.

De zaakvoerders regelen onder mekaar de uitoefening van de bevoegdheid. Vertegenwoordigingsbevoegdheid





Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 01/12/2011- Annexes du Moniteur belge



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid-van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam,en handtekening

Iedere zaakvoerder afzonderlijk, ook wanneer er meerdere zijn, vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder.

De vennootschap wordt tevens rechtsgeldig verbonden door de bovengemelde bij bijzondere volmacht aangestelde vertegenwoordiger.

Algemene vergadering.

De jaarvergadering zal gehouden worden op de eerste dinsdag van de maand april te 20.00 u. Indien deze dag een wettelijke feestdag is, heeft de jaarvergadering de volgende werkdag plaats. Alvorens aan de vergadering deel te nemen zijn de vennoten of hun volmachtdragers verplicht de aanwezigheidslijst, met aanduiding van de naam, de voorna(a)m(en) en de woonplaats of de maatschappelijke benaming en de Statutaire zetel van de vennoten en van het aantal aandelen dat zij vertegenwoordigen, te ondertekenen.

Boekjaar.

Het boekjaar van de vennootschap gaat in op één januari en eindigt op éénendertig december van ieder jaar.

Winstverdeling

Van de nettowinst van de vennootschap wordt elk jaar ten minste vijf ten honderd afgenomen voor de vorming van de wettelijke reserve. Deze afneming is niet langer verplicht van zodra de wettelijke reserve één tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

Op voorstel van het bestuursorgaan beslist de algemene vergadering over de bestemming van het saldo van de nettowinst.

Ontbinding en vereffening

In geval van ontbinding van de vennootschap, om welke reden of op welk tijdstip ook, geschiedt de vereffening door de vereffenaars benoemd door de algemene vergadering. Bij gebreke van dergelijke benoeming geschiedt de vereffening door de zaakvoerders, handelend in de hoedanigheid van een vereffeningscomité. Behoudens andersluidend besluit, treden de vereffenaars gezamenlijk op.

Ingeval de vereffenaar een rechtspersoon is, moet de natuurlijke persoon die hem vertegenwoordigt voor de uitoefening van de vereffening in het benoemingsbesluit worden

aangewezen. "

De vereffenaars treden pas in functie nadat de rechtbank van koophandel is overgegaan tot de bevestiging van hun benoeming ingevolge de beslissing van de algemene vergadering. De bevoegde rechtbank is die van het arrondissement waar de vennootschap op de dag van het besluit tot ontbinding haar zetel heeft. Indien de zetel van de vennootschap binnen de zes maanden voor het besluit tot ontbinding verplaatst werd, is de bevoegde rechtbank die van het arrondissement waar de vennootschap haar zetel had voor de verplaatsing ervan. De rechtbank gaat pas over tot de bevestiging van de benoeming nadat zij heeft nagegaan dat de vereffenaars alle waarborgen van rechtschapenheid bieden. De rechtbank oordeelt tevens over de handelingen die de vereffenaar eventueel gesteld heeft tussen zijn benoeming door de algemene vergadering en de bevestiging ervan. Zij kan die handelingen met terugwerkende kracht bevestigen, dan wel nietig verklaren indien ze kennelijk in strijd zijn met de rechten van derden. Een akte houdende benoeming van een vereffenaar kan slechts geldig worden neergelegd overeenkomstig artikel 74 van het Wetboek van Vennootschappen wanneer er een afschrift van de beslissing tot bevestiging of homologatie door de rechtbank van koophandel wordt bijgevoegd.

Zo de bevoegde rechtbank weigert over te gaan tot de homologatie of de bevestiging, wijst ze zelf een vereffenaar aan, eventueel op voorstel van de algemene vergadering.

De rechtbank doet uitspraak uiterlijk binnen vierentwintig uur nadat het verzoekschrift tot homologatie of bevestiging is ingediend.

De vereffenaars beschikkenover de meest uitgebreide machten overeenkomstig de artikelen 186 en volgende van het Wetboek van Vennootschappen, behoudens beperkingen opgelegd door de algemene vergadering.

De vereffenaars zijn gehouden de algemene vergadering bijeen te roepen wanneer de aandeelhouders die één vijfde van de in omloop zijnde effecten vertegenwoordigen het vragen. De algemene vergadering bepaalt de vergoeding van de vereffenaars.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam,en handtekening '.

Voorbehouden

aan het

Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 01/12/2011- Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 01/12/2011- Annexes du Moniteur belge

Vooraleer de vereffening wordt-áfgesToten, Leggen de vereffenaars het plan voor de verdeling' van de activa onder de verschillende schuldeisers voor akkoord voor aan de rechtbank van koophandel van het arrondissement waarbinnen de vennootschap haar zetel heeft.

Na aanzuivering van alle schulden, lasten en kosten van de vereffening, wordt het nettoactief vooreerst aangewend om, in geld of in natura, het volgestorte en nog niet-terugbetaalde bedrag van de aandelen terug te betalen.

Het eventueel overschot wordt in gelijke delen verdeeld onder al de aandelen.

Indien de netto-opbrengst niet volstaat om alle aandelen terug te betalen, betalen de vereffenaars bij voorrang de aandelen uit die in meerdere mate zijn volgestort totdat ze op gelijke voet staan met de aandelen die in mindere mate werden volgestort of doen ze ten laste van deze laatste een aanvullende oproeping van kapitaal.

OVERGANGS -en SLOTBEPALINGEN :

EERSTE BOEKJAAR

Het eerste boekjaar begint vanaf de neerlegging ter griffie van het uittreksel van de oprichtingsakte en eindigt op éénendertig december tweeduizend en twaalf.

Eerste jaarvergadering.

De eerste jaarvergadering wordt gehouden de eerste dinsdag van de maand april 2013 te 20.00 u. Benoeming van een zaakvoerder - indien geen zaakvoerder in de statuten benoemd is - Bezoldiging .

De eerste algemene vergadering, waarop het gehele geplaatste maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigd is, verklaarde als niet-statutaire zaakvoerder te benoemen: de heer Beernaert Vincent, voornoemd, wonende te 3078 Kortenberg ( Meerbeek), Wijnegemhofstraat 36/A.

De zaakvoerder oefent zijn ambt bezoldigd uit, tot zolang een volgende algemene vergadering anders beslist.

Volmacht.

De oprichters hebben bijzondere volmacht gegeven aan de heer VERMASSEN Kurt, boekhouder, met kantoor te 9860 Oosterzele, Meerstraat 68/A, evenals aan zijn bedienden, aangestelden en lasthebbers, om, met mogelijkheid tot indeplaatstelling, alle nuttige of noodzakelijke formaliteiten te vervullen bij het ondernemingsloket voor de inschrijving van de vennootschap bij de KBO en voor de inschrijving bij de BTW-administratie en teven voor het bekomen van alle vergunningen en attesten.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL.

Tegelijk hiermede neergelegd:

- uitgifte akte oprichting dd. 18/11/2011

Notaris HILDEGARD BRACKE, geassocieerd notaris, zaakvoerder van de burgerlijke vennootschap die de vorm heeft aangenomen van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Bracke Hildegard & De Lafonteyne Bernard, geassocieerde notarissen", met zetel te 9260 Wichelen, Margote 75/001 RPR Dendermonde 0812.317.491.

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso ; Naam.en handtekening

26/09/2016 : AMBTSHALVE DOORHALING KBO NR.

Coordonnées
COMPERIA

Adresse
ACHTERDRIES 20 9860 OOSTERZELE

Code postal : 9860
Localité : OOSTERZELE
Commune : OOSTERZELE
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande