COMPOST VERMEIR

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : COMPOST VERMEIR
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 896.449.551

Publication

23/07/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 20.06.2014, NGL 15.07.2014 14316-0277-016
26/11/2013
ÿþMod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ondernemingsnr: 089644955/

Benaming

(voluit) : COMPOSTHANDEL RUDI VERMEIR

(verkort) :

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Hamsesteenweg 74 9200 Dendermonde-Grembergen

(volledig adres)

Onderwerp akte : buitengewone algemene vergadering

Er blijkt uit een akte verleden voor Meester Georges JANSSENS, notaris met standplaats te HAMME (Oost-Vlaanderen) op 30 oktober 2013, geregistreerd te Sint-Niklaas op 5 november 2013, drie rollen geen verzending, boek 596 blad 17 vak 16, getekend de adviseur V. Vertongen dat de buitengewone algemene vergadering van de besloten vennootschap met beperkte aansprake-'lijkheid COMPOSTHANDEL RUDI VERMEIR, volgende beslissingen heeft genomen:

Na beraadslaging neemt de vergadering volgende besluiten.

Wijziging benaming,

De vergadering beslist de benaming te wijzigen.

De nieuwe benaming luidt: " COMPOST VERMEIR".

Wijziging doel.

Na voorlegging van het verslag van de zaakvoerder met de staat van activa en passiva, beslist de vergadering het doel van de vennootschap te wijzigen en artikel 4 te vervangen door de volgende tekst:

"Groot- en kleinhandel in en vervaardiging van compost, boomschors, potgrond, teelaarde, inlandse granen, stro en voeders, meststoffen en kunstmeststoffen;

Uitbating van een gemengd land- en tuinbouwbedrijf;

Fokken en nesten, kweken, telen en voortbrengen van alle producten, oogsten, voedingsstoffen, dieren, planten, groenten, machines en meststoffen, in verband met de landbouw, tuinbouw, bosbouw, fokkerij, veeteelt, pluimveeteelt en dergelijke, in de meest uitgebreide betekenis, en in het algemeen alle landbouwactiviteiten hoegenaamd ook;

Overige diensten verwant aan de landbouw n.e.g. (01412) in het bijzonder uitvoeren van landbouwwerken door derden categorie 28 volgend de Vlaamse Landmaatschappij-Mestbank (loonwerken);

Alle activiteiten van vervoer, door alle middelen, zowel nationaal als internationaal, zowel van goederen, materialen, planten, dieren, personen, niets uitgezonderd; evenals alle nevenactiviteiten dienaangaande betreffende het benodigde vervoermateriaal, de vervoerde goederen, zoals alle handel, verwerkingen, productie, enzomeer dienaangaande in de meest uitgebreide betekenis van de termen;

Inzameling, verwerking en verwijdering van ongevaarlijk afval;

Het beheer, de studie, de organisatie, alle raadgevingen, uitvoering en technische bijstand voor derden van het voormelde.

Het verlenen van diensten, prestaties, bijstand en adviezen aan derden van administratieve, organisatorische, sociale, informatieve, financiële, technische en commerciële aard, evenals het vervullen in, naam en voor rekening van derden, van de verplichtingen en formaliteiten ter uitvoering ervan; in de ruimste zin, dienstverlening met betrekking tot bedrijfsbeleid, management, consultancy en alles wat daarmee rechtstreeks en onrechtstreeks verband houdt.

Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen, beheren van een onroerend vermogen en alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en alle onroerende zakelijke rechten eraan verbonden. Zij mag onder meer onroerende goederen verwerven, laten bouwen, renoveren, uitrusten en ombouwen, met het oog op het beheer, de opbrengsten van verhuring, opstal, leasing, de inkomsten van verkoop en de realisatie van, meerwaarden.

CaRIFFIE RECZ.' ietAN,h

VAN KOOPH.ANDI~l;.

1 4 NOV 2013

DENDERMONDE

*131 69 3*

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : N,1 nl en handtekening.

r,

Voor-

behouden

aan het

Beisch

Staatsblad

Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen, beheren van een roerend patrimonium en alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook. De verwerving van participaties, onder gelijk welke vomi, in handels-, industriële en financiële ondernemingen, zowel Belgische als buitenlandse ; het beheer, evenals het te gelde maken van deze participaties, de verwerving door deelneming, inschrijving, aankoop, optie of om het even welke andere wijze, van alle deelbewijzen, aandelen, obligaties, waarden en titels. Zij kan tevens rechtstreeks of onrechtstreeks belangen nemen, door deelneming, inbreng of elke andere wijze, in alle vennootschappen, ondernemingen, samenwerkingsverbanden, beroepsverenigingen of groeperingen, bestaande of op te richten, zowel in België als in het buitenland, die een aanvullend of soortelijk doel nastreven of die van aard zijn de ontwikkeling van de onderneming te realiseren,

Het aangaan of toestaan van leningen en kredietopeningen aan rechtspersonen, ondernemingen en particulieren, onder om het even welke vorm; in dit kader kan zij zich borg stellen of haar aval verlenen, in de meest ruime zin, alle financiële operaties verrichten.

Het deelnemen aan het bestuur en directie van vennootschappen of ondernemingen, ongeacht het doel dat deze hebben en dit zelfs in de hoedanigheid van bestuurder of vereffenaar van deze vennootschappen of ondernemingen. Het beheer en toezicht voeren over alle andere vennootschappen en ondernemingen van welke aard ook; het geven van adviezen en het verlenen van bijstand in verband met problemen van beheer, leiding en uitbating van bedrijven in de ruimste zin van het woord.

Zij kan zich borg stellen voor rechtspersonen, ondernemingen en particulieren voor aile kredietvormen die aan de voormelde derden worden toegestaan.

De vennootschap zal alle burgerlijke, industriële, commerciële, financiële, roerende en onroerende handelingen mogen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar doel, die van aard zijn de verwezenlijking ervan te vergemakkelijken of uit te breiden, en die daartoe noodzakelijk, nuttig of bevorderend zijn. De vennootschap mag haar doel verwezenlijken, zowel in het binnen- als in het buitenland, op alle wijzen die zij het meest geschikt zal achten

Deze opsomming is niet beperkend zodat de vennootschap alle handelingen kan stellen die op elke wijze kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van het doel.

De opsomming van de doelstellingen van de vennootschap wordt evenwel beperkt door de exclusieve bevoegdheden die aan andere personen zijn voorbehouden ingevolge wetgeving, reglementeringen of andere belemmeringen. De hierboven vermelde activiteiten waarvoor een vergunning, een attest nodig is of die aan andere voorschriften moeten voldoen, zullen bijgevolg slecht mogen uitgeoefend worden nadat de vereiste vergunningen of attesten ter beschikking zijn of zodra aan de desbetreffende voorschriften is voldaan."

Benoeming zaakvoerder.

Tot niet statutair zaakvoerder wordt aangesteld voor onbepaalde duur, de heer Hendrik Vermeir, wonende te 9200 Dendermonde-Grembergen, Hamsesteenweg 74.

Het mandaat van de zaakvoerder is bezoldigd behoudens andersiuldende beslissing van de algemene vergadering.

Het bedrag zal worden vastgesteld door de algemene vergadering.

Volmacht.

De vergadering geeft bij deze bijzondere volmacht aan CVBA De Decker - Hermans, met maatschappelijke

zetel te 9200 Dendermonde, Vosmeer 1, om, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, de vennootschap te

vertegenwoordigen bij één of meer ondernemingsloketten teneinde daar alle verrichtingen te doen,

verklaringen af te leggen, nodig voor de inschrijving, wijziging of doorhaling van de inschrijving van de

vennootschap als handelsonderneming bij de Kruispuntenbank van Ondernemingen, en in het

algemeen, alles te doen wat nodig of nuttig is voor de uitvoering van deze opdracht.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

Sijlagen1 ij ffet Welgisc1 Staatsblad - 26/11/2013 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

01/08/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 29.06.2012, NGL 26.07.2012 12351-0395-013
11/07/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 17.06.2011, NGL 05.07.2011 11265-0375-012
06/09/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 27.07.2010, NGL 26.08.2010 10467-0599-012
20/07/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 19.06.2015, NGL 08.07.2015 15294-0057-015

Coordonnées
COMPOST VERMEIR

Adresse
HAMSESTEENWEG 74 9200 DENDERMONDE

Code postal : 9200
Localité : DENDERMONDE
Commune : DENDERMONDE
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande