CONAXE

Société en commandite simple


Dénomination : CONAXE
Forme juridique : Société en commandite simple
N° entreprise : 885.031.364

Publication

12/08/2014
ÿþOnclememingsnr Benaming {mon :

(vefkort) :

Rechtsvorm :

Ix

Voor-

behoud aan hE Belgls"

Staatsb

Mod PDF 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerIegging ter griffie van de ekte

GRIFFIE RECHTBANK VAN

KOOPHANDEL GENT

01 AUG. 2014

AFDELING DENDERMONDE

Griffie

i

*14153630*

: 0885.031.364

CONAXE IN VEREFFENING

Zetel

(volledig adres)

Onderwerpen) akte :Sluiting vereffening Tekst:

Gewone commanditaire vennootschap QUOTE 23, 9290 Berlare, België

In de algemene vergadering van van 7/7/2014 werd met één parigheid van stemmen het volgende besloten:

1. Goedkeuring van de besteding van de activa en passiva

2. Ontslag met décharge van de vereffenaar

3. Dat de vereffening gesloten is en dat de vennootschap heeft opgehouden te bestaan.

4. Dat de boeken en bescheiden van de vennootschap worden bewaard ten minste vijf jaar te 9290 Berlare Quôte 23

Bij vonnis uitgesproken op de terechtzitting van de zesde kamer van de Rechtbank van Koophandel Gent, afdeling Dendermonde ,van 30/06/2014, werd het plan van verdeling van de activa onder de schuldeisers goedgekeurd.

Jan Schalck

Vereffenaar

Pp do laatste blz. ïaii [Ali' evetritékién : "Recto . -Waal)] ôdeighekl wirae instruhtenterâncie notaris. netf ,:Ean-rie Pers15(6)n(en)

bevoegd do rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen Verso : Naam en handtekening,

28/08/2014
ÿþs

Vos behoi

aan

Belg Staat;

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/08/2014 - Annexes du Moniteur belge

Moa 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

GRIFFIE RECHTBANK AN KOOPHANDEL GENT

f 9 AU6, 2014

AFDELIN ERMONDE I

Ondernemingsnr : 0885.031.364

Benaming

(voluit) : CONAXE

Rechtsvorm : gewone commanditaire vennootschap in vereffening

Zetel : 9290 Berlare, Quôte 23

Onderwerp akte : Statutenwijziging - verbetering publicatie

STATUTENWIJZIGING

Er blijkt uit een proces-verbaal opgemaakt door Meester Henri Van den Bossche, geassocieerd notaris te Buggenhout, op 4 augustus 2014, ter registratie aangeboden, dat er op 4 augustus 2014, te Buggenhout, Affligem 28, is bijeengekomen de buitengewone algemene vergadering der aandeelhouders van de gewone commanditaire vennootschap in vereffening Conaxe, met als statutaire zetel 9290 Berlare, Quôte 23, RPR Dendermonde, ondernemingsnummer 0885.031.364 en met als belasting over de toegevoegde waarde nummer 8E0885.031.364, opgericht bij onderhandse akte akte de dato veertien november tweeduizend en zes, bekendgemaakt bij uittreksel in de Bijlage tot het Belgisch Staatsblad van zevenentwintig november tweeduizend en zes, onder nummer 2006.11.2710177302, welke vennootschap ingevolge onderhandse beslissing van de buitengewone algemene vergadering der aandeelhouders van tien december tweeduizend dertien, bekendgemaakt bij uittreksel in de bijlage tot het Belgisch Staatsblad van drie februari tweeduizend veertien, onder nummer 2014.02.0310032518, werd ontbonden en in vereffening gesteld, welke volgende beslissingen nam:

- Eerste beslissing

Verzaking aan de wettelijke termijn van één maand gedurende dewelke de aandeelhouders overeenkomstig artikel 194 van het Wetboek van Vennootschappen over een controle- en onderzoeksrecht beschikken betreffende de vereffeningsrekeningen en de daarbijhorende stavingsstukken.

- Tweede beslissing

Ontslag van de voorlezing van het vereffeningsverslag. Ontslag van de voorlezing van het "akkoord-vonnis" van de Rechtbank van Koophandel van Gent (afdeling Dendermonde) van dertig juni tweeduizend veertien over het plan voor de verdeling van de aktiva afgeleverd door de rechtbank van koophandel overeenkomstig artikel 194 van het Wetboek van vennootschappen.

Het beschikkend gedeelte van voormeld vonnis luidt letterlijk als volgt:

"(...) De rechtbank keurt de bij het voormeld verzoek gevoegde verdeelstaat goed en legt de kosten lastens de verzoekende partij (...)".

Alle vennoten verklaren unaniem afdoende kennis te hebben genomen van gezegde verslagen en documenten, om er een afschrift van te hebben ontvangen.

- Derde beslissing

De vergadering verklaart zonder enig voorbehoud of reserve het vereffeningsverslag en de,

vereffeningsrekeningen goed te keuren.

Vierde beslissing

De vergadering bevestigt dat aile schulden van de vennootschap werden aangezuiverd en haar vermogen bijgevolg volledig vereffend is.

Het vermogen van de vennootschap kan toekomen aan de vennoten in verhouding tot hun participatiebewijzen bezit, overeenkomstig het vereffeningsverslag.

- Vijfde beslissing

De vergadering beslist dat aile eventuele schulden of verplichtingen lastens de vennootschap, die na de

sluiting van de vereffening zouden opduiken, door de beherende vennoot, respectievelijk betaald of vervuld

1111 11111111111

iuu

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

"

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/08/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden

aan het

Belgisch Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

worden. De vergadering beslist dat de stille vennoot enkel instaat voor de betaling van voormelde schulden ten bedrage van het aktief dat hij uit de vereffening ontvangt.

- Zesde beslissing

De vergadering verklaart zonder enig voorbehoud of reserve kwijting te verlenen aan de vereffenaar voor de door hem vervulde vereffeningsopdracht en aan de vroegere zaakvoerder voor de uitoefening van zijn voorbije mandaat.

- Zevende beslissing

De vergadering beslist de vereffening te sluiten en stelt vast dat de gewone commanditaire vennootschap in vereffening "CONAXE", waarvan de zetel gevestigd is te 9290 Berlare, Quôte 23, definitief heeft opgehouden te bestaan, waarbij haar vermogen toekomt aan haar vennoten, ermee rekening houdend dat het vermogen van de vennootschap het vruchtgebruik bevat voor een periode van vijftien (15) jaar, ingegaan op negenentwintig september tweeduizend en acht, op het onroerend goed gelegen te Berlare, Quôte 23, welk tijdelijk vruchtgebruik van rechtswege beëindigd wordt door de sluiting van de vereffening. De vergadering beslist bovendien dat alle boeken en bescheiden van de vennootschap gedurende ten minste vijf (5) jaar zullen worden bewaard te 9290 Bedare, Quôte 23

- Achtste beslissing

De vergadering verleent bijzondere volmacht aan de Heer SCHALCK Jan, te 9290 Berlare, Quôte 23, met mogelijkheid tot in de plaats stelling en bevoegdheid om afzonderlijk op te treden, om alle eventuele formaliteiten inzake stopzetting bij het ondememingsioket en de Kruispuntbank der Ondernemingen alsmede bij de Administratie/fiscus te vervullen en te dien einde ook aile stukken en akten te tekenen, inclusief alle benodigde documenten en formulieren jegens de bevoegde instanties en de rechtbank van koophandel, en tevens alle formaliteiten te vervullen (met name ondertekening van formulieren) met betrekking tot elke stopzetting bij het sociaal verzekeringsfonds zowel voor de vennootschap ais de vennootschapsmandatarissen, en aan ondergetekende notaris voor aile formaliteiten bij de bevoegde griffie van de Rechtbank van Koophandel.

VERBETERING PUBLICATIE

Ingevolge materiële vergissing werd in het Belgisch Staatsblad op twaalf augustus tweeduizend veertien, onder nummer 2014.08.12/0153630 verkeerdelijk bekendgemaakt dat in een algemene vergadering van 7/7/2014 zou beslist zijn:

1. Goedkeuring van de besteding van de activa en passiva

2. Ontslag met décharge van de vereffenaar

3. Dat de vereffening gesloten is en dat de vennootschap heeft opgehouden te bestaan

4. Dat de boeken en bescheiden van de vennootschap worden bewaard ten minste vijf jaar te 9290 Berlare, Quôte 23.

Gezegde algemene vergadering heeft nooit plaatsgevonden op voormelde datum, maar wel op vier augustus als voormeld. Bijgevolg hield te vennootschap pas op te bestaan op vier augustus tweeduizend veertien en allerminst op 71712014.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

Tegelijk hiermee neergelegd op de bevoegde Griffie van de Rechtbank van Koophandel:

- afschrift proces-verbaal buitengewone algemene vergadering de dato 04/08/2014 (sluiting vereffening)

het vereffeningsverslag

- afschrift van het "akkoordvonnis" van de Rechtbank van Koophandel van Gent (afdeling Dendermonde)

van 30 juni 2014

03/02/2014
ÿþr

Ondememingsnr : 0885.031.364

Benaming

(voluit) : CONAXE

(verkort) :

DEN

Mod Word 11.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

VAN KOOPHANrDEL

III

2 3 JAN 2014

IIIVIIIIIVIVI~IINI

*19032518'

i

IN

er

Rechtsvorm : GEWONE COMMANDITAIRE VENNOOTSCHAP

Zetel : 9290 Berlare, Quôte 23

(volledig adres)

Onderwerp akte : ONTBINDING EN INVEREFFENINGSTELLING

Uit de notulen van de buitengewone algemene vergadering van 10 december 2013 gehouden op de zetel; van de vennootschap blijken de volgende beslissingen te zijn genomen:

1/ De algemene vergadering verklaart dat het verslag van de zaakvoerder hen ter beschikking werd gesteld. Na kennisname van het voornoemde document, besluit de algemene vergadering de vennootschap te ontbinden met het oog op haar invereffeningstelling, en dit met ingang vanaf heden.

2/De algemene vergadering benoemt als vereffenaar, de heer Jan Schalck, voornoemd, die aanvaardt.

De vereffenaar is bevoegd om zelfstandig en zonder machtiging van de algemene vergadering aile: handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn voor de vereffening van de vennootschap, met inbegrip van, de handelingen vermeld in artikel 187 van het Wetboek van Vennootschappen. Het mandaat van vereffenaar; zal onbezoldigd worden uitgeoefend.

3/De algemene vergadering machtigt de vereffenaar om bij de bevoegde rechtbank van koophandel een:

verzoekschrift tot bevestiging of homologatie van de benoeming van de vereffenaar in te dienen.

4/Ingevolge de ontbinding van de vennootschap wordt een einde gesteld aan het mandaat van de huidige; zaakvoerder, te weten de heer Jan Schaick. De algemene vergadering besluit om tot kwijting van de: zaakvoerder te besluiten ter gelegenheid van de eerst volgende jaarvergadering dewelke samengeroepen wordt door de vereffenaar of bij de sluiting van de vereffening.

5/De algemene vergadering stelt de hierna genoemde personen aan als bijzondere gevolmachtigden, aan wie de macht wordt verleend om alle formaliteiten inzake inschrijving, wijziging of stopzetting bij het ondernemingsioket en de Kruispuntbank van Ondernemingen, alsmede bij de administratie voor de Belastingen, over de Toegevoegde Waarde te vervullen en te dien einde ook alle stukken en akten te tekenen, inclusief alle benodigde documenten en formulieren jegens de bevoegde instanties en de rechtbank van koophandel, met: name Alaska Antwerpen-Waasland, burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap: met beperkte aansprakelijkheid, met zetel te Hamme, Zwaarveld 41 D, evenals haar bedienden, aangestelden: en lasthebbers, in casu mevrouw Caroline Maurissen en/of de heer Cedric Claes, elk afzonderlijk optredend, met mogelijkheid van indeplaatsstelling.

Jan Schaick

Zaakvoerder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Coordonnées
CONAXE

Adresse
QUOTE 23 9290 BERLARE

Code postal : 9290
Localité : BERLARE
Commune : BERLARE
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande