CONCEPT ARCHITECTURE

Divers


Dénomination : CONCEPT ARCHITECTURE
Forme juridique : Divers
N° entreprise : 537.652.885

Publication

26/09/2013
ÿþ Mod Word 11.1

lL ~<111 In de bijlagen bij het Belgisch Staatsbias{ bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

1

III III N I IlIIHhIN IhI

*13196653*

NEERGELEGD

1 7 SEP, 2013

RECHTBANK VAN KOOPHANDr&ENT

Ondernemingsnr : 0537652885

Benaming

(voluit) : CONCEPT ARCHITECTURE

(verkort) :

Rechtsvorm : BURGERLIJKE VENNOOTSCHAP ONDER DE VORM VAN EEN NAAMLOZE VENNOOTSCHAP

Zetel : 9070 DESTELBERGEN, LAARNEBAAN 106/A

(volledig adres)

Onderwerp akte ; BENOEMING BIJKOMEND BESTUURDER

Uit de notulen van de bijzondere algemene vergadering de dato 11 september 2013 blijkt de benoeming van

de Heer Jan De Vloed, wonende te 9000 Gent, Burgstraat 118 tot bijkomend bestuurder voor een periode

ingaand op 11 september 2013 en eindigend onmiddellijk na de jaarvergadering van 2018.

Albaan Tas

gedelegeerd bestuurder

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/09/2013 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

03/09/2013
ÿþmod 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

1

t111111111t111.1N11nW1111m

Ondernemingsnr : OS39-. 452_ .1?*-.:5-

Benaming (voluit) : CONCEPT ARCHITECTURE

NEERGELEGD

2 3 AU6,

ie

RECHTBANK VAN

KOOPHANDEi, TE GENT

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/09/2013 - Annexes du Moniteur belge

(verkort) :

Rechtsvorm : burgerlijke vennootschap onder de vorm van een naamloze vennootschap

Zetel : Laarnebaan 106/A

9070 Destelbergen

Onderwerp akte :NV: oprichting

Er blijkt uit een akte verleden voor geassocieerd notaris Michel van Tieghem de Ten Berghe te Oostende op 21 augustus 2013, te registreren, dat een burgerlijke vennootschap onder de vorm van een naamloze vennootschap opgericht werd door

1) De Heer TAS, Albaan Dirk Joris Maria, wonende te 8400 Oostende, Zwanenlaan 29,

2) De Heer COGGE, Johan Willem Louis, wonende te 8400 Oostende, André Chocqueelstraat 32.

3) De Heer LEFEVERE, Serge Maurice André, wonende te 8690 Alveringem, Oerenstraat 20.

Rechtsvorm en naam

De vennootschap is een burgerlijke vennootschap onder de vorm van een naamloze vennootschap en

draagt de naam "CONCEPT ARCHITECTURE".

Zetel

De zetel is gevestigd te 9070 Destelbergen, Laarnebaan 1061A.

Doel

De vennootschap heeft als doel:

- Het uitvoeren van alle opdrachten die door de wetgever voorbehouden worden aan personen die gemachtigd zijn het beroep van architect uit te oefenen; deze opdrachten worden uitgevoerd in naam en voor rekening van de vennootschap of van de associatie. Ze worden uitgeoefend door de aandeelhouders die gerechtigd zijn het beroep van architect uit te oefenen en die ingeschreven zijn op een tableau van de Orde van Architecten of op een lijst van architecten of architecten-stagiairs.

- De uitoefening van gespecialiseerde disciplines in de kunst van het bouwen en de stedenbouw zoals ingenieurschap, binnenhuisarchitectuur, stedenbouwkunde, ruimtelijke ordening en planning voor zover deze niet onverenigbaar zijn met het Reglement van beroepsplichten van de Orde van Architecten,

- Het beoefenen van alle aanverwante disciplines voor zover deze niet onverenigbaar zijn met het Reglement van beroepsplichten van de Orde van Architecten.

- Het scheppen van de materiële voorwaarden die de realisatie van dit doel mogelijk maken.

- Het verrichten van alle handelingen welke rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar

maatschappelijk doel.

- Het uitvoeren van allerhande studies en ontwerpen voor stabiliteit en bijzondere technieken evenals

allerhande stedenbouwkundige studies.

- Het uitvoeren van expertises,

- De taken toevertrouwd aan de veiligheidscoördinatoren.

- De vennootschap is bevoegd om op een niet-commerciële wijze alle financiële, roerende en onroerende handelingen te verrichten welke haar doel dienen, dit volgens het beheer van een goed huisvader.

Dit alles zowel in het buitenland als in het binnenland en in de meest ruime zin,

De vennootschap mag alle handels-, nijverheids, financiële, roerende of onroerende verrichtingen uitvoeren, die in enig rechtstreeks of onrechtstreeks verband staan met haar doel.

De vennootschap mag op eender welke wijze belangen nemen in of deelnemen aan het bestuur van verrichtingen, ondernemingen of vennootschappen die een zelfde, gelijkaardig of verwant doel hebben, of die van aard zijn de ontwikkeling van haar bedrijf te bevorderen, doch overeenkomsten die architecten niet mogen afsluiten met andere architecten of met derden, zullen ook door de vennootschap niet mogen afgesloten worden..

De opsomming van de doelstellingen van de vennootschap wordt evenwel beperkt door de exclusieve bevoegdheden die de wet aan andere personen voorbehoudt. De hierboven vernielde activiteiten waarvoor een vergunning/attest nodig is of aan nog andere voorschriften moet voldaan zijn zullen bijgevolg slechts mogen

Op de laatste blz. van Luik B vermelden , Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/09/2013 - Annexes du Moniteur belge

uitgeoefend worden nadat de vereiste vergunning/attest ter beschikking zal zijn of aan de desbetreffende voorschriften zal zijn voldaan.

Elke tussenkomst in of deelneming aan een andere vennootschap of bij derden, onder welke vorm en welke wijze dan ook is mogelijk, op voorwaarde dat deze tussenkomst of deelneming van professionele aard is en het

" doel en de activiteiten van deze vennootschap of deze derde niet onverenigbaar is met het architectenberoep. Bij de uitoefening van de activiteiten zullen de vennootschap en aile vennoten steeds handelen in overeenstemming met en naleving van de Wet van 20 februari 1939, de Wet van 26 juni 1963, de Wet van 15 februari 2006, het Reglement van Beroepsplichten, de aanbevelingen van de Orde van Architecten met betrekking tot de uitoefening van het beroep van architect door een rechtspersoon en de toepasselijke wettelijke en deontologische bepalingen in het algemeen.

Duur

De vennootschap bestaat voor onbepaalde tijd vanaf haar oprichting. De rechtspersoonlijkheid wordt verkregen vanaf de neerlegging van het uittreksel van de oprichtingsakte op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel.

Kapitaal

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt vierhonderd drieënvijftigduizend euro (¬ 453.000,00) en is verdeeld in duizend tweehonderd zestig (1.260) aandelen zonder aanduiding van nominale waarde die ieder een gelijk deel in het kapitaal vertegenwoordigen.

Bestuur - Controle

De vennootschap wordt bestuurd door een raad van bestuur bestaande uit ten minste drie leden, al dan niet ' aandeelhouders, Wanneer echter op een algemene vergadering van aandeelhouders van de vennootschap is vastgesteld dat de vennootschap niet meer dan twee aandeelhouders heeft, kan de raad van bestuur uit slechts twee leden bestaan tot de dag van de gewone algemene vergadering die volgt op de vaststelling, door alle middelen, dat er meer dan twee aandeelhouders zijn.

Conform artikel twee paragraaf twee eerste lid van de Wet van twintig februari negentienhonderd negenendertig zijn alle bestuurders en meer algemeen alle zelfstandige mandatarissen die optreden in naam en voor rekening van de vennootschap, natuurlijke personen die gerechtigd zijn het beroep van architect uit te oefenen en ingeschreven zijn op één van de tabellen van de Orde der Architecten.

De vaststelling van het aantal bestuurders en hun benoeming geschiedt door de algemene vergadering bij gewone meerderheid van stemmen.

De duur van hun opdracht mag zes jaar niet te boven gaan. De opdrachten eindigen onmiddellijk na de jaarvergadering van het jaar waarin zij vervallen,

Zij kunnen te allen tijde door de algemene vergadering worden ontslagen.

De bestuurders zijn bij het vervallen van hun opdracht herbenoembaar.

Bij het openvallen van een bestuursopdracht als gevolg van overlijden, ontslag of om het even welke andere reden ook, hebben de overblijvende bestuurders het recht om voorlopig in de vacature te voorzien. In dat geval zal de algemene vergadering in haar eerstvolgende bijeenkomst de definitieve benoeming doen.

De bevoegde Provinciale Raad van de Orde van Architecten zal onmiddellijk op de hoogte worden gebracht van elke wijziging in het bestuur van de vennootschap. Elke benoeming van een nieuwe zaakvoerder/bestuurder wordt gemeld, met opgave van de naam van de kandidaat en de plaats waar hij de hoofdzetel van zijn activiteit gevestigd heeft.

De algemene vergadering mag aan de bestuurders vaste of veranderlijke bezoldigingen of vergoedingen toekennen, op de algemene kosten te verhalen, De vaststelling van deze bezoldigingen of vergoedingen zal

ieder jaar gebeuren ter gelegenheid van de jaarvergadering,

De raad van bestuur heeft de meest uitgebreide bevoegdheden om alle daden van beschikking, van beheer en bestuur, die de vennootschap aan belangen, te stellen, binnen de perken van het maatschappelijk doel,

Al wat door de wet en onderhavige statuten niet uitdrukkelijk voorbehouden werd aan de algemene vergadering, valt binnen de bevoegdheid van de raad van bestuur.

Externe verteuenwoordiginasbevoegdheid

De raad van bestuur vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder.

Onverminderd deze algemene vertegenwoordigingsmacht van de raad van bestuur, handelend met de meerderheid van zijn leden zal de vennootschap tegenover derden en in rechte geldig vertegenwoordigd en verbonden zijn door twee bestuurders samen optredend.

Binnen het dagelijks bestuur kan de vennootschap bovendien worden vertegenwoordigd door de hiertoe aangestelde(n), die alleen of gezamenlijk optreden zoals bepaald bij hun aanstelling.

De organen die in overeenstemming met het voorgaande de vennootschap vertegenwoordigen, kunnen gevolmachtigden aanstellen,

Alleen bijzondere volmachten voor bepaalde of voor een reeks bepaalde rechtshandelingen zijn geoorloofd. De gevolmachtigden verbinden de vennootschap binnen de perken van hun verleende volmacht, onverminderd de verantwoordelijkheid van de volmachtgever in geval van overdreven volmacht.

Bij de handtekening onder ieder stuk dat de vennootschap verbindt moet de naam en de hoedanigheid van degene die ondertekent worden vermeld.

Indien ingevolge het overlijden van een bestuurder de vennootschap niet meer geldig vertegenwoordigd kan worden, beschikt de vennootschap over een termijn van zes maanden om zich in regel te stellen.

Op de laatste b1z. van Luik B vermelden : Recto ; Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

De vennootschap mag in die periode verder het beroep van architect uitoefenen voor zover alle handelingen die behoren tot het beroep van architect worden gesteld door personen die gemachtigd zijn het beroep van architect uit te oefenen en die ingeschreven zijn op één van de tabellen van de Orde van Architecten,

De regularisatie kan gebeuren door de benoeming van een nieuwe bestuurder.

Bij gebreke aan regularisatie binnen voormelde termijn van zes maanden, zal de vennootschap het beroep van architect niet verder mogen uitoefenen tot de regularisatie.

De vennootschap zal, tot regularisatie, voor alle handelingen die behoren tot het beroep van architect, in overleg met de opdrachtgevers, een derde architect aanwijzen die in eigen naam en voor eigen rekening zal optreden. Deze architect kan zowel een natuurlijke als een rechtspersoon zijn en dient op de tabel opgenomen te zijn.

Indien regularisatie niet mogelijk blijkt, moet onverwijld een algemene vergadering worden gehouden waar wordt beraadslaagd en beslist tot ontbinding en vereffening van de vennootschap of tot wijziging van het maatschappelijk doel van de vennootschap, zodat zij niet langer ais een architect-rechtspersoon in de zin van artikel 2§2 van de Wet van twintig februari negentienhonderd negenendertig op de bescherming van de titel en van het beroep van architect is te aanzien.

Indien ingevolge een andere reden dan het overlijden van een bestuurder de vennootschap niet meer geldig kan vertegenwoordigd worden, bijvoorbeeld het ontslag van bestuurder(s) dan mag de vennootschap het beroep van architect niet verder uitoefenen tot regularisatie.

De regularisatie kan gebeuren door de benoeming van (een) nieuwe bestuurder(s).

De vennootschap zal, tot regularisatie, voor aile handelingen die behoren tot het beroep van architect, in overleg met de opdrachtgevers, een derde architect aanwijzen die in eigen naam en voor eigen rekening zal optreden. Deze architect kan zowel een natuurlijke als een rechtspersoon zijn en dient opgenomen te zijn op de tabel.

Indien regularisatie niet mogelijk blijkt, moet onverwijld een algemene vergadering worden gehouden waar wordt beraadslaagd en beslist tot ontbinding en vereffening van de vennootschap of tot wijziging van het maatschappelijk doel van de vennootschap, zodat zij niet langer als een architect-rechtspersoon in de zin van artikel 2§2 van de Wet van twintig februari negentienhonderd negenendertig op de bescherming van de titel en van het beroep van architect is te aanzien.

Jaarvergadering

De gewone algemene vergadering, ook jaarvergadering genoemd, heeft elk jaar plaats op de laatste vrijdag van de maand maart om achttien uur; indien deze dag een wettelijke feestdag is, wordt de jaarvergadering de eerstvolgende werkdag, exclusief zaterdag, op hetzelfde uur gehouden.

De jaarvergaderingen worden gehouden op de zetel van de vennootschap, behoudens andersluidende bijeenroeping.

De bijzondere en de buitengewone algemene vergaderingen worden eveneens gehouden hetzij op de zetel hetzij op een andere plaats aangeduid in de oproepingen.

De oproepingen tot een algemene vergadering vermelden de agenda en zij worden gedaan in overeenstemming met de bepalingen van het Wetboek van vennootschappen.

De agenda moet de te behandelen onderwerpen bevatten, alsmede, voor de vennootschappen die een openbaar beroep op het spaarwezen doen of hebben gedaan, de voorstellen tot besluit,

Elke architect-aandeelhouder kan, overeenkomstig de wet, een algemene vergadering bijeenroepen, waarvan hij zelf de agenda vaststelt.

Schri eliike besluitvorming

De aandeelhouders kunnen eenparig en schriftelijk alle besluiten nemen die tot de bevoegdheid van de algemene vergadering behoren, met uitzondering van die welke bij authentieke akte moeten worden verleden. l3oekiaar

Het boekjaar begint ieder jaar op één oktober en wordt op dertig september van het daarop volgende jaar afgesloten.

Winst" estedinq

De algemene vergadering beslist over de bestemming van het resultaat,

De netto te bestemmen winst, zoals die blijkt uit de resultatenrekening, kan slechts worden aangewend met inachtneming van de wettelijke voorschriften inzake het aanleggen van het wettelijk reservefonds, de vaststelling van het voor uitkering in aanmerking komend bedrag en nadat overgegaan is tot kapitaalaflossing, de uitkering van een eerste dividend ad één/honderdste van het maatschappelijk kapitaal, welk dividend toekomt aan de niet afgeloste aandelen, elk voor een gelijk deel.

Geen uitkering mag geschieden indien op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar het nettoactief, zoals dat blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of ten gevolge van de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte of, indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd.

Onder nettoactief moet worden verstaan: het totaalbedrag van de activa zoals dat blijkt uit de balans, verminderd met de voorzieningen en schulden,

Voor de uitkering van dividenden en tantièmes mag het eigen vermogen niet omvatten:

1. het nog niet afgeschreven bedrag van de kosten van oprichting en uitbreiding;

2. behoudens in uitzonderingsgevallen, te vermelden en te motiveren in de toelichting bij de jaarrekening,

het nog niet afgeschreven bedrag van de kosten van onderzoek en ontwikkeling.

Ontbinding - vereffening - verdeling liquidatiesaldo

Elke beslissing tot ontbinding dient onverwijld meegedeeld te warden aan de bevoegde provinciale Raad

met vermelding van de regeling inzake lopende opdrachten en tienjarige aansprakelijkheid,

Onverminderd de mogelijkheid tot ontbinding en vereffening in één akte zoals hierna bepaald, geschiedt de

vereffening ingeval van ontbinding van de vennootschap om welke reden ook, door de zorgen van de in functie

Op de laatste blz. van Link B vermelden : Recto ; Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso ; Naam en handtekening

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/09/2013 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

zijnde bestuurders, tenzij de algemene vergadering één of meerdere vereffenaars aanstelt, waarvan ze de bevoegdheden en de bezoldiging vaststelt.

De algemene vergadering kan één of meer alternatieve kandidaat-vereffenaars aanstellen,

Enkel natuurlijke personen die gemachtigd zijn om het beroep van architect uit te oefenen en dewelke opgenomen zijn op één der tabellen van de Orde van Architecten, kunnen tot vereffenaar worden aangesteld.

Voor zover de vennootschap de uitoefening van de architectuur tot doel heeft en voor zover de vennootschap tijdens haar vereffening als doel behoudt de uitoefening van de architectuur, dienen de nodige schikkingen getroffen te worden teneinde de belangen van de cliënt te vrijwaren onder andere inzake de voortzetting van de contracten en de architectuuropdrachten in uitvoering door fysische personen die gerechtigd zijn het beroep van architect uit te oefenen. De schikkingen desbetreffend zullen voorafgaandelijk ter goedkeuring aan de Provinciale Raad van de Orde der Architecten worden overgemaakt.

Bij de ontbinding van de vennootschap zal voor de lopende opdrachten een persoon worden aangesteld die gemachtigd is het beroep van architect uit te oefenen en ingeschreven is op één van de tabellen van de Orde van Architecten teneinde voor rekening van de vennootschap in vereffening deze opdrachten verder uit te oefenen.

Een ontbinding en vereffening in één akte is slechts mogelijk mits naleving van volgende voorwaarden: 1° er wordt geen vereffenaar aangeduid;

2° er zijn geen passiva luidens de staat van activa en passiva van artikel 181 van het Wetboek van vennootschappen;

3° alle aandeelhouders zijn op de algemene vergadering aanwezig of geldig vertegenwoordigd en besluiten met eenparigheid van stemmen,

De terugname van het resterend actief gebeurt in dat geval door de aandeelhouders zelf.

De vereffening kan pas worden afgesloten indien er geen lopende contracten meer zijn dan wel indien alle overeenkomsten met betrekking tot de lopende opdrachten werden overgedragen aan een derde architect. Tevens dient een regeling getroffen te zijn met betrekking tot de tienjarige aansprakelijkheid.

VERKLARINGEN VAN DE VERSCHIJNERS

EERSTE BOEKJAAR EN JAARVERGADERING

Het eerste boekjaar vangt aan op heden, om te eindigen op dertig september tweeduizend en veertien.

De eerste jaarvergadering zal plaatsvinden in maart tweeduizend en vijftien.

OVERNAME VERBINTENISSEN

Alle in naam van de in oprichting zijnde vennootschap aangegane verbintenissen, inclusief deze

opgenomen in onderhavige akte, worden thans door de vennootschap, onder de opschortende voorwaarde van

het bekomen van de rechtspersoonlijkheid ais gevolg van de neerlegging van het uittreksel uit onderhavige

oprichtingsakte op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel, uitdrukkelijk overgenomen en

bekrachtigd.

De verbintenissen aangegaan tussen de oprichting en de neerlegging van het uittreksel dienen, eens de

vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft, te worden bekrachtigd,

BENOEMINGEN

BESTUURDERS

Het aantal bestuurders wordt bepaald op drie.

Tot bestuurders worden benoemd:

- de Heer Albaan TAS, voornoemd.

- de Heer Johan COGGE, voornoemd,

- de Heer Serge LEFEVERE, voornoemd,

De bezoldiging van de bestuurders zal vastgelegd worden bij afzonderlijk besluit van de algemene vergadering.

De aldus benoemde bestuurders, verklaren allen hun mandaat te aanvaarden en verklaren niet getroffen te zijn door enige verbodsbepaling voor het uitoefenen van hun bestuursmandaat.

De aldus toegekende opdrachten gaan in van zodra de vennootschap rechtspersoonlijkheid verkregen heeft en vervallen onmiddellijk na de jaarvergadering van het jaartweeduizend en achttien.

De bestuurders worden benoemd vanaf heden, met dien verstande, dat zij vanaf heden tot op de datum van de neerlegging van het uittreksel uit onderhavige oprichtingsakte op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel, zullen optreden als volmachtdragers van de gezamenlijke aandeelhouders en dat zij vanaf het ogenblik van de neerlegging zullen optreden ais orgaan van de vennootschap in overeenstemming met de bepalingen van de statuten en de wet. Zij hebben de bevoegdheid om reeds voor de neerlegging over te gaan tot benoeming van de voorzitter van de raad van bestuur en de gedelegeerde bestuurders op de wijze zoals voorzien in de hiervoor vastgelegde statuten, welke benoemingen ook na de neerlegging zullen blijven gelden voor de rechtspersoon, onder voorbehoud van ontslag overeenkomstig de statuten en de ter zake geldende wettelijke bepalingen.

BIJEENKOMST RAAD VAN BESTUUR -- BENOEMINGEN -- MACHTEN

De aldus benoemde bestuurders zijn in raad verenigd en benoemen met eenparigheid van stemmen, onder

de opschortende voorwaarde van neerlegging van het uittreksel uit onderhavige oprichtingsakte op de griffe

van de bevoegde rechtbank

- de Heer Altman TAS, voornoemd, tot voorzitter van de raad van bestuur en tot gedelegeerd bestuurder.

- de Heer Johan COGGE, voornoemd, tot gedelegeerd bestuurder.

- de Heer Serge LEFEVERE, voornoemd, tot gedelegeerd bestuurder.

Zij verklaren allen de hen toegekende mandaten te aanvaarden.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/09/2013 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

F mod 11.1

De vennootschap wordt aldus geldig vertegenwoordigd als volgt.

Algemene vertegenwoordigingsbevoegdheid

In overeenstemming met de statuten wordt de vennootschap in en buiten rechte vertegenwoordigd door de meerderheid van de leden van de raad van bestuur, evenals door twee bestuurders, samen optredend.

Dagelijks bestuur

Voor daden van dagelijks bestuur wordt de vennootschap geldig vertegenwoordigd door de gedelegeerde bestuurders elk afzonderlijk optredend.

De persoon of personen gelast met het dagelijks bestuur zullen in deze hoedanigheid beschikken over alle machten van het dagelijks bestuur zonder beperking van bedrag.

Naar banken en bedrijven die een openbare nutsvoorziening aanbieden behelst dit onder meer: het openen van aile rekeningen bij de banken of bij het bestuur der postcheques, op de geopende of te openen rekeningen alle verrichtingen doen en goedkeuren, de rekeningen opzeggen of afsluiten en het saldo innen zonder beperking van bedrag, de vennootschap vertegenwoordigen voor alle verrichtingen bij de bedrijven die een ' openbare nutsvoorziening aanbieden, zoals spoorwegen, post, telefoon, water en andere, zonder beperking van bedrag.

Voor eensluidend analytisch uittreksel

Afgeleverd vóór registratie met het oog op de neerlegging voorzien

in artikel 68 van het Wetboek van Vennootschappen.

Geassocieerd notaris Michel van Tieghem de Ten Berghe

Gelijktijdig neergelegd : expeditie van de oprichtingsakte de dato 21 augustus 2013.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/09/2013 - Annexes du Moniteur belge

Coordonnées
CONCEPT ARCHITECTURE

Adresse
LAARNEBAAN 106A 9070 DESTELBERGEN

Code postal : 9070
Localité : DESTELBERGEN
Commune : DESTELBERGEN
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande