CONCREET GRANITO

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : CONCREET GRANITO
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 508.732.435

Publication

07/07/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 27.06.2014, NGL 30.06.2014 14249-0518-016
08/07/2013
ÿþl!I I DUhl IIIIIIII

*13104089*

NEERCELEG£?

2 ' Mi 2213

R~C{ i T ~r~*r ~,î~N

_ K00%~i-IT

G'" ~,h,1T

i

Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ondernemingsnr : 0508.732.435

Benaming

(voluit) : CONCREET GRANITO

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Abrahamstraat 8, 9000 Gent

(volledig adres)

Onderwerp akte : QUASI - INBRENG

Neerleggen van:

- bijzonder verslag van de zaakvoerders de dato 13.02.2012,

- verslag van de bedrijfsrevisor de dato 17 juni 2013. (overdracht Lieven Goetinck)

- verslag van de bedrijfsrevisor de dato 17 juni 2013 (overdracht Jeroen D'Hondt)

" n ol~ `i'~~

` .ro..03wOrr ct&a^ .

Op de laatste blz. van Luik B vermeiden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

31/12/2012
ÿþBijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 31/12/2012 - Annexes du Moniteur belge

Zij draagt de benaming: CONCREET GRANITO.

Deze naam moet voorkomen in alle akten, facturen, aankondigingen, bekendmakingen, brieven, orders, websites en andere stukken, al dan niet in elektronische vorm uitgaande van de vennootschap, onmiddellijk voorafgegaan of gevolgd door de woorden  besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid of door de afkorting  BVBA , gevolgd door het ondernemingsnummer, het woord  rechtspersonenregister of de afkorting  RPR , en de vermelding van de zetel van de rechtbank van het rechtsgebied waarbinnen de vennootschap haar zetel heeft.

Artikel 2. Duur.

De vennootschap werd opgericht voor een onbeperkte duur.

De ontbinding van de vennootschap kan in rechte gevorderd worden om wettige redenen. Daarbuiten kan de vennootschap slechts ontbonden worden door een besluit van de algemene vergadering volgens de regels die voor de wijziging van de statuten zijn gesteld.

Artikel 3. Zetel.

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 9000 Gent Abrahamstraat 8.

De zetel kan zonder statutenwijziging in het Nederlandstalig gedeelte van België of in het tweetalig gebied Brussel-Hoofdstad worden overgebracht, bij eenvoudig besluit van de zaakvoerders dat wordt gepubliceerd in de bijlage tot het Belgisch Staatsblad.

Bij eenvoudige beslissing van de zaakvoerders kan de vennootschap zowel in België als in het buitenland bijhuizen, agentschappen, depots of exploitatiezetels oprichten.

Artikel 4. Doel.

De vennootschap heeft tot doel, zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden of als tussenpersoon, zowel in België als in het buitenland:

-de ontwikkeling, de fabricatie, de commercialisering, de verkoop en de plaatsing van vloeren in granito, werkbladen, meubelen van alle aard, betonconstructies en aanverwante activiteiten; -het bewerken, verwerken en afwerken van natuursteen en andere gesteenten;

-het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten, zoals de aan-en verkoop, de bouw, de verbouwing, de binnenhuisinrichting en decoratie, de huur en verhuur, de ruil, de verkaveling, en, in het algemeen, alle verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op het beheer of het productief maken van onroerende goederen of onroerende zakelijke rechten;

-het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals de aan- en verkoop, de huur en verhuur, de ruil, in het bijzonder het beheer en de valorisatie van alle verhandelbare waardepapieren, aandelen, obligaties en staatsfondsen.

Daartoe kan de vennootschap samenwerken met, deelnemen in, of op gelijk welke wijze, rechtstreeks of onrechtstreeks, belangen nemen in andere ondernemingen.

De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

De vennootschap kan eveneens optreden als bestuurder, volmachtdrager, mandataris of vereffenaar in andere vennootschappen en ondernemingen.

De vennootschap kan in het algemeen alle commerciële, industriële, financiële, roerende en onroerende handelingen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of welke van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan geheel of gedeeltelijk te vergemakkelijken.

TITEL TWEE: KAPITAAL EN AANDELEN.

Artikel 5. Kapitaal.

Het geheel geplaatste kapitaal van de vennootschap bedraagt achttien duizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00). Het is verdeeld in honderd zesentachtig (186) gelijke aandelen zonder aanduiding van nominale waarde, die elk een gelijk gedeelte van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen.

Artikel 6. Aard van de aandelen

De aandelen van de vennootschap zijn steeds op naam.

Winstbewijzen die het kapitaal niet vertegenwoordigen, mogen niet worden uitgegeven.

Indien een aandeel aan verscheidene eigenaars toebehoort, kan de vennootschap de

uitoefening van de eraan verbonden rechten schorsen totdat een enkele persoon ten aanzien van de vennootschap als eigenaar is aangewezen.

Ingeval van overlijden van de enige vennoot worden de aan de aandelen verbonden rechten uitgeoefend door de regelmatig in het bezit getreden of in het bezit gestelde erfgenamen of legatarissen, naar evenredigheid van hun rechten in de nalatenschap, en dit tot op de dag van de verdeling van de aandelen of tot het afleveren van de legaten met betrekking tot deze aandelen.

Hij die het vruchtgebruik erft van de aandelen van een enige vennoot, oefent de rechten uit die zijn verbonden aan die aandelen.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 31/12/2012 - Annexes du Moniteur belge

Artikel 7. Register van aandelen.

In de zetel van de vennootschap wordt een register van aandelen gehouden. De houders van aandelen alsmede elke belanghebbende derde kan inzage nemen van het register van aandelen.

In het register van aandelen dienen de bepalingen opgenomen te worden voorgeschreven door artikel 233 van het Wetboek van Vennootschappen.

De zaakvoerders kunnen beslissen tot splitsing van het register in twee delen volgens de bepalingen van artikel 234 van het Wetboek van Vennootschappen.

De eigendom van een aandeel wordt bewezen door de inschrijving in het register van aandelen.

Artikel 8. Aandelen zonder stemrecht.

De vennootschap kan aandelen zonder stemrecht uitgeven volgens de voorwaarden en modaliteiten opgenomen in de artikelen 240 en 241 van het Wetboek van Vennootschappen.

Artikel 9. Certificaten.

Certificaten, met inbegrip van wooncertificaten, die betrekking hebben op aandelen, kunnen, al of niet met medewerking van de vennootschap, worden uitgegeven door een rechtspersoon die in het bezit blijft of het bezit verkrijgt van de aandelen waarop de certificaten betrekking hebben en zich ertoe verbindt de opbrengst van of de inkomsten uit die aandelen voor te behouden aan de houder van de certificaten.

De certificaten moeten op naam zijn.

De uitgifte van certificaten dient te gebeuren volgens de voorwaarden voorgeschreven door artikel 242 van het Wetboek van Vennootschappen.

Artikel 10. Obligaties.

De vennootschap kan een contract van lening aangaan in de vorm van uitgifte van obligaties op naam.

De nominale waarde van de obligaties mag niet lager zijn dan vijfentwintig euro, behalve indien zij in een vreemde munt is uitgedrukt.

Op de uitgifte van obligaties zijn de artikelen 243 tot en met 248 van het Wetboek van Vennootschappen toepasselijk.

Artikel 11. De overdracht van aandelen.

De aandelen van een vennoot mogen, op straffe van nietigheid, niet worden overgedragen onder levenden of bij overlijden, dan met instemming van alle vennoten.

Deze instemming is eveneens vereist wanneer de aandelen overgaan aan een vennoot, aan de echtgenoot van de overdrager of van de erflater of aan bloedverwanten in de rechte lijn van de overdrager of de erflater.

Onder overdracht van aandelen dient te worden begrepen elke vorm van overdracht in de ruimste zin van het woord, met inbegrip van, doch niet beperkt toe, verkoop, ruil, inbreng, overdracht ingevolge fusie, splitsing, afsplitsing, vereffening, gedwongen uitvoering of openbare verkoop, in pandgeving, overgang wegens overlijden enzovoort.

Artikel 12. Overdracht van aandelen onder levenden.

De vennoot die één of meer aandelen wil overdragen, moet van zijn voornemen aan de vennoten kennis geven bij een aangetekende brief, waarin hij de naam, de voornaam, het beroep en de woonplaats van de voorgestelde overnemer meedeelt, alsook het aantal aandelen dat hij wenst over te dragen en de daarvoor geboden prijs.

Indien de vennoten in gebreke blijven binnen een maand te antwoorden op het verzoek tot goedkeuring van de overdracht, hun bij aangetekende brief toegezonden, zullen zij geacht worden zich niet te verzetten tegen de overdracht.

Tegen weigering van goedkeuring staat geen beroep bij de bevoegde rechtbank open.

Nochtans, indien de vennoot die zijn aandelen wenst over te dragen het verlangt, zijn de weigerende vennoten verplicht binnen de drie maanden, hetzij de aandelen zelf te kopen, hetzij er een koper voor te vinden. Indien de weigerende vennoten de aandelen zelf kopen, vindt het recht van voorkeur overeenkomstige toepassing.

In dit geval zal de verkoopprijs gelijk zijn aan de werkelijke waarde op de dag van de overdracht. Bij gebreke aan overeenstemming tussen partijen zal de werkelijke waarde worden vastgesteld door twee deskundigen, waarvan één door elk der partijen te benoemen. De deskundigen zullen rekening houden met alle gegevens die de waarde van de aandelen kunnen beïnvloeden, en met de bestaansmogelijkheden van de vennootschap. Over meningsverschillen tussen de twee deskundigen zal worden beslist door een derde deskundige die, op hun verzoek of op verzoek van één der partijen, zal worden aangewezen door de voorzitter van de Rechtbank van Koophandel van de plaats waar de vennootschap gevestigd is. Tegen de beslissing van de derde-deskundige staat geen rechtsmiddel open.

De afkoop van de aandelen zal in elk geval tot stand moeten komen binnen de zes maanden na de dag waarop de waarde op de hierboven bepaalde wijze definitief zal zijn vastgesteld.

Artikel 13. Overdracht van aandelen ingevolge overlijden.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 31/12/2012 - Annexes du Moniteur belge

De erfgenamen, legatarissen of rechtverkrijgenden moeten binnen drie maanden na het overlijden van de vennoot aan de andere vennoten nauwkeurig opgeven hoe de nalatenschap is vererfd. Zij moeten tevens de naam, voornaam, het beroep en de woonplaats van de rechtverkrijgenden alsook hun respectieve erfrechten opgeven.

De erfgenamen en legatarissen of rechtverkrijgenden die geen vennoot kunnen worden omdat zij niet als vennoot worden toegelaten, hebben recht op de waarde van de overgegane aandelen. Deze waarde wordt vastgesteld en uitbetaald zoals in artikel twaalf van deze statuten is bepaald. Zij zijn verplicht op verzoek van de vennootschap hun aandelen over te dragen aan de door de vennootschap aangewezen vennoten.

De erfgenamen en rechthebbenden van een overleden vennoot mogen om geen enkele reden zegels doen leggen op de goederen en documenten van de vennootschap, noch inventaris doen opmaken.

Voor de uitvoering van hun rechten zullen zij zich moeten houden aan de inventarissen, rekeningen en documenten van de vennootschap en aan de regelmatig genomen beslissingen van de algemene vergadering.

TITEL DRIE: BESTUUR EN VERTEGENWOORDIGING.

Artikel 14. Benoeming-Ontslag

De vennootschap wordt bestuurd door een of meer zaakvoerders, natuurlijke of rechtspersonen, al dan niet vennoten.

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger, natuurlijke persoon, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van zaakvoerder in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

Indien de vennootschap zelf tot bestuurder/zaakvoerder wordt benoemd in een vennootschap, komt de bevoegdheid om een vaste vertegenwoordiger te benoemen toe aan het bestuursorgaan.

De zaakvoerders worden door de algemene vergadering benoemd voor een bepaalde tijd of zonder beperking van duur.

Behoudens eenparig goedvinden van de vennoten worden de zaakvoerders die zonder beperking van duur benoemd zijn in de akte van oprichting, geacht benoemd te zijn voor de duur van de vennootschap. Hun opdracht kan slechts om gewichtige redenen geheel of gedeeltelijk worden herroepen.

Het mandaat van de zaakvoerders is onbezoldigd, tenzij andersluidende beslissing van de algemene vergadering.

Artikel 15. Bevoegdheden en vertegenwoordiging

Iedere zaakvoerder kan alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, behoudens die handelingen waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Evenwel zal, indien er meerdere zaakvoerders zijn, voor alle authentieke akten, voor alle handelingen met betrekking tot onroerende goederen, leningen en kredieten, alsmede voor elke investering met een waarde boven de vijfduizend euro (¬ 5.000,00) de toestemming van twee zaakvoerders noodzakelijk zijn.

Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt alleen de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of verweerder behalve voor voornoemde handelingen (authentieke akten en andere) waar de vennootschap door alle zaakvoeerders vertegenwoordigd wordt. Deze beperking is niet aan derden tegenwerpelijk zelfs na publicatie in het Belgisch Staatsblad.

De statuten kunnen de bevoegdheid van de zaakvoerders beperken. De zaakvoerders kunnen de bestuurstaken onder elkaar verdelen. Deze beperkingen en verdeling kunnen niet aan derden worden tegengeworpen, ook niet al zijn ze openbaar gemaakt.

De vennootschap is verbonden door de handelingen van de zaakvoerders, zelfs indien die handelingen buiten haar doel vallen, tenzij zij bewijst dat de derde daarvan op de hoogte was of er, gezien de omstandigheden, niet onkundig van kon zijn. Bekendmaking van de statuten is echter geen voldoende bewijs.

De zaakvoerders kunnen gevolmachtigden van de vennootschap aanstellen. Deze bijzondere volmachten dienen beperkt te worden tot een bepaalde of een reeks bepaalde rechtshandelingen. De gevolmachtigden kunnen de vennootschap verbinden, binnen de perken van de hun verleende opdracht, onverminderd de verantwoordelijkheid van de zaakvoerders in geval van overdreven volmacht.

Ingeval het bestuur van de vennootschap wordt uitgeoefend door meer dan één zaakvoerder, vormen deze een college, dat beslissingen dient te nemen met gewone meerderheid van stemmen,

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 31/12/2012 - Annexes du Moniteur belge

zonder dat dit afbreuk doet aan de hiervoor vermelde individuele vertegenwoordigingsbevoegdheid van elke zaakvoeder.

Artikel 16. Tegenstrijdigheid van belangen.

Het lid van een college van zaakvoerders dat, rechtstreeks of onrechtstreeks, een belang van vermogensrechtelijke aard heeft dat strijdig is met een beslissing of een aan het college van zaakvoerders voorgelegde verrichting, dient de voorschriften van artikel 259 van het Wetboek van Vennootschappen na te leven.

Is er geen college van zaakvoerders en is een zaakvoerder voor die tegenstrijdigheid van belang geplaatst, dan stelt hij de vennoten daarvan in kennis en de beslissing mag slechts genomen worden of de verrichting mag slechts worden gedaan voor rekening van de vennootschap door een lasthebber ad hoc.

Indien de zaakvoerder de enige vennoot is en hij voor een tegenstrijdigheid van belang is geplaatst, kan hij de beslissing nemen of de verrichting doen, doch hij moet hierover bijzonder verslag in een stuk dat tegelijk met de jaarrekening moet worden neergelegd. Hij is gehouden, ten aanzien van zowel de vennootschap als van derden, tot vergoeding van de schade die voortvloeit uit een voordeel dat hij ten koste van de vennootschap onrechtmatig zou hebben verkregen. De tussen hem en de vennootschap gesloten overeenkomsten worden, tenzij het courante verrichtingen betreft die onder normale omstandigheden plaatsvinden, opgenomen in het voormeld bijzonder verslag.

Artikel 17. Aansprakelijkheid.

De zaakvoerders zijn overeenkomstig het gemeen recht verantwoordelijk voor de vervulling van de hun opgedragen taak en aansprakelijk voor de tekortkomingen in hun bestuur.

De zaakvoerders zijn, zowel jegens de vennootschap als jegens derden, hoofdelijk aansprakelijk voor alle schade die het gevolg is van overtreding van de bepalingen van het Wetboek van Vennootschappen of van de statuten van de vennootschap. Ten aanzien van de overtredingen waaraan zij geen deel hebben gehad, worden zij van die aansprakelijkheid slechts ontheven indien hun geen schuld kan worden verweten en zij die overtredingen hebben aangeklaagd op de eerste algemene vergadering nadat zij er kennis hebben van gekregen.

TITEL VIER: DE CONTROLE

Artikel 18. Benoeming-Ontslag

De controle van de vennootschap wordt opgedragen aan één of meer commissarissen. Deze worden benoemd onder de leden van het Instituut der Bedrijfsrevisoren door de algemene vergadering volgens de bepalingen van de artikelen 130 tot en met 133 van het Wetboek van Vennootschappen.

De bezoldiging van de commissarissen dient vastgesteld te worden bij de aanvang van de opdracht volgens de bepalingen van artikel 134 Wetboek van Vennootschappen.

De commissarissen worden benoemd voor een hernieuwbare periode van drie jaar. Zij kunnen ontslagen worden onder de voorwaarden en modaliteiten opgenomen in de artikelen 135 en 136 Wetboek van Vennootschappen.

Artikel 19. Bevoegdheden-Aansprakelijkheid

Voor de bevoegdheden en de aansprakelijkheid van de commissarissen wordt verwezen naar de artikelen 137 en volgende van het Wetboek van Vennootschappen.

Artikel 20. Controlebevoegdheid van de vennoten.

Dient in toepassing van de bepalingen van artikel 141 Wetboek van Vennootschappen geen commissaris benoemd te worden, dan heeft iedere vennoot individueel de onderzoeks- en controlebevoegdheid van een commissaris. De vennoot kan zich laten vertegenwoordigen door een accountant. De vergoeding van de accountant komt ten laste van de vennootschap indien hij met haar toestemming werd benoemd of indien een rechterlijke beslissing deze vergoeding ten laste van de vennootschap heeft gelegd.

TITEL VIJF: DE ALGEMENE VERGADERING.

Artikel 21. Bevoegdheden.

De algemene vergadering van de vennoten heeft de meest uitgebreide bevoegdheid om de handelingen die de vennootschap aangaan, te verrichten of te bekrachtigen.

Wanneer de vennootschap slechts één vennoot telt, oefent deze de bevoegdheden uit die aan de algemene vergadering zijn toegekend. Hij kan deze niet overdragen.

Artikel 22. Bijeenroeping.

Het bestuursorgaan van de vennootschap, en de commissarissen indien die er zijn, kunnen de algemene vergadering samenroepen. Zij moeten de algemene vergadering bijeenroepen wanneer vennoten die een vijfde van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen, het vragen.

De oproepingen tot de algemene vergadering dienen de agenda te vermelden.

De oproepingen worden verzonden volgens de bepalingen van het Wetboek van Vennootschappen.

Artikel 23. Verloop van de vergadering.

Op elke algemene vergadering wordt een aanwezigheidslijst bijgehouden.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 31/12/2012 - Annexes du Moniteur belge

De zaakvoerders moeten antwoord geven op de vragen die hun door de vennoten worden gesteld met betrekking tot hun verslag of de agendapunten, voor zover de mededeling van gegevens of feiten niet van die aard is dat zij ernstig nadeel zou berokkenen aan de vennootschap, de vennoten of het personeel van de vennootschap.

Elk aandeel geeft recht op één stem. Zolang de behoorlijk opgevraagde en opeisbare stortingen niet gedaan zijn, wordt het stemrecht verbonden aan de aandelen waarop die stortingen niet zijn geschiedt, geschorst.

De notulen van de algemene vergaderingen worden ondertekend door de leden van het bureau en door de vennoten die erom verzoeken.

Afschriften voor derden worden ondertekend door een zaakvoerder.

De beslissingen van de enige vennoot, die handelt in de plaats van de algemene vergadering, worden vermeld in een register dat op de zetel van de vennootschap wordt bijgehouden.

Artikel 24. Uitoefening van het stemrecht

Elke vennoot kan zich op een algemene vergadering laten vertegenwoordigen door een lasthebber, die zelf vennoot dient te zijn.

De vennoten mogen hun stem schriftelijk uitbrengen. Zij zullen hun stem uitbrengen voor elk agendapunt afzonderlijk, in een aangetekend schrijven dat vóór de opening van de vergadering in het bezit van de vennootschap dient te zijn.

Met uitzondering van de beslissingen te nemen in het kader van de toepassing van artikel 332 Wetboek van vennootschappen en de beslissingen welke bij authentieke akte moeten worden verleden, kunnen de vennoten eenparig en schriftelijk alle besluiten nemen die tot de bevoegdheid van de algemene vergadering behoren. Daartoe zal door de zaakvoerders een rondschrijven, hetzij per brief, fax, e-mail of enige andere informatiedrager, met vermelding van de agenda en de voorstellen van besluit worden verstuurd naar alle vennoten met de vraag aan de vennoten de voorstellen van besluit goed te keuren en binnen de aangegeven termijn na ontvangst van het rondschrijven op correcte manier getekend terug te sturen naar de zetel van de vennootschap of op enige andere plaats in het rondschrijven vermeld. Is binnen de in het rondschrijven aangegeven termijn de goedkeuring van alle vennoten zowel met betrekking tot het principe van de schriftelijke procedure zelf als met betrekking tot de agendapunten en de voorstellen van besluit niet ontvangen, dan worden al de voorgestelde beslissingen geacht niet genomen te zijn. Hetzelfde geldt indien blijkt dat, weliswaar binnen termijn, bepaalde voorstellen van besluit wel doch andere niet de eenparige goedkeuring hebben gekregen van de vennoten.

De uitoefening van het stemrecht kan geregeld worden door overeenkomsten afgesloten tussen de vennoten. Bij het opmaken van dergelijke overeenkomsten dienen de voorschriften van artikel 281 Wetboek van Vennootschappen nageleefd te worden.

Wanneer één of meer aandelen op naam toebehoren aan verscheidene personen of aan een rechtspersoon met een collegiaal orgaan van vertegenwoordiging, dan kunnen de aan deze aandelen verbonden rechten ten aanzien van de vennootschap slechts worden uitgeoefend door één enkele persoon die daartoe schriftelijk is aangewezen door alle gerechtigden. Zolang deze aanwijzing niet is gebeurd, blijven de aan deze aandelen verbonden rechten geschorst.

Is een aandeel met vruchtgebruik bezwaard, dan wordt het aan dit aandeel verbonden stemrecht uitgeoefend door de vruchtgebruiker, tenzij anders wordt overeengekomen tussen vruchtgebruiker en blote eigenaar.

Artikel 25. De gewone algemene vergadering.

De gewone algemene vergadering, ook jaarvergadering genoemd, dient ieder jaar te worden bijeengeroepen op de laatste vrijdag van de maand juni om twintig uur.

Indien die dag een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering gehouden op de eerstvolgende werkdag.

De vergadering gaat door in de zetel van de vennootschap of op een andere plaats aangewezen in de oproeping.

De vennoten mogen kennis nemen van de in artikel 283 Wetboek van Vennootschappen opgesomde stukken, vijftien dagen voor de algemene vergadering.

De algemene vergadering hoort het jaarverslag, in voorkomend geval het verslag van de commissarissen, en behandelt de jaarrekening. Na goedkeuring van de jaarrekening beslist de vergadering bij afzonderlijke stemming over de aan de zaakvoerders en commissarissen te verlenen kwijting.

Het bestuursorgaan heeft het recht, tijdens de zitting, de beslissing met betrekking tot de goedkeuring van de jaarrekening drie weken uit te stellen. De volgende vergadering heeft het recht de jaarrekening definitief vast te stellen.

De gewone algemene vergadering beraadslaagt en besluit op geldige wijze ongeacht het aantal vertegenwoordigde en aanwezige aandelen. De besluiten worden genomen bij gewone meerderheid van stemmen.

Artikel 26. De buitengewone algemene vergadering.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 31/12/2012 - Annexes du Moniteur belge

De algemene vergadering heeft het recht wijzigingen aan de statuten aan te brengen. Over een wijziging van de statuten kan alleen dan geldig beraadslaagd en beslist worden, wanneer de voorgestelde wijzigingen zijn aangegeven in de oproeping en wanneer de aanwezigen ten minste de helft van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen. Is deze laatste voorwaarde niet vervuld, dan is een tweede bijeenroeping nodig en de nieuwe vergadering beraadslaagt en besluit op geldige wijze, ongeacht het door de aanwezige vennoten vertegenwoordigde deel van het kapitaal. Een wijziging van de statuten is alleen dan aangenomen, wanneer zij drie vierde van de stemmen heeft verkregen.

Artikel 27. Wijziging van het doel

Indien de statutenwijziging betrekking heeft op het doel van de vennootschap, moet het bestuursorgaan de voorgestelde wijziging omstandig verantwoorden in een verslag dat in de agenda wordt vermeld. Bij dat verslag wordt een staat van activa en passiva gevoegd die niet meer dan drie maanden voordien is vastgesteld.

Over een wijziging van het doel kan alleen beslist worden wanneer de aanwezigen ten minste de helft van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen. Is deze voorwaarde niet vervuld, dan is een tweede bijeenroeping nodig. De nieuwe vergadering kan op geldige wijze besluiten, ongeacht het door de aanwezige vennoten vertegenwoordigde deel van het kapitaal.

Een wijziging is alleen aangenomen wanneer zij ten minste vier vijfde van de stemmen heeft gekregen.

TITEL ZES: VENNOOTSCHAPSVORDERING-MINDERHEIDSVORDERING.

Artikel 28. Vennootschapsvordering.

De algemene vergadering heeft het recht te besluiten dat een vennootschapsvordering dient ingesteld te worden tegen een of meerdere zaakvoerders en/of commissarissen. Zij kan één of meerdere lasthebbers aanstellen voor de uitvoering van dergelijke beslissing.

Artikel 29. Minderheidsvordering

De minderheidsvennoten kunnen voor rekening van de vennootschap een vordering instellen tegen de zaakvoerders volgens de voorschriften en voorwaarden opgenomen in artikel 290 Wetboek van Vennootschappen.

Wordt de minderheidsvordering afgewezen, dan kunnen de eisers persoonlijk in de kosten worden veroordeeld.

TITEL ZEVEN: WIJZIGING VAN HET KAPITAAL

Artikel 30. Kapitaalverhoging

Tot verhoging van het kapitaal wordt besloten door de algemene vergadering volgens de regels gesteld voor het wijzigen van de statuten.

Op ieder aandeel waarop in geld is ingeschreven moet ten minste een vijfde gestort zijn. Aandelen die inbrengen in natura vertegenwoordigen moeten worden volgestort bij de inschrijving.

Het besluit tot kapitaalverhoging moet worden vastgesteld bij authentieke akte, die op de griffie moet worden neergelegd overeenkomstig artikel 75 Wetboek van Vennootschappen.

Artikel 31. Kapitaalverhoging door inbreng in geld

De aandelen waarop in geld wordt ingeschreven moeten eerst aangeboden worden aan de vennoten, naar evenredigheid van het deel van het kapitaal door hun aandelen vertegenwoordigd.

De houders van aandelen zonder stemrecht bezitten een voorkeurrecht bij de uitgifte van nieuwe aandelen met of zonder stemrecht, behalve wanneer de kapitaalverhoging geschiedt door de uitgifte van twee evenredige schijven van aandelen, de ene met stemrecht en de andere zonder stemrecht, met dien verstande dat de eerste bij voorkeur wordt aangeboden aan de houders van aandelen met stemrecht en de tweede aan de houders van aandelen zonder stemrecht.

Het voorkeurrecht kan worden uitgeoefend gedurende een termijn van ten minste vijftien dagen te rekenen vanaf de dag van de openstelling van de inschrijving. De termijn wordt bepaald door de algemene vergadering. De uitgifte met voorkeurrecht en de periode waarin dat kan worden uitgeoefend worden ter kennis van de vennoten gebracht bij aangetekend schrijven.

Op de aandelen waarop niet wordt ingeschreven in toepassing van onderhavig voorkeurrecht kan slechts worden ingeschreven door personen die door alle vennoten werden aangenomen.

Is een aandeel met vruchtgebruik bezwaard, dan komt het voorkeurrecht bij kapitaalverhoging toe aan de blote eigenaar, tenzij tussen blote eigenaar en vruchtgebruiker anders wordt overeengekomen.

In geval van inbreng in geld bij kapitaalverhoging, wordt dat geld voorafgaandelijk bij storting of overschrijving gedeponeerd op een bijzondere rekening, geopend op naam van de vennootschap bij De Post of bij een in België gevestigde kredietinstelling die geen gemeentespaarkas is en waarop de wet van 22 maart 1993 op het statuut van en het toezicht op de kredietinstellingen van toepassing is. Een bewijs van die deponering wordt aan de notaris overhandigd. Deze bijzondere rekening wordt uitsluitend ter beschikking gehouden van de vennootschap. Over die rekening kan alleen worden beschikt door personen die bevoegd zijn de vennootschap te verbinden en pas nadat de optredende notaris aan de instelling bericht heeft gegeven van het verlijden van de akte.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 31/12/2012 - Annexes du Moniteur belge

Artikel 32. Kapitaalverhoging door inbreng in natura.

Inbreng in natura komt niet in aanmerking voor vergoeding met aandelen, tenzij de inbreng bestaat uit vermogensbestanddelen die naar economische maatstaven kunnen worden gewaardeerd, met uitsluiting van verplichtingen tot het verrichten van werk of diensten.

Bij inbreng in natura maakt een commissaris, of indien er geen commissaris is, een bedrijfsrevisor aangewezen door het bestuursorgaan, een verslag op. Bij dit verslag wordt een bijzonder verslag gevoegd opgemaakt door het bestuursorgaan. De inhoud van deze verslagen dient te voldoen aan de bepalingen van artikel 313 Wetboek van Vennootschappen.

Beide verslagen worden neergelegd op de griffie van de rechtbank van koophandel overeenkomstig artikel 75 Wetboek van Vennootschappen. Beide verslagen worden vermeld in de agenda van de algemene vergadering die over de kapitaalverhoging dient te beslissen. Een afschrift van de verslagen wordt verzonden aan de vennoten, samen met de oproeping.

Artikel 33. Kapitaalvermindering.

1.Tot vermindering van het kapitaal kan slechts worden besloten door de algemene vergadering op de wijze vereist voor de wijziging van de statuten, waarbij de vennoten die zich in gelijke omstandigheden bevinden gelijk behandeld worden. In de oproeping tot de vergadering die over de vermindering van het kapitaal moet beslissen, wordt het doel van de vermindering en de voor de verwezenlijking ervan te volgen werkwijze, vermeld.

2.Wanneer de vermindering van het kapitaal geschiedt door een terugbetaling aan de vennoten of door gehele vrijstelling van hun verplichting tot volstorting van hun inbreng, hebben de schuldeisers, wier vordering ontstaan is vóór de bekendmaking, binnen de twee maanden na de bekendmaking van het besluit tot kapitaalvermindering in de Bijlage tot het Belgisch Staatsblad, het recht om, niettegenstaande enige andersluidende bepaling, een zekerheid te eisen voor de vorderingen die op het tijdstip van die bekendmaking nog niet zijn vervallen. De vennootschap kan deze vordering afweren door de schuldvordering te voldoen naar haar waarde, verminderd met het disconto. Indien er geen overeenstemming wordt bereikt of indien de schuldeiser geen voldoening heeft gekregen, wordt het geschil door de meest gerede partij voorgelegd aan de voorzitter van de bevoegde rechtbank van koophandel handelend in kort geding. De voorzitter bepaalt de zekerheid die de vennootschap moet stellen en de termijn waarbinnen dit dient te gebeuren, tenzij hij beslist dat geen zekerheid dient te worden gesteld.

Aan de vennoten mag geen uitkering of terugbetaling worden gedaan en geen vrijstelling van storting is mogelijk, zolang de schuldeisers, die tijdig hun rechten hebben doen gelden, geen voldoening hebben gekregen, tenzij hun eis bij rechterlijke beslissing werd afgewezen.

3.Het voormelde onder 2. is niet van toepassing op de kapitaalverminderingen ter aanzuivering van een geleden verlies of om een reserve te vormen tot dekking van een voorzienbaar verlies. De reserve die wordt gevormd om een voorzienbaar verlies te dekken, mag niet hoger zijn dan tien ten honderd van het geplaatste kapitaal na kapitaalvermindering. Behalve in geval van een latere vermindering van het kapitaal, mag deze reserve niet aan de vennoten worden uitgekeerd; ze mag slechts worden aangewend voor de aanzuivering van geleden verlies of tot verhoging van het kapitaal door omzetting van reserves.

4.Bij kapitaalvermindering zoals voorzien onder 3. mag het kapitaal worden verminderd tot beneden het in artikel 214 Wetboek van Vennootschappen vastgestelde bedrag. Zodanige vermindering heeft slechts gevolg op het ogenblik dat het kapitaal verhoogd wordt tot een niveau dan ten minste even hoog is als het in voormeld artikel 214 vastgestelde bedrag.

Artikel 34. Verlies van het maatschappelijk kapitaal.

Wanneer ten gevolge van geleden verlies het netto-actief gedaald is tot minder dan de helft van het maatschappelijk kapitaal, moet de algemene vergadering bijeenkomen binnen een termijn van twee maanden nadat het verlies is vastgesteld of krachtens wettelijke of statutaire bepalingen had moeten worden vastgesteld om, in voorkomend geval, volgens de regels die voor een statutenwijziging zijn gesteld, te beraadslagen en te besluiten over de ontbinding van de vennootschap en eventueel over andere in de agenda aangekondigde maatregelen. Het bestuursorgaan verantwoordt zijn voorstellen in een bijzonder verslag dat vijftien dagen voor de algemene vergadering ter beschikking van de vennoten wordt gesteld op de zetel van de vennootschap. Indien wordt voorgesteld de activiteit voort te zetten worden in het verslag de maatregelen uiteengezet die men overweegt te nemen tot herstel van de financiële toestand van de vennootschap.

Op dezelfde wijze wordt gehandeld wanneer het netto-actief ten gevolge van geleden verlies gedaald is tot minder dan een vierde van het kapitaal, met dien verstande dat de ontbinding plaatsheeft wanneer zij wordt goedgekeurd door een vierde gedeelte van de ter vergadering uitgebrachte stemmen.

Wanneer het netto-actief gedaald is tot beneden het bedrag van zesduizend tweehonderd euro

( ¬ 6.200) kan iedere belanghebbende de ontbinding van de vennootschap voor de rechtbank vorderen. TITEL ACHT: BOEKJAAR  WINSTVERDELING  INKOOP EIGEN AANDELEN Artikel 35. Boekjaar.- Jaarrekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 31/12/2012 - Annexes du Moniteur belge

Het boekjaar van de vennootschap gaat in op één januari en eindigt op eenendertig december van ieder jaar.

De zaakvoerders zijn verplicht elk jaar een inventaris alsmede een jaarrekening op te maken in de vorm en met de inhoud bepaald door de Koning. Die jaarrekening bestaat uit de balans, de resultatenrekening en de toelichting, en vormt een geheel. De jaarrekening moet binnen de zes maanden na de afsluitingsdatum van het boekjaar ter goedkeuring worden voorgelegd aan de algemene vergadering.

Met uitzondering van de kleine vennootschappen dienen de zaakvoerders van elke vennootschap op het einde van elk boekjaar een verslag op te stellen waarin zij rekenschap geven van hun beleid. Het jaarverslag dient de bepalingen te bevatten opgesomd in artikel 96 Wetboek van Vennootschappen.

De jaarrekening moet door toedoen van de zaakvoerders worden neergelegd bij de Nationale Bank van België, binnen de dertig dagen na goedkeuring. Indien de jaarrekening niet werd neergelegd zoals bepaald, wordt de door derden geleden schade, behoudens tegenbewijs, geacht voort te vloeien uit dit verzuim.

Tegelijk met de jaarrekening worden de stukken neergelegd opgesomd in artikel 100 Wetboek van Vennootschappen.

Artikel 36. Vorming van een reservefonds

Het batig saldo dat de balans aanwijst nadat alle lasten, kosten, provisies en afschrijvingen zijn afgetrokken, vormt de winst van de vennootschap. De algemene vergadering beslist over de bestemming van deze winst, rekening houdend met alle toepasselijke wettelijke bepalingen.

Jaarlijks houdt de algemene vergadering een bedrag in van ten minste een twintigste van de netto winst voor de vorming van een reservefonds. Deze verplichting houdt op wanneer het reservefonds een tiende van het maatschappelijk kapitaal heeft bereikt.

Artikel 37. Uitkeerbare winsten

Geen uitkering mag geschieden indien op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar het netto-actief, zoals dat blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of ten gevolge van de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte of, indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd. Onder netto-actief moet worden verstaan: het totaalbedrag van de activa zoals dat blijkt uit de balans, verminderd met de voorzieningen en schulden.

Elke uitkering die in strijd is met voorgaande bepaling moet door degenen aan wie de uitkering is verricht, worden terugbetaald indien de vennootschap bewijst dat zij wisten dat de uitkering in strijd met de voorschriften was of daarvan, gezien de omstandigheden, niet onkundig konden zijn.

Artikel 38. Verkrijging van eigen aandelen.

De vennootschap mag geen eigen aandelen verkrijgen behoudens bij beslissing van de algemene vergadering eenparig goedgekeurd door alle vennoten. De algemene vergadering bepaalt het maximum aantal te verkrijgen aandelen, de duur waarvoor de toestemming is verleend alsmede de minimum  en maximumwaarde van de vergoeding.

Met betrekking tot de verkrijging van eigen aandelen zijn de artikelen 321 tot en met 331 van het Wetboek van Vennootschappen van toepassing.

TITEL NEGEN: GESCHILLENREGELING.

Artikel 39. De uitsluiting.

Een of meer vennoten die gezamenlijk aandelen bezitten die dertig procent vertegenwoordigen van de stemmen verbonden aan het geheel van de bestaande aandelen, of aandelen waarvan de nominale waarde of de fractiewaarde dertig procent van het kapitaal van de vennootschap vertegenwoordigt, kunnen om gegronde redenen in rechte vorderen dat een vennoot zijn aandelen aan de eisers overdraagt. De vordering kan niet worden ingesteld door de vennootschap of door een dochteronderneming van de vennootschap.

Op deze uitsluiting zijn de bepalingen van de artikelen 334 tot en met 339 Wetboek van Vennootschappen toepasselijk.

Artikel 40. De uittreding

Iedere vennoot kan om gegronde redenen in rechte vorderen dat zijn aandelen worden overgenomen door de vennoten op wie deze gegronde redenen betrekking hebben.

Op deze uittreding zijn de artikelen 340 tot en met 342 Wetboek van Vennootschappen toepasselijk.

TITEL TIEN: ONTBINDING - VEREFFENING

Artikel 41. De ontbinding

Het voorstel tot ontbinding wordt toegelicht in een verslag dat door het bestuursorgaan wordt opgemaakt en dat vermeld wordt in de agenda van de algemene vergadering die zich over de ontbinding moet uitspreken. Bij dat verslag wordt een staat van activa en passiva gevoegd, die niet meer dan drie maanden voordien is vastgesteld.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 31/12/2012 - Annexes du Moniteur belge

De commissaris of, bij zijn ontstentenis, een bedrijfsrevisor of een externe accountant die door het bestuursorgaan wordt aangewezen, brengt over deze staat verslag uit en vermeldt inzonderheid of daarin de toestand van de vennootschap op volledige, getrouwe en juiste wijze is weergegeven.

Een afschrift van voormelde verslagen en de staat van activa en passiva wordt aan de vennoten verzonden.

Onverminderd de mogelijkheid tot gerechtelijke ontbinding kan de vennootschap slechts ontbonden worden door een besluit van de algemene vergadering volgens de regels voor een statutenwijziging.

Vóór de beslissing tot ontbinding van de vennootschap bij authentieke akte wordt vastgesteld, moet de notaris na onderzoek het bestaan en de externe wettigheid bevestigen van de rechtshandelingen en formaliteiten waartoe de vennootschap gehouden is. In de akte dienen de conclusies van de commissaris, bedrijfsrevisor of accountant overgenomen te worden.

De vennoten en de rechthebbenden of de rechtverkrijgenden kunnen de vereffening van de vennootschap niet vorderen, noch de verzegeling of de verdeling van het maatschappelijk bezit vorderen, noch op eender welke wijze ook tussenkomen in het bestuur van de vennootschap. Voor de uitoefening van hun rechten moeten zij zich houden aan de boeken en geschriften en aan de beslissingen van het bestuursorgaan en de algemene vergadering.

Artikel 42. De vereffening.

De algemene vergadering benoemt één of meerdere vereffenaars.

De vereffenaars treden evenwel pas in functie nadat de voorzitter van de rechtbank van koophandel is overgegaan tot de bevestiging van hun benoeming.

De vereffenaars beschikken over de meest uitgebreide bevoegdheden hun toegekend door de artikelen 186 en volgende van het Wetboek van vennootschappen.

De vereffenaars moeten de algemene vergadering van de vennoten bijeenroepen wanneer vennoten die één vijfde van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen het vragen en zij moeten de algemene vergadering van obligatiehouders bijeenroepen wanneer obligatiehouders die één vijfde van het bedrag van de in omloop zijnde obligaties vertegenwoordigen, het vragen.

De vereffenaars zenden in de zesde en de twaalfde maand van het eerste vereffeningsjaar een omstandige staat van de toestand van de vereffening over aan de griffie van de rechtbank van koophandel van het arrondissement waarin de vennootschap haar zetel heeft. Die staat vermeldt onder meer de ontvangsten, de uitgaven en de uitkeringen en geeft aan wat nog moet worden vereffend. Vanaf het tweede jaar van de vereffening wordt die omstandige staat slechts om het jaar aan de griffie overgezonden en bij het vereffeningsdossier gevoegd.

Onverminderd de rechten van de bevoorrechte schuldeisers, betalen de vereffenaars alle schulden naar evenredigheid en zonder onderscheid tussen opeisbare en niet opeisbare schulden, onder aftrek, wat deze betreft, van het disconto. Zij mogen echter op eigen risico eerst de opeisbare schulden betalen, ingeval de baten de lasten aanmerkelijk te boven gaan of de schuldvorderingen op termijn voldoende gewaarborgd zijn, onverminderd het recht van de schuldeisers om zich tot de rechtbank te wenden.

Vooraleer de vereffening wordt afgesloten leggen de vereffenaars het plan voor de verdeling van de activa onder de verschillende schuldeisers voor akkoord voor aan de rechtbank van koophandel van het arrondissement waarbinnen de vennootschap haar zetel heeft.

Na betaling van de schulden of consignatie van de nodige gelden om die te voldoen verdelen de vereffenaars onder de vennoten de gelden of waarden die gelijk verdeeld kunnen worden. Zij overhandigen hun de goederen die zij voor nadere verdeling hebben moeten overhouden.

Indien de vennootschap aan alle wettelijke voorwaarden voldoet, kan de ontbinding en vereffening plaatsvinden in één notariële akte.

TITEL ELF: SLOTBEPALINGEN

Artikel 43. Keuze van woonplaats

Alle zaakvoerders, commissarissen en vereffenaars, die hun woonplaats in het buitenland hebben, worden geacht voor de gehele duur van hun taak woonplaats te kiezen in de zetel van de vennootschap, waar hun alle dagvaardingen en kennisgevingen kunnen worden gedaan betreffende de zaken van de vennootschap en de verantwoordelijkheid van hun bestuur en hun controle.

Artikel 44.

Voor alles wat niet uitdrukkelijk in deze statuten geregeld is, wordt verwezen naar het Wetboek van Vennootschappen vastgesteld bij wet van zeven mei negentienhonderd negenennegentig, bekendgemaakt in het Belgisch Staatsblad van zes augustus negentienhonderd negenennegentig.

OVERGANGSBEPALINGEN

EERSTE BOEKJAAR

De vennootschap zal in toepassing van artikel 2, paragraaf 4 van het Wetboek van Vennootschappen rechtspersoonlijkheid verkrijgen vanaf de dag van de neerlegging van een uitgifte

14/07/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 26.06.2015, NGL 07.07.2015 15284-0349-017
19/08/2015
ÿþVoor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

mod 11.1

Í~_wilif (= 1 In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

NEERGELEGD 1 9 -CO- 2015

RECHTBANK VAN

KOOPHAeTE GENT

11011111111111111111101

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -19/08/2015 - Annexes du Moniteur belge Ondernemingsnr : 0508.732.435

Benaming (voluit) : CONCREET GRANITO

(verkort) :

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Abrahamstraat 8

9000 Gent

Onderwerp akte :WIJZIGING

Er blijkt uit de onderhandse notulen opgemaakt op 5 juni 2015 dat de aandeelhouders en de zaakvoerder onder

andere volgende besluiten hebben genomen :

"1.zetelverplaatsing van de vennootschap naar Auguste van ooststraat 19, 9050 Gentbrugge

2. de heer Lieven Goetinck verklaart zijn ontslag als zaakvoerder te verlenen wat door de vergadering aanvaard wordt en dit met onmiddellijke ingang. Kwijting wordt verleend voor zijn gevoerd bestuur,

3. Aanstelling als tweede zaakvoerder, de heer Jeroen Fiers, wonende te Tinnenpotstraat 11, 9000

Gent'

Voor beredeneerd uittreksel

P. Van Hoestenberghe

Geassocieerd notaris

-.~.....___





Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

22/07/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 24.06.2016, NGL 14.07.2016 16321-0139-017

Coordonnées
CONCREET GRANITO

Adresse
AUGUSTE VAN OOSTSTRAAT 19 9050 GENTBRUGGE

Code postal : 9050
Localité : Gentbrugge
Commune : GENT
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande