CONELL

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : CONELL
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 455.946.718

Publication

20/02/2014
ÿþBijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

Mal PDF 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ondememingsnr : 0455.946.718

Benaming (voluit) : Conell

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Oudenaardsesteenweg 378, 9420 Mere, België

(volledig adres)

Onderwerp(en) akte :Zetelverplaatsing bij beslissing zaakvoerders

Tekst :

Bij de bijzondere algemene vergadering gehouden op 06/01/2014 werd beslist de maatschappelijke zetel met onmiddelijke ingang te verplaatsen naar: Oudenaardsesteenweg 376 bus 2, 9420 Erpe-Mere

Zaakvoerder

Koen De Pauw

G1-t"EFFEm Fiº%:.:Gt-E t BANK" VAN KOOPHANDEL

1 1 FEB 2014

DENDMAC)NDE

Op de laatste biz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notans, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

14/01/2014
ÿþmod 11.1

!`. In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

F

11111111111.11]!111111111111f1111111

oz1z~~O~~t~t~:~

-3 JAN. 21314-

DENDULOND'E

nnexes du Moniteur belge

14/01/2014

Ondernemingsnr : 0455.946.718

Benaming (voluit) : CONELL

(verkort) :

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Oudenaardsesteenweg 380

9420Erpe-Mere

Onderwerp akte :KAPITAALVERHOGING - WIJZIGING DOEL

Uit een akte verleden voor notaris Stéphane MEERT te Erpe op 19 december 2013, blijkt dat volgende beslissingen werden genomen door de buitengewone algemene vergadering van vennoten:

Eerste Beslissing: Wijziging maatschappelijke zetel

De algemene vergadering beslist de maatschappelijke zetel te verplaatsen naar 9420 Erpe-Mere, Oudenaardsesteen-weg, 378.

Tweede beslissing: Wijziging doel

Met algemene stemmen ontslaat de vergadering de voorzitter van het voorlezen van het' verslag van de zaakvoerder dat het voorstel tot wijziging van het maatschappelijk doel toelicht, met' een samenvattende staat waarop het actief en passief van de vennootschap werd samengevat; afgesloten per 17 december 2013, hetzij minder dan drie maanden tevoren; ieder aanwezige vennoot erkent kennis te hebben genomen van dit verslag.

De vergadering beslist "de verkoop van brandstoffen" te schrappen uit het doel van de! vennootschap.

Derde beslissing: Vaststelling toekenning tussentijds brutodividend.

De vergadering stelt vast dat de vennootschap bij besluit van de bijzondere algemene! vergadering van 16 december 2013, in toepassing van het nieuwe artikel 537 WIB92, is overgegaan:! tot uitkering aan de aandeelhouders van een brutodividend ten bedrage van 80.000 euro, prarata; hun respectievelijk aandelenbezit.

Na inhouding van de roerende voorheffing ten bedrage van 8.000 euro werd aan de, aandeelhouders een nettodividend uitgekeerd van 72.000 euro, prarata hun respectievelijk aandelenbezit.

De aandeelhouders hebben tevens naar aanleiding van gemelde bijzondere algemene'. vergadering beslist om het netto te verkijgen bedrag geheel aan te wenden voor de volstorting van;, nagemelde inbreng in kapitaal, en dit in verhouding tot hun aandelenbezit.

Vierde Beslissing: Kapitaalverhoging,

De vergadering beslist het kapitaal te verhogen met tweeënzeventigduizend (72.000) euro,,! om het te brengen van achttienduizend zeshonderd (18.600) euro tot negentigduizend!! zeshonderd (90.600) euro, door inbreng in geld, in toepassing van het nieuwe artikel 537 WIB92 en ter uitvoering van de beslissing genomen bij gemelde bijzondere algemene vergadering, in het kapitaal van voormeld netto-dividend.

Deze kapitaalverhoging geschiedt zonder creatie van nieuwe aandelen, en wordt bij inschrijving volledig volstort.

Inschrijving - Afbetaling

Op deze kapitaalsverhoging werd onmiddellijk tegen pari ingeschreven in geld door de' aandeelhouders, prarata hun respectievelijk aandelenbezit, met volledige volstorting, zodat de vennootschap uit dien hoofde over een bedrag van tweeënzeventigduizend (72.000) euro beschikt.,

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

r

Lev

Deze inschrijving door de aandeelhouders geschiedt pro rata hun huidig aandeelhouderschap.

De instrumenterende Notaris bevestigt dat gemeld bedrag voorafgaandelijk aan deze akte gedeponeerd werd op een bijzondere rekening bij de Argenta Bank zoals blijkt uit een door voormelde financiële instelling op 18 december 2013 afgeleverd attest, dat aan de notaris werd overhandigd en in diens dossier bewaard zal blijven,

Viifde Beslissing: Wijziging statuten ingevolge kapitaalswiiziginq

De vergadering beslist de statuten te wijziging om het in overeenstemming te brengen met

het nieuwe bedrag van het kapitaal. Het artikel van de statuten met betrekking tot het maatschappelijk kapitaal wordt als volgt vervangen: "Het maatschappelijk kapitaal bedraagt negentigduizend zeshonderd (90.600) euro. Het wordt verdeeld in honderd (100) aandelen zonder nominale waarde.

Zesde Beslissing: Herschikking.

De vergadering beslist om de statuten de herschikken, te hernummeren en te coördineren

overeenkomstig het wetboek van vennootschappen en de hierboven genomen beslissingen;

TITEL I. BENAMING-ZETEI--DOEI--DUUR.

Artikel 1: Aard

De vennootschap heeft de vorm van een besloten vennootschap met beperkte

aansprakelijkheid onder de naam "CONELL".

Artikel 2: Zetel.

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 9420 Erpe-Mere, Oudenaardsesteenweg,

378.

Artikel 3: Doel.

De vennootschap heeft tot doel: de aankoop, invoer en uitvoer, de verwerking, de verkoop ïn het groot, halfgroot en klein, zowel in België als in het buitenland van allerhande auto-onderdelen, fietsen, motor- en bromfietsen, alle land en tuinbouwmachines, tevens alle wisselstukken en toebehoren en kledij hiervoor, de verkoop van smeermiddelen, snoep, dranken, diepvries- en rookartikelen, Het herstellen van fietsen, motor- en bromfietsen en alle land- en tuinbouwmachines. Het vervoer van goederen voor rekening

van derden,

Dit alles in de meest ruime zin, De vennootschap handelt hierbij voor eigen rekening, in consignatie, in commissie, als tussenpersoon of als vertegenwoordiger.

De opsomming is niet beperkend.

De vennootschap kan, binnen de perken van haar maatschappelijk doel, zowel in België als in het buitenland,

alle roerende, onroerende, financiële, industriële, commerciële of burgerrechtelijke verrichtingen doen.

Zij kan deelnemen bij wijze van inbreng, overdracht, samensmelting, inschrijving, participatie, financiële tussenkomst of op andere wijze in aile vennootschappen, ondernemingen, tijdelijke verenigingen of verrichtingen die een gelijkaardig of verwant doel hebben of die van aard zijn de verwezenlijking van haar doel te bevorderen,

Artikel 4 : Duur.

De vennootschap is aangegaan voor onbepaalde tijd.

TITEL 1l. KAPITAAL.

Artikel 5: Maatschappelilk kapitaal.

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt negentigduizend zeshonderd (90.600) euro. Het wordt verdeeld In honderd (100) aandelen zonder nominale waarde.

TITEL III. BESTUUR - VERTEGENWOORDIGING - TOEZICHT.

Behoudens hetgeen bepaald is in de artikelen 29, 30 en 31 van de statuten in geval de vennootschap slechts één vennoot telt, gelden de hiernavolgende regels,

Artikel 9: Bestuursorgaan.

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke of rechtspersonen, al dan niet vennoten.

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vast vertegenwoordiger, natuurlijke persoon, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van zaakvoerder in naam en vcor rekening van de rechtspersoon.

Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

Indien de vennootschap zelf tot bestuurderizaakvoerder wordt benoemd in een vennootschap, komt de bevoegdheid om een vaste vertegenwoordiger te benoemen tce aan het bestuursorgaan.

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

De zaakvoerders worden benoemd door de vennoten voor de tijdsduur door haar vast te stellen.

Artikel 12: Vertegenwoordigingsbevoegdheid.

ledere zaakvoerder afzonderlijk, ook wanneer er meerdere zijn, vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder.

De vennootschap wordt tevens rechtsgeldig verbonden door de bovengemelde bij bijzondere volmacht aangestelde vertegenwoordiger.

TITEL IV: ALGEMENE VERGADERING.

Behoudens hetgeen bepaald is in artikel 33 van deze statuten in geval de vennootschap slechts één vennoot telt, zijn de hiernavolgende bepalingen van toepassing op de algemene vergadering.

Artikel 15: Gewone, bijzondere en buitengewone algemene vergadering.

De gewone algemene vergadering van de vennoten, jaarvergadering genoemd, moet ieder jaar worden bijeengeroepen op negenentwintig mei te negentien uur.

Artikel 16: Bijeenroeping.

De zaakvoerder kan zowel een gewone algemene vergadering (jaarvergadering) als een bijzondere of een buitengewone algemene vergadering bijeenroepen.

Hij moet de jaarvergadering bijeenroepen op de bij de statuten bepaalde dag.

De zaakvoerder is verplicht een bijzondere of buitengewone algemene vergadering bijeen te roepen wanneer dit wordt gevraagd door de vennoten die samen ten minste één vijfde van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen.

Wanneer alle vennoten, obligatiehouders, certificaathouders, zaakvoerders en commissarissen aanwezig zijn of geldig vertegenwoordigd zijn, kan de algemene vergadering op geldige wijze beraadslagen en besluiten, zonder dat de formaliteiten inzake oproeping voorzien in het Wetboek van vennootschappen werden nageleefd, Deze algemene vergadering kan dan rechtsgeldig beraadslagen voor zover zij er unaniem mee instemt de algemene vergadering te houden zonder oproeping en akkoord gaat met de voorgestelde agenda.

Schriftelijke besluitvorming.

Met uitzondering van de beslissingen welke bij authentieke akte moeten worden verleden, kunnen de vennoten eenparig en schriftelijk alle besluiten nemen die tot de bevoegdheid van de algemene vergadering behoren.

Elektronische algemene vergadering

In de gevallen waarin de oproeping dit uitdrukkelijk bepaalt, hebben de aandeelhouders het recht om op afstand deel te nemen aan een gewone, bijzondere of buitengewone algemene vergadering door middel van een door de vennootschap ter beschikking gesteld elektronisch communicatiemiddel.

Dit elektronisch communicatiemiddel moet de aandeelhouder in staat stellen om rechtstreeks, gelijktijdig en ononderbroken kennis te nemen van de besprekingen tijdens de vergadering en om het stemrecht uit te oefenen met betrekking tot alle punten waarover de vergadering zich dient uit te spreken, alsook om deel te nemen aan de beraadslagingen en om zijn vraagrecht uitte oefenen.

In voorkomend geval bepaalt hetzij de oproeping, hetzij een door de aandeelhouder raadpleegbaar document waarnaar de oproeping verwijst (zoals bijvoorbeeld de website van de vennootschap) tevens op welke wijzen de vennootschap de hoedanigheid van aandeelhouder en de identiteit van de persoon die aan de vergadering wenst deel te nemen, zal controleren en waarborgen, alsook op welke wijze(n) zij zal vaststellen dat een aandeelhouder aan de algemene vergadering deelneemt en als aanwezig zal worden beschouwd. Daarnaast bevatten zowel de oproeping als de website van de vennootschap een heldere en nauwkeurige beschrijving van de procedures die de aandeelhouders dienen na te leven om op afstand deel te nemen aan de vergadering. Teneinde de veiligheid van het elektronische communicatiemiddel te waarborgen, kan de oproeping (of het document waarnaar de oproeping verwijst) tevens bijkomende voorwaarden stellen.

De aandeelhouders die in voorkomend geval op afstand willen deelnemen aan de algemene vergadering, dienen de formaliteiten te vervullen om tot de algemene vergadering te worden toegelaten.

Wanneer de aandeelhouders op afstand deelnemen aan de algemene vergadering, worden zij geacht aanwezig te zijn op de plaats waar de algemene vergadering wordt gehouden.

De notulen van de vergadering vermelden de eventuele technische problemen en incidenten die de deelname en/of stemming op afstand hebben verhinderd of verstoord,

Het op grond van dit artikel verleende recht om op afstand deel te nemen aan een algemene vergadering geldt niet voor de leden van het bureau, de bestuurders en de commissaris(sen). Artikel 17: Stemrecht,

Elk aandeel geeft recht op één stem, behoudens schorsing en binnen de wettelijke perken.

Op de laatste biz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

TITEL V. INVENTARIS - JAARREKENING.

Artikel 18: Boekjaar.

Het boekjaar van de vennootschap gaat in op één januari en eindigt op éénendertig

december van ieder jaar.

Artikel 19: Winstbestemming.

Het batig saldo dat de balans aanwijst nadat alle lasten, de algemene kosten, de nodige

provisies en de afschrijvingen zijn afgetrokken, evenals de te voorziene vennootschapsbelasting

maakt de zuivere winst van de vennootschap uit.

Van deze winst wordt minstens vijf ten honderd voorafgenomen om de wettelijke reserve te

vormen, totdat deze één tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

De algemene vergadering beslist over de verdere winstbestemming,

TITEL V1. ONTBINDING - VEREFFEN1NG.

Artikel 20: Ontbinding.

De vennootschap mag te allen tijde ontbonden worden door besluit van de algemene

vergadering, die beraadslaagt op de wijze vereist voor de wijziging aan de statuten.

Wanneer ten gevolge van geleden verlies het netto-actief gedaald is tot minder dan de helft van het maatschappelijk kapitaal, moet de algemene vergadering bijeenkomen binnen een termijn van ten hoogste twee maanden nadat het verlies is vastgesteld, of krachtens wettelijke of statutaire bepalingen had moeten worden vastgesteld, om, in voorkomend geval, volgens de regels die voor een statutenwijziging zijn gesteld, te beraadslagen en te besluiten over de ontbinding van de vennootschap en eventueel over andere in de agenda aangekondigde maatregelen.

De zaakvoerder verantwoordt zijn voorstellen in een bijzonder verslag dat vijftien dagen voor de algemene vergadering op de zetel van de vennootschap ter beschikking van de vennoten wordt gesteld.

Indien de zaakvoerder voorstelt de activiteiten voort te zetten, geeft hij in het verslag een uiteenzetting van de maatregelen, die hij overweegt te nemen tot herstel van de financiële toestand van de vennootschap. Dat verslag wordt in de agenda vermeld. Een afschrift daarvan wordt, samen met de oproepingsbrief, toegezonden aan de vennoten, commisaris(sen) en zaakvoerder(s). Op dezelfde wijze wordt gehandeld wanneer het netto-aktief tengevolge van geleden verlies gedaald is tot minder dan één vierde van het maatschappelijk kapitaal, met dien verstande dat de ontbinding plaatsheeft wanneer zij wordt goedgekeurd door een vierde gedeelte van de ter vergadering uitgebrachte stemmen,

Wanneer het netto-actief gedaald is tot beneden het bedrag overeenkomstig het Wetboek van vennootschappen, kan iedere belanghebbende de ontbinding van de vennootschap voor de rechtbank vorderen.

Artikel 22 : Vereffening.

Aile activa van de vennootschap worden gerealiseerd, tenzij de algemene vergadering anders beslist. Indien niet alle aandelen in dezelfde mate werden volstort, herstellen de vereffenaars het evenwicht, hetzij door bijkomende opvragingen te doen, hetzij door voorafgaandelijke betalingen te doen.

TITEL VII. BEPALINGEN VAN TOEPASSING INGEVAL DE VENNOOTSCHAP SLECHTS EEN VENNOOT TELT.

Artikel 24: Algemene beAalinq.

Alle bepalingen van onderhavige statuten zijn toepasselijk wanneer de vennootschap slechts één vennoot telt in zoverre ze niet strijdig zijn met de hierna gestelde regels betreffende de éénhoofdigheid.

Artikel 30: Ontslag.

Indien een derde tot zaakvoerder is benoemd, zelfs in de statuten en zonder beperking van duur, kart deze te aaien tijde ontslagen worden door de enige vennoot tenzij hij benoemd is voor een bepaalde duur of voor onbepaalde duur mits opzegging.

Artikel 31: Tegenstrijdiq belang.

11 In geval een derde tot zaakvoerder benoemd werd dan is artikel 10 van deze statuten toepasselijk.

Wanneer er meerdere zaakvoerders benoemd zijn waaronder de enige vennoot, dan is artikel 10 van deze statuten toepasselijk.

2/ Indien de zaakvoerder de enige vennoot is en hij voor die tegenstrijdigheid van belangen is geplaatst, kan hij de beslissing nemen of de verrichting doen, doch hij moet hierover bijzonder verslag uitbrengen in een stuk dat tegelijk met de jaarrekening wordt neergelegd.

Hij is gehouden, zowel ten aanzien van de vennootschap als van derden, tot vergoeding van de schade die voortvloeit uit een voordeel dat hij ten koste van de vennootschap onrechtmatig zou hebben verkregen.

Op de iaatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon tan aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mal 11.1



Indien de zaakvoerder de enige vennoot is, worden de tussen hem en de vennootschap gesloten overeenkomsten, tenzij het courante verrichtingen betreft die onder normale omstandigheden plaatsvinden, opgenomen in het hierboven bedoeld stuk.

VOOR GELIJKVORMIG UITTREKSEL.

BIJLAGEN:-afschrift van de akte-wijziging - coordinatie statuten; - verslagen zaakvoerder; -staat van

aktief en passief.

Getekend Heleen DECONINCK, Geassocieerd Notaris.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening

'voor

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

V

Bijlagen bij fiët Belgisch Staatsblad -14/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

06/06/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 29.05.2013, NGL 04.06.2013 13148-0023-012
16/07/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 29.05.2012, NGL 10.07.2012 12283-0498-014
08/09/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 30.05.2011, NGL 29.08.2011 11513-0281-014
29/09/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 30.06.2010, NGL 27.09.2010 10552-0233-014
13/07/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 29.05.2009, NGL 07.07.2009 09380-0224-015
01/07/2008 : ME. - JAARREKENING 31.12.2007, GGK 29.05.2008, NGL 27.06.2008 08300-0386-012
01/08/2007 : ME. - JAARREKENING 31.12.2006, GGK 29.05.2007, NGL 23.07.2007 07467-0318-011
05/07/2006 : ME. - JAARREKENING 31.12.2005, GGK 29.05.2006, NGL 03.07.2006 06393-1928-012
06/06/2005 : ME. - JAARREKENING 31.12.2004, GGK 30.05.2005, NGL 02.06.2005 05201-1419-012
15/06/2004 : GE178555
30/03/2004 : GE178555
25/06/2003 : GE178555
25/12/2001 : GE178555
15/07/2000 : GE178555
05/01/1996 : GE178555
29/09/1995 : GE178555

Coordonnées
CONELL

Adresse
OUDENAARDSESTEENWEG 378 9420 MERE

Code postal : 9420
Localité : Mere
Commune : ERPE-MERE
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande