CONEXUS PHARMA

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : CONEXUS PHARMA
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 538.611.801

Publication

24/02/2014
ÿþBijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Mod waal 11.1

li-ITEt I.

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie var deill+eË

RGELEC; D

'141\11TE.UR C3CLG.',E_-.

*1A0A96 5*

17 -02- 2014 p 7 FEB. 2014

C'r-fTE3Af~.~vfi VA }i

.GISCH STAATS~gPHANDEL TE ( ''T

Griffie

11

i

Ondernemingsnr : 0538.611.801

Benaming

(voluit) : Conexus Pharma

(verkort) :

Rechtsvorm :" naamloze vennootschap

Zetel : 9052 Gent, Technologiepark 4

(volledig adres)

Onderwerp akte : verbeterende publicatie

In correctie op de publicatie in het Belgisch Staatsblad van 24 september 2013 onder nummer 13145332,; naar aanleiding van de oprichting van voormelde naamloze vennootschap Conexus Pharma, verleden voor notaris Herbert Houben te Genk op 30 augustus 2013, worden de overgangs- en slotbepalingen zoals bepaald, in de voormelde publicatie rechtgezet, ten gevolge van een materiële vergissing en vervangen door volgende! tekst:

OVERGANGS en SLOTBEPALINGEN

1. Het eerste boekjaar begint vanaf de datum van neerlegging van een uittreksel uit de oprichtingsakte op de bevoegde griffie van de rechtbank van koophandel en eindigt op eenendertig december tweeduizend, veertien,

tje eerste jaarvergadering is vastgesteld op de tweede maandag van de maand mei 2015 om 10.00 uur.

2. Indien binnen twee jaar te rekenen vanaf de oprichting, dé vennootschap overweegt een: vermogensbestanddeel te verkrijgen van een bestuurder, een aandeelhouder of ander persoon bedoeld in: artikel 450 van het Wetboek van Vennootschappen tegen vergoeding van tenminste één/tiende gedeelte van: het geplaatst kapitaal, zal rekening gehouden worden met de bepalingen van artikel 445 tot en met 447 van het! Wetboek van Vennootschappen.

3. De comparanten verklaren dat de vennootschap bij toepassing van artikel 60 van het Wetboek van: Vennootschappen de verbintenissen overneemt die voor rekening en ten name van de vennootschap in oprichting zijn aangegaan. Deze overneming zef maar effect sorteren van zodra de vennootschap! rechtspersoonlijkheid heeft verkregen, De verbintenissen, aangegaan in de tussenperiode, zijn eveneens! onderworpen aan artikel 60 van het Wetboek van Vennootschappen, en dienen, eens de vennootschap; rechtspersoonlijkheid heeft, te worden bekrachtigd.

BENOEMINGEN

A. De comparanten hebben besloten, met eenparigheid van stemmen, het aantal bestuurders op 4 tel bepalen en te benoemen tot deze functie, voor een termijn van 6 jaar :

a) De heer REMANS André, voornoemd;

b) De heer REMON Jean Paul Louis Auguste, nationaalnummer 50041501531, wonende te 9090 Melle,! John Youngestraat 14;

c) de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid 'BEGON", voornoemd, van wie het! bestuursorgaan, de heer GONNISSEN Yves, voornoemd, heeft benoemd tot vaste vertegenwoordiger;

d) de besloten vennootsohap met beperkte aansprakelijkheid "GALENO", met zetel te 9840 De Pinte, Koning Leopoldlaan 36, BTW BE 0844.092.317 RPR Gent, van wie het bestuursorgaan de heer VOORSPOELS Jody, voornoemd, heeft benoemd tot vaste vertegenwoordiger.

Waarvan de bestuurders a), c) en d) hier aanwezig zijn en die verklaren te aanvaarden.

De vaste vertegenwoordigers worden belast met de uitvoering van de opdracht ais bestuurder in onderhavige vennootschap, in naam en voor rekening van hun respectievelijke bestuurder, voornoemd.

De vaste vertegenwoordigers zijn respectievelijk bestuurder en zaakvoerder in de besturende vennootschap, en dusdanig is aan de vereiste van artikel 61, §2 van het Wetboek van Vennootschappen voldaan.

De vaste vertegenwoordigers zullen burgerrechtelijk en strafrechtelijk verantwoordelijk zijn alsof zij zelf de betrokken opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zouden volbrengen.

De mandaten van bestuurders zijn onbezoldigd.

De bestuurders worden benoemd vanaf heden met dien verstande dat zij vanaf heden tot op de datum van neerlegging overeenkomstig de artikelen 67 en 68 van het Wetboek van Vennootschappen, zullen optreden als

Op de laatste blz. van ruik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Voor.

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

volmachtdragers van de gezamenlijke aandeelhouders en dat zij vanaf het ogenblik van deneerlegging zullen optreden als orgaan van de vennootschap overeenkomstig de bepalingen van de statuten en het Wetboek van Vennootschappen. Zij hebben de bevoegdheid om reeds voor de neerlegging over te gaan tot de benoeming van de voorzitter van de raad van bestuur en de gedelegeerd bestuurders overeenkomstig de bepalingen van de oprichtingsakte, welke benoemingen ook na de neerlegging zullen blijven gelden voor de rechtspersoon, onder voorbehoud van ontslag overeenkomstig de statuten en de wettelijke bepalingen.

B. De bestuurders, onmiddellijk hierna in raad van bestuur verenigd verklaren te benoemen

a) tot gedelegeerd-bestuurder belast met het dagelijks bestuur en de vertegenwoordiging met betrekking tot het dagelijks bestuur alsmede met de algemene vertegenwoordigingsbevoegdheid: de heer REMANS André, voornoemd.

VOOR ANALYTISCH UITTREKSEL (Get. Meester Herbert,Houben, notaris)

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

24/09/2013
ÿþ-'

Ondernemingsnr oSafJ. eo-1

Benaming

(voluit) Conexus Pharma

Rechtsvorm naamloze vennootschap

Zetel : 9052 Gent, Technologiepark 4

(volledig adres)

Onderwerø akte: Oprichting

Uittreksel uit de akte verleden op 30 augustus 2013 voor Meester Herbert Houban, notaris te 8wnk,

opgesteld voor registratie naar analogie van artikel 173 van het wetboek der re istrad uh\o . met als enig

doel neergelegd te worden op de griffie van de bevoegde reohtbank van koophandel, waarbij de buitengewone

algemene vergadering van de voormelde vennootschap, volgende beslissingen genomen heeft

Oprichters

1. De heer REMANS André Jan geboren te Genk up twintig september noyendenhpndm/dv0ffig,

echtgenoot van mevrouw ARKENS Martine Gilberte Maria, wonende te 3600 Genk, Winterslagstraat 31.

2. Mevrouw VAN HOLSBEEKE Greta Willy Modm, geboren te Ninove op vijf februari negentienhonderd vierenzestig, echtgenote van de heer WIGERINCK Piet Tom Bert Pau|, wonende te 2840 Rumo, Kardinaal Cardijnstraat 29.

Vertegenwoordigd door de heer REMANS André, vpprnoemd, en dit op basis van een onderhandse volmacht de dato 27 augustus 2013, die aan onderhavige akte gehecht zal blijven.

3. De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid naar Luxemburgs reoht^NOVELDEL^, met zetel te 1936 Luxemburg (Groot Hertogdom Luxemburg), Rue de la Liberté 13'15. ingeschreven in het handelsregister van rechtspersonen van Luxemburg onder het nummer RCS Luxembourg B 123 653 en met B.T.W.-nummer Lux 2006 2457 040. opgericht bij authentieke nkÍevodedon voor notaris Henri Hellinckx te Mersch (Luxemburg) op 13 december 2006, bekendgemaakt in het register te Mersch (Luxemburg) op 22 december 2006, volume 440, Folio 38 Case 2,

Vertegenwoordigd door de heer REMANS Andnü, voumoemd, en dit op basis van de onderhandse volmachten de dato 26 augustus 2013, die aan onderhavige akte gehecht zullen blijven.

4. De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "GALENO^, met zetel te 9840 De Pinte,

Koning Leo old| 36, BTW B 8 RPR G ht bij authentiekeuNevededanvonrnobydo

Jacques Hulsbosch te De Pinte o 29 februari 2012, gepubliceerd in de bijlagen tot het Bel isch Staatsblad van 13 maart 2012 onder nummer 12055370, en waarvan de statuten tot op heden nog niet gewijzigd zijn.

Vertegenwoordigd krachtens de statuten door enige zaakvoerder, de heer VOORSPOELS Jody,

not|onoo|nummær8QO42124322. wonende te 9840 De Pinte, Koning Leopoldlaan 36` benoemd ingevolge voormelde oprichtingsakte.

5. De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid ^REGON'', met zetel te 3700 Tongeren, Viséweg 368. BTW BE 0890.762.879. RPR Tungemen, opgericht bij authentieke akte verleden voor ondergetekende notaris op 09 juli 2007, gepubliceerd in de bijlag en tot het Belgisch Staatsblad van 19 juif 2007 onder nummer 07107029 en waarvan de statuten tot op heden nog niet gewijzigd zijn,

Vertegenwoordigd krachtens artikel 13 van haar statuten, door één van haar zaakvoerders, bevoegd alleen op te Óaden, te weten de heer GONN1SSEN Yveo, wonende te Tongeoen. Viséweg 388, benoemd ingevolge voormelde oprichtingsakte

Inschrijving op en volstorting van het kapitaal bevestiging storting bij instelling

Het geplaatste maats h kapitaal bedraagt éénenzestigduizend vijfhonderd euro (61.500 EUR) en is

verdeeld ln 10,000 stemgerechtigde aandelen zonder aanduiding van een nominale waarde.

Op deze aandelen is ingetekend door de oprichters, zoals hierna wordt uiteengezet. Ze hebben deze

aandelen volgestort door inbreng in geld.

Volstorting

Comparanten hebben verklaard en erkend dat elk aandeel volledig werd betuo|d, zodat het ganse kapitaal

volgestort is, en ter beschikking staat van de vennootschap.

' '_'_'_-------'__'-- ______ '_'__________ '-'-_____ -'------_'-' '-'-'_----_'

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van deperso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso

Naam en handtekening.

°

Moc=nx

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

NEERGELEGD

~3 ~C~. ^~ ~~y~

--.~

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/09/2013 - Annexes du Moniteur belge

, s .

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/09/2013 - Annexes du Moniteur belge Voormeld bedrag van 61.500,00 euro werd gedeponeerd op een bijzondere bankrekening geopend bij KBC

Bank op naam van de vennootschap in oprichting.

Dit bankattest, gedateerd op 29 augustus 2013, werd als bewijs van de storting bij mij, instrumenterende

notaris, in het dossier bewaard, Ondergetekende notaris heeft bevestigd dat het gestorte kapitaal werd

gedeponeerd overeenkomstig de bepalingen van het Wetboek van vennootschappen.

Rechtsvorm - Naam

De vennootschap heeft de rechtsvorm van een naamloze vennootschap.

De naam van de vennootschap luidt "Conexus Pharma".

Zetel

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 9052 Gent, Technclogiepark 4.

Hij kan zonder statutenwijziging door een beslissing van de raad van bestuur overgebracht worden naar

elke andere plaats in België binnen het Nederlandse taalgebied of het tweetalig gebied Brussel hoofdstad.

Elke verplaatsing van de zetel van de vennootschap zal bekendgemaakt worden in de Bijlage tot het

Belgisch Staatsblad.

De raad van bestuur mag ook bijhuizen, filialen, administratieve zetels, uitbatingen, agentschappen,

kantoren en bewaarplaatsen oprichten in België en in het buitenland, mits inachtneming van de taalwetgeving

betreffende de exploitatiezetels.

Doel

De vennootschap heeft tot doel in België en in het buitenland, zowel in eigen naam en voor eigen rekening

als in naam en voor rekening van derden, alleen of in samenwerking met derden:

1. Het uitvoeren van alle vormen van onderzoek en ontwikkeling op biologische producten, chemische producten, farmaceutische producten, cosmeticaproducten, dieetvoeding en alle aanverwante producten, de productie en commercialisatie van de resultaten daarvan. De vennootschap zal aile burgerlijke, industriële, commerciële, financiële, roerende en onroerende handelingen mogen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar doel, die van aard zijn de verwezenlijking ervan te vergemakkelijken of uit te breiden, en die daartoe noodzakelijk, nuttig of zelfs alleen maar bevorderend zijn~

2. Het uitvoeren van onderzoek en ontwikkeling naar nieuwe geneesmiddelen en nieuwe toedieningsvormen, de productie en commercialisatie van de resultaten daarvan.

3. Het verwerven, vervreemden, uitbaten, te gelde maken, commercialiseren en beheren van alle intellectuele eigendommen, eigendoms- en gebruiksrechten, merken, brevetten, tekeningen, licenties enzovoort.

4. Het nemen van participaties onder eender welke vorm In alle bestaande of nog op te richten vennootschappen en ondernemingen.

5. Advies, bijstand, en know-how verlenen in alle domeinen waarin zij competent is, zoals ontwikkeling, onderzoek, design, marketing, promotie, handel in productie, secretariaat, bedrijf- en financieel beheer, en al wat daarmede rechtstreeks of onrechtstreeks verband houdt.

6. Groot- en kleinhandel, aankoop en verkoop van biologische producten, chemische producten, farmaceutische producten, cosmeticaproducten, dieetvoeding en alle aanverwante producten.

De vennootschap mag daarenboven belangen nemen, hetzij door deelneming, inbreng of elke andere wijze in alle vennootschappen, ondernemingen, economische samenwerkingsverbanden, die een gelijkluidend, aanvullend of soortgelijk doel nastreven, of die van aard zijn de ontwikkeling van haar onderneming te bevorderen.

De vennootschap mag ten voordele van derden tevens alle waarborgen toestaan, alle roerende goederen verpanden, alle onroerende goederen met hypotheek bezwaren. De vennootschap mag optreden als bestuurder, volmachtdrager, mandataris of vereffenaar in andere vennootschappen, zich borg stellen voor derden, bestuurders en aandeelhouders, evenals hun leningen, voorsohotten en kredieten toestaan, behoudens de wettelijke beperkingen terzake.

Duur

De vennootschap bestaat voor een onbeperkte duur vanaf haar oprichting en verkrijgt de rechtspersoonlijkheid vanaf de datum van neerlegging van een uittreksel uit deze akte ter griffie van de rechtbank van koophandel.

Kapitaal

Het geplaatste kapitaal van de vennootschap bedraagt éénenzestigduizend vijfhonderd euro (61.500,00 EUR) en is vertegenwoordigd door 10.000 aandelen zonder nominale waarde.

Bestuur en vertegenwoordiging.

De vennootschap wordt bestuurd door een raad van bestuur, ten minste bestaande uit het minimum aantal leden door de wet voorzien. De bestuurders zijn al dan niet aandeelhouders.

Wanneer een rechtspersoon tot bestuurder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vast vertegenwoordiger, natuurlijk persoon, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van bestuurder in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

Voor de benoeming en de beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

Behalve bij herverkiezing mogen de opdrachten van bestuurders de termijn van zes jaar niet overschrijden.

Ieder lid van de raad van bestuur kan ontslag nemen door schriftelijke kennisgeving aan de raad van bestuur.

Een bestuurder is verplicht na zijn ontslag zijn opdracht verder te vervullen totdat redelijkerwijze in zijn vervanging kan worden voorzien,

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/09/2013 - Annexes du Moniteur belge

De vennootschap wordt in en buiten rechte geldig vertegenwoordigd

- hetzij door één gedelegeerd bestuurder;

- hetzij door twee bestuurders die samen optreden;

- hetzij door de meerderheid van de raad van bestuur ;

- hetzij binnen hun bevoegdheidssfeer, door de personen gelast met het dagelijks bestuur ;

- hetzij binnen de perken van hun mandaat, door de bijzondere gevolmachtigden.

Algemene vergadering

Elk jaar op de tweede maandag van de maand mei om 10.00 uur of, indien die dag een wettelijke feestdag

is, op de eerstvolgende werkdag, zal de gewone algemene vergadering gehouden worden in de

maatschappelijke zetel, of op een andere plaats aangeduid in de bijeenroeping.

Stemrecht.

a) Elk aandeel geeft recht op één stem. Op elke algemene vergadering wordt een aanwezigheidslijst bijgehouden. De vergadering stelt vast dat zij regelmatig is bijeengeroepen.

Vervulling van de formaliteiten voor de bijeenroeping van de vergadering en voor de toelating tot de vergadering is evenwel niet vereist, wanneer de houders van alle aandelen aanwezig zijn en met eenparigheid van stemmen de agenda vaststellen waarover zij ter vergadering zullen beraadslagen en besluiten.

De algemene vergadering besluit op geldige wijze ongeacht het aantal aanwezige of vertegenwoordigde deel van het maatschappelijk kapitaal, behoudens in de gevallen waarvoor de wet een aanwezigheidsquorum voorziet.

In de algemene vergadering worden de besluiten genomen bij gewone meerderheid van stemmen, tenzij de wet een bijzondere meerderheid voorziet.

Bij staking van stemmen is het voorstel verworpen.

b) de aandeelhouder die niet persoonlijk op een algemene vergadering zal kunnen aanwezig zijn, mag zich door een lasthebber laten

vertegenwoordigen.

De lasthebber moet zelf geen stemgerechtigde aandeelhouder zijn.

Boekjaar.

Het maatschappelijk boekjaar begint op 1 januari en eindigt op eenendertig december van ieder jaar.

Elk jaar maken de bestuurders een inventaris en de jaarrekening op. Die jaarrekening bestaat uit de balans, de resultatenrekening en de toelichtingen, en vormt één geheel. De raad van bestuur stelt een verslag op, "jaarverslag" genoemd, voor zover dit wettelijk verplicht is.

De bestuurders leggen binnen de dertig dagen na de goedkeuring van de jaarrekening door de algemene vergadering, de in de artikelen 98 en 100 van het Wetboek van Vennootschappen genoemde documenten neer bij de Nationale Bank van België.

Bestemming van de winst

Jaarlijks wordt de netto winst een bedrag van tenminste één/twintigste afgenomen voor de vorming van een reservefonds ; de verplichting tot deze afneming houdt op wanneer het reservefonds éénitiende van het maatschappelijk kapitaal heeft bereikt.

Het saldo van de winst wordt aangewend volgens de beslissing van de algemene vergadering, mits inachtneming van de beperkingen voorzien in artikel 617 van het Wetboek van Vennootschappen.

Wijze van vereffening.

Na aanzuivering van alle schulden, lasten en kosten van vereffening of na consignatie van de nodige gelden om die te voldoen, verdelen de vereffenaars het netto-actief, in geld of in effecten, onder de aandeelhouders naar verhouding van het aantal aandelen dat zij bezitten.

De goederen die nog in natura aanwezig zijn worden op dezelfde wijze verdeeld.

Indien niet op alle aandelen in dezelfde mate is gestort, moeten de vereffenaars, alvorens over te gaan tot de verdeling, het evenwicht herstellen door alle aandelen op volstrekte voet van gelijkheid te stellen, hetzij door bijkomende stortingen te vragen ten laste van de aandelen waarop niet voldoende werd gestort, hetzij door voorafgaande terugbetalingen, in geld of effecten, ten bate van de in een hogere verhouding volgestorte aandelen.

Als er aandelen zonder stemrecht bestaan, dient het netto-actief bij voorrang aangewend te worden voor de terugbetaling van de inbreng in het kapitaal, in voorkomend geval verhoogd met de uitgiftepremie betreffende deze aandelen.

OVERGANGS- EN SLOTBEPALINGEN

Eerste jaarvergadering - eerste boekjaar

Het eerste boekjaar begint vanaf de datum van neerlegging van een uittreksel uit de oprichtingsakte op de bevoegde griffie van de rechtbank van koophandel en eindigt op eenendertig december tweeduizend dertien. De eerste jaarvergadering is vastgesteld op de tweede maandag van de maand mei 2015 om 10.00 uur.

2. indien binnen twee jaar te rekenen vanaf de oprichting, de vennootschap overweegt een vermogensbestanddeel te verkrijgen van een bestuurder, een aandeelhouder of ander persoon bedoeld in artikel 450 van het Wetboek van Vennootschappen tegen vergoeding van tenminste één/tiende gedeelte van het geplaatst kapitaal, zal rekening gehouden worden met de bepalingen van artikel 445 tot en met 447 van het Wetboek van Vennootschappen.

3. De comparanten verklaren dat de vennootschap bij toepassing van artikel 60 van het Wetboek van Vennootschappen de verbintenissen overneemt die voor rekening en ten name van de vennootschap in oprichting zijn aangegaan sedert 1 juli 2012. Deze overneming zal maar effect sorteren van zodra de Vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft verkregen. De verbintenissen, aangegaan in de tussenperiode, zijn

eveneens onderworpen aan artikel 60 van het Wetboek van Vennootschappen, en dienen, eens de

vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft, te worden bekrachtigd.

BENOEMINGEN

A. De comparanten hebben besloten, met eenparigheid van stemmen, het aantal bestuurders op 4 te bepalen en te benoemen tot deze functie, voor een termijn van 6 jaar

a) De heer REMANS André, voornoemd;

b) De heer REMON Jean Paul Louis Auguste, wonende te 9090 Melle, John Youngestraat 14;

c) de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "REGON", voornoemd, van wie het bestuursorgaan, de heer GONNISSEN Yves, voornoemd, heeft benoemd tot vaste vertegenwoordiger;

d) de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "GALENO", met zetel te 9840 De Pinte, Koning Leopoldlaan 36, BTW BE 0844,092.317 RPR Gent, van wie het bestuursorgaan de heer VOORSPOELS Jody, voornoemd, heeft benoemd tot vaste vertegenwoordiger.

Waarvan de bestuurders a), c) en d) hier aanwezig zijn en die verklaren te aanvaarden.

De vaste vertegenwoordigers worden belast met de uitvoering van de opdracht als bestuurder in onderhavige vennootschap, in naam en voor rekening van hun respectievelijke bestuurder, voornoemd.

De vaste vertegenwoordigers zijn respectievelijk bestuurder en zaakvoerder in de besturende vennootschap, en dusdanig is aan de vereiste van artikel 61, §2 van het Wetboek van Vennootschappen voldaan.

De vaste vertegenwoordigers zullen burgerrechtelijk en strafrechtelijk verantwoordelijk zijn alsof zij zelf de betrokken opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zouden volbrengen.

De mandaten van bestuurders zijn onbezoldigd.

De bestuurders worden benoemd vanaf heden met dien verstande dat zij vanaf heden tot op de datum van neerlegging overeenkomstig de artikelen 67 en 68 van het Wetboek van Vennootschappen, zullen optreden als volmachtdragers van de gezamenlijke aandeelhouders en dat zij vanaf het ogenblik van de neerlegging zullen optreden als orgaan van de vennootschap overeenkomstig de bepalingen van de statuten en het Wetboek van Vennootschappen. Zij hebben de bevoegdheid om reeds voor de neerlegging over te gaan tot de benoeming van de voorzitter van de raad van bestuur en de gedelegeerd bestuurders overeenkomstig de bepalingen van de oprichtingsakte, welke benoemingen ook na de neerlegging zullen blijven gelden voor de rechtspersoon, onder voorbehoud van ontslag overeenkomstig de statuten en de wettelijke bepalingen.

B. De bestuurders, onmiddellijk hierna in raad van bestuur verenigd verklaren te benoemen

a) tot gedelegeerd-bestuurder belast met het dagelijks bestuur en de vertegenwoordiging met betrekking tot het dagelijks bestuur alsmede met de algemene vertegenwoordigingsbevoegdheid: de heer REMANS André, voornoemd.

VOOR ANALYTISCH UITTREKSEL

(Get. Meester Herbert Houben, notaris)

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/09/2013 - Annexes du Moniteur belge

01/08/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 09.05.2016, NGL 29.07.2016 16361-0452-010

Coordonnées
CONEXUS PHARMA

Adresse
TECHNOLOGIEPARK 4 9052 ZWIJNAARDE

Code postal : 9052
Localité : Zwijnaarde
Commune : GENT
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande