CONFECTIE G. BULTE

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : CONFECTIE G. BULTE
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 401.005.819

Publication

25/04/2014
ÿþ Mo d Word 11.1

j In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

111111,111111RIJI11111

be a

st

NEERGELEGD

1 4 -04- Mt

RECHTBANK VAN

" KOQPHANDlatifitE GENT

Ondernemingsnr : 0401005819

Benaming

(voluit) : CONFECTIE G. BULTÉ

(verkort) :

Rechtsvorm: Naamloze Vennootschap

Zetel: Hendrik Consciencelaan 6, 9960 Waarschoot

(volledig adres)

Onderwerp akte KAPITAALVERHOGING - OMZETTING

Uit een proces-verbaal van de buitengewone algemene vergadering van de aandeelhouders van de naamloze vennootschap "CONFECTIE G. BULTÉ" waarvan de zetel gevestigd is te 9950 Waarschoot, Hendrik Consciencelaan 6, opgemaakt door Meester Frank De Raedt, notaris ter standplaats Waarschoot, zaakvoerder van de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Notaris Frank De Rue, met maatschappelijke zetel te 9950 Waarschoot, Schoolstraat 60, ingeschreven in het rechtspersonenregister te Gent met als ondememingsnummer 0821.838.834, op 31 maart 2014, neergelegd ter registratie, blijkt dat de vergadering volgende besluiten heeft genomen met eenparigheid van stemmen:

EERSTE BESLUIT

De vergadering heeft beslist het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap te verhogen met een bedrag van tweeduizend tweehonderd euro (E 2.200,00) om het te brengen van driehonderd vijftig duizend euro (E 350.000,00) op driehonderd tweeënvijftig duizend tweehonderd euro (E 352.200,00).

De vergadering heeft beslist dat deze kapitaalverhoging zal gerealiseerd worden door een inbreng in speciën en door de creatie van tien (10) nieuwe aandelen, zonder aanduiding van nominale waarde, die elk een gelijk gedeelte van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen.

De vergadering heeft beslist dat deze nieuwe aandelen dezelfde rechten en voordelen zullen genieten als de bestaande aandelen en zullen delen in de winsten van de vennootschap vanaf de datum van onderschrijving.

De vergadering heeft beslist dat op de nieuwe aandelen dient ingeschreven te worden tegen de fractiewaarde van (afgerond) tweehonderd twintig euro (¬ 220,00) per aandeel.

INSCHRIJVING  VOLSTORTING

En onmiddellijk werd op de tien (10) nieuwe aandelen ingeschreven door de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "FIRMAR", waarvan de maatschappelijke zetel gevestigd is te 9950 Waarschoot, Hendrik Consciencelaan 6, De vennootschap is ingeschreven in het Rechtspersonenregister te Gent met als ondernemingsnummer 0464.265.061, hetzij voor een totaal bedrag van tweeduizend tweehonderd euro, (E 2.200,00),

Door de inschrijver werd een totaal bedrag gestort van tweeduizend tweehonderd euro. (¬ 2.200,00).

De inschrijver is bijgevolg op de door haar ingeschreven aandelen niets meer verschuldigd.

Tot bewijs van de gedane storting heeft de inschrijver ons, notaris, een bankattest overhandigd, uitgaande van de AXA Bank met zetel te Berchem waaruit blijkt een bedrag werd gestort van tweeduizend tweehonderd euro (¬ 2.200,00) op een speciale rekening geopend op naam van de vennootschap onder nummer BE47 7512 0631 3380.

Het bankattest is gedateerd op 1 april 2014 en zal door ons, notaris, in het vennootschapsdossier bewaard worden.

TWEEDE BESLUIT

De vergadering heeft vastgesteld en heeft de notaris verzocht akte te nemen van het feit dat de kapitaalverhoging werd gerealiseerd en dat het kapitaal van de vennootschap werd verhoogd tot driehonderd tweeënvijftig duizend tweehonderd euro (E 352.200,00) en wordt vertegenwoordigd door duizend zeshonderd (1.600) gelijke aandelen, zonder aanduiding van nominale waarde, die elk een gelijk gedeelte van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen.

DERDE BESLUIT

Ingevolge de gerealiseerde kapitaalverhoging heeft de vergadering beslist artikel vijf van de statuten te wijzigen om de tekst van dit artikel te vervangen door een nieuwe tekst, luidend als volgt:

"Artikel5,KapItaat,

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/04/2014 - Annexes du Moniteur belge z Het geplaatste kapitaal bedraagt driehonderd tweeënvijftig duizend tweehonderd euro (¬ 362.200,00).

Het wordt vertegenwoordigd door duizend zeshonderd (1.600) gelijke aandelen, zonder aanduiding van nominale waarde, die elk een gelijke gedeelte van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen."

VIERDE BESLUIT

De vergadering heeft kennis genomen van het bijzonder verslag uitgebracht door de bestuurders van de vennootschap met uiteenzetting van de redenen die ertoe aanleiding geven de omzetting in een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid aan de beslissing van de algemene vergadering voor te leggen. Het verslag is gedateerd op 20 januari 2014.

Dit verslag wordt samen met de staat van activa en passive van de vennootschap opgemaakt op 31 december 2013 door de vergadering goedgekeurd,

De vergadering heeft beslist het verslag goed te keuren opgemaakt de heer Koen Van Eupen, bedrijferevisor, optredend namens Verscheiden  Walkiers & Co, Bedrijfsrevisoren BV CVBA met kantoor te Antwerpen, aangesteld door de bestuurders.

Dit verslag is gedateerd op 27 maart 2014.

De besluiten van dit verslag luiden letterlijk als volgt:

7. CONCLUSIES

Ondergetekende, Verscheiden  Walkiers & Co, Bedrijfsrevisoren BV CVBA, kantoorhoudend te 2000 Antwerpen, Schaliënstraat 3 (RPR 0453.925.059), vertegenwoordigd door de heer Koen van Eupen, bedrijfsrevisor, aangesteld op 19 december 2013 door de Raad van Bestuur van de NV Confectie G. Bulté, met maatschappelijke zetel te 9950 Waarschoot, Hendrik Consciencelaan 6, ingeschreven in het rechtspersonenregister met ondememingsnummer 0401.005.819, gekend op de Rechtbank te Gent, met als opdracht het verslag op te stellen, voorgeschreven bij artikel 777 W; Ven n., bij de omzetting in een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, verklaart dat:

- onze werkzaamheden er enkel op gericht zijn na te gaan of er enige overwaardering van het nettoactief, zoals dat blijkt uit de staat van activa en passive per 31 december 2013 die onder de verantwoordelijkheid van het bestuursorgaan van de vennootschap werd opgesteld, heeft plaatsgehad;

- uit onze werkzaamheden, uitgevoerd overeenkomstig de contralenormen van het instituut van de Bedrijfsrevisoren inzake het verslag op te stellen bij de omzetting van een vennootschap, en waarbij een beperkte controle van de boekhoudkundige staat werd uitgevoerd, niet is gebleken dat er enige overwaardering van het netto actief heeft plaatsgehad;

- het nettoactief per 31 december 2013 niet kleiner is dan het in voornoemde staat opgenomen kapitaal van ¬ 350.000,00.

Dit verslag werd opgemaakt ingevolge artikel 777 W. Venn. En mag niet voor andere doeleinden worden aangewend.

Antwerpen, 27 maart 2014.

Verscheiden  Walkiers & Co, Bedrijfsrevisoren BV CVBA,

Vertegenwoordigd door:

(getekend)

Koen van Eupen,

Bedrijfsrevisor.'

Beide verslagen zullen samen met een uittreksel uit dit proces-verbaal neergelegd worden ter griffie van de bevoegde Rechtbank van Koophandel.

VIJFDE BESLUIT

De vergadering heeft kennis genomen van het ontslag als bestuurder van de naamloze vennootschap aangeboden door:

1/De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "FIRMAR", voormeld.

2/De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "H.R.S.", met maatschappelijke zetel te 9930 Zomergem, 't Lindeken 34 De vennootschap is ingeschreven in het Rechtspersonenregister te Gent met als ondememingsnummer 0460.687.345.

3/De heer Bulté Thomas, wonend te 9950 Waarschoot, Arisdonk 118.

4/Mevrouw Cauwels Marie-Joseé, wonend te 9950 VVaarschoot, Hendrik Consciencelaan 74.

De vergadering heeft beslist deze ontslagen te aanvaarden en aan de ontslagnemende bestuurders algehele en definitieve kwijting te verlenen voor het door hen gevoerde beleid.

ZESDE BESLUIT

De vergadering heeft beslist de naamloze vennootschap om te zetten in een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid met dien verstande dat de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid ontstaan uit de omzetting geen nieuwe vennootschap is, doch wel de loutere voortzetting onder een andere rechtsvorm van de tot op heden bestaande naamloze vennootschap,

De vennootschap behoudt dezelfde zetel en er wordt geen enkele wijziging gebracht aan het kapitaal, noch aan de reserves, noch aan de bedragen van de actieve en passieve rekeningen zoals ze voorkomen in de staat afgesloten per 31 december 2013, behalve voor wat betreft de wijzigingen aangebracht door onderhavige algemene vergadering.

Alle verrichtingen die sedert 31 december 2013 door de naamloze vennootschap werden gedaan worden aangezien als zijnde verricht voor rekening van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid. ZEVENDE BESLUIT

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

Na de omzetting van de rechtsvorm van de vennootschap in een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid heeft de vergadering beslist de statuten van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid vast te stellen als volgt:

Rechtsvorm, naam, zetel:

De vennootschap heeft de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid. Zij draagt de benaming: "CONFECTIE G. BULT".

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 9950 Waarschoot, Hendrik Consciencelaan 6.

De zetel kan zonder statutenwijziging in het Nederlandstalig gedeelte van België of in het tweetalig gebied Brussel-Hoofdstad worden overgebracht, bij eenvoudig besluit van de zaakvoerders dat wordt gepubliceerd in de bijlage tot het Belgisch Staatsblad.

Bij eenvoudige beslissing van de zaakvoerders kan de vennootschap zowel in België als in het buitenland bijhuizen, agentschappen, depots of exploitatiezetels oprichten,

Duur:

De vennootschap wordt opgericht voor onbepaalde duur.

Doel:

De vennootschap heeft tot doel:

De fabricage, aan- en verkoop in het groot, half-groot en klein, van allerhande kleding-, mode- en onderhoudsartikelen, damesconfectie, breigoederen.

Deze verklaring is opsommend maar niet beperkend.

De vennootschap zal alle roerende en onroerende goederen, materiaal en inrichting mogen aankopen, in pacht nemen, huren, bouwen, verkopen of ruiten.

De vennootschap zal door middel van inbreng, versmelting, inschrijving, e om het even welke andere wijze, mogen deelnemen aan alle ondernemingen, verenigingen, vennootschappen, die een gelijksoortig of bijhorend doel nastreven of die eenvoudig nuttig zijn tot de algehele of gedeeltelijke verwezenlijking van haar maatschappelijk voorwerp.

In het algemeen zal de vennootschap aile commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen mogen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk verband met haar maatschappelijk dcel of die van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan te vergemakkelijken of uit te breiden.

Kapitaal, aandelen:

Het geplaatste kapitaal bedraagt driehonderd tweeënvijftig duizend tweehonderd euro (¬ 352.200,00).

Het wordt vertegenwoordigd door duizend zeshonderd (1.600) gelijke aandelen, zonder aanduiding van nominale waarde, die elk een gelijke gedeelte van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen.

Bestuur

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, al da niet vennoten. Elke aandeelhouder die vijfentwintig procent van de aandelen bezit of meer heeft het recht om één zaakvoerder aan te stellen.

Wanneer een rechtspersoon aangewezen wordt tot zaakvoerder, benoemt deze onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger die belast wordt met de uitvoering van de opdracht in naam en voor rekening van de rechtspersoon. Deze laatste mag zijn vertegenwoordiger niet ontslaan zonder tegelijk een opvolger te benoemen. Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

Bij de omzetting van de vennootschap in een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid werd aangesteld tot statutaire zaakvoerder voor de duur van de vennootschap:

-de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid 'FIRMAR" met maatschappelijke zetel te 9950 Waarschoot, Hendrik Consciencelaan 6, vertegenwoordigd door de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "LOC Butté" met maatschappelijke zetel te 9030 Gent, Mariakerke, Groenestaakstraat 42, vertegenwoordigd door de heer Bulté Mark, wonende te 9030 Gent, Mariakerke, Groenestaakstraat 42, met nationaal nummer 580325 211 84.

-de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "H.R.S," met maatschappelijke zetel te 9930 Zomergem, 't Lindeken 34, vertegenwoordigd door de heer De Smet Bart, wonend te 9930 Zomergem, 't Lindeken 34, met nationaal nummer 650530 207 02.

De statutaire zaakvoerders kunnen enkele worden ontslagen bij beslissing van een buitengewone algemene vergadering, gehouden voor een notaris, genomen met unanimiteit van stemmen.

Voorgaande regel geldt mutatis mutandis voor de vervanging van de statutaire zaakvoerder  opvolgers zolang zij niet in functie zijn getreden.

Indien een statutaire zaakvoerder afwezig is gedurende twaalf maanden of ongeneeslijk ziek zou zijn, kan hij worden ontslagen na vaststelling door drie geneesheren.

Alle niet statutair aangestelde zaakvoerders kunnen ten allen tijde worden ontslagen door de algemene vergadering beslissend met een gewone meerderheid der aanwezige of vertegenwoordigde stemmen p de vergadering.

Het mandaat van zaakvoerder is onbezoldigd, tenzij bij de benoeming of nadien anders wordt beslist Regeling die van toepassing is zolang de in de oprichtingsakte aangestelde statutaire zaakvoerders in functie zijn.

De bij de oprichting aangestelde statutaire zaakvoerders hebben de meest uitgebreide machten om in aile omstandigheden namens de vennootschap alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn tot de verwezenlijking van het doel van de vennootschap. Met uitzondering van documenten incasso vreave,

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

documentaire kredieten zal voor elke investeringsbeslissing met een waarde boven de vijftig duizend euro 50.000,00) de handtekening van twee zaakvoerders noodzakelijk zijn.

Regeling die van toepassing is indien er een statutaire zaakvoerder én meerdere zaakvoerders zijn.

Het bestuursorgaan heeft de meest uitgebreide machten om in aile omstandigheden namens de vennootschap alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn tot de verwezenlijking van het doel van de vennootschap, behoudens die handelingen waarvoor volgens het Wetboek van Vennootschappen alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Taakverdeling tussen diverse zaakvoerders evenmin als kwalitatieve of kwantitatieve bevoegdheidsbeperkingen die de algemene vergadering bij de benoeming zou opleggen, zijn niet tegenwerpelijk aan of door derden.

Ingeval er slecht één zaakvoerder is aangesteld, dan neemt deze aile beslissingen naar eigen inzicht. Ingeval er twee zaakvoerders zijn aangesteld, dan zullen zij gezamenlijk bestuur voerere Zij worden evenwel geacht een college te zijn voor de toepassing van artikel 259 van het Wetboek van Vennootschappen.

Ingeval er drie of meer zaakvoerders zijn aangesteld, dan vormen zij een college van zaakvoerders dat beraadslaagt en besluiten neemt volgens de algemene regels van de beraadslagende vergaderingen behoudens andersluidende regeling hierna.

Het college van zaakvoerders kiest onder zijn leden een voorzitter. Bij gebrek aan voorzitter of indien de voorzitter is verhinderd, wordt het college van zaakvoerders voorgezeten door de oudste aanwezige zaakvoerder, Indien één of meer zaakvoerders rechtspersonen zijn, zal de leeftijd van de vaste vertegenwoordiger die de zaakvoerder  rechtspersoon vertegenwoordigt, determinerend zijn.

Iedere zaakvoerder kan het college van zaakvoerders bijeenroepen telkens hij oordeelt dat de belangen van de vennootschap het vereisen. Elke bijeenroeping geschiedt minstens vijf dagen vooraf en bevat datum, uur, plaats en agenda van de vergadering.

De tegenwoordigheid van de meerderheid van de zaakvoerders, hetzij persoonlijk, heizij bij volmacht, is noodzakelijk voor de geldigheid van de besluiten.

De besluiten worden genomen bij meerderheid van stemmen.

De besluiten worden bij proces-verbaal vastgesteld in een notulenregister en ondertekend door de meerderheid van de aanwezige leden.

Afschriften en uittreksels van die notulen worden ondertekend door twee zaakvoerders samen.

In uitzonderlijke gevallen, wanneer de dringende noodzakelijkheid en het belang van de vennootschap zulks vereisen, kunnen de besluiten van het college van zaakvoerders worden genomen bij eenparig schriftelijk akkoord van aile zaakvoerders. Die procedure kan echter niet worden gevolgd voor de vaststelling van de jaarrekening,

Een zaakvoerder die belet is, kan op iedere door de wet toegelaten wijze volmacht geven aan een andere zaakvoerder. Een zaakvoerder kan drager zijn van meerdere volmachten.

Regeling die van toepassing is zolang de in de oprichtingsakte aangestelde statutaire zaakvoerders in functie zijn.

De vennootschap wordt in al haar handelingen jegens derden, met inbegrip van de vertegenwoordiging in rechte als eiser of verweerder, rechtsgeldig vertegenwoordigd door de bij de oprichting aangestelde statutaire zaakvoerders.

De vennootschap kan jegens derden bovendien ook verbonden worden door bijzondere gemachtigde personen, binnen de perken van de aan hen door de statutaire zaakvoerders verleende volmacht, onverminderd de verantwoordelijkheid van de statutaire zaakvoerder in geval van overdreven volmacht.

Regeling die van toepassing is indien er meerdere zaakvoerders in functie zijn.

De vennootschap wordt in al haar handelingen jegens derden, met inbegrip van de vertegenwoordiging in rechte ais eiser of verweerder, rechtsgeldig vertegenwoordigd door de enige zaakvoerder of, in geval er meerdere zaakvoerders in functie zijn, door twee zaakvoerders samen optredend.

De vennootschap kan jegens derden bovendien ook verbonden worden door bijzondere gemachtigde personen, binnen de perken van de aan hen door het bestuursorgaan verleende volmacht, onverminderd de verantwoordelijkheid van de zaakvoerders in geval van overdreven volmacht.

Jaarvergadering en voorwaarden voor toelating tot de vergadering, uitoefening van het stemrecht:

De algemene vergadering van de vennoten heeft de meest uitgebreide bevoegdheid om de handelingen die de vennootschap aangaan, te verrichten of te bekrachtigen.

Wanneer de vennootschap slechts één vennoot telt, oefent deze de bevoegdheden uit die aan de algemene vergadering zijn toegekend. Hij kan deze niet overdragen.

Het bestuursorgaan van de vennootschap, en de commissarissen indien die er zijn, kunnen de algemene vergadering samenroepen. Zij moeten de algemene vergadering bijeenroepen wanneer vennoten die een vijfde van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen, het vragen.

De oproepingen tot de algemene vergadering dienen de agenda te vermelden.

De oproepingen worden verzonden volgens de bepalingen van het Wetboek van Vennootschappen.

Aile oprichters verklaren hierbij akkoord te gaan met de ontvangst van een oproeping op één van volgende wijzen: aangetekende zending, gewone brief of via een elektronisch communicatiemiddel, zoals, doch niet beperkt tot, e-mail.

Op elke algemene vergadering wordt een aanwezigheidslijst bijgehouden.

De zaakvoerders moeten antwoord geven op de vragen die hun door de vennoten worden gesteld met betrekking tot hun verslag of de agendapunten, voor zover de mededeling van gegevens of feiten niet van die aard is dat zij ernstig nadeel zou berokkenen aan de vennootschap, de vennoten of het personeel van de vennootschap.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

Elk aandeel geeft recht op één stem. Zolang de behoorlijk opgevraagde en opeisbare stortingen niet gedaan zijn, wordt het stemrecht verbonden aan de aandelen waarop die stortingen niet zijn geschiedt, geschorst,

De notulen van de algemene vergaderingen worden ondertekend door de leden van het bureau en door de vennoten die erom verzoeken.

Afschriften voor derden worden ondertekend door een zaakvoerder.

De beslissingen van de enige vennoot, die handelt in de plaats van de algemene vergadering, worden vermeld in een register dat op de zetel van de vennootschap wordt bijgehouden.

Elke vennoot kan zich op een algemene vergadering laten vertegenwoordigen door een lasthebber, die zelf vennoot dient te zijn.

De vennoten mogen hun stem schriftelijk uitbrengen. Zij zullen hun stem uitbrengen voor elk agendapunt afzonderlijk, in een aangetekend schrijven dat vex5r de opening van de vergadering in het bezit van de vennootschap dient te zijn.

Met uitzondering van de beslissingen te nemen in het kader van de toepassing van artikel 332 Wetboek van vennootschappen en de beslissingen welke bij authentieke akte moeten worden verleden, kunnen de vennoten eenparig en schriftelijk elle besluiten nemen die tot de bevoegdheid van de algemene vergadering behoren. Daartoe zal door de zaakvoerders een rondschrijven, hetzij per brief, fax, e-mail of enige andere informatiedrager, met vermelding van de agenda en de voorstellen van besluit worden verstuurd naar alle vennoten met de vraag aan de vennoten de voorstellen van besluit goed te keuren en binnen de aangegeven termijn na ontvangst van het rondschrijven op correcte manier getekend terug te sturen naar de zetel van de vennootschap of op enige andere plaats in het rondschrijven vermeld, Is binnen de in het rondschrijven aangegeven termijn de goedkeuring van alle vennoten zowel met betrekking tot het principe van de schriftelijke procedure zelf als met betrekking tot de agendapunten en de voorstellen van besluit niet ontvangen, dan worden al de voorgestelde beslissingen geacht niet genomen te zijn. Hetzelfde geldt indien blijkt dat, weliswaar binnen termijn, bepaalde voorstellen van besluit wel doch andere niet de eenparige goedkeuring hebben gekregen van de vennoten.

De uitoefening van het stemrecht kan geregeld worden door overeenkomsten afgesloten tussen de vennoten. Bij het opmaken van dergelijke overeenkomsten dienen de voorschriften van artikel 281 Wetboek van Vennootschappen nageleefd te warden.

Wanneer één of meer aandelen op naam toebehoren aan verscheidene personen of aan een rechtspersoon met een collegiaal orgaan van vertegenwoordiging, dan kunnen de aan deze aandelen verbonden rechten ten aanzien van de vennootschap slechts worden uitgeoefend door één enkele persoon die daartoe schriftelijk is aangewezen door alle gerechtigden. Zolang deze aanwijzing niet is gebeurd, blijven de aan deze aandelen verbonden rechten geschorst,

De aandelen zijn ondeelbaar.

Ingeval er verschillende rechthebbenden zijn omtrent eenzelfde aandeel, kan de vennootschap de uitoefening van de eraan verbonden rechten schorsen totdat een enkele persoon ten aanzien van de vennootschap als vertegenwoordiger van het aandeel is aangewezen.

Indien aandelen opgesplitst zouden zijn in blote eigendom en vruchtgebruik, komen alle rechten, behoudens andersluidende overeenkomst tussen de betrokkenen, in aile gevallen, en dus zowel op de gewone, de bijzondere als de buitengewone algemene vergaderingen toe aan de vruchtgebruiker, met inbegrip van het recht om toegelaten te worden tot de algemene vergaderingen en met inbegrip van het stemrecht ingeval van fusie of met finie gelijkgestelde verrichting, splitsing, partiële splitsing, inbreng of verkoop van een algemeenheid, ontbinding, kapitaalverhoging en kapitaalvermindering, uitgezonderd het voorkeurrecht bij kapitaalverhoging en het voorkooprecht bij overdracht of overgang van aandelen die, als hoger gezegd, in eerste instantie toekomen aan de naakte eigenaar, alsook in die gevallen waar deze statuten het anders regelen of er dwingende wetsbepalingen bestaan die hier van afwijken.

Indien aandelen opgesplitst zouden zijn in blote eigendom en vruchtgebruik, dan warden met "vennoot" en 'vennoten" in deze statuten steeds de vruchtgebruiker(s) bedoeld.

Voorgaande regels betreffende de ondeelbaarheid van aandelen gelden in voorkomend geval mutatis mutandis voor de obligaties die door de vennootschap worden uitgegeven alsook voor de certificaten die betrekking hebben op aandelen en die met medewerking van de vennootschap werden uitgegeven.

De gewone algemene vergadering, ook jaarvergadering genoemd, dient ieder jaar te worden bijeengeroepen op vijftien juni om vijftien uur.

Indien die dag een zondag of een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering gehouden op de eerstvolgende werkdag.

De vergadering gaat door in de zetel van de vennootschap of op een andere plaats aangewezen in de oproeping.

De vennoten mogen kennis nemen van de in artikel 283 Wetboek van Vennootschappen opgesomde stukken, vijftien dagen voor de algemene vergadering.

De algemene vergadering hoort het jaarverslag, in voorkomend geval het verslag van de commissarissen, en behandelt de jaarrekening. Na goedkeuring van de jaarrekening beslist de vergadéring bij afzonderlijke stemming over de aan de zaakvoerders en commissarissen te verlenen kwijting.

Het bestuursorgaan heeft het recht, tijdens de zitting, de beslissing met betrekking tot de goedkeuring van de jaarrekening drie weken uit te stellen. De volgende vergadering heeft het recht de jaarrekening definitief vast te stellen.

De gewone algemene vergadering beraadslaagt en besluit op geldige wijze ongeacht het aantal vertegenwoordigde en aanwezige aandelen. De besluiten worden genomen bij gewone meerderheid van stemmen.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

Boekjaar:

Het boekjaar van de vennootschap gaat in op 1 januari en eindigt op 31 december van ieder jaar. Winstverdeling

Het batig saldo dat de balans aanwijst nadat aile lasten, kosten, provisies en afschrijvingen zijn afgetrokken, vormt de winst van de vennootschap. De algemene vergadering beslist over de bestemming van deze winst, rekening houdend met aile toepasselijke wettelijke bepalingen.

Jaarlijks houdt de algemene vergadering een bedrag in van ten minste een twintigste van de netto winst voor de vorming van een reservefonds. Deze verplichting houdt op wanneer het reservefonds een tiende van het maatschappelijk kapitaal heeft bereikt.

Ontbinding Vereffening

Het voorstel tot ontbinding wordt toegelicht in een verslag dat door het bestuursorgaan wordt opgemaakt en dat vermeld wordt in de agenda van de algemene vergadering die zich over de ontbinding moet uitspreken. Bij dat verslag wordt een staat van activa en passiva gevoegd, die niet meer dan drie maanden voordien is vastgesteld.

De commissaris of, bij zijn ontstentenis, een bedrijfsrevisor of een externe accountant die door het bestuursorgaan wordt aangewezen, brengt over deze staat verslag uit en vermeldt inzonderheid of daarin de toestand van de vennootschap op volledige, getrouwe en juiste wijze is weergegeven,

Een afschrift van voormelde verslagen en de staat van activa en passive wordt aan de vennoten verzonden. Onverminderd de mogelijkheid tot gerechtelijke ontbinding Kan de vennootschap slechts ontbonden worden door een besluit van de algemene vergadering volgens de regels voor een statutenwijziging.

1/Côr de beslissing tot ontbinding van de vennootschap bij authentieke akte wordt vastgesteld, moet de notaris na onderzoek het bestaan en de externe wettigheid bevestigen van de rechtshandelingen en formaliteiten waartoe de vennootschap gehouden is. In de akte dienen de conclusies van de commissaris, bedrijfsrevisor of accountant overgenomen te worden.

De vennoten en de rechthebbenden of de rechtverkrijgenden kunnen de vereffening van de vennootschap niet vorderen, noch de verzegeling of de verdeling van het maatschappelijk bezit vorderen, noch op eender welke wijze ook tussenkomen in het bestuur van de vennootschap. Voor de uitoefening van hun rechten moeten zij zich houden aan de boeken en geschriften en aan de beslissingen van het bestuursorgaan en de algemene vergadering.

De algemene vergadering benoemt één of meerdere vereffenaars.

De vereffenaars treden evenwel pas in functie nadat de voorzitter van de rechtbank van koophandel is overgegaan tot de bevestiging van hun benoeming ingevolge de beslissing van de algemene vergadering.

De vereffenaars beschikken over de meest uitgebreide bevoegdheden hun toegekend door de artikelen 186 en volgende van het Wetboek van vennootschappen.

De vereffenaars moeten de algemene vergadering van de vennoten bijeenroepen wanneer vennoten die één vijfde van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen het vragen en zij moeten de algemene vergadering van obligatiehouders bijeenroepen wanneer obligatiehouders die één vijfde van het bedrag van de in omloop zijnde obligaties vertegenwoordigen, het vragen.

De vereffenaars zenden in de zesde en de twaalfde maand van het eerste vereffeningsjaar een omstandige staat van de toestand van de vereffening over aan de griffie van de rechtbank van koophandel van het arrondissement waarin de vennootschap haar zetel heeft. Die staat vermeldt onder meer de ontvangsten, de uitgaven en de uitkeringen en geeft aan wat nog moet worden vereffend. Vanaf het tweede jaar van de vereffening wordt die omstandige staat slechts om het jaar aan de griffie overgezonden en bij het vereffeningsdossier gevoegd.

Onverminderd de rechten van de bevoorrechte schuldeisers, betalen de vereffenaars aile schulden naar evenredigheid en zonder onderscheid tussen opeisbare en niet opeisbare schulden, onder aftrek, wat deze betreft, van het disconto. Zij mogen echter op eigen risico eerst de opeisbare schulden betalen, ingeval de baten de lasten aanmerkelijk te boven gaan of de schuldvorderingen op termijn voldoende gewaarborgd zijn, onverminderd het recht van de schuldeisers om zich tot de rechtbank te wenden.

Vooraleer de vereffening wordt afgesloten leggen de vereffenaars het plan voor de verdeling van de activa onder de verschillende schuldeisers voor akkoord voor aan de rechtbank van koophandel van het arrondissement waarbinnen de vennootschap haar zetel heeft.

Na betaling van de schulden of consignatie van de nodige gelden om die te voldoen verdelen de vereffenaars onder de vennoten de gelden of waarden die gelijk verdeeld kunnen worden. Zij overhandigen hun de goederen die zij voor nadere verdeling hebben moeten overhouden.

Indien de vennootschap voldoet aan aile wettelijke voorwaarden, kan de ontbinding en vereffening gebeuren in één notariële akte

ACHTSTE BESLUIT

De vergadering heeft beslist voor onbepaalde duur te benoemen tot statutair zaakvoerder van de vennootschap:

1/de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "FIRMAR", voormeld, voor wie het mandaat van zaakvoerder alhier wordt aanvaard door haar zaakvoerder, de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "LDC Bulté", voormeld, voor wie is opgetreden de heer Bulté Mark Georges Marie, geboren te waarschoot op 25 maart 1958, wonend te 9030 Gent, Mariakerke, Groenestaakstraat 42.

2/De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "I-I.R.S.", voormeld, voor wie is het mandaat van zaakvoerder alhier werd aanvaard door de heer De Smet Bart, geboren te Waarschoot op 30 mei 1965, wonend te 9930 Zomergem, 't Lindeken 34.

NEGENDE BESLUIT

" Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

- De vergadering heeft beslist aan de zaakvoerders alle machten te verlenen tot uitvoering van alle door deze'' vergadering genomen besluiten.

TIENDE BESLUIT

De vergadering heeft beslist dat de tekst van de nieuwe statuten, zoals opgenomen in onderhavig procesverbaal, geldt als coördinatie van de statuten zoals voorgeschreven door het Wetboek van Vennootschappen. ELFDE SESLUIT

De vergadering heeft een bijzondere volmacht te verlenen aan de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een gewone commanditaire vennootschap "Fiscaal Kantoor Van Hootegem" met zetel te 9950 VVaarschoot, Beke 20, haar zaakvoerders en aangestelden, met recht van indeplaatsstelling, voor het ondertekenen van aile documenten bij de Kruispuntbank voor Ondernemingen, het Ondernemingsloket en de diensten van de Belasting over de Toegevoegde Waarde in naam en voor rekening van de vennootschap, en dit tot herroeping van de volmacht door de zaakvoerder,





VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

Tegelijk hiermee neergelegd;

-expeditie van de akte

-verslag van de bestuurders

-staat van actief en passief

-verslag van de bedrijfsrevisor

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/04/2014 - Annexes du Moniteur belge De Raedt Frank notaris



Op de laatste blz. van Luik Ei vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen ,

Verso : Naam en handtekening

01/04/2014 : GE096191
03/07/2013 : GE096191
04/07/2012 : GE096191
29/06/2011 : GE096191
30/06/2010 : GE096191
30/04/2010 : GE096191
11/08/2009 : GE096191
02/09/2008 : GE096191
29/07/2008 : GE096191
08/01/2008 : GE096191
31/08/2007 : GE096191
17/07/2006 : GE096191
26/07/2005 : GE096191
16/09/2004 : GE096191
06/08/2004 : GE096191
11/07/2003 : GE096191
01/09/2015 : GE096191
31/12/2002 : GE096191
12/07/2001 : GE096191
15/07/2000 : GE096191
20/04/1999 : GE096191
01/01/1988 : GE96191

Coordonnées
CONFECTIE G. BULTE

Adresse
H CONSCIENCELAAN 6 9950 WAARSCHOOT

Code postal : 9950
Localité : WAARSCHOOT
Commune : WAARSCHOOT
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande