CONFEDERATIE BOUW WAASLAND

Association sans but lucratif


Dénomination : CONFEDERATIE BOUW WAASLAND
Forme juridique : Association sans but lucratif
N° entreprise : 407.560.247

Publication

05/06/2014
ÿþ P MOD 2.2

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging van de akte ter griffue

1 IIRIMIWI III

I 1

Voorbehoud aan he' Belgisc Staatsbl

II

GRIFFIE RECHTBANK VAN KOOPHANDEL GENT

2 14E.1 23lit

AFDELING ERMONDE

Ondernemingsnr : 0407.660.247

Benaming

(voluit) : Confederatie Bouw Waasland

(verkort):

Rechtsvorm: VZW

Zetel: Kleine Laan 29, 9100 Sint-Niklaas

Onderwerp akte : Akte betreffende wijziging raad van bestuur

De Algemene Vergadering van Confederatie Bouw Waasland vzw heeft op haar vergadering van 24 april 2014 volgende personen herbenoemd tot bestuurder voor een periode van 3 jaar:

Claessens Kris, Kruibekestraat 130, 9150 Bazel geboren te Antwerpen op 07/04/1958 Oordeel Dirk, Dennenlaan 34, 9120 Haasdonk geboren te Sint-Niklaas op 1611211948 D'Eer Johan, Weverstraat 88, 9250 Waasmunster geboren te Sint-Niklaas op 21/04/1963 De Roover Paul, Lokerenbaan 35, 9240 Zele geboren te Zele op 15/01/1955 Herweyers Geert, Bergstraatje 1, 9190 Stekene geboren in Sint-Niklaas op 13/12/1972 Vermeulen Dirk, Hoogkamerstraat 353, 9140 Temse geboren te Sint-Niklaas op 13/02/1959

De Algemene Vergadering van Confederatie Bouw Waasland vzw heeft tevens volgende personen tot nieuwe bestuurder benoemd voor een periode van 3 jaar:

Roels Nadine, Groenstraat 43, 9185 VVachtebeke geboren te Lokeren op 13/08/1967 Smet Els, Sparrenhofstraat 18, 9100 Sint-Niklaas geboren te Sint-Niklaas op 28/07/1974

Tevens heeft zij het ontslag als bestuurder aanvaard van volgende persoon:.

Herweyers François, Gentstraat 8, 9170 Sint-Pauwels geboren in Puivelde op 06/08/1946

Met ingang van 24 april 2014 is de Raad van bestuur van Confederatie Bouw Waasland vzw als volgt samengesteld:,

Acar Vincent, Buysse Rudy, Carmeliet Rudi, Claessens Kris, Cordeel Dirk, D'Eer Johan, De Roover Paul, De Smet An, De Tender Patrick, Heirbaut Nathalie, Herweyers Geert, Meut Rudi, Moortgat Wilfried, Roels Nadine, Seghers François, Smet Els, Van Rumst Emiel, Vercruyssen Rudiger, Vermeulen Dirk, Verplancke Joris.

Mevr. Nadine Roels en Dhr. Kristof De Witte werden door de Algemene Vergadering voor een periode van 1 jaar belast met het toezicht op de rekeningen.

De Raad van Bestuur vertegenwoordigt en verbindt geldig de vereniging, zonder bijzondere machtiging van de algemene vergadering, in alle gerechtelijke en buitengerechtelijke handelingen, met inbegrip van de beschikkingsdaden en voor alles wat niet tot de bevoegdheid van de algemene vergadering behoort.

De vereniging kan geldig vertegenwoordigd en verbonden worden door:

- de gezamelijke handtekening van de voorzitter en een lid van het directiecomité

- de handtekening van de directeur binnen de perken van zijn mandaat

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/06/2014 - Annexes du Moniteur belge

,

Op de laatste blz. van Luik B vermelden ; Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

J



Voor-"-lbehouden

e, " aan het

Belgisch Staatsblad











MOD 2.2

Luik B - Vervolg

De lijst van functies en ere-mandaten is als volgt samengesteld

Ere-voorzitter Geerincicx Remi

Voorzitter De Roover Paul

Ondervoorzitter: D'Eer Johan

Honoraire voorzitters: De Geest José, Verplancke Maurits, Vermeulen Dirk, Buysse Rudy. Honoraire bestuurders : Weyers Roger, Steenssens Richard, Foubert Guido,

Voor waar en echt verklaard,

Dhr. De Roover Paul Dhr, Vermeulen Dirk

Voorzitter Bestuurder- Lid directiecomité

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/06/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermeden: Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening

14/07/2014
ÿþ MOD 2.2

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging van de akte ter griffie



Nbeti k bAN1S, VAN

KOOPHANDEL GENT

- 3 JULI 2014



11111111 11 11 II II 11111

*14136009*

AFDELING DENDERMONDE

Criffj-e











Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)r(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening.

Ondememingsnr : 0407.560.247

Benaming

(voluit) Confederatie Bouw Waasland

(verkort) :

Rechtsvorm VZW

Zetel: Kleine Lean 29, 9100 Sint-Niklaas

Onderwerp akte Akte betreffende statutenwijziging en gecoördineerde versie van de gewijzigde statuten.

" De Algemene vergadering van vzw Confederatie Bouw VVaasland die op 23 juni 2014 werd gehouden in Sint-Niklaas heeft met unanimiteit der uitgebrachte stemmen de wijzigingen aan de statuten aanvaard. De gecoördineerde versie van de gewijzigde statuten luidt als volgt

Hoofdstukt: Benaming, zetel, voorwerp, duurtijd

Artikel 1.

De personen vermeld in de akte 3482 gepubliceerd in het Belgisch Staatsblad van 7 juli 1966 zijn bijeengekomen op de constitutieve vergadering van 23 maart 1964 en hebben besloten een vereniging zonder winstoogmerk op te richten, welke zal genieten van de rechtspersoonlijkheid luidens de vzw-wet van 27 juni 1921. De stichters zijn deze zoals vermeld in voormelde akte 3482.

Artikel 2.

De benaming van de vereniging is "Confederatie Bouw Waasland". De zetel van de vereniging is gevestigd te 9100 Sint-Niklaas, Kleine Laan 29, in het gerechtelijk arrondissement Oost-Vlaanderen.

De vereniging is aangesloten bij de vzw Nationale Confederatie van het Bouwbedrijf en kan zich, indien zij meent dat dit in het belang is van haar leden, aansluiten bij andere organisaties, waarvan de doeleinden gelijkaardig zijn aan de hare.

Artikel 3«.

De vereniging heeft tot doel:

a) De bevordering, bescherming en verdediging van de beroepsbelangen van haar leden.

b) De leden te vertegenwoordigen in elk ander organisme waarvan de vereniging deel zal uitmaken.

c) De promotie van de bouwsector en het aannemersberoep.

d) De aanmoediging van de collegialiteit, solidariteit en samenhorigheid bij de leden.

e) De verdediging van de algemene belangen van de leden bij de overheid.

f) De leden te informeren en te adviseren aangaande technische, economische, fiscale, administratieve, sociale, commerciële en juridische zaken met betrekking tot de bouwsector.

g) Het opzetten en uitbouwen van beroepsafdelingswerkingen en jongerenafclelingswerkingen.

h) Het organiseren en ondersteunen van trainingen, vormingen en opleidingen onder gelijk welke vorm, al of niet in samenwerking met externe partners.

i) Het opzetten en uitvoeren van projecten in de meest ruime betekenis van het woord, al of niet in samenwerking met externe partners, met als doel de leden te ondersteunen bij de

professionalisering van hun bedrijfsactiviteiten.

j) Het organiseren van aile activiteiten onder gelijk welke vorm om de omschreven doelstellingen te helpen realiseren.

Zij mag eveneens elle activiteiten ondernemen die dit doel rechtstreeks of onrechtstreeks kunnen bevorderen. Zij mag haar medewerking verlenen of zich interesseren aan of een belang nemen in aile activiteiten gelijkaardig aan haar doel.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 14/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 14/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

MOD 2.2

In die zin mag zij ook, op bijkomstige wijze, zekere economische activiteiten uitoefenen op voorwaarde dat de opbrengsten daarvan uitsluitend besteed worden aan het doel.

De vereniging zal aile roerende en onroerende goederen, die tot het verwezenlijken van het doel nodig zijn, mogen bezitten of verwerven (in vruchtgebruik, in voile eigendom, in naakte eigendom, via opstal, via erfpacht,...), vervreemden, huren of verhuren.

Artikel 4.

De duur van de vereniging is onbeperkt.

Hoofdstuk Il : Leden, toetreding, ontslag, uitsluiting

Artikel 5.

Het aantal leden is onbeperkt. De vereniging groepeert effectieve leden en toegetreden leden. Het aantal effectieve leden mag nooit minder dan tien bedragen, In de toegetreden leden zijn er 3 categorieën bouwaannemers, honoraire leden en sympathiserende leden. Enkel de effectieve leden hebben stemrecht op de algemene vergadering.

Zij die als zelfstandige een natuurlijk persoon of een rechtspersoon vertegenwoordigen waarvan de activiteiten door hun aard vallen onder de bevoegdheid van de bij de Nationale Confederatie van het Bouwbedrijf aangesloten beroepsfederaties of zij die actief deelnemen aan de vergaderingen van de beroepsafdelingswerkingen of van de jongerenaftlelingswerkingen kunnen effectief lid worden.

De vereniging kan eveneens bouwaannemers aanvaarden.

Worden als bouwaannemers beschouwd, de natuurlijke of rechtspersonen die tot het ressort behoren van het Wetenschappelijk en Technisch Centrum van het Bouwbedrijf of het opzoekingscentrum voor de wegenbouw, alsmede die waarvan de activiteiten door hun aard, vallen onder de bevoegdheid van de bij de Nationale Confederatie van het Bouwbedrijf aangesloten beroepsfederaties.

Kunnen ais honorair lid worden toegelaten : de effectieve leden die minstens 10 jaar lid zijn geweest, die hun activiteiten hebben stopgezet of die deze titel spontaan door de vereniging toegekend krijgen.

De honoraire leden hebben recht op de voordelen (behalve stemrecht) van een effectief lid.

Tot sympathiserend lid kunnen worden toegelaten de natuurlijke personen of de rechtspersonen die geen bouwaannemers zijn, en die sympathiseren met de vereniging, De aanvragen om aansluiting moeten schriftelijk aan het secretariaat van de vereniging gericht worden. Door hun lidmaatschap aanvaarden de leden de statuten en in voorkomend geval het reglement van inwendige orde van de vereniging. De leden verbinden zich ertoe deze na te leven en geen daden te stellen die strijdig zijn met het maatschappelijk doel van de vereniging of de vereniging op enigerlei wijze schade toebrengen.

Elke toetredingsaanvraag wordt door de raad van bestuur onderzocht die beslist over de al dan niet aanvaarding als lid.

Artikel 6.

De hoedanigheid van effectief of toegetreden lid van de vereniging wordt verloren

1. Door opzeg. Elk lid kan ten allen tilde uit de vereniging treden. Het ontslag mag bij gewone brief naar het secretariaat van de vereniging gericht worden. Het lid moet zijn verplichtingen voor het lopende dienstjaar nakomen.

Het effectief of toegetreden lid dat zijn bijdrage niet betaalt of niet langer aan de toelatingsvoorwaarden voldoet zoals bepaald in deze statuten, wordt als ontslagnemend gezien. Het effectief of toegetreden lid dat een faillissement of een maatregel aanvraagt in het kader van de wet betreffende de continuïteit van de onderneming, wordt eveneens als ontslagnemend aanzien.

2. Door uitsluiting De beslissing tot uitsluiting wordt genomen bij meerderheid van twee derden der

uitgebrachte stemmen van de aanwezige of vertegenwoordigde leden van de Algemene Vergadering.

Redenen tot uitsluiting zijn onder meer

-Het niet nakomen van de verplichtingen tegenover de vereniging of tegenover een medelid.

-Het stellen van daden die rechtstreeks of onrechtstreeks de goede naam der vereniging kunnen schaden,

-Het in opspraak brengen van het beroep van aannemer of van de algemene of individuele belangen der

leden door een bepaalde handelswijze of door oneerlijke praktijken.

Artikel 7,

Alle leden zijn gehouden en verbonden door de geldig genomen beslissingen van de raad van bestuur en de algemene vergadering.

Het ontslagnemend of uitgesloten lid kan hoegenaamd geen recht doen gelden op het maatschappelijk fonds van de vereniging en mag de terugbetaling niet eisen der bijdragen die hij gestort heeft. Het is hem daarenboven niet toegelaten zegels te doen leggen, noch boedelbeschrijving of afrekening te vorderen.

Hetzelfde geldt voor de erfgenamen, schuldeisers of rechthebbenden van een overleden lid van de vereniging.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 14/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

MOD 2.2

Hoofdstuk 111 : Organen van de vereniging, wijze van vertegenwoordiging en termijn der mandaten Raad van Bestuur

Artikel 8,

De vereniging wordt bestuurd door een raad van bestuur van minimum drie bestuurders, die benoemd worden door de algemene vergadering. De raad van bestuur kan slechts geldig stemmen wanneer ten minste de helft van de leden aanwezig is. Indien het aantal bestuurders onpaar is, zal men de helft nemen van het onpaar getal plus één.

De bestuurders, die drie opeenvolgende vergaderingen niet bijwonen zonder voorafgaancielijke verwittiging aan de voorzitter of aan het secretariaat, zullen als ontslaggevend in het bestuur worden aanzien. De bestuurders zijn afzetbaar door de algemene vergadering.

Artikel 8bis.

Het dagelijks bestuur gebeurt onder leiding van een directiecomité dat samengesteld is uit de voorzitter en de twee ondervoorzitters, aangevuld met de uittredende voorzitter, gedurende een termijn van maximum drie jaar en, indien niet reeds vertegenwoordigd, de voorzitters van het erkend sociaal secretariaat Sofibo vzw en van de Juniorskamer Bouw VVaasland.

Het directiecomité vergadert als een college. Het vergadert slechts indien ten minste de helft van de leden aanwezig is. Alle besluiten worden genomen met gewone meerderheid, Wanneer het een dringende beslissing moet treffen welke een verbintenis meebrengt voor de vereniging, en waarvoor niet vooraf werd beraadslaagd door de raad van bestuur, zal het die beslissing laten bekrachtigen op de eerstvolgende vergadering van de raad van bestuur, Het staat de leden van het directiecomité vrij om op elk ogenblik ontslag te nemen, indien zij daarvan de raad van bestuur op voorhand schriftelijk in kennis stellen. Het directiecomité vergadert op uitnodiging van de voorzitter of de directeur, zo dikwijls als het nodig geacht wordt.

De directeur woont de vergaderingen van het directiecomité bij met raadgevende stem. Hij is gelast met de uitvoering van de beslissingen van de raad van bestuur en het afhandelen van de lopende zaken. Het directiecomité brengt geregeld verslag uit bij de raad van bestuur over het verloop der zaken en legt hem aile nuttige voorstellen voor,

Een lid van het directiecomité kan door de raad van bestuur uit het directiecomité gezet worden.

Artikel 9.

De bestuurders worden telkens voor 3 jaar gekozen. De uittredende bestuurders zijn herkiesbaar voor termijnen van 3 jaar.

Een bestuurder die voorlopig aangesteld werd in vervanging van een overleden, ontslagnemend of uitgesloten lid van de raad van bestuur, is dit slechts voor een tijdspanne tot de volgende statutaire algemene vergadering. Het staat de bestuurders vrij op elk ogenblik ontslag te nemen, indien zij daarvan de raad van bestuur op voorhand schriftelijk in kennis stellen.

De leden die hun kandidatuur voor bestuurder willen stellen, doen dit per gewone brief gericht aan het secretariaat van de vereniging ter attentie van de voorzitter en dit minstens 8 dagen vôôr de algemene vergadering. De kandidatuur dient in gebeurlijk geval gesteund te worden door de raad van bestuur van de afdeling waartoe zij behoren. Teneinde de continuïteit van de werking te waarborgen, vervalt jaarlijks het mandaat van één derde van de leden-bestuurders.

Artikel 10.

Om een functie als bestuurder te vervullen, moet men in orde zijn met zijn bijdragen, nooit geschaad hebben

aan de belangen van de vereniging en sedert ten minste twee jaar effectief lid zijn.

Artikel 11.

De raad van bestuur vertegenwoordigt en verbindt geldig de vereniging, zonder bijzondere machtiging van de algemene vergadering, in alle gerechtelijke en buitengerechtelijke handelingen, met inbegrip van de beschikkingsdaden en voor alles wat niet tot de bevoegdheid van de algemene vergadering behoort.

De raad van bestuur mag in die zin alle roerende en onroerende handelingen stellen : verkopen en kopen, lenen en ontlenen, alle handels- en bankverrichtingen stellen, hypotheek geven, zelfs met beding van uitvoerend beslag, hypothecaire handlichting geven, in één woord, de vereniging op de meest uitgebreide wijze en in alle omstandigheden geldig verbinden.

Tegenover derden volstaan, opdat de vereniging geldig vertegenwoordigd weze, de gezamenlijke handtekeningen van de voorzitter en een !id van het directiecomité, zonder dat dezen van enige bijzondere machtiging of beraadslaging moeten blijk geven.

De raad van bestuur kan één van de personeelsleden belasten met de dagelijkse leiding onder meer met de geldige handtekening tegenover kredietinstellingen en overheidsinstellingen. De dagelijkse leiding wordt gedelegeerd aan de directeur van de vereniging. De bepalingen van de vereiste handtekeningen voor financiële verrichtingen worden door het directiecomité vastgelegd in een afzonderlijk reglement van inwendige orde.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 14/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

MOD 2.2

De raad van bestuur treft aile maatregelen die hij nuttig acht voor de belangen van de vereniging, beslist over de uitgaven en treft, in uitzonderlijke omstandigheden, de noodzakelijk geachte maatregelen, daarbij rekening houdend met de doelstellingen van de vereniging. De raad van bestuur verplicht zich ertoe deze op de eerstvolgende algemene vergadering te laten goedkeuren.

Artikel 12.

De raad van bestuur kiest in zijn midden de voorzitter. De duur van zijn mandaat is drie jaar en is eenmaal hernieuwbaar. Tijdens de hernieuwing is de voorzitter jaarlijks uittredend en herkiesbaar. Een gewezen voorzitter, die twee volledige ambtstermijnen van drie jaar heeft vervuld, kan na verloop van minimum drie jaar na zijn aftreden eventueel opnieuw tot voorzitter herkozen worden. De raad van bestuur kiest in zijn midden een eerste en tweede ondervoorzitter. De duur van hun mandaat is drie jaar en is tweemaal hernieuwbaar. Een gewezen ondervoorzitter die drie volledige ambtstermijnen van drie jaar heeft vervuld, kan na verloop van drie jaar na zijn aftreden opnieuw tot ondervoorzitter gekozen worden. De leeftijdsgrens voor het uitoefenen van een bestuursmandaat is vastgesteld op 70 jaar.

De raad van bestuur kan een aftredend voorzitter de titel toekennen van erevoorzitter of van honorair voorzitter. De titel van erevoorzitter kan slechts aan één persoon toegekend worden. De honoraire voorzitters en de erevoorzitter worden uitgenodigd op alle vergaderingen van de raad van bestuur en van de algemene vergadering. Ze hebben geen stemrecht.

De raad van bestuur kan eveneens een oud-bestuurder of aftredend bestuurder de titel toekennen van honorair bestuurder. Zij worden eveneens uitgenodigd op elfe vergaderingen van de raad van bestuur en van de algemene vergadering maar hebben geen stemrecht.

Artikel 13.

Voor de uitvoering van de besluiten van de raad van bestuur en de algemene vergadering en alle administratief werk, wordt gezorgd door het secretariaat van de vereniging, onder leiding van de directeur en onder toezicht van het directiecomité.

Artikel 14.

De bestuurders zijn niet persoonlijk aansprakelijk voor de verbintenissen van de vereniging. Hun

aansprakelijkheid is beperkt tot het vervullen van hun mandaat.

Artikel 16.

De raad van bestuur vergadert op verzoek van de voorzitter of van drie bestuurders. De besluiten worden bij gewone meerderheid van stemmen genomen. Bij staking der stemmen beslist de voorzitter. De raad van bestuur vergadert als een college.

Algemene vergadering

Artikel 16,

De algemene vergadering komt minstens één keer per Jaar bijeen, hetzij ter zetel van de vereniging, hetzij in om het even welk ander fokaal dat door de oproepingsbrieven bepaald zal worden. De algemene vergadering wordt bijeengeroepen door de voorzitter van de raad van bestuur.

De algemene vergadering kan ten allen tijde in bijzondere vergadering bijeengeroepen worden door de raad van bestuur.

Wanneer ten minste een vijfde van de effectieve leden hierom bij gemotiveerd schrijven met opgave van de agenda verzoekt, moet de raad van bestuur, binnen de dertig dagen na ontvangst van dit schrijven, een bijzondere algemene vergadering bijeenroepen. De bijeenroeping van een algemene vergadering moet schriftelijk geschieden en ten minste acht dagen vôbr de voor de algemene vergadering vastgelegde datum. In hoogdringende gevallen heeft de raad van bestuur het recht de leden per telefax of per e-mail bijeen te roepen binnen tenminste acht dagen. Al de effectieve leden der vereniging moeten voor de algemene vergadering opgeroepen worden,

De oproeping vermeldt dag, plaats en uur van de vergadering en bevat de dagorde. De dagorde wordt opgesteld door de voorzitter van de raad van bestuur, eventueel bijgestaan door de persoon die het dagelijks bestuur waarneemt, en wordt ter goedkeuring voorgelegd aan de raad van bestuur. Elk voorstel dat door minstens 1/20 van de effectieve leden ondertekend werd, moet op de dagorde vermeld worden. De algemene statutaire vergadering heeft plaats in de eerste zes maanden van ieder jaar.

Artikel 17.

De datum van de Algemene Vergadering wordt vastgesteld door de raad van bestuur. De beslissingen van de algemene vergadering zullen schriftelijk ter kennis van de leden gebracht worden en, Indien de algemene vergadering het nodig acht of de wet het voorschrie," van derden en wel door toedoen van de raad van bestuur. Van elke vergadering wordt een verslag opgesteld in het Nederlands. Deze verslagen worden goedgekeurd op de volgende algemene vergadering. Zij worden verstuurd naar alle effectieve leden.

Artikel 18.

De algemene vergadering is bevoegd voor:

-wijziging van de statuten en van het reglement van inwendige orde

1

MOD 2.2

Luik B - Vervolg

-benoeming en afzetting van de bestuurders

-de benoeming en de afzetting van de commissarissen (en de bepaling van hun bezoldiging)

-de kwijting aan de bestuurders en de commissarissen

-goedkeuring van het financieel jaarverslag, van de begroting en van de rekeningen

-de ontbinding van de vereniging

-het aanstellen van één of meerdere vereffenaars en het vaststellen van hun machten

-de bepaling van de bestemming van het bezit van de vereniging in geval van ontbinding

-de uitsluiting van leden

-statutaire verkiezingen

-de omzetting van de vereniging in een vennootschap met een sociaal oogmerk

Artikel 19.

De leden kunnen zich op de algemene vergadering door een ander effectief lid laten vertegenwoordigen, mits bezit van een schriftelijke volmacht. Geen lid kan meer dan één lid vertegenwoordigen. De algemene vergadering kan slechts geldig stemmen over zaken die op de dagorde staan.

De besluiten worden genomen bij meerderheid der stemmen van de tegenwoordige of geldig vertegenwoordigde effectieve leden, behalve in de gevallen waarin de statuten of de wet het anders voorzien. Wanneer een besluit door de algemene vergadering getroffen wordt zonder dat de helft der effectieve leden aanwezig of vertegenwoordigd is, zal de raad van bestuur het besluit mogen opschorten tot op een volgende speciaal bijeengeroepen algemene vergadering, of ten laatste tot op de eerstvolgende jaarlijkse algemene vergadering. De beslissing zal dan definitief getroffen worden, wat ook het aantal der aanwezige of vertegenwoordigde effectieve leden weze, doch onder voorbehoud der beschikkingen van artikels 8, 12 en 20 van de wet van 27 juni 1921, zoals gewijzigd door de wet van 2 mei 2002.

Hoofdstuk IV : Rekeningen, begrotingen

Artikel 20.

Het maatschappelijk dienstjaar vangt aan op 1 januari en eindigt op 31 december van elk jaar. De raad van

bestuur sluit de rekeningen over het voorbije boekjaar af en bereidt de begroting van het komend boekjaar voor. Beide worden ter goedkeuring aan de algemene vergadering voorgelegd. De algemene vergadering duidt ieder jaar twee toezichthouders op de rekeningen aan, gekozen onder de effectieve leden, die belast worden met het toezicht op de rekeningen van de vereniging. Voor deze toezichtstaak moeten zij zich laten bijstaan door een accountant.

Artikel 21,

De raad van bestuur bepaalt de bijdragen die door de leden dienen betaald te worden. De maximumbijdrage

bedraagt 25.000E.

Hoofdstuk V: Ontbinding, vereffening, wijziging statuten

Artikel 22,

Voor de modaliteiten inzake wijziging van de statuten en inzake ontbinding van de vereniging zijn de

bepalingen van de wet van 27 juni 1921, zoals gewijzigd door de wet van 2 mei 2002, van toepassing.

Artikel 23.

De zaken die niet in de statuten voorzien zijn,. worden eveneens geregeld volgens de bepalingen van

dezelfde wet.

Artikel 24.

In geval van vrijwillige ontbinding benoemt de algemene vergadering, of bij gebrek daaraan de rechtbank, één of meer vereffenaars. Zij bepaalt tevens de vereffeningsvoorwaarclen. In geval van ontbinding wordt het vermogen van de vereniging, na aanzuivering van de schulden, overgedragen aan een vereniging zonder winstoogmerk die een gelijkaardig doel ais dit van de vereniging nastreeft.

Artikel 25,

De raad van bestuur kan het initiatief nemen om een reglement van inwendige orde op te stellen. Dit wordt goedgekeurd door de algemene vergadering. Het kan enkel gewijzigd worden onder de voorwaarden bepaald voor de wijzigingen aan statuten. Dit reglement regelt aile punten die niet voorzien zijn in de statuten en het is, zoals de onderhavige statuten, voor elfe leden van de vereniging verplicht van toepassing.

Voor waar en echt verklaard,

Paul De Roover Dirk Vermeulen

Voorzitter Bestuurder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voor-

behouden

aan hot

Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 14/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

04/06/2013
ÿþ MOD 2.2

~f`j~"~,.~ ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging van de akte ter griffie





Vo beho 1IlI~~wi~~~i~uwuu

aan *13D89 19*

Belg

Staat





Ondernemingsnr : 0407.560.247

Benaming

(voluit) : Confederatie Bouw Waasland

(verkort) :

Rechtsvorm : VZW

Zetel : Kleine Laan 29, 9100 Sint-Niklaas

Onderwerp akte : Akte betreffende wijziging raad van bestuur

De Algemene Vergadering van Confederatie Bouw Waasland vzw heeft op haar vergadering van 18 april 2013 volgende personen herbenoemd tot bestuurder voor een periode van 3 jaar

Acar Vincent, Oude Heerweg-Heide 109, 9250 Waasmunster geboren te Sint-Niklaas op 22/5/1967

De Smet An, Polderstraat 23, 9120 Beveren geboren te Gent op 30/5/1970

Heirbaut Nathalie, Bareel 25, 9170 De Kfinge geboren te Sint-Gillis-Waas op 9/6/1965

Meut Rudi, Tuinlaan 8, 9111 Belsele geboren te Sint-Niklaas op 2/2/1961

Seghers François, Zillebeek 22, 9120 Beveren geboren te Beveren op 5/12/1950

Van Rumst Emiel, Geestdam 8, 9120 Beveren geboren te Beveren op 24/6/1969

Tevens heeft zij het ontslag als bestuurder aanvaard van volgende personen :

Foubert Yve, Peter Benoitiaan 59, 9120 Beveren geboren te Kruibeke op 1/6/1963 Praet Ludi, Walestraat 26, 9130 Verrebroek, geboren te Sint-Nikiaas op 24/11/1960 Stremersch Etienne, Vlasrootstraat 36, 9170 Sint-Pauwels geboren te Kemzeke op 6/4/1943 Verleyen Hugo, Noordstraat 12, 9220 Hamme, geboren te Dendermonde op 23/3/1948 Viaene Stefaan, Waterstraat 369, 2970 Schilde, geboren te Temse op 29/3/1974

De Raad van Bestuur van Confederatie Bouw Waastand vzw heeft op 11 juni 2012 Dhr. Paul De

Roover geboren op 15/1/1955 te Zele en wonende Lokerenbaan 35 te 9240 Zele verkozen tot nieuwe

voorzitter van de vereniging vanaf 20 oktober 2012 in opvolging van Dhr. Rudy Buysse.

Dhr. D'Eer Johan wonende te 9250 Waasmunster, Weverstraat 88 en geboren te Sint-Niklaas op 21/411963

werd verkozen tot ondervoorzitter van de vereniging door de raad van bestuur van 18/3/2013.

Met ingang van 18 april 2013 is de Raad van bestuur van Confederatie Bouw Waasland vzw ais volgt samengesteld

Acar Vincent, Buysse Rudy, Carmeliet Rudi, Claessens Kris, Cordeel Dirk, D'Eer Johan, De Roover Paul,

De Smet An, De Tender Patrick, Heirbaut Nathalie, Herweyers François, Herweyers Geert,

Meul Rudi, Moortgat Wilfried, Seghers François, Van Rumst Emiel,

Vercruyssen Rudiger, Vermeulen Dirk, Verplancke Joris.

Mevr, Nadine Roels en Dhr. Kristof De Witte werden door de Algemene Vergadering voor een periode van 1 jaar betast met het toezicht op de rekeningen.

De Raad van Bestuur vertegenwoordigt en verbindt geldig de vereniging, zonder bijzondere machtiging van de algemene vergadering, in alle gerechtelijke en buitengerechtelijke handelingen, met inbegrip van de beschikkingsdaden en voor alles wat niet tot de bevoegdheid van de algemene vergadering behoort.

De vereniging kan geldig vertegenwoordigd en verbonden worden door

- de gezamelijke handtekening van de voorzitter en een lid van het directiecomité

- de handtekening van de directeur binnen de perken van zijn mandaat

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Ki.t1_~:ii TB~.r~~'r~

ViCittj KOOPHANDEL

MOD 2.2

yoor- Luik B - Vervolg

behouderfi

aan het

Belgisch

Staatsblad

De lijst van ere-mandaten is ais volgt samengesteld :

Ere-voorzitter : Geerinckx Remi



Honoraire voorzitters : De Geest José, Verplancke Maurits, Vermeulen Dirk. Honoraire bestuurders : Weyers Roger, Steenssens Richard, Foubert Guido.

Voor waar en echt verklaard,



Bijlagen bij iéï Bëigiscli staatsblad - 04/06/2013 - Annexes du Moniteur belge Dhr. De Roover Paul Dhr. Vermeulen Dirk

Voorzitter Bestuurder





S





Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening

16/07/2012
ÿþOndernemingsnr : 0407.560.247

Benaming

(voluit) : Confederatie Bouw Waasland

(verkort):

Rechtsvorm : VZW

Zetel : Kleine Laan 29, 9100 Sint-Niklaas

Onderwerp akte : Akte betreffende wijziging raad van bestuur

De Algemene Vergadering van Confederatie gouw Waasland vzw heeft op haar vergadering van 26 april 2012 volgende personen herbenoemd tot bestuurder voor een periode van 3 jaar

Buysse Rudy, Fort Verboomstraat 9, 9130 Kieldrecht geboren te Zetzate op 09/061/952 Carmeliet Rudi, Aerschotstraat 52, 9100 Sint-Niklaas geboren te Sint-Niklaas op 20/06/1945 De Tender Patrick, Nieuwe Baan 68, 9111 Belsele geboren te Sint-Niklaas op 30/08/1962 Foubert Yve, Peter Benoitlaan 59, 9120 Beveren geboren te Kruibeke op 01/06/1963 Moortgat Wilfried, Binnendijk 80, 9130 Verrebroek geboren te Clinge (NI) op 04/10/1960 Vercruyssen Rudiger, Den Hert 25, 9250 Waasmunster geboren te Sint-Niklaas op 27/11/1958 Verplancke Joris, Zwaantje 51, 9130 Verrebroek, geboren te Antwerpen op 14112/1969 Viaene Stefaan, Waterstraat 369, 2970 Schilde geboren te Temse op 29/3/1974

Tevens heeft zij het ontslag als bestuurder aanvaard van volgende personen :

Van Mieghem André, Walestraat 10, 9130 Verrebroek geboren te Vrasene op 23/7/1949 Steensssens Richard, Margrietstraat 70, 9170 Meerdonk, geboren in Melsele op 8/9/1947

Met ingang van 26 april 2012 is de Raad van bestuur van Confederatie Bouw Waasland vzw ais volgt samengesteld :

Acar Vincent, Buysse Rudy, Carmeliet Rudi, Claessens Kris, Cordeel Dirk, D'Eer Johan, De Roover Paul, De Smet An, De Tender Patrick, Foubert Yve, Heirbaut Nathalie, Herweyers François, Herweyers Geert, Meul Rudi, Moortgat Wilfried, Praet Ludi, Seghers François, Stremersch Etienne, Van Rumst Emiel, Vercruyssen Rudiger, Verteyen Hugo, Vermeulen Dirk, Verplancke Joris, Viaene Stefaan.

Mevr. Nadine Roels en Dhr, Kristof De Witte werden door de Algemene Vergadering voor een periode van 1 jaar belast met het toezicht op de rekeningen.

De Raad van Bestuur vertegenwoordigt en verbindt geldig de vereniging, zonder bijzondere machtiging van de algemene vergadering, in alle gerechtelijke en buitengerechtelijke handelingen, met inbegrip van de beschikkingsdaden en voor alles wat niet tot de bevoegdheid van de algemene vergadering behoort.

De vereniging kan geldig vertegenwoordigd en verbonden worden door :

- de gezamelijke handtekening van de voorzitter en een lid van het directiecomité

- de handtekening van de directeur binnen de perken van zijn mandaat

De lijst van ere-mandaten is aIs volgt samengesteld

Ere-voorzitter: Geerinckx Rerni

Honoraire voorzitters : De Geest José, Maes Edgard, Verplancke Maurits, Vermeulen Dirk .

Honoraire bestuurders : Weyers Roger, Steenssens Richard, Foubert Guida.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Moa 2,2

Luik B

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging van de akte ter griffie

1111111111111111111111111

*12125319*

il'

V bah aa Bel Staa

t NfFI-1 f CHTBANI{ VAN KOOPHANDEL

-5 Ki 2012

DENDERMONDE

Griffie

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -16/07/2012 - Annexes du Moniteur belge

" ~

MOD 22

Voorbehouden Luik B - Vervolg

aan het

Belgisch Staatsblad

~











Voor waar en echt verklaard,

Dhr. Buysse Rudy Dhr., Vermeulen Dirk

Voorzitter Bestuurder

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -16/07/2012 - Annexes du Moniteur belge





Op de laatste blz, van Luik B vermelden : Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

06/09/2011
ÿþMOD 2.2

(ser'-(i\ s In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging van de akte ter griffie

1141R1111§ffil

Ondernemingsnr : 0407.560.247

Benaming

(voluit) : Confederatie Bouw Waasland

(verkort) :

Rechtsvorm : VZW

Zetel : Kleine Laan 29, 9100 Sint-Niklaas

Onderwerp akte : Akte betreffende wijziging raad van bestuur

De Algemene Vergadering van Confederatie Bouw Waasland vzw heeft op haar vergadering van 7 april 2011 volgende personen herbenoemd tot bestuurder voor een periode van 3 jaar

Claessens Kris, Kruibekestraat 130, 9150 Bazel geboren te Antwerpen op 07/04/1958

Cordeel Dirk, Dennenlaan 34, 9120 Haasdonk geboren te Sint-Niklaas op 16/12/1948

D'Eer Johan, Weverstraat 88, 9250 Waasmunster geboren te Sint-Niklaas op 21/04/1963

De Roover Paul, Lokerenbaan 35, 9240 Zele geboren te Zele op 15/01/1955

Herweyers François, Gentstraat 8, 9170 Sint-Pauwels geboren in Puivelde op 06/08/1946

Herweyers Geert, Liniestraat 3, 9190 Stekene geboren in Sint-Niklaas op 13/12/72

Stremersch Etienne, Vlasrootstraat 36, 9170 Sint-Pauwels geboren te Kemzeke op 06/04/1943

Vermeulen Dirk, Hoogkamerstraat 353, 9140 Temse geboren te Sint-Niklaas op 13/02/1959

Met ingang van 7 april 2011 is de Raad van bestuur van Confederatie Bouw Waasland vzw als volgt samengesteld :

Acar Vincent, Buysse Rudy, Carmeliet Rudi, Claessens Kris, Cordeel Dirk, D'Eer Johan, De Roover Paul, De Smet An, De Tender Patrick, Foubert Yve, Heirbaut Nathalie, Herweyers François, Herweyers Geert, Meul Rudi, Moortgat Wilfried, Praet Ludi, Seghers François, Steenssens Richard, Stremersch Etienne, Van " Mieghem André, Van Rumst Emiel, Vercruyssen Rudiger, Verfeyen Hugo, Vermeulen Dirk, Verplancke Joris, Viaene Stefaan.

Mevr. Nadine Roels en Dhr. Kristof De Witte werden door de Algemene Vergadering voor een periode van 1 jaar belast met het toezicht op de rekeningen.

De Raad van Bestuur vertegenwoordigt en verbindt geldig de vereniging, zonder bijzondere machtiging van de algemene vergadering, in alle gerechtelijke en buitengerechtelijke handelingen, met inbegrip van de

beschikkingsdaden en voor alles wat niet tot de bevoegdheid van de algemene vergadering behoort.

De vereniging kan geldig vertegenwoordigd en verbonden worden door :

- de gezamelijke handtekening van de voorzitter en een lid van het directiecomité

- de handtekening van de directeur binnen de perken van zijn mandaat

De lijst van ere-mandaten is als volgt samengesteld :

Ere-voorzitter : Geerinckx Remi

Honoraire voorzitters : De Geest José, Maes Edgard, Verplancke Maurits, Vermeulen Dirk .

Honoraire bestuurders : Weyers Roger, Steenssens Richard, Foubert Guido.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

" , ~ ,

. . _-

l~m+~~'..~-_---___" _- _` --_..

~

25. Ge, 2ni

~E =.

- Griffie -_ -"



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/09/2011- Annexes du Moniteur belge

MOD 2.2

s's

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

duik B - Vervolg

Voor waar en echt verklaard,

Dhr. Buysse Rudy Dhr. Vermeulen Dirk

Voorzitter Bestuurder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/09/2011- Annexes du Moniteur belge

15/06/2015
ÿþ MOD 2.2

j In de bijlagers bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging van de akte ter griffie

UMM III

GRIFFIE RECHTBANK VAN KOOPHANDEL GENT

- 4 JUNI 2015

AFDELINGGM®ERMONDE

Ondernemingsnr : 0407.560.247

Benaming

(voluit) : Confederatie Bouw Waasland

(verkort) :

Rechtsvorm : VZW

Zetel : Kleine Laan 29, 9100 Sint-Niklaas

Onderwerp akte : Akte betreffende wijziging raad van bestuur

De Algemene Vergadering van Confederatie Bouw Waasland vzw heeft op haar vergadering van 23 april 2015 volgende personen herbenoemd tot bestuurder voor een periode van 3 jaar :

Buysse Rudy, Fort Verboomstraat 9, 9130 Kieldrecht geboren te Zelzate op 09106/1952 De Tender Patrick, Nieuwe Baan 68, 9111 Belsele geboren te Sint-Niklaas op 30/08/1962 Moortgat Wilfried, Binnendijk 80, 9130 Verrebroek geboren te Clinge (NI) op 04/10/1960 Vercruyssen Rudiger, Den Hert 25, 9250 Waasmunster geboren te Sint-Niklaas op 27/11/1958 Verplancke Joris, Zwaantje 51, 9130 Verrebroek, geboren te Antwerpen op 14/12/1969

De Algemene Vergadering van Confederatie Bouw Waasland vzw heeft tevens volgende personen tot nieuwe bestuurder benoemd voor een periode van 3 jaar

Roels Dirk, Hoge Bokstraat 195, 9111 Belsele geboren te Sint-Niklaas op 17/8/1959 Agi Van Leugenhaege, Heistraat 32, 9140 Temse geboren te Wilrijk op 1/2/1972

Tevens heeft zij het ontslag als bestuurder aanvaard van volgende persoon

Carmeliet Rudi, Aerschotstraat 52, 9100 Sint-Niklaas geboren te Sint-Niklaas op 20/06/1945

Met ingang van 23 april 2015 is de Raad van bestuur van Confederatie Bouw Waasland vzw als volgt samengesteld

Acar Vincent, Buysse Rudy, Claessens Kris, Cordeel Dirk, D'Eer Johan, De Roover Paul,

De Smet An, De Tender Patrick, l-[eirbaut Nathalie, Herweyers Geert, Meut Rudi, Moortgat Wilfried, Roels Dirk, Roels Nadine, Seghers François, Smet Els, Van Leugenhaege Agi, Van Rumst Emiel, Vercruyssen Rudiger, Vermeulen Dirk, Verplancke Joris.

Mevr. Nadine Roels en Dhr. Kristof De Witte werden daar de Algemene Vergadering voor een periode van 1 jaar belast met het toezicht op de rekeningen.

De Raad van Bestuur vertegenwoordigt en verbindt geldig de vereniging, zonder bijzondere machtiging van

de algemene vergadering, in alle gerechtelijke en buitengerechtelijke handelingen, met inbegrip van de beschikkingsdaden en voor alles wat niet tot de bevoegdheid van de algemene vergadering behoort.

De vereniging kan geldig vertegenwoordigd en verbonden worden door

- de gezamelijke handtekening van de voorzitter en een lid van het directiecomité

- de handtekening van de directeur binnen de perken van zijn mandaat

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening,

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -15/06/2015 - Annexes du Moniteur belge

MoD2.2



+~ Veier- Luik B - Vervolg

behouden

+ aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -15/06/2015 - Annexes du Moniteur belge

De lijst van functies en ere-mandaten is als volgt samengesteld :

Ere-voorzitter : Geerinckx Remi

Voorzitter: De Roover Paul

Ondervoorzitter : D'Eer Johan

Honoraire voorzitters : De Geest José, Verplancke Maurits, Vermeulen Dirk, Buysse Rudy. Honoraire bestuurders : Weyers Roger, Steenssens Richard, Foubert Guido.

Voor waar en echt verklaard,

Dhr. De Roover Paul Dhr. Vermeulen Dirk

Voorzitter Bestuurder - Lid directiecomité

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
CONFEDERATIE BOUW WAASLAND

Adresse
KLEINE LAAN 29 9100 SINT-NIKLAAS

Code postal : 9100
Localité : SINT-NIKLAAS
Commune : SINT-NIKLAAS
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande