CONFO THERAPEUTICS, AFGEKORT : CONFO

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : CONFO THERAPEUTICS, AFGEKORT : CONFO
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 632.474.939

Publication

25/06/2015
ÿþOndernemingsnr : © v -j - 3 3~

Benaming (voluit) : Confo Therapeutics

(verkort): Confo

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : Rijvisschestraat 120

9052 GENT (ZWIJNAARDE)

Onderwerp akte :OPRICHTING - STATUTEN - BENOEMINGEN

= Er blijkt uit een akte verleden op elf juni tweeduizend vijftien, voor Meester Tim CARNEWAL, notaris te

Brussel,

dat

1) de vereniging zonder winstoogmerk VIB (Vlaams Instituut voor Biotechnologie) met zetel te 9052 Gent. (Zwijnaarde), Rijvisschestraat 120;

2) de naamloze vennootschap Capricorn Health-Tech Fund met zetel te 3000 Leuven, Lei 19115;

3) het Vlaams Gewest vertegenwoordigd door de Vlaamse Regering, voor wie optreedt de heer Philippe Muyters, Vlaams Minister van Werk, Economie, Innovatie en Sport, Martelaarsplein 7, 1000 Brussel;

4) de naamloze vennootschap QBIC Arkiv Fund met zetel te 9050 Gent (Ledeberg), Gaston Crommenlaan 10 bus 102;

5) de naamloze vennootschap QBIC Brussels Fund met zetel te 1040 Brussel (Etterbeek), Witte; Patersstrast 4;

6) de naamloze vennootschap QBIC Feeder Fund met zetel te 9050 Gent (Ledeberg), Gaston',

Crommenlaan 10 bus 102,

onder hen volgende vennootschap hebben opgericht;

RECHTSVORM EN NAAM

De Vennootschap neemt de vorm aan van een naamloze Vennootschap en draagt de naam "Confo

Therapeutics", of afgekort "Confo".

ZETEL

De zetel is gevestigd te Rijvisschestraat 120, 9052 Gent (Zwijnaarde).

DOEL

De Vennootschap heeft tot doel, in België en in het buitenland, zowel voor eigen rekening als voor rekening

van derden, alleen of in participatie met derden:

a) het exploiteren van biologische, chemische of andere producten, processen en technologieën in de life: sciences sector in het algemeen en in de farmaceutische, medische en chemische sector, inclusief veterinaire: producten in het bijzonder. Onder exploiteren wordt mede verstaan activiteiten met betrekking tot onderzoek,: ontwikkeling, productie, marketing en exploitatie.

b) Het wereldwijd verspreiden van, verkopen van en service verlenen met betrekking tot de producten van. de Vennootschap direct aan klanten en tevens via derden.

c) Het oprichten van, het deelnemen in, beheren van, toezicht houden op en samenwerken met: vennootschappen en andere ondernemingen, het verkrijgen, behouden, vervreemden of op andere wijze; beheren van deelnemingen en belangen ln andere vennootschappen en ondernemingen.

d) Het financieren van vennootschappen en andere ondernemingen, het lenen, uitlenen en bijeenbrengen; van gelden, het deelnemen in financiële transacties, daaronder begrepen, het uitgeven van obligaties, schuldbrieven, of andere waardepapieren, alsmede het aangaan van alle daarmee enigszins samenhangende; overeenkomsten,

e) Het verstrekken van adviezen, en het verlenen van diensten aan ondernemingen en vennootschappen waarmee de Vennootschap in een groep is verbonden en aan derden.

f) Het verstrekken van garanties, het verbinden van de Vennootschap en het bezwaren van activa van de;, Vennootschap ten behoeve van ondernemingen en vennootschappen waarmee de Vennootschap in een groep is verbonden en ten behoeve van derden.

g) Het verkrijgen, beheren, exploiteren en vervreemden van roerende goederen, onroerende goederen en, van alle vermogenswaarden in het algemeen.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

GELEGD

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie an

ire

*iso90 e2*

mod 11.1

16 RINI 2015

RECHTBANK VAN KOOPHANDEL TE GENT

re

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/06/2015 - Annexes du Moniteur belge

3 1

Voor-

behouden

aan het

Belgisch .

Staatsblad

V

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/06/2015 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

h) Het verhandelen van valuta, effecten, roerende goederen, onroerende goederen en vermogenswaarden in het algemeen.

i) Het verkrijgen van, exploiteren en verhandelen van octrooien, merkrechten, vergunningen, know-how en andere industriële eigendomsrechten.

j) Het verrichten van alle soorten industriële, financiële en commerciële activiteiten.

De Vennootschap kan aile burgerlijke, industriële, handels-, roerende of onroerende verrichtingen doen, in rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk verband met een of andere afdeling van haar doel, of die van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan uit te breiden of te vergemakkelijken.

Zij kan op aile wijzen deelnemen in aile vennootschappen of ondernemingen met een gelijk of aanverwant doel of waarvan het doel, zelfs onrechtstreeks, van aard zou zijn de verwezenlijking van het hare te vergemakkelijken.

Zij kan eveneens alle overeenkomsten van samenwerking, rationalisatie, vereniging of andere afsluiten met dergelijke vennootschappen of ondernemingen.

Zij mag zich borg stellen of personele of zakelijke zekerheden stellen ten bate van het om het even welke, al dan niet verbonden, natuurlijke of rechtspersoon. Zij mag de functie van bestuurder, zaakvoerder en vereffenaar uitoefenen.

DUUR.

De vennootschap wordt opgericht voor onbepaalde duur en begint te werken op datum van elf juni tweeduizend vijftien.

KAPITAAL.

Het maatschappelijk kapitaal is volledig geplaatst en bedraagt vijf miljoen euro (5.000,000,00 EUR).

Het is vertegenwoordigd door één miljoen tweehonderdvijftigduizend (1.250.000) aandelen op naam waarvan vijfhonderdduizend (500.000) aandelen klasse A en zevenhonderdvijftigduizend (750.000) aandelen klasse B, zonder vermelding van waarde, die ieder een gelijk deel van het kapitaal vertegenwoordigen,

Inbreng in natura

De vereniging zonder winstoogmerk VIB (Vlaams Instituut voor Biotechnologie), verklaart hierbij in de op te richten vennootschap (intellectuele eigendoms)rechten en goederen verbonden aan 'Confobody Technology' in te brengen, met een totale waarde van twee miljoen euro (2.000.000,00 EUR). De inbreng bestaat uit de 'Confobody Technology', de overdracht van de biologische materialen en de 'Business Opportuniity' hieraan verbonden. Deze inbreng wordt meer uitvoerig beschreven in het hierboven vermeld revisoraal verslag en in het bijzonder verslag opgemaakt door de oprichters overeenkomstig artikel 444 §1 van het Wetboek van vennootschappen en de betreffende overeenkomsten waarin daarnaar wordt verwezen.

Inbreng in geld

Op de overige kapitaalaandelen wordt als volgt in geld ingeschreven:

door de naamloze vennootschap Capricom Health-Tech Fund, ten belope van driehonderdvijfenzeventigduizend (375.000) aandelen klasse B voor het bedrag van één miljoen vijfhonderdduizend euro (1,500.000,00 EUR);

- door het Viaams Gewest, ten belope van honderdvijfentwintigduizend (125.000) aandelen klasse B voor het bedrag van vijfhonderdduizend euro (500.000,00 EUR);

- door de naamloze vennootschap QBIC Arkiv Fund, ten belope van honderdvijfentwintigduizend (125.000) aandelen klasse B voor het bedrag van vijfhonderdduizend euro (500.000,00 EUR);

- door de naamloze vennootschap QBIC Brussels Fund, ten belope van tweeënzestigduizend vijfhonderd (62.500) aandelen klasse B voor het bedrag van tweehonderdvijftigduizend euro (250.000,00 EUR);

- door de naamloze vennootschap QBIC Feeder Fund, ten belope van tweeënzestigduizend vijfhonderd (62.500) aandelen klasse B voor het bedrag van tweehonderdvijftigduizend euro (250.000,00 EUR).

ieder aandeel waarop in geld werd iingeschreven, werd volgestort ten belope van vijftig procent (50%).

Het kapitaal gevormd door inbreng in natura werd volledig volgestort. Het kapitaal gevormd door inbreng in geld werd volgestort ten belope van vijftig procent.

Vergoeding voor de inbreng in natura

Als vergoeding voor voormelde inbreng ten belope van twee miljoen euro (2.000.000,00 EUR), werden aan de vereniging zonder winstoogmerk VIB (Vlaams Instituut voor Biotechnologie), vijfhonderdduizend (500.0000) volledig volgestorte aandelen klasse A van de Vennootschap toebedeeld.

Revisoraal verslag

De inbreng in natura is nader beschreven in het revisoraal verslag van de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een cooperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "BDO Bedrijfsrevisoren", met maatschappelijke zetel te Da Vincilaan 9, bus E6, 1935 Zaventem, vertegenwoordigd door mevrouw Veerle Catry, bedrijfsrevisor.

De besluiten van dit verslag luiden letterlijk als volgt:

5. Besluit

De inbreng in natura door de vereniging VIB vzw met zetel te 9052 Zwijnaarde, Rijvisschestraat 120, tot oprichting van de NV CONFO THERAPEUTICS met zetel te 9052 Zwijnaarde, Rijvisschestraat 120, bestaat uit de inbreng van de Confobody Technology, de overdracht van de biologische materialen en de 'Business Oppertunity' hieraan verbonden, voor een inbrengwaarde van 2.000.000,00 EUR.

Bij het beëindigen van onze controlewerkzaamheden zijn wij van oordeel dat:

a) dal de inrichting werd nagezien overeenkomstig de normen uitgevaardigd door het instituut van de

Bedrijfsrevisoren inzake inbreng in natura en dat de oprichters van de vennootschap verantwoordelijk zijn voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor de bepaling van het aantal door de vennootschap uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in natura,'

b) dat de beschrijving van de inbreng in nature beantwoordt aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid;

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

s t

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/06/2015 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

c) dat de voor de inbreng in natura door de partijen weerhouden methoden van waardering bedrijfseconomisch verantwoord zijn en dat de waardebepalingen waartoe deze methoden van waardering leiden, onder voorbehoud van de realisatie van het businessplan, tenminste overeenkomen met het aantal en de fractiewaarde van de tegen de inbreng uit te geven aandelen, zodat de inbreng in nature niet overgewaardeerd is.

De vergoeding van de inbreng in natura bestaat uit 500.000 klasse A-aandelen van de NV CONFO THERAPEUTICS, zonder vermelding van nominale waarde.

Dit verslag werd opgesteld overeenkomstig artikel 444 van het Wetboek van vennootschappen in het kader van de voorgenomen inbreng in nature bij de oprichting van de NV CONFO THERAPEUTICS en mag niet voor andere doeleinden worden gebruikt.

Merelbeke, 11 juni 2015

(handtekening)

BDO Bedrijfsrevisoren Burg,Ven. CVBA

Vertegenwoordigd door Veerle CATRY."

BANKATTEST.

De inbrengen in geld werden voorafgaandelijk aan de oprichting, in toepassing van artikel 449 van het Wetboek van vennootschappen, gedeponeerd op een bijzondere rekening nummer BE89 7360 1318 4485 bij de KBC Bank, zoals blijkt uit een door voormelde financiële instelling op 11 juni 2415 afgeleverd bankattest, dat aan de notaris werd overhandigd en in diens dossier bewaard zal blijven.

OPRICHTERSAANSPRAKELIJKHEID.

De vereniging zonder winstoogmerk VIB (Vlaams Instituut voor Biotechnologie) en de naamloze vennootschap Capricorn Health Tech Fund, verklaren hierbij de volledige oprichtersaansprakelijkheid te hunnen laste te nemen, dit overeenkomstig artikel 450, 2° van het Wetboek van vennootschappen.

Het Vlaams Gewest, de naamloze vennootschap QBIC Arkiv Fund, de naamloze vennootschap QBIC Brussels Fund en de naamloze vennootschap QBIC Feeder Fund zijn bijgevolg enkel te beschouwen als eenvoudige inschrijvers.

SAMENSTELLING VAN DE RAAD VAN BESTUUR

De Vennootschap wordt bestuurd door een raad van bestuur. De raad van bestuur telt minstens drie (3) leden en maximaal vijf (5) leden die niet noodzakelijk aandeelhouder moeten zijn. Wanneer de Vennootschap is opgericht door twee personen of wanneer op een algemene vergadering van aandeelhouders is vastgesteld dat de Vennootschap niet meer dan twee aandeelhouders heeft, mag de raad van bestuur uit slechts twee leden bestaan tot de dag van de gewone algemene vergadering die volgt op de vaststelling, door alle middelen, dat er meer dan twee aandeelhouders zijn, indien een rechtspersoon wordt aangewezen tot bestuurder, dient deze een vaste vertegenwoordiger te benoemen overeenkomstig de toepasselijke bepalingen van het Wetboek van vennootschappen die het mandaat van bestuurder in naam en voor rekening van deze rechtspersoon zal uitoefenen.

De hierna opgesomde personen hebben het recht om een bestuurder te laten benoemen door de algemene vergadering op hun voordracht. Indien een dergelijk persoon zijn recht uitoefent om een bestuurder te laten benoemen op zijn voordracht, is de algemene vergadering verplicht om het bestuurdersmandaat in te vullen met een persoon uit de lijst van kandidaten voorgedragen door een dergelijk persoon:

a. één (1) bestuurder wordt benoemd onder de kandidaten voorgedragen door de houder(s) van Klasse A Aandelen (de "A Bestuurder);

b. twee (2) bestuurders worden benoemd onder de kandidaten voorgedragen door de Investeerders en in voorkomend geval, de Additional Investors (zoals gedefinieerd in de Aandeelhoudersovereenkomst) (de "investeerder Bestuurders") waarvan één (1) investeerder Bestuurder zal worden benoemd onder de kandidaten voorgedragen door CHF en één (1) investeerder Bestuurder wordt benoemd onder de kandidaten voorgedragen door de overige Investeerders (met uitzondering van CHF) en, in voorkomend geval, de Additional lnvestors.

Voor elk bestuursmandaat moeten tenminste twee (2) kandidaten voorgedragen worden aan de algemene vergadering. De voordracht van een lijst kandidaten door een groep aandeelhouders zal worden genomen door middel van een gewone meerderheidsbeslissing van de desbetreffende aandeelhouders op wiens voordracht de bestuurder zou moeten worden benoemd.

(iedere) (De) aandeelhouder(s) op wiens voordracht een bestuurder werd benoemd kan de algemene vergadering verzoeken (beslissend op dezelfde manier als voor de voordracht) de bestuurder die benoemd is op zijn/hun voordracht, te ontslaan, en deze bestuurder te laten vervangen door een andere bestuurder door hen voorgedragen overeenkomstig dit artikel 14.2,

De duur van de opdracht van bestuurder mag zes (6) jaar niet overschrijden. indien het aantal bestuurders, om welke reden ook, gedaald is beneden het wettelijk of statutair minimum aantal bestuurders en zolang de algemene vergadering de vacature niet opvult, blijven de bestuurders, waarvan de opdracht is verstreken, in functie.

Uittredende bestuurders zijn herbenoembaar.

De algemene vergadering mag te allen tijde een bestuurder schorsen of ontslaan.

BERAADSLAGING

Behoudens zoals uiteengezet in artikelen 18.3 en 18.4, kan de raad van bestuur slechts geldig beraadslagen indien ten minste de meerderheid van zijn leden, waarvan tenminste één (1) Investeerder Bestuurder, aanwezig of vertegenwoordigd is. Indien dit quorum niet is bereikt, kan een nieuwe vergadering van de raad van bestuur worden bijeengeroepen met dezelfde agenda, die geldig zal beraadslagen en beslissen indien ten minste twee (2) bestuurders aanwezig of vertegenwoordigd zijn.

Behoudens zoals uiteengezet in artikelen 18.3 en 18.4, worden de besluiten van de raad van bestuur genomen met gewone meerderheid van de stemmen uitgebracht door de aanwezige of vertegenwcordigde

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso ; Naam en handtekening

mod 11.1

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/06/2015 - Annexes du Moniteur belge

bestuurders. Iedere bestuurder heeft één (1) stem. Blanco en ongeldige stemmen worden niet bij de uitgebrachte stemmen geteld. Bij staking van stemmen is de stem van de voorzitter niet doorslaggevend.

Op voorwaarde dat de hierna genoemde bestuurder benoemd werd, kunnen de volgende besluiten van de raad van bestuur enkel geldig worden genomen indien minstens één (1) Investeerder Bestuurder een positieve stem uitbrengt voor dergelijk besluit:

a, de bepaling van de algemene strategie van de Vennootschap;

b. iedere belangrijke wijziging of afwijking aan het business plan van de Vennootschap;

c. de goedkeuring van het jaarlijkse werkings- en investeringsbudget en iedere daaropvolgende belangrijke wijziging hieraan of afwijking hiervan;

d, iedere verwerving van activa (in welke vorm dan ook) die niet voorzien is in het jaarlijkse budget en die individueel of op jaarbasis EUR 75.000 overschrijdt;

e, de oprichting, verwerving, of overdracht van iedere dochtervennootschap of bijkantoor, de inschrijving op, verwerving of overdracht van, al dan niet voorwaardelijk, onmiddellijk of in de toekomst, enige effecten en de verwerving of overdracht van enige deelnemingen in om het even welke entiteit;

f. enige beslissing om alle of een wezenlijk deel van de activa of van de activiteiten van de Vennootschap over te dragen;

g. enig voorstel om te fusioneren, splitsen, ontbinden en vereffenen of om op een andere wijze de Vennootschap te herstructureren (met inbegrip van iedere inbreng van of door, of overdracht of verwerving door de Vennootschap van haar algemeenheid of een bedrijfstak);

h. enige beslissing of overeenkomst betreffende het in licentie geven, verwerven, overdragen, verkopen, in pand geven, beschermen of afdwingen van enige informatietechnologie of intellectuele eigendomsrechten (met inbegrip van commerciële licenties en samenwerkingsverbanden);

i. de uitgifte of vroegtijdige terugbetaling van obligaties, het aangaan van krediet- of financieringsovereenkomsten of het aangaan of aanvaarden van schulden op enige andere wijze die een bedrag van EUR 150.000 overschrijdt (voor zover niet specifiek voorzien in het jaarlijkse budget);

j. de toekenning van leningen of voorschotten aan om het even welke personen, met inbegrip van bestuurders of werknemers van de Vennootschap ;

k. het goedkeuren van een aandelenoptieplan en/of de toewijzing van opties of Effecten ter uitvoering van een optie plan uitgegeven door de algemene vergadering, en het goedkeuren van elk ander voordeel- of bonusplan;

de benoeming, het ontslag, of iedere wijziging met betrekking tot de voorwaarden van engagement-, management-, dienstverlenings- of arbeidsovereenkomsten, van werknemers en dienstverleners met een bruto jaarlijkse vergoeding van meer dan EUR 120.000 (in elk geval met inbegrip van de overeenkomsten aangegaan met de Sleutelpersonen zoals gedefinieerd in de Aandeelhoudersovereenkomst);

m. iedere beslissing om het maatschappelijk kapitaal te verhogen of Effecten uit te geven in het kader van het toegestaan kapitaal;

n. de goedkeuring van het jaarverslag en alle belangrijke wijzigingen aan de boekhoudkundige beginselen en waarderingsregels van de Vennootschap;

o. enige bijeenroeping van, ieder voorstel aan de algemene vergadering, en ieder bijzonder verslag dat hieromtrent moet opgesteld worden;

p. enige beslissing betreffende een quasi-inbreng;

q. enige beslissing om de eigen Effecten van de Vennootschap aan te kopen, in pand te geven of over te dragen;

r. enige beslissing om interimdividenden uit te keren;

s. het inleiden, voeren van en schikken van ieder geschil (zowel juridisch, administratief als andere) voor een bedrag dat EUR 75.000 overschrijdt;

t. het toekennen of intrekken van bevoegdheden voor dagelijks bestuur in overeenstemming met artikel 525 van het Belgische Wetboek van vennootschappen en de vaststelling van de bevoegdheden;

u. de oprichting van een directiecomité of enig ander comité (al dan niet onder de leden van de raad van bestuur), benoeming en ontslag van de leden van dergelijke comités en de vaststelling van hun bevoegdheden, werkprocedures en vergoedingen;

y. het toekennen en intrekken van volmachten betreffende alle aangelegenheden uiteengezet in dit artikel 18.3;

w. enige beslissing om overeenkomsten aan te gaan, te wijzigen of te beëindigen die (i) buiten de normale bedrijfsvoering vallen en (ii) een impact hebben van meer dan EUR 500.000 in totaal (per jaar) of niet kunnen worden beëindigd met een opzegtermijn van minder dan zes (6) maand;

x. enige beslissing vereist van de raad van bestuur inzake een (voorgenomen) Exit (zoals gedefinieerd in artikel 42) of een Initial Public Offering (de IPO) (met inbegrip van beslissingen inzake enige voorbereidende stappen hieromtrent en de aanduiding van een investeringsbank of goedkeuring van de markt, voorwaarden van een IPO);

y. iedere transactie (met inbegrip van management- of serviceovereenkomsten) met bestuurders, Effectenhouders en/of verbonden ondernemingen (in de zin van Artikel 11 van het Wetboek van vennootschappen) of Verwanten (zoals gedefinieerd in de Aandeelhoudersovereenkomst) van dergelijke bestuurders of Effectenhouders ;

z. iedere transactie of beslissing waarvoor de belangenconflictprocedure zoals voorzien in artikel 523 van het Wetboek van vennootschappen dient toegepast te worden;

aa. de beslissing om een investeringsbank aan te duiden om een georganiseerd verkoopproces op te starten met betrekking tot de Effecten of activa van de Vennootschap;

bb. iedere beslissing omtrent het in te nemen standpunt betreffende de aangelegenheden zoals uiteengezet in dit artikel 18.3 indien zij betrekking hebben op een dochtervennootschap.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto ; Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris. hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Versa : Naam en handtekening

mod 11.i

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Bovendien zal, op voorwaarde dat de A Bestuurder benoemd werd, de volgende besluiten van de raad van bestuur enkel geldig kunnen worden genomen indien de A Bestuurder aanwezig of vertegenwoordigd is op de vergadering en een positieve stem uitbrengt voor dergelijk besluit:

a. de overdracht van de maatschappelijke zetel van de Vennootschap of de operationele vestiging (R&D);

b. enige beslissing of overeenkomst betreffende het in licentie geven, verwerven, overdragen (in welke vorm dan ook (bv. fusie, splitsing, overdracht of inbreng van een bedrijfstak,...), verkopen, in pand geven, beschermen of afdwingen van enige intellectuele eigendomsrechten van de Vennootschap (met inbegrip van commerciële licenties en samenwerkingsverbanden) (inclusief, teneinde enige misverstanden te vermijden, enig(e) (deel van) de goederen die werden ingebracht door de Oprichter in de Vennootschap bij de oprichting van de Vennootschap);

c. het toekennen en intrekken van volmachten betreffende aile aangelegenheden uiteengezet in dit artikel 18.4;

d. iedere beslissing omtrent het in te nemen standpunt betreffende de aangelegenheden zoals uiteengezet in dit artikel hierboven indien zij betrekking hebben op een dochtervennootschap.

In uitzonderlijke gevallen, wanneer de hoogdringendheid en het belang van de Vennootschap zulks vereisen, kan de raad van bestuur schriftelijk beslissingen nemen zonder bijeen te komen, op voorwaarde dat deze beslissingen worden genomen met eenparig akkoord van alle bestuurders. De bestuurders nemen slechts hun beslissing nadat zij dit voorstel hebben ontvangen, door middel van een schriftelijke instemming, met kopie te verzenden aan aile bestuurders. Deze procedure kan niet worden gevolgd voor de vaststelling van het ontwerp van jaarrekening, de goedkeuring van het jaarverslag, en voor elke beslissing over de verhoging van het kapitaal.

Over punten die niet op de agenda werden vermeld, kan hij slechts geldig beraadslagen met de instemming van de voltallige raad van bestuur en voor zover alle bestuurders aanwezig of vertegenwoordigd zijn.

ledere bestuurder kan per brief, per fax, per elektronische post of op een andere schriftelijke wijze aan een ander bestuurder volmacht geven om hem op een vergadering van de raad van bestuur te vertegenwoordigen.

De bestuurder die bij een beslissing of de uitvoering van een verrichting of een beslissing, rechtstreeks of onrechtstreeks een belang van vermogensrechtelijke aard heeft dat strijdt met een beslissing of een verrichting die tot de bevoegdheid behoort van de raad van bestuur moet zich richten naar de bepalingen van artikel 523 van het Wetboek van vennootschappen en kan niet deelnemen aan de beraadslaging en stemming over dergelijk punt op de agenda.

BEVOEGDHEDEN VAN DE RAAD VAN BESTUUR

De raad van bestuur is bevoegd om alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de Vennootschap, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de statuten of de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.

De raad van bestuur kan aan een lasthebber, zelfs indien deze geen aandeelhouder of bestuurder is, het geheel of een gedeelte van zijn bevoegdheden voor bijzondere of bepaalde aangelegenheden opdragen.

De raad van bestuur kan in zijn midden en onder zijn verantwoordelijkheid één of meer adviserende comités oprichten. Hun samenstelling en opdracht worden omschreven door de raad van bestuur

DAGELIJKS BESTUUR

De raad van bestuur kan het dagelijks bestuur van de Vennootschap opdragen aan één of meer bestuurders die de titel van gedelegeerd-bestuurder(s) (of CEO) zullen voeren, enfof aan één of meer personen die de titel van algemeen directeur(s) (of CEO) zullen voeren, die geen aandeelhouder moeten zijn.

Zonder afbreuk te doen aan wat volgens het toepasselijke recht beschouwd wordt als een daad van dagelijks bestuur, kan geen enkele besluit waarnaar verwezen wordt in artikel 18.3 met betrekking tot de Vennootschap of een dochtervennootschap worden beschouwd als binnen het toepassingsgebied van het dagelijks bestuur te vallen, tenzij hiervoor een bijzondere volmacht werd verleend door de raad van bestuur.

In geval van delegatie van het dagelijks bestuur bepaalt de raad van bestuur de vergoeding die aan deze opdracht is verbonden.

Elke persoon belast met het dagelijks bestuur kan aan een lasthebber, zelfs indien deze geen aandeelhouder of bestuurder is, een deel van zijn bevoegdheden voor bijzondere en bepaalde aangelegenheden overdragen,

VERTEGENWOORDIGING

De Vennootschap wordt in al haar handelingen, met inbegrip van de vertegenwoordiging in rechte, rechtsgeldig vertegenwoordigd door twee (2) gezamenlijk optredende bestuurders die ten aanzien van derden geen bewijs van een voorafgaand besluit van de raad van bestuur moeten leveren.

Wanneer het dagelijks bestuur werd gedelegeerd, wordt de Vennootschap in al haar handelingen van het dagelijks bestuur rechtsgeldig vertegenwoordigd door elk van de personen belast met het dagelijks bestuur, afzonderlijk handelend, en die ten aanzien van derden geen bewijs van een voorafgaand besluit van welk orgaan van de Vennootschap ook moeten leveren.

Bovendien is de Vennootschap op geldige wijze vertegenwoordigd door bijzondere lasthebbers handelend binnen de grenzen van hun opdracht.

CONTROLE

Indien de Vennootschap hiertoe wettelijk is verplicht, wordt de controle op de financiële toestand, op de jaarrekening en op de regelmatigheid vanuit het oogpunt van het Wetboek van vennootschappen en de statuten van de verrichtingen weergegeven in de jaarrekening, opgedragen aan één of meer commissarissen die worden benoemd door de algemene vergadering onder de leden van het Instituut van Bedrijfsrevisoren. Indien een rechtspersoon tot commissaris wordt benoemd, dient zij een vaste vertegenwoordiger te benoemen overeenkomstig de toepasselijke bepalingen van het Wetboek van vennootschappen die de opdracht in naam en voor rekening van deze rechtspersoon zal uitoefenen.

De algemene vergadering bepaalt het aantal commissarissen en stelt hun bezoldiging vast.







Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/06/2015 - Annexes du Moniteur belge









Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

~ " mod 11.1

De commissarissen worden benoemd voor een hernieuwbare termijn van drie jaar, Zij kunnen tijdens hun opdracht alleen om wettige redenen door de algemene vergadering worden ontslagen, mits eerbiediging van de voorwaarden voorzien door het Wetboek van vennootschappen.

Bij ontstentenis van commissarissen of wanneer alle commissarissen zich In de onmogelijkheid bevinden om hun taak uit te voeren, roept de raad van bestuur onmiddellijk de algemene vergadering bijeen om in hun benoeming of vervanging te voorzien indien de Vennootschap door de wet wordt verplicht een commissaris te hebben.

VERGADERINGEN

Er wordt ieder jaar een algemene vergadering gehouden op de eerste donderdag van juni om 16 uur, Indien deze dag een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering op de eerst daarop volgende werkdag gehouden,

De gewone algemene vergadering zal worden gehouden op de maatschappelijke zetel of in de gemeente waar de zetel van de Vennootschap is gevestigd. Zij mag uitzonderlijk elders worden gehouden. VERTEGENWOORDIGING

iedere aandeelhouder kan per brief, fax, elektronische post of op een andere schriftelijke wijze een volmacht geven om hem op de algemene vergadering te vertegenwoordigen. De lasthebber moet geen aandeelhouder zijn. Een lasthebber mag meer dan één (1) aandeelhouder vertegenwoordigen.

De raad van bestuur mag in de oproeping de vorm van de volmachten bepalen en eisen dat zij op de in de oproeping aangeduide plaats en binnen de daarin gestelde termijn worden neergelegd.

AANTAL STEMMEN - UITOEFENING VAN HET STEMRECHT

leder aandeel geeft recht op één stem.

De houders van obligaties, warrants en certificaten die met medewerking van de Vennootschap werden uitgegeven, mogen de algemene vergadering bijwonen, doch enkel met raadgevende stem.

JAARREKENING

Het boekjaar begint op één (1) januari en eindigt op eenendertig (31) december van elk jaar. WINSTUITKERING

Jaarlijks wordt van de nettowinst vermeld in de jaarrekening een bedrag van vijf ten honderd voorafgenomen tot vorming van een wettelijke reserve; deze voorafneming is niet meer verplicht wanneer het reservefonds één tiende van het geplaatst kapitaal bereikt.

Op voorstel van de raad van bestuur beslist jaarlijks de algemene vergadering discretionair over de bestemming van het saldo van de nettowinst, mits eerbiediging van de beperkingen opgelegd door het Wetboek van vennootschappen.

Geen uitkering kan geschieden indien, op de datum van de afsluiting van het laatste boekjaar het nettoactief, zoals blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of ten gevolge van de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte kapitaal, of indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd,

De raad van bestuur heeft de bevoegdheid om, met inachtneming van de relevante bepalingen van het Wetboek van vennootschappen op het resultaat van het boekjaar een interimdividend uit te keren.

BETALING VAN DIVIDENDEN

De uitbetaling van de dividenden gebeurt op het tijdstip en op de plaats door de raad van bestuur vastgesteld.

VERVROEGDE ONTBINDING

Wanneer tengevolge van geleden verlies het netto-actief is gedaald tot minder dan de helft van het geplaatst kapitaal, moeten de bestuurders de vraag van de ontbinding van de Vennootschap en eventueel andere maatregelen voorleggen aan de algemene vergadering, onder de voorwaarden voorzien door het Wetboek van vennootschappen en deze statuten.

Wanneer het netto-actief is gedaald tot beneden het wettelijk minimumbedrag, kan iedere belanghebbende de ontbinding van de Vennootschap in rechte vorderen. In voorkomend geval kan de rechtbank aan de Vennootschap een termijn toestaan om haar toestand te regulariseren.

VEREFFENING

In geval van ontbinding van de Vennootschap, om welke reden of op welk tijdstip ook, geschiedt de vereffening in één akte overeenkomstig de bepalingen van het Wetboek van vennootschappen dan wel door één of meerdere vereffenaar(s) benoemd door de algemene vergadering. De vereffenaar(s) treden/treedt slechts in functie na bevestiging van hun/zijn benoeming door de rechtbank van koophandel. Bij gebreke van benoeming van (een) vereffenaar(s), worden de leden van de raad van bestuur als vereffenaars beschouwd ten aanzien van derden.

De vereffenaars vormen een college. Te dien einde beschikken/beschikt de vereffenaar(s) over de meest uitgebreide machten overeenkomstig de toepasselijke bepalingen van het Wetboek van vennootschappen, behoudens beperkingen opgelegd door de algemene vergadering.

De vereffenaar(s) zijn/is gehouden de algemene vergadering bijeen te roepen telkens wanneer de aandeelhouders die één vijfde van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen het vragen.

De algemene vergadering bepaalt de vergoeding van de vereffenaar(s).

SLOT- EN OVERGANGSBEPALINGEN.

BENOEMING VAN DE EERSTE BESTUURDERS.

Werden door de oprichters tot eerste bestuurders benoemd:

- de heer Stéphane VAN ROOIJEN, wonende te Paul Emile Lessirestraat 13, 1160 Brussel,

- op voordracht van de aandeelhouder klasse A (de "A Bestuurder"):

Mevrouw Els BEIRNAERT, wonende te 9881 Aalter, Markettestraat 20A,

- op voordracht van de Investeerders (elk een "Investeerder Bestuurder"):

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/06/2015 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz, van luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

,

mod 11.1

- op voordracht van Capricorn Health-Tech Fund NV: de naamloze vennootschap Capricorn Venture' Partners met zetel te 3000 Leuven, Lei 19/1, met vaste vertegenwoordiger mevrouw Katya SMIRNYAGINA, wonende te Bodenbroek 22 bus 8, 1000 Brussel;

- op voordracht van de overige Investeerders: de heer Marc ZABEAU, wonende te 9000 Gent, Kortrijksesteenweg 779.

Het mandaat van de eerste bestuurders neemt een einde onmiddellijk na de gewone algemene vergadering van het jaar 2021,

De bestuurders zullen hun mandaat onbezoldigd uitoefenen.

BEGIN EN AFSLUITING VAN HET EERSTE BOEKJAAR.

Het eerste boekjaar neemt een aanvang op datum van elf juni tweeduizend vijftien en zal worden afgesloten op 31 december 2016.

EERSTE GEWONE ALGEMENE VERGADERING.

De eerste gewone algemene vergadering zal gehouden worden in het jaar 2017.

VOLMACHT RECHTSPERSONENREGISTER, BTW ADMINISTRATIE en KRUISPUNTBANK van ONDERNEMINGEN.

Bijzondere volmacht werd verleend aan Meester Virginie Ciers, Meester Elke Janssens en enige andere advocaat van het advocatenkantoor NautaDutilh BVBA, die te dien einde allen woonstkeuze doen te NautaDutilh, 1000 Brussel, Terhulpsesteenweg 120, allen individueel bevoegd, evenals aan hun bedienden, aangestelden en lasthebbers, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, teneinde de vervulling van de formaliteiten bij het rechtspersonenregister en, desgevallend, bij de Administratie van de Belasting over de Toegevoegde Waarde, alsook bij een ondernemingsloket met het oog op de inschrijving/aanpassing van de gegevens in de Kruispuntbank van Ondernemingen, te verzekeren.

VOOR GELIJKVORMIG ANALYTISCH UITTREKSEL.

(Tegelijk met dit uittreksel werden neergelegd : een uitgifte van de akte, twee volmachten, het bijzonder verslag van de oprichters en het verslag van de bedrijfsrevisor overeenkomstig artikel 444 van het Wetboek van vennootschappen).

Dit uittreksel werd afgeleverd vóór registratie b1 toepassing van artikel 173,1' bis van het Wetboek der Registratierechten.

Tim CARNEWAL

Notaris

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/06/2015 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

14/07/2015
ÿþ, '-

-----,;(---\\ '''''' r -,-,_E'_ ; In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

mod 11.1

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

,

-%-+ Tri,,

x~.aJ

fl a _P_ 2015

RECHTBANK VAN

ICOOPHANO)Et. TE GENT

----Grif

slA 8,8" ioiii~NisNA

"

t

11

111

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso ; Naam en handtekening

Ondernemingsnr : 0632.474.939

Benaming (voluit) : Confo Therapeutics

(verkort) :

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : Rijvisschestraat 120

9052 GENT (Zwijnaarde)

Onderwerp akte :UITGIFTE VAN IPO-WARRANTS EN ANTI-D1LUTIEWARRANTS

Er blijkt uit een proces-verbaal opgesteld op negentien juni tweeduizend vijftien, door Meester Tim,; CARNEWAL, notaris te Brussel,

dat de buitengewone algemene vergadering van de aandeelhouders van de naamloze vennootschap Confo:, Therapeutics, waarvan de zetel gevestigd is te 9052 Gent (Zwijnaarde), Rijvisschestraat 120, hierna "de; Vennootschap" genoemd,

volgende beslissingen genomen heeft:

1° Uitgifte van 6 IPO Warrants onder de voorwaarden en modaliteiten opgenomen in het document, genaamd `Plan houdende de uitgifte en de voorwaarden van zes (6) IPO Warrants', dat deel uitmaakt van het; verslag van de raad van bestuur opgesteld overeenkomstig de artikelen 582 en 583 van het Wetboek van vennootschappen.

2° Beslissing - onder de opschortende voorwaarde van de uitoefening van de warrants en in de mate waarin ze worden uitgeoefend - over te gaan:

1/ tot kapitaalverhoging ten belope van een maximum bedrag gelijk aan de vermenigvuldiging van het aantal warrants met de uitoefeningsprijs van deze warrants, door de uitgifte van een aantal aandelen klasse A of B zoals opgenomen in de uitoefenverhouding vermeld in de uitgiftevoorwaarden.

2/ het verschil tussen de inschrijvingsprijs van elk nieuw onderschreven aandeel en de fractiewaarde, toe tel wijzen aan de onbeschikbare rekening "uitgiftepremies", die in dezelfde mate als het maatschappelijk kapitaal; de waarborg voor derden zal uitmaken, en die, behoudens de mogelijkheid tot omzetting in kapitaal, slechts kant worden verminderd of afgeschaft overeenkomstig artikel 612 en volgende van het Wetboek van vennootschappen ofwel onmiddellijk na de kapitaalverhoging tot gelijkstelling van de waarde van elk aandeel in het kapitaal, zodat elk aandeel een gelijke fractie van het kapitaal vertegenwoordigt.

3° Volmacht werd verleend aan 2 bestuurders gezamenlijk handelend, om de uitoefening van de inschrijvingsrechten en de daaruit voortvloeiende kapitaalverhoging authentiek te laten vaststellen, evenals het aantal nieuw uitgegeven aandelen klasse A of B ter vertegenwoordiging van die kapitaalverhoging en de wijziging van de statuten die eruit voortvloeit, evenals het vaststellen van de eventuele uitgiftepremies en het boeken ervan op een onbeschikbare rekening evenals het incorporeren ervan in het maatschappelijk kapitaal of eventueel de waarde van elk aandeel in het kapitaal gelijk te stellen zodat elk aandeel een gelijke fractie van het kapitaal vertegenwoordigt, evenals tot coordinatie van de statuten en de neerlegging ter griffie.

4° Uitgifte van 25 Anti-Dilutie Warrants onder de voorwaarden en modaliteiten opgenomen in het document genaamd 'Plan houdende de uitgifte en de voorwaarden van viifentwintia (25) Anti-Dilutie Warrants',: dat deel uitmaakt van het verslag van de raad van bestuur opgesteld overeenkomstig de artikelen 582 en 583; van het Wetboek van vennootschappen,

5° Beslissing - onder de opschortende voorwaarde van de uitoefening van de warrants en in de mate, waarin ze worden uitgeoefend - over te gaan:

11 tot kapitaalverhoging ten belope van een maximum bedrag gelijk aan de vermenigvuldiging van het aantal warrants met de uitoefeningsprijs van deze warrants, door de uitgifte van een aantal aandelen klasse B zoals opgenomen in de uitoefenverhouding vermeld in de uitgiftevoorwaarden.

2/ het verschil tussen de inschrijvingsprijs van elk nieuw onderschreven aandeel en de fractiewaarde, toe te wijzen aan de onbeschikbare rekening "uitgiftepremies", die in dezelfde mate als het maatschappelijk kapitaal; de waarborg voor derden zal uitmaken, en die, behoudens de mogelijkheid tot omzetting in kapitaal, slechts kan worden verminderd of afgeschaft overeenkomstig artikel 612 en volgende van het Wetboek van vennoot-: schappen ofwel onmiddellijk na de kapitaalverhoging tot gelijkstelling van de waarde van elk aandeel in het kapitaal, zodat elk aandeel een gelijke fractie van het kapitaal vertegenwoordigt.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -14/07/2015 - Annexes du Moniteur belge

r '

1/oor-

behouden aas14 het Belgisch Staatsblad

mod 11.1

6° Volmacht werd verleend aan 2 bestuurders gezamenlijk handelend, om de uitoefening van de inschrijvingsrechten en de daaruit voortvloeiende kapitaalverhoging authentiek te laten vaststellen, evenals het aantal nieuw uitgegeven aandelen klasse B ter vertegenwoordiging van die kapitaalverhoging en de wijziging van de statuten die eruit voortvloeit, evenals het vaststellen van de eventuele uitgiftepremies en het boeken ervan op een onbeschikbare rekening evenals het incorporeren ervan in het maatschappelijk kapitaal of eventueel de waarde van elk aandeel in het kapitaal gelijk te stelten zodat elk aandeel een gelijke fractie van het kapitaal vertegenwoordigt, evenals tot coördinatie van de statuten en de neerlegging ter griffie.

VOOR GELIJKVORMIG ANALYTISCH UITTREKSEL.

(Tegelijk met dit uittreksel werden neergelegd : een uitgifte van het proces-verbaal, zes volmachten, het Plan houdende de uitgifte en de voorwaarden van 25 Anti-Dilutie Warrants, het verslag van de raad van bestuur en het verslag van de bedrijfsrevisor overeenkomstig artikelen 582 en 583 van het Wetboek van vennootschappen).

Dit uittreksel werd afgeleverd vôôr registratie bij toepassing van artikel 173,1° bis van het Wetboek der Registratierechten.

Tim CARNEWAL

Notaris

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -14/07/2015 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris. hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

13/08/2015
ÿþMod Word 11.1

15 7191*

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

EERGf1'.LEGD

0 AUG, 2015

RECHTBANG MM

KOOPHANDEL TE GENT

Voorbehouden aan het Belgisch 5taatsbiai

Ondernerningsnr Benaming

(voluit) :

(verkort) :

0632.474.939

Confo Therapeutics Confo

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -13/08/2015 - Annexes du Moniteur belge

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel : Rijvisschestraat 120, 9052 Gent (Zwijnaarde)

(volledig adres)

Onderwerp akte : Benoeming persoon belast met het dagelijks bestuur

Uittreksel uit de notulen van de vergadering van de raad van bestuur gehouden op 18 juni 2015;

2, Benoeming van Toulon BVBA, vast vertegenwoordigd door Stéphane Van Rooijen als algemeen directeur/ CEO van de Vennootschap

(...), beslist de raad van bestuur om Toulon BVBA, een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid naar Belgisch recht, met maatschappelijke zetel te Paul Emile Lessirestraat 13, 1160 Oudergem en ingeschreven in het rechtspersonenregister (Brussel) onder het nummer 0630.759.920, met als vertegenwoordiger de heer Stéphane Van Rooijen (zaakvoerder), te benoemen tot algemeen directeur/CEO van de Vennootschap overeenkomstig artikel 22 van de statuten en hem het dagelijks bestuur van de Vennootschap toe te kennen, met onmiddellijke ingang en voor onbepaalde duur,

(" )

De raad van bestuur besluit daarenboven dat het dagelijks bestuur van de Vennootschap in elk geval de, volgende machten zal inhouden:

i.het opmaken van een voorstel van het jaarlijkse werkings- en investeringsbudget ter goedkeuring van de raad van bestuur, en het uitvoeren van het jaarlijkse budgetplan zoals goedgekeurd door de raad van bestuur;

ii.het aangaan van contracten, aanvaarden van bestellingen en indienen van aanbiedingen, voor rekening en in naam van de Vennootschap, waarvan de waarde EUR 250.000 niet overschrijdt of waarvan de opzegtermijn zes (6) maand niet overschrijdt, en die werden voorzien in het goedgekeurde jaarlijkse budgetplan, met uitzondering van (i) overeenkomsten met betrekking tot intellectuele eigendomsrechten, (ii) overnames of overdrachten van (participaties in) ondernemingen, (iii) inschrijven, kopen en verkopen van. aandelen, (iv) toestaan van zekerheden of waarborgen, (y) aangaan en toestaan van financieringen van, dochtervennootschappen, en (vi) aangaan van agentuur- of distributieovereenkomsten;

iii.het aangaan van, het ontslag van en het wijzigen van de voorwaarden van arbeidsovereenkomsten met werknemers en consultancy overeenkomsten met consultants, met uitzondering van arbeids- en consultancy overeenkomsten met (i) werknemers en consultants met een bruto jaarlijkse vergoeding van meer dan EUR 120.000, (ii) Sleutelpersonen, en (iii) bestuurders, Effectenhouders en/of verbonden ondernemingen of verwanten van dergelijke bestuurders of Effectenhouders

iv.het openen van rekeningen bij de post, banken of andere krediet- en financiële instellingen in naam van de Vennootschap;

v.het doen van verrichtingen op deze rekeningen tot een bedrag van EUR 120.000 in zoverre die werden voorzien in het goedgekeurde jaarlijkse budgetplan;

vi.het tekenen, verhandelen en endosseren voor rekening van de Vennootschap van alle handelspapieren, wissels, mandaten, checks, orderbrief}es en gelijkaardige documenten ten belope van maximum EUR 120.000;

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -13/08/2015 - Annexes du Moniteur belge

vii.het ontvangen van alle sommen of waarden aan de Vennootschap verschuldigd in hoofdsom, interest of' bijhorigheden;

viii.kwijting verlenen in naam van de Vennootschap ten belope van maximum EUR 50.000;

ix.voorbereiding van inventarissen en jaarrekeningen, kwartaalcijfers en maandcijfers van de Vennootschap;

x.de roerende en onroerende goederen van de Vennootschap beheren; huur- en onderhuurcontracten aangaan voor een termijn van maximum negen jaar en voor een maximale jaarlijkse huurprijs van EUR 250.000 als verhuurder of als huurder;

xi.verzekeringscontracten sluiten of opzeggen;

xii.de Vennootschap vertegenwoordigen in alle rechtsgedingen, als eiseres of ais verweerster, en alle dadingen aangaan, voor zover deze het kader van het dagelijkse bestuur niet overschrijden en een waarde van meer dan EUR 75.000 niet overschrijden;

xiii.de Vennootschap vertegenwoordigen, met mogelijkheid van indeplaatsstelling, tegenover de posterijen, het bestuur der postchecks, de belasting- en douaneadministraties inclusief het indienen van belastingaangiftes, het handelsregister, de centrale, regionale, provinciale en gemeentelijke overheden, en alle andere publieke- of privaatrechtelijke overheden, en elke andere publieke- of privaatrechtelijke administratie of dienst, met inbegrip van procedures van faillissement, gerechtelijk akkoord of vrijwillige vereffening;

xiv.het ontvangen namens de Vennootschap, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, vanwege de posterijen, de douane, de spoorwegen en alle besteldiensten, van alle brieven, koffers en pakketten, al dan niet aangetekend of met aangegeven waarde; het ontvangen van alle deposito's postmandaten en postchecks; het terugnemen van alle goederen die voor rekening van de Vennootschap werden opgeslagen, geconsigneerd of op enige andere wijze in bewaring gegeven; het aanbieden van alle vrachtbrieven, opslagbrieven of andere vereiste documenten;

xv.het sluiten van contracten met de diensten voor telefonie en internet en de diensten voor water-, gas-, en elektriciteitsvoorziening, met betrekking tot de installaties in de lokalen of op de terreinen van de Vennootschap;

xvi.al het nodige doen voor een stipte uitvoering van de beslissingen van de raad van bestuur;

xvii.het opstellen en tekenen van alle stukken en documenten voor de uitoefening van voormelde bevoegdheden;

xviii.het geheel of gedeeltelijk overdragen van voornoemde bevoegdheden voor bijzondere en bepaalde gelegenheden aan één of meerdere derden, voor zover dit in het belang is van de Vennootschap.

Artikel 23 van de statuten bepaalt het volgende:

"Wanneer het dagelijks bestuur werd gedelegeerd, wordt de Vennootschap in al haar handelingen van het dagelijks bestuur rechtsgeldig vertegenwoordigd door elk van de personen belast met het dagelijks bestuur, afzonderlijk handelend, en die ten aanzien van derden geen bewijs van een voorafgaand besluit van welk orgaan van de Vennootschap ook moeten leveren."

6, Bijzondere volmacht voor administratieve formaliteiten

De raad van bestuur geeft hierbij volmacht aan iedere bestuurder evenals aan Mr. Elke Janssens, Mr. Virginie Ciers, Mr. Christophe Verstappen, alsook enige andere advocaat van het advocatenkantoor NautaDutilh, kantoorhoudende te 1000 Brussel, Terhulpsesteenweg 120, ieder alleen handelend en met macht van indeplaatsstelling, teneinde alle noodzakelijke of nuttige formaliteiten betreffende de beslissingen van de Vennootschap te vervullen, met inbegrip van het ondertekenen en neerleggen van de aanvraag tot inschrijving, wijziging, doorhaling van de inschrijving van de Vennootschap bij de griffie van de rechtbank van koophandel enfof de diensten van de Kruispuntbank voor Ondernemingen en het publiceren van de beslissingen van de Vennootschap in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad, De lasthebber kan daartoe, in naam van de vennootschap, alle verklaringen afleggen, alle documenten en stukken ondertekenen en in het algemeen, het noodzakelijke doen.

Virginie Ciers

Lasthebber



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
CONFO THERAPEUTICS, AFGEKORT : CONFO

Adresse
RIJVISSCHESTRAAT 120 9052 ZWIJNAARDE

Code postal : 9052
Localité : Zwijnaarde
Commune : GENT
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande