CONSEILLIART

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : CONSEILLIART
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 884.584.471

Publication

27/02/2014
ÿþMod Wwd 11.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

liltIORMER

Ondernemingsnr : 0884.584.471

Benaming

(voluit): CONSELLIART in vereffening

(verkort) :

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : De Heide 23, 9831 Deurle

(volledig adres)

Onde erp akte : sluiting van de vereffening

Uittreksel uit het verslag van de Bijzondere Algemene Vergadering van 14 februari 2014

Alle vennoten zijn aanwezig. Onder voorzitterschap van de vereffenaar, dhr. Alain Green, besluit de algemene Vergadering der aandeelhouders met eenparigheid van stemmen de vennootschap in vereffening definitief te sluiten, Het verdelingsplan van activa en passiva waaruit geen passiva noch activa meer blijkt, is door de rechtbank van koophandel te Gent goedgekeurd op 3 februari 2014. De heer Alain Green, vereffenaar, wonend te 75016 Paris (France), 1 avenue Maréchal Maunoury, staat in voor het voldoen van de schulden en. belastingen die nog volgen bij de afsluiting, De heer Alain Green bewaart de facturen en bescheiden van de vennootschap gedurende 10 jaar, De vergadering verleent bijzondere volmacht aan ABP Consult bvba, De Heide 23, 9831 Deurle, evenals haar aangestelden, om met mogelijkheid tot in de plaats stelling, alle, administratieve formaliteiten te vervullen, onder meer van de schrapping bij de BTW-administratie, KBO en. directe belastingen.

ABP consult bvba

vertegenwoordigd door Patricia Petit

Volmachtdrager

"'c'et/79-6e /te yee,/ fe?.~

V

beh aa Bel

Sta.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

NEERGELEGD

18 FEB. 2014

RECHTBA

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

01/09/2011
ÿþti

Mod 2.0

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

11111,,11. I~II1338II2~NIIIIIIINIIII

2+

bel a;

BE

Sta

NEERGELEC D

2 2 AU6. 2011

RECMT8GNffiè' AN

KOOPHANDEL TE GENT

Ondernemingsnr : 0884.584.471

Benaming

(voluit) : ConselliArt

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : 9831 Deurle, De Heide 23

Onderwerp akte : ONTBINDING - BENOEMING VEREFFENAAR

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 01/09/2011- Annexes du Moniteur belge

Er blijkt uit een akte verleden voor notaris Maarten Duytschaever met standplaats Gentbrugge op 25 maart 2011, geregistreerd te Gent, tweede registratiekantoor op 28 maart 2011, boek 221, blad 91, vak 17. Ontvangen : vijfentwintig euro. De eerstaanwezend inspecteur (getekend) S. HAEGEMAN, dat de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid ConselliArt, met zetel te 9831 Deurle, De Heide 23, de volgende beslissingen heeft genomen

Met betrekking tot de formaliteiten, die door de vennootschap moeten worden vervuld, stelt de voorzitter het volgende vast :

a)op 17 februari 2010 heeft de zaakvoerder van de vennootschap een verslag opgesteld, houdende voorstel tot ontbinding van de vennootschap, overeenkomstig artikel 181 van het Wetboek van Vennootschappen; bij dat verslag werd een staat van activa en passiva van de vennootschap gevoegd, die niet meer dan drie maanden voordien is vastgesteld ; dit verslag werd opgesteld conform de waarde-ringsregels vastgesteld ter uitvoering van het artikel 92 van het Wetboek van Ven-nootschappen.

b)Op 23 maart 2011 heeft de extern accountant, overeenkomstig artikel 181 van het Wetboek van Vennootschappen een verslag opgesteld.

De conclusies van dit verslag luiden letterlijk als volgt :

"ln het kader van de procedure tot ontbinding voorzien door het vennootschaps-recht heeft de zaakvoerder van Conselliart BVBA, een boekhoudkundige staat afgesloten op 31 december 2010, opgesteld, die, rekening houdend met de voor-uitzichten van de vereffening van de vennootschap, een balanstotaal opgeeft van 2.958,72 EUR (tweeduizend negenhonderdachtenvijftig euro en tweeënzeventig eurocent) en een gecorrigeerd: resultaat van (-) 25.827,08 EUR (vijfentwintigdui-zend achthonderdzevenentwintig euro en acht eurocent). Het; netto-passief be-draagt 134.343,40 EUR (honderdvierendertigduizend driehonderddrieënveertig euro en veertig, eurocent).

Ik wens de aandeelhouders er op te wijzen dat bij een netto-passief de vereffening aleatoir en onzeker is.

Uit de controlewerkzaamheden die ik heb uitgevoerd overeenkomstig de toepasselijke professionele, normen, blijkt dat deze staat van activa en passiva de toestand van Conselliart BVBA, volledig, getrouw en juist weergeeft, in zoverre de vooruitzichten van de zaakvoerder met succes zullen gerealiseerd worden door' diegenen die het risico van de vereffening zullen dragen.

De wet schrijft voor dat de staat van activa en passiva niet meer dan drie maanden voordien mag zijn` vastgesteld. De vervaldag van deze termijn van drie maanden, voorgeschreven door artikel 181 van het; Wetboek Vennootschapsrecht is de datum van de buitengewone algemene vergadering die beslist over dei ontbinding. Dientengevolge zal dit verslag onbruikbaar worden en de inhoud ervan komen te vervallen indien de algemene vergadering die beslist over de hoger omschreven verrichting niet heeft plaatsgehad uiterlijk op 31 maart 2011.

Er zijn geen andere inlichtingen die ik ter voorlichting van de aandeelhouders of derden onontbeerlijk acht.

Opgesteld in vier originele exemplaren, twee bestemd voor notaris Mr. Maarten Duytschaever met standplaats te 9050 Gentbrugge, één bestemd voor de onderneming en één voor het IAB, dienst bijzondere: mandaten.

Gedaan te goeder trouw,

Drongen, 23 maart 2011

Voor Van Coile & Partners CVBA

I.A.B. nr. 221006 3 N 92.

Liekens Robert

Extern accountant

I.A.B. nr. 10532 2 N 69..°

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 01/09/2011- Annexes du Moniteur belge

~__é -,

Voorbehouden aan helt

-e Belgisch

" ~ Staatsblad

De vergadering besliste de voorzitter te ontslaan van de voorlezing van het verslag, opgesteld door de zaakvoerder, houdende voorstel tot ontbinding van de vennootschap, en van het verslag opgemaakt door " voornoemde extern accountant overeenkomstig artikel 181 van het Wetboek van Vennootschappen.

Bij het verslag van de zaakvoerder is een staat van activa en passiva gevoegd, afgesloten per eenendertig december tweeduizend en tien.

De vergadering verklaart kennis te hebben genomen van gezegde verslagen en staat van activa en passiva, om er voorafgaandelijk dezer een afschrift van te hebben ontvangen.

De verslagen opgemaakt door de zaakvoerder en door de extern accountant, alsmede de staat van activa en passiva blijven bewaard in het dossier van de ondergetekende notaris.

De vergadering besliste de ontbinding van de vennootschap en stelde haar in vereffening, te rekenen vanaf 25 maart 2011.

De vergadering beslist één vereffenaar te benoemen.

Zij benoemt als vereffenaar onder de opschortende voorwaarde van de homologatie van de benoeming van de bevoegde rechtbank van koophandel :

- de heer GREEN Alain, voornoemd.

De vergadering beslist dat de vereffenaar zijn mandaat onbezoldigd zal uitoefenen.

De vergadering verleent bijzondere volmacht aan PETIT Patricia Marie Marcelle Charlotte, (rijksregisternummer: 66.09.29-034.60 - nummer identiteitskaart: 590-0549475-93), wonend te 9831 Sint-Martens-Latem, De Heide 23, evenals aan haar bedienden, aangestelden en lasthebbers, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, teneinde de vervulling van de formaliteiten bij een ondememingsloket met het oog op de inschrijving/aanpassing van de gegevens in de Kruispuntbank van Ondernemingen, en, desgevallend, bij de Administratie van de Belasting over de Toegevoegde Waarde, te verzekeren.

Voor Ontledend Uittreksel

Maarten Duytschaever, notaris

Tegelijk hiermee neergelegd

-uitgifte van de akte ontbinding

-vonnis

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

31/03/2011
ÿþVoorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

me 2.1

r c In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

eer:

Z 1 MAR. 2011

Griffie

Ondernemingsnr : 0884.584.471

Benaming

(voluit) : ConselliArt

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Avenue Louise 69D-83A, 1050 Brussel

Onderwerp akte : zetelwijjziging

De zaakvoerder besluit, conform artikel 2 van de statuten van de vennootschap dat, met ingang van 2 januari 2011, de zetel wordt overgebracht naar De Heide 23, 9831 Deurle.

De zaakvoerder verleent volmacht aan de vennootschap ABP consult, De Heide 23, 9831 Deurle,; vertegenwoordigd door haar zaakvoerder Patricia Petit, met recht van indeplaatsstelling, om alle vereiste handelingen te verrichten met het oog op de publicatie van de beslissingen van de algemene vergadering in de Bijlagen van het Belgisch Staatsblad, daartoe alle administratieve formaliteiten te vervullen en de vennootschap onder meer te vertegenwoordigen bij de Kruispuntbank voor Ondernemingen, een ondernemingsloket naar keuze van de lasthebber en de griffie van de Rechtbank van Koophandel, en te dien einde, al het nodige te. doen.

ABP Consult bvba

vertegenwoordigd door Patricia Petit

Gevolmachtigd

*11048605

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 31/03/2011- Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B versnelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

27/10/2010 : ME. - COMPTES ANNUELS 31.12.2009, APP 12.10.2010, DPT 26.10.2010 10586-0459-007
29/10/2009 : ME. - COMPTES ANNUELS 31.12.2008, APP 12.10.2009, DPT 28.10.2009 09827-0017-007
30/10/2008 : ME. - COMPTES ANNUELS 31.12.2007, APP 11.06.2008, DPT 27.10.2008 08793-0386-007

Coordonnées
CONSEILLIART

Adresse
DE HEIDE 23 9831 DEURLE

Code postal : 9831
Localité : Deurle
Commune : SINT-MARTENS-LATEM
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande