CONSENSO

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : CONSENSO
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 893.345.452

Publication

12/05/2014
ÿþ mod 11.1

11..Wit In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

 na neerlegging ter griffie van de akte

Inj1§11101

NEERGELEGD

29 APR. 201it

KOOPFel

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -12/05/2014 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : 0893345452

Benaming (voluit) : CONSENSO

l; (verkort) :

Rechtsvorm: besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel: François Laurentplein 25/301

9000 Gent

Onderwerp akte :WIJZIGING BENAMING WIJZIGING ZETEL WIJZIGING DOEL STATUTENWIJZIGINGEN

Er blijkt uit een proces-verbaal opgemaakt door Meester Niek Van der Straeten, geassocieerd notaris, te Destelbergen,:

op drieëntwintig april tweeduizend veertien, dat de buitengewone algemene vergadering van de aandeelhouders van de

besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "CONSENSO" volgende beslissingen heeft genomen:

A. vanaf heden de benaming der vennootschap te wijzigen in:

Dokter Stijn Tiperghlen Huisarts

ilvanaf heden de zetel der vennootschap te'verplaatsen naar 9000 Gent, 'Groendreef 160.

, C. het doel aan te passen en uit te breiden zodat de vennootschap vanaf heden de activiteiten als doel zal hebben, zoals "

deze letterlijk beschreven staan in punt 3 van de agenda, ais volgt:

"De vennootschap heeft tot doel:

1/ De uitoefening door de artsen-vennoten van hun medische activiteit in naam en voor rekening van de vennootschap, en meer in het bijzonder de beroepsactivileiten die zich bevinden binnen het vakgebied van de huisartsenij, rekening houdend: met de regels van de medische plichtenleer qua uitoefening van de geneeskunst, en dit onder de specifieke beroepsaansprakelijkheid van de artsen-vennoten en de bijkomende aansprakelijkheid van de vennootschap en met inachineming van de Code van Geneeskundige Plichtenleer, onder meer betreffende het beroepsgeheim.

De activiteit omvat impliciet de inning der erelonen door en voor de vennootschap en de uitkering van een vergoeding aan de artsen-vennoten in verhouding tot de prestaties die zij voor rekening van de vennootschap geleverd hebben.

De artsen-vennoten verbinden zich ertoe hun volledige medische activiteit in gemeenschap te brengen.

2/ Net scheppen van alle (im)materiële voorwaarden met het oog op het verstrekken van bedoelde geneeskundige zorgen:

-De aankoop, het huren, het leasen en invoeren van aile medische apparatuur en bijhorende accommodaties nodig of: nuttig voor de uitoefening van voormelde activiteiten.

-Hel aanwerven van ondergeschikt en paramedisch personeel die de vennoten in de uitoefening van hun beroep bijstaan. -De inrichting van een medisch secretariaat en van de algemene diensten die nuttig zijn voor de hoofdactiviteit van de: vennootschap.

:r -Net verlenen van aile medische, materiële, morele en sociale assistentie aan de patenten,

3/ Net scheppen van de mogelijkheden om de arts-vennoten toe te laten zich verder te bekwamen in voormelde medische discipline, dit teneinde een kwalitatief hoogstaande praktijkuitoefening mogelijk te maken.

4/ De vennootschap kan eveneens, als bijkomstig doel, onroerende goederen verwerven en beheren op voorwaarde evenwel dat ze het burgerlijk karakter van de vennootschap niet wijzigt en hierdoor in gene mate op geen enkel ogenblik aanleiding geven tot het ontwikkelen van welke commerciële activiteit ook. Beslissingen in verband met het investeringsbeleid dienen te worden genomen met unanimiteit van stemmen.

5/ Zij mag alle verrichtingen ondernemen van onroerende, roerende of financiële aard, die rechtstreeks met haar doel verwant of verknocht zijn, of de verwezenlijking ervan kunnen bevorderen.

6/ De vennootschap mag deelnemen aan aile andere vennootschappen die een gelijkaardig doel nastreven of toetreden tot associaties, met dezelfde of aanvullende specialiteiten, evenwel onder de voorwaarde van voorafgaandelijke goedkeuring door de Provinciale Raad van de Orde van Geneesheren waaronder de vennootschap ressorteert,

7/ De vennootschap kan zonder afbreuk te doen aan de medische plichtenleer ter zake, onder het normaal beheer als :; goede huisvader, een bestemming geven aan haar gereserveerde winsten van welke aard ook.

8/ Overeenkomsten die artsen niet mogen afsluiten met andere artsen of met derden, zullen ook door de vennootschap niet mogen afgesloten worden.

9/ De vennootschap mag in het algemeen alles doen wat rechtstreeks in verband staat met haar doel, dit alles in overeenstemming met de wetten op de deontologie en de medische plichtenleer, eigen aan het beroep van arts."

Overeenkomstig artikel 287 van het Wetboek vennootschappen, heeft de zaakvoerder van de vennootschap een verslag

s'

opgemaakt omtrent de verantwoording van de aanpassing en uitbreiding van het doel.

De staat van activa en passive, die niet meer dan drie maanden voordien is vastgesteld, is gehecht aan dit verslag

De verschijner verklaart dat hij volledige hennis heeft van voormeld verslag vôôr het verlijden dezer.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -12/05/2014 - Annexes du Moniteur belge

D.De vergadering bevestigt de beslissing genomen bij algemene vergadering van 02 januari 2014, waarbij werd overgegaan tot:

a) Ontslag van de heer DELANGFIE Steven Johan Erik (Rijksregister nummer 71,12.06-021.16), als zaakvoerder der vennootschap; waarbij bij de goedkeuring van de volgende jaarrekening er zal beslist worden over de kwijting over zijn mandaat; en

b) Benoeming van de heer Tiberghlen, Stijn Marleen Daniel, [Rijksregister nummer: 76,06.17-383.591 wonende te 9000 Gent, Groendreef 160, als nieuwe zaakvoerder der vennootschap, voor onbepaalde duur; dewelke zijn mandaat aanvaardde.

De vergadering maakt van de gelegenheid gebruik om de heer Tiberghien Stijn aan te stellen als statutaire zaakvoerder.

E. de vennootschap cm te werken naar een artsenvennootschap  huisarts  waardoor de vennootschap vanaf heden het karakter zal hebben van een professionele burgerlijke vennootschap; en hierdoor, eveneens rekening houdende met de reeds genomen beslissingen, de statuten volledig te vervangen ondermeer door volgende tekst;

Artikel één:

Er wordt een burgerlijke professionele vennootschap onder de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid opgericht.

Haar naam luidt "Dokter Stijn Tiberghien - Huisarts" burgerlijke vennootschap onder vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid.

Artikel twee:

De maatschappelijke zetel is gevestigd te 9000 Gent, Groendreef 160.

De zetel kan zonder statutenwijziging verplaatst worden in het Nederlandstalig gedeelte van het land, mede in Brussel, bij besluit van de zaakvoerder(s), dat zal bekendgemaakt worden in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad.

De verplaatsing van de maatschappelijke zetel zal vooraf worden meegedeeld aan de bevoegde provinciale Raad van de Orde van Geneesheren.

Artikel vier:

De vennootschap heeft tot doel:

1/ De uitoefening door de artsen-vennoten van hun medische activiteit in naam en voor rekening van de vennootschap, en meer in het bijzonder de beroepsactiviteiten die zich bevinden binnen het vakgebied van de huisartsenij, rekening houdend met de regels van de medische plichtenleer qua uitoefening van de geneeskunst, en dit onder de specifieke beroepsaansprakelijkheid van de artsen-vennoten en de bijkomende aansprakelijkheid van de vennootschap en met inachtneming van de Code van Geneeskundige Plichtenleer, onder meer betreffende het beroepsgeheim.

De activiteit omvat impliciet de inning der erelonen door en voor de vennootschap en de uitkering van een vergoeding aan de artsen-vennoten in verhouding tot de prestaties die zij voor rekening van de vennootschap geleverd hebben.

De artsen-vennoten verbinden zich ertoe hun volledige medische activiteit in gemeenschap te brengen>

2/ Het scheppen van aile (im)materiële voorwaarden met het oog op het verstrekken van bedoelde geneeskundige zorgen

-De aankoop, het huren, het leasen en invoeren van aile medische apparatuur en bijhorende accommodaties nodig of nuttig voor de uitoefening van voormelde activiteiten.

-Het aanwerven van ondergeschikt en paramedisch personeel die de vennoten in de uitoefening van hun beroep bijstaan. -De inrichting van een medisch secretariaat en van de algemene diensten die nuttig zijn voor de hoofdacfiviteit van de vennootschap.

-Het verlenen van alle medische, materiële, morele en sociale assistentie aan de patiënten.

3/ Het scheppen van de mogelijkheden om de arts-vennoten toe te laten zich verdet te bekwamen in voormelde medische discipline, dit teneinde een kwalitatief hoogstaande praktijkuitoefening mogelijk te maken.

4/ De vennootschap kan eveneens, als bijkomstig doel, onroerende goederen verwerven en beheren op voorwaarde evenwel dat ze het burgerlijk karakter van de vennootschap niet wijzigt en hierdoor in gene mate op geen enkel ogenblik aanleiding geven tot het ontwikkelen van welke commerciële activiteit ook. Beslissingen in verband met het investeringsbeleid dienen te worden genomen met unanimiteit van stemmen.

6/ Zij mag aile verrichtingen ondernemen van onroerende, roerende of financiële aard, die rechtstreeks met haar doel verwant of verknocht zijn, of de verwezenlijking ervan kunnen bevorderen.

6/ De vennootschap mag deelnemen aan alle andere vennootschappen die een gelijkaardig doel nastreven of toetreden tot associaties, met dezelfde of aanvullende specialiteiten, evenwel onder de voorwaarde van voorafgaandelijke goedkeuring door de Provinciale Raad van de Orde van Geneesheren waaronder de vennootschap ressorteert.

7/ De vennootschap kan zonder afbreuk te doen aan de medische plichtenleer ter zake, onder het normaal beheer als goede huisvader, een bestemming geven aan haar gereserveerde winsten van welke aard ook.

8/ Overeenkomsten die artsen niet mogen afsluiten met andere artsen of met derden, zullen ook door de vennootschap niet mogen afgesloten worden.

9/ De vennootschap mag in het algemeen alles doen wat rechtstreeks in verband staat met haar doel, dit alles in overeenstemming met de beginselen van de medische deontologie, eigen aan het beroep van arts.

F. De vergadering stelt vast dat de wijziging van de statuten, zoals hierboven vastgesteld werd goedgekeurd door de

provinciale raad van de Orde van Geneesheren in haar zitting van 26 maart 2014.

De vergadering keurt de gecoördineerde tekst van de statuten goed.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

Tegelijk hiermede neergelegd: Niek Van der Straeten Notaris

- expeditie proces-verbaal

- verslag van de zaakvoerder



mod 11.1

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening

18/07/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 13.06.2013, NGL 13.07.2013 13307-0262-011
27/02/2012
ÿþ Mod Word 11.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voorbehouden

aan het

Belgisch Staatsblad

lkergefegJ ter -. le,laehfi;iee

1 4 FEB. zo~z

Griffie

1

<iaoasss5

Ondernemingsnr : 0893345452 Benaming

(voluit) : Consenso (verkort)

Btitageffûij-het Belgisch Staatsbtaû = 2i/fl2/2fl12 - -Annexes ttíY iVtónïteü'r bëtgë

Rechtsvorm : bvba

Zetel : Christus Koninglaan 14 - 2640 Mortsel

(volledig adres)

Onderwerp akte : wijziging maatschappelijke zetel

Tijdens de buitengewone algemene vergadering gehouden op de maatschappelijke zetel op13 januari 2012 werd beslist om met onmiddelijke ingang de maatschappelijke zetel te verplaatsen naar François Laurentplein 25/301 te 9000 Gent.

De zaakvoerder

Dhr. Steven Delanghe

Op de laatste blz. van Luik B vermeiden : Recto ; Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso . Naam en handtekening.

14/07/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 09.06.2011, NGL 08.07.2011 11280-0289-012
05/05/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 24.04.2009, NGL 29.04.2009 09126-0342-010

Coordonnées
CONSENSO

Adresse
FRANCOIS LAURENTPLEIN 25, BUS 301 9000 GENT

Code postal : 9000
Localité : GENT
Commune : GENT
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande