CONSULENTEN WAASLAND, AFGEKORT : CONSUWAAS

Société en commandite simple


Dénomination : CONSULENTEN WAASLAND, AFGEKORT : CONSUWAAS
Forme juridique : Société en commandite simple
N° entreprise : 544.446.845

Publication

27/01/2014
ÿþGRIFFlIF RECHTBANK

VAN KOOPHANDEL

1 6 JAN 2014

DENDERMONDE

~~ Griffie

Ondernemingsnr : ,S 6 E L?

Benaming

(voluit) : CONSULENTEN WAASLAND

(verkort) : CONSUWAAS

Rechtsvorm : Gewone Commanditaire Vennootschap

Zetei : Kastanjelaan 35, 9250 blaasmunster

(volledig adres)

Onderwerp akte : Oprichting - statuten

Bij onderhandse akte dd. 15 december 2013 heeft mevrouw Gossé Christiane, wonende te 9250 Waasmunster, Kastanjelaan 35, tesamen met een stille vennoot, een gewone commanditaire vennootschap opgericht . De naam van de vennootschap luidt "CONSULENTEN WAASLAND" in 't verkort "CONSUWAAS",

ZETEL

De zetel van de vennootschap wordt gevestigd te S-9250 Waasmunster, Kastanjelaan 35 en wordt

verplaatst naar enige andere plaats in België bij besluit van de beherende vennoot.

DOEL

De vennootschap heeft tot doel

1.Het beheren van eigen onroerend en roerend vermogen ondermeer door het verwerven en valoriseren van alle patrimoniumbestanddelen, zo roerende als onroerende, materiële en immateriële, het nemen van; participaties in ondernemingen en bezittingen, dit alles in de breedste zin, zodat alles kan gedaan worden dat: het veilig beheer, de opbrengst en de groei van een patrimonium kan ten goede komen.

2. Het beheren van bedrijven, ondermeer door het uitvoeren van, of het deelnemen in de organisatie, herstructurering of leiding, het geven van adviezen op technisch, commercieel, juridisch en financieel gebied, het verstrekken van advies inzake bedrijfsbeheer, management en in het algemeen consultancy, dit alles in de breedste zin, zodat alles kan gedaan worden dat het ontstaan, de uitbating, de groei een het welzijn van een: onderneming, en de belangen van haar eigenaars en betrokkenen kan ten goede komen.

3. Het beheren van octrooien, patenten en intellectuele rechten onder welke vorm ook.

De vennootschap mag zelf ook of door tussenkomst van derden, aile mogelijke handels, nijverheid, financiële, roerende of onroerende handelingen doen, welke rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met het maatschappelijk doel, of welke dit doel op welke wijze ook kunnen bevorderen.

Zij zal zich mogen interesseren door middel van inbreng, opslorping, fusie of deelneming op elke wijze in ondernemingen, vennootschappen of instellingen, die een gelijkaardig, analoog of aanverwant doel nastreven of wiens doel van aard is dat van de vennootschap te bevorderen.

Zij mag zich voor deze vennootschap borg stellen of aval verlenen, voorschotten toestaan, kredieten verlenen, hypothecaire en andere zekerheden verstrekken.

Zij kan ook functies van bestuurder of vereffenaar van andere vennootschappen uitoefenen.

DUUR EN AANVANG

De vennootschap is opgericht voor onbepaalde duur vanaf datum van de neerlegging. Haar activiteit neemt

een aanvang op 15 september 2013,

KAPITAAL

Het vermogen van de vennootschap wordt gevormd door inbrengen in speciën ten beloop van achttienduizend zeshonderd (18.600,00) euro bestaande uit inbrengen in geld ten belope van 9.300,00 euro door mevrouw Gossé Christiane en 9.300,00 euro door de stille vennoot.

AANSPRAKELIJKHEID

De beherende vennoot is mevrouw Gosse Christiane, voormeld. Zij is hoofdelijk aansprakelijk.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

11 11H IIII~UII IVAI

*14026D~1*

V beh

aa

Be Sta:

11

Mod Word 11.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

ZAAKVOERDER EN BEZOLDIGING

Als zaakvoerder wordt de beherende vennoot mevrouw Gossé Christiane voormeld, benoemd. Mevrouw ' Gossé Christiane verklaart haar mandaat te aanvaarden, Het mandaat is onbezoldigd, tenzij de algemene vergadering er anders over beslist.

KAPITAAL

Het vermogen van de vennootschap wordt gevormd door inbrengen in speciën ten beloop van

achttienduizend zeshonderd (18.600,00) euro.

BOEKJAAR EN JAARVERGADERING

Het boekjaar loopt van 1 januari tot 31 december van ieder jaar. Het eerste boekjaar begint op heden en zal eindigen op 31 december 2014. De oprichters verklaren dat de vennootschap bij toepassing van artikel 60 Wetboek van Vennootschappen de verbintenissen overneemt, die reeds zijn aangegaan voor rekening en ten name van de vennootschap in oprichting en dit vanaf 15 september 2013. De jaarvergadering wordt gehouden op de eerste dinsdag van de maand juni om achttien uur op de maatschappelijke zetel.

BIJZONDERE VOLMACHT

Accountantskantoor HELON, gevestigd te 9160 Lokeren, Durmelaan 34, wordt aangesteld als bijzondere gevolmachtigde om

a/ alle verrichtingen te doen, verklaringen af te leggen en documenten te ondertekenen ten einde de ' inschrijving van de vennootschap in het rechtspersonenregister te bekomen en alle dienstige formaliteiten dienaangaande te verrichten ;

b/ eventuele inschrijving van deze vennootschap als belastingplichtige bij FOD Financiën, bestuur Belasting op de Toegevoegde waarde te verrichten ;

c/ de vennootschap te vertegenwoordigen ten overstaan van alle administraties van FOD Financiën, en namelijk in haar naam en voor haar rekening alle fiscale aangiften te ondertekenen, elk bezwaar in te dienen tegen al dan niet ingekohierde belastingen, elke vereiste inlicht te verschaffen, elk bericht van wijziging goed te keuren of te betwisten, alle briefwisseling te ontvangen en in het algemeen, alles te doen wat nodig en nuttig is voor de uitoefening van dit mandaat.

Gossé Christiane

Beherende vennoot-zaakvoerder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden " Recto ; Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
CONSULENTEN WAASLAND, AFGEKORT : CONSUWAAS

Adresse
KASTANJELAAN 35 9250 WAASMUNSTER

Code postal : 9250
Localité : WAASMUNSTER
Commune : WAASMUNSTER
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande