CONSULIM

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : CONSULIM
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 824.080.227

Publication

15/01/2014
ÿþMod Word 11.1

c

Voor-behoude aan het Belgiscl' Staatsbla

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffi

_-s.._ e..--

NEERGELEGD



- 6 JAN, 2014

RECHTBANK VAN

KOOPHANDE67, ;GENT

h





~-'

«,~~'I~,C

Ondememingsnr : 0824080227

Benaming

(voluit) : CONSULIM

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Jagerpad 71, 9950 Waarschoot

(volledig adres)

Onderwerp akte : KAPITAALVERHOGING - KAPITAALVERMINDERING

Uit een proces-verbaal van de buitengewone algemene vergadering van de vennoten van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "CONSULIM", waarvan de zetel gevestigd is te 9950 Waarschoot, Jagerpad 71, opgemaakt door Meester Frank De Raedt, notaris ter standplaats Waarschoot, zaakvoerder van de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Notaris Frank De Raedt", met maatschappelijke zetel te 9950 Waarschoot, Schoolstraat 60, ingeschreven in het rechtspersonenregister te Gent met als ondernemingsnummer 0821.838.834, op 24 december 2013, geregistreerd zes bladen, geen renvooien te Eeklo, boek 664 blad 52 vak 05 op 27 december 2013, ontvangen: vijftig euro. (getekend) De eerstaanwezend inspecteur, adviseur ai., T. GAILLEZ, blijkt dat de vergadering met eenparigheid van stemmen volgende besluiten heeft genoten:

EERSTE BESLUIT

De vergadering heeft beslist het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap een eerste maal te verhogen met een bedrag van honderd vierentwintig duizend tweehonderd achtenzestig euro (¬ 124.268,00) om het te brengen van vijfentwintig duizend euro (¬ 25.000,00) op honderd negenenveertig duizend tweehonderd achtenzestig euro (¬ 149.268,00).

De vergadering heeft beslist dat deze kapitaalverhoging wordt gerealiseerd door inlijving bij het kapitaal van een bedrag van honderd vierentwintig duizend tweehonderd achtenzestig euro (¬ 124.268,00) dat van de beschikbare reserves van de vennootschap zal afgenomen worden.

De vergadering heeft beslist dat naar aanleiding van deze kapitaalverhoging geen nieuwe aandelen uitgegeven worden. De fractiewaarde van de aandelen zal verhoogd worden ten belope van het passend bedrag.

TWEEDE BESLUIT

De vergadering heeft vastgesteld en heeft de notaris verzocht akte te nemen van het feit dat deze kapitaalverhoging is gerealiseerd en dat het kapitaal van de vennootschap daadwerkelijk werd gebracht op honderd negenenveertig duizend tweehonderd achtenzestig euro (¬ 149.268,00), vertegenwoordigd door honderd (100) gelijke aandelen zonder aanduiding van nominale waarde, die elk een gelijk gedeelte van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen,

DERDE BESLUIT

Met betrekking tot de voorgestelde tweede kapitaalverhoging hebben alle vennoten bevestigd naar behoren te zijn ingelicht over de gevolgen van de kapitaalverhoging, in het bijzonder over de financiële gevolgen die de verrichting heeft voor hen en voor de vennootschap.

Zij erkennen voldoende ingelicht te zijn na kennisname van de hen door de zaakvoerder verstrekte financiële en boekhoudkundige gegevens.

De vergadering heeft beslist dat de vennoten hun voorkeurrecht dienen uit te oefenen in verhouding tot het aantal aandelen dat zij in de vennootschap bezitten.

VIERDE BESLUIT

Gelet op het feit:

-dat de tweede kapitaalverhoging wordt doorgevoerd bij wijze van inbreng in speciën door de vennoten in verhouding tot het aantal aandelen dat zij in de vennootschap bezitten.

-dat er bijgevolg niets wordt gewijzigd aan de stemrechten en de rechten op dividend.

-dat de transactie geen benadeling inhoudt voor de eventuele schuldeisers van de vennootschap,

Heeft de vergadering beslist in te stemmen met het doorvoeren van een tweede kapitaalverhoging zonder het uitgeven van nieuwe aandelen.

VIJFDE BESLUIT

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

.e r Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -15/01/2014 - Annexes du Moniteur belge De vergadering heeft beslist het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap een tweede maal te verhogen met een bedrag van drieduizend euro (¬ 3.000,00) om het te brengen van honderd negenenveertig duizend tweehonderd achtenzestig euro (¬ 149.268,00) op honderd tweeënvijftig duizend euro tweehonderd achtenzestig euro (¬ 152.268,00).

De vergadering heeft beslist dat deze kapitaalverhoging zat gerealiseerd worden door inbrengen in speciën, zonder creatie van nieuwe aandelen, maar met een aanpassing van de fractiewaarde van de bestaande aandelen.

INSCHRIJVING

Op de voorgestelde kapitaalverhoging met een bedrag van drieduizend euro (¬ 3.000,00) werd als volgt ingescheven:

-door de heer DE BACKER Luc André Omer, geboren te Waarschoot op 25 november 1959, in huwelijk met mevrouw Claeys Christine Alice, wonend te 9950 Waarschoot, Jagerpad 71, werd ingeschreven op de kapitaalverhoging voor een bedrag van tweeduizend tweehonderd vijftig euro (¬ 2.250,00).

Hij heeft een bedrag gestort van tweeduizend tweehonderd vijftig euro (¬ 2.250,00) en is bijgevolg ingevolge zijn inschrijving niets meer verschuldigd aan de vennootschap.

-door mevrouw CLAEYS Christine Alice, geboren te Waarschoot op 8 december 1959, in huwelijk met de heer De Backer Luc, voornoemd, wonend te 9950 Waarschoot, Jagerpad 71, werd ingeschreven op de kapitaalverhoging voor een bedrag van zevenhonderd vijftig euro (¬ 750,00),

Zij heeft een bedrag gestort van zevenhonderd vijftig euro (¬ 750,00) en is bijgevolg ingevolge haar inschrijving niets meer verschuldigd aan de vennootschap.

Tot bewijs van deze deelname aan de kapitaalverhoging hebben de inschrijvers mij, notaris, een bankattest overhandigd uitgaande van de AXA Bank Europe, agentschap Berchem gedateerd op 18 december 2013, waaruit blijkt dat op voormelde datum de som van drieduizend euro (¬ 3.000,00) werd gestort op een bijzondere rekening van de vennootschap geopend onder het nummer BE63 7512 0679 1108,

ZESDE BESLUIT

De vergadering heeft vastgesteld en heeft de notaris verzocht akte te nemen van het feit:

-dat op het totaal bedrag van de kapitaalverhoging, bedragend drieduizend euro (¬ 3.000,00) werd ingeschreven;

-dat er naar aanleiding van de kapitaalverhoging geen nieuwe aandelen werden uitgegeven;

-dat de fractiewaarde van de aandelen in evenredigheid werd verhoogd;

-dat bijgevolg de kapitaalverhoging volledig werd gerealiseerd en het kapitaal van de vennootschap werd gebracht op honderd tweeënvijftig duizend euro tweehonderd achtenzestig euro (¬ 152.268,00).

-dat het kapitaal van de vennootschap wordt vertegenwoordigd door honderd (100) aandelen zonder aanduiding van nominale waarde, die elk een gelijk gedeelte van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen.

ZEVENDE BESLUIT

De vergadering heeft beslist het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap te verminderen met een bedrag van twaalf duizend vijfhonderd euro (¬ 12.500,00) om het te brengen van honderd tweeënvijftig duizend euro tweehonderd achtenzestig euro (¬ 152.268,00) op honderd negenendertig duizend zevenhonderd achtenzestig euro (¬ 139.768,00).

De vergadering heeft vastgesteld dat bij de oprichting van de vennootschap een kapitaal werd onderschreven van vijfentwintig duizend euro (¬ 25.000,00), dat voor de helft, hetzij een bedrag van twaalf duizend vijfhonderd euro (¬ 12.500,00) werd volgestort. Er is derhalve in hoofde van de vennoten nog een volstortingsplicht van twaalf duizend vijfhonderd euro (¬ 12.500,00).

De vergadering heeft beslist deze kapitaalvermindering te realiseren door vrijstelling van de hiervoor genoemde volstortingsplicht voor een bedrag van twaalf duizend vijfhonderd euro (¬ 12.500,00).

De vergadering heeft beslist dat naar aanleiding van deze kapitaalvermindering geen aandelen worden vernietigd. De fractiewaarde van de aandelen zal aangepast worden in overeenstemming met de doorgevoerde kapitaalvermindering.

ACHTSTE BESLUIT

De vergadering heeft vastgesteld en heeft de notaris verzocht akte te nemen van het feit dat de voormelde kapitaalvermindering ten bedrage van twaalf duizend vijfhonderd euro (¬ 12.500,00) daadwerkelijk verwezenlijkt werd en dat het kapitaal van de vennootschap daardoor daadwerkelijk werd gebracht op honderd negenendertig duizend zevenhonderd achtenzestig euro (¬ 139.768,00).

De vennoten hebben verklaard door de notaris voldoende ingelicht te zijn omtrent de inhoud van het artikel 613 van het Wetboek van Vennootschappen.

Dit artikel luidt letterlijk als volgt:

"Indien de vermindering van het kapitaal geschiedt door een terugbetaling aan de aandeelhouders of door gehele of gedeeltelijke vrijstelling van de storting van het saldo van de inbreng, hebben de schuldeisers wier vordering ontstaan is voor de bekendmaking, binnen twee maanden na de bekendmaking van het besluit tot vermindering van het kapitaal in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad, het recht om, niettegenstaande enige andersluidende bepaling, een zekerheid te eisen voor de vorderingen die op het tijdstip van die bekendmaking nog niet zijn vervallen. De vennootschap kan deze vordering afweren door de schuldvordering te betalen tegen haar waarde, na aftrek van het disconto.

Indien geen overeenstemming wordt bereikt of indien de schuldeiser geen voldoening heeft gekregen, wordt het geschil door de meest gerede partij voorgelegd aan de voorzitter van de rechtbank van koophandel van het gebied waarbinnen de vennootschap haar zetel heeft. De rechtspleging wordt ingeleid en behandeld en de beslissing ten uitvoer gelegd volgens de vormen van het kort geding.

, 1 Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -15/01/2014 - Annexes du Moniteur belge Zonder afbreuk te doen aan de grond van de zaak bepaalt de voorzitter de zekerheid die de vennootschap moet stellen en de termijn waarbinnen zulks moet geschieden, tenzij hij beslist dat geen zekerheid behoeft te worden gesteld gelet op de waarborgen of voorrechten waarover de schuldeiser beschikt of op de gegoedheid van de vennootschap.

Aan de aandeelhouders mag geen uitkering of terugbetaling worden gedaan en geen vrijstelling van de storting van het saldo van de inbreng is mogelijk zolang de schuldeisers die binnen de in het eerste lid bedoelde termijn van twee maanden hun rechten hebben doen gelden, geen voldoening hebben gekregen, tenzij hun aanspraak om zekerheid te verkrijgen bij een uitvoerbare rechterlijke beslissing is afgewezen."

NEGENDE BESLUIT

Met betrekking tot de voorgestelde derde kapitaalverhoging hebben aile vennoten uitdrukkelijk bevestigd naar behoren te zijn ingelicht over de gevolgen van de kapitaalverhoging, in het bijzonder over de financiële gevolgen die de verrichting heeft voor hen en voor de vennootschap.

Zij erkennen voldoende ingelicht te zijn na kennisname van de hen door de zaakvoerder verstrekte financiële en boekhoudkundige gegevens.

De vergadering heeft beslist dat de vennoten hun voorkeurrecht dienen uit te oefenen in verhouding tot het aantal aandelen dat zij in de vennootschap bezitten.

TIENDE BESLUIT

Gelet op het feit:

-dat de derde kapitaalverhoging wordt doorgevoerd bij wijze van inbreng in speciën door de vennoten in verhouding tot het aantal aandelen dat zij in de vennootschap bezitten.

-dat er bijgevolg niets wordt gewijzigd aan de stemrechten en de rechten op dividend.

-dat de transactie geen benadeling inhoudt voor de eventuele schuldeisers van de vennootschap.

Heeft de vergdering beslist de vergadering in te stemmen met het doorvoeren van een derde kapitaalverhoging zonder het uitgeven van nieuwe aandelen.

ELFDE BESLUIT

De vergadering heeft beslist het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap een derde maal te verhogen met een bedrag van honderd en tien duizend tweehonderd tweeëndertig euro (¬ 110.232,00) om het te brengen van honderd negenendertig duizend zevenhonderd achtenzestig euro (¬ 139.768,00) op tweehonderd vijftig duizend euro (¬ 250.000,00).

De vergadering heeft beslist dat deze kapitaalverhoging zal gerealiseerd worden door inbrengen in speciën, zonder creatie van nieuwe aandelen, maar met een aanpassing van de fractiewaarde van de bestaande aandelen.

INSCHRIJVING

Op de voorgestelde derde kapitaalverhoging met een bedrag van honderd en tien duizend tweehonderd tweeëndertig euro (¬ 110.232,00) werd ingeschreven als volgt:

-door de heer De Backer Luc, voornoemd, werd ingeschreven op de kapitaalverhoging voor een bedrag van tweeëntachtig duizend zeshonderd vierenzeventig euro (¬ 82.674,00).

Hij heeft een bedrag gestort van tweeëntachtig duizend zeshonderd vierenzeventig euro (¬ 82.674,00) en is bijgevolg ingevolge zijn inschrijving niets meer verschuldigd aan de vennootschap.

-door mevrouw Claeys Christine, voornoemd, werd ingeschreven op de kapitaalverhoging voor een bedrag van zevenentwintig duizend vijfhonderd achtenvijftig euro. ( 27,558,00).

Zij heeft een bedrag gestort van zevenentwintig duizend vijfhonderd achtenvijftig euro. ( 27.558,00) en is bijgevolg ingevolge haar inschrijving niets meer verschuldigd aan de vennootschap.

Tot bewijs van deze deelname aan de kapitaalverhoging hebben de inschrijvers mij, notaris, een bankattest overhandigd uitgaande van de AXA Bank Europe, agentschap Berchem gedateerd op 18 december 2013, waaruit blijkt dat op voormelde datum de som van honderd en tien duizend tweehonderd tweeëndertig euro (¬ 110.232,00) werd gestort op een bijzondere rekening van de vennootschap geopend onder het nummer BE63 7512 0679 1108.

TWAALFDE BESLUIT

De vergadering heeft vastgesteld en heeft de notaris verzocht akte te nemen van het feit

-dat op het totaal bedrag van de derde kapitaalverhoging, bedragend honderd en tien duizend tweehonderd

tweeëndertig euro (¬ 110.232,00) werd ingeschreven;

-dat er naar aanleiding van de derde kapitaalverhoging geen nieuwe aandelen werden uitgegeven;

-dat de fractiewaarde van de aandelen in evenredigheid werd verhoogd;

-dat bijgevolg de derde kapitaalverhoging volledig werd gerealiseerd en het kapitaal van de vennootschap

werd gebracht op tweehonderd vijftig duizend euro (¬ 250.000,00).

-dat het kapitaal van de vennootschap wordt vertegenwoordigd door honderd (100) aandelen die elk een

gelijk gedeelte van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen.

TOEPASSING VAN ARTIKEL 537 W1B92.

De vergadering heeft beslist dat deze derde kapitaalverhoging wordt doorgevoerd in toepassing van de

bepalingen van het artikel 537 W1B92.

In dit verband hebben de vennoten verklaard en heeft de notaris bevestigd:

1/dat de bijzondere algemene vergadering van de vennootschap gehouden op 16 december 2013 beslist

heeft over te gaan tot het uitkeren van een tussentijds dividend van honderd tweeëntwintig duizend vierhonderd

tachtig euro (¬ 122.480,00).

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

r

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad



2/dat de roerende voorheffing verschuldigd naar aanleiding van deze toekenning van het tussentijds

dividend in totaal twaalf duizend tweehonderd achtenveertig euro (¬ 12248,00) bedraagt, zijnde tien ten

honderd van het totale bruto dividend.

3/dat het bedrag van deze roerende voorheffing door de vennootschap werd ingehouden en werd

doorgestort aan de bevoegde overheidsdienst.

4/dat het netto dividend, bedragend honderd en tien duizend tweehonderd tweeëndertig euro (¬ 110.232,00)

aan de vennoten werd uitgekeerd in verhouding tot het aantal aandelen dat zij bezitten in de vennootschap.

6/dat het integrale ontvangen tussentijds netto dividend, bedragend honderd en tien duizend tweehonderd

tweeëndertig euro (¬ 110.232,00) werd aangewend tot het realiseren van de hiervoor doorgevoerde derde

kapitaalverhoging.

6/dat deze derde kapitaalverhoging werd gerealiseerd volgens de voorschriften van het Wetboek van

Vennootschappen.

71dat deze derde kapitaalverhoging werd doorgevoerd zo snel mogelijk en zonder vertraging na het

toekennen van het tussentijds dividend.

8/dat het bedrag van de derde kapitaalverhoging, bedragend honderd en tien duizend tweehonderd

tweeëndertig euro (¬ 110.232,00), bij de inschrijving volledig werd volgestort in speciën.

9/dat deze derde kapitaalverhoging werd gerealiseerd tijdens het belastbaar tijdperk dat afsluit vóór 1

oktober 2014.

10/dat bijgevolg aan de voorschriften van artikel 537 WIB92 werd voldaan.

DERTIENDE BESLUIT

Gelet op de hiervoor doorgevoerde verhogingen van het maatschappelijk kapitaal en vermindering van het

maatschappelijk kapitaal heeft de vergadering beslist artikel vijf van de statuten te wijzigen om de tekst van dit

artikel te vervangen door een nieuwe tekst, luidend als volgt:

"Artikel 5. Kapitaal

Het geheel geplaatste kapitaal van de vennootschap bedraagt tweehonderd vijftig duizend euro (¬

250.000,00).

Het wordt vertegenwoordigd door honderd (100) gelijke aandelen zonder aanduiding van nominale waarde,

die elk een gelijk gedeelte van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen,"

VEERTIENDE BESLUIT

De vergadering heeft beslist het boekjaar van de vennootschap te wijzigen. De vergadering beslist dat het

boekjaar zal aanvangen op één juli van ieder jaar en zal eindigen op dertig juni van het daaropvolgende jaar.

Ingevolge deze beslissing heeft de vergadering vastgesteld dat het lopend boekjaar is aangevangen op één

oktober tweeduizend en dertien en zal eindigen op dertig juni tweeduizend en vijftien.

VIJFTIENDE BESLUIT

Ingevolge de wijziging van het boekjaar van de vennootschap heeft de vergadering beslist de eerste zin van

artikel vijfendertig van de statuten te wijzigen om deze zin te vervangen door volgende tekst:

"Het boekjaar van de vennootschap gaat in op één juli en eindigt op dertig juni van ieder jaar."

ZESTIENDE BESLUIT

De vergadering heeft beslist dat de jaarvergadering van de vennootschap dient bijeengeroepen te worden

elk jaar op dertig november om twintig uur.

ZEVENTIENDE BESLUIT

Ingevolge de wijziging van de datum van de jaarvergadering heeft de vergadering beslist de eerste zin van

artikel vijfentwintig van de statuten te wijzigen om deze zin te vervangen door volgende tekst:

"de gewone algemene vergadering, ook jaarvergadering genoemd, dient ieder jaar te worden

bijeengeroepen op dertig november om twintig uur."

ACHTTIENDE BESLUIT

Voor het geval de heer De Becker Luc, voornoemd, zou overlijden of om welke reden ook zijn mandaat van

zaakvoerder van de vennootschap niet meer zou kunnen uitoefenen, heeft de vergadering beslist mevrouw

Claeys Christine, voornoemd, te benoemen tot plaatsvervangend zaakvoerder.

NEGENTIENDE BESLUIT

De vergadering heeft beslist aan de zaakvoerder alle machten te verlenen tot het uitvoeren van alle door

deze vergadering genomen besluiten.

TWINTIGSTE BESLUIT

De vergadering heeft beslist aan de zaakvoerder een bijzondere volmacht te verlenen tot het opmaken,

ondertekenen en neerleggen van een gecoördineerde tekst van de statuten, zoals voorgeschreven door het

Wetboek van Vennootschappen.

















VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

Tegelijk hiermee neergelegd:

-expeditie van de akte kapitaalverhoging - kapitaalvermindering

-coördinatie van de statuten



De Raedt Frank notaris





31/12/2013 : ME. - JAARREKENING 30.09.2013, GGK 30.11.2013, NGL 23.12.2013 13697-0166-008
27/03/2013 : ME. - JAARREKENING 30.09.2012, GGK 28.02.2013, NGL 22.03.2013 13071-0149-008
28/03/2012 : ME. - JAARREKENING 30.09.2011, GGK 28.02.2012, NGL 23.03.2012 12068-0578-008
18/01/2016 : ME. - JAARREKENING 30.06.2015, GGK 10.01.2016, NGL 11.01.2016 16010-0072-009

Coordonnées
CONSULIM

Adresse
JAGERPAD 71 9950 WAARSCHOOT

Code postal : 9950
Localité : WAARSCHOOT
Commune : WAARSCHOOT
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande