CONSULTANCY & SOLUTIONS

Société en commandite simple


Dénomination : CONSULTANCY & SOLUTIONS
Forme juridique : Société en commandite simple
N° entreprise : 891.849.375

Publication

18/07/2014
ÿþOp de laatste htz, van Luik B vermelden Recto Naam ee hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(ert) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening.

Ï1119.13P1

-9 JULI 2014

AFDELING DENDERMONDE Gritire

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 18/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

Mod Word 11.1

i 13 In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

KOOPHANDEL GENT

Ondernemingsnr : 0891.849.375

Benaming

(voluit) : CONSULTANCY & SOLUTIONS

(verkort) :

Rechtsvorm Gewone commanditaire vennootschap

Zetel Hamerstraat 151 - 9190 Stekene

(volledig adres)

Onderwerp akte: Ontbinding

Uit het proces-verbaal van de buitengewone algemene vergadering d.d. 31 maart 2014 blijkt dat de vergadering onder meer de volgende besluiten heeft genomen met éénparigheid van stemmen:

- De vergadering heeft kennis genomen van de jaarrekening op 31 december 2013 en heeft deze jaarrekening, alsmede de erin opgenomen resultaatsaanwending goedgekeurd.

Zij stelt heeft daarbij vastgesteld dat de vennootschap geen verdere activiteiten meer zal ontwikkelen en geen enkele reden tot bestaan meer heeft.

- De vergadering heeft beslist de vennootschap vroegtijdig te ontbinden, en haar invereffeningstelling uit te spreken met ingang vanaf 31 maart 2014. De vennootschap zal enkel nog bestaan voor de noodwendigheden van haar vereffening.

- Ingevolgde de vervoegde ontbinding is er met ingang van 31 maart 2014 een einde gekomen aan het mandaat als zaakvoerder van enerzijds de heer Dirk Van Mechelen, wonende te 9190 Stekene, Hamerstraat 161 en anderzijds mevrouw Nancy Valent, wonende te 9190 Stekene, Hamerstraat 151.

Er wordt hen volledige kwijting verleend voor de door hen vervulde opdracht als zaakvoerder gedurende de periode die gelopen heeft van 1 januari 2014 tot 31 maart 2014.

De vergadering beslist mevrouw Nancy Valent, voornoemd, te benoemen ais vereffenaar. Mevrouw Nancy Valent, voornoemd, wordt  voor zoveel ais nodig - eveneens gemachtigd voor het ondertekenen en het indienen van het verzoekschrift tot bevestiging van voormelde benceming

De vergadering beslist dat de vereffenaar haar mandaat onbezoldigd zal uitoefenen.

De vergadering beslist de heer Dirk Van Mechelen, voornoemd, aan te stellen als opvolger-vereffenaar die slechts in functie kan treden indien de benoeming als vereffenaar van mevrouw Nancy Valent, voornoemd, door de Rechtbank van Koophandel niet wordt bevestigd of gehomologeerd.

De vereffenaar heeft de meest uitgebreide macht voorzien in de artikelen 183 en volgende van het Wetboek van Vennootschappen.

Hij mag de handelingen verrichten voorzien in artikel 187 en 190 van het Wetboek van Vennootschappen, zonder dat hiervoor een machtiging  in de gevallen waarin zij is vereist - van de algemene vergadering nodig is.

Hij mag onder andere desgevallend de onroerende goederen van de vennootschap uit de hand verkopen en elles doen wat nodig of nuttig zou zijn om dit doel te verwezenlijken. Hij mag de Hypotheekbewaarder ontslaan van de ambtshalve te nemen inschrijving, verzaken aan alle zakelijke rechten, voorrechten, hypotheken, rechtsvorderingen tot ontbinding, opheffing verlenen met of zonder betaling van alle bevoorrechte of hypothecaire inschrijvingen, overschrijvingen, beslagen, elk verzet of andere belemmeringen.

De vereffenaar wordt ontslagen inventaris op te maken en mag zich houden aan de boeken van de

vennootschap,

Hij mag onder zijn verantwoordelijkheid, voor bijzondere en bepaalde verrichtingen, een gedeelte van zijn machten overdragen aan één of meer lasthebbers voor de duur die hij vaststelt. Hij zal beroep mogen doen op deskundigen (juridische, fiscale, boekhoudkundige raadgevers) met macht hen te bezoldigen. Behoudens bijzondere delegatie wordt de vennootschap geldig vertegenwoordigd voor alle handelingen door de vereffenaar.



Voorbehouden

fl

het

Belgisch Staatsblad







Getekend: Nancy Valent, vereffenaar-lasthebber

Tegelijk hiermee neergelegd:

- Proces-verbaal van buitengewone algemene vergadering dd. 31 maart 2014

- Kopie van het vonnis tot bevestiging van de benoeming van de vereffenaar

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 18/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

15/02/2011
ÿþ Mod 2.1

1n de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



lIII 1111 III II 1111 I lI I I IlI I II

*11024885*

(31-(11-FIE HELA--I I tiAIUK VAN KOOPHANDEL

-- 3. 02. 2011

DENDE65eteNDE



Ondernemingsnr : 0891.849.375

Benaming

(voluit) : Consultancy & Solutions

Rechtsvorm : Gewone Commanditaire Vennootschap

Zetel : Hamerstraat 151 - 9190 Stekene

Onderwerp akte : Statutenwijziging - Wijziging afsluitdatum boekjaar - Wijziging datum algemene vergadering

Er blijkt uit de notulen van de buitengewone algemene vergadering van 4 januari 2011 dat de volgende beslissingen werden genomen:

EERSTE BESLISSING

e" Het huidige boekjaar van de venn000tschap, dat in principe loopt tot en met 30 juni 2011, zal worden verlengd tot en met 31 december 2011. De daaropvolgende boekjaren zullen steeds lopen van 1 januari tot en met 31 december.

TWEEDE BESLISSING

bHet tijdstip van de gewone algemene vergadering (Jaarvergadering) wordt verplaatst van de derde

CU. vrijdag van de maand december om 14.00 uur naar de eerste vrijdag van de maand juni om 14.00 uur

>' van het jaar volgend op de afsluiting van het boekjaar. Dit maakt dat de eerstvolgende gewone algemene vergadering zal worden gehouden in juni 2012.

d4

DERDE BESLISSING

De heer Dirk Van Mechelen wordt door de Algemene Vergadering gemachtigd om een nieuwe

gecoördineerde tekst van de statuten vast te stellen.

Alle beslissingen werden bij unanimiteit genomen,

Dirk Van Mechelen,

Zaakvoerder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris. hetzij van de perso(o}n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening,

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad

Coordonnées
CONSULTANCY & SOLUTIONS

Adresse
HAMERSTRAAT 151 9190 STEKENE

Code postal : 9190
Localité : STEKENE
Commune : STEKENE
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande