CONSULTANTS PERSONNEL MANAGEMENT - CONSULENTEN PERSONEELSMANAGEMENT

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : CONSULTANTS PERSONNEL MANAGEMENT - CONSULENTEN PERSONEELSMANAGEMENT
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 420.050.976

Publication

21/05/2014
ÿþ4

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Ondernerningsnr : 0420.050.976

Benaming

(voluit) : CONSULTANTS PERSONNEL MANAGEMENT

(verkort) : C.P.M.

Rechtsvorm : NAAMLOZE VENNOOTSCHAP

Zetel : BRUSSELSESTEENWEG 115 TE 9090 MELLE

(volledig adres)

Onderwelp akte : FUSIEVOORSTEL - Fusie door vereniging van alle aandelen in één hand

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/05/2014 - Annexes du Moniteur belge IDENTITEIT VAN DE VENNOOTSCHAPPEN

A.OVERNEMENDE VENNOOTSCHAP

Naam : "CONSULTANTS PERSONNEL MANAGEMENT' afgekort "C.P.M.

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Maatschappelijke zetel : Brusselsesteenweg 115, 9090 Melle

De vennootschap werd opgericht bij akte verleden voor notaris Eric De Wulf te Oostakker, op 10 januari 1980, bekendgemaakt in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van 29 januari daarna onder nummer 306-29, voor het laatst gewijzigd op 28 juni 2007 bij akte verleden voor notaris Wim Van Damroe te Lochristi, bekendgemaakt in de bijlagen van het Belgisch Staatsblad van 24 juli daarna onder nummer 07110512.

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt 62.500,00 euro. Het is verdeeld in 2.500 aandelen op naam zonder nominale waarde, die elk een fractie van het kapitaal vertegenwoordigen.

Het doel van de vennootschap is het volgende:

" De vennootschap heeft tot doel;

Het op professionele en deontologisch verantwoorde wijze verlenen van diensten op het individuele vlak en op alle domeinen van het personeelsmanagement, onder andere wervings- en selectie-activiteiten, diensten van outplacement in de ruimste zin van het woord, het exploiteren van een arbeidsbemiddelingsbureau, om aldus een bijdrage te leveren tot de zelfrealisatie van het individu en de rentabiliteit, efficiëntie en continuïteit van de organisatie, waarin dit werkt,

Deze opsomming Is niet beperkend.

De vennootschap zal bevoegd zijn aile handelingen zonder uitzondering te verrichten die daartoe noodzakelijk zijn, nuttig of zelfs alleen bevorderlijk zijn.

Zij zal zelfs mogen deelnemen aan de bedrijvigheid van andere vennootschappen met hetzelfde,' gelijkaardig of verwant doel en dit door inbreng, fusie of hoe dan ook.

De vennootschap wordt vertegenwoordigd door:

" Mevrouw Christina VAN VELTHOVEN, voorzitter van de raad van bestuur en gedelegeerd bestuurder,: wonende te Wildebrake 6, 9041 Oostakker;

" De naamloze vennootschap "COMPETENCE©", bestuurder, gevestigd te Wildebrake 6, 9041 Gent-Oostakker, ingeschreven in de Kruispuntbank Ondernemingen en het rechtspersonenregister te Gent onder nummer 0466.440.237, vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger mevrouw Christina VAN_ VELTHOVEN.

De vennootschap is ingeschreven in de Kruispuntbank Ondernemingen en het rechtspersonenregister te' Gent onder nummer 0420.050.976.

De huidige aandeelhouders van de vennootschap, volgens de ons verstrekte gegevens, zijn:

" De maatschap "C&H TRUST': 1.280 aandelen;

Op de laatste blz. van Luik 6 vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Mod Wort! 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

NEERGELEGD

12 MEI 2014

RECHTBANK al

lQPNANDEL TE N r

14 03974

i,

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/05/2014 - Annexes du Moniteur belge

"De naamloze vennootschap "COMPETENCE@": 1.220 aandelen.

B.OVERGENOMEN VENNOOTSCHAP

Naam : "CPM TARGET RESEARCH"

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Maatschappelijke zetel : Brusselsesteenweg 115, 9090 Melle

De vennootschap werd opgericht bij akte verleden voor notaris Wim Van Damme te Lochristi, op 9 april 2008, bekendgemaakt in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van 23 april daarna onder nummer 08061384.

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt 61.500,00 euro, Het is verdeeld in 6.150 aandelen op naam zonder nominale waarde, die elk een fractie van het kapitaal vertegenwoordigen.

Het doel van de vennootschap is het volgende:

"De vennootschap heeft tot doel, zowel in België als in het buitenland, voor eigen rekening of voor rekening van derden, of door deelname van dezen:

het detecteren, registreren en aanspreken van potentiële kandidaten voor vacatures en het beheren van de daaraan verbonden data evenals het ter beschikking stellen van mensen voor het opvangen van personeelsbehoeften van klanten,

De opsomming is niet beperkend.

De vennootschap kan, binnen de perken van haar maatschappelijk doel, zowel in België als in het buitenland, alle roerende, onroerende, financiële, industriële, commerciële of burgerrechtelijke verrichtingen doen.

Zij kan deelnemen bij wijze van inbreng, overdracht, samensmelting, inschrijving, participatie, financiële tussenkomst of op andere wijze in alle vennootschappen, ondernemingen, tijdelijke verenigingen of verrichtingen die en gelijkaardig of verwant doel hebben of die van aard zijn die verwezenlijking van haar doel te bevorderen.

De vennootschap wordt vertegenwoordigd door:

" De naamloze vennootschap "CONSULTANTS PERSONNEL MANAGEMENT", voorzitter van de raad van bestuur, gevestigd te Brusselsesteenweg 115, 9090 Melle, ingeschreven in de Kruispuntbank Ondernemingen en het rechtspersonenregister te Gent onder nummer 0420.050.976, vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger mevrouw Christina VAN VELTHOVEN;

" De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "GEDES", gedelegeerd bestuurder, gevestigd te Pastoor Termotestraat 17, 8750 Wingene, ingeschreven in de Kruispuntbank Ondernemingen en het rechtspersonenregister te Gent onder nummer 0896.374.822, vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger de heer Gerdi BEERNAERT.

De vennootschap is ingeschreven in de Kruispuntbank Ondernemingen en het rechtspersonenregister te Gent onder nummer 0897.225.155.

De huidige aandeelhouders van de vennootschap, volgens de ons verstrekte gegevens, zijn: "De naamloze vennootschap "CONSULTANTS PERSONNEL MANAGEMENT': 6.150 aandelen.

VOORAFGAANDELIJKE OPMERKINGEN

De partijen verklaren dat zij kennis hebben van:

"Artikel 646-1° van het Wetboek van Vennootschappen. dat bepaald dat met fusie door overneming wordt gelijkgesteld de rechtshandeling waarbij het gehele vermogen van één of meer vennootschappen, zowel de rechten als de verplichtingen, ais gevolg van ontbinding zonder vereffening overgaat op een andere vennootschap die reeds houdster is van al hun aandelen en van de andere effecten waaraan stemrechten in de algemene vergadering is verbonden.

" De verplichtingen voor de fusie bij vereniging van alle aandelen in één hand.

" De verplichting het fusievoorstel voor elke vennootschap die bij de fusie betrokken is, zes weken voor de algemene vergadering van elk der vennootschappen die over de fusie moet besluiten ter Griffie van de Rechtbank van Koophandel neer te leggen.

DE PARTIJEN KOMEN HET VOLGENDE OVEREEN:

Artikel 1 : Voorgenomen verrichtingen

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/05/2014 - Annexes du Moniteur belge

De partijen verklaren dat ze aan hun respectievelijke algemene vergaderingen een fusievoorstel zullen voorleggen, dat ertoe strekt een fusie door te voeren, waarbij het gehele vermogen, zowel de rechten ais de verplichtingen, van de naamloze vennootschap "CPM TARGET RESEARCH", voormeld, overgaat naar de naamloze vennootschap "CONSULTANTS PERSONNEL MANAGEMENT', voormeld.

Alle aandelen van de naamloze vennootschap "CPM TARGET RESEARCH" verenigen zich nu reeds, sinds 9 mei 2014 in handen van de Naamloze vennootschap "CONSULTANTS PERSONNEL MANAGEMENT".

De overnemende vennootschap zal de activiteiten van de overgenomen vennootschap verder zetten. Gezien deze activiteiten reeds zijn opgenomen in het doel van de overnemende vennootschap is het niet noodzakelijk om het doel van deze vennootschap te wijzigen.

De overnemende vennootschap zal naast de wijzigingen aan het maatschappelijk doel tevens volgende statutenwijzigingen voorstellen in het kader van onderhavige verrichting

" Teneinde de statuten in overeenstemming te brengen met de besluiten van de buitengewone algemene vergadering van 28 juni 2007 inzake de omzetting van de aandelen aan toonder in aandelen op naam, zal de buitengewone algemene vergadering beslissen om de tekst van artikel 5 van de statuten te vervangen door volgende tekst:

"Het maatschappelijk kapitaal is vastgesteld op TWEEËNZESTIGDUIZEND VIJFHONDERD EURO NUL EUROCENT (62.500,00 EURO) vertegenwoordigd door tweeduizend vijfhonderd (2.500) aandelen op naam, zonder vermelding van nominale waarde."

Artikel 2 : Ruilverhouding van de aandelen

Aangezien de naamloze vennootschap "CONSULTANTS PERSONNEL MANAGEMENT" reeds de totaliteit van de aandelen van de naamloze vennootschap "CPM TARGET RESEARCH" bezit, dienen geen aandelen te worden omgeruild, noch enige ruilverhouding te worden bepaald.

Artikel 3 : Wijze van uitgifte van de aandelen

Aangezien de naamloze vennootschap "CONSULTANTS PERSONNEL MANAGEMENT' reeds de totaliteit van de aandelen van de naamloze vennootschap "CPM TARGET RESEARCH" bezit, dienen geen aandelen te worden omgeruild, noch enige ruilverhouding te worden vastgesteld.

De aandelen van de overgenomen vennootschap worden door de effectieve realisatie van de fusie van rechtswege van onwaarde,

Artikel 4 : Datum van deelname in de winst

Aangezien er geen nieuwe aandelen worden uitgegeven, zal er ook geen deelname in de winst zijn.

Artikel 5 : Boekhoudkundige datum van de verrichtingen

Alle verrichtingen van de over te nemen vennootschap zullen boekhoudkundig geacht worden vanaf 1 april

2014 te zijn verricht voor rekening van de overnemende vennootschap.

Artikel 6 : Bijzondere rechten van aandeelhouders, vennoten of houders van andere effecten

In geen enkele van de betrokken vennootschappen zijn er aandelen of andere effecten die recht geven op

bijzondere rechten

Artikel 7 Bezoldiging en aanstelling van de bedrijfsrevisor

Aangezien de naamloze vennootschap "CONSULTANTS PERSONNEL MANAGEMENT" reeds de totaliteit van de aandelen van de naamloze vennootschap "CPM TARGET RESEARCH" bezit, dient geen bedrijfsrevisor of extern accountant te worden aangesteld met het oog op een uit te voeren controletaak.

Artikel 8 : Bijzondere voordelen voor de bestuursorganen

Er worden geen bijzondere voordelen toegekend aan de respectievelijke zaakvoerder en bestuurders van

de verschillende vennootschappen naar aanleiding van de fusie.

Artikel 9 : Motivering van de voorgestelde verrichtingen

De voorgestelde verrichtingen worden uit hoofde van de te fuseren vennootschappen als volgt verantwoordt:

-De naamloze vennootschap "CONSULTANTS PERSONNEL MANAGEMENT" bezit reeds de totaliteit van de aandelen van de naamloze vennootschap "CPM TARGET RESEARCH".

" De naamloze vennootschap "CONSULTANTS PERSONNEL MANAGEMENT" wenst de financiering van de overname van de naamloze vennootschap "CPM TARGET RESEARCH" en de resultaten uit de eigenlijke activiteit van deze vennootschap te centraliseren in één geheel.

" De naamloze vennootschap "CONSULTANTS PERSONNEL MANAGEMENT" wenst de huidige structuur te vereenvoudigen om de transparantie naar derden ('stakeholders') te verhogen en daardoor toekomstige investeringen en hun financieringen sneller en eenvoudiger te kunnen realiseren,

" Ten einde aile lichamelijke en onlichamelijke rechten en plichten met een minimum aan formaliteiten over te dragen aan de moederonderneming, is het zinvol beide vennootschappen te fuseren middels de procedure van de geruisloze fusie.

Artikel 10 : Kosten

Ingeval van goedkeuring van de voorgenomen fusie zullen alle daaraan verbonden kosten worden gedragen door de overnemende vennootschap, de naamloze vennootschap "CONSULTANTS PERSONNEL MANAGEMENT",

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/05/2014 - Annexes du Moniteur belge

Ingeval de voorgenomen fusie niet wordt goedgekeurd, zullen de kosten verbonden aan de voorbereiding van de fusie gedragen worden door de overnemende en de overgenomen vennootschap, elk ten belope van de helft.

VERBINTENIS

De partijen verbinden zich ertoe het hiervoor vermelde fusievoorstel binnen de kortste termijnen ter goedkeuring voor te leggen aan de respectievelijke algemene vergaderingen van aandeelhouders van de naamloze vennootschap "CONSULTANTS PERSONNEL MANAGEMENT" en de naamloze vennootschap "CPM TARGET RESEARCH".

De partijen zullen uiterlijk zes (6) weken voor de algemene vergaderingen die over de fusie moeten , besluiten ter griffie van de bevcegde rechtbanken van koophandel een exemplaar van dit fusievoorstel neerleggen.

De partijen verzoeken de burgelijke vennootschap onder de vorm van een naamloze vennootschap "DPO-Accountancy Noord" kantoorhoudende te 9041 Gent, Kleemstraat 84, het fusievoorstel neer te leggen op de Griffie van de Rechtbank van Koophandel van elk der betrokken vennootschappen,

Opgemaakt te Melle op 9 mei 2014

VAN VELTHOVEN CHRISTINA

Gedelegeerd bestuurder

Tegelijk hiermee neergelegd : fusievoorstel

Op de laatste blz. van Luik B vermelden " Recto " Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

26/06/2014 : GE127148
22/07/2014
ÿþMod Word 11.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

NEERGELEGD

10 JVU1 2014

RECHTBANK VAN

KOOPHMEI 1, TE GENT

Ondernemingsar : 0420.050.976

Benaming

(voluit) : CONSULTANTS PERSONNEL MANAGEMENT

(verkort) :

Rechtsvorm : Naamloze Vennootschap

Zetel : 9090 Melle, Brusselsesteenweg 115

(volledig adres)

Onderwerp akte : FUSIE DOOR OVERNEMING  algemene vergadering van de overnemende vennootschap

Uit een akte verleden voor notaris Wim Van Damme te Lochristi op 3 juli 2014 blijkt dat de Naamloze Vennootschap de volgende statutenwijziging goedkeurde :

1. Kennisname van documenten en verslagen.

I. De vergadering neemt kennis en gaat over tot de bespreking van het fusievoorstel waarvan de aandeelhouders, voormeld, verklaren dat het sedert meer dan één maand op de maatschappelijke zetel ter beschikking is en waarvan de aandeelhouders kosteloos een afschrift konden bekomen. Het fusievoorstel werd opgesteld op 9 mei 2014 door de raad van bestuur van de naamloze vennootschap CONSULTANTS PERSONNEL MANAGEMENT, met zetel te 9090 Melle, Brusselsesteenweg 115, en de raad van bestuur van de naamloze vennootschap CPM TARGET RESEARCH, met zetel te 9090 Melle, Brusselsesteenweg 115 in toepassing van het Wetboek van Vennootschappen. Dit fusievoorstel werd neergelegd op de griffie van de rechtbank van koophandel te Gent op 12 en 14 mei 2014 en de neerlegging werd bekendgemaakt in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van 21'' en 23 mei daarna, onder nummers 14103974 en 14105910.

Ii. De aandeelhouders bevestigen in hun hoedanigheid van houders van aandelen op naam uiterlijk één maand voor de datum van deze algemene vergadering een afschrift ontvangen te hebben van het fusievoorstel in toepassing van het Wetboek van Vennootschappen..

De aandeelhouders erkennen tevens dat zij de mogelijkheid hebben gehad om één maand voor de datum van deze algemene vergadering in de zetel van de vennootschap kennis te nemen van de volgende stukken en documenten, in toepassing van het Wetboek van Vennootschappen, te weten: 1° de fusievoorstellen;

2° de jaarrekening over de laatste drie boekjaren van elk van de vennootschappen die bij de fusie betrokken is;

3° indien van toepassing op de vennootschap, de jaarverslagen en de verslagen van de revisoren over de laatste drie boekjaren.

III. De vergadering verklaart de inhoud van bovengemelde documenten, verslagen en stukken te kennen en zij ontslaat de voorzitter van de voorlezing ervan.

2. Fusiebesluit  Overgang onder algemene titel van het vermogen.

1. Fusie door overneming van de naamloze vennootschap CPM TARGET RESEARCH en vermogensovergang

De vergadering keurt het fusievoorstel goed zoals het werd opgemaakt op 9 mei 2014 door de raad van bestuur van de naamloze vennootschap CONSULTANTS PERSONNEL MANAGEMENT en de raad van bestuur van de naamloze vennootschap CPM TARGET RESEARCH en dat werd neergelegd op de griffie van de rechtbank van koophandel te Gent op 12 en 14 mei 2014 en bekendgemaakt in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van 21 en 23 mei daarna, onder nummers 14103974 en 14105910. De vergadering betuigt bijgevolg haar instemming met de verrichting waarbij de naamloze vennootschap CONSULTANTS PERSONNEL MANAGEMENT, met zetel te 9090 Melle, Brusselse' steenweg 115, hierna genoemd "de overnemende vennootschap, de naamloze vennootschap CPM TARGET RESEARCH, met zetel te 9090 Melle, Brusselsesteenweg 115, hierna genoemd "de

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

~Y I ~º%}

h -

Voor-

behouder

aan het

Belgisch

Staatsblad

*191 1 39*

a

r

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

overgenomen vennootschap", bij wijze van fusie overneemt.

Door deze verrichting gaat het hele vermogen van de overgenomen vennootschap zonder

uitzondering noch voorbehoud onder algemene titel over op de overnemende vennootschap.

2 Boekhoudkundige datum

Alle verrichtingen van de overgenomen vennootschap worden vanaf 1 april 2014 geacht

boekhoudkundig te zijn verricht voor rekening van de overnemende vennootschap.

3. Bevoorrechte aandelen of effecten

Er zijn in de overgenomen vennootschap geen bevoorrechte aandelen of effecten waaraan

bijzondere rechten werden toegekend.

4. Bezoldiging bedrijfsrevisoren

Er worden geen bijzondere voordelen toegekend aan de bedrijfsrevisor van de betrokken

vennootschappen.

5. Bijzondere voordelen voor bestuurders

Er worden geen bijzondere voordelen toegekend aan de leden van de bestuursorganen van de

fuserende vennootschappen.

6. Eigendomsovergang  algemene voorwaarden van de overgang

De vergadering keurt de eigendomsovergang van het vermogen van de overgenomen vennootschap goed.

De overgang van het gehele vermogen van de overgenomen vennootschap op de overnemende vennootschap omvat tevens haar activiteiten met de daaraan verbonden vergunningen, erkenningen, en/of het voordeel van de registratie ervan, het recht de (handels)naam, de merken en de logo's van de overgenomen vennootschap te gebruiken, haar cliënteel, het voordeel van haar bedrijfsorganisatie, haar boekhouding, kortom: alle immateriële bestanddelen eigen aan en verbonden met die algemeenheid.

Het over te nemen vermogen omvat tevens:

- alle eventuele optierechten waarvan de overgenomen vennootschap titularis is ingevolge welke titel ook (huurcontracten, leasingcontracten, akte houdende erfpacht of opstal, briefwisseling, contracten ut singuli, enzovoort). Wat de voorwaarden betreft waaronder de optierechten uitgeoefend dienen te worden, wordt verwezen naar de daarop betrekking hebbende bepalingen in de titels. De vergadering ontslaat ondergetekende notaris ervan in onderhavige akte de beschrijving van de goederen, voorwerp van de optierechten evenals de voorwaarden waaronder ze dienen gerealiseerd te worden, op te nemen;

- alle handels- en andere huurovereenkomsten op lange of korte termijn waarin de overgenomen vennootschap partij is als huurder of verhuurder;

- alle intellectuele rechten omvattende onder meer: alle tekeningen, logo's, de fabrieks- en handelsmerken, waarvan de overgenomen vennootschap titularis of beneficiaris is;

- wat de rechten van intellectuele en industriële eigendom betreft die ingevolge de fusie overgaan op de overnemende vennootschap zal de raad van bestuur van deze laatste vennootschap, de nodige formaliteiten vervullen om zo de tegenwerpbaarheid van de overgang erga omnes te bewerkstelligen, conform de toepasselijke bijzondere wetgeving ter zake.

Ook omvat de vermogensovergang die geschiedt bij wijze van overgang onder algemene titel alle lopende overeenkomsten, inclusief deze gesloten met de werknemers, die de overgenomen vennootschap heeft aangegaan.

Deze verbintenissen, ongeacht met wie zij gesloten zijn, ook deze aangegaan met de overheid, met haar eigen werknemers en aangestelden en jegens haar eigen organen en vennoten, gaan onverkort over op de overnemende vennootschap met aile rechten en plichten die daaruit voortvloeien, zonder dat enige andere formaliteit moet worden vervuld dan de wettelijk voorgeschreven openbaarmaking van de inbreng om deze overgang aan eenieder tegenwerpelijk te maken, uitgenomen de bijzondere voorschriften opgelegd in verband met de tegenwerpelijkheid van de eigendomsoverdracht van de onroerende goederen toebehorende aan de overgenomen vennootschap. In verband met dit laatste wordt verklaard dat de overgenomen vennootschap CPM TARGET RESEARCH geen eigenaar is van onroerende goederen noch titularis van enig onroerend zakelijk recht.

Het archief van de overgenomen vennootschap omvattende aile boeken en bescheiden die zij wettelijk verplicht is bij te houden en te bewaren wordt vanaf heden door de overnemende vennootschap bewaard.

De schuldvorderingen in voordeel van de overgenomen vennootschap en deze bestaande ten laste van de overgenomen vennootschap, ongeacht of ze door hypotheek en andere zekerheden en voorrechten zijn gewaarborgd gaan over op de overnemende vennootschap, die er het voordeel van geniet, respectievelijk instaat voor de vereffening ervan.

De zekerheden en waarborgen verbonden aan de door de overgenomen vennootschap opgenomen

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

r

Luik B - Vervolg

verbintenissen of gesteld ten voordele van de overgenomen vennootschap tot waarborg van jegens haar aangegane verbintenissen, blijven onverkort behouden.

De overnemende vennootschap treedt in de rechten en plichten van de overgenomen vennootschap, verbonden aan haar handelszaak die overgaat op de overnemende vennootschap. Alle eventuele inschrijvingen van pand op handelszaak blijven onverkort behouden.

7. Boekhoudkundige verwerking

De vergadering verzoekt ondergetekende notaris vast te stellen dat de overgegane actief- en passiefbestanddelen van de overgenomen vennootschap, overeenkomstig het boekhoudrechtelijk continuiteitsbeginsel (zoals vastgeled door het koninklijk besluit van 30 januari 2001), geboekt zullen worden in de overnemende vennootschap.

3. Aanpassing van artikel 5 van de statuten.

Om de statuten in overeenstemming te brengen met het besluit van de algemene vergadering de dato 28 juni 2007 om de aandelen aan toonder om te zetten in aandelen op naam beslist de vergadering om de tekst van artikel 5 van de statuten te vervangen door de volgende tekst:

'Artikel5. Kapitaal.

Het maatschappelijk kapitaal is vastgesteld op TWEEËNZESTIGDUIZEND VIJFHONDERD EURO NUL EUROCENT (62.500,00 EURO), vertegenwoordigd door tweeduizend vijfhonderd (2.500) aandelen op naam, zonder vermelding van de nominale waarde."

4. Aanpassing van artikel 31 van de statuten.

Om de statuten in overeenstemming te brengen met het Wetboek van Vennootschappen beslist de vergadering om de tekst van artikel 31 van de statuten te vervangen door de volgende tekst:

`Artikel 31. Ontbindino.

Behoudens de gerechtelijke ontbinding kan de vennootschap slechts ontbonden worden door een besluit van de algemene vergadering volgens de regels die zin bepaald in het Wetboek van Vennootschappen.

De vennootschap blaft na de ontbinding, ongeacht of deze door een uitspraak van de rechter, dan wel bij besluit van de algemene vergadering plaatsheeft, van rechtswege als rechtspersoon voortbestaan voor haar vereffening tot aan de sluiting ervan.

De algemene vergadering van de vennootschap in vereffening kan ten allen tijde en bij gewone meerderheid van stemmen één of meer vereffenaars benoemen of ontslaan, aandeelhouders of niet, en hun machten en wedden bepalen. Werden deze machten niet bepaald dan beschikken de vereffenaars over de meest uitgebreide bevoegdheden. De vereffenaars treden pas in functie nadat', de voorzitter van de bevoegde rechtbank van koophandel is overgegaan tot de bevestiging van hun benoeming door de beslissing van de algemene vergadering.

Na de betaling van alle schulden en lasten van de vennootschap zal het batig saldo verdeeld worden naar verhouding van ieders aantal aandelen en de daarop verrichte stortingen."

5. Bevoegdheden van de raad van bestuur.

De vergadering kent de raad van bestuur aile bevoegdheden toe voor de uitvoering van deze besluiten evenals aan DPO Accountancy Noord, gevestigd te 9041 Gent (Oostakker), Kleemstraat 84, inclusief de bevoegdheid tot indeplaatsstelling, de bevoegdheden om de noodzakelijke wijzigingen door te voeren bij de Administraties, in het bijzonder bij de kruispuntenbank en de B.T.W.

Voor eensluidend uittreksel, bestemd voor publicatie

Wim Van Damme

Notaris

7/7/2014

Tezelfdertijd neergelegd

- uitgifte van de akte;

- gecobrdineerde statuten;

- publicatielijst;

Op de laatste blz. van Luik B versnelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

19/02/2014 : GE127148
19/07/2013 : GE127148
06/07/2012 : GE127148
22/06/2012 : GE127148
01/07/2011 : GE127148
02/07/2010 : GE127148
21/06/2010 : GE127148
26/06/2009 : GE127148
12/06/2008 : GE127148
24/07/2007 : GE127148
21/06/2007 : GE127148
28/06/2005 : GE127148
06/07/2004 : GE127148
02/07/2004 : GE127148
24/06/2004 : GE127148
30/06/2003 : GE127148
23/09/2002 : GE127148
04/07/2001 : GE127148
29/06/1999 : GE127148
01/01/1989 : GE127148
01/01/1988 : GE127148
12/07/1986 : GE127148
01/01/1986 : GE127148
07/07/2016 : GE127148

Coordonnées
CONSULTANTS PERSONNEL MANAGEMENT - CONSULENT…

Adresse
BRUSSELSESTEENWEG 115 9090 MELLE

Code postal : 9090
Localité : MELLE
Commune : MELLE
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande