CONSULTING EN PARTICIPATIES, AFGEKORT : COPAR

NV


Dénomination : CONSULTING EN PARTICIPATIES, AFGEKORT : COPAR
Forme juridique : NV
N° entreprise : 425.491.488

Publication

21/03/2014 : ME. - JAARREKENING 30.09.2013, GGK 28.02.2014, NGL 18.03.2014 14066-0553-016
03/05/2013
ÿþ Mod Warel 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

11111111111

9*

Y

(-.

~.._,,. . _,

2 3 AMI. 2g13

Y.

r-

nv-,Griffié : VA

Ondernemingsnr : Benaming

(voluit) (verkort) :

0425.491.488

Consulting en Participaties COPAR

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel : Karrewegstraat 50, 9800 Deinze

(volledig adres)

Onderwerp akte : herbenoemingen

Uittreksel uit de notulen van de jaarlijkse algemene vergadering van aandeelhouders dd 22/02/2013

De vergadering beslist met unanimiteit en met afzonderlijke stem om volgende bestuurders te benoemen,

respectievelijk te herbenoemen met ingang van 23/02/2013:

Karel Dewulf, wonende te Lozerstraat 8, 9770 Kruishouten

Mady Flamez, wonende te Peperstraat 12, 9890 Gavere

NV Electro Project, met zetel te Karrewegstraat 50, 9800 Deinze (BE 0427.573.426) met als vaste

vertegenwoordiger Karel Dewuif, wonende te Lozerstraat 8, 9770 Kruishoutem

Hun mandaat zal eindigen onmiddellijk na de jaarvergadering van 2019. Zij zullen niet bezoldigd worden voor de uitoefening van hun mandaat. Alle bestuurders verklaren het mandaat te aanvaarden.

Uittreksel uit de notulen van de vergadering van de raad van bestuur dd 07/03/2013: De raad van bestuur duidt aan als gedelegeerd bestuurder Karel Dewulf.

Karel Dewuif

Gedelegeerd bestuurder

Op de laatste biz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/05/2013 - Annexes du Moniteur belge

12/04/2013 : ME. - JAARREKENING 30.09.2012, GGK 22.02.2013, NGL 08.04.2013 13086-0136-019
16/03/2012 : ME. - JAARREKENING 30.09.2011, GGK 24.02.2012, NGL 09.03.2012 12060-0089-016
17/01/2012
ÿþ Mod Word 11.1

f3J In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte



Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

12013]96

NEERGELEGD

0 3 JAN, 2012

RECHTE~ . Ni{ VAN

KOOPHAR LUFL. TE GENT

Ondernemingsnr :425 4 °°-% 4 ge

Benaming

(voluit) : CONSULTING EN PARTICIPATIES

(verkort) : COPAR

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel : Karrewegstraat 50, 9800 Deinze

(volledig adres)

Onderwerp akte : Statutenwijziging

Letterlijk uittreksel uit een akte verleden voor notaris Angélique VANDAELE, te Gent  Sint-Denijs-Westrem, op achtentwintig november tweeduizend en elf, voor registratie

Uit deze akte blijkt onder meer dat:

A) - De vergadering heeft kennis genomen van het verslag van de raad van bestuur opgesteld conform artikel 560 van het Wetboek van vennootschappen met het oog op de wijziging van de rechten van de: aandelen.

De vergadering heeft besloten duizend (1.000) aandelen buiten kapitaal te creëren.

De creatie van duizend (1.000) aandelen buiten kapitaal kadert in een globale familiale regeling en is bedoeld om de houders van aandelen buiten kapitaal een vetorecht te geven voor een aantal belangrijke verrichtingen/beslissingen.

Deze aandelen buiten kapitaal zullen niet deelnemen in de winst, de reserves en de liquidatiebonus.

Daarnaast hebben deze aandelen buiten kapitaal een gelijk stemrecht als de kapitaalsaandelen, de, wettelijke beperkingen in acht genomen.

Deze aandelen buiten kapitaal genieten geen voorkeurrecht tot intekening op nieuwe aandelen in het kapitaal. Zij zijn in beginsel niet waardeerbaar en kunnen niet in geld worden uitgedrukt.

Deze aandelen zijn op naam, niet overdraagbaar en zullen van rechtswege vervallen op achtentwintig november tweeduizend en achttien of bij het overlijden van de houder ervan, ingeval deze overlijdt vóôr achtentwintig november tweeduizend en achttien.

Daarnaast beslist de vergadering de overige rechten van de aandelen buiten kapitaal vast te leggen zoals voorzien in de artikelen 14 en 22, hierna opgenomen onder punt F.

B) - De vergadering heeft besloten tot aanpassing van de statuten aan het op achtentwintig juni, tweeduizend en elf door de bijzondere algemene vergadering genomen besluit tot omzetting van de aandelen aan toonder in aandelen op naam, en dit zoals hierna opgenomen in artikel 8 onder punt F.

C) - De vergadering heeft besloten om in de statuten de mogelijkheid tot invoering van een directie- en"

" auditcomité te voorzien.

D) De vergadering heeft besloten de externe vertegenwoordigingsbevoegdheid te wijzigen in die zin dat,' onverminderd de algemene vertegenwoordigingsbevoegdheid van de raad van bestuur handelend met de meerderheid van zijn leden, de vennootschap in en buiten rechte vertegenwoordigd wordt door één gedelegeerd bestuurder, alleen optredend, en dit zoals hierna opgenomen onder punt F.

E) -De vergadering heeft besloten tot (her)formulering van de statutaire bepalingen inzake: de zetel van de vennootschap; de uitoefening van het voorkeurrecht bij kapitaalverhoging in geld en bij de uitgifte van converteerbare obligaties en warrants; de volstorting van het kapitaal; de aflossing van het kapitaal; de: uitoefening van de rechten verbonden aan aandelen in onverdeeldheid; de bijeenkomst, samenstelling,' bevoegdheid en werking van de raad van bestuur en het directie- en auditcomité; de benoeming en bezoldiging van bestuurders, gedelegeerd bestuurder(s) en commissaris(sen); de bijeenkomst en werking van en' toelatingsvoorwaarden tot de algemene vergadering; de winstverdeling; de ontbinding, vereffening en omzetting van de vennootschap, dit alles zoals hierna bepaald onder punt F.

F) - De vergadering heeft besloten volledig nieuwe statuten aan te nemen en dit in overeenstemming met de voorgaande besluiten, na actualisering van de tekst, alsook na schrapping van alle overbodig geworden bepalingen.

Uit deze coordinatie blijkt onder andere letterlijk hetgeen volgt:

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -17/01/2012 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -17/01/2012 - Annexes du Moniteur belge

ARTIKEL TWEE  ZETEL

De zetel van de vennootschap mag verplaatst worden naar om het even welke plaats in het Vlaamse Gewest en het Brussels Hoofdstedelijk Gewest, bij enkel besluit van de raad van bestuur, bekend te maken in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad.

Bij eenvoudige beslissing van het bestuursorgaan zal de vennootschap bijhuizen, agentschappen en stapelhuizen in België en in het buitenland mogen oprichten.

ARTIKEL VIJF  KAPITAAL

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt vierhonderd vijfennegentig duizend zevenhonderd zevenentachtig euro (¬ 495.787,00) en is verdeeld in tweeduizend (2.000) aandelen zonder aanduiding van nominale waarde die ieder een gelijk deel in het kapitaal vertegenwoordigen.

Daarnaast bestaan er tevens vijfhonderd (500) aandelen buiten kapitaal op naam van de heer Hubert DEWULF en vijfhonderd (500) aandelen buiten kapitaal op naam van mevrouw Nicole HESPEEL, samen wonende te 9031 Drongen, Baarleveer 13.

Deze aandelen buiten kapitaal zullen niet deelnemen in de winst, in de reserves en de liquidatiebonus. Zij hebben een gelijk stemrecht ais de kapitaalsaandelen, de wettelijke beperkingen in acht genomen.

De aandelen buiten kapitaal zijn niet overdraagbaar en zullen van rechtswege vervallen op achtentwintig november tweeduizend en achttien of bij het overlijden van houder ervan, ingeval deze overlijdt vóár achtentwintig november tweeduizend en achttien.

Het kapitaal kan gewijzigd worden.

ARTIKEL ACHT  VORM VAN DE AANDELEN EN ANDERE EFFECTEN

De aandelen zijn op naam en worden ingeschreven in het register van aandelen.

Van die inschrijving worden certificaten afgegeven. De aandelen zijn voorzien van een volgnummer.

De overdracht van aandelen op naam wordt overgeschreven in het register van aandelen van de

vennootschap.

De vorm van de overige effecten wordt bepaald bij de uitgifte ervan.

Aandelen buiten kapitaal

De uitgegeven aandelen buiten kapitaal zijn op naam.

ARTIKEL VEERTIEN  BEVOEGDHEDEN RAAD VAN BESTUUR

De raad van bestuur heeft de meest uitgebreide bevoegdheden om alle daden van beschikking, van beheer en bestuur, die de vennootschap aanbelangen, te stellen, binnen de perken van het maatschappelijk doel.

Al wat door de wet en onderhavige statuten niet uitdrukkelijk voorbehouden werd aan de algemene vergadering, valt binnen de bevoegdheid van de raad van bestuur.

Evenwel is voor wat betreft de hierna volgende verrichtingen/beslissingen van de raad van bestuur, het akkoord van de algemene vergadering vereist, terzake beslissend met een gewone meerderheid van stemmen, en waarbij deze verrichtingenlbeslissingen slechts worden aangenomen en uitgevoerd indien de houders van aandelen buiten kapitaal positief stemmen:

-het aangaan en toestaan van leningen en kredieten vanaf een bedrag van vijfhonderd duizend euro (¬ 500.000,00);

-het aangaan van investeringen en desinvesteringen in materiële of financiële vaste activa die per verrichting minstens vijfhonderd duizend euro (¬ 500.000,00) bedragen en in het algemeen, alle verrichtingen die een bedrag van minstens vijfhonderd duizend euro (¬ 500.000,00) betreffen;

-het verstrekken van waarborgen.

ARTIKEL ZESTIEN  EXTERNE VERTEGENWOORDIGINGS-BEVOEGDHEID

De raad van bestuur vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder.

Onverminderd deze algemene vertegenwoordigingsmacht van de raad van bestuur, handelend met de meerderheid van zijn leden, zal de vennootschap tegenover derden en in rechte geldig vertegenwoordigd en verbonden zijn door één gedelegeerd bestuurder, alleen optredend.

Binnen het dagelijks bestuur kan de vennootschap bovendien worden vertegenwoordigd door de hiertoe aangestelde(n), die alleen of gezamenlijk optreden zoals bepaald bij hun aanstelling.

De organen die in overeenstemming met het voorgaande de vennootschap vertegenwoordigen, kunnen gevolmachtigden aanstellen.

Alleen bijzondere volmachten voor bepaalde of voor een reeks bepaalde rechtshandelingen zijn geoorloofd. De gevolmachtigden verbinden de vennootschap binnen de perken van hun verleende volmacht, onverminderd de verantwoordelijkheid van de volmachtgever in geval van overdreven volmacht.

ARTIKEL ACHTTIEN  BIJEENKOMST  BIJEENROEPING

De gewone algemene vergadering, ook jaarvergadering genoemd, heeft elk jaar plaats op de laatste vrijdag van de maand februari om vijftien uur; indien deze dag een wettelijke feestdag is, wordt de jaarvergadering de eerstvolgende werkdag, op hetzelfde uur gehouden.

De jaarvergaderingen worden gehouden op de zetel van de vennootschap, behoudens andersluidende bijeenroeping.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -17/01/2012 - Annexes du Moniteur belge

De bijzondere en de buitengewone algemene vergaderingen worden eveneens gehouden hetzij op de zetel hetzij op een andere plaats aangeduid in de oproepingen.

Bijeenroeping

De oproepingen tot een algemene vergadering vermelden de agenda en zij worden gedaan overeenkomstig de bepalingen van het Wetboek van vennootschappen.

De agenda moet de te behandelen onderwerpen bevatten, alsmede, voor de vennootschappen die een openbaar beroep op het spaarwezen doen of hebben gedaan, de voorstellen tot besluit.

Toezenden van stukken

Samen met de oproepingsbrief, wordt aan de houders van aandelen op naam, aan de bestuurders en aan de commissarissen een afschrift toegezonden van de stukken, die hen krachtens de wet moeten worden ter beschikking gesteld.

Er wordt ook onverwijld een afschrift gezonden aan degenen die, uiterlijk zeven dagen voor de algemene vergadering, hebben voldaan aan de formaliteiten, door de statuten voorgeschreven om tot de vergadering te worden toegelaten. De personen die deze formaliteiten na dit tijdstip hebben vervuld, krijgen een afschrift van deze stukken op de algemene vergadering.

Iedere aandeelhouder, obligatiehouder, warranthouder of houder van een certificaat dat met medewerking van de vennootschap werd uitgegeven, kan, tegen overlegging van zijn effect, vanaf vijftien dagen voor de algemene vergadering ter zetel van de vennootschap kosteloos een afschrift van deze stukken verkrijgen.

Schriftelijke besluitvorming

De aandeelhouders kunnen eenparig en schriftelijk alle besluiten nemen die tot de bevoegdheid van de algemene vergadering behoren, met uitzondering van die welke bij authentieke akte moeten worden verleden.

ARTIKEL TWINTIG  TOELATING TOT DE ALGEMENE VERGADERING

Om tot een algemene vergadering toegelaten te worden, moeten de houders van aandelen op naam, indien dit in de bijeenroeping wordt geëist, zich minstens vijf volle werkdagen voor de datum van de vergadering laten inschrijven op de plaats in de oproepingsbrief aangeduid.

Een aanwezigheidslijst vermeldende de identiteit van de aandeelhouders en het aantal aandelen dat zij vertegenwoordigen, wordt door ieder aandeelhouder of gemachtigde ondertekend.

ARTIKEL TWEEËNTWINTIG  VERLOOP ALGEMENE VERGADERING

Op elke algemene vergadering wordt een aanwezigheidslijst bijgehouden. Het bureau verifieert deze aanwezigheidslijst, maar de algemene vergadering besluit over de geldigheid van haar samenstelling.

De beslissingen op een algemene vergadering worden genomen met een gewone meerderheid van stemmen, behoudens voor wat betreft de beslissingen waar het Wetboek van vennootschappen een bijzondere meerderheid vereist.

Overeenkomstig artikel 14 hiervoor, is voor wat betreft de hierna volgende verrichtingen/beslissingen van de raad van bestuur, het akkoord van de algemene vergadering vereist, terzake beslissend met een gewone meerderheid van stemmen, en waarbij deze verrichtingen/beslissingen slechts worden aangenomen en uitgevoerd indien de houders van aandelen buiten kapitaal positief stemmen:

-het aangaan en toestaan van leningen en kredieten vanaf een bedrag van vijfhonderd duizend euro (¬ 500.000,00);

-het aangaan van investeringen en desinvesteringen in materiële of financiële vaste activa die per verrichting minstens vijfhonderd duizend euro (¬ 500.000,00) bedragen en in het algemeen, alle verrichtingen die een bedrag van minstens vijfhonderd duizend euro (E 500.000,00) betreffen;

-het verstrekken van waarborgen.

ARTIKEL VIERENTWINTIG  WINSTBESTEDING

De algemene vergadering beslist over de bestemming van het resultaat.

De netto te bestemmen winst, zoals die blijkt uit de resultatenrekening, kan slechts worden aangewend met inachtneming van de wettelijke voorschriften inzake het aanleggen van het wettelijk reservefonds, de vaststelling van het voor uitkering in aanmerking komend bedrag en nadat overgegaan is tot kapitaalaflossing, de uitkering van een eerste dividend ad één/honderdste van het maatschappelijk kapitaal, welk dividend toekomt aan de niet afgeloste aandelen, elk voor een gelijk deel.

Geen uitkering mag geschieden indien op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar het nettoactief, zoals dat blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of ten gevolge van de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte of, indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd.

Onder nettoactief moet worden verstaan: het totaalbedrag van de activa zoals dat blijkt uit de balans, verminderd met de voorzieningen en schulden.

Voor de uitkering van dividenden en tantièmes mag het eigen vermogen niet omvatten:

1. het nog niet afgeschreven bedrag van de kosten van oprichting en uitbreiding;

2. behoudens in uitzonderingsgevallen, te vermelden en te motiveren in de toelichting bij de jaarrekening,

het nog niet afgeschreven bedrag van de kosten van onderzoek en ontwikkeling.

Interimdividend

De raad van bestuur kan, op eigen verantwoordelijkheid, een interimdividend op het resultaat van het

boekjaar uitkeren en de datum van de betaalbaarstelling bepalen.

e

Deze uitkering mag alleen geschieden op de winst van het lopende boekjaar, in voorkomend geval' verminderd met het overgedragen verlies of vermeerderd met de overgedragen winst, zonder onttrekking aan de reserves die volgens een wettelijke of statutaire bepaling gevormd zijn of moeten worden gevormd.

De raad van bestuur bepaalt het bedrag van het interimdividend in functie van vorig lid op zicht van een ' staat van activa en passiva van de vennootschap, opgemaakt binnen de twee maanden vôor de beslissing. Deze staat wordt nagezien door de commissaris zo er één benoemd werd die een verificatieverslag opmaakt dat bij zijn jaarverslag wordt gevoegd.

Tot uitkering mag niet eerder worden besloten dan zes maanden na de afsluiting van het voorgaande

boekjaar en nadat de jaarrekening over dat boekjaar is goedgekeurd. "

Na een eerste interimdividend mag niet tot een nieuwe uitkering worden besloten dan drie maanden na het besluit over het eerste interimdividend.

Aandeelhouders die in strijd met deze bepalingen een interimdividend hebben ontvangen, moeten dit terugbetalen indien de vennootschap bewijst dat de aandeelhouder wist dat de uitbetaling strijdig was met de voorschriften of daarvan gezien de omstandigheden niet onwetend kon zijn.

ARTIKEL VIJFENTWINTIG  ONTBINDING  VEREFFENING  VERDELING LIQUIDATIESALDO

Ingeval van ontbinding van de vennootschap, om welke reden ook, geschiedt de vereffening door de in functie zijnde bestuurders, tenzij de algemene vergadering daartoe één of meerdere vereffenaars aanstelt, waarvan ze de bevoegdheden en bezoldigingen vaststelt.

De vereffenaar(s) zal/zullen pas in functie treden nadat zijn/hun benoeming door de bevoegde rechtbank van koophandel is bevestigd of gehomologeerd.

De algemene vergadering bepaalt de modaliteiten van de vereffening bij eenvoudige meerderheid van stemmen.

Het vennootschapsvermogen zal eerst dienen om de schuldeisers te voldoen en de kosten van de vereffening te dekken, welke verdeling vooraf door de bevoegde rechtbank van koophandel moet worden goedgekeurd.

Het liquidatiesaldo wordt in gelijke delen verdeeld onder al de aandelen.

Indien de netto-opbrengst niet volstaat om alle aandelen terug te betalen, betalen de vereffenaars bij voorrang de aandelen uit die in meerdere mate zijn volgestort totdat ze op gelijke voet staan met de aandelen die in mindere mate werden volgestort of doen ze ten laste van deze laatste een aanvullende opvraging van stortingen.

Indien bewijzen van deelgerechtigheid bestaan komen deze in aanmerking voor hun deel in de te verdelen massa samen met de aandelen doch slechts nadat deze laatste hun inbreng kregen terugbetaald.

G) - De vergadering heeft besloten om de naamloze vennootschap "ELECTRO PROJECT", vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger, de heer Karel DEWULF, met ingang van 28/11/2011 en voor een periode eindigend onmiddellijk na de jaarvergadering van het jaar 2013, tot bijkomend bestuurder van de vennootschap te benoemen.

VOOR EENSLUIDEND UITTREKSEL

Afgeleverd voor publicatie in de Bijlage tot het Belgisch Staatsblad

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Tegelijk hiermee neergelegd:

- expeditie proces-verbaal buitengewone algemene vergadering de dato 28/11/2011

Notaris Angélique Vandaele

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -17/01/2012 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

18/07/2011
ÿþ Mod 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



IIllII1I~II~fl~N~~~N~V~

*11109555

bel

ai

BE Sta

 r-., . !_ L"~

4L.+~i.... i..

~~,..-~...J,

0 6 JULI 2011

REC: "T ANK VAN

KOOPHAr . TE GENT

Ondernemingsnr : 0425.491.488

BenarnUng

(voluit) : CONSULTING EN PARTICIPATIES, afgekort COPAR

Rechtsvorm : NAAMLOZE VENNOOTSCHAP

Zetel : KARREWEGSTRAAT 50 - 9800 DEINZE

Onderwerp akte : Ontslag en benoeming

Uittreksel uit de notulen van de bijzondere algemene vergadering dd. 2810612011:

De vergadering neemt kennis van het ontslag als bestuurder ter zitting aangeboden met ingang van heden door de heer Hubert DEWULF, voornoemd.

De vergadering dankt de ontslagnemende bestuurder voor de diensten die hij ten behoeve van de vennootschap heeft bewezen.

De vergadering besluit voorlopig niet in zijn vervanging te voorzien.

Uittreksel uit de notulen van de raad van bestuur dd. 2810612011:

De raad van bestuur stelt vast dat ingevolge de beëindiging van het mandaat van bestuurder van de heer Hubert DEWULF, zoals vastgesteld bij notulen van de bijzondere algemene vergadering gehouden op heden, voorafgaandelijk dezer, zijn mandaat als gedelegeerd bestuurder tevens beëindigd is.

Vervolgens besluit de raad van bestuur om voor een periode ingaand op heden en eindigend onmiddellijk na de jaarvergadering van 2013 de heer Karel DEWULF, wonende te 9770 Kruishoutem, Lozerstraat 8, te benoemen tot gedelegeerd bestuurder.

De gedelegeerd bestuurder zal in deze hoedanigheid beschikken over alle machten van en over de maatschappelijke handtekening voor alle bewerkingen van het dagelijks bestuur, zonder beperking van bedrag.

Dit betekent dat de gedelegeerd bestuurder ondermeer alle rekeningen kan openen bij de banken of bij het bestuur der postcheques; op de geopende of te openen rekeningen alle verrichtingen kan doen en goedkeuren, de rekeningen kan opzeggen of afstuiten en het saldo innen, zonder beperking van bedrag. De gedelegeerd bestuurder zal eveneens de vennootschap vertegenwoordigen voor alle verrichtingen bij de bedrijven die een openbare nutsvoorziening aanbieden, zoals spoorwegen, post, telefoon, water en andere, zonder beperking van bedrag.

Tenslotte besluit de raad van bestuur om voor een periode ingaand op heden en eindigend onmiddellijk na de jaarvergadering van 2013 de voornoemde heer Karel DEWULF te benoemen tot voorzitter van de raad van bestuur.

Karel DEWULF

gedelegeerd bestuurder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 18/07/2011 - Annexes du Moniteur belge

05/05/2011 : ME. - JAARREKENING 30.09.2010, GGK 25.02.2011, NGL 29.04.2011 11098-0116-016
17/03/2010 : ME. - JAARREKENING 30.09.2009, GGK 26.02.2010, NGL 11.03.2010 10065-0489-016
07/04/2009 : ME. - JAARREKENING 30.09.2008, GGK 27.02.2009, NGL 30.03.2009 09102-0083-016
10/03/2008 : ME. - JAARREKENING 30.09.2007, GGK 29.02.2008, NGL 03.03.2008 08064-0191-015
08/03/2006 : GE137355
07/03/2005 : GE137355
10/03/2004 : GE137355
07/03/2003 : GE137355
29/03/2002 : GE137355
19/05/2001 : GE137355
05/04/2001 : GE137355
29/07/1999 : GE137355
11/03/1999 : GE137355
01/01/1997 : GE137355
01/01/1992 : GE137355
29/08/1990 : GE137355
01/01/1989 : GE137355
16/12/1987 : GE137355
20/04/1985 : GE137355

Coordonnées
CONSULTING EN PARTICIPATIES, AFGEKORT : COPAR

Adresse
KARREWEGSTRAAT 50 9800 DEINZE

Code postal : 9800
Localité : DEINZE
Commune : DEINZE
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande