CONTAINER DIRECT COMPANY

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : CONTAINER DIRECT COMPANY
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 475.093.330

Publication

12/09/2014
ÿþ0 Mod Word 11.1

[1,1:T ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

GRIFFIE RECHTBANK VAN

KOOPHANDEL GENT

0 3 SEP. 2014

WFUNG DENDERMONDE

il 1ERIII

Ondernemingsnr : 0475.093.330

Benaming

(voluit): CONTAINER DIRECT COMPANY

(verkort) :

Rechtsvorm Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel Boudewijnlaan 184 - 9300 Aalst

(volledig adres)

Onderwerp akte: Ontslag 4. benoeming zaakvoerder wijziging maatschappelijke zetel

Volgens de bijzondere algemene vergadering van 29 augustus 2014, gehouden ter maatschappelijke zetel,

werden volgende beslissingen genomen:

Agendapunten:

- Ontslag zaakvoerder

- Benoeming zaakvoerder

- Wijziging maatschappelijke zetel

Bespreking van de agendapunten:

1. Vanaf heden wordt het ontslag aanvaard van de heer Dauwe Paul, wonende Boudewijnlaan 184 te 9300 Aalst. Er wordt hem volledige kwijting gegeven voor de uitoefening van zijn mandaat tot op heden.

2. Vervolgens wordt de heer Willemsens Bjtirn, wonende Gustaaf 3reynaertstraat 19 te 1750 Lennlk, als zaakvoerder benoemd vanaf heden voor onbepaalde duur.

3. Vanaf heden wordt de maatschappelijke zetel overgedragen naar Gustaaf Breynaertstraat 19 te 1750 Lennik.

Deze beslissingen worden met éénparigheid van stemmen goedgekeurd door aile partijen.

Willemsens Bjôrri,

Zaakvoerder.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 12/09/2014 - Annexes du Moniteur belge

05/03/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 10.02.2014, NGL 27.02.2014 14053-0119-010
06/11/2014
ÿþ~

Mod Wolti lit

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de_a te

neerge ogd/onfirangen

2 8 OKT. 2014

te gfiffë Van de Nederlandstalige

tRRe?ei-115 695*IfeelPi Brasse'

:'

1111111111 HW

*14203082*

i

II

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/11/2014 - Annexes du Moniteur belge

0ndernemingsnr Benaming 0475093330

(voluit) : CONTAINER DIRECT COMPANY

(verkort) Codico Belgium

Rechtsvoren : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 1750 Lennik, Gustaaf Breynaertstraat 19

(volledig adres)

Onderwerp akte : NAAMSWIJZIGING - DOELWIJZIGING - KAPITAALVERHOGING - WIJZIGING

DATUM JAARVERGADERING - BENOEMING ZAAKVOERDER - STATUTENWIJZIGING

Er blijkt uit een ake verleden voor Meester Hubert Van de Steene, Notaris te Denderleeuw, op 24 oktober 2014, neergelegd op de griffie van de rechtbank van koophandel te Brussel vaar de vervulling van de formaliteit van registratie, DAT:

De buitengewone algemene vergadering van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "CONTAINER DIRECT COMPANY", afgekort 'Codico Belgium', gevestigd te 1750 Lennik, Gustaaf Breynaertstraat 19, ingeschreven in het rechtspersonenregïster te Brussel onder het ondernemingsnummer 0475.093.330, geregistreerd als BTW-plichtige,

BESLIST HEEFT met eenparigheid van stemmen:

1. om het geplaatst maatschappelijk kapitaal te verhogen met een bedrag van ZESENVIJFTIGDUIZEND VIERHONDERD EURO (¬ 56.400,00), om het maatschappelijk kapitaal te brengen van achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00) naar VIJFENZEVENTIGDUIZEND EURO (¬ 75.000,00) door inbreng in geld zonder uitgifte van nieuwe aandelen.

De inbrengen in geld werden overeenkomstig artikel 311 van het Wetboek van Vennootschappen gestort op een bijzondere rekening met nummer BE54 1030 3566 9897 op naam van de vennootschap bij Crelan, zoals blijkt uit een bewijs van deponering, afgeleverd door laatstgenoemde financiële instelling op 24 oktober 2014.

2. om de benaming van de vennootschap te wijzigen. De naam van de vennootschap zal thans als volgt luiden: OR1N.

3. om het maatschappelijk doel van de vennootschap te wijzigen, zodat het doel vanaf heden zal zijn zoals opgenomen in het nieuwe artikel drie (3) der statuten, dat zal luiden als volgt:

"De vennootschap heeft tot doel in België en in het buitenland, uitsluitend in eigen naam en voor eigen rekening:

1) Het verlenen van bijstand, advies en leiding aan bedrijven, privépersonen en instellingen, voornamelijk doch niet uitsluitend op het vlak van management, marketing, productie en ontwikkeling, processing en het besturen van vennootschappen, dit alles in de meest ruime betekenis.

2) De vennootschap kan zelf of als tussenpersoon alle hulpmiddelen verschaffen, bestuurdersfuncties waarnemen of laten waarnemen en diensten verlenen die direct of indirect verband houden met de voorgaande. Deze diensten kunnen warden geleverd krachtens een contractuele of statutaire benoeming en in de hoedanigheid van externe raadgever of orgaan van de cliënt. Ter uitvoering van haar opdrachten en voor het waarnemen van bestuursmandaten kan de vennootschap zich laten vertegenwoordigen door haar zaakvoerder of elke andere derde vertegenwoordiger, die door de vennootschap worden afgevaardigd om op te treden in eigen naam doch voor rekening van de vennootschap.

3) Het beheer van vennootschappen, ongeacht hun doel, het optreden als vereffenaar, de uitoefening van bestuursmandaten;

4) Het geven van opleiding in deze domeinen, bij zowel publieke onderwijs instellingen als op privé-basis; het publiceren van artikels en boeken.

5) De organisatie van evenementen die samenhangen met het voorgaande.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/11/2014 - Annexes du Moniteur belge

6) Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten, zoals de aan- en verkoop, de bouw, de verbouwing, de binnenhuisinrichting en decoratie, de huur- en verhuur, de ruil, de verkaveling en, in het algemeen, alle verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op het beheer of op het productief maken, van onroerende goederen of onroerende zakelijke rechten.

7) Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals de aan- en verkoop, de huur- en verhuur, de ruil; in het bijzonder het beheer en de valorisatie van alle verhandelbare waardepapieren, aandelen, obligaties, staatsfondsen.

8) Het verwerven en aanhouden van participaties, in eender welke vorm, in alle bestaande of op te richten, industriële, commerciële, financiële, landbouw- of immobiliën-vennootschappen of -ondernemingen; het stimuleren, de planning en coördinatie van de ontwikkeling van de vennootschappen en ondernemingen, waarin ze een participatie aanhoudt; het deelnemen aan hun beheer, bestuur, vereffening, en toezicht alsmede het verlenen van technische, administratieve en financiële bijstand aan deze vennootschappen en ondernemingen.

9) Zij mag bij wijze van inbreng in speciën of in natura, van fusie, inschrijving, deelneming, financiële tussenkomst of op een andere wijze, een aandeel nemen in alle bestaande of op te richten vennootschappen of bedrijven, in België of het buitenland, waarvan het maatschappelijk doel identiek, gejijkaardig of verwant is met het hare, of van aard is de uitoefening van haar maatschappelijk doel te bevorderen.

10) Deze opsomming is niet limitatief en de termen vermogensbeheer of advies in deze statuten vermeld zijn activiteiten andere dan deze bedoeld door de wet van zes april negentienhonderd vijfennegentig inzake de secundaire markten, het statuut van en het toezicht op de beleggingsondernemingen, de bemiddelaars en de beleggingsadviseurs.

Daartoe kan de vennootschap samenwerken met, deelnemen in, of op gelijk welke wijze, rechtstreeks of onrechtstreeks, belangen nemen in andere ondernemingen.

De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

De vennootschap kan in het algemeen alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of die van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan geheel of ten dele te vergemakkelijken."

4. om de datum van de gewone algemene vergadering voortaan te houden elke eerste vrijdag van de maand juni om twintig uur (20u).

5. om met ingang van 24 oktober 2014 mevrouw Mevrouw DE KNOP lrina, wonende te 1750 Lennik, Gustaaf Breynaertstraat 19, te benoemen tot niet-statutaire zaakvoerder van de vennootschap. Haar mandaat zal onbezoldigd worden uitgeoefend, behoudens andersluidende bepaling door de algemene vergadering.

6. om de 186 bestaande aandelen, die elk 1/186ste in het kapitaal vertegenwoordigen om te zetten in

zevenhonderd verg (750) aandelen, die elk 1/750ste in het maatschappelijk vertegenwoordigen.

Artikel 5 van de statuten zal ingevolge voorgaande in die zin worden aangepast en zal voortaan luiden als

volgt:

Artikel 5.- Kapitaal.

Het kapitaal van de vennootschap bedraagt vijfenzeventigduizend euro (75.000 E).

Het is verdeeld in zevenhonderdvijftig (750) gelijke aandelen zonder vermelding van nominale waarde, die

ieder één/zevenhonderdvijftigste (1/750ste) van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen.

Het kapitaal is volledig en onvoorwaardelijk geplaatst.

7. om alinea 1 van artikel 3 te wijzigen als volgt: "De vennootschap is gevestigd te 1750 Lennik, Gustaaf Breynaertstraat 19."

- om artikel 12 als volgt aan te vullen: Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vast vertegenwoordiger, natuurlijke persoon, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van zaakvoerder in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen."

- om artikel 19 van de statuten aan te vullen met volgende tekst gelet op de wijziging de dato 2 augustus 2002 van het Wetboek van Vennootschappen:

"De oproeping tot de algemene vergadering geschiedt bij brief, fax of e-mail toegezonden aan elke vennoot, zaakvoerder en eventuele commissaris ten minste vijftien dagen voor de vergadering, met opgaaf van de agenda, naast dag, uur en plaats van de vergadering, en vermelding van de verslagen. De bij wet bepaalde stukken worden samen met de oproepingsbrief toegezonden aan de vennoten, zaakvoerder en eventuele commissaris, alsook aan de andere personen die erom verzoeken.

Evenwel kunnen de vennoten éénparig en schriftelijk alle besluiten nemen die tot de bevoegdheid van de Algemene Vergadering behoren, met uitzondering van die welke bij authentieke akte moeten worden verleden. De personen bedoeld in het artikel 271 conform het Wetboek van Vennootschappen mogen van die besluiten kennis nemen. Daartoe zal de enige zaakvoerder of de voorzitter van het college van zaakvoerders, een rondschrijven, hetzij per brief, fax, e-mail of enige andere informatiedrager, met vermelding van agenda en de

r

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/11/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voor-sbehou en

aan het Belgisch Staatsblad

voorstellen van besluit versturen naar alle vennoten en de eventuele commissarissen, met de vraag aan de vennoten de voorstellen van het besluit goed te keuren en binnen de aangegeven termijn na ontvangst van het rondschrijven op correcte manier getekend terug te sturen naar de zetel van de vennootschap of op enige andere plaats in het rondschrijven vermeld. Is binnen de in het rondschrijven aangegeven termijn de goedkeuring van alle vennoten zowel met betrekking tot het principe van de schriftelijke procedure zelf, als met betrekking tot de agendapunten en de voorstellen van besluit niet ontvangen, dan worden, al de voorgestelde beslissingen geacht niet genomen te zijn. Hetzelfde geldt indien blijkt dat, weliswaar binnen de termijn, bepaalde voorstellen van besluit wel doch andere niet de éénparige goedkeuring hebben gekregen van de vennoten,"

- om artikel 29 ais volgt te wijzigen: "De vereffenaars beschikken over alle machten genoemd in de artikels 186 en 187 van het Wetboek van vennootschappen, zonder bijzondere machtiging van de algemene vergadering. De algemene vergadering kan evenwel te allen tijde deze bevoegdheden bij gewone meerderheid beperken.

Alle activa van de vennootschap worden gerealiseerd tenzij de algemene vergadering anders beslist.

Indien niet alle aandelen in dezelfde mate werden volgestort, herstellen de vereffenaars het evenwicht, hetzij door bijkomende opvragingen te doen, hetzij door voorafgaandelijke betalingen te doen."

8. om bijzondere volmacht te verlenen aan Fiduciaire Beeckman-Vernaillen, gevestigd te Leopoldstraat 1, 9400 Ninove, vertegenwoordigd door de Heer Michel Van de Perre, om alleen handelend en met bevoegdheid tot indeplaatsstelling, om alle formaliteiten inzake de wijziging van de inschrijving van de vennootschap in de Kruispuntbank der Ondernemingen te vervullen evenals bij de diensten van de BTW-administratie.

Voor eensluidend verklaard uittreksel

Hubert Van de Steene, Notaris

24 oktober 2014

Samen hiermee neergelegd:

afschrift, verslag van de zaakvoerder overeenkomstig artikel 287 van het Wetboek van Vennootschappen,

inbegrepen staat van activa en passiva afgesloten op 31 juli 2014 en bankattest + gecoordineerde statuten

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

26/07/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 30.06.2013, NGL 22.07.2013 13337-0599-010
07/09/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 30.06.2012, NGL 31.08.2012 12517-0082-010
05/08/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 30.06.2011, NGL 30.07.2011 11373-0216-010
13/07/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 30.06.2009, NGL 07.07.2009 09385-0117-010
25/07/2008 : ME. - JAARREKENING 31.12.2007, GGK 30.06.2008, NGL 18.07.2008 08441-0140-009
17/10/2007 : DE070202
31/07/2007 : DE070202
06/07/2006 : DE070202
07/07/2005 : AA070202
08/07/2004 : AA070202
04/08/2003 : AA070202
20/11/2002 : AA070202

Coordonnées
CONTAINER DIRECT COMPANY

Adresse
BOUDEWIJNLAAN 184 9300 AALST

Code postal : 9300
Localité : AALST
Commune : AALST
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande