CONTESSE

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : CONTESSE
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 899.257.997

Publication

04/09/2014
ÿþ Mod Word 11,1

- 77-

Lle ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

O

II

bt

E St

B

1V1ON1TEU

28 -08 7" LGISCH S

BELGE

2014

AATSBLAD

NEERGELEGD

19 AUG. 2014

FpMENK VAN

Ko 7





Ondernemingsnr : 0899257997

Benaming

(voluit) : Contesse

(verkort) :

Rechtsvorm: NV

Zetel: Tulpenstraat 8, 9810 Nazareth

(volledig adres)

Onderwerp akte Herbenoeming

De gewone algemene vergadering van 30 juni 2014 heeft met éénparigheid van stemmen beslist om de' volgende bestuurders te herbenoemen voor een periode van 6 jaar, zijnde toi de algemene vergadering van 2020:



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/09/2014 - Annexes du Moniteur belge

-Meerschman Karl, Park Te Poldere 11 bus 10, 9840 De Pinte

-Kotil Nihat, illus Park Evleri A3 bus D1, 34347 Besiktas Istanbul

-Ston Harlan Morgan, Scofield Lane 54, CT06840 New Canaan, Verenigde Staten van Amerika



Onmiddellijk na de algemene vergadering zijn de bestuurders tesamen gekomen om de gedelegeerde bestuurder en de voorzitter van de raad van bestuur te benoemen. De heer Meerschman Karl wordt herbenoemd tot gedelegeerd bestuurder en voorzitter van de raad van bestuur.



Meerschman Karl

gedelegeerd bestuurder















Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening.

31/07/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 30.06.2014, NGL 25.07.2014 14355-0191-016
02/01/2014
ÿþ Mod WOrd 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



NEERGEi. , `,

19 DEC. 2013

'=~~CFt~BA

e

i;C3~T'k-IAN~EL :



Voor-

behouder

aan het

Belgisch

Staatsblac

9110EIMI

NN





J

Ondernemingsnr : 0899.257.997

Benaming

(voluit) : CONTESSE

(verkort)

Rechtsvorm : Naamloze Vennootschap

Zetel : 9810 Eke (Nazareth), Tulpenstraat, 8

(volledig adres)

Onderwerp akte : STATUTENWIJZIGING - KAPITAALVERHOGING

Uit een akte verleden voor Notaris Bernard Loontjens, te Izegem, op 12 december 2013, ter registratie.

Blijkt dat de buitengewone algemene vergadering van de Naamloze Vennootschap "CONTESSE", opgericht` bij akte verleden voor Geassocieerd Notaris Bernard Loontjens, te Izegem, op 9 juli 2008, bekendgemaakt in de: Bijlage tot het Belgisch Staatsblad van 24 juli daarna, onder het nummer 08123531, gehouden op 12 december

2013 heeft beslist wat volgt: ,

1. Bevestiging van het besluit van de Raad van Bestuur de dato 11 oktober 2013, bekendgemaakt in de: Bijlage van het Belgisch Staatsblad van 19 november daarna, onder het nummer 13173100, waarbij de zetel: van de vennootschap werd verplaatst van de Begoniastraat 9D te 9810 Eke (Nazareth), naar de Tulpenstraat 8: te 9810 Eke (Nazareth).

2. Het kapitaal van de vennootschap wordt verhoogd met zeven en vijftig duizend euro (57.000 ¬ ), om het te; brengen van vijf en zeventig duizend euro (75.000 ¬ ) op honderd twee en dertig duizend euro (132.000 ¬ ), mits creatie en uitgifte van twee honderd acht en twintig (228) aandelen zonder aanduiding van nominale waarde, uit te geven en in te schrijven tegen de globale prijs van honderd en negen duizend acht honderd euro (109.800 ¬ , inbegrepen een globale uitgiftepremie van twee en vijftig duizend acht honderd euro (52.800 ¬ ), welke geboekt zal worden op een onbeschikbare rekening "uitgiftepremies",

Deze twee honderd acht en twintig (228) nieuwe aandelen zullen volledig gelijk zijn aan de bestaande: aandelen en zullen deelnemen in de resultaten van het lopende boekjaar pro rata temporis,

Deze kapitaalsverhoging zal verwezenlijkt worden door inbreng in geld.

Uitoefening voorkeurrecht

Vervolgens verklaren alle vennoten gebruik te maken van hun voorkeurrecht, voorzien door de statuten en, het Wetboek van Vennootschappen en verklaren in te schrijven op de nieuwe aandelen pro rata hun huidig, aandelenbezit.

Inschrijving

1. Vervolgens hebben de vennoten verklaard volledig op de hoogte te zijn van de statuten en de financiële: toestand van de vennootschap «CONTESSE», en in te schrijven op de kapitaalsverhoging tegen de globale; prijs van honderd en negen duizend achthonderd euro (109.800 ¬ en dit als volgt:

- aan de Heer Karl Meerschman worden zes en zeventig (76) nieuwe aandelen toegekend, uitgegeven aan; de globale prijs van zes en dertig duizend zeshonderd euro (36.600 ¬ );

- aan de Heer Nihat Kotil worden zes en zeventig (76) nieuwe aandelen toegekend, uitgegeven aan de globale prijs van zes en dertig duizend zeshonderd euro (36.600 ¬ );

- aan de Heer Harlan Morgan Stone worden zes en zeventig (76) nieuwe aandelen toegekend, uitgegeven aan de globale prijs van zes en dertig duizend zeshonderd euro (36.600¬ ),

2. Erkenning dat de hogerbeschreven kapitaalsverhoging volledig is volgestort,

Bewijs van deponering

Tot gehele volstorting van de aldus ingeschreven aandelen werd een globaal bedrag van honderd en negen

duizend achthonderd euro (109.800 ¬ ), gelijk aan het verkregen bedrag ingevolge de toekenning van een

tussentijds dividend, gestort, welk bedrag gedeponeerd werd op een bijzondere rekening op naam van de

vennootschap bij de Naamloze Vennootschap "KBC Bank", te Brussel, zoals blijkt uit een attest afgeleverd door,

, de Naamloze Vennootschap "KBC BANK", te 8560 Wevelgem, Grote Markt, nummer 24, op 11 december 2013.

Vergoeding  aanvaarding

De aldus onderschreven twee honderd acht en twintig (228) aandelen worden, als volstort, toegekend:

1/ aan de Heer Meerschman Karl, voornoemd, die aanvaardt: zes en zeventig (76) aandelen op naam.

2/ aan de Heer Kotil Nihat, voornoemd, die aanvaardt: zes en zeventig (76) aandelen op naam.

Op de laatste blz van Luik B vermelden . Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening_

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

31 aan de Heer Stone Harlan Morgan, voornoemd, die aanvaardt: zes en zeventig (76) aandelen op naam, Deze twee honderd acht en twintig (228) nieuwe aandelen zullen volledig gelijk zijn aan de bestaande aandelen en zullen deelnemen in de resultaten van het lopende boekjaar pro rata temporis.

3. Een tweede kapitaalverhoging wordt doorgevoerd ten bedrage van twee en vijftig duizend acht honderd euro (52.800 ¬ ), om het kapitaal te brengen van honderd twee en dertig duizend euro (132.000 ¬ ) op honderd vier en tachtig duizend acht honderd euro (184.800 ¬ ) door inlijving van de onbeschikbare rekening "uitgiftepremies" ten belope van het overeenkomstige bedrag, zonder creatie en uitgifte van nieuwe aandelen.

4, Vaststelling van het feit dat de voormelde kapitaalverhoging van honderd en negen duizend achthonderd euro (109.800 ¬ ) daadwerkelijk verwezenlijkt werd, en dat het maatschappelijk kapitaal aldus daadwerkelijk gebracht werd op honderd vier en tachtig duizend achthonderd euro (184.800 ¬ ), verdeeld in vijfhonderd acht en twintig (528) aandelen zonder aanduiding van nominale waarde die ieder één/vijfhonderd acht en twintigste (1/528ste) van het kapitaal vertegenwoordigen.

5. Aanpassing van de statuten met betrekking tot het vraagrecht van de vennoten en de gewijzigde vereffeningsprocedure voorzien in het Wetboek van Vennootschappen en zoals bepaald in het zesde besluit hierna.

6. Aanpassing van de statuten ingevolge voorgaande besluiten en dit als volgt:

-De tekst van artikel 5 - KAPITAAL van de statuten wordt vervangen door de tekst hierna:

"Het maatschappelijk kapitaal bedraagt honderd vier en tachtig duizend achthonderd euro (184.800 ¬ ) en is verdeeld in vijfhonderd acht en twintig (528) gelijke aandelen zonder aanduiding van nominale waarde, die ieder een gelijk deel van het kapitaal vertegenwoordigen."

- De huidige tekst onder artikel 22 VERLOOP VAN DE ALGEMENE VERGADERING - Vraagrecht van de statuten wordt vervangen door volgende tekst:

"De bestuurders geven antwoord op de vragen die hun door de aandeelhouders, tijdens de vergadering of schriftelijk worden gesteld met betrekking tot hun verslag of de agendapunten, voor zover de mededeling van gegevens of feiten niet van die aard is dat zij nadelig zou zijn voor de zakelijke belangen van de vennootschap of voor de vertrouwelijkheid waartoe de vennootschap of haar bestuurders zich hebben verbonden.

De commissarissen geven antwoord op de vragen die hun door de aandeelhouders, tijdens de vergadering of schriftelijk worden gesteld met betrekking tot hun verslag, voor zover de mededeling van gegevens of feiten niet van die aard is dat zij nadelig zou zijn voor de zakelijke belangen van de vennootschap of voor de vertrouwelijkheid waartoe de vennootschap of haar bestuurders of de commissarissen zich hebben verbonden.

Zij hebben het recht ter algemene vergadering het woord te voeren in verband met de vervulling van hun taak.

De vennootschap moet de schriftelijke vragen uiterlijk op de zesde dag vôôr de algemene vergadering ontvangen?

- De tekst van artikel 25 - ONTBINDING -- VEREFFENING  VERDELING LIQUIDATIESALDO van de statuten wordt vervangen door volgende tekst

"Onverminderd de mogelijkheid tot ontbinding en vereffening in één akte zoals hierna bepaald, geschiedt de vereffening ingeval van ontbinding van de vennootschap om welke reden ook, door de zorgen van de in functie zijnde bestuurder(s), tenzij de algemene vergadering één of meerdere vereffenaars aanstelt, waarvan ze de bevoegdheden en de bezoldiging vaststelt.

De benoeming van de vereffenaar(s) dient aan de voorzitter van de bevoegde Rechtbank van Koophandel ter bevestiging of homologatie te worden voorgelegd.

De algemene vergadering bepaalt de modaliteiten van de vereffening bij eenvoudige meerderheid van stemmen.

Het vennootschapsvermogen zal eerst dienen om de schuldeisers te voldoen en de kosten van de vereffening te dekken, welke verdeling vooraf door de bevoegde rechtbank van koophandel moet worden goedgekeurd.

Het liquidatiesaldo wordt in gelijke delen verdeeld onder al de aandelen.

Indien de netto-opbrengst niet volstaat om alle aandelen terug te betalen, betalen de vereffenaars bij voorrang de aandelen uit die in meerdere mate zijn volgestort totdat ze op gelijke voet staan met de aandelen die in mindere mate werden volgestort of doen ze ten laste van deze laatste een aanvullende opvraging van stortingen.

Een ontbinding en vereffening in één akte is slechts mogelijk mits naleving van volgende voorwaarden:

1' er wordt geen vereffenaar aangeduid;

2° er zijn geen passiva luidens de staat van activa en passiva van artikel 181 van het Wetboek van vennootschappen;

3° alle vennoten zijn op de algemene vergadering aanwezig of geldig vertegenwoordigd en besluiten met eenparigheid van stemmen.

De terugname van het resterend actief gebeurt in dat geval door de vennoten zelf."

7. Opdracht en volmacht aan de raad van bestuur tot uitvoering van de genomen besluiten en volmacht aan

de optredende notaris om over te gaan tot het opmaken, ondertekenen en neerleggen op de griffie van de

Rechtbank van Koophandel van de gecoördineerde tekst der statuten.

VOOR BEKNOPT UITTREKSEL

Notaris Bernard Loontjens

TEGELIJK NEERGELEGDE STUKKEN

- afschrift van de akte de dato 12 december 2013

- co6rdinering

19/11/2013
ÿþVoorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

131 310

11111111

Ondernemingsnr : 0899257997

Benaming

(voluit) : Contesse

(veskart)

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel : Begionastraat 9 d, 9810 Nazareth

(volledig adres)

Onderwerp akte : Wijziging maatschappelijke zetel

De raad van bestuur van Contesse NV heeft beslist om de maatschappelijke zetel vanaf 11 oktober 2013 te wijzigen van de Begionastraat 9d te 9810 Eke - Nazareth naar de Tulpenstraat 8 te 9810 Eke - Nazareth.

Karl Meerschman

Gedelegeerd bestuurder

Mod Word

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

31/10/2012 : ME. - VERBETERDE JAARREKENING 31.12.2011, GGK 19.10.2012, NGL 23.10.2012 12617-0486-013
13/07/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 30.06.2012, NGL 10.07.2012 12280-0234-013
12/07/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 24.06.2011, NGL 06.07.2011 11267-0031-009
06/09/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 27.05.2016, NGL 31.08.2016 16548-0006-016

Coordonnées
CONTESSE

Adresse
TULPENSTRAAT 8 9810 NAZARETH

Code postal : 9810
Localité : NAZARETH
Commune : NAZARETH
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande