CONTRIBUTIT

Société en commandite simple


Dénomination : CONTRIBUTIT
Forme juridique : Société en commandite simple
N° entreprise : 808.619.813

Publication

10/04/2014
ÿþBijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 10/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : 0808.619.813

Benaming

(voluit) : CONTRIBUTIT

(verkort):

Rechtsvorm Gewone Commanditaire Vennootschap

Zetel Rechtstraat 120, 9080 Zaffelare

(volledig adres)

Onderwerp akte: Kapitaalverhoging en wijziging statuten

Uittreksel uit de algemene vergadering van 17 december 2013

Na beraadslaging en beslissing werd door de algemene vergadering volgende beslissingen genomen:

1.0e vergadering stelt vast dat er volgens de vóór 01/04/2013 laatst goedgekeurde jaarrekening voldoende belaste reserves voorhanden zijn om een tussentijds dividend ten belope van eenentachtigduizend, zeshonderdzesenzestig euro en zevenenzestig eurocent (¬ 81.666,67) te kunnen toekennen.

De vergadering beslist vervolgens over te gaan tot toekenning van een tussentijds dividend voor een bedrag van eenentachtigduizend zeshonderdzesenzestig euro en zevenenzestig eurocent (E 81,666,67), waarbij zij het, beheer machtigt tot betaling van de roerende voorheffing ten belope van tien procent van het voormelde tussentijds dividend.

Alle aandeelhouders verklaren de intentie te hebben om minstens het verkregen bedrag, onverwijld en ten ' laatste op 31/12/2013, aan te wenden om het kapitaal te verhogen overeenkomstig art, 537 VVIB 92.

2. De vergadering beslist het voormelde tussentijds dividend heden betaalbaar te stellen.

3. a. De vergadering beslist tot verhoging van het kapitaal, conform de voorwaarden en bepalingen van' artikel 537 van het wetboek inkomstenbelasting, met een bedrag gelijk aan negentig procent van het voormelde tussentijds dividend, zijnde een verhoging met een bedrag van drieënzeventigduizend vijfhonderd EUR (E 73.600,00), om aldus het kapitaal te brengen van vijfduizend EUR (E 5.000,00) tot achtenzeventigduizend vijfhonderd EUR (E 78.500,00), met uitgifte van 1.470 nieuwe aandelen, zonder nominale waarde, van dezelfde aard en met dezelfde rechten als de bestaande aandelen, rekening houdend met het feit dat aile aandeelhouders voorafgaandelijk hebben meegedeeld dat zij de intentie hebben om het hen uitgekeerde nettobedrag van het voormelde tussentijdse dividend integraal aan te wenden voor de kapitaalverhoging, met dien verstande dat later doorgevoerde kapitaalverminderingen prioritair zullen worden aangerekend op het kapitaal, dat valt onder de bepalingen van artikel 537 van het wetboek inkomstenbelasting.

b. De aandeelhouders verklaren:

Odet zij volledig op de hoogte zijn van de statuten en van de financiële toestand van de vennootschap;

, Clet netto-bedrag van het hen toegekende tussentijds dividend in de vennootschap te willen inbrengen;

Uhun schuldvordering, ontstaan door toekenning van het tussentijds dividend, voor een bedrag van

; drieënzeventigduizend vijfhonderd EUR (E 73.500,00) onmiddellijk over te dragen aan de vennootschap met het

; oog op de voormelde kapitaalverhoging.

c. Als vergoeding voor deze inbrengen beslist de algemene vergadering 1.470 nieuwe aandelen toe te ' kennen, zonder nominale waarde, van dezelfde aard en met dezelfde rechten als de bestaande aandelen.

Aan de heer Bert De Craecker, voornoemd, worden 1.323 nieuwe volledig volgestorte aandelen toegekend. Aan mevrouw Annick Swaenepoel, voornoemd, worden 147 nieuwe volledig volgestorte aandelen' toegekend.

_

Op de laatste blz. van Luik B vermelden to:Rec Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening.

TSBLAD

NEERGEL

08 Me, 2014

In de bijImehine na neeriegging ter gru le van de akte

3 -0/1-

BELGISCH STA

Ieoh Staatsblad bekend te maken kopie

1

O

JIIIIP)M11

Mod Word 11,1

RECHTBANK VAN KOOPH D. TE GENT

4. Do vergadering stelt vast dat de voormelde kapitaalverhoging daadwerkelijk verwezenlijkt werd.

5. De vergadering stelt vast dat ais gevolg van bovenstaande kapitaalverhoging, het kapitaal thans vastgesteld is op achtenzeventigduizend vijfhonderd EUR (¬ 78.500,00) vertegenwoordigd door 100 aandelen zonder vermelding van nominale waarde.

De vergadering besluit vervolgens artikel 5 van de statuten te vervangen door hiernavolgende tekst

Het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap is vastgesteld op 78.500,00 EUR (achtenzeventigduizend vijItionderd euro) en is volstort Het is vertegenwoordigd door 1.570 aandelen, die ieder 1/1.570ete van het kapitaal vertegenwoordigen.

Bij de oprichting bedroeg het kapitaal van de vennootschap 5.000,00 EUR (vijfduizend euro), vertegenwoordigd door 100 aandelen zonder aanduiding van nominale waarde.

De algemene vergadering van 17 december 2013 verhoogde het kapitaal met drieënzeventigduizend vijfhonderd EUR (E 73.500,00) om het te brengen op achtenzeventigduizend vijfhonderd EUR (E 78.500,00) door inbreng in natura niet creatie van 1.470 nieuwe aandelen, zonder nominale waarde, van dezelfde aard en met dezelfde rechten als de bestaande aandelen.

Al de voormelde beslissingen werden genomen bij eenparigheid van stemmen.

De dagorde uitgeput zijnde, en gezien geen vragen meer worden gesteld, verklaart de voorzitter na voorlezing en goedkeuring en ondertekening van onderhavig proces-verhaal, voor geheven.

Gedgan te Zaffelaere

Bert De Craecker

Zaakvoerder

Tegelijk hierbij neergelegd: de gecoördineerde statuten

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Op de laatste blz. van Lik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening

Coordonnées
CONTRIBUTIT

Adresse
RECHTSTRAAT 120 9080 ZAFFELARE

Code postal : 9080
Localité : Zaffelare
Commune : LOCHRISTI
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande