COOL HOLDING

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : COOL HOLDING
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 628.576.133

Publication

16/04/2015
ÿþMod PDF 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Neergelegd

14-04-2015

Griffie

*15306564*

Voor-

behouden

aan het

Belgisch Staatsblad

0628576133

Ondernemingsnummer :

(voluit) :

Benaming

Cool Holding

Rechtsvorm :

Zetel :

(volledig adres)

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 16/04/2015 - Annexes du Moniteur belge

Oprichting

Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

(verkort) :

Wurmstraat 60 9940 Evergem

Onderwerp akte :

Blijkens de notulen opgemaakt door Meester Leen Coppejans, notaris te Oudenaarde op 13 april 2014werd door :

1. de heer VANHAUTEGHEM Guy Marcel Albert (RR 61.02.02-185.80), wonende te 9700 Oudenaarde, Reytstraat 255.

2. de heer HERPOEL Hans Julien Gisèle (RR 601217 223-29), wonende te Gent, Apostelhuizen 93

bus 301.

de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Cool Holding opgericht.

Naam

De vennootschap is een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid met de benaming

 Cool Holding .

" De zetel bevindt zich te Evergem (Sleidinge) Wurmstraat 60.

De zaakvoerders hebben elk de bevoegdheid om bij eenvoudig besluit, zonder statutenwijziging, de zetel te verplaatsen in het Vlaamse of Brusselse gewest mits zij deze verandering bekendmaken in de bijlage tot het Belgisch Staatsblad, en om in België of in het buitenland bijhuizen of agentschappen op te richten.

" De vennootschap heeft tot doel in binnenland en buitenland voor eigen rekening of voor rekening van derden:

1) De fabricage, installatie onderhoud en herstelling van koelkamers, koelsystemen, koelinrichtingen ventilatiesystemen, klimaatregeling, airconditioning, evenals de installatie van bijkomende technieken en electriche installaties in de meest ruime zin;

2)Het verlenen van alle diensten, die ook maar enigszins verband houden met het bovenstaande. 3)Management  Bestuurdersactiviteit

-het uitvoeren van administratief-organisatorische opdrachten, bijstand bij de leiding van vennootschappen, het verstrekken van advies en verlenen van bijstand aan het beheer op het gebied van onder andere administratieve organisatie, het opzetten van interne audit, het verbeteren van bestaande en nieuwe beheerstechnieken en managementsystemen, het verstrekken van informatie, het selecteren , opleiden van personeel;

-advies en analyse van de financiële behoeften van de onderneming en de begeleiding en onderhandeling met financiële instellingen, toezien op de optimale aanwending van kredieten, budgettering en budgetcontrole;

-het uitvoeren van alle studies en onderzoek; het verrichten van marktonderzoek; promotie, raadgeving; protectie; marketing; assistentie op gebied van management, engineering en consulting; technisch, commercieel, administratief, financieel, fiscaal en juridisch beheer en advies;

-de publiciteit, reclame, marketing en algemene communicatie onder alle vormen en het uitvoeren

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen Verso : Naam en handtekening.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 16/04/2015 - Annexes du Moniteur belge

van alle werken die voor de verwezenlijking van publiciteit, reclame, marketing en algemene communicatie noodzakelijk zijn, zonder enige beperking;

-het ontwikkelen, kopen, verkopen, beheer, in waarde stellen, in licentie nemen of geven van brevetten, octrooien, know-how en andere intellectuele rechten.

-het nemen van participaties, deelnemingen en belangen in andere vennootschappen of ondernemingen;

-het beleggen, het beheren en het uitbaten van onroerende en lichamelijke en onlichamelijke roerende waarden en bezittingen, zowel voor eigen rekening als voor rekening van moeder en dochterondernemingen.

-het verlenen van advies met betrekking tot het beheer van vennootschappen en ondernemingen, het verlenen van managementsbijstand aan en het uitvoeren van managementtaken in vennootschappen en ondernemingen, het exporteren van alle intellectuele rechten en rechten van industriële of commerciële eigendom.

-het waarnemen van bestuur in vennootschappen welke ook het maatschappelijk doel zij van deze vennootschappen.

Zij mag eveneens alle fabrieksmerken, octrooien en andere eruit voortvloeiende of aanvullende rechten verwerven en tegeldemaken en deelnemen aan de opbouw, de ontwikkeling en het beheer van alle vennootschappen.

Zij kan optreden als tussenpersoon inzake handel, in de ruimste zin van het woord, waaronder verstaan makelaarsactiviteiten, commissiehandel en agentuur zowel in binnen als buitenlandse handel.

4) Er wordt uitdrukkelijk toegestaan dat zij de liquide middelen en beleggingenvan de groepsvennootschappen zal centraliseren en beheren, leningen en kredieten aangaan en verstrekken aan moeder-dochter- en zusterbedrijven en aan vennootschappen waarin men een aanzienlijk belang en het is de vennootschap tevens toegestaan beleggingen uit te voeren bij dezelfde aanverwante bedrijven. Meer in het algemeen zal de liquiditeiten van de verschillende groepsvennootschappen beheren en zal zij aldus als interne bank optreden voor de verschillende groepsvennootschappen

5)Het beheer van een onroerend patrimonium en het valoriseren van dit patrimonium door beheersdaden. Meer in het bijzonder worden hiermee bedoeld, zonder dat deze opsomming beperkend is: de aan- en verkoop, de exploitatie, de valorisatie, het verkavelen, de urbanisatie, de ruiling en verdeling, het huren en verhuren van alle onroerende, gebouwde en ongebouwde, gemeubelde en niet-gemeubelde goederen, alsook het uitvoeren van alle bouw- en verbouwingswerken, het afsluiten van overeenkomsten en het verrichten van alle daden in verband met hun gebruik, genot en opbrengst.

De vennootschap zal alle burgerlijke, industriële, commerciële, financiële, roerende en onroerende handelingen mogen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar doel, die van aard zijn de verwezenlijking ervan te vergemakkelijken of uit te breiden, en die daartoe noodzakelijk, nuttig of zelfs alleen maar bevorderend zijn.

De vennootschap is bevoegd deel te nemen, onder gelijk welke vorm, aan de oprichting, uitbreiding, omzetting, fusie, opslorping, het bestuur en de controle van ondernemingen met gelijkaardige, aanverwante of aanvullende activiteiten ; ze kan verder alle hulp verlenen aan ondernemingen waarin ze belang stelt onder meer in de vorm van leningen, voorschotten of borgstellingen, alsook bij wijze van bijstand inzake bestuur en/of administratie.

De vennootschap mag ten voordele van derden tevens alle waarborgen toestaan, alle roerende goederen verpanden, alle onroerende goederen met hypotheek bezwaren.

De vennootschap mag bijgevolg optreden als bestuurder, volmachtdrager, mandataris of vereffenaar in andere vennootschappen, borg stellen voor derden, zaakvoerders en vennoten, evenals hun leningen, voorschotten en kredieten toestaan, behoudens de wettelijke beperkingen ter zake. De algemene vergadering van de vennoten kan het doel van de vennootschap uitleggen, verklaren en uitbreiden, mits zich te schikken naar de wettelijke regels ter zake.

Duur

De vennootschap is opgericht voor een onbepaalde tijd te rekenen vanaf 13 april 2015.

" Het geplaatst maatschappelijk kapitaal bedraagt honderdduizend euro (¬ 100.000,00) en is verdeeld in tienduizendaandelen zonder vermelding van waarde, die elk één/tienduizendste van het kapitaal vertegenwoordigen.

" De heer Guy Vanhauteghem verklaart een inbreng in geld te doen van vijftigduizend euro (¬ 50.000,00), waarvoor hem vijfduizend (5.000) aandelen worden toegekend.

" De heer Hans Herpoel verklaart een inbreng in geld te doen vijftigduizend euro (¬ 50.000,00), waarvoor hem vijfduizend (5.000) aandelen worden toegekend.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 16/04/2015 - Annexes du Moniteur belge

Welke aandelen volgestort werden.

Welk bedrag overeenkomstig artikel 224 van het wetboek van vennootschappen vòòr de oprichting van de vennootschap door storting gedeponeerd werd op een geblokkeerde rekening op naam van de vennootschap in oprichting, geopend bij Belfius Bank onder nummer BE25 0689 0241 5982.

Zaakvoerder(s)

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, al dan niet vennoot.

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger, natuurlijke persoon, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van zaakvoerder in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

Wanneer de vennootschap wordt benoemd tot bestuurder, zaakvoerder, lid van het directiecomité of vereffenaar van een andere vennootschap, benoemt de algemene vergadering onder de vennoten, zaakvoerders of werknemers een vaste vertegenwoordiger die belast wordt met de uitvoering van de opdracht in naam en voor rekening van de vennootschap. De algemene vergadering is bevoegd om de vaste vertegenwoordiger te allen tijde te ontslaan. In dat geval is zij verplicht tezelfdertijd te voorzien in zijn vervanging.

De benoeming en het ontslag van de niet-statutaire zaakvoerder(s) wordt door de zorgen van de zaakvoerder(s) bekendgemaakt in de bijlage tot het Belgisch Staatsblad.

Het mandaat van de zaakvoerder(s) is onbezoldigd, behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering.

Interne bevoegdheid van de zaakvoerders

De zaakvoerders zijn bevoegd om alle handelingen van intern bestuur te verrichten die nodig of dienstig zijn voor

de verwezenlijking van het doel, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet de algemene vergadering bevoegd is.

Externe vertegenwoordigingsmacht

De vennootschap wordt in en buiten rechte vertegenwoordigd door iedere zaakvoerder individueel. Iedere zaakvoerder mag onder zijn eigen verantwoordelijkheid, bij middel van een speciale geschreven volmacht aan één of meerdere gevolmachtigden al of niet vennoten, alle of een deel van zijn bevoegdheden, die hij bepaalt en voor de duur die hij vaststelt, delegeren. De gevolmachtigden verbinden de vennootschap jegens derden binnen de bevoegdheden hen verleend in de volmacht, onverminderd de verantwoordelijkheid van de zaakvoerder voor overdreven volmacht. Tegenstrijdige belangen

Indien een zaakvoerder bij een verrichting, een reeks verrichtingen of een te nemen beslissing, rechtstreeks of onrechtstreeks een belang van vermogensrechtelijk aard heeft, dat strijdig is met een besluit of een aan het college van zaakvoerders voorgelegde verrichting, is hij gehouden te handelen conform artikel 259 en volgende van het wetboek van vennootschappen.

Indien hij de enige zaakvoerder is mag de beslissing slechts genomen of de verrichting slechts gedaan worden voor rekening van de vennootschap door een lasthebber ad hoc.

Een zaakvoerder, die de bovenvermelde regels miskent, kan aansprakelijk gesteld worden. Ontslag door de zaakvoerder

De zaakvoerder die vrijwillig ontslag wil nemen moet ten minste twee maanden op voorhand, op straffe van schadevergoeding, zijn voornemen te kennen geven aan de eventuele andere zaakvoerders en aan de vennoten.

De aftredende zaakvoerder is verplicht zijn opdracht verder te vervullen totdat redelijkerwijze in zijn vervanging kan worden voorzien en hij is daartoe op straffe van schadevergoeding verplicht. Het ontslag behoeft geen aanvaarding.

Opvolging van de zaakvoerder

Wanneer wegens overlijden of om een andere reden, een zaakvoerder zijn functie neerlegt of moet neerleggen, zullen de overblijvende zaakvoerder(s) of bij ontstentenis de vennoot, die het grootst aantal aandelen bezit, binnen de maand na het overlijden of het neerleggen van de funtie, een bijzondere algemene vergadering bijeenroepen die ofwel een nieuwe zaakvoerder zal benoemen, ofwel het bestuur aan de overblijvende zaakvoerder zal toevertrouwen.

Controle

De controle op de financiële toestand, de jaarrekening en de regelmatigheid van de verrichtingen weer te geven in de jaarrekening, wordt, zo de wettelijke bepalingen de benoeming van een commissaris voorzien opgedragen aan ten minste één commissaris-revisor, benoemd door de algemene vergadering voor een termijn van drie jaar.

Indien geen commissaris-revisor benoemd wordt, heeft ieder vennoot individueel de onderzoeks- en controle bevoegdheid van een commissaris. Hij kan zich laten bijstaan of vertegenwoordigen door een accountant.

Jaarvergadering

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 16/04/2015 - Annexes du Moniteur belge

Ieder jaar zal op de derde maandag van de maand juni een jaarvergadering gehouden worden op de

zetel of op elke plaats en uur aangeduid in de oproeping.

Is die dag een wettelijke feestdag, dan zal de vergadering de eerstvolgende werkdag op zelfde plaats

en uur gehouden worden.

Vertegenwoordiging op de vergadering

Elke vennoot mag zich op de algemene vergadering laten vertegenwoordigen door een andere

stemgerechtigde vennoot, mits voorlegging van een bijzondere geschreven volmacht.

De regelmatig genomen besluiten van de algemene vergadering zijn bindend voor alle vennoten, ook

voor onbekwamen, de afwezigen en diegenen die tegenstemden.

Stemrecht

Elk aandeel geeft recht op één stem, behoudens wettelijke en/of statutaire beperkingen.

Boekjaar - inventaris  jaarrekening

Het boekjaar begint op één januari en eindigt op éénendertig december.

Op het einde van elk boekjaar worden de boeken en bescheiden afgesloten en maakt de

zaakvoerder, overeenkomstig de wet, een inventaris op alsmede de jaarrekening. Deze laatste

bestaat uit de balans, de resultaatrekening en de toelichting, die één geheel vormen. Deze stukken

worden neergelegd en eventueel bekendgemaakt overeenkomstig de alsdan geldende wetten.

De zaakvoerder stelt bovendien, indien vereist, een jaarverslag op waarin hij rekenschap geeft van

zijn beleid.

De jaarrekening wordt goed- of afgekeurd door de algemene vergadering.

Daarna besluit de algemene vergadering bij afzonderlijke stemming over de kwijting van de

zaakvoerder(s) en eventueel commissarissen.

Winstverdeling

Het batig saldo van de balans, na aftrek van de algemene onkosten, lasten, noodzakelijke provisies

en afschrijvingen vormt de nettowinst van de vennootschap.

Op deze winst wordt jaarlijks vijf procent genomen voor de vorming van het wettelijk reservefonds.

Deze verplichting houdt op zodra het wettelijk reservefonds één/tiende van het maatschappelijk

kapitaal heeft bereikt. Zij ontstaat opnieuw, om gelijk welke reden, indien het wettelijk reservefonds

verminderd wordt.

Over het saldo beschikt de algemene vergadering die ondermeer kan besluiten dat de winst of

althans een gedeelte daarvan wordt gereserveerd.

Ontbinding

Onverminderd de wettelijke gronden van ontbinding kan de vennootschap slechts ontbonden worden

door de algemene vergadering beraadslagend met inachtneming van de vereisten voor de

statutenwijziging.

De vennootschap blijft na de ontbinding van rechtswege voortbestaan als rechtspersoon voor de

vereffening, tot aan de sluiting ervan.

Benoeming van de vereffenaar

Bij de ontbinding van de vennootschap, is de zaakvoerder van rechtswege vereffenaar met volledige

vereffeningsbevoegdheid, tenzij de algemene vergadering anders besluit. De benoeming van de

vereffenaar moet gehomologeerd worden door de voorzitter van de rechtbank van koophandel.

Bevoegdheid van de vereffenaar

De vereffenaars zijn bevoegd tot alle verrichtingen vermeld in de artikelen 186 en volgende van het

wetboek van vennootschappen, tenzij de algemene vergadering bij gewone meerderheid van

stemmen, anders besluit.

" Eerste boekjaar - eerste jaarvergadering

Het eerste boekjaar begint op heden en eindigt op 31 december 2016.

De eerste jaarvergadering zal gehouden worden de derde maandag van de maand juni en dit voor

het eerst in 2017.

B. Benoemingen

1) Worden benoemd tot gewoon zaakvoerder voor de duur van de vennootschap : de heer Guy Vanhauteghem en de heer Hans Herpoel, voornoemd.

Die aanvaarden onder de bevestiging dat zij niet getroffen werden door een maatregel die zich hiertegen verzet.

2) Overeenkomstig de vennootschappenwet wordt er geen commissaris benoemd.

C. Alle verbintenissen aangegaan voor de vennootschap na de oprichting en vòòr de neerlegging van de oprichtingsakte op de griffie van de rechtbank van koophandel worden bekrachtigd onder opschortende voorwaarde van voormelde neerlegging.

26/08/2015
ÿþ Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



NEERGELEGD

1 7 Aü6, 2015

RECt110Jdffie VAN ,

KOOPHANEsE!. TF GEr.t7' .

Ondernemingsnr : 0628.576.933 .. ,

Benaming

(voluit) : Cool Holding

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 9940 Evergem, Wurmstraat 60

(volledig adres)

Onderwerp akte ; RECHTZETTING

Er werd verkeerdelijk In de publicatie in de Bijlage tot het Belgisch Staatsblad van 16 april 2015, onder

nummer 15306564, vermeld dat de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Cool Holding"

werd opgericht blijkens een akte verleden door notaris Leen Coppejans op 13 april 2014 terwijl de akte werd

verleden op 13 april 2015.

VOOR GETROUW BEKNOPT UITTREKSEL

De instrumenterende" notaris :

Mr Leen Coppejans,

Notaris te Oudenaarde

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanaien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekcning.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/08/2015 - Annexes du Moniteur belge

Coordonnées
COOL HOLDING

Adresse
WURMSTRAAT 60 9940 EVERGEM

Code postal : 9940
Localité : EVERGEM
Commune : EVERGEM
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande