COOR

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : COOR
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 475.360.079

Publication

10/10/2014
ÿþ Matl WanE 11 rt

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na heerlegging ter griffie van de akte

illINUM111111

= Ondernemingsnr : 0475.360.079

Benaming

(voluit) : COOR

(verkort) :

NEERGELEGD

-1 OKT, 2014

R TEE GENT

KOOPMANDEL GENT

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : 9820 Merelbeke, Lembergsesteenweg 92

(volledig adres)

Onderwerp akte : ONTBINDING EN VEREFFENING IN EEN AKTE

Er blijkt uit een proces-verbaal opgemaakt door notaris Michel Willems te Gent op 26 september 2014, dat: de Buitengewone Algemene Vergadering der vennoten van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "COOR", met maatschappelijke zetel te 9820 Merelbeke, Lembergsesteenweg 92, ondernemingsnummer 0475.360.079, RPR Gent, Belasting op de Toegevoegde Waarde nummer BE' 0475.360.079, met eenparigheid van stemmen van de aanwezige vennoten de volgende beslissingen heeft; genomen:

1/ Voorstel tot ontbinding van de vennootsohap De vergadering beslist de vennootschap te ontbinden na kennis te hebben genomen van de hierna volgende verslagen. a/ Verslag zaakvoerders

De vergadering erkent een afschrift te hebben ontvangen van het verslag van de zaakvoerders de dato 22 september 2014.

Bij dit verslag wordt een staat van activa en passiva gevoegd de dato 17 september 2014, b/ Verslag revisor

Alle aandeelhouders erkennen een afschrift te hebben ontvangen van het verslag van de Burgerlijke Besloten Vennootschap met Beperkte aansprakelijkheid "Bedrijfsrevisorenkantoor DUJARDIN", vertegenwoordigd door de heer PLANQUETTE Kristof, bedrijfsrevisor, kantoor houdende te 8560 Wevelgem, Kortrijkstraat 12, over deze staat. Dit verslag vermeldt inzonderheid of daarin de toestand van de vennootschap op volledige getrouwe en juiste wijze is weergegeven.

De conclusies van het verslag van de bedrijfsrevisor luiden woordelijk als volgt:

"Het bestuursorgaan van de BVBA COOR heeft, in het kader van de voorgenomen ontbinding, een, tussentijdse staat van actief en passief per 17 september 2014 opgesteld, die rekening houdende met de, vooruitzichten op de vereffening van de vennootschap, een balanstotaal opgeeft van 683.069,30 EUR en een netto-actief ten belope van 477.907,11 EUR.

Uit de controlewerkzaamheden, die ik heb uitgevoerd overeenkomstig de toepasselijke professionele' normen, blijkt dat deze boekhoudkundige staat op juiste wijze voortvloeit uit de boekhouding van de, vennootschap.

Ik dien een principieel voorbehoud te formuleren voor eventuele latenties naar aanleiding van eventuele belastingcontroles en inzake de 10-jarige aansprakelijkheid als onderneming actief als veiligheidsco6rdinator.

Op grond van de informatiè die mij door het bestuursorgaan werd overgemaakt en als gevolg van de controles die ik heb uitgevoerd in toepassing van de beroepsnormen van het Instituut van de Bedrijfsrevisoren, heb ik vastgesteld dat alle schulden ten aanzien van derden op datum van de ondertekening van dit controleverslag werden terugbetaald.

Het bestuursorgaan heeft mij overigens schriftelijk bevestigd dat er na 17 september 2014 geen aankopen van goederen en/of diensten meer gebeurden die op heden nog onbetaald gebleven zijn.

Op de liquidatiebonus dient een roerende voorheffing ad 10% ingehouden te worden. Deze schuld is opeisbaar op datum van de uitkering van de reserves aan de aandeelhouders. Wij willen erop wijzen dat deze' roerende voorheffing, dewelke op basis van de staat van actief en passief wordt geraamd op een bedrag van 45.930,71 EUR, niet geconsigneerd werd, doch de vennootschap beschikt blijkens de staat van actief en: passief per 17 september 2014 over voldoende liquide middelen om de roerende voorheffing te voldoen.

Voormelde staat geeft, onder voormeld voorbehoud, de toestand van de vennootschap volledig, getrouw en juist weer."

De verslagen van het bestuursorgaan en de revisor blijven bij deze akte gehecht.

cl Kennisname van de bijkomende informatie van het bestuursorgaan wegens niet van toepassing zijn van artikel 190 Wetboekvan Vennootschappen,

blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Op de laatste

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

De vergadering neemt kennis van de volgende verklaringen van het bestuursorgaan De zaakvoerders verklaren en erkennen

a. dat er geen andere schulden aan derden zijn dan deze die desgevallend blijken uit hogergemelde staat

van activa en passiva.

Ze leggen de bewijzen voor van betaling van deze schulden.

b. dat bij gebrek aan benoeming van vereffenaars, zij als bestuursorgaan ten aanzien van derden als vereffenaars worden beschouwd;

2/ Ontbinding, invereffeningstelling en sluiting vereffening

De vergadering beslist geen vereffenaar(s) aan te stellen en stelt vast dat cumulatief aan alle voorwaarden van artikel 184, §5 Wetboek Vennootschappen is voldaan,

De vergadering beslist derhalve met eenparigheid van stemmen tot de ontbinding en vereffening van de vennootschap in één akte.

De vergadering keurt het verdelingsplan met de berekening van de in te houden roerende voorheffing en van het netto-aandeel van iedere vennoot goed.

De vergadering stelt vast dat geen enkele som of waarde dient te worden gestort in de Deposito- en Consignatiekas,

De vennoten stellen vast dat de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "COOR", waarvan de maatschappelijke zetel gevestigd is te 9820 Merelbeke, Lembergsesteenweg 92, ondernemingsnummer 0475.360.079, RPR Gent, ontbonden is door hun wilsuiting en dat zij door het uitoefenen van de rechten verbonden aan de eigendom van alle aandelen, geheel de activa en passiva verkrijgen.

Zij verklaren uitdrukkelijk te aanvaarden het resterend actief terug te nemen.

Het bezit van gezegde vennootschap omvat onder meer nul komma één procent (0,1%) in volle eigendom in volgend onroerend goed :

GEMEENTE MERELBEKE - TWEEDE AFDELING

Een woonhuis met aanhorigheden, op en met grond, gelegen Lembergsesteenweg 92, kadastraal bekend, volgens titel en uittreksel uit de kadastrale legger, afgeleverd op 29 augustus 2014, ten kadaster gekend, onder de sectie C, nummer 0150V, met een oppervlakte van duizend tweehonderd vijftig vierkante meter (1.250 m2).

Oorsprong van eigendom

Hypothecaire toestand Algemene voorwaarden

Bodemdecreet (Vlaams Gewest)

Ruimtelijke ordening en stedenbouw

Prijsbewimpeling

Aan de partijen wordt lezing gegeven van artikel 203, eerste lid van het Wetboek der Registratierechten, dat

letterlijk luidt "Ingeval bewimpeling van de prijs en lasten of overeengekomen waarde, is elk der

contracterende partijen een boete verschuldigd gelijk aan het ontdoken recht. Dit recht is ondeelbaar door aile partijen verschuldigd."

Ingeval van tekortschatting wijst ondergetekende notaris op de toepassing van artikel 201 Wetboek der Registratierechten, dat de eventuele bijrechten en boete ten laste legt van de verkrijger.

Schatting pro fisco

De waarde van het hogerbeschreven onroerend goed wordt door partijen in totaliteit in volle eigendom geschat op TWEEHONDERD VIJFTIG DUIZEND EURO (¬ 250.000,00), hetzij voor nul komma één procent (0,1%) in volle eigendom op tweehonderd vijftig euro (¬ 250,00),

B.T.W.- Verklaring

Voorlezing wordt aan de voormalige vennootschap gegeven van de arfike-'len 62, § 2 en 73 van het Wetboek der belasting over de toegevoegde waarde (BTW). Na voorlezing hiervan verklaart de vennootschap in vereffening BTW-belastingplichtige te zijn en in die hoedanigheid houder te zijn van het nummer BTW BE 0475.360.079.

Fiscale verklaring

Onderhavige rechtshandeling vindt plaats met toepassing van artikel 11 van het BTW-wetboek en van artikel 129, alinea 3, 2° Wetboek der Registratierechten.

Voor de volledigheid verklaart de vergadering dat:

- voorbeschreven onroerend goed is aangekocht door de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "COOR", voor nul komma één procent (0,1%) In volle eigendom, blijkens voormelde akte verleden voor notaris Pierre Verschaffel, te Gent, minuuthouder, en notaris Anne Pede, te Merelbeke (Bottelare), op 16 juli 2010, geregistreerd op het tweede registratiekantoor te Gent, op 16 juli 2010, boek 219, blad 38, vak 17, drie rollen, geen verzendingen, ontvangen vierentwintig duizend achthonderd euro (¬ 24.800,00);

- dat de voormelde vennoten reeds vennoot waren op het ogenblik van de aankoop van voormeld goed door de voormalige vennootschap op 16 juli 2010;

- dat voormeid onroerend goed is verkregen met betaling van het voor de verkopingen bepaald registratierecht en dat de voornoemde vennoten de toepassing vragen van artikel 129, derde lid, 2°

Registratiewetboek, waardoor deze akte geen aanleiding kan geven tot het heffen van het voor verkopingen gesteld recht,

Ontslag van ambtshalve inschrijving

Voor zoveel nodig wordt de heer hypotheekbewaarder uitdrukkelijk ontslagen enige ambtshalve inschrijving te nemen bij de overschrijving van deze akte.

De vergadering verklaart dat de hiervoor vermelde besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "COOR" geen eigendomsrechten op enig onroerend goed bezat noch enig zakelijke recht had op andere goederen dan diegene hierboven vermeid.

Bijgevolg is de vereffening van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "COOR", definitief afgesloten,

De vergadering keurt de rekeningen en verrichtingen van het lopende boekjaar tot op heden goed.

De vergadering beslist dat de boeken en bescheiden der vennootschap zullen worden neergelegd en gedurende vijf jaar zullen bewaard worden op het adres van de heer DUMOLEIN Ivan en zijn echtgenote, mevrouw ESPEEL Doreen, te 9820 Merelbeke, Lembergsesteenweg 92. Zij verklaren de bewaring ervan op zich te nemen gedurende ten minste vijf jaar.

De vergadering stelt vast dat het mandaat van de zaakvoerders bij deze is beëindigd en verleent hen kwijting voor hun mandaat.

3/ Machtiging en

De vergadering machtigt de zaakvoerders om de roerende voorheffing en het netto-aandeel van iedere vennoot uit te betalen en in het algemeen om alle formaliteiten ten gevolge van de ontbinding en vereffening te vervullen en de genomen besluiten uit te voeren,VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

NOTARIS MICHEL WILLEMS

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

Wordt tegelijk hiermee neergelegd

- afschrift proces-verbaal Buitengewone Algemene Vergadering dd. 26 september 2014

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

20/01/2014 : GE200226
28/08/2013 : GE200226
07/09/2012 : GE200226
07/09/2011 : GE200226
14/09/2010 : GE200226
31/08/2010 : GE200226
02/09/2009 : GE200226
11/09/2008 : GE200226
05/11/2007 : GE200226
05/09/2007 : GE200226
07/09/2006 : GE200226
20/06/2005 : GE200226
16/06/2005 : GE200226
29/07/2004 : GE200226
25/03/2004 : GE200226
14/08/2003 : GE200226
17/04/2003 : GE200226
23/08/2001 : GEA025904

Coordonnées
COOR

Adresse
LEMBERGSESTEENWEG 92 9820 MERELBEKE

Code postal : 9820
Localité : MERELBEKE
Commune : MERELBEKE
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande