COORDINATIECOMITE VAN DE BIETENPLANTERS VAN DE VLAANDEREN, AFGEKORT : COCO-VLAANDEREN

Association sans but lucratif


Dénomination : COORDINATIECOMITE VAN DE BIETENPLANTERS VAN DE VLAANDEREN, AFGEKORT : COCO-VLAANDEREN
Forme juridique : Association sans but lucratif
N° entreprise : 850.327.437

Publication

24/05/2013
ÿþBijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/05/2013 - Annexes du Moniteur belge

Ondememingsnr: 0850.327.437

oing

{" a,t.loi: CoOrdinetiecomite van de bietenplanters van de Vlaanderen

(verkort): Coee-Vlaandoren

Rechtsvorm : VZW

Zetel : Fietelstraat 52 - 9700 Oudenaarde

011oarv:nip okra stotutenwUzlging $ akte benoeming bestuursleden on soeroteris

Op de Algemene Vergadering van 11 september 2012 te Vichte werd het vereiste aanwezigheidsquorum bereikt, vervolgens werden de statuten door de vereiste 2/3de meerderheid van de aanwezige en vertegenwoordigende stemmen gewijzigd. Men opteerde ervoor om nieuwe statuten goed te keuren die de voorgaande integraal vervangen. Deze nieuwe statuten zijn aangepast aan de vereisten die de vzw-wetgeving oplegt.

STATUTEN

: Artikel 1

De vereniging draagt de naam "Coördinatiecomité van de Suikerbietpianters van de Vlaanderen", in verkorte vorm "Coca Vlaanderen".

Alle akten, facturen en stukken die uit de vereniging voortvloeien moeten haar maatschappelijke benaming dragen voorafgegaan af gevolgd door de woorden "Vereniging Zonder Winstoogmerk of door de afkorting vzw.

, Artikel 2

De maatschappelijke zetel is met ingang van 1 Januari 2013 gevestigd te 1703 Schepdaas -- Rumoldusstraat 52 , behorende tot het gerechtelijk arrondissement Brussel. Hij kan enkel verplaatst worden door een statutenwijziging na beslissing door de Algemene Vergadering.

Elke wijziging van de maatschappelijke zetei moet binnen de maand van haar dagtekening in de bijlagen van het Belgisch Staatsblad worden gepubliceerd, via de neerlegging op de griffie van de Rechtbank van Koophandels

maatschappelijk doe!

M0D 2.2

In do bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging van de akte ter griffie

I11111111M11ï!Ili!ijIl11111I

Oudenaarde

14 MEA 2013

rr,rrrW

Artikel 3

De vereniging heeft als doel de vertegenwoordiging en de verdediging van de beroepsbelangen van de suikerbietplanters in haar werkgebied die leveren aan Iscal Sugar NV en dit in samenwerking met de andere regionale sulkerbietorganisaties die lid zijn van de Confederatie van de Belgische Suikerbielplanters (CBB).

Zij heeft onder meer de volgende bevoegdheden en doelstellingen:

a)de vertegenwoordiging van de suikerbietpianters in haar werkgebied;

b)de organisatie van een volledige en doeltreffende controle van de ontvangst van al de bieten die aan de

suikerfabrieken worden geleverd;

c)het op punt stellen op regionaal vlak van gezamenlijke regels of van interprofessionele akkoorden, zoals

onder andere bedoeld In artikel 4 bis van de wet van 5 maart 1975 betreffende de handel in landbouwproducten

Op de laatste blz. van Luik B vermeiden : : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de voreniging. stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

..,~_: Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/05/2013 - Annexes du Moniteur belge

MOI) 22

en in artikel 1  3 b van (EG) Verordening nr. 206/68 van de Raad, en meer in 't algemeen aile akkoorden ontstaan uit, of noodzakelijk geworden door de federale of regionale bepalingen in de biet en suikersectoren; d)de coördinatie van de werking en van de organisatie van gewestelijke of lokale structuren die instaan voor de belangen van de planters, zoals o.a. diverse overiegcomités, fabriekscomités en de Gewestelijke Verbonden

e)de bevordering van de technische vooruitgang en de beroepsvorming in de bietensector;

f)de bevordering en de verdediging van de beroepsbelangen en van de afzet van de suikerbietproductie met betrekking tot de suikerondememingen die werkzaam zijn in de streek, eventueel door het op punt stellen van een participatie van de suikerbietpianters in het kapitaal van deze ondernemingen.

De vereniging mag elke dienst inrichten of elke vennootschap oprichten die nodig of nuttig is voor haar werking. De vereniging mag onder meer elk roerend of onroerend goed aankopen, verkopen, ruilen, verwerven, overdragen, in pacht nemen of geven, nodig om haar doel te verwezenlijken.

Ailes wat rechtstreeks of onrechtstreeks deze doelstelling kan bevorderen ligt in de bevoegdheid van de vereniging.

De vereniging mag in België of in het buitenland participaties nemen in aile vennootschappen, ondernemingen en onroerende, commerciële, burgerlijke of financiële transacties en dergelijke participaties beheren, dit voor zover dit wettelijk toegelaten is.

De vereniging mag aan de ondernemingen waarin zij participeert elke steun, lening, voorschot of garantie

verlenen die van aard zou zijn om haar doelstelling rechtstreeks of

onrechtstreeks te bevorderen.

De doelstelling van de vereniging moet in elk geval worden verwezenlijkt met eerbiediging van de akkoorden, beslissingen of verbintenissen die op nationaal vlak in het kader van de CBB zijn overeengekomen.

Artikel 4

De duur van de vereniging is onbepaald. Zij kan steeds ontbonden worden overeenkomstig art. 35 en art. 36 van deze statuten.

" lidmaatschap

Artikel 5

Zijn effectief lid, de personen die voorgesteld zijn door de Gewestelijke Verbonden, conform de statutaire bepalingen en het huishoudelijk reglement van Coco Vlaanderen.

Het minimum aantal leden is vastgesteld op tien. Elk Gewestelijk Verbond heeft recht op minstens één mandaat.

Naast de rechtstreekse verkiezing kan de Algemene Vergadering, op voorstel van de Raad van Bestuur, beslissen het aantal effectieve leden uit te breiden met maximum vier leden. Deze bijkomende leden moeten behoren tot het bestuur van één van de Gewestelijke verbonden van Coco Vlaanderen. Hun kandidaturen worden voorgedragen door de Raad van Bestuur,

De leden zijn verkiesbaar tot hun 65-ste verjaardag en hun mandaat eindigt van rechtswege op 31 maart van het jaar dat ze 67 jaar worden.

Artikel B

De leden zijn vrij op eik ogenblik uit de vereniging te treden. Daartoe moeten zij hun ontslag, schriftelijk, bij de Raad van Bestuur indienen.

Over de uitsluiting van een lid kan door de Algemene Vergadering worden beslist met een meerderheid van 213de van de aanwezige stemmen, in zover 213de van de leden aanwezig is Is deze aanwezigheid niet bereikt, dan kan op een volgende vergadering een beslissing met een 2/3de meerderheid genomen worden, ongeacht het aantal aanwezigen. Deze tweede vergadering kan niet gehouden worden binnen de 15 dagen na de eerste.

De beslissing dient niet gemotiveerd te worden, `maar het lid moet vooraf gehoord worden indien hij dit wenst.

-e

t.N

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/05/2013 - Annexes du Moniteur belge

moo zz

De Raad van Bestuur kan, tot de Algemene Vergadering erover beslist, de leden die zich aan deze statuten en aan de wet of aan de algemeen geldende normen inzake eer of goed gedrag ernstig schuldig hebben gemaakt, schorsen.

Artikel 7

Het lidmaatschap neemt van rechtswege een einde bij overlijden, faling, kennelijk onvermogen of onbekwaam verklaring, of in geval van verlies van de hoedanigheid van lid van de Algemene Vergadering en uiterlijk op 31 maart van het jaar dat hij of zij 67 jaar wordt.

Artikel 8

Het lid van wie het lidmaatschap een einde neemt, evenals de erfgenamen of rechthebbenden van het overleden lid af de rechthebbenden, uit welke hoofde ook hebben geen enkel recht op het maatschappelijk kapitaal, en kunnen noch rekening en verantwoording, noch de verzegeling of elke andere bezwarende maatregel zoals een inventaris opeisen of vorderen.

Raad van kiestuur

Artikel 9

De vereniging wordt beheerd door een Raad van Bestuur die is samengesteld uit leden die uit en door de Algemene Vergadering worden gekozen of aangeduid. Het aantal, de verdeling van de mandaten en de wijze van aanduiden wordt vastgesteld in het huishoudelijk reglement. De Raad van Bestuur bestaat uit minstens vijf en hoogstens elf bestuursleden,

Artikel 10

Het mandaat van de leden van de Raad van Bestuur duurt zes jaar.

Het lid, gekozen in vervanging van een ontslagnemend of overleden lid, beëindigt het mandaat van zijn voorganger.

De leden van de Raad van Bestuur zijn verkiesbaar tot hun 65-ste verjaardag en hun mandaat wordt automatisch neergelegd op 31 maart van het kalenderjaar waarin zij de leeftijd van 67 jaar bereiken,

Artikel 11

De bestuurders kiezen onder hen, bij geheime stemming, een voorzitter met gewone meerderheid. Zijn mandaat duurt zes jaar.

In geval in de eerste ronde de vereiste meerderheid niet wordt bereikt, worden één of meerdere bijkomende stemronden gehouden tot de vereiste meerderheid is bekomen, Bij de tweede of volgende stemronden worden de kandidaten beperkt tot de twee die het meeste stemmen haalden. Bij een gelijk aantal stemmen zijn al de betrokken personen kandidaat.

Het voorzitterschap van het Coördinatiecomité kan niet gecumuleerd worden met het voorzitterschap van de CBB, noch met het nationaal voorzitterschap van een andere syndicale of landbouworganisatie, noch met een parlementair mandaat.

De uittredende voorzitter is herkiesbaar maar hij mag niet meer dan twee opeenvolgende gehele mandaten uitoefenen.

De Raad van Bestuur duidt twee ondervoorzitters aan. De spreiding van deze drie mandaten (voorzitter ondervoorzitters) dient zo geregeld dat minimum één mandaat toegekend wordt aan de groep West-Vlaanderen en minimum één mandaat aan de g roep Antwerpen-Brabant-Oost-Vlaanderen,

Artikel 12

De raad vergadert op bijeenroeping door de voorzitter telkens het belang van de vereniging het vraagt of op schriftelijk gemotiveerd verzoek, met vermelding van de agendapunten die zij wensen te behandelen, van minstens één vijfde van de bestuurders. Er zijn minimum vier bestuursvergaderingen per jaar.

De Algemeen Secretaris van de CBB kan met raadgevende stem uitgenodigd worden op de vergaderingen van de Raad van Bestuur

.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/05/2013 - Annexes du Moniteur belge

mou '!.. C

Artikel 13

De Raad van Bestuur beschikt over de meest uitgebreide bevoegdheden om aile handelingen van bestuur en van beschikking die in het raam van het maatschappelijk doel vallen uitte voeren, met uitzondering van deze die door de wet of door de statuten aan de Algemene Vergadering voorbehouden zijn.

De Raad van Bestuur is bevoegd voor aile besprekingen, onderhandelingen en akkoorden op interprofessioneel vlak.

De raad kan bepaalde bevoegdheden overdragen aan een of meer van zijn leden of aan om het even welke mandataris.

Binnen deze mogelijkheid kunnen de bestuurders, behorend tot het cliënteel van eenzelfde fabriek, samen met de voorzitter en twee ondervoorzitters, optreden voor zaken die enkel het betrokken cliënteel aangaan.

Artikel 14

ln elke akte is de vereniging steeds geldig vertegenwoordigd door de handtekening van twee bestuurders gevolmachtigd voor deze uitvoering.

Elke rechtsvordering, hetzij als eiser, hetzij als verweerder, wordt geldig gedaan in naam van de vereniging door de voorzitter of door twee daartoe gevolmachtigde bestuurders.

Artikel 15

De Raad van Bestuur stelt een huishoudelijk reglement op dat noch van de statuten noch van de wet mag afwijken.

Dit huishoudelijk reglement wordt ter goedkeuring aan de Algemene Vergadering voorgelegd. Artikel 16

De vergadering wordt voorgezeten door de voorzitter of door de oudste in leeftijd aanwezige ondervoorzitter, of bij hun belet, door de oudste in leeftijd aanwezige bestuurder.

Artikel 17

De Raad van Bestuur mag slechts beslissen over de punten die op de dagorde vermeld zijn, tenzij de

aanwezige leden eenparig akkoord gaan om de dagorde te wijzigen.

De beslissing van wijziging van dagorde dient in de notulen vermeld te worden.

Om geldig te kunnen beslissen moet ten minste de helft van de bestuurders aanwezig zijn. Artikel 18

De beslissingen warden ais college genomen. Stemmen bij volmacht is niet toegestaan. Bij staking van stemmen, is de stem van de voorzitter van de vergadering beslissend.

Wanneer het over personen moet de stemming steeds geheim gebeuren. In alle andere gevallen moet de stemming slechts geheim gebeuren indien één of meerdere leden bestuurders erom vraagt.

Artikel 19

De beslissingen worden opgenomen in notulen, ondertekend door de voorzitter en de secretaris, of hun plaatsvervangers.

Uittreksels of afschriften worden geldig ondertekend door de voorzitter en de secretaris of door twee bestuurders.

Artikel 20

Over alle mandaten van vertegenwoordiging die in naam en voor rekening van de vereniging worden uitgeoefend, wordt beslist door de Raad van Bestuur, desgevallend in overleg met de CBB als het gaat over mandaten van nationale of internationale vertegenwoordiging,

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/05/2013 - Annexes du Moniteur belge

MOD 22

Deze mandaten moeten ter beschikking van de organisatie worden gesteld ter gelegenheid van elke herverkiezing of indien degene die ze uitoefent, om welke reden ook, de organisatie niet meer vertegenwoordigt. Zij zijn onderworpen sen dezelfde leeftijdsgrenzen als deze bepaald in artikel 10.

De Bestuurders kunnen op ieder ogenblik hun ontslag indienen bij aangetekend schrijven, gericht aan de Algemene Vergadering, op naam van de secretaris en het adres van de zetel van de vzw.

Anderzijds kan de Algemene Vergadering, op basis van een gegronde reden en mits geheime stemming en een 213de meerderheid van de stemmen een bestuurder ontslaan,

De vergoedingen, tantièmes of toelagen verbonden aan deze mandaten, komen van rechtswege toe aan de organisatie, die erover beschikt volgens de beslissingen van de bevoegde instanties.

Algemene Vergadering Artikel 21

De Algemene Vergadering bestaat uit alle effectieve leden zoals voorzien in art. 5 van deze statuten. LI} wordt bijeengeroepen door de Raad van Bestuur tenminste tweemaal per jaar en telkens als het belang van de vereniging het vraagt.

De Raad van Bestuur is tot de bijeenroeping gehouden wanneer ten minste 1/5de van de leden het vraagt,

met aanduiding van wat zij willen behandeld zien en met motivatie ervan.

Elk voorstel, ondertekend door tenminste vijf effectieve leden, dient op de agenda geplaatst te worden.

De uitnodiging met opgave van de dagorde moet tenminste acht dagen voor de datum van de vergadering per post, fax of E-mail verstuurd worden door de secretaris die samen met of "in opdracht" van de voorzitter tekent.

Artikel 22

De Algemene Vergadering wordt voorgezeten door de voorzitter van de Raad van Bestuur of de oudste in leeftijd aanwezige ondervoorzitter, of bij hun belet, door de oudste in leeftijd aanwezige bestuurder.

Artikel 23

Elk lid beschikt over één stem. Stemmen bij volmacht is niet toegestaan.

Artikel 24

De Algemene Vergadering kan slechts beslissen over de punten die op de dagorde vermeld zijn.

Over andere punten kan de Algemene Vergadering slechts beslissen mits voorafgaande toestemming van de leden van de Raad van Bestuur.

Artikel 25

De beslissingen worden in college genomen met de meerderheid van de aanwezige stemmen, behalve voor wat bepaald is in de artikelen 3, 6, 20, 28 en 35.

Wanneer het over personen gaat moet de stemming geheim gebeuren als één of meerdere leden erom vraagt.

Artikel 26

De beslissingen worden opgenomen in notulen, ondertekend door de voorzitter en de secretaris, of hun plaatsvervangers.

Afschriften en uittreksels worden geldig ondertekend door de voorzitter en de secretaris of door twee bestuurders.

De notulen van de Algemene Vergadering liggen ter inzage op het secretariaat waar ze, na afspraak, door belanghebbenden kunnen ingekeken worden,

Een verslag van de genomen beslissingen wordt in principe binnen de veertien dagen toegestuurd aan de effectieve leden, in voorkomend geval ten laatste samen met de agenda voor een volgende vergadering of per e-mail.

e

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/05/2013 - Annexes du Moniteur belge

MUE) 22

Artikel 27

De Algemene Vergadering is bevoegd voor;

-de goedkeuring en de wijziging van de statuten;

-de goedkeuring van de rekeningen en van de begroting;

-de benoeming en de afzetting van bestuurders;

-de benoeming en de afzetting van commissarissen;

-de benoeming en de afzetting van de controleurs van de rekeningen;

-de verlening van kwijting aan de bestuurders, de commissarissen en de controleurs van de rekeningen;

-de beslissing tot het uitsluiten van leden;

-de beslissing tot het ontbinden van de vzw;

-het nemen van alle beslissingen m.b.t, het maatschappelijk doel van de vereniging.

secretaris

Artikel 28

De Raad van Bestuur benoemt een secretaris voor onbepaalde duur. Deze aanduiding, alsook het ontslag, is onderworpen aan een 213de meerderheid. De secretaris staat in voor de efficiënte relatie met de Gewestelijke Verbonden, de CBB en de andere regionale suikerbietorganisaties. Hij heeft een adviserende opdracht naar de inhoudelijke doelstellingen van de V.Z.W. en staat in voor de administratieve voorbereiding en opvolging ervan,

De secretaris is gemachtigd tot het stellen van de volgende handelingen:

a)alle stappen ondernemen en alle formaliteiten van administratieve, fiscale en gerechtelijke aard vervullen om de vereniging aan de Belgische wetten en reglementen te onderwerpen;

b)de vereniging vertegenwoordigen ten aanzien van derden om met deze derden alle contracten of overeenkomsten die tot het dagelijkse bestuur van de vereniging behoren af te sluiten, te wijzigen of op te zeggen;

c)alle bankrekeningen openen. Het dagelijks beheer zelf van de bankrekeningen en de betalingen worden door hem uitgevoerd, onder toezicht van de controleurs van de rekeningen;

d)leiding geven en desgevallend bevoegdheden overdragen aan het personeel dat wordt ingezet door de vereniging;

e)in ontvangst nemen van de briefwisseling.

financieel comité Artikel 29

In de schoot van de Raad van Bestuur wordt een "financieel comité" geïnstalleerd dat bevoegd is voor het beheer van de financiële reserves. Het is samengesteld uit de voorzitter en ondervoorzitters van de vereniging, aangevuld met de controleurs van de rekeningen die lid zijn van de Raad van Bestuur. liet comité neemt de beslissingen in college.

De beleggingen van de reserves worden getekend door de secretaris en minstens drie leden van het financieel comité.

De beëindiging van dit mandaat valt samen met de beëindiging van hun mandaat in de Raad van Bestuur.

rekeningen Artikel 30

De financiering van de vereniging wordt verzekerd door een afhouding die door de Suikerfabrikanten wordt uitgevoerd op de betaling van de bieten overeenkomstig het Koninklijk Besluit van 1 september 1986 en in overeenstemming met elke wettelijke, reglementaire en contractuele schikking terzake.

Artikel 31

Vanaf ljanuari 2013 loopt het maatschappelijk boekjaar van 1 januari tot 31 december_

Artikel 32

MOD2.2

Luik B - Vervolg

De rekeningen van het voorbije boekjaar en de begroting van het volgende boekjaar worden jaarlijks door de Raad van Bestuur ter goedkeuring voorgelegd aan de Algemene Vergadering en overgemaakt aan het Regionale Ministerie van Landbouw.

controleurs van de rekeningen

Artikel 33

De Algemene Vergadering duidt onder zijn leden drie controleurs aan die belast zijn met het nazicht van de rekeningen van de vereniging en ertoe gehouden zijn een verslag van nazicht voor te leggen. Er kunnen maximum twee controleurs aangeduid worden uit de bestuursleden van de vzw.

Zij worden aangeduid voor zes jaar en zijn herkiesbaar. De controleurs kunnen binnen redelijke perken beroep doen op een deskundige derde.

wijziging statuten en ontbinding

Artikel 34

De Algemene Vergadering kan de statuten wijzigen of de ontbinding van de vereniging uitspreken indien zij

daartoe met opgave van de dagorde bijeengeroepen wordt en indien 2/3de van de leden aanwezig is.

De beslissing kan slechts genomen worden met een meerderheid van 2/3de van de aanwezige leden. Bij wijziging van "het doel" (art. 3) van de vereniging, is een meerderheid van 4/5de van de aanwezige leden vereist.

Indien het 2/3de aanwezigheidsquorum niet bereikt wordt kan slechts na verloop van 15 dagen een tweede Algemene Vergadering bijeengeroepen worden die kan beslissen met een 2/3de meerderheid, ongeacht het aantal aanwezigen.

Dezelfde voorwaarden van besluitvorming als bij wijziging van de statuten zijn van toepassing voor toetreding tot of uittreding uit de CBB.

Artikel 35

In geval van ontbinding, hetzij vrijwillig, hetzij gerechtelijk, wordt na de vereffening van de schulden en de aanzuivering van de lasten, het netto overblijvend maatschappelijk bezit van de vereniging toegekend aan suikerbietorganisaties die een gelijksoortig maatschappelijk doel nastreven en, bij gebrek daaraan, zal het worden verdeeld onder de planters die tijdens de laatste campagne een bietenleveringscontract met iscal Sugar NV hebben afgesloten, à rato van hun gemiddeld leveringsrecht tijdens de laatste 5 suikerbietcampagnes.

Opgemaakt en goedgekeurd op de Algemene Vergadering van 11/09/2012 te Vichte.

De Algemene Vergadering, in haar vernieuwde samenstelling bijeen op 7 maart 2013 in Vichte, benoemde de volgende leden als bestuurders van de vzw:

Quintens Luc, Oude Sabtsweg 7, 8340 Damme, ° 10108/1958 te Brugge

Delva Luc, leperstraat 260, 8980 Zonnebeke, ° 12/04/1949 te leper

Van Mieghem Guido, Oostlangeweg 3, 9130 Doet, ° 07/0111955 te Beveren

Van Cauwenberghe Philippe, Kleistraat 5, 9790 Wortegem-Petegem, ° 09/03/1959 te Waregem

Vantieghem Hans, Wagenmakerstraat 1, 8553 Otegem, ° 05/01/1959 te Kortrijk

Dewicke Johan, Oudekapellestraat 20, 8600 Oudekapelle, ° 02/10/1963 te Diksmuide

Vandamme Hendrik, Kruishofstraat 2, 8400 Oostende, ° 07/12/1964 te Oostende

Brouwers Jos, Driesstraat 108, 1861 Wolvertem, ° 26/05/1952 te Borgerhout

Ontslagnemende bestuursleden zijn Richard Eeckhaut, Spoorweglaan 47, 9700 Oudenaarde, ° 03/12/1946 en Blieck Johan, Kosterstraat 1, 8660 De Panne, ° 07/12/1961

Na afloop van de Algemene Vergadering vergaderde de Raad van Bestuur op 7 maart 2013 in Vichte en verdeelde de volgende bevoegdheden:

Voorzitter: Brouwers Jos, Driesstraat 108, 1861 Wolvertem, ° 26/05/1952 te Borgerhout

Ondervoorzitters: Vandamme Hendrik, Kruishofstraat 2, 8400 Oostende, ° 07/12/1964 te Oostende en Van

Cauwenberghe Philippe, Kleistraat 5, 9790 Wortegem-Petegem, ° 09/03/1959 te Waregem

Het bestuur besliste als bijkomend bestuurslid te coöpteren: Vromman Frans, Millekruisestraat 5, 8900

Dikkebus, ° 03/0211952 te Tielt

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen Verso : Naam en handtekening

"

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/05/2013 - Annexes du Moniteur belge

Vbor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

V.

Voor-

behouden aan het Belgisch Staatsblad

1,,;

"

MQO 22

Luik B - Vervolg

Het bestuur benoemde tot secretaris Van Dijck Eric, Rumoldusstraat 52, 1703 Schepdaal, ° 05108//958 te Ninove.

Aldus opgemaakt te Vichte op 7 maart 2013

Brouwers Jos, Voorzitter

Vandamme Hendrik, Ondervoorzitter

Van Cauwenberghe Philippe, Ondervoorzitter

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/05/2013 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
COORDINATIECOMITE VAN DE BIETENPLANTERS VAN …

Adresse
FIETELSTRAAT 52 9700 OOIKE(OUDENAARDE)

Code postal : 9700
Localité : Ooike
Commune : OUDENAARDE
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande