COPPENS-COMPUTERCENTER

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : COPPENS-COMPUTERCENTER
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 475.096.892

Publication

10/03/2014 : ME. - JAARREKENING 30.06.2013, GGK 07.12.2013, NGL 28.02.2014 14059-0104-018
15/10/2013
ÿþIn de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

1_

mod 11.1

NEERGELEGD

OKT, 2013

tEGflb

K4bPHA_l!.E GENT

--------`-------_,,..~..__.,~

1111

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblac

*1315 490"

Ondernemingsnr : 0475.096.892

Benaming (voluit) : COPPENS-COMPUTERCENTER

(verkort) :

Rechtsvorm naamloze vennootschap

Zetel : Koning Leopoldlaan 20/D

9990 Maldegem

Onderwerp akte :BAV - Wijziging van het doel. - Ontslag van de huidige bestuurders, - Verslag van de bestuurders om het voorstel tot omzetting van de vennootschap toe te lichten, met aangehechte staat over de actieve en passieve toestand van de vennootschap afgesloten op 30 juni 2013 en het verslag door de bedrijfsrevisor de coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Auditas bedrijfsrevisoren", met zetel te 8800 Roeselare, Westlaan 348, vertegenwoordigd door de heer Vansteelant Sven, bedrijfsrevisor, over de staat waarin het actief en passief van de vennootschap werd samengevat, afgesloten op 30 juni 2013. - Voorstel tot omvorming in een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid. Benoeming van twee statutaire zaakvoerders. - Kapitaalvermindering met drieënveertigduizend euro (¬ 43.000,00) om het kapitaal te herleiden van tweeënzestigduizend euro (¬ 62.000,00) tot negentienduizend euro (¬ 19.000,00) door terugbetaling in geld van werkelijk gestort kapitaal aan de ÿ; vennoten naar evenredigheid van hun deelneming in het kapitaal. De kapitaalvermindering zal plaatshebben zonder vernietiging van aandelen doch met evenredige vermindering van de fractiewaarde van de aandelen. - De terugbetaling aan de aandeelhouders zal pas geschieden, indien binnen de twee maanden na de bekendmaking van het besluit, de schuldeisers volgens artikel 613 van het Wetboek van Vennootschappen geen zekerheid hebben geëist voor de schuldvorderingen die op het ogenblik van de, bekendmaking nog niet vervallen zijn. Na het verstrijken van gemelde termijn zullen de zaakvoerders slechts tot uitbetaling overgaan, voor zover de schuldeisers voldoening hebben gekregen. Zolang de vennoten niet zijn terugbetaald zullen de vrijgekomen bedragen op een afzonderlijke rekening worden geboekt. - Vaststelling van de nieuwe statuten van de

vennootschap. - Machtigingen.

registratie, blijkt dat volgende beslissingen werden genomen .

BESLUIT 1. WIJZIGING VAN HET DOEL,

De algemene vergadering beslist met eenparigheid van stemmen de voorzitter te ontslaan van het voorlezen;; van het verslag van de bestuurders van de vennootschap, omvattende de verantwoording van de voorgestelde, sl doeiswijziging, en van de staat van activa en passiva van de vennootschap in het kader van de doelswijziging;, afgesloten op 30 juni 2013.

De aandeelhouders erkennen een afschrift van dit verslag te hebben ontvangen en ervan kennis te hebben genomen.

Het verslag van de bestuurders en de bijgevoegde staat van actief en passief zullen samen met een afschrift;, van huidige akte neergelegd worden op de griffie van de rechtbank van koophandel overeenkomstig het Wetboek van Vennootschappen.

Vervolgens beslist de algemene vergadering met eenparigheid van stemmen het doel te wijzigen en artikel drie i van de statuten te vervangen door de volgende tekst

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recta : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -15/10/2013 - Annexes du Moniteur belge

II

Uit een akte verleden door notaris Christian Vanhyfte te Maldegem, op 12 $ 05,12013, neergelegd voor,?

mod 11.7

'"De vennootschap heeft tot doel, en dit zowel in binnen- als buitenland, voor eigen rekening en voor rekening van derden:

" de groot- en kleinhandel, in- en uitvoer van alle elektronische I elektrische apparatuur zoals (zonder beperkend te zijn) computers, schermen, printers enzovoort, en alle toebehoren zoals het hardware of software, telecommunicatie en multimedia-apparatuur, beveiligingsapparatuur, internet en intranet toepassingen en zo' verder.

" het geven van alle bijkomende diensten met betrekking tot bovenvermelde goederen zoals consultancy, opleidingen, onderhoud en herstelling, installatie en zo verder.

" het optreden als tussenpersoon in de handel.

De vennootschap heeft eveneens tot doel, gelijkwaardig aan het voorgaande, in België en in het buitenland,

uitsluitend in eigen naam en voor eigen rekening of voor rekening van derden:

" het verlenen van dienstprestaties van economische en/of juridische aard, zowel in eigen beheer als in deelname met derden, zoals technoconsult, concessies, assistentie op gebied van management, engineering, consulting, merchandising en franchising, technisch, commercieel en administratief beheer en advies;

" het patrimonium van de vennootschap te beheren in de ruimste zin van het woord, en oordeelkundig uit te breiden, alle beschikbare middelen te beleggen of weder te beleggen, zowel in roerende als in onroerende goederen.

Binnen dit kader:

" Overgaan tot het aankopen, onderschrijven, beheren, verkopen, omruilen voor eigen rekening van aandelen, deelbewijzen en/of effecten allerlei van vennootschappen en/of verenigingen eender welke, alsmede van andere roerende en/of onroerende waarden, tegoeden en/of vorderingen;

" Overgaan tot het aankopen, verkopen, opschikken, uitrusten, valoriseren, bouwen, verhuren, onderverhuren, in huur nemen of leasen van onroerende goederen, al dan niet gemeubeld;

" het besturen van vennootschappen welk doel deze vennootschappen ook mochten hebben, het deelnemen in, en het directievoeren over, ondernemingen en vennootschappen, alsook het uitoefenen van de functie van bestuurder en zaakvoerder of analoge functies zoals vereffenaar in vennootschappen en andere rechtspersonen;

" het bevorderen van de oprichting van vennootschappen of het participeren in bestaande of nog op te richten vennootschappen; de vennootschap kan door middel van inschrijving, inbreng, fusie, opslorping, financiële tussenkomst of afspraak deelnemen in andere Belgische of buitenlandse vennootschappen, instellingen of ondernemingen, zonder onderscheid, ongeacht of het maatschappelijk doel gelijk, verwant, verknocht of: analoog is aan het hare of waarvan de deelname of samenwerking kan bijdragen tot de verwezenlijking van : haar doel; zij kan alle brevetten, licenties en vergunningen solliciteren of deze aankopen, overdragen en uitbaten en aile genotsrechten terzake toestaan.

: " het toestaan van leningen en kredietopeningen aan vennootschappen of particulieren, onder om het even welke vorm; in dit kader kan zij zich ook mits vergoeding borgstellen of haar aval verlenen, en in de meest ruime zin, alle handelsoperaties en financiële operaties verrichten behalve die welke wettelijk voorbehouden zijn aan depositobanken, houders van deposito's op korte termijn, spaarkassen, hypotheekmaatschappijen en kapitalisatieondememingen.

" het stellen van zekerheden voor zichzelf en voor derden. De vennootschap mag geenszins aan vermogensbeheer of beleggingsadvies doen of activiteiten uitoefenen welke bij wet voorbehouden zijn aan banken of beursvennootschappen.

Indien bepaalde activiteiten van de vennootschap wettelijk gereglementeerd zijn, dan zal de vennootschap die activiteiten slechts mogen uitoefenen voor zover voldaan is aan de voorschriften ter zake, zoals onder meer en bij voorbeeld het ter beschikking van de vennootschap gesteld zijn van technische- en/of andere kennis, bewezen door een of meer activiteitsattesten. Deze terbeschikkingstelling van activiteitsattesten kan noch mag geen belemmering zijn voor de latere persoonlijke activiteit van de houder(s) van die attesten.

Zij mag alle werkzaamheden en rechtshandelingen verrichten die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar doel."

BESLUIT 2. ONTSLAG VAN DE BESTUURDERS.

De algemene vergadering beslist met eenparigheid van stemmen ontslag te verlenen aan de huidige in functie zijnde bestuurders te rekenen vanaf heden,

Er zal hen automatisch décharge verleend worden voor het gevoerde beleid bij de goedkeuring van de eerstvolgende jaarrekening van de vennootschap op de eerst volgende jaarlijkse algemene vergadering. Voornoemde bestuurders betuigen alhier hun instemming met het alhier verleende ontslag,

BESLUIT 3. HET VERSLAG VAN DE RAAD VAN BESTUUR EN HET VERSLAG VAN DE BEDRIJFSREVISOR,

De algemene vergadering beslist met eenparigheid van stemmen de voorzitter te ontslaan van het voorlezen van het verslag van de raad van bestuur om het voorstel tot omzetting van de vennootschap toe te lichten, met aangehechte staat over de actieve en passieve toestand van de vennootschap afgesloten op 30 juni 2013, en het verslag van de bedrijfsrevisor de coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Auditas bedrijfsrevisoren", met zetel te 8800 Roeselare, Westlaan 348, vertegenwoordigd door de heer Vansteelant Sven, bedrijfsrevisor over de staat waarin het actief en passief van de vennootschap werd samengevat, afgesloten op 30 juni 2013.

Iedere aanwezige aandeelhouder erkent kennis te hebben genomen van beide verslagen.

Het verslag van de bedrijfsrevisor, de coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Auditas bedrijfsrevisoren", met zetel te 8800 Roeselare, Westlaan 348, vertegenwoordigd door de heer Vansteelant Sven, besluit als volgt

"7. Besluit j

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -15/10/2013 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -15/10/2013 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

Onze werkzaamheden zijn er inzonderheid op gericht na te gaan of er enige overwaardering heeft plaatsgehad van het netto-actief van de NV Coppens Computercenter, zoals dat blijkt uit de staat van activa en passiva per 30 juni 2013 die het bestuursorgaan van de vennootschap heeft opgesteld.

Uitgezonderd voor wat betreft hetgeen hieronder vermeld, werden onze controlewerkzaamheden uitgevoerd overeenkomstig de normen inzake het verslag op te stellen bij omzetting van een vennootschap

¢' op datum van 30 juni 2013 is er een voorraadopname gebeurd, resulterend in een totale boekwaarde van 150.911,80 EUR. Gezien de latere datum van onze aanstelling was het niet mogelijk een fysische steekproevencontrole te doen. Het is ons niet mogelijk geweest om de juiste hoeveelheden in voorraad op die datum door andere controleprocedures na te gaan.

Wij dienen voor voorgaande dan ook een voorbehoud te formuleren.

Bij onze controlewerkzaamheden, uitgevoerd overeenkomstig de normen inzake het verslag op te stellen bij = omzetting van een vennootschap, werd in het kader van de vooropgestelde verrichting geen overwaardering van het netto-actief vastgesteld.

= Het boekhoudkundig netto-actief volgens deze staat bedraagt 371.707,22 EUR en is niet kleiner dan het maatschappelijk kapitaal van 62.000,00 EUR vermeld in de staat van activa en passiva.

Er zijn geen andere inlichtingen die wij nuttig oordelen voor de informatie van de aandeelhouders en derden in het kader van de omzettingsverrichting.

Dit controleverslag werd opgesteld in uitvoering van de ons toevertrouwde wettelijke opdracht en mag niet voor andere doeleinden worden aangewend.

Roeselare, 23 september 2013.

Getekend

CVBA Auditas Bedrijfsrevisoren

vertegenwoordigd door

Sven Vansteelant

Bedrijfsrevisor."

Beide verslagen zullen neergelegd worden ter griffie van de rechtbank van koophandel overeenkomstig de bepalingen van het Wetboek van Vennootschappen,

BESLUIT 4. DE OMZETTING VAN DE VENNOOTSCHAP,

i De algemene vergadering beslist met eenparigheid van stemmen de vorm van de naamloze vennootschap te wijzigen, rekeninghoudend met de hiervoor genomen besluiten, en de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid aan te nemen en de staat goed te keuren.

Het kapitaal en de reserves blijven dezelfde, alsook alle activa en passiva, afschrijvingen, waardeverminderingen en vermeerderingen en de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid zal de boeken en de boekhouding die door de naamloze vennootschap werd gehouden, voortzetten.

De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid behoudt het nummer waaronder de naamloze vennootschap is ingeschreven in het rechtspersonenregister, alsmede het haar reeds toegekend B.T.W nummer.

De omzetting geschiedt op basis van de staat over actief en passief van de vennootschap, afgesloten op 30 juni 2013, en alle verrichtingen die sedert die datum werden gedaan door de naamloze vennootschap worden verondersteld verricht te zijn door de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, inzonderheid voor wat betreft het opmaken van de maatschappelijke rekeningen.

De naam, de zetel, de duur en het maatschappelijk doel, zoals hierboven gewijzigd, blijven onveranderd. Het maatschappelijk kapitaal wordt vastgesteld op tweeënzestigduizend euro (¬ 62.000,00) vertegenwoordigd door 620 aandelen op naam zonder vermelding nominale waarde. Deze aandelen worden aan de aandeelhouders toegekend in hun verhouding tot hun rechten in het netto-vermogen van de bestaande vennootschap.

BESLUIT 5. BENOEMING VAN TWEE STATUTAIRE ZAAKVOERDERS.

De algemene vergadering beslist met eenparigheid van stemmen als statutaire zaakvoerders te benoemen voor de duur van de vennootschap de heer COPPENS Jan en de heer COPPENS Filip voornoemd, die verklaren hun opdracht te aanvaarden onder bevestiging dat zij niet getroffen zijn door een maatregel die zich hiertegen verzet.

BESLUIT 6.KAPITAALVERMI NDERI N G.

De algemene vergadering beslist met eenparigheid van stemmen het kapitaal met drieënveertigduizend euro (¬ 43.000,00) te verminderen zodat het kapitaal wordt herleid van tweeënzestigduizend euro (¬ 62.000 001 tot negentienduizend euro (¬ 19.000,00) door terugbetaling in geld van werkelijk gestort kapitaal aan de vennoten naar evenredigheid van hun deelneming in het kapitaal. De kapitaalvermindering zal plaatshebben zonder vernietiging van aandelen doch met evenredige vermindering van de fractiewaarde van de aandelen,

De terugbetaling aan de vennoten zal pas geschieden, indien binnen de twee maanden na de bekendmaking van het besluit, de schuldeisers volgens artikel 613 van het Wetboek van Vennootschappen geen zekerheid hebben geëist voor de schuldvorderingen die op het ogenblik van de bekendmaking nog niet vervallen zijn. Na het verstrijken van gemelde termijn zullen de zaakvoerders slechts tot uitbetaling overgaan, voor zover de schuldeisers voldoening hebben gekregen. Zolang de vennoten niet zijn terugbetaald zullen de vrijgekomen ' bedragen op een afzonderlijke rekening worden geboekt,

De gelden worden betaalbaar gesteld in de zetel van de vennootschap op de data die de zaakvoerders aan de vennoten zullen bekendmaken.

BESLUIT 7. AANPASSING VAN DE STATUTEN AAN HET NIEUWE WETBOEK VAN VENNOOTSCHAPPEN. De algemene vergadering beslist met eenparigheid van stemmen dat de statuten van de besloten ; vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, nadat elk artikel afzonderlijk werd besproken en goedgekeurd, zullen luiden als volgt

VASTSTELLING VAN DE NIEUWE TEKST VAN DE STATUTEN.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mad 11.1

' A. NAAM - ZETEL - DOEL - DUUR.

Naam : COPPENS-COMPUTERCENTER

Zetel : 9990 Maldegem, Koning Leopoldlaan 201D

Doel :

De vennootschap heeft tot doel, en dit zowel in binnen- als buitenland, voor eigen rekening en voor rekening van derden:

? " de groot- en kleinhandel, in- en uitvoer van alle elektronische / elektrische apparatuur zoals (zonder beperkend te zijn) computers, schermen, printers enzovoort, en alle toebehoren zoals het hardware of software, telecommunicatie en multimedia-apparatuur, beveiligingsapparatuur, internet en intranet toepassingen en zo : verder. , " het geven van alle bijkomende diensten met betrekking tot bovenvermelde goederen zoals consultancy, opleidingen, onderhoud en herstelling, installatie en zo verder.

" het optreden ais tussenpersoon in de handel.

De vennootschap heeft eveneens tot doel, gelijkwaardig aan het voorgaande, in België en in het buitenland,

uitsluitend in eigen naam en voor eigen rekening of voor rekening van derden:

" het verlenen van dienstprestaties van economische en/of juridische aard, zowel in eigen beheer als in' deelname met derden, zoals technoconsult, concessies, assistentie op gebied van management, engineering, consulting, merchandising en franchising, technisch, commercieel en administratief beheer en advies;

" het patrimonium van de vennootschap te beheren in de ruimste zin van het woord, en oordeelkundig uit te breiden, alle beschikbare middelen te beleggen of weder te beleggen, zowel in roerende als in onroerende goederen,

Binnen dit kader;

" Overgaan tot het aankopen, onderschrijven, beheren, verkopen, omruilen voor eigen rekening van aandelen, deelbewijzen en/of effecten allerlei van vennootschappen en/of verenigingen eender welke, alsmede van andere roerende en/of onroerende waarden, tegoeden en/of vorderingen;

" Overgaan tot het aankopen, verkopen, opschikken, uitnesten, valoriseren, bouwen, verhuren, onderverhuren, in huur nemen of leasen van onroerende goederen, al dan niet gemeubeld;

' " het besturen van vennootschappen welk doel deze vennootschappen ook mochten hebben, het deelnemen in, en het directievoeren over, ondernemingen en vennootschappen, alsook het uitoefenen van de functie van bestuurder en zaakvoerder of analoge functies zoals vereffenaar in vennootschappen en andere rechtspersonen;

" het bevorderen van de oprichting van vennootschappen of het participeren in bestaande of nog op te richten . vennootschappen; de vennootschap kan door middel van inschrijving, inbreng, fusie, opslorping, financiële tussenkomst of afspraak deelnemen in andere Belgische of buitenlandse vennootschappen, instellingen of ondernemingen, zonder onderscheid, ongeacht of het maatschappelijk doel gelijk, verwant, verknocht of analoog is aan het hare of waarvan de deelname of samenwerking kan bijdragen tot de verwezenlijking van haar doel; zij kan alle brevetten, licenties en vergunningen solliciteren of deze aankopen, overdragen en uitbaten en alle genotsrechten terzake toestaan.

" het toestaan van leningen en kredietopeningen aan vennootschappen of particulieren, onder om het even welke vorm; in dit kader kan zij zich ook mits vergoeding borgstellen of haar aval verlenen, en in de meest ruime zin, alle handelsoperaties en financiële operaties verrichten behalve die welke wettelijk voorbehouden zijn aan depositobanken, houders van deposito's op korte termijn, spaarkassen, hypotheekmaatschappijen en kap italisatieondem emi ngen.

" het stellen van zekerheden voor zichzelf en voor derden, De vennootschap mag geenszins aan vermogensbeheer of beleggingsadvies doen of activiteiten uitoefenen welke bij wet voorbehouden zijn aan banken of beursvennootschappen,

, Indien bepaalde activiteiten van de vennootschap wettelijk gereglementeerd zijn, dan zal de vennootschap die activiteiten slechts mogen uitoefenen voor zover voldaan is aan de voorschriften ter zake, zoals onder meer en ; bij voorbeeld het ter beschikking van de vennootschap gesteld zijn van technische- en/of andere kennis, bewezen door een of meer activiteitsattesten. Deze terbeschikkingstelling van activiteitsattesten kan noch mag geen belemmering zijn voor de latere persoonlijke activiteit van de houder(s) van die attesten.

Zij mag alle werkzaamheden en rechtshandelingen verrichten die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar doel.

Duur

De vennootschap is opgericht voor een onbepaalde duur.

Kapitaal ;

Het geheel geplaatste maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt negentienduizend euro (¬ 19.000,00). Het wordt vertegenwoordigd door zeshonderd twintig (620) aandelen op naam zonder vermelding van de nominale waarde.

Bestuur

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke of rechtspersonen, al dan niet vennoten.

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vast vertegenwoordiger, natuurlijke persoon, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van zaakvoerder in naam en voor rekening van de rechtspersoon,

Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

. De_zaakvoerders worden benoemd_door.de.vennoten foor de.tijdsduur_ door. hen. vast .te stellen

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -15/10/2013 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

mod 11.1



r Tot statutaire zaakvoerders worden voor de duur van de vennootschap benoemd, de heer COPPENS Jan voornoemd en de heer COPPENS Filip voornoemd die verklaren hun opdracht te aanvaarden, onder de bevestiging dat zij niet getroffen werden door enige maatregel die zich hiertegen verzet.

Een statutaire zaakvoerder kan slechts worden ontslagen met eenparig goedvinden van de vennoten, met inbegrip van de zaakvoerder zelf, indien hij vennoot is, Zijn opdracht kan om gewichtige redenen geheel of gedeeltelijk worden herroepen door een besluit van de algemene vergadering met inachtneming van de vereisten voor de statutenwijziging.

De zaakvoerder of zaakvoerders zullen hun opdracht kosteloos uitoefenen behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering.

De zaakvoerder is bevoegd om alle handelingen van bestuur te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen die volgens de wet toekomen aan de algemene vergadering.

Indien er meer dan één zaakvoerder is, kunnen zij de bestuurstaken onder elkaar verdelen, Zodanige verdeling van taken kan aan of door derden niet worden tegengeworpen ook al zijn ze openbaar gemaakt en hebben enkel een interne werking in de vennootschap.

De vennootschap wordt vertegenwoordigd door twee zaakvoerders, die gezamenlijk moeten optreden.

De zaakvoerder of zaakvoerders kunnen gevolmachtigden van de vennootschap aanstellen. Alleen bijzondere en beperkte volmachten voor bepaalde of voor een reeks bepaalde rechtshandelingen zijn geoorloofd. Algemene vergadering

De gewone algemene vergadering van de vennoten, jaarvergadering genoemd, moet ieder jaar worden bijeengeroepen op de eerste zaterdag van de maand december om 14 uur of op het uur vermeld in de oproeping.

Indien die dag een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering op de eerstvolgende werkdag gehouden om 14 uur of op het uur vermeld in de oproeping.

Boekjaar

Het boekjaar van de vennootschap gaat in op één juli en eindigt op dertig juni van het volgende jaar. Bestemming van de winst - Reserve.

Het batig saldo dat de jaarrekening aanwijst, nadat alle lasten, de algemene onkosten, de nodige voorzieningen en afschrijvingen zijn afgetrokken, maakt de nettowinst van de vennootschap uit.

Van deze winst wordt tenminste één/twintigste voorafgenomen om de wettelijke reserve te vormen totdat deze één/tiende van het kapitaal bedraagt.

Over de bestemming van het saldo zal beslist worden door de algemene vergadering.

Nochtans kan de algemene vergadering besluiten dat de winst of een deel ervan zal worden gereserveerd. BESLUIT 8. LAATSTE BESLUIT MACHTIGINGEN,

De algemene vergadering verleent met eenparigheid van stemmen alle machten aan de zaakvoerders om voorgaande beslissingen uit te voeren.

Tegelijk hiermee neergelegd. Afschrift van de akte vôôr registratie. Verslag bedrijfsrevisor. Bijzonder verslag t van de zaakvoerder. Staat van actief en passief.

De Notaris, Christian VANHYFTE.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden ; Recto ; Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -15/10/2013 - Annexes du Moniteur belge

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

1_

mod 11.1

NEERGELEGD

OKT, 2013

tEGflb

K4bPHA_l!.E GENT

--------`-------_,,..~..__.,~

1111

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblac

*1315 490"

Ondernemingsnr : 0475.096.892

Benaming (voluit) : COPPENS-COMPUTERCENTER

(verkort) :

Rechtsvorm naamloze vennootschap

Zetel : Koning Leopoldlaan 20/D

9990 Maldegem

Onderwerp akte :BAV - Wijziging van het doel. - Ontslag van de huidige bestuurders, - Verslag van de bestuurders om het voorstel tot omzetting van de vennootschap toe te lichten, met aangehechte staat over de actieve en passieve toestand van de vennootschap afgesloten op 30 juni 2013 en het verslag door de bedrijfsrevisor de coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Auditas bedrijfsrevisoren", met zetel te 8800 Roeselare, Westlaan 348, vertegenwoordigd door de heer Vansteelant Sven, bedrijfsrevisor, over de staat waarin het actief en passief van de vennootschap werd samengevat, afgesloten op 30 juni 2013. - Voorstel tot omvorming in een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid. Benoeming van twee statutaire zaakvoerders. - Kapitaalvermindering met drieënveertigduizend euro (¬ 43.000,00) om het kapitaal te herleiden van tweeënzestigduizend euro (¬ 62.000,00) tot negentienduizend euro (¬ 19.000,00) door terugbetaling in geld van werkelijk gestort kapitaal aan de ÿ; vennoten naar evenredigheid van hun deelneming in het kapitaal. De kapitaalvermindering zal plaatshebben zonder vernietiging van aandelen doch met evenredige vermindering van de fractiewaarde van de aandelen. - De terugbetaling aan de aandeelhouders zal pas geschieden, indien binnen de twee maanden na de bekendmaking van het besluit, de schuldeisers volgens artikel 613 van het Wetboek van Vennootschappen geen zekerheid hebben geëist voor de schuldvorderingen die op het ogenblik van de, bekendmaking nog niet vervallen zijn. Na het verstrijken van gemelde termijn zullen de zaakvoerders slechts tot uitbetaling overgaan, voor zover de schuldeisers voldoening hebben gekregen. Zolang de vennoten niet zijn terugbetaald zullen de vrijgekomen bedragen op een afzonderlijke rekening worden geboekt. - Vaststelling van de nieuwe statuten van de

vennootschap. - Machtigingen.

registratie, blijkt dat volgende beslissingen werden genomen .

BESLUIT 1. WIJZIGING VAN HET DOEL,

De algemene vergadering beslist met eenparigheid van stemmen de voorzitter te ontslaan van het voorlezen;; van het verslag van de bestuurders van de vennootschap, omvattende de verantwoording van de voorgestelde, sl doeiswijziging, en van de staat van activa en passiva van de vennootschap in het kader van de doelswijziging;, afgesloten op 30 juni 2013.

De aandeelhouders erkennen een afschrift van dit verslag te hebben ontvangen en ervan kennis te hebben genomen.

Het verslag van de bestuurders en de bijgevoegde staat van actief en passief zullen samen met een afschrift;, van huidige akte neergelegd worden op de griffie van de rechtbank van koophandel overeenkomstig het Wetboek van Vennootschappen.

Vervolgens beslist de algemene vergadering met eenparigheid van stemmen het doel te wijzigen en artikel drie i van de statuten te vervangen door de volgende tekst

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recta : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -15/10/2013 - Annexes du Moniteur belge

II

Uit een akte verleden door notaris Christian Vanhyfte te Maldegem, op 12 $ 05,12013, neergelegd voor,?

mod 11.7

'"De vennootschap heeft tot doel, en dit zowel in binnen- als buitenland, voor eigen rekening en voor rekening van derden:

" de groot- en kleinhandel, in- en uitvoer van alle elektronische I elektrische apparatuur zoals (zonder beperkend te zijn) computers, schermen, printers enzovoort, en alle toebehoren zoals het hardware of software, telecommunicatie en multimedia-apparatuur, beveiligingsapparatuur, internet en intranet toepassingen en zo' verder.

" het geven van alle bijkomende diensten met betrekking tot bovenvermelde goederen zoals consultancy, opleidingen, onderhoud en herstelling, installatie en zo verder.

" het optreden als tussenpersoon in de handel.

De vennootschap heeft eveneens tot doel, gelijkwaardig aan het voorgaande, in België en in het buitenland,

uitsluitend in eigen naam en voor eigen rekening of voor rekening van derden:

" het verlenen van dienstprestaties van economische en/of juridische aard, zowel in eigen beheer als in deelname met derden, zoals technoconsult, concessies, assistentie op gebied van management, engineering, consulting, merchandising en franchising, technisch, commercieel en administratief beheer en advies;

" het patrimonium van de vennootschap te beheren in de ruimste zin van het woord, en oordeelkundig uit te breiden, alle beschikbare middelen te beleggen of weder te beleggen, zowel in roerende als in onroerende goederen.

Binnen dit kader:

" Overgaan tot het aankopen, onderschrijven, beheren, verkopen, omruilen voor eigen rekening van aandelen, deelbewijzen en/of effecten allerlei van vennootschappen en/of verenigingen eender welke, alsmede van andere roerende en/of onroerende waarden, tegoeden en/of vorderingen;

" Overgaan tot het aankopen, verkopen, opschikken, uitrusten, valoriseren, bouwen, verhuren, onderverhuren, in huur nemen of leasen van onroerende goederen, al dan niet gemeubeld;

" het besturen van vennootschappen welk doel deze vennootschappen ook mochten hebben, het deelnemen in, en het directievoeren over, ondernemingen en vennootschappen, alsook het uitoefenen van de functie van bestuurder en zaakvoerder of analoge functies zoals vereffenaar in vennootschappen en andere rechtspersonen;

" het bevorderen van de oprichting van vennootschappen of het participeren in bestaande of nog op te richten vennootschappen; de vennootschap kan door middel van inschrijving, inbreng, fusie, opslorping, financiële tussenkomst of afspraak deelnemen in andere Belgische of buitenlandse vennootschappen, instellingen of ondernemingen, zonder onderscheid, ongeacht of het maatschappelijk doel gelijk, verwant, verknocht of: analoog is aan het hare of waarvan de deelname of samenwerking kan bijdragen tot de verwezenlijking van : haar doel; zij kan alle brevetten, licenties en vergunningen solliciteren of deze aankopen, overdragen en uitbaten en aile genotsrechten terzake toestaan.

: " het toestaan van leningen en kredietopeningen aan vennootschappen of particulieren, onder om het even welke vorm; in dit kader kan zij zich ook mits vergoeding borgstellen of haar aval verlenen, en in de meest ruime zin, alle handelsoperaties en financiële operaties verrichten behalve die welke wettelijk voorbehouden zijn aan depositobanken, houders van deposito's op korte termijn, spaarkassen, hypotheekmaatschappijen en kapitalisatieondememingen.

" het stellen van zekerheden voor zichzelf en voor derden. De vennootschap mag geenszins aan vermogensbeheer of beleggingsadvies doen of activiteiten uitoefenen welke bij wet voorbehouden zijn aan banken of beursvennootschappen.

Indien bepaalde activiteiten van de vennootschap wettelijk gereglementeerd zijn, dan zal de vennootschap die activiteiten slechts mogen uitoefenen voor zover voldaan is aan de voorschriften ter zake, zoals onder meer en bij voorbeeld het ter beschikking van de vennootschap gesteld zijn van technische- en/of andere kennis, bewezen door een of meer activiteitsattesten. Deze terbeschikkingstelling van activiteitsattesten kan noch mag geen belemmering zijn voor de latere persoonlijke activiteit van de houder(s) van die attesten.

Zij mag alle werkzaamheden en rechtshandelingen verrichten die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar doel."

BESLUIT 2. ONTSLAG VAN DE BESTUURDERS.

De algemene vergadering beslist met eenparigheid van stemmen ontslag te verlenen aan de huidige in functie zijnde bestuurders te rekenen vanaf heden,

Er zal hen automatisch décharge verleend worden voor het gevoerde beleid bij de goedkeuring van de eerstvolgende jaarrekening van de vennootschap op de eerst volgende jaarlijkse algemene vergadering. Voornoemde bestuurders betuigen alhier hun instemming met het alhier verleende ontslag,

BESLUIT 3. HET VERSLAG VAN DE RAAD VAN BESTUUR EN HET VERSLAG VAN DE BEDRIJFSREVISOR,

De algemene vergadering beslist met eenparigheid van stemmen de voorzitter te ontslaan van het voorlezen van het verslag van de raad van bestuur om het voorstel tot omzetting van de vennootschap toe te lichten, met aangehechte staat over de actieve en passieve toestand van de vennootschap afgesloten op 30 juni 2013, en het verslag van de bedrijfsrevisor de coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Auditas bedrijfsrevisoren", met zetel te 8800 Roeselare, Westlaan 348, vertegenwoordigd door de heer Vansteelant Sven, bedrijfsrevisor over de staat waarin het actief en passief van de vennootschap werd samengevat, afgesloten op 30 juni 2013.

Iedere aanwezige aandeelhouder erkent kennis te hebben genomen van beide verslagen.

Het verslag van de bedrijfsrevisor, de coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Auditas bedrijfsrevisoren", met zetel te 8800 Roeselare, Westlaan 348, vertegenwoordigd door de heer Vansteelant Sven, besluit als volgt

"7. Besluit j

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -15/10/2013 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -15/10/2013 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

Onze werkzaamheden zijn er inzonderheid op gericht na te gaan of er enige overwaardering heeft plaatsgehad van het netto-actief van de NV Coppens Computercenter, zoals dat blijkt uit de staat van activa en passiva per 30 juni 2013 die het bestuursorgaan van de vennootschap heeft opgesteld.

Uitgezonderd voor wat betreft hetgeen hieronder vermeld, werden onze controlewerkzaamheden uitgevoerd overeenkomstig de normen inzake het verslag op te stellen bij omzetting van een vennootschap

¢' op datum van 30 juni 2013 is er een voorraadopname gebeurd, resulterend in een totale boekwaarde van 150.911,80 EUR. Gezien de latere datum van onze aanstelling was het niet mogelijk een fysische steekproevencontrole te doen. Het is ons niet mogelijk geweest om de juiste hoeveelheden in voorraad op die datum door andere controleprocedures na te gaan.

Wij dienen voor voorgaande dan ook een voorbehoud te formuleren.

Bij onze controlewerkzaamheden, uitgevoerd overeenkomstig de normen inzake het verslag op te stellen bij = omzetting van een vennootschap, werd in het kader van de vooropgestelde verrichting geen overwaardering van het netto-actief vastgesteld.

= Het boekhoudkundig netto-actief volgens deze staat bedraagt 371.707,22 EUR en is niet kleiner dan het maatschappelijk kapitaal van 62.000,00 EUR vermeld in de staat van activa en passiva.

Er zijn geen andere inlichtingen die wij nuttig oordelen voor de informatie van de aandeelhouders en derden in het kader van de omzettingsverrichting.

Dit controleverslag werd opgesteld in uitvoering van de ons toevertrouwde wettelijke opdracht en mag niet voor andere doeleinden worden aangewend.

Roeselare, 23 september 2013.

Getekend

CVBA Auditas Bedrijfsrevisoren

vertegenwoordigd door

Sven Vansteelant

Bedrijfsrevisor."

Beide verslagen zullen neergelegd worden ter griffie van de rechtbank van koophandel overeenkomstig de bepalingen van het Wetboek van Vennootschappen,

BESLUIT 4. DE OMZETTING VAN DE VENNOOTSCHAP,

i De algemene vergadering beslist met eenparigheid van stemmen de vorm van de naamloze vennootschap te wijzigen, rekeninghoudend met de hiervoor genomen besluiten, en de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid aan te nemen en de staat goed te keuren.

Het kapitaal en de reserves blijven dezelfde, alsook alle activa en passiva, afschrijvingen, waardeverminderingen en vermeerderingen en de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid zal de boeken en de boekhouding die door de naamloze vennootschap werd gehouden, voortzetten.

De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid behoudt het nummer waaronder de naamloze vennootschap is ingeschreven in het rechtspersonenregister, alsmede het haar reeds toegekend B.T.W nummer.

De omzetting geschiedt op basis van de staat over actief en passief van de vennootschap, afgesloten op 30 juni 2013, en alle verrichtingen die sedert die datum werden gedaan door de naamloze vennootschap worden verondersteld verricht te zijn door de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, inzonderheid voor wat betreft het opmaken van de maatschappelijke rekeningen.

De naam, de zetel, de duur en het maatschappelijk doel, zoals hierboven gewijzigd, blijven onveranderd. Het maatschappelijk kapitaal wordt vastgesteld op tweeënzestigduizend euro (¬ 62.000,00) vertegenwoordigd door 620 aandelen op naam zonder vermelding nominale waarde. Deze aandelen worden aan de aandeelhouders toegekend in hun verhouding tot hun rechten in het netto-vermogen van de bestaande vennootschap.

BESLUIT 5. BENOEMING VAN TWEE STATUTAIRE ZAAKVOERDERS.

De algemene vergadering beslist met eenparigheid van stemmen als statutaire zaakvoerders te benoemen voor de duur van de vennootschap de heer COPPENS Jan en de heer COPPENS Filip voornoemd, die verklaren hun opdracht te aanvaarden onder bevestiging dat zij niet getroffen zijn door een maatregel die zich hiertegen verzet.

BESLUIT 6.KAPITAALVERMI NDERI N G.

De algemene vergadering beslist met eenparigheid van stemmen het kapitaal met drieënveertigduizend euro (¬ 43.000,00) te verminderen zodat het kapitaal wordt herleid van tweeënzestigduizend euro (¬ 62.000 001 tot negentienduizend euro (¬ 19.000,00) door terugbetaling in geld van werkelijk gestort kapitaal aan de vennoten naar evenredigheid van hun deelneming in het kapitaal. De kapitaalvermindering zal plaatshebben zonder vernietiging van aandelen doch met evenredige vermindering van de fractiewaarde van de aandelen,

De terugbetaling aan de vennoten zal pas geschieden, indien binnen de twee maanden na de bekendmaking van het besluit, de schuldeisers volgens artikel 613 van het Wetboek van Vennootschappen geen zekerheid hebben geëist voor de schuldvorderingen die op het ogenblik van de bekendmaking nog niet vervallen zijn. Na het verstrijken van gemelde termijn zullen de zaakvoerders slechts tot uitbetaling overgaan, voor zover de schuldeisers voldoening hebben gekregen. Zolang de vennoten niet zijn terugbetaald zullen de vrijgekomen ' bedragen op een afzonderlijke rekening worden geboekt,

De gelden worden betaalbaar gesteld in de zetel van de vennootschap op de data die de zaakvoerders aan de vennoten zullen bekendmaken.

BESLUIT 7. AANPASSING VAN DE STATUTEN AAN HET NIEUWE WETBOEK VAN VENNOOTSCHAPPEN. De algemene vergadering beslist met eenparigheid van stemmen dat de statuten van de besloten ; vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, nadat elk artikel afzonderlijk werd besproken en goedgekeurd, zullen luiden als volgt

VASTSTELLING VAN DE NIEUWE TEKST VAN DE STATUTEN.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mad 11.1

' A. NAAM - ZETEL - DOEL - DUUR.

Naam : COPPENS-COMPUTERCENTER

Zetel : 9990 Maldegem, Koning Leopoldlaan 201D

Doel :

De vennootschap heeft tot doel, en dit zowel in binnen- als buitenland, voor eigen rekening en voor rekening van derden:

? " de groot- en kleinhandel, in- en uitvoer van alle elektronische / elektrische apparatuur zoals (zonder beperkend te zijn) computers, schermen, printers enzovoort, en alle toebehoren zoals het hardware of software, telecommunicatie en multimedia-apparatuur, beveiligingsapparatuur, internet en intranet toepassingen en zo : verder. , " het geven van alle bijkomende diensten met betrekking tot bovenvermelde goederen zoals consultancy, opleidingen, onderhoud en herstelling, installatie en zo verder.

" het optreden ais tussenpersoon in de handel.

De vennootschap heeft eveneens tot doel, gelijkwaardig aan het voorgaande, in België en in het buitenland,

uitsluitend in eigen naam en voor eigen rekening of voor rekening van derden:

" het verlenen van dienstprestaties van economische en/of juridische aard, zowel in eigen beheer als in' deelname met derden, zoals technoconsult, concessies, assistentie op gebied van management, engineering, consulting, merchandising en franchising, technisch, commercieel en administratief beheer en advies;

" het patrimonium van de vennootschap te beheren in de ruimste zin van het woord, en oordeelkundig uit te breiden, alle beschikbare middelen te beleggen of weder te beleggen, zowel in roerende als in onroerende goederen,

Binnen dit kader;

" Overgaan tot het aankopen, onderschrijven, beheren, verkopen, omruilen voor eigen rekening van aandelen, deelbewijzen en/of effecten allerlei van vennootschappen en/of verenigingen eender welke, alsmede van andere roerende en/of onroerende waarden, tegoeden en/of vorderingen;

" Overgaan tot het aankopen, verkopen, opschikken, uitnesten, valoriseren, bouwen, verhuren, onderverhuren, in huur nemen of leasen van onroerende goederen, al dan niet gemeubeld;

' " het besturen van vennootschappen welk doel deze vennootschappen ook mochten hebben, het deelnemen in, en het directievoeren over, ondernemingen en vennootschappen, alsook het uitoefenen van de functie van bestuurder en zaakvoerder of analoge functies zoals vereffenaar in vennootschappen en andere rechtspersonen;

" het bevorderen van de oprichting van vennootschappen of het participeren in bestaande of nog op te richten . vennootschappen; de vennootschap kan door middel van inschrijving, inbreng, fusie, opslorping, financiële tussenkomst of afspraak deelnemen in andere Belgische of buitenlandse vennootschappen, instellingen of ondernemingen, zonder onderscheid, ongeacht of het maatschappelijk doel gelijk, verwant, verknocht of analoog is aan het hare of waarvan de deelname of samenwerking kan bijdragen tot de verwezenlijking van haar doel; zij kan alle brevetten, licenties en vergunningen solliciteren of deze aankopen, overdragen en uitbaten en alle genotsrechten terzake toestaan.

" het toestaan van leningen en kredietopeningen aan vennootschappen of particulieren, onder om het even welke vorm; in dit kader kan zij zich ook mits vergoeding borgstellen of haar aval verlenen, en in de meest ruime zin, alle handelsoperaties en financiële operaties verrichten behalve die welke wettelijk voorbehouden zijn aan depositobanken, houders van deposito's op korte termijn, spaarkassen, hypotheekmaatschappijen en kap italisatieondem emi ngen.

" het stellen van zekerheden voor zichzelf en voor derden, De vennootschap mag geenszins aan vermogensbeheer of beleggingsadvies doen of activiteiten uitoefenen welke bij wet voorbehouden zijn aan banken of beursvennootschappen,

, Indien bepaalde activiteiten van de vennootschap wettelijk gereglementeerd zijn, dan zal de vennootschap die activiteiten slechts mogen uitoefenen voor zover voldaan is aan de voorschriften ter zake, zoals onder meer en ; bij voorbeeld het ter beschikking van de vennootschap gesteld zijn van technische- en/of andere kennis, bewezen door een of meer activiteitsattesten. Deze terbeschikkingstelling van activiteitsattesten kan noch mag geen belemmering zijn voor de latere persoonlijke activiteit van de houder(s) van die attesten.

Zij mag alle werkzaamheden en rechtshandelingen verrichten die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar doel.

Duur

De vennootschap is opgericht voor een onbepaalde duur.

Kapitaal ;

Het geheel geplaatste maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt negentienduizend euro (¬ 19.000,00). Het wordt vertegenwoordigd door zeshonderd twintig (620) aandelen op naam zonder vermelding van de nominale waarde.

Bestuur

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke of rechtspersonen, al dan niet vennoten.

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vast vertegenwoordiger, natuurlijke persoon, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van zaakvoerder in naam en voor rekening van de rechtspersoon,

Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

. De_zaakvoerders worden benoemd_door.de.vennoten foor de.tijdsduur_ door. hen. vast .te stellen

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -15/10/2013 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

mod 11.1



r Tot statutaire zaakvoerders worden voor de duur van de vennootschap benoemd, de heer COPPENS Jan voornoemd en de heer COPPENS Filip voornoemd die verklaren hun opdracht te aanvaarden, onder de bevestiging dat zij niet getroffen werden door enige maatregel die zich hiertegen verzet.

Een statutaire zaakvoerder kan slechts worden ontslagen met eenparig goedvinden van de vennoten, met inbegrip van de zaakvoerder zelf, indien hij vennoot is, Zijn opdracht kan om gewichtige redenen geheel of gedeeltelijk worden herroepen door een besluit van de algemene vergadering met inachtneming van de vereisten voor de statutenwijziging.

De zaakvoerder of zaakvoerders zullen hun opdracht kosteloos uitoefenen behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering.

De zaakvoerder is bevoegd om alle handelingen van bestuur te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen die volgens de wet toekomen aan de algemene vergadering.

Indien er meer dan één zaakvoerder is, kunnen zij de bestuurstaken onder elkaar verdelen, Zodanige verdeling van taken kan aan of door derden niet worden tegengeworpen ook al zijn ze openbaar gemaakt en hebben enkel een interne werking in de vennootschap.

De vennootschap wordt vertegenwoordigd door twee zaakvoerders, die gezamenlijk moeten optreden.

De zaakvoerder of zaakvoerders kunnen gevolmachtigden van de vennootschap aanstellen. Alleen bijzondere en beperkte volmachten voor bepaalde of voor een reeks bepaalde rechtshandelingen zijn geoorloofd. Algemene vergadering

De gewone algemene vergadering van de vennoten, jaarvergadering genoemd, moet ieder jaar worden bijeengeroepen op de eerste zaterdag van de maand december om 14 uur of op het uur vermeld in de oproeping.

Indien die dag een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering op de eerstvolgende werkdag gehouden om 14 uur of op het uur vermeld in de oproeping.

Boekjaar

Het boekjaar van de vennootschap gaat in op één juli en eindigt op dertig juni van het volgende jaar. Bestemming van de winst - Reserve.

Het batig saldo dat de jaarrekening aanwijst, nadat alle lasten, de algemene onkosten, de nodige voorzieningen en afschrijvingen zijn afgetrokken, maakt de nettowinst van de vennootschap uit.

Van deze winst wordt tenminste één/twintigste voorafgenomen om de wettelijke reserve te vormen totdat deze één/tiende van het kapitaal bedraagt.

Over de bestemming van het saldo zal beslist worden door de algemene vergadering.

Nochtans kan de algemene vergadering besluiten dat de winst of een deel ervan zal worden gereserveerd. BESLUIT 8. LAATSTE BESLUIT MACHTIGINGEN,

De algemene vergadering verleent met eenparigheid van stemmen alle machten aan de zaakvoerders om voorgaande beslissingen uit te voeren.

Tegelijk hiermee neergelegd. Afschrift van de akte vôôr registratie. Verslag bedrijfsrevisor. Bijzonder verslag t van de zaakvoerder. Staat van actief en passief.

De Notaris, Christian VANHYFTE.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden ; Recto ; Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -15/10/2013 - Annexes du Moniteur belge

10/05/2013
ÿþ ASoa Word 11.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

VEERGELEGD

I 1111111 II II III III II I III I IIi

*13071725*

2 AM 2013

RECEI 111% VAN

KOOPHANDE _ ENT













Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden le vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Ondernemingsnr : 0475096892

Benaming

(voluit) : COPPENS COMPUTERCENTER

(verkort) :

Rechtsvorm : NAAMLOZE VENNOOTSCHAP

Zetel : KONING LEOPOLDLAAN 20/D - 9990 MALDEGEM

(volledig adres)

Onderwerp akte : HERBENOEMING BESTUURDERS

Op de algemene vergadering van 28 maart 2013 werd vastgesteld dat het mandaat van de huidige bestuurders is vervallen sinds 3 december 2011, maar dat tot op heden nog niet in hun herbenoeming werd voorzien. De algemene vergadering bekrachtigt hierbij uitdrukkelijk alle door de bestuurders gestelde bestuursdaden en gaat over tot herbenoeming van de bestuurders tot en met de jaarvergadering te houden in 2017. Zodoende is de raad van bestuur samengesteld uit de volgende personen:

-Jan Coppens: bestuurder

-Filip Coppens: bestuurder

-Elke Meulebroeck: bestuurder

Aile bestuurders zijn aanwezig op de vergadering en aanvaarden hun mandaat.

Filip Coppens

Bestuurder

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/05/2013 - Annexes du Moniteur belge

26/04/2013 : ME. - VERBETERDE JAARREKENING 30.06.2011, GGK 28.03.2013, NGL 19.04.2013 13093-0162-018
26/04/2013 : ME. - JAARREKENING 30.06.2012, GGK 28.03.2013, NGL 19.04.2013 13093-0163-018
25/04/2013 : ME. - VERBETERDE JAARREKENING 30.06.2009, GGK 28.03.2013, NGL 19.04.2013 13093-0159-018
25/04/2013 : ME. - VERBETERDE JAARREKENING 30.06.2010, GGK 28.03.2013, NGL 19.04.2013 13093-0160-018
09/05/2012 : ME. - JAARREKENING 30.06.2011, GGK 03.12.2011, NGL 07.05.2012 12106-0549-016
05/08/2011 : ME. - JAARREKENING 30.06.2010, GGK 04.12.2010, NGL 04.08.2011 11374-0410-016
26/08/2010 : ME. - JAARREKENING 30.06.2009, GGK 05.12.2009, NGL 24.08.2010 10431-0566-016
29/12/2008 : ME. - JAARREKENING 30.06.2008, GGK 06.12.2008, NGL 19.12.2008 08865-0094-014
04/03/2008 : ME. - JAARREKENING 30.06.2007, GGK 01.12.2007, NGL 22.02.2008 08054-0340-014
07/02/2007 : ME. - JAARREKENING 30.06.2006, GGK 02.12.2006, NGL 29.01.2007 07032-1168-015
23/01/2006 : GE199738
23/12/2005 : GE199738
24/12/2004 : GE199738
19/12/2003 : GE199738
03/01/2003 : GE199738
06/07/2001 : GEA025726
20/03/2017 : ME. - JAARREKENING 30.06.2016, GGK 03.12.2016, NGL 13.03.2017 17063-0014-019

Coordonnées
COPPENS-COMPUTERCENTER

Adresse
KONING LEOPOLDLAAN 20D 9990 MALDEGEM

Code postal : 9990
Localité : MALDEGEM
Commune : MALDEGEM
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande