CORECO

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : CORECO
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 832.847.245

Publication

16/04/2014 : ME. - JAARREKENING 30.09.2013, GGK 21.03.2014, NGL 14.04.2014 14091-0149-014
15/04/2013 : ME. - JAARREKENING 30.09.2012, GGK 15.03.2013, NGL 08.04.2013 13086-0571-013
27/01/2011
ÿþ Mod 2.7

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

7 Ondernemingsnr 832 .2 i5

Benaming

(voluit) : CORECO

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : Nieuwbeekstraat 10 bus 31 - 9300 Aalst

Onderwerp akte : OPRICHTING

Er blijkt uit een akte verleden voor notaris Hubert Van de Steene met standplaats te Denderleeuw op dertien januari tweeduizend en elf, nog te registreren, dat een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid werd opgericht met de volgende kenmerken :

1. OPRICHTER

1.De heer VAN DER STEEN Steve Camiel Jean Wilfried Mario, geboren te Ninove op 26 september 1979,:

wonende te 9300 Aalst Nieuwbeekstraat 10 bus 31.

2.Mevrouw COOMAN Maria Emilienne Alma Jeanine Francine, geboren te Aalst op 11 maart 1954,

wonende te 9473 Denderleeuw (Welle), Burgemeester t'Kintlaan 38.

2. MAATSCHAPPELIJKE BENAMING : CORECO

3. MAATSCHAPPELIJKE ZETEL : Nieuwbeekstraat 10 bus 31 - 9300 Aalst

4. DOEL

DDe vennootschap heeft tot doel, in België en in het buitenland:

-het verlenen van adviezen, consulting van financiële, technische, commerciële of administratieve aard, het organiseren van cursussen en opleidingen, het organiseren van evenementen. Bijstand en diensten verlenen,` rechtstreeks of onrechtstreeks, op het vlak van administratie en financiën, verkoop, productie, en algemeen bestuur; het verlenen van alle dienstprestaties en het uitvoeren van alle opdrachten onder de vorm van organisatiestudies, expertises, technische handelingen en raadgevingen of andere op eender welk vlak binnen het maatschappelijk doel.

-Het uitvoeren van alle studies, het programmeren en opstarten van organisatiesystemen, de praktische toepassing van systemen van gegevensverwerking en aile technieken met betrekking tot de technische, administratieve, economische en algemene leiding van bedrijven.

-De samenstelling en het beheer van een onroerend vermogen; onroerende leasing en de huurfinanciering van onroerende goederen aan derden, het verwerven door aankoop of anderszins, het verkopen, ruilen bouwen, verbouwen, verbeteren, uitrusten, aanpassen, verfraaien, onderhouden, verhuren, huren, verkavelen, prospecteren en uitbaten van onroerende goederen, alsmede alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van die aard zijn de uitbreiding en de opbrengst van de onroerende goederen te bevorderen, alsmede zich borg te stellen voor het goede verloop van de verbintenissen door derde personen aangegaan die het genot zouden hebben van deze onroerende goederen.

-De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

-De vennootschap kan eveneens optreden als bestuurder, volmachtdrager, zaakvoerder, vereffenaar in andere vennootschappen en ondernemingen.

De vennootschap mag alle burgerlijke-, handels-, nijverheids-, financiële, roerende en onroerende of andere verrichtingen of handelingen doen die rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk in verband staan met haar doel of dit doel vergemakkelijken.

Deze opsomming is verklarend en niet beperkend en moet verstaan worden in de uitgebreidste zin.

5. KAPITAAL

Het kapitaal wordt vastgesteld op ACHTTIENDUIZEND ZESHONDERD EURO (¬ 18.600), vertegenwoordigd door honderdtwintig (120) aandelen zonder nominale waarde, die elk één honderdtwintigstte van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen.

6. BOEKJAAR

Het boekjaar van de vennootschap gaat in op één oktober en eindigt op dertig september van het

daaropvolgende jaar.

7. JAARLIJKSE ALGEMENE VERGADERING

Op de laatste blz. van Luik 8 vermelden Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris. hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Illiti111111.11111.1111ïlleIll

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

GRIFFIE RECHTBANK'

VAN K.O- ANDEL

17, 01. 2011

DEN 11 ,; 7oNDE

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/01/2011- Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/01/2011- Annexes du Moniteur belge

De gewone algemene vergadering, jaarvergadering genoemd, van de vennootschap zal gehouden warden op de derde vrijdag van de maand maart om elf uur van elk jaar, op de maatschappelijke zetel van de vennootschap of op een andere plaats in de uitnodiging aangeduid.

Indien deze dag een wettelijke feestdag is, heeft de jaarvergadering de volgende werkdag plaats.

Van elke algemene vergadering worden tijdens de vergadering notulen opgemaakt. Op elke algemene vergadering wordt tevens een aanwezigheidslijst bijgehouden.

Een bijzondere of buitengewone algemene aandeelhoudersvergadering mag bijeengeroepen warden telkens als het belang van de vennootschap zulks vereist.

Deze aandeelhoudersvergaderingen mogen bijeengeroepen worden door het bestuursorgaan of de commissarissen en moeten bijeengeroepen worden op aanvraag van de vennoten die één/vijfde van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen. De aandeelhoudersvergaderingen worden gehouden op de zetel van de vennootschap of op iedere andere plaats in de oproepingsbrief medegedeeld.

De oproeping tot de algemene vergadering geschiedt bij brief, fax of e-mail toegezonden aan elke vennoot, zaakvoerder en eventuele commissaris ten minste vijftien dagen voor de vergadering, met opgaaf van de agenda, naast dag, uur en plaats van de vergadering, en vermelding van de verslagen. De bij wet bepaalde stukken worden samen met de oproepingsbrief toegezonden aan de vennoten, zaakvoerder en eventuele commissaris, alsook aan de andere personen die erom verzoeken.

Evenwel kunnen de vennoten éénparig en schriftelijk alle besluiten nemen die tot de bevoegdheid van de Algemene Vergadering behoren, met uitzondering van die welke bij authentieke akte moeten worden verleden. De personen bedoeld in het artikel 271 conform het Wetboek van Vennootschappen mogen van die besluiten kennis nemen. Daartoe zal de enige zaakvoerder of de voorzitter van het college van zaakvoerders, een rondschrijven, hetzij per brief, fax, e-mail of enige andere informatiedrager, met vermelding van agenda en de voorstellen van besluit versturen naar alle vennoten en de eventuele commissarissen, met de vraag aan de vennoten de voorstellen van het besluit goed te keuren en binnen de aangegeven termijn na ontvangst van het rondschrijven op correcte manier getekend terug te sturen naar de zetel van de vennootschap of op enige andere plaats in het rondschrijven vermeld. Is binnen de in het rondschrijven aangegeven termijn de goedkeuring van alle vennoten zowel met betrekking tot het principe van de schriftelijke procedure zelf, als met betrekking tot de agendapunten en de voorstellen van besluit niet ontvangen, dan worden, al de voorgestelde beslissingen geacht niet genomen te zijn. Hetzelfde geldt indien blijkt dat, weliswaar binnen de termijn, bepaalde voorstellen van besluit wel doch andere niet de éénparige goedkeuring hebben gekregen van de vennoten.

8. BESTUUR EN CONTROLE

De vennootschap zal bestuurd worden door één of meerdere zaakvoerders, genomen onder de aandeelhouders of daarbuiten, benoemd door de algemene vergadering die eveneens hun aantal vaststelt.

Aan de zaakvoerder wordt, onverminderd de vergoeding van hun kosten, geen vaste vergoeding toegekend, tenzij de vergadering elk jaar anders besluit.

ledere zaakvoerder kan alleen alle handelingen stellen die nodig of dienstig zijn voor het bereiken van het maatschappelijk doel, behoudens deze die door de wet aan de algemene vergadering zijn voorbehouden.

De zaakvoerders kunnen de uitoefening van een deel van hun bevoegdheid ten titel van bijzondere volmacht opdragen aan een derde, aangestelde van de vennootschap. Indien er meerdere zaakvoerders zijn, dient deze volmacht gezamenlijk te worden gegeven.

Iedere zaakvoerder, ook wanneer er meerdere zijn, vertegenwoordigt alléén de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder.

De vennootschap wordt tevens rechtsgeldig verbonden door de bovengemelde bij bijzondere volmacht aangestelde vertegenwoordiger.

De controle van de vennootschap wordt uitgeoefend door de vennoten. Iedere vennoot bezit het recht van onderzoek en controle op de maatschappelijke verrichtingen. Hij mag zonder verplaatsing inzage nemen van al de boeken, briefwisseling, notulen en over het algemeen al de geschriften van de vennootschap; eventueel mag hij zich laten bijstaan door een accountant, zoals wettelijk voorzien.

Elke aandeelhouder welke bijstand vraagt van een derde persoon zal persoonlijk instaàn voor deze bijkomende kosten.

9. BESTEMMING VAN DE WINST - RESERVES

Van de netto-winst wordt tenminste één/twintigste voorafge-'nomen om de wettelijke reserve te vormen tot zij één/tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

Over de aanwending van het saldo zal elk jaar beslist worden door de algemene vergadering op voorstel van de zaakvoerder(s).

Geen uitkering mag geschieden indien op de datum van de afsluiting van het laatste boekjaar het netto-actief, zoals dat blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of tengevolge van de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte, of indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd, en verder dient gehandeld overeenkomstig het Wetboek van Vennootschappen.

10. BEPALINGEN VAN TOEPASSING INGEVAL DE VENNOOTSCHAP SLECHTS ÉÉN VENNOOT TELT Deze artikelen zijn van toepassing indien de vennootschap slechts één vennoot telt. In dat geval zullen bij tegenstrijdigheid tussen nagemelde artikelen en bovenstaande artikelen, enkel nagemelde van kracht zijn.

Een natuurlijke persoon kan de enige vennoot zijn en blijft beperkt aansprakelijk voor de verbintenissen van de vennootschap. Hij kan de enige vennoot zijn van meerdere besloten vennootschappen met beperkte aansprakelijkheid. Hij verliest evenwel het voordeel van de beperkte aansprakelijkheid voor de tweede en

'-J

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/01/2011- Annexes du Moniteur belge

volgende besloten vennootschappen met beperkte aansprakelijkheid, behalve wanneer de aandelen in zulke vennootschap wegens overlijden aan hem zijn overgegaan.

Bij het éénhoofdig worden van de vennootschap, moet het gestorte bedrag van het kapitaal binnen één jaar minimaal twaalfduizend vierhonderd euro (¬ 12.400,00) bereiken, tenzij binnen dezelfde termijn een nieuwe vennoot in de vennootschap opgenomen wordt of de vennootschap ontbonden wordt.

Gebeurt dit niet, dan wordt de enige vennoot geacht hoofdelijk borg te staan voor alle verbintenissen van de vennootschap die ontstaan zijn sinds het éénhoofdig worden van de vennootschap, en wel tot een nieuwe vennoot in de vennootschap opgenomen wordt, tot de ontbinding van de vennootschap bekendgemaakt wordt of tot het kapitaal werkelijk ten belope van twaalfduizend vierhonderd euro (¬ 12.400,00) gestort wordt.

Tot de overdracht van het geheel of een gedeelte van zijn aandelen wordt door de enige vennoot alleen beslist.

Indien de enige vennoot overlijdt en zijn aandelen op geen enkele gerechtigde overgaan, is de vennootschap van rechtswege ontbonden en wordt overeenkomstig het Wetboek van Vennootschappen gehandeld.

Het overlijden van de enige vennoot heeft niet tot gevolg dat de vennootschap wordt ontbonden.

Indien de enige vennoot erfgenamen of legatarissen nalaat, zijn de beperkingen van de overgang van aandelen in eigendom bepaald of toegestaan in het Wetboek van Vennootschappen of in deze statuten niet van toepassing.

Komen er meerdere erfgenamen of legatarissen op, onverminderd hetgeen hiervoor bepaald is omtrent de rechten van de vruchtgebruiker, worden de aan de onverdeelde aandelen verbonden rechten geschorst totdat één enkele persoon schriftelijk is aangewezen als eigenaar van het aandeel ten aanzien van de vennootschap.

Kan tussen de gerechtigden geen overeenstemming bereikt worden, dan kan de rechter op verzoek van de meest gerede partij een voorlopig bewindvoerder benoemen om de betrokken rechten uit te oefenen in het belang van de gezamenlijke gerechtigden.

Indien de enige vennoot besluit tot kapitaalverhoging in geld, is artikel 7 van deze statuten niet van toepassing.

Indien geen zaakvoerder is benoemd, heeft de enige vennoot van rechtswege alle rechten en verplichtingen van een zaakvoerder. Zowel de enige vennoot als een derde kunnen tot zaakvoerder benoemd worden.

Indien een derde tot zaakvoerder is benoemd, zelfs in de statuten en zonder beperking van duur, kan deze ten allen tijde ontslagen worden door de enige vennoot.

De enige vennoot oefent alle bevoegdheden uit die aan de algemene vergadering toekomen. Hij kan die bevoegdheden niet overdragen. Van de besluiten van de enige vennoot worden notulen gemaakt die door hem worden ondertekend en nadien opgenomen worden in een register dat op de zetel van de vennootschap wordt bewaard.

Is de enige vennoot tevens zaakvoerder, dan dienen de formaliteiten voor bijeenroeping van de algemene vergadering niet te worden nageleefd, onverminderd de verplichting een bijzonder verslag op te maken en in voorkomend geval openbaar te maken volgens de voorschriften van de wet

Is er een externe zaakvoerder benoemd, dan neemt deze deel aan alle algemene vergaderingen, zelfs wanneer hij ze zelf niet heeft bijeengeroepen. Te dien einde is de enige vennoot verplicht de zaakvoerder met aangetekende brief op te roepen met opgaaf van de agenda. Laatstgenoemde formaliteit moet niet vervuld worden wanneer de zaakvoerder bereid is aan de vergadering deel te nemen.

11. ALGEMENE BEPALINGEN

Elke aandeelhouder met buitenlandse woonplaats moet woonst kiezen in België, bij gebreke waarvan hij

geacht zal worden woonst te hebben gekozen in de maatschappelijke zetel.

12. OVERGANGSBEPALINGEN

1. Eerste jaarvergadering - eerste boekjaar

Het eerste boekjaar loopt vanaf heden tot dertig september tweeduizend en twaalf.

De eerste jaarvergadering wordt gehouden in tweeduizend en dertien (2013).

2. Overname van verbintenissen namens de vennootschap in oprichting

De comparanten verklaren dat de vennootschap de verbintenissen overneemt die voor rekening en ten name van de vennootschap in oprichting zijn aangegaan te rekenen vanaf 1 september 2010. Deze overneming zal maar gevolg hebben zodra de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft verkregen. De verbintenissen, aangegaan in de periode tussen datum van onderhavige akte en het verkrijgen van de rechtspersoonlijkheid, dienen te worden bekrachtigd bij afzonderlijk geschrift, eens de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft verkregen, overeenkomstig artikel 60 van voormeld Wetboek.

3. Benoeming zaakvoerder

Wordt benoemd als niet-statutaire zaakvoerder: De heer VAN DER STEEN Steve Camiel Jean Wilfried

Mario, geboren te Ninove op 26 september 1979, wonende te 9300 Aalst Nieuwbeekstraat 10 bus 31.

Aan de zaakvoerder wordt, onverminderd de vergoeding van hun kosten, geen vaste vergoeding toegekend,

tenzij de vergadering elk jaar anders besluit.

4. Bijzondere volmacht

Bijzondere volmacht met recht van indeplaatsstelling wordt gegeven aan KPMG Vies t.a.v. Bit De Schrijver-Hoekstraat 2 te Brussel of één van haar aangestelden, elk met macht afzonderlijk te handelen, om nu en in de toekomst uit naam en voor rekening van onderhavige vennootschap alle formaliteiten te vervullen en initiatieven te nemen die verband houden met:

-inschrijvingen, latere wijzigingen en schrappingen daarvan in de kruispuntbank van ondernemingen en bij het ondernemingsloket;

-neerleggen op de griffie van de Rechtbank van Koophandel van alle bekendmakingen in het Belgisch Staatsblad;

-het nemen van inschrijving(en) latere wijzigingen en schrappingen als BTW-plichtige en bij de directe belastingen, en het vertegenwoordigen van de vennootschap bij zelfde fiscale administraties;

-de aansluiting bij een sociaal secretariaat, de sociale dienst voor zelfstandigen en de Rijksdienst voor Sociale Zekerheid.

BIJZONDERE ALGEMENE VERGADERING

Al het navolgende geschiedt onder de opschortende voorwaarde van het bekomen van rechtspersoonlijkheid. De vennootschap zal rechtspersoonlijkheid verkrijgen vanaf de neerlegging van het uittreksel van deze akte op de griffie van de Rechtbank van Koophandel, overeenkomstig het Wetboek van Vennootschappen.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

Hubert Van de Steen e, Notaris

Tegelijk hiermee neergelegd :

- afschrift akte;

- bankattest.

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/01/2011- Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik 8 vermelden . Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening

Coordonnées
CORECO

Adresse
NIEUWBEEKSTRAAT 10, BUS 31 9300 AALST

Code postal : 9300
Localité : AALST
Commune : AALST
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande