CORIOLIS

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : CORIOLIS
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 542.590.878

Publication

02/04/2014
ÿþ Mod Word 11.1

in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

NEERGELEGD

2 f MART 2014

KOÓ~~~j~~~~T~e~~

Vooi behout aan h

Bote;

Staatst

111111111.j j1112!131111111111

Ondernemingsnr : 0542.590.878

Benaming

(voluit) : Coriolis

(verkort)

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Coupure Rechts 162, 9000 Gent

(volledig adres)

Onderwerp akte : BENOEMING VAN COMMISSARIS

UITTREKSEL UIT DE NOTULEN VAN DE BIJZONDERE ALGEMENE VERGADERING VAN VENNOTEN VAN 27 FEBRUARI 2014

De algemene vergadering heeft met ingang op 26 november 2013 tot commissaris benoemd voor een periode van drie jaar de Burgerlijke vennootschap die de vorm heeft aangenomen van een coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid PwC Bedrijfsrevisoren (B00009), met maatschappelijke zetel te 1932 Sint Stevens-Woluwe, Woiuwedai 16, en administratieve zetel te 9000 Gent, Wilsonplein 5G, die overeenkomstig artikel 132 van het Wetboek van vennootschappen als vertegenwoordiger aanduidt de heer Tom Van Varenbergh, bedrijfsrevisor, welke belast wordt met de uitoefening van het mandaat. Het mandaat vervalt na de gewone algemene vergadering der aandeelhouders te houden in 2016 (boekjaren 2013-20142015).

Echt verklaard,

Gent, 27 februari 2014

Drs. Marinus Jan Verbrugge

zaakvoerder

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden ; Recto : Naam en hoedanigheid van de Instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

31/07/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 30.06.2014, NGL 28.07.2014 14356-0353-023
11/12/2013
ÿþmod 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

NEERGELEGD

2 9 NOV. 2013

R i.:(1 l l'1i:1

KO(713I I.4 `. (} l" i~`I`~'~N

E:VT

Ondernemingsnr : d '6L 9, S 31z)

Benaming (voluit) : Coriolis

(verkort) :

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Coupure Rechts 162

(volledig adres) 9000 Gent

Onderwerla(en) akte : OPRICHTING

Uittreksel afgeleverd vóór registratie om neer te leggen ter griffie van de Rechtbank van Koophandel te Gent.

Het blijkt uit een akte van oprichting van vennootschap verleden voor Frank Liesse, geassocieerd notaris te Antwerpen, op 26 november 2013, dat:

1. Rechtsvorm - naarm handelsvennootschap die de rechtsvorm aanneemt van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, met als naam: "Coriolis".

2. Zetel: 9000 Gent, Coupure Rechts 162,

3. Oprichter: De heer MULDER Harm Dirk Menco, gebaren te Haren (Nederland) op 8 juli 1946, wonende te 4543PG Zaamslag (Nederland), Griete 24.

4. Kapitaal: 20.000,00 euro.

5. Gestorte bedrag: 20.000,00 euro.

6. Samenstelling, in geld.

7. Boekjaar: Het boekjaar begint op één januari en eindigt op eenendertig december. Het eerste

boekjaar eindigt op 31 december 2013,

8. Verdeling van de winst: Jaarlijks houdt de algemene vergadering een bedrag in van ten minste een twintigste van de nettowinst voor de vorming van een reservefonds; de verplichting tot deze afneming houdt op wanneer het reservefonds een tiende van het maatschappelijk kapitaal heeft bereikt.

Omtrent het overschot zal de jaarvergadering ieder jaar soeverein besluiten maar mits inachtneming van een gelijk recht voor elk aandeel.

10. Verdeling vereffeningsaido; Na betaling van alle schulden, lasten en kosten van vereffening of na consignatie van de nodige gelden om die te voldoen, verdelen de vereffenaars het liquidatiesaldo onder de vennoten rekening houdend met een gelijk recht per aandeel en rekening houdend met hun volstorting.

indien de netto-opbrengst niet volstaat om alle aandelen terug te betalen, betalen de vereffenaars bij voorrang de aandelen uit die in meerdere mate zijn volgestort totdat ze op gelijke voet staan met de aandelen die in mindere mate werden volgestort of doen ze ten laste van deze laatste een aanvullende opvraging van stortingen.

11. Externe vertegenwoordiging: Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder, ook indien er meerdere zaakvoerders worden aangesteld, hebben zij het vermogen om leder afzonderlijk op te treden voor alle handelingen.

Iedere zaakvoerder kan gevolmachtigden aanstellen voor bepaalde of voor een reeks bepaalde rechtshandelingen. De gevolmachtigden verbinden de vennootschap, binnen de perken van hun verleende volmacht, onverminderd de verantwoordelijkheid van de betrokken zaakvoerder in geval van overdreven volmacht.

12. Niet-statutaire zaakvoerder: voor onbepaalde termijn, op eik ogenblik herroepbaar: de heer VERBRUGGE Marinus (roepnaam Martin) Jan, geboren te Terneuzen (Nederland) op 19 mei 1955, wonende te 8300 Knokke-Heist, Magere Schorre 59.

13. Commissarissen: geen.

14. Doel: De vennootschap heeft tot doel in België en in het buitenland, maar enkel voor eigen rekening:

1/ het beleggen, het intekenen op, vast overnemen, plaatsen, kopen, verkopen en verhandelen van aandelen, deelbewijzen, participaties, obligaties, certificaten, schuldvorderingen, gelden en andere roerende waarden, uitgegeven door Belgische of buitenlandse ondernemingen, al dan niet onder de vorm van handelsvennootschappen, rechtspersonen, administratiekantoren, stichtingen, verenigingen of andere entiteiten, al dan niet met rechtspersoonlijkheid, al dan niet genoteerd op de beurs;

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -11/12/2013 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz, van Luik 9 vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n{en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso . Naam en handteken:ni

Voorbehouden { aán het Belgisch Staatsblad

mod 11.1

2/ het verwerven van participaties en het investeren in vennootschappen, ondernemingen,

bedrijvigheden, joint ventures of andere samenwerkingsverbanden, en dit door middel van inbrengen in geld of in natura, fusie, onderschrijving, deelneming, financiële tussenkomst of anderszins, en het beheren, het valoriseren en het te gelde maken van zulke participaties en investeringen, alsook het waarnemen van bestuursfuncties, het tussenkomen in het dagelijks bestuur en het uitoefenen van mandaten en functies in vennootschappen, waaronder onder meer de mandaten van bestuurder, zaakvoerder, directeur of vereffenaar, evenals het verrichten van alle activiteiten van adviesverlening, consultancy en management en het verstrekken van alle daarmee gerelateerde diensten op technisch, zakelijk, administratief, juridisch, financieel of ander vlak, welke diensten bovendien kunnen worden geleverd krachtens contractuele of statutaire benoemingen en in de hoedanigheid van externe raadgever of vennootschapsorgaan;

3/ alle financiële transacties en financiële overeenkomsten afsluiten, het toestaan en aangaan van leningen en kredietopeningen, het verstrekken van voorschotten en waarborgen onder eender welke vorm of voor om het even welke duur; in dit kader kan zij zich ook borg stellen of haar aval verlenen, alsmede haar onroerende goederen in hypotheek stellen en al haar andere goederen, met inbegrip van het handelsfonds in pand stellen en dit zowel voor haarzelf als voor alle derde op voorwaarde dat zij er zelf belang bij heeft.

De vennootschap mag echter op geen enkele manier aan vermogensbeheer of beleggingsadvies doen noch beleggingsdiensten verrichten voor rekening van derden zoals geregeld en gereglementeerd door de bijzondere financiële wetgeving inzake de secundaire markten, het statuut van en het toezicht op de beleggingsondememingen, de bemiddelaars en beleggingsadviseurs en de uitvoeringsbesluiten genomen op basis van die wetgeving (en de gebeurlijke wijzigingen daaraan gebracht).

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken zowel in België als in het buitenland, op alle wijzen en manieren, die zij het best geschikt zou achten, Zij kan in het algemeen, in België in en het buitenland, alle roerende of onroerende, commerciële, financiële of industriële verrichtingen doen die rechtstreeks of onrechtstreeks met het doel verband houden of van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan, geheel of ten dele, te vergemakkelijken of te bevorderen.

Alle verrichtingen waarvoor bijzondere toelatingen, machtigingen, vergunningen of erkenningen vereist zijn, zal de vennootschap maar mogen uitoefenen na het bekomen ervan en nadat de daarmee overeenstemmende inschrijving bij het ondememingsloket werd bekomen.

De vennootschap zal zich dienen te onthouden van werkzaamheden die onderworpen zijn aan reglementaire bepalingen voor zover de vennootschap zelf niet aan deze bepalingen voldoet, onverminderd de mogelijkheid van de vennootschap om die werkzaamheden in onderaanneming te laten verrichten door derden die wel beschikken over de nodige vergunningen en/of toelating en.

15. Gewone algemene vergaderins{: De gewone algemene vergadering, ook jaarvergadering genoemd, heeft plaats de tweede donderdag van de maand juni om veertien uur; indien die dag een wettelijke feestdag is op de eerstvolgende voorafgaande werkdag, zelfde uur. De jaarvergadering wordt gehouden, behoudens andersluidende bijeenroeping, op de zetel van de vennootschap.

De jaarvergadering wordt gehouden, behoudens andersluidende bijeenroeping, op de zetel van de vennootschap.

De eerste jaarvergadering wordt gehouden in het jaar 2014

Er zijn geen voorwaarden voor de toelating tot een algemene vergadering noch voor de uitoefening van het stemrecht.

15. Volmachten: Nihil.

17. De bevestiging door de instrumenterende notaris van de deponering van het gestorte kapitaal overeenkomstig de bepalingen van het Wetboek van Vennootschappen als bleek uit het attest afgeleverd door ING België.

18. Bijzondere volmacht: Er werd, met recht van indeplaatsstelling, aan de vzw Securex Ondernemingsloket go-Start, gevestigd te 2000 Antwerpen, Frankrijklei 53-55, en al haar aangestelden en gevolmachtigden, elk afzonderlijk bevoegd, een bijzondere volmacht gegeven om de vennootschap te vertegenwoordigen bij alle belastingadministraties, waaronder de "B T.W.", alsook te vertegenwoordigen bij de griffie van de Rechtbank van Koophandel teneinde daar alle verrichtingen te doen, verklaringen af te leggen, documenten te ondertekenen en neer te leggen, nodig voor de inschrijving, wijziging of doorhaling van de inschrijving van de vennootschap als handelsonderneming bij de Kruispuntbank van Ondernemingen, en in het algemeen, alles te doen wat nodig of nuttig is voor de uitvoering van deze opdracht.

VOOR UITTREKSEL (ondertekend)

Frank Liesse

Een geassocieerd notaris

Tegelijk hiermee neergelegd: afschrift akte.

Op de laatste biz. van LuiK B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n{en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso, " Naam en hzndtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -11/12/2013 - Annexes du Moniteur belge

02/01/2015
ÿþ mod 1i.i

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Iaau111~~a05~u06u~ui~~

15

ïvk:ERGELEGD

I 9 -12- 20N

,REOHTEtqiffiev~r

v ~~~w~~'~~CENT

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/01/2015 - Annexes du Moniteur belge

Ondernerrtingsnr 0542,590.878

Benaming (voluit) : Coriolis

(verkort) ;

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Coupure Rechts 162

(volledig adres) 9000 Gent

Onderwerpen) akte : KAPITAALVERHOGING

Uittreksel afgeleverd vóór registratie om neer te leggen ter griffie van de Rechtbank van Koophandel te Gent, afdeling Gent.

Uit een akte van een buitengewone algemene vergadering van vennoten verleden voor Frank Liesse,' notaris te Antwerpen, op 12 december 2014, blijkt het volgende:

1. Het maatschappelijk kapitaal werd verhoogd met zeventigduizend euro (E 70.000,00), mits aanmaak en'

uitgifte van zeventigduizend (70.000) aandelen, van hetzelfde type als de bestaande aandelen, die dezelfde;

rechten en voordelen zullen genieten als de bestaande aandelen en die in het genot treden vanaf 12 december

2014.

De kapitaalverhoging werd volledig volgestort.

De bevestiging van de instrumenterende notaris van de deponering van het gestorte kapitaal:

overeenkomstig de bepalingen van het Wetboek van Vennootschappen als bleek uit het attest afgeleverd door

ING.

Artikel 5 der statuten werd gewijzigd en luidt voortaan als volgt:

"Artikel 5: kapitaal

Het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt negentigduizend euro (¬ 90.000,00).

Het is volledig volgestort.

Het is vertegenwoordigd door negentigduizend (90.000) gelijke aandelen zonder vermelding van nominale

waarde."

2. Er werd aan de burgerlijke vennootschap met handelsvorm onder de rechtsvorm van een coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "HLB ANTWERPSE FIDUCIA", rechtspersonenregister Antwerpen afdeling Antwerpen 0430.720.085, met zetel te 2600 Antwerpen-Berohem, Roderveldlaan 3, en haar aangestelden, mandatarissen en lasthebbers, elk afzonderlijk bevoegd en met recht van indeplaatsstelling, een bijzondere volmacht gegeven om de vennootschap te vertegenwoordigen bij alle belastingadministraties, waaronder de "B.T.W.", alsook te vertegenwoordigen bij de griffie van de Rechtbank van Koophandel alsmede bij één of meer erkende ondernemingsloketten teneinde daar alle verrichtingen te doen, verklaringen af te leggen, documenten te ondertekenen en neer te leggen, nodig voor de inschrijving, wijziging of doorhaling van de inschrijving van de vennootschap als handelsonderneming bij de Kruispuntbank van Ondernemingen, en in

het algemeen, ailes te doen wat nodig of nuttig is voor uitvoering van deze opdracht.

VOOR UITTREKSEL (Ondertekend)

Notaris Frank Liesse

Tegelijk hiermee neergelegd:

- afschrift akte

- gecoördineerde statuten

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

02/09/2016 : ME. - GECONSOLIDEERDE REKENING 31.12.2015, GGK 19.08.2016, NGL 29.08.2016 16504-0134-041

Coordonnées
CORIOLIS

Adresse
COUPURE RECHTS 162 9000 GENT

Code postal : 9000
Localité : GENT
Commune : GENT
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande