CORNELIS WOONPROJECTEN

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : CORNELIS WOONPROJECTEN
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 837.627.167

Publication

03/01/2014 : ME. - JAARREKENING 30.06.2013, GGK 15.12.2013, NGL 31.12.2013 13703-0181-010
05/01/2015 : ME. - JAARREKENING 30.06.2014, GGK 30.11.2014, NGL 30.12.2014 14710-0511-010
12/11/2012
ÿþ MA Wasel 11.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

be i

a

Bi

st~

II



NEERGELEGD

3 0 OKT. 2012

REC ~~77-,~ K VAN

KOOPHAW TE GENT

Ondernemingsnr : 0837.627.167

Benaming

(voluit) : Cornelis Woonprojecten

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : beke 22 9950 Waarschoot

(volledig adres)

Onderwerp akte : Benoeming en ontslag zaakvoerder

Tijdens de buitengewone algemene vergadering van 30/06/2012 werd beslist om vanaf 01/07/2012 het ontslag te aanvaarden van de BVBA Comelis Projects met als vast vertegenwoordiger heer Philip Comelis ,Houtemstraat 53 te 9860 Oosterzele.

om vanaf 01/07/2012 te benoemen als zaakvoerder de bvba Corhold,Geraardsbergsesteenweg 21 A ,9860 Landskouter met ais vast vertegenwoordiger de heer Philip Comelis,

Zaakvoerder

BVBA (..pf U~rojeckS

vast vertegenwoordiger

Philip Comelis

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -12/11/2012 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

18/07/2011
ÿþVoorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

mod 2.1

[LM;i3 LT ~] In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

lila

*11109586*

111111111111

111111

NEERGELEGD

e 6 -07- 2011

RECHTBANK VAN

KOOPHANIRELJE GENT

lunule

Ondernerrtingsnr : 01-n (C> 0/1- ' A- (:)

Benaming : CORNELIS WOONPROJECTEN

(voluit)

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Beke 22

9950 Waarschoot

Onderwerp akte : BVBA: oprichting

Uit een akte verleden voor geassocieerd notaris Filip Boone, te Eeklo, de dato 04/07/2011 blijkt dat een BVBA werd opgericht met volgende kenmerken

Oprichters

1. "CORNELIS PROJECTS" besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid,'; opgericht blijkens akte verleden voor notaris TYTGAT Yves te Sint-Denijs-Westrem op zes' .;januari tweeduizend en drie, gepubliceerd in de bijlage tot het Belgisch Staatsblad van.. twintig januari tweeduizend en drie onder nummer 03009156.

Fi Vennootschap met maatschappelijke zetel te 9950 Waarschoot, Beke 22, BTW BE 0479.287.292, rechtspersonenregister Gent 0479.287.292.

2. "PEOPLES PROJECTS" naamloze vennootschap, opgericht onder de benaming " VAN,; HOOTEGEM DECORATIE" blijkens akte verleden voor notaris Engels Christian te Gent op, negenentwintig oktober negentienhonderdtweeënnegentig, gepubliceerd in de bijlage tot; het Belgisch Staatsblad van één december negentienhonderdtweeënnegentig onder ;; nummer 1992-12-01 / 162.

: Vennootschap met maatschappelijke zetel te 9920 Lovendegem, Voordestraat 1, BTW BE,, 0448.632.423, rechtspersonen register Gent 0448.632.423.

Elk van de oprichters heeft zijn inbreng volstort ten belope van één/vijfde.

Naam :

De Vennootschap heeft de vorm van een Besloten Vennootschap met Beperkte,: Aansprakelijkheid en haar naam luidt : "CORNELIS WOONPROJECTEN".

Zetel

De maatschappelijke zetel van de vennootschap is gevestigd te 9950 Waarschoot Beke 22.

Doel

De vennootschap heeft tot doel:

.1/ Het optreden als bouwpromotor en het verrichten van alle daarmee gepaard gaande activiteiten, alsook het maken van projectstudies, vastgoedpromotie en projectmanagement, de coördinatie van bouwwerkzaamheden op werven, het leveren van alle commerciële en administratieve prestaties;

2/ De aankoop en verkoop, ruiling, de oprichting, de afbraak en heropbouw, het verkavelen, de uitbating, het beheer, het in huur nemen en verhuren van alle bebouwde en onbebouwde onroerende goederen;

3/ Het uitvoeren van alle bouwwerken en voltooiingwerken, metsel- en betonwerken, plakwerken, bevloering, dakwerken en alles wat in het begrip algemene aanneming kan worden verstaan

4/ Het aanhouden van participaties of het uitoefenen van bestuursmandaten in om het.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 18/07/2011 - Annexes du Moniteur belge

mod 2.1

Voor-

behouden

aan het

Belgisch Staatsblad

even welke vennootschap of vereniging en in om het even welke sector, ongeacht het doel van deze vennootschap of vereniging.

5/ VOOR EIGEN REKENING:

a) Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten (vruchtgebruik, recht van opstal, erfpacht, ...), zoals de huurfinanciering van onroerend ' goederen aan derden, het aankopen, verkopen, ruilen, bouwen, verbouwen, onderhouden, verhuren, huren, verkavelen, prospecteren en uitbaten van onroerende goederen, het ontwerpen en opvolgen van projecten, en het maken van studies met betrekking tot immobiliën; de aan- en verkoop, huur en verhuur van roerende goederen betreffende de inrichting en uitrusting van onroerende goederen, alsmede alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van de onroerende goederen te bevorderen; alsmede zich borg stellen voor het goede verloop van verbintenissen, door derde personen aangegaan, die het genot zouden hebben van voormelde roerende en onroerende goederen.

b) Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals het verwerven door inschrijving of aankoop, het beheren van aandelen, aandelenopties, obligaties, kasbons, afgeleide producten of andere roerende waarden, van welke vorm ook, uitgegeven door Belgische of buitenlandse emittenten.

c) Het toestaan van leningen en kredietopeningen aan rechtspersonen en ondernemingen of particulieren, in eender welke vorm; het zich borg stellen of aval verlenen, in de meest ruime zin; alle handelsoperaties en financiële operaties verrichten, behalve deze die wettelijk voorbehouden zijn aan depositobanken, houders van deposito's op korte termijn, spaarkassen, hypotheekmaatschappijen en kapitalisatieondernemingen

Ter verwezenlijking van haar doel kan de vennootschap samenwerken met, deelnemen in, of op gelijk welke wijze, rechtstreeks of onrechtstreeks, belangen nemen in ondernemingen of vennootschappen van allerlei aard, zelfs met een aan de vennootschap verschillend doel, alle verbintenissen aangaan, kredieten en leningen toestaan, zich voor derden borg stellen door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

De vennootschap kan haar doel realiseren zowel in België als in het buitenland, voor eigen rekening of rekening van derden, door middel van onderaanneming, samenwerking, bemiddeling, vereniging, inbreng, fusie, participatie, waarbij huidige opsomming niet beperkend is.

Kortom, zij mag alles doen wat rechtstreeks of onrechtstreeks verband houdt met bovengenoemd doel of kan bijdragen tot de realisatie ervan.

Kapitaal :

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt tweehonderdvijftigduizend euro (¬ 250.000,00).

Het wordt vertegenwoordigd door duizend (1000) aandelen op naam, zonder nominale

waarde.

Volstort zijnde ten belope van vijftigduizend euro (E 50.000,00)

Deze inbreng in geld, te weten het bedrag van vijftigduizend euro (E 50.000,00) werd gedeponeerd op een bijzondere bankrekening geopend bij AXA Bank bank op naam van de vennootschap in oprichting onder nummer 751-2054698-84. Jaarvergadering

De jaarvergadering zal gehouden worden op 30 november van ieder jaar volgend op het afsluiten van het boekjaar om 20.00 uur op de zetel van de vennootschap.

Indien deze dag een zondag of een wettelijke feestdag is, heeft de jaarvergadering de " volgende werkdag plaats.

Bestuur:

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke of rechtspersonen, al dan niet vennoten.

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vast vertegenwoordiger, natuurlijke persoon, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van zaakvoerder in naam en voor rekening van de rechtspersoon.















Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 18/07/2011 - Annexes du Moniteur belge















Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 2.5



Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

De zaakvoerders worden benoemd door de vennoten voor de tijdsduur door haar vast te stellen.

De benoeming, de bezoldiging en het ontslag van de zaakvoerders dient door de vennoten steeds met éénparigheid van stemmen te geschieden.

Artikel 21 Bestuursbevoegdheid

Iedere zaakvoerder kan alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel, behoudens die handelingen waarvoor volgens het Wetboek van Vennootschappen alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Ingeval er twee zaakvoerders zijn, zullen zij gezamenlijk het bestuur voeren.

Indien er drie of meer zaakvoerders zijn, vormen deze een college, dat een voorzitter aanstelt en verder handelt zoals een raadsvergadering.

De zaakvoerders kunnen de uitoefening van een deel van hun bevoegdheid ten titel van bijzondere volmacht opdragen aan een derde aangestelde van de vennootschap. Indien er meerdere zaakvoerders zijn, dient deze volmacht gezamenlijk gegeven te worden.

De zaakvoerders regelen onder mekaar de uitoefening van de bevoegdheid.

Voor investeringen en beslissingen die niet tot het normale dagelijks bestuur behoren zal steeds het college van zaakvoerders met meerderheid van stemmen dienen te beslissen. Indien er geen college van zaakvoerders is dienen dergelijke beslissingen met eenparigheid , genomen te worden en is de handtekening van alle zaakvoerders vereist.

De zaakvoerder zal zijn mandaat onbezoldigd uitoefenen, behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering.

Artikel 22  Vertegenwoordigingsbevoegdheid

Iedere zaakvoerder afzonderlijk, ook wanneer er meerdere zijn, vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder.

De vennootschap wordt tevens rechtsgeldig verbonden door de bovengemelde bij bijzondere volmacht aangestelde vertegenwoordiger.

Boekjaar

Het boekjaar begint op één juli en eindigt op dertig juni van elk jaar.

Winstverdeling

Van de nettowinst van de vennootschap wordt elk jaar ten minste vijf ten honderd afgenomen voor de vorming van de wettelijke reserve. Deze afneming is niet langer verplicht van zodra de wettelijke reserve één tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

Op voorstel van het bestuursorgaan beslist de algemene vergadering over de bestemming van het saldo van de nettowinst.

Verdeling van het na vereffening overbIijvende saldo

Het batig saldo van de vereffening na betaling van alle schulden van de vereffening wordt ' tussen de vennoten verdeeld naar evenredigheid van het deel van het kapitaal door hun aandeel vertegenwoordigd.

Overgangsbepalingen :

1. Eerste algemene vergadering - eerste boekjaar.

Het eerste boekjaar loopt vanaf de neerlegging op de griffie van de Rechtbank van Koophandel van een uittreksel van de oprichtingsakte en zal eindigen op dertig juni tweeduizend dertien.

De eerste algemene vergadering zal gehouden worden op 30/11/2013.

2. Bekrachtiging verbintenissen.

In toepassing van artikel 60 Wetboek van Vennootschappen, verklaart comparant uitdrukkelijk ter gelegenheid van de oprichting, dat de vennootschap de rechten en verbintenissen overneemt die voortvloeien uit de rechtshandelingen die in haar naam en voor haar rekening werden gesteld voor de oprichting van de vennootschap sedert 04/07/2011.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

, . 4

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 18/07/2011 - Annexes du Moniteur belge

~ Voorbehouden

aan het Belgisch Staatsblad

moi il

,

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 18/07/2011 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Dit onder opschortende voorwaarde van het neerleggen van een uittreksel uit de oprichtingsakte ter griffie van de rechtbank van koophandel van het rechtsgebied waar de " vennootschap haar zetel heeft, overeenkomstig artikel 2 § 4 Wetboek van Vennootschappen.

De verbintenissen aangegaan in de tussenperiode zijn eveneens onderworpen aan artikel 60 Wetboek van Vennootschappen en dienen, eens de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft, te worden bekrachtigd.

3. Benoeming zaakvoerder.

a) worden als zaakvoerder benoemd :

1. CORNELIS PROJECTS bvba, voornoemd.

Ter uitvoering van deze bestuursopdracht wordt de heer Philip Cornelis wonende te

Houtemstraat 55, te 9860 Oosterzele, voornoemd, benoemd tot vast vertegenwoordiger.

2. PEOPLES PROJECTS nv, voornoemd.

Ter uitvoering van deze bestuursopdracht wordt Mevrouw DIAS Nicole Martha Rita,

geboren te Eeklo op 07/01/1961, benoemd tot vast vertegenwoordiger.

3. CALEWAERT MANAGEMENT SERVICES bvba, (866.962.640) met zetel te 9100 Sint- Niklaas, Bremstraat 24, vertegenwoordigd door de Heer CALEWAERT Miguel, geboren te Buenos Aires op 24/07/1957, wonend te 9100 Sint-Niklaas, Bremstraat 24, zaakvoerder. Ter uitvoering van deze bestuursopdracht wordt de heer Calewaert Miguel, voornoemd, benoemd tot vast vertegenwoordiger.

Allen aanwezig en aanvaardend.

b) Zij worden benoemd voor een onbepaalde duur.

c) De zaakvoerder zal zijn mandaat onbezoldigd uitoefenen, behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering.

4. Commissaris

De vergadering stelt vast dat de vennootschap niet onderworpen is aan de verplichting één of meer commissarissen aan te stellen, daar zij de bij de wet gestelde criteria niet overschreden heeft.

Zij gaat bijgevolg niet over tot de aanstelling van een commissaris.

5. Volmacht :

De comparanten, aanwezig of vertegenwoordigd als gezegd, geven hierbij volmacht aan Fiscaal Kantoor Van Hootegem, Burgerlijke Vennootschap a/d vorm van een commanditaire vennootschap, te Beke 20  9950 Waarschoot, boekhouder-fiscalist, en haar aangestelden, met recht van indeplaatsstelling, om alle noodzakelijke inschrijvingen en/of wijzigingen in het handelsregister, met betrekking tot het ondernemingsnummer en bij de Administratie', der Belasting over de Toegevoegde Waarde te verrichten, dit onder schorsende voorwaarde van neerlegging van een expeditie van onderhavige akte op de griffie van de Rechtbank van Koophandel te Gent conform artikel 68 Wetboek van Vennootschappen.

Voor eensluidend uittreksel

Filip Boone

Geassocieerd Notaris

Te Eeklo

05/07/2011

Terzetfdertijd neergelegd:

- Uitgifte van de akte ;

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
CORNELIS WOONPROJECTEN

Adresse
BEKE 22 9950 WAARSCHOOT

Code postal : 9950
Localité : WAARSCHOOT
Commune : WAARSCHOOT
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande