CORPORIFY

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : CORPORIFY
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 633.855.705

Publication

17/07/2015
ÿþMod PDF 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

*15312165*

Neergelegd

15-07-2015

Griffie

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 17/07/2015 - Annexes du Moniteur belge

Zetel : Varentstraat 8

9255 Buggenhout

Oprichting

Ondernemingsnummer :

0633855705

Benaming (voluit) : CORPORIFY

(verkort) :

Rechtsvorm : Coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

(volledig adres)

Onderwerp akte :

Uit akte verleden voor Meester Frederika LENS, geassocieerd notaris te Vilvoorde in datum van 14 juli 2015, blijkt dat de hierna vermelde personen de coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid  CORPORIFY , met maatschappelijke zetel te 9255 Opstal, Varentstraat 8 hebben opgericht waarvan de statuten werden vastgesteld als volgt:

OPRICHTERS:

1) De Heer Maarten Poulussen, met nationaal nummer 87.11.21-233.71, wonende te 9255 Opstal, Varentstraat 8.

2) De Heer Walter Dumarey, met nationaal nummer 57.09.27-393.57, wonende te 9031 Drongen, Walckiersdreef 9.

3) De Heer Jan Vander stichele, met nationaal nummer 63.06.10-127.65, wonende te 9830 Sint-Martens-Latem, Bogaertstraat 11.

STATUTEN:

RECHTSVORM  NAAM.

De vennootschap neemt de vorm aan van een coöperatieve vennootschap met beperkte

aansprakelijkheid.

Haar naam is  CORPORIFY .

ZETEL.

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 9255 Opstal, Varentstraat 8.

Deze mag worden overgebracht naar iedere andere plaats in België, bij beslissing van de raad van

bestuur, mits inachtneming van de taalwetgeving.

De vennootschap mag, bij beslissing van de raad van bestuur, exploitatiezetels, administratieve

zetels, filialen, agentschappen en depots in België of het buitenland oprichten.

DOEL.

De vennootschap heeft tot doel in België en in het buitenland, in eigen naam en voor eigen rekening

of in naam en voor rekening van derden:

" het onderzoek, ontwikkeling en commercialisering van informatica en software, alsook opleiding, advies en verkoop van hardware en software in groot- en kleinhandel, ontwikkelen van informaticaproducten, onderhoud van hardware en software en afsluiten van service contracten;

" het deelnemen aan en het organiseren van beurzen, seminaries en onderzoeksprojecten in binnen- en buitenland;

De vennootschap heeft eveneens tot doel:

a) in eigen naam en voor eigen rekening of in naam en voor rekening van derden: het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen; alle verrichtingen, al dan niet onder het stelsel van de BTW, met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten, zoals de aan- en verkoop, de bouw, de verbouwing, de binnenshuis inrichting en decoratie, de huur- en verhuur, de ruil, de verkaveling en, in het algemeen, alle verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op het beheer of op het productief maken, van

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 17/07/2015 - Annexes du Moniteur belge

onroerende goederen of onroerende zakelijke rechten;

b) in eigen naam en voor eigen rekening of in naam en voor rekening van derden: het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals de aan- en verkoop, de huur- en verhuur, de ruil; in het bijzonder het beheer en de valorisatie van alle verhandelbare waardepapieren, aandelen, obligaties, staatsfondsen;

c) in eigen naam en voor eigen rekening of in naam en voor rekening van derden: het aangaan en verstrekken van leningen, kredieten, financieringen en het aangaan van leasingcontracten, in het kader van de bovenvermelde doelstellingen.

De vennootschap kan samenwerken met, deelnemen in, of op gelijk welke wijze, rechtstreeks of onrechtstreeks, belangen nemen in andere ondernemingen.

De vennootschap kan financiële, administratieve, commerciële, juridische, fiscale, technische en consultatieve bijstand of diensten verlenen aan vennootschappen of ondernemingen waarin zij participeert en het uitvoeren van alle daartoe strekkende handelstransacties of financiële verrichtingen, inclusief het verlenen van voorschotten, overname van vorderingen, intekenen op obligaties, waarborgverstrekking, verlenen van managementadvies of  diensten en aanverwante verrichtingen.

De vennootschap kan de administratie alsook het bestuur en directie van andere vennootschappen of ondernemingen voeren, ongeacht het doel dat zij hebben, en dit zelfs in de hoedanigheid van bestuurder, zaakvoerder, lid van het directiecomité of vereffenaar van deze vennootschappen of ondernemingen.

De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

De vennootschap kan in het algemeen alle commerciële, industriële, financiële, roerende en/of onroerende handelingen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of die van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan geheel of ten dele te vergemakkelijken.

DUUR.

De vennootschap wordt voor een onbeperkte duur opgericht.

KAPITAAL.

Het maatschappelijke kapitaal is onbeperkt.

Het aanvangskapitaal bij oprichting bedraagt achttienduizend vijfhonderdvijftig euro (¬ 18.550). Het vaste gedeelte van het kapitaal is gelijk aan achttienduizend vijfhonderdvijftig euro (¬ 18.550). Het kapitaal is zonder wijziging van de statuten veranderlijk voor het bedrag dat het vaste gedeelte van het kapitaal overtreft.

BESTUUR VAN DE VENNOOTSCHAP.

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer bestuurders al dan niet vennoten, door deze statuten of door de algemene vergadering van de vennoten benoemd.

Wanneer een rechtspersoon tot bestuurder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vast vertegenwoordiger, natuurlijk persoon, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van bestuurder in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

Van de bestuurders die ze benoemt, stelt de algemene vergadering vrijelijk de duur van het mandaat vast. Ze mag hen op elk tijdstip zonder reden of vooropzegging ontslaan.

Uittredende bestuurders zijn herkiesbaar.

De algemene vergadering mag het mandaat van bestuurder bezoldigen en de bestuurders vaste en/of veranderlijke emolumenten evenals presentiegeld toekennen.

RAAD VAN BESTUUR.

Zijn er meer dan twee bestuurders, dan vormen zij een Raad van Bestuur.

De Raad van Bestuur kiest onder zijn leden een voorzitter.

De raad komt bijeen na oproeping door de voorzitter evenals zo dikwijls als het belang van de vennootschap dat vergt. Hij moet ook worden samengeroepen wanneer een bestuurder daarom verzoekt.

De raad komt bijeen in de zetel van de vennootschap of in elke andere plaats opgegeven in het oproepingsbericht.

Behoudens in dringende gevallen te verantwoorden in de notulen van de bijeenkomst, geschieden oproepingen per gewone brief of per e-mail, met opgave van de agenda, ten minste vijf volle dagen vóór de vergadering. De Raad van Bestuur kan alleen geldig beraadslagen als ten minste de helft plus één van zijn leden aanwezig of vertegenwoordigd is. Als echter een eerste bijeenkomst

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 17/07/2015 - Annexes du Moniteur belge

van de raad niet in aantal is, mag een nieuwe bijeenkomst met dezelfde agenda worden opgeroepen. Deze zal dan geldig kunnen beraadslagen ongeacht het aantal aanwezige of vertegenwoordigde bestuurders.

De beslissingen worden genomen bij gewone meerderheid.

Een bestuurder mag, door middel van een stuk dat zijn handtekening draagt (met inbegrip van de digitale handtekening zoals bedoeld in artikel 1322, alinea 2 van het Burgerlijk Wetboek) waarvan kennis is gegeven per brief, telefax, e-mail of enig ander middel vermeld in artikel 2281 van het Burgerlijk Wetboek, aan een andere bestuurder opdracht geven hem op de bijeenkomst te vervangen en in zijn plaats zijn stem uit te brengen.

De beraadslagingen en stemmingen van de raad worden genotuleerd en getekend door de meerderheid van de aanwezige bestuurders.

In uitzonderlijke gevallen, wanneer de dringende noodzakelijkheid en het belang van de vennootschap zulks vereisen, kunnen de besluiten van de Raad van Bestuur worden genomen bij éénparig schriftelijk akkoord van de bestuurders. Die procedure kan echter niet worden gevolgd voor de vaststelling van de jaarrekening.

De afschriften of uittreksels van die notulen worden getekend door de voorzitter, door de ondervoorzitter of door een gedelegeerd bestuurder.

BEVOEGHEDEN.

De Raad van Bestuur bezit de meest uitgebreide bestuurs- en beschikkingsbevoegdheden die stroken met het doel van de vennootschap.

Het mag onder meer alle roerende en onroerende goederen huren of verhuren, aankopen of vervreemden; leningen aangaan behoudens bij uitgifte van obligaties; alle goederen van de vennootschap in pand geven of hypothekeren; met afstand van alle hypothecaire rechten, voorrechten en het recht de ontbinding te eisen, zelfs zonder verantwoording van betaling, handlichting geven van alle hypothecaire en andere inschrijvingen, overschrijvingen, beslag en andere beletselen van gelijk welke aard; de vennootschap als eiser of verdediger voor de rechtbanken vertegenwoordigen; schikkingen treffen en in ieder geval een scheidsrechterlijke beslissing in verband met alle belangen van de vennootschap inroepen.

VERTEGENWOORDIGING VAN DE VENNOOTSCHAP.

Onverminderd bijzondere delegaties wordt de vennootschap tegenover derden en in rechte geldig vertegenwoordigd door één bestuurder of één gedelegeerd bestuurder alleen handelend wanneer de vennootschap niet meer dan twee bestuurders telt. Wanneer de vennootschap meer dan twee bestuurders telt wordt de vennootschap, onverminderd bijzondere delegaties, tegenover derden en in rechte geldig vertegenwoordigd door twee bestuurders samen handelend of door één gedelegeerd bestuurder alleen handelend.

OPROEPING.

De algemene vergadering wordt opgeroepen door het orgaan dat instaat voor het bestuur waarvan sprake in artikel 21. Dat moet geschieden door middel van een aangetekende brief met opgave van de agenda, ten minste vijftien dagen voor de datum van de bijeenkomst aan de vennoten verstuurd. De algemene vergadering moet eenmaal per jaar worden opgeroepen binnen de zes maanden na de afsluiting van het boekjaar, meer bepaald iedere laatste vrijdag van de maand mei om zestien uur, om zich onder meer uit te spreken over de jaarrekening van het voorbije boekjaar en over de decharge aan de bestuurders en in voorkomend geval aan de commissaris(sen) of aan de vennoten belast met de controle.

Als die dag een feestdag is, komt de vergadering bijeen op de eerstvolgende werkdag op hetzelfde uur.

Indien wordt geopteerd voor de procedure van schriftelijke besluitvorming zoals hierna uiteengezet in deze statuten, dient de vennootschap het rondschrijven met vermelding van de agenda en de voorstellen van besluit, getekend en goedgekeurd door alle vennoten, ten laatste te ontvangen op de statutair bepaalde dag voor het houden van de jaarvergadering.

De vergadering kan ook in buitengewone zitting worden opgeroepen. Dat moet geschieden op verzoek van vennoten met ten minste een vijfde van alle aandelen in hun bezit of in voorkomend geval van een commissaris. Ze moet dan binnen de maand na het verzoek worden bijeengeroepen. De algemene vergaderingen komen bijeen in de zetel van de vennootschap of in elke andere plaats opgegeven in het oproepingsbericht.

De algemene vergadering wordt naargelang van het geval voorgezeten door de voorzitter of de ondervoorzitter van de Raad van Bestuur en zoniet door de bestuurder daartoe door de raad aangewezen.

STEMRECHT

Ieder aandeel geeft recht op één stem.

BOEKJAAR.

Het boekjaar begint op één januari en eindigt op eenendertig december van hetzelfde jaar.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 17/07/2015 - Annexes du Moniteur belge

SLOT- EN OVERGANGSBEPALINGEN.

BENOEMING VAN DE EERSTE BESTUURDERS.

Onmiddellijk daarop hebben de oprichters besloten het aantal bestuurders vast te stellen op één en tot die functie voor een onbepaalde duur te benoemen, de Heer Maarten Poulussen, voornoemd. Ondergetekende notaris wijst erop dat de bestuurders moge­lijks persoonlijk en hoofdelijk aansprakelijk zullen zijn voor alle verbintenissen aangegaan in naam en voor rekening van de vennootschap in oprichting in de periode tussen de oprichtingsakte en de verkrijging door de vennootschap van haar rechtspersoonlijkheid, tenzij de vennootschap deze verbintenissen, in toepassing van en binnen de termijnen gesteld door artikel 60 van het Wetboek van Vennootschappen overneemt. In toepassing van zelfde artikel kan de vennootschap overgaan tot de bekrachtiging van de handelingen in haar naam en voor haar rekening gesteld vóór de ondertekening van de oprichtingsakte

BEGIN EN AFSLUITING VAN HET EERSTE BOEKJAAR.

Het eerste boekjaar neemt een aanvang op datum van heden en zal worden afgesloten op eenendertig december tweeduizend zestien.

EERSTE JAARVERGADERING.

De eerste jaarvergadering zal gehouden worden in het jaar tweeduizend zeventien.

VOLMACHT RECHTSPERSONENREGISTER, BTW ADMINISTRATIE en KRUISPUNTBANK van ONDERNEMINGEN.

De oprichters verlenen bijzondere volmacht aan Mevrouw Kirsten Van den Troost, die te dien einde woonstkeuze doet te 1730 Kobbegem, Langestraat 76, evenals aan haar bedienden, aangestelden en lasthebbers, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, teneinde de vervulling van de formaliteiten bij het rechtspersonenregister en, desgevallend, bij de Administratie van de Belasting over de Toegevoegde Waarde, alsook bij een ondernemingsloket met het oog op de inschrijving van de gegevens in de Kruispuntbank van Ondernemingen, te verzekeren.

VOOR EENSLUIDEND ONTLEDEND UITTREKSEL

Meester Frederika LENS, geassocieerd notaris.

Tezelfdertijd neergelegd : - uitgifte van de akte

Coordonnées
CORPORIFY

Adresse
VARENTSTRAAT 8 9255 BUGGENHOUT

Code postal : 9255
Localité : BUGGENHOUT
Commune : BUGGENHOUT
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande