COSAERT

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : COSAERT
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 478.299.971

Publication

04/11/2014
ÿþBijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/11/2014 - Annexes du Moniteur belge

Mod Word 11.1

ln de bislagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ondernemingsnr : 0478.299.971

Benaming

(voluit) : COSAERT

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : Vossenlo 11, 9070 Destelbergen (Neusden)

(volledig adres)

Onderwerp akte : ONTBINDING - INVEREFFENINGSTELLING

Er blijkt uit een akte verleden voor notaris Luc Van Vaerenbergh te Lierde op 26 september 2014, dat de de buitengewone algemene vergadering bijeengekomen is der vennoten van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "COSAERT', waarvan de maatschappelijke zetel gevestigd is te 9070 Destelbergen (Neusden), Vossenlo 11, ingeschreven in het rechtspersonenregister onder nummer 0478.299.971 en onderworpen aan de B.T.W. onder nummer 478.299.971, opgericht bij akte verleden voor ondergetekende notaris op 4 september 2002, bekendgemaakt in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van 19 september 2002 onder nummer 117626, waarvan de statuten ongewijzigd gebleven zijn, met een maatschappelijk kapitaal van achttienduizend zeshonderd euro (18.600,00 eur), verdeeld in 100 aandelen, zonder nominale waarde, volledig volgestort.

De vergadering wordt geopend onder het voorzitterschap van de heer COSAERT José Roland, zaakvoerder, geboren te Aalbeke op 23 juni 1948, echtgescheiden, wonende te 9070 Destelbergen (Heusden), Vossenlo 11, die tevens de taak waarneemt van secretaris én stemopnemer.

Op welke vergadering de hierna vermelde aandeelhouders, welke na de gevraagde inlichtingen, het hierna vermelde aantal aandelen bezitten, tegenwoordig waren : de heer COSAERT José voornoemd, enige vennoot en houder van 100 aandelen.

Totaal voor 100 aandelen of 18.600,00 euro, volledig volgestort.

De vergadering vat de dagorde aan en neemt, na beraadslaging, de volgende beslissingen met éénparigheid van stemmen

Eerste beslissing - Verslaggeving

De vergadering beslist de voorzitter te ontslaan van de voorlezing van het verslag door de zaakvoerder, houdende voorstel tot ontbinding van de vennootschap en van het verslag opgemaakt door voornoemde extern accountant, respectievelijk opgesteld overeenkomstig artikel 181 van het Wetboek van vennootschappen.

Bij het verslag van de zaakvoerder is een staat van activa en passiva gevoegd, afgesloten per 10 september 2014.

De vergadering verklaart kennis te hebben genomen van gezegde verslagen en voormelde staat van activa en passiva, om er voorafgaandelijk dezer een afschrift van te hebben ontvangen.

Tweede beslissing - Ontbinding

De vergadering beslist de ontbinding van de vennootschap en stelt haar in vereffening, te rekenen vanaf heden.

Derde beslissing  Kennisname ontslag zaakvoerder

De vergadering neemt kennis van het feit dat ingevolge de beslissing tot ontbinding die voorafgaat de hiernavolgende zaakvoerder van rechtswege ontslagnemend is: voornoemde heer COSAERT José.

Vierde beslissing  Benoeming vereffenaar - bezoldiging

De vergadering beslist één vereffenaar te benoemen.

Zij benoemt als vereffenaar de heer COSAERT José, voornoemd, die verklaart niet getroffen te zijn door enig beroepsverbod.

De vergadering beslist dat de vereffenaar zijn mandaat onbezoldigd zal uitoefenen.

De notaris wijst erop dat de benoeming van de vereffenaar, overeenkomstig artikel 184 van het Wetboek van vennootschappen, aan de bevoegde voorzitter van de rechtbank ter bevestiging of homologatie moet voorgelegd worden.

De vergadering verleent alle machten aan de hiervoor benoemde vereffenaar, de heer COSAERT José, om het verzoekschrift met het oog op het verkrijgen van de bevestiging of de homologatie van de benoeming van de vereffenaar of van de hierna benoemde alternatieve kandidaat-vereffenaar(s) in te dienen bij de voorzitter

NEERGELEGD

z 4 OKT, 2014

RECHTA. VAN

KOOPHANDEE. TE GENT

lo

1111111

Op de laatste blz van Luik B vermelden : Recto . Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)nteni bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening,

Voor-

s ht:ha¬ ¬ dit van de rechtbank van koophandel. De vergadering beslist dat desgevallend in dat verzoekschrift ook de

aan Iret

Belgisch bevestiging wordt gevraagd aan de voorzitter van de rechtbank van de handelingen die de vereffenaar tussen Staptsbiad ' vandaag en de bevestiging of homologatie door de voorzitter van de rechtbank zou hebben gesteld in hoedanigheid van vereffenaar van de Vennootschap,

Een afschrift van de beslissing van de voorzitter van de rechtbank wordt samen met een uitgifte van dit proces-verbaal neergelegd in het vennootschapsdossier van de Ven-nootschap bij de griffie van de rechtbank van koophandel.

Vijfde beslissing Benoeming alternatieve kandidaat- vereffenaar(s) - bezoldiging

De vergadering beslist een alternatieve kandidaat-vereffenaar aan te stellen die slechts in functie kan treden indien de benoeming als vereffenaar van de heer COSAERT José door de voorzitter van de rechtbank niet wordt bevestigd of gehomologeerd.

De alternatieve kandidaat-vereffenaar is : Fiscaal Consult BV6A met zetel te Geraardsbergen, Astridlaan 140, vertegenwoordigd door de heer Jan De Smet-Van Damme, accountant, geboren te Geraardsbergen op 25 december 1970, ongehuwd, wonende te 9572 Lierde (Sint-Martens,Lierde), Nieuwstraat 69.

De vergadering beslist dat de alternatieve kandidaat-vereffenaar, bij bevestiging of homologatie van zijn benoeming, zijn mandaat onbezoldigd zal uitoefenen.

Deze alternatieve kandidaat-vereffenaar treedt slechts in functie onder de dubbele opschortende voorwaarde van de niet-bevestiging of -homologatie van de benoeming als vereffenaar van de heer COSAERT José voornoemd, door de voorzitter van de rechtbank én van de bevestiging of homologatie door de voorzitter van de rechtbank van zijn benoeming als vereffenaar.

Zesde beslissing - Machten van de vereffenaar

De vergadering stelt de machten van de vereffenaar als volgt vast :

De vereffenaar heeft de meest uitgebreide macht voorzien in de artikelen 186 en volgende van het Wetboek van vennootschappen.

Hij mag de handelingen verrichten voorzien in artikel 187 van het Wetboek van vennootschappen, zonder dat hiervoor een voorafgaandelijke beslissing van de algemene vergadering nodig is.

Hij mag de hypotheekbewaarder ontslaan van de ambtshalve te nemen inschrijving, verzaken aan aile zakelijke rechten, voorrechten, hypotheken, rechtsvorderingen tot ontbinding, opheffing verlenen, met of zonder betaling, van alle bevoorrechte of hypothecaire inschrijvingen, overschrijvingen, beslagen, elk verzet of andere belemmeringen.

De vereffenaar wordt ontslagen inventaris op te maken an mag zich houden aan de boeken van de vennootschap.

Hij mag onder zijn verantwoordelijkheid, voor bijzondere en bepaalde verrichtingen, een gedeelte van zijn machten overdragen aan één of meer lasthebbers voor de duur die hij vaststelt.

Behoudens bijzondere delegatie wordt de vennootschap geldig vertegenwoordigd voor alle handelingen door de vereffenaar.

De vereffenaar zal zich dienen te gedragen naar het voorschrift van artikel 189bis van het Wetboek van vennootschappen en bijgevolg in de zevende en de dertiende maand na de invereffeningstelling een omstandige staat van de toestand van de vereffening, opgesteld aan het einde van de zesde en twaalfde maand van het eerste vereffeningsjaar, moeten overzenden aan de bevoegde griffie van de rechtbank van koophandel. Deze omstandige staat dient onder andere de ontvangsten, de uitgaven en de uitkeringen te vermelden en dient aan te geven wat nog moet worden vereffend. Vanaf het tweede jaar van de vereffening dient deze omstandige staat slechts om het jaar aan de griffie overgezonden te worden.

Vooraleer de vereffening wordt afgesloten, dient de vereffenaar, een advocaat, een notaris dan wel een bestuurder of zaakvoerder van de Vennootschap bij eenzijdig verzoekschrift overeenkomstig de artikelen 1025 en volgende van het Gerechtelijk Wetboek het plan voor de verdeling van de activa onder de verschillende categorieën schuldeisers voor akkoord voor te leggen aan de rechtbank van het arrondissement waarbinnen de Vennootschap op het ogenblik van de indiening van dit eenzijdig verzoekschrift haar zetel heeft. Voormeld verzoekschrift mag worden ondertekend door de vereffenaar(s), door een advocaat, door een notaris dan wel door een bestuurder of zaakvoerder van de Vennootschap.

Zevende beslissing  Volmacht formaliteiten

De vergadering verleent bijzondere volmacht aan Fiscaal Consult BVBA, die te dien einde woonstkeuze doet te Geraardsbergen, Astridlaan 140, evenals aan haar bedienden, aangestelden en lasthebbers, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, teneinde de vervulling van de formaliteiten bij een ondernemingsloket met het oog op de inschrijvinglaanpassing van de gegevens in de Kruispuntbank van Ondernemingen, en desgevallend, bij de Administratie van de Belasting over de Toegevoegde Waarde, te verzekeren.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL Luc VAN VAERENBERGFI, notaris.

Tegelijk hiermee neergelegd :

- voor eensluidend afschrift der akte ;

- verslag van de zaakvoerder ;

- verslag van de accountant ;

kopij van de beschikking tot de benoeming van de vereffenaar.

É , ~rrr;?? c. " t F' .c;.,rf i ! ,.r, 1-(q 1." , d

bcrru as~ de ,, c

-

Bijlagen bij het Belgisch

04/12/2013 : ME. - JAARREKENING 31.03.2013, GGK 02.09.2013, NGL 29.11.2013 13673-0278-011
28/09/2012 : ME. - JAARREKENING 31.03.2012, GGK 03.09.2012, NGL 25.09.2012 12576-0277-014
03/10/2011 : ME. - JAARREKENING 31.03.2011, GGK 05.09.2011, NGL 28.09.2011 11559-0005-015
04/10/2010 : ME. - JAARREKENING 31.03.2010, GGK 01.07.2010, NGL 29.09.2010 10560-0059-015
01/12/2009 : ME. - JAARREKENING 31.03.2009, GGK 01.09.2009, NGL 27.11.2009 09865-0002-014
27/11/2008 : ME. - JAARREKENING 31.03.2008, GGK 01.09.2008, NGL 24.11.2008 08821-0209-014
02/10/2007 : ME. - JAARREKENING 31.03.2007, GGK 03.09.2007, NGL 28.09.2007 07741-0121-014
29/09/2006 : ME. - JAARREKENING 31.03.2006, GGK 04.09.2006, NGL 27.09.2006 06796-4765-016
15/09/2005 : ME. - JAARREKENING 31.03.2005, GGK 05.09.2005, NGL 13.09.2005 05677-3305-013
18/05/2005 : GEA027726
17/09/2004 : GEA027726
04/08/2015
ÿþr

Op de laatste blz. van t_ui B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Mod Word 11,1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

2 3 -07 2015

-

RECHTBANK VAN

KOOPHANDEL TE GENT

Griffie

" 15112

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/08/2015 - Annexes du Moniteur belge

1. Dat de vennootschap in vereffening wordt afgesloten per 16 juli 2015.

2. Dat kwijting gegeven wordt aan de vereffenaar.

3. Dat de boeken gedurende vijf jaar zullen bewaard worden op volgend adres: Vossenlo 11 - 9070 Destelbergen

Fiscaal Consult BVBA Vereffenaar

met vaste vertegenwoordiger De Smet - Van Damme Jan

Tegelijk hiermee neergelegd: afschrift vonnis van goedgekeurde verdelingsstaat

0478.299.971

COSAERT

Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid VOSSENLO 11 - 9070 DESTELBERGEN

SLUITING VAN DE VEREFFENING

Ondernemingsnr : Benaming

(voluit) :

(verkort) :

Rechtsvorm :

Zetel :

(volledig adres)

Onderwerp akte

Uit het proces verbaal van 16 juli 2015 te 16u00 blijkt:

19/09/2002 : GEA027726

Coordonnées
COSAERT

Adresse
VOSSENLO 11 9070 DESTELBERGEN

Code postal : 9070
Localité : DESTELBERGEN
Commune : DESTELBERGEN
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande