COSBLAD

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : COSBLAD
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 456.086.080

Publication

16/12/2013 : ME. - JAARREKENING 30.06.2013, GGK 01.12.2013, NGL 10.12.2013 13681-0385-017
06/12/2012 : ME. - JAARREKENING 30.06.2012, GGK 01.12.2012, NGL 03.12.2012 12654-0569-018
06/01/2012
ÿþ mod 11.1

R mb'ékr " -



~" IL, /4~~ ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

I 11111111111 llhI JJII JIff Elil 1111111111111111!

*iaooaezs"

Benaming (voluit) : COSBLAD

CRI FI~. Rç:CHTI:.ANK

VAN KOOF'l-IAtqbE=lw

2 6. 12. 2011

D E N Dé rie N D E



Ondernemingsnr : 456.086.080

Voor-

behouder

aan het.

Belgisch

Staatsblae

(verkort):

Rechtsvorm : naamroze vennootschap

Zetel : te 9170 Sint-Gillis-Waas (Meerdonk), Molenhoekstraat 33

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/01/2012 - Annexes du Moniteur belge i Onderwerp akte : KAPITAALVERMINDERING - OMZETTING IN BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID

Heden, negentien december tweeduizend en elf.

s! Wordt voor mij, Meester Marc DE GRAEVE, geassocieerd notaris, vennoot van de burgerlijke vennootschap;;

onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "DECKERS, DE GRAEVE,: i! SLEDSENS & VAN DEN BERGH", geassocieerde notarissen, met zetel te Antwerpen, Broederminstraat 9, dei;

buitengewone algemene vergadering gehouden van de aandeelhouders van de naamloze vennootschap? ;; "COSBLAD", met zetel te 9170 Sint-Gillis-Waas (Meerdonk), Molenhoekstraat 33, ingeschreven in het::

rechtspersonenregister van Dendermonde met ondernemingsnummer 0456.086.080.

Opgericht blijkens akte verleden voor notaris Cor STOEL te Merksplas op zes oktober negentienhonderd;. vijfennegentig, gepubliceerd in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van vijfentwintig oktober daarna, onder:

,: nummer 951025-54, en waarvan de statuten voor het laatst werden gewijzigd blijkens akte verleden voor; ondergetekende notaris op drieëntwintig november tweeduizend en vier, gepubliceerd in de bijlagen tot het; Belgisch Staatsblad van éénendertig december daarna, onder nummer 04182584.

Samenstelling van de vergadering

Zijn aanwezig de volgende aandeelhouders die verklaren eigenaar te zijn van het voor elk van hen vermeld aantal aandelen:

1) de heer HOFKENS Marc Albert Elisabeth, van Belgische nationaliteit, geboren te Beveren op 30 december 1961, wonende te 9170 Sint-Gillis-Waas (Meerdonk), Molenhoekstraat 33, die

verklaart eigenaar te zijn van negenhonderd aandelen 900

2) mevrouw DECOSTER Maria Anne Renate, van Belgische nationaliteit, geboren te Turnhout iE op 6 september 1971, wonende te 9170 Sint-Gillis-Waas (Meerdonk), Molenhoekstraat 33, die verklaart eigenares te zijn van zeshonderd aandelen

Samen twee aandeelhouders met in totaal duizend vijfhonderd aandelen 600

1.500

Bureau

De vergadering wordt geopend om negentien uur onder het voorzitterschap van de heer HOFKENS,! !' voornoemd, die mevrouw DECOSTER, voornoemd, aanstelt als secretaris.

Uiteenzetting van de voorzitter

Het bureau aldus samengesteld zijnde, zet de voorzitter uiteen hetgeen volgt:

I. De huidige buitengewone algemene vergadering werd samengeroepen om te beraadslagen en te stemmen;! over de volgende agenda:

i I) Voorstel om het geplaatst kapitaal van de vennootschap te verminderen met een bedrag van;. DRIEËNVIJFTIGDUIZEND EURO (£ 53.000,00) om het te brengen van VIERENZEVENTIGDU1ZENDii

!' EURO (E 74.000,00) op EENENTWINTIGDUIZEND EURO (£ 21.000,00), zonder vernietiging van aandelenti maar door vermindering van de - fractiewaarde van de bestaande aandelen en door terugbetaling aan dej: aandeelhouders in verhouding tot hun aandelenbezit.

Deze kapitaalvermindering wordt integraal aangerekend op het werkelijk fiscaal gestort en nog terugbetaalbaar;, kapitaal van de vennootschap.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

lrtod 11.1

Overeenkomstig de wettelijke bepalingen zal slechts worden overgegaan tot deze terugbetaling na het verstrijken van de in artikel 613 van het Wetboek van Vennootschappen voorgeschreven termijn van twee maanden na de bekendmaking van het besluit tot vermindering van het kapitaal in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad en inzoverre overeenkomstig voornoemd artikel geen belemmeringen worden gesteld aan de terugbetaling door eventuele schuldeisers.

2) Verslag van de raad van bestuur met betrekking tot de hierna voorgestelde omzetting van de vennootschap in een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, bij welk verslag een staat van activa en passiva is gevoegd afgesloten op dertig september tweeduizend en elf.

Verslag van de bedrijfsrevisor met betrekking tot voormelde staat van activa en passiva.

i 3) Voorstel tot omzetting van de vennootschap, in toepassing van artikel 774 en volgende van het Wetboek van Vennootschappen, in een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, rekeninghoudend met het feit dat het voorstel tot omzetting van de vennootschap wordt gedaan onder de volgende voorwaarden:

a. De omzetting gebeurt zonder uittreden van aandeelhouders en zonder bijtreden van aandeelhouders. "

b. De vennootschap zal de vorm aannemen van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid. De naam, de zetel en het doel van de vennootschap blijven ongewijzigd.

c. Het kapitaal zal EENENTWINTIGDUIZEND EURO (E 21.000,00) bedragen, vertegenwoordigd door DUIZEND VIJFHONDERD (1.500) aandelen zonder vermelding van waarde.

De aandelen van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid worden toegekend aan de comparanten in deze a rato van één aandeel in de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid voor `: één aandeel in de oude naamloze vennootschap.

d. Ter gelegenheid van de omzetting worden, behoudens voorgaande kapitaalvermindering, geen wijzigingen ' aangebracht aan de actieve en passieve bestanddelen van de vennootschap, waarvan de rechtspersoonlijkheid onveranderd blijft voortbestaan in de nieuwe vorm.

4) Voorstel tot aanvaarding van de nieuwe statuten van de vennootschap.

5) Ontslag van de bestuurders en décharge.

6) Benoeming van een niet-statutaire zaakvoerder.

" H. Het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt VIERENZEVENTIGDUIZEND EURO (E' 74.000,00), verdeeld in DUIZEND VIJFHONDERD (1.500) aandelen zonder vermelding van waarde.

III. Uit de aanwezigheidslijst blijkt dat alle aandeelhouders van de vennootschap aanwezig zijn.

De voorzitter zet uiteen dat door of namens de niet op deze vergadering aanwezige bestuurder van de vennootschap werd verklaard dat deze verzaakt heeft aan zijn recht bepaald in artikel 533 van het Wetboek van Vennootschappen om tot onderhavige algemene vergadering te worden opgeroepen en aanwezig te zijn, wat wordt aanvaard door de op deze vergadering aanwezige aandeelhouders.

, De vergadering is dus regelmatig samengesteld en zij kan geldig beraadslagen over al de punten die op de agenda voorkomen.

IV. De comparanten erkennen een afschrift ontvangen te hebben van de op de agenda aangekondigde verslagen

van de raad van bestuur en de bedrijfsrevisor, alsmede het ontwerp van de nieuwe statuten.

Zij ontslaan de voorzitter lezing te geven van deze verslagen.

De bedrijfsrevisor, de heer Luc DEWACHTER, met kantoor gevestigd te 2950 Kapellen, Reeboklaan 6, besluit

zijn verslag met betrekking tot de omzetting van de vennootschap als volgt:

"De uitgevoerde werkzaamheden zijn er inzonderheid op gericht na te gaan of er enige overwaardering van het

nettoactief, zoals blijkt uit de staat van activa en passiva per 30 september 2011 die het bestuursorgaan van

COSBLAD NV heeft opgesteld, heeft plaatsgehad.

Uit deze werkzaamheden, uitgevoerd overeenkomstig de normen inzake het verslag op te stellen bij de

omzetting van een vennootschap, is niet gebleken dat er enige overwaardering van het nettoactief heeft

plaatsgehad. Het nettoactief volgens deze staat van 30 september 2011 is niet kleiner dan maatschappelijk

kapitaal van E 74.000,00.

2950 Kapellen, 13 december 2011.

Luc DEWACHTER

Bedrijfsrevisor"

V. De kosten, onder welke vorm ook, die voor rekening van de vennootschap komen naar aanleiding van deze omzetting, worden begroot op tweeduizend vijfhonderd euro.

Beraadslaging - Besluiten

De uiteenzetting van de voorzitter wordt door de vergadering aangenomen met eenparigheid.

Vervolgens vat de vergadering de agenda aan en worden, na beraadslaging, de volgende beslissingen genomen: EERSTE BESLUIT

De vergadering besluit om het geplaatst kapitaal van de vennootschap te verminderen met een bedrag van DRIEËNVIJFTIGDUIZEND EURO (E 53.000,00) om het te brengen van VIERENZEVENTIGDUIZEND i EURO (E 74.000,00) op EENENTWINTIGDUIZEND EURO (E 2I.000,00), zonder vernietiging van aandelen maar door vermindering van de fractiewaarde van de bestaande aandelen en door terugbetaling aan de

aandeelhouders.in.verhouding-tot..hun-aandelenbezit.-- - -------------- ---- --- ----- --- --- --- --- ------- _ --

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/01/2012 - Annexes du Moniteur belge

 Voor-,bejouden aan het Belgisch Staatsblad

mod i1.1



Voor-bettouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/01/2012 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste

Deze kapitaalvermindering wordt integraal aangerekend op het werkelijk fiscaal gestort en nog terugbetaalbaar

kapitaal van de vennootschap.

Overeenkomstig de wettelijke bepalingen zal slechts worden overgégaan tot deze terugbetaling na het

verstrijken van de in artikel 613 van het Wetboek van Vennootschappen voorgeschreven termijn van twee

maanden na de bekendmaking van het besluit tot vermindering van het kapitaal in de bijlagen tot het Belgisch

Staatsblad en inzoverre overeenkomstig voornoemd artikel geen belemmeringen worden gesteld aan de

terugbetaling door eventuele schuldeisers.

Stemmin g

Dit besluit wordt genomen met eenparigheid van stemmen.

TWEEDE BESLUIT

De vergadering besluit het verslag van de raad van bestuur met betrekking tot de omzetting van de

vennootschap in een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, bij welk verslag een staat van

activa,en passiva is gevoegd afgesloten op dertig september tweeduizend en elf, goed te keuren.

De vergadering besluit tevens het verslag van de bedrijfsrevisor met betrekking tot de voorgestelde omzetting

van de vennootschap in een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid goed te keuren. Dit verslag

zal worden neergelegd op de griffie van de rechtbank van koophandel overeenkomstig de wettelijke

bepalingen.

Stemmin g

Dit besluit wordt genomen met eenparigheid van stemmen.

DERDE BESLUIT

De vergadering besluit de vorm van de vennootschap te wijzigen in een besloten vennootschap met beperkte

aansprakelijkheid, onder al de voorwaarden zoals die werden opgenomen onder punt 3) van de agenda.

Ter gelegenheid van de omzetting worden, behoudens voorgaande kapitaalvermindering, geen wijzigingen

aangebracht aan de actieve en passieve bestanddelen van de vennootschap, waarvan de rechtspersoonlijkheid

onveranderd blijft voortbestaan in de nieuwe vorm en de gevoerde boekhouding wordt voortgezet.

Stemmin g

Dit besluit wordt genomen met eenparigheid van stemmen.

VIERDE BESLUIT

'. De statuten van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid worden in hun nieuwe vorm

aanvaard en opgesteld als volgt:

;STATUTEN

1)a) Rechtsvorm : handelsvennootschap met de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte

aansprakelijkheid

b) Naam : "COSBLAD"

2) Zetel : te 9170 Sint-Gillis-Waas (Meerdonk), Molenhoekstraat 33

3) Doel

De vennootschap heeft tot doel:

- groothandel, kleinhandel, import, export, fabricage van artikelen in papier, karton en publiciteitsbenodigdheden, stanswerk, alle behandelingen van papierwaren;

- waarnemen van het bestuur of de operationele leiding van ondernemingen, tegen vergoeding, meer in het bijzonder van beheersvennootschappen van auteursrechten en naburige rechten in de zin van de wet van dertig juni negentienhonderd vierennegentig, doch zonder hiertoe beperkt te zijn.

- de vennootschap is gerechtigd om onder meer bestuursmandaten te bekleden in andere vennootschappen en zij kan elke overeenkomst van samenwerking of deelneming afsluiten.

- de vennootschap kan tevens optreden als scheidsrechter, bemiddelaar of gerechtelijke opdrachten opnemen. - in de algemene regel mag de vennootschap alle financiële, roerende en onroerende verrichtingen doen die .kunnen bijdragen tot het verwezenlijken van het maatschappelijk doel, met inbegrip van het deelnemen in de beheersvennootschappen van auteursrechten of in alle ondernemingen die een gelijkaardig doel nastreven of waarvan het doel in nauw verband staat met het hare, kredieten en leningen aangaan en toestaan, zich voor derden borg stellen, haar goederen in hypotheek of in pand geven;

- het beheer van een patrimonium, samengesteld uit onroerende en roerende goederen, het valoriseren en instandhouden van dit patrimonium, vooral door beheersdaden; daartoe mag zij alle onroerende, roerende en financiële handelingen verrichten, zoals onder meer aankopen en verkopen van roerende en onroerende goederen, onroerende goederen uitrusten, opschikken, ordenen, valoriseren, verkavelen, huren en verhuren, doen bouwen en doen verbouwen en alle mogelijke onroerende handelingen in de meest brede zin, van welke aard ook, met inbegrip van de onroerende leasing, te gelde maken en beleggen in effecten en alle andere waarde-elementen;

- het produceren, uitgeven, verkopen en verdelen van tekst en muziek, in eender welke vorm en op eender welke drager, zowel analoog als digitaal, evenals het beheer en de exploitatie van alle daaruit voortvloeiende rechten;

"

blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Yoor-

-behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/01/2012 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

- het onderzoek naar de omvang van de markt voor bepaalde producten, de ontvangst en de bekendheid van producten en koopgewoonten, met het oog op de verkoopbevordering en de ontwikkeling van nieuwe producten;

- het verlenen van adviezen en praktische hulp aan bedrijven in verband met public relations en communicatie; - het verlenen van adviezen en hulp aan het bedrijfsleven en de overheid op het gebied van planning, organisatie, efficiëntie en toezicht, het verschaffen van informatie aan de bedrijfsleiding en zo verder;

- managementactiviteiten van holdings: het tussenkomen in het dagelijks bestuur, het vertegenwoordigen van bedrijven op grond van het bezit van of controle over het maatschappelijk kapitaal en andere managementactiviteiten;

dit alles zowel in Belgie als in het buitenland, zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden of in samenwerking met derden.

De vennootschap mag zich ook toeleggen op alle administratieve, industriële, commerciële, financiële, roerende en onroerende verrichtingen die van aard zijn de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel te bevorderen. .

De vennootschap mag bij wijze van inbreng, opslorping, fusie, inschrijving, geldschieting of op om het even welke wijze belangen nemen in andere bedrijven of vennootschappen die eenzelfde, gelijkaardig of verwant doel hebben of die de ontwikkeling van haar onderneming kunnen bevorderen.

Zij mag zich borg stellen voor derden, hen aval verlenen, voorschotten toestaan, kredieten verlenen, hypothecaire of andere zekerheden verschaffen.

4) Duwr

De vennootschap bestaat voor onbepaalde tijd.

5) Geplaatst kapitaal

EENENTWINTIGDUIZEND EURO (E 21.000,00) en is verdeeld in DUIZEND VIJFHONDERD (I.500)

aandelen zonder vermelding van waarde.

6) Boekjaar: begint op één juli en eindigt op dertig juni van het daaropvolgende kalenderjaar.

7) Winstverdeling en reserves - Liquidatiesaldo

Van de nettowinst van het boekjaar wordt vijf ten honderd voorafgenomen ten bate van het wettelijk reserve-

fonds. Deze voorafneming is niet meer verplicht zodra het reservefonds het tiende van het maatschappelijk

kapitaal bereikt.

Over het saldo wordt beslist door de gewone algemene vergadering.

De zaakvoerders bepalen datum en plaats van betaling van de dividenden.

i In geval van ontbinding zal de algemene vergadering de wijze van vereffening bepalen overeenkomstig de

wettelijke bepalingen.

Het uitkeerbaar saldo van de vereffening wordt onder de vennoten verdeeld in verhouding tot hun

aandelenbezit, waarbij rekening wordt gehouden met de ongelijke afbetaling van de aandelen.

8) Gewone algemene vergadering : te houden op de maatschappelijke zetel of op een andere in de

bijeenroepingen aangeduide plaats op één december, om achttien uur.

De vennoten mogen voor de algemene vergadering een volmachtdrager aanstellen, die zelf stemrecht heeft.

De volmacht moet voldoen aan de door de zaakvoerders voorgeschreven vorm. Zij moet op de

maatschappelijke zetel worden gedeponeerd, tenminste vijf dagen voor de vergadering.

Elk aandeel geeft recht op één stem.

9) Bestuur

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, al dan niet vennoten.

Wanneer een rechtspersoon aangewezen wordt als zaakvoerder, benoemt deze een vaste vertegenwoordiger,

overeenkomstig de terzake geldende wettelijke bepalingen.

Iedere zaakvoerder is bevoegd om alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking

van het doel van de venno- otschap, behoudens die waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering

bevoegd is. "

Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap in en buiten rechte.

Wanneer de vennootschap optreedt als orgaan van bestuur van andere vennootschappen, dan wordt de

vennootschap enkel rechtsgeldig vertegenwoordigd door de vaste vertegenwoordiger die alleen handelt.

De vennootschap wordt tevens rechtsgeldig vertegenwoordigd door de bijzondere lasthebbers binnen de perken

van het hen verleende mandaat.

Het mandaat van zaakvoerder wordt niet bezoldigd, tenzij door de algemene vergadering anders wordt beslist.

Stemming

Dit besluit wordt genomen met eenparigheid van stemmen.

VIJFDE BESLUIT.- ONTSLAG VAN DE RAAD VAN BESTUUR EN KWIJTING

De vergadering verleent eervol ontslag aan de voltallige raad van bestuur van de vennootschap, met name aan:

- de heer HOFKENS Marc, voornoemd;

- mevrouw DECOSTER Maria, voornoemd;

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening

,Voor-.behouden

" aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/01/2012 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

- de heer DECOSTER Renatus Franciscus Maria, van Belgische nationaliteit, geboren te Turnhout op 3 april

1941, wonende te 2300 Turnhout, Beekstraat 28.

Kwijting over het door de bestuurders gevoerde beleid over het lopende boekjaar zal worden verleend bij de

goedkeuring van de eerstvolgende jaarrekening.

Stemming

Dit besluit wordt genomen met eenparigheid van stemmen.

ZESDE BESLUIT

i De vergadering besluit tot gewone zaakvoerder te benoemen, voor de duur van de vennootschap, behoudens

herroeping door de algemene vergadering met gewone meerderheid: de heer HOFKENS Marc, voornoemd, die

' verklaart deze benoeming te aanvaarden.

Zijn mandaat is onbezoldigd.

Stemming

Dit besluit wordt genomen met eenparigheid van stemmen.

Verklaring pro fisco

De omzetting van de vennootschap, overeenkomstig de ter zake toepasselijke artikelen 774 en volgende van

het Wetboek van Vennootschappen, gebeurt onder toepassing van de voordelen van artikel 121 van het

Wetboek der Registratierechten en van de uitzondering voorzien in artikel 210 § I derde lid juncto artikel 214

§ 1, 1° van het gecoördineerde Wetboek der Inkomstenbelastingen.

Volmacht

Teneinde de nodige formaliteiten te vervullen bij de Kruispuntbank voor Ondernemingen, de ?.

ondernemingsloketten, directe als indirecte belastingen, btw en alle andere overheidsinstanties, zowel wat

betreft onderhavige akte als wat betreft alle voorgaande of latere inschrijvingen, wijzigingen, verbeteringen of

schrappingen, wordt, met macht van indeplaatsstelling, volmacht gegeven aan mevrouw VAN EYNDE Tilly,

wonende te 9130 Beveren, Rijkstraat 78.

Verklaring in verband met de organieke wet notariaat

De comparanten erkennen dat de notaris waar nodig hun aandacht heeft gevestigd op tegenstrijdige belangen

en op de aanwezigheid van onevenwichtige bedingen.

De notaris bevestigt dat de identiteit van de comparanten hem werd aangetoond aan de hand van de

identiteitskaart.

Rechten op geschriften (Wetboek diverse rechten en taksen)

Het recht bedraagt vijfennegentig euro (E 95,00).

WAARVAN VERSLAGSCHR1FT

" Verleden te Antwerpen, op datum als voormeld.

Na integrale voorlezing en toelichting van deze akte hebben de comparanten, tegenwoordig

vertegenwoordigd als gemeld, samen met mij, notaris, ondertekend.

(volgen de handtekeningen).

VOOR UITTREKSEL :

Tegelijk hiermee

neergelegd:

= afschrift van

de akte;

- verslag van de

bedrijfsrevisor

of

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

14/12/2011 : ME. - JAARREKENING 30.06.2011, GGK 01.12.2011, NGL 09.12.2011 11633-0298-018
29/12/2010 : ME. - JAARREKENING 30.06.2010, GGK 01.12.2010, NGL 24.12.2010 10644-0508-016
24/12/2009 : ME. - JAARREKENING 30.06.2009, GGK 01.12.2009, NGL 17.12.2009 09893-0307-017
30/12/2008 : ME. - JAARREKENING 30.06.2008, GGK 01.12.2008, NGL 23.12.2008 08869-0320-016
19/12/2007 : ME. - JAARREKENING 30.06.2007, GGK 01.12.2007, NGL 18.12.2007 07832-0394-016
13/12/2006 : ME. - JAARREKENING 30.06.2006, GGK 01.12.2006, NGL 08.12.2006 06900-1612-015
23/12/2005 : ME. - JAARREKENING 30.06.2005, GGK 01.12.2005, NGL 22.12.2005 05905-4917-012
12/01/2005 : ME. - JAARREKENING 30.06.2004, GGK 01.12.2004, NGL 05.01.2005 05003-0316-009
05/08/2004 : TU077814
06/02/2004 : TU077814
19/12/2002 : TU077814
21/12/2001 : TU077814
06/01/1999 : TU077814
25/10/1995 : TU77814

Coordonnées
COSBLAD

Adresse
MOLENHOEKSTRAAT 33 9170 MEERDONK

Code postal : 9170
Localité : Meerdonk
Commune : SINT-GILLIS-WAAS
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande