COSCALE

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : COSCALE
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 526.979.818

Publication

12/05/2014
ÿþMod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

NEERGELEGD

29 APR. 2014

RECHT.DANK VAN

KOOPHANDa. TE GENT

111111111!!11111111111111

Ondememingsnr : 0526.979.818

Benaming

(voluit) : Co-Scale

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel: 9000 Gent, Martelaarslaan 450 H

(volledig adres)

Onderwerp akte: Wijziging naam - kapitaalverhogingen omvorming in naamloze vennootschap - nieuwe statuten van een naamloze vennootschap - benoeming bestuurders - uitgifte warranten en anti-dillutie-warranten - statutenwijziging

Er blijkt uit een akte verleden voor meester Calliauw Peter, notaris met standplaats te 9030 Gent, op 17 maart 2014, geregistreerd, dat de buitengewone algemene vergadering van de vennoten van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Co-Scale", met aanparigheid van stemmen, de volgende besluiten heeft genomen:

1°/ Wijziging van de naam van de vennootschap in  CoScale" en dienovereenkomstig aanpassing van artikel één van de statuten, zoals vermeld in besluit negen hierna.

2°/ Een eerste kapitaalverhoging met zes duizend negenhonderd vijfenzeventig euro (6.975,00 EUR), om het te brengen van achttien duizend zeshonderd euro (18.600 EUR) op vijfentwintig duizend vijfhonderd vijfenzeventig euro (25.575,00 EUR), door uitgifte van zevenendertig duizend vijfhonderd (37.500) nieuwe aandelen met dezelfde fractiewaarde als de bestaande aandelen, die in alle opzichten gelijk zullen zijn aan de bestaande aandelen en die zullen delen in de winsten vanaf de realisatie van de kapitaalverhoging, volledig te onderschrijven in speciën à rato van twintig euro (20,00 EUR) per aandeel, waarin begrepen een globale uitgiftepremie van zevenhonderd drieënveertig duizend vijfentwintig euro (743.025,00 EUR), hetzij negentien euro achthonderd veertien cent (19,814 EUR) per aandeel.

3°/ Een tweede kapitaaiverhoging met zevenhonderd drieënveertig duizend vijfentwintig euro (743.025,00 EUR), om het te brengen van vijfentwintig duizend vijfhonderd vijfenzeventig euro (25.575,00 EUR) op zevenhonderd achtenzestig duizend zeshonderd euro (768.600,00 EUR); door incorporatie van de uitgiftepremie ten belope van het overeenkomstig bedrag, zonder creatie van nieuwe aandelen.

Afstand door de vennoten  ten persoonlijke titel - van het voorkeurrecht dat hun is toegekend krachtens artikel 309 van het wetboek van vennootschappen om op deze aandelen in te schrijven naar evenredigheid van het deel van het kapitaal door hun aandelen vertegenwoordigd.

Op de kapitaalverhoging werd ingeschreven door:

1/ Het "Vlaams Gewest", door inbreng in speciën, ten bedrage van tweehonderd vijftig duizend euro (250.000,00 EUR).

2/ QB1C ARK1V FUND NV, een naamloze vennootschap met maatschappelijke zetel te 9050 Gent (Ledeberg),

Gaston Crommenlaan 10, bus 102; rechtspersonenregister Gent, ondernemingsnummer 0846.496.333 (ook genoemd QB1C), door inbreng in speciën, ten bedrage van tweehonderd vijftig duizend euro (260.000,00 EUR).

3/ Gimv Arkiv Tech Fund Il NV, een naamloze vennootschap met maatschappelijke zetel te 2018 Antwerpen, Karel Oomsstraat 37; rechtspersonenregister Antwerpen, ondernemingsnummer 0839.659.912 (hierna ook genoemd GIMV), dcor inbreng in speciën, ten bedrage van tweehonderd vijftig duizend euro (250.000,00 EUR).

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -12/05/2014 - Annexes du Moniteur belge

Ter vertegenwoordiging van deze kapitaalverhoging werden zevenendertig duizend vijfhonderd (37.500) nieuwe aandelen gecreëerd, hetzij voor elk van de inschrijvers twaalf duizend vijfhonderd (12.500) aandelen, zonder aanduiding van nominale waarde, die dezelfde rechten en voordelen zullen genieten als de bestaande aandelen en die deelnemen aan de vennootschapsresultaten vanaf heden.

De gestorte gelden werden gedeponeerd, overeenkomstig de bepalingen het wetboek van vennootschappen, voorafgaandelijk aan de akte, op een bijzondere bankrekening, geopend op naam van de vennootschap, bij ING Bank, rekening nummer 6E80 3631 3195 2877. Het bewijs van deponering in datum van 17 maart 2014 maart 2014, werd door voornoemde bank afgeleverd en zal in het dossier van de notaris bewaard blijven.

Bijgevolg is een bedrag van zevenhonderd vijftig duizend euro (750.000,00 EUR), daadwerkelijk ter beschikking van de vennootschap.

5°/ Actering dat de kapitaalverhogingen verwezenlijkt zijn en dat het kapitaal daadwerkelijk is gebracht op zevenhonderd achtenzestig duizend zeshonderd euro (768.600,00 EUR), vertegenwoordigd door honderd zevenendertig duizend vijfhonderd aandelen (137.500), zonder aanduiding van nominale waarde, die elk één/honderd zevenendertig duizend vijfhonderdste (1/137.500-ste) van het kapitaal vertegenwoordigen.

6°/ Aanpassing van artikel vijf (5) van de statuten, om dit in overeenstemming te brengen aan de hierboven genomen besluiten tot kapitaalverhoging, zodat dit artikel thans luidt als volgt:

"ARTIKEL VIJF  KAPITAAL

Het gehele geplaatste maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt zevenhonderd achtenzestig duizend zeshonderd euro (768.600,00 EUR). Het is verdeeld in honderd zevenendertig duizend vijfhonderd (137.500) aandelen, zonder nominale waarde, die elk één honderd zevenendertig duizend vijfhonderdste (1/137.500-ste) van het kapitaal vertegenwoordigen."

7°! Vrijstelling aan de voorzitter van de lezing van het verslag van de zaakvoerders, de dato 28 februari 2014, ter verantwoording en toelichting van de omvorming van de vennootschap, van de eraan aangehechte staat die de actieve en passieve toestand der vennootschap weergeeft, afgesloten op 31 december 2013, evenals van het verslag van de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Grant Thomton BedriFsrevisoretr, met kantoor te 2000 Antwerpen, Potvlietlaan 6, vertegenwoordigd door de heer Steven Pazen, bedrijfsrevisor, de dato 6 maart 2014, over de staat gevoegd bij het verslag van de zaakvoerder, alle opgesteld overeenkomstig artikelen 776, 777, 778 en 779 van het wetboek van vennootschappen.

Het verslag van de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Grant Thomton Bedrijfsrevisoren", voornoemd, besluit met de volgende woorden:

"BESLUIT.

Onze werkzaamheden zijn er enkel op gericht na te gaan of er enige overwaardering van het netto-actief, zoals dat blijkt uit de staat van activa en passive per 31 december 2013 die de zaakvoerders van de BVBA Co-Scale hebben opgesteld, heeft plaatsgehad. Bij onze werkzaamheden, uitgevoerd overeenkomstig de normen inzake het verslag op te stellen bij de omzetting van een vennootschap en onder de vorm van een beperkt nazicht, werden geen overwaarderingen van het netto-actief vastgesteld. Het netto-actief volgens deze staat van EUR 11.787,96 is EU FZ 49.712,04 kleiner dan het minimumkapitaal vereist voor de oprichting van een naamloze vennootschap. Op straffe van aansprakelijkheid van de zaakvoerders, kan de verrichting slechts plaats vinden mits bijkomende inbrengen van buiten uit. Voorafgaand aan de omzetting zal er een inbreng in speciën ten bedrage van EUP 750.000 plaatsvinden. De uitgiftepremie dewelke bij deze kapitaalverhoging ontstaat, zal worden geïncorporeerd in kapitaal.

8°/ Wijziging van de vorm van de vennootschap - zonder het doel en de rechtspersoonlijkheid te veranderen - en aanneming van de vorm van een naamloze vennootschap, dit alles overeenkomstig de bepalingen van de artikelen 774 en volgende van het wetboek van vennootschappen; de bedrijvigheid en het maatschappelijk voorwerp blijven ongewijzigd.

Het kapitaal en de reserves blijven onaangeroerd, evenals aile actieve en passieve bestanddelen; de afschrijvingen, de minwaarden en de meerwaarden; de naamloze vennootschap zet de geschriften en de boekhouding voort zoals gehouden door de naamloze vennootschap.

De naamloze vennootschap bewaart het rechtspersonen register van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid bij de kruispuntbank voor ondernemingen.

De omzetting gebeurt op basis van de actieve en passieve toestand van de vennootschap, afgesloten op 31 december 2014, waarvan een exemplaar is aangehecht aan het verslag van de voornoemde zaakvoerders,

1..

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -12/05/2014 - Annexes du Moniteur belge

alsook aan het verslag van de bedrijfsrevisor, de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een de coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Grant Thornton Bedrijfsrevisoren", voornoemd.

AI de bewerkingen gemaakt sinds deze datum door de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, worden geacht te zijn uitgevoerd voor rekening van de naamloze vennootschap, voornamelijk wat betreft het voeren van de maatschappelijke boekhouding.

De aandelen die het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen worden verdeeld onder de aandeelhouders van de naamloze vennootschap, overeenkomstig hun aandeel in het kapitaal.

90/ Bij uittreksel luiden de statuten van de naamloze vennootschap als volgt

Artikel 1. RECHTSVORM - NAAM.

De vennootschap heeft de rechtsvorm van een naamloze vennoot-'schap. Zij draagt de benaming "COSCALE",

Artikel 2, ZETEL.

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 9000 Gent, Martelaarslaan 450 H.

Deze mag worden overgebracht naar iedere andere plaats in België, bij beslissing van de raad van bestuur, mits inachtneming van de taalwetgeving.

De vennootschap mag, bij beslissing van de raad van bestuur, exploitatiezetels, administratieve zetels, agentschappen en depots in België of het buitenland oprichten.

Artikel 3. DOEL.

De vennootschap heeft tot doel:

Het ontwikkelen van software en hardware voor het monitoren, beheren en optimaliseren van software applicaties, netwerktraffiek en hardware infrastructuur.

Het ontwikkelen, realiseren, monitoren, optimaliseren, exploiteren en beheren van een infrastructuur die beoogt de elektronische communicatie tussen bedrijven onderling en tussen bedrijven en particulieren mogelijk te maken;

Het ontwikkelen, ontwerpen, monitoren, optimaliseren, cornmercialiseren en beheren van web platforms. De handel van software en aan software verwante diensten en producten, in de meest uitgebreide zin van het woord die met het doel verband houden;

Het leveren van diensten die verband houden met de telecommunicatie, databeheer en transmissie en aanverwante technieken en dit in de ruimste zin;

De exploitatie of het beheer van telecommunicatienetwerken;

Aan- en verkoop, import-export, ontwikkeling, verhuur, leasing en installatie van (tele)communicatiesystemen, racks, hardware, software, informaticasystemen en - oplossingen en alle toebehoren;

Het verlenen van advies over soorten computers (hardware) en hun configuratie en toepassing van bijhorende programmatuur (software): Het analyseren van behoeften en problemen van de gebruiker en het aanbieden van de beste oplossing.

De fabricage en de commercialisering van, de handel in, de in-en uitvoer van, de installatie, de montage, het onderhoud, de herstelling, de distributie en de opslag van industriële, elektrische, communicatie en andere producten, meet- en controle instrumenten, systemen en oplossingen op het gebied van telecommunicatie, databeheer en --transmissie en aanverwante technieken, inclusief de toepassingen ervan, onderzoek- en ontwikkelingswerk, consulting en technische dienstverlening;

Opstarten, inrichten en/of exploiteren van datacenters;

Het leveren van co-locatie, hosting, streaming, racks, servers, data security, storage, back-up, computer rekencapaciteit, (internet data) infrastructuur en/of andere datacenterdiensten en dit in de ruimste zin;

Het uitvoeren van groot- en kleinhandel van informaticabenodigdheden en multimedia-toepassingen.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -12/05/2014 - Annexes du Moniteur belge

Het verlenen van adviezen en intellectuele en administratieve hulp, het ter beschikking stellen aan derden onder welke vorm ook van benodigdheden, modellen, materiaal, kantoren, voertuigen en gebouwen, instrumenten, hard- en software al dan niet in eigen ontwikkeling, het uitvoeren in verband met wat voorafgaat van concrete projecten, het dienstbetoon inzake organisatie;

Het verlenen van bijstand en hulp onder hun meest verschillende vormen aan derden, bijvoorbeeld andere vennootschappen, overheidsorganen en/of eenmanszaken op het vlak van het beheer, de controle, het toezicht, de organisatie, alsook, rechtstreeks of onrechtstreeks, op het vlak van administratie, financiën, aan- en verkoop, trading, marketing, productie en algemeen bestuur, alsook technische en organisatorische aangelegenheden;

Het verlenen van adviezen en consuiting van intellectuele, financiële-juridische, technische, commerciële, operationele of administratieve aard, alsook computerservices, dit alles in de ruimste zin te begrijpen, ondermeer maar niet beperkt tot sales en marketing consultancy;

De studie, redactie van en medewerking aan het tot stand brengen, door uitgeven en verspreiden van werken, onder welke vorm ook, met inbegrip van de geïnformatiseerde vorm van management, commerciële en wetenschappelijke aard, alsmede het sluiten van overeenkomsten voor de uitgave, verspreiding en de informatisering ervan. Tevens kan de vennootschap aan wetenschappelijk onderzoek doen.

Het verwerven en beheren voor eigen rekening van een onroerend patrimonium; het stellen van alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten zoals de huurfinanciering van onroerende goederen aan derden, het aankopen, verkopen, ruilen, bouwen, verbouwen, onderhouden, verhuren, huren, verkavelen, prospecteren en uitbaten van onroerende goederen; het optreden als bouwpromotor; projectontwikkeling en handel in onroerend goed; het ontwerpen en realiseren van diverse vastgoedprojecten;

Het verwerven en beheren voor eigen rekening van een roerend patrimonium; het stellen van alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals het verwerven door inschrijving of aankoop en het beheren van aandelen, obligaties, kas-bons of andere roerende waarden, van welke vorm ook, van Belgische of buitenlandse, bestaande of nog op te richten rechtspersonen en ondernemingen. De vennootschap mag evenwel geenszins aan vermogensbeheer of beleggingsadvies doen als bedoeld in de reglementering op de financiële transacties en de financiële markten en over het vermogensbeheer en het beleggingsadvies. Aldus zijn uitdrukkelijk uitgesloten alle handelingen en activiteiten onderworpen aan een voorafgaande goedkeuring of vergunning van de Autoriteit voor Financiële Diensten en Markten (FSMA) of andere bevoegde instanties.

De vennootschap kan in het algemeen alle burgerlijke, commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of welke van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan geheel of gedeeltelijk te vergemakkelijken.

De vennootschap mag betrokken zijn bij wijze van inbreng, fusie, inschrijving of op elke andere wijze ln ondernemingen, verenigingen of vennootschappen, die een gelijkaardig, soortgelijk of samenhangend doel hebben of die nuttig zijn voor de verwezenlijking van het geheel of een gedeelte van haar maatschappelijk doel.

De vennootschap kan onder eender welke vorm participaties verwerven en/of aanhouden in bestaande of nog op te richten maatschappijen. Zij kan deze participaties beheren, te gelde maken en valoriseren, onder meer door deel te nemen aan het bestuur van de onderneming(en) waarin zij participeert en door ze bijstand te verlenen. De vennootschap beoogt de verdere gunstige ontwikkeling van de vennootschappen waarin zij participeert te stimuleren, te plannen en te coördineren.

De vennootschap kan de functies van bestuurder, zaakvoerder, directeur of vereffenaar van andere vennootschappen uitoefenen. Zij kan optreden als managementvennootschap en instaan voor het beheren van vennootschappen, optreden als holding en instaan voor aile managementactiviteiten van holdings; zij kan deelnemen, onder gelijk welke vorm, aan de oprichting, uitbreiding, omzetting, fusie, opslorping, het bestuur en de controle van ondernemingen.

De vennootschap kan leningen of schulden aangaan bij derden (met inbegrip van haar aandeelhouders en haar bestuurders) en kan alle kosten maken en investeringen doen die zij nodig of wenselijk acht.

De vennootschap kan leningen en kredietopeningen toestaan aan rechtspersonen, ondernemingen en particulieren, in eender welke vorm. De vennootschap kan zich, zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden, borg stellen, tevens kan zij hypothecaire of andere zekerheden verstrekken.

Dit alles in de ruimste zin, met inbegrip van aanverwante activiteiten. Deze bepalingen zijn niet beperkend, doch opsommend, zodat de vennootschap aile daden kan stellen, behalve deze verboden door de wetgeving terzake.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -12/05/2014 - Annexes du Moniteur belge

Al deze werkzaamheden kunnen worden uitgeoefend, zowel in België als in het buitenland. De vennootschap kan als deze activiteiten uitoefenen voor eigen rekening als voor rekening van derden, alleen of in deelneming en samenwerking niet derden.

De algemene vergadering van aandeelhouders, beraadslagend en stemmend in de voorwaarden vereist voor de wijzigingen aan de statuten, kan het doel van de vennootschap uitleggen, verklaren en uitbreiden alsook wijzigingen.

Artikel 4. DUUR.

De vennootschap is opgericht voor onbepaalde duur.

Artikel 5. MAATSCHAPPELIJK KAPITAAL.

Het kapitaal van de vennootschap bedraagt zevenhonderd achtenzestig duizend zeshonderd euro (768.600,00 EUR) en is vertegenwoordigd door honderd zevenendertig duizend vijfhonderd (137.500) gelijke aandelen, zonder nominale waarde, die elk één/honderd zevenendertig duizend vijfhonderdste (1/137.500ste) van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen.

Artikel 9. AARD VAN DE AANDELEN.

De volgestorte aandelen zijn op naam of gedematerialiseerd, naar gelang de keuze van de aandeelhouder. De niet volgestorte aandelen zijn op naam.

Artikel 14, SAMENSTELLING VAN DE RAAD VAN BESTUUR,

De vennootschap wordt bestuurd door een raad, samengesteld uit het door de wet vereiste aantal leden, natuurlijke of rechtspersonen, al of niet aandeelhouders, benoemd voor ten hoogste zes jaar door de algemene vergadering der aandeelhouders en van wie het mandaat te allen tijde kan worden herroepen. Wanneer evenwel op een algemene vergadering van de aandeelhouders van de vennootschap wordt vastgesteld dat de vennootschap niet meer dan twee aandeelhouders heeft mag de raad van bestuur uit slechts twee leden bestaan tot de dag van de gewone algemene vergadering, die volgt op de vaststelling, door alle middelen, dat er meer dan twee aandeelhouders zijn. Zolang de raad van bestuur slechts twee leden telt, houdt de clausule vermeld onder artikel 15 van deze statuten - krachtens dewelke aan de voorzitter van de raad van bestuur een beslissende stem toekomt, op gevolg te hebben.

De bestuurders zijn herbenoembaar.

De bestuurder, waarvan de termijn van zijn mandaat is verstreken, blijft in functie tot de algemene vergadering in de vacature voorziet.

In geval van voortijdige vacature in de schoot van de raad van bestuur, om welke reden ook, hebben de overblijvende bestuurders het recht voorlopig in de vacature te voorzien totdat de algemene vergadering een nieuwe bestuurder benoemt. De benoeming wordt op de agenda van de eerstvolgende algemene vergadering geplaatst.

De raad van bestuur kan onder zijn leden een voorzitter benoemen. Bij ontstentenis van benoeming of bij afwezigheid van de voorzitter wordt het voorzitterschap waargenomen door de oudste in jaren der aanwezige bestuurders.

Wanneer een rechtspersoon tot bestuurder wordt benoemd, is zij verplicht één of meer natuurlijke personen aan te duiden die individueel dan wel gezamenlijk bevoegd zullen zijn om haar te vertegenwoordigen voor alle handelingen die dit bestuur betreffen.

Artikel 15. BIJEENKOMSTEN - BERAADSLAGING EN BESLUIT-VORMING.

De raad van bestuur wordt bijeengeroepen door de voorzitter, een gedelegeerd-bestuurder of twee bestuurders tenminste drie dagen voor de datum voorzien voor de vergadering.

De oproeping geschiedt geldig per brief, telefax of e-mail.

Elke bestuurder die een vergadering van de raad bijwoont of zich erop laat vertegenwoordigen wordt als regelmatig opgeroepen be.,schouwd. Een bestuurder kan er eveneens aan verzaken zich te beroe-pen op het ontbreken of de onregelmatigheid van de oproeping en dit voor of na de vergadering waarop hij niet aanwezig is.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -12/05/2014 - Annexes du Moniteur belge

De vergaderingen van de raad van bestuur worden gehouden in België of in het buitenland, op de plaats aangeduid in de oproeping.

Elke bestuurder kan door middel van een stuk dat zijn handtekening draagt (met inbegrip van de digitale handtekening zoals bedoeld in artikel 1322, alinea 2 van het burgerlijk wetboek), waarvan kennis is gegeven per brief, telefax, e-mail of enig ander middel vermeld in artikel 2281 van het burgerlijk wetboek, volmacht geven aan een ander lid van de raad van bestuur om hem op een welbepaalde vergadering te vertegenwoordigen. Een bestuurder mag meerdere van zijn collega's vertegenwoordigen en mag, benevens zijn eigen stem, evenveel stemmen uitbrengen als hij volmachten heeft.

Behalve in geval van overmacht, kan de raad van bestuur, slechts geldig beraadslagen en beslissen indien tenminste de helft van zijn leden tegenwoordig of vertegenwoordigd is. Indien deze voorwaarde niet is voldaan kan een nieuwe vergadering worden samen geroepen die geldig zal beraadslagen en beslissen over de punten die op de dagorde van de vorige vergadering voorkwamen indien tenminste twee bestuurders tegenwoordig of vertegenwoordigd zijn.

Elke beslissing van de raad wordt genomen met gewone meerderheid der stemmen van de tegenwoordige of vertegenwoordigde bestuurders, en bij onthouding van één of meer onder hen, met de meerderheid van de andere bestuurders.

Bij staking van stemmen is de stem van degene die de vergadering voorzit doorslaggevend.

In uitzonderlijke gevallen wanneer de dringende noodzakelijkheid en het belang van de vennootschap zulks vereisen, kunnen de beslissingen van de raad van bestuur worden genomen bij eenparig schriftelijk akkoord van de bestuurders. Deze procedure kan echter niet worden gevolgd voor de vaststelling van de jaarrekening of de aanwending van het toegestane kapitaal.

Behoudens in de uitzonderingsgevallen bedoeld in het wetboek van vennootschappen, dient een bestuurder die, rechtstreeks of onrechtstreeks, een belang van vermogensrechtelijke aard heeft dat strijdig is met een beslissing of een verrichting die tot de bevoegdheid van de raad van bestuur behoort, dit mede te delen aan de andere bestuurders voor de raad van bestuur een besluit neemt en dient de raad van bestuur en de vennootschap de voorschriften van artikel 523 van het wetboek van vennootschappen te volgen.

De besluiten van de raad van bestuur worden vastgelegd in notulen die ondertekend worden door de voorzitter van de vergadering, de secretaris en de leden die zulks verlangen. Deze notulen worden ingelast in een speciaal register. De volmachten worden gehecht aan de notulen van de vergadering voor dewelke ze zijn gegeven

De afschriften of uittreksels die bij een rechtspleging of elders moeten worden voorgelegd, worden geldig ondertekend door de voorzitter, de gedelegeerde bestuurder of door twee bestuurders.

Artikel 16. BESTUURSBEVOEGDHEID VAN DE RAAD VAN BE-'STUUR.

De raad van bestuur is bekleed met de meest uitgebreide macht om alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn voor het bereiken van het maatschappelijke doel met uitzondering van die handelingen aan de algemene vergadering voorbehouden door de wet.

De raad mag een directiecomité samenstellen waarvan de leden gekozen worden binnen of buiten de raad, De raad bepaalt de bevoegdheden van dit comité en regelt de werking ervan.

De raad mag het dagelijks bestuur van de vennootschap, het bestuur van een of meer sectoren van haar activiteiten of de uitvoering van de beslissingen van de raad delegeren aan hetzij één of meer bestuurders, directeurs of volmachtdragers, al dan niet aandeelhouders, delegeren.

De raad, evenals de gevolmachtigden voor het dagelijks bestuur binnen het kader van dit bestuur, mogen eveneens specifieke bevoegdheden aan één of meer personen van hun keus toekennen.

Artikel 17. VERTEGENWOORDIGINGSBEVOEGDHEID VAN DE RAAD VAN BESTUUR.

De vennootschap wordt ten overstaan van derden, voor het gerecht en in de met inbegrip van deze voor dewelke de tussenkomst van een openbaar ambtenaar of een notaris vereist is, geldig vertegenwoordigd door één gedelegeerd bestuurder, behalve voor de aankoop en verkoop van onroerende goederen, waar steeds de handtekening van twee gedelegeerd-bestuurders vereist zal zijn.

Binnen het kader van het dagelijks bestuur, is de vennootschap tevens geldig vertegenwoordigd door een gedelegeerd bestuurder, aangewezen door de raad van bestuur.

Ze is bovendien, binnen het kader van hun mandaat, geldig verbonden door bijzondere gevolmachtigden.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -12/05/2014 - Annexes du Moniteur belge

Bovendien kan de vennootschap in het buitenland vertegenwoordigd worden door iedere persoon uitdrukkelijk daartoe aangesteld door de raad van bestuur.

Artikel 20, JAARVERGADERING BUITENGEWONE ALGEMENE VERGADERING.

Erk jaar, op vijftien juni, om zestien uur zal een jaarvergadering gehouden worden. Indien deze dag een wettelijke feestdag is, wordt deze vergadering de eerstvolgende werkdag gehouden.

Artikel 21. OPROEPING.

Aan de houders van aandelen, obligaties of warrants op naam of onder gedematerialiseerde vorm, aan de houders van certificaten op naam of onder gedematerialiseerde vorm, die met medewerking van de vennootschap werden uitgegeven, aan de bestuurders en aan de commissarissen worden de oproepingen , vijftien dagen voor de vergadering meegedeeld door middel van een met de post aangetekende brief tenzij de bestemmeling individueel, uitdrukkelijk en schriftelijk hebben ingestemd om de oproeping via een ander communicatiemiddel te ontvangen..

De raad van bestuur kan eisen dat teneinde aan de algemene vergadering te kunnen deelnemen:

- de eigenaars van aandelen op naam, ten minste acht dagen voor de datum van de algemene vergadering, de raad van bestuur schriftelijk dienen in te lichten van hun intentie om aan de vergadering deel te nemen en van het aantal aandelen waarmee zij aan de stemming wensen deel te nemen;

- de eigenaars van gedematerialiseerde aandelen, ten minste acht dagen voor de datum van de algemene vergadering, op de zetel van de vennootschap of op de plaatsen die aangegeven zijn in de oproeping, een door erkende rekeninghouder of door de vereffeningsinstelling opgesteld attest dienen neer te leggen, waarbij de onbeschikbaarheid van de gedematerialiseerde aandelen tot op de datum van de algemene vergadering wordt vastgesteld.

De oproepingen tot een algemene vergadering vermelden de agenda en zij worden gedaan overeenkomstig de bepalingen van het wetboek van vennootschappen.

De agenda moet de te behandelen onderwerpen bevatten, alsmede, voor de vennootschappen die een openbaar beroep op het spaarwezen doen of hebben gedaan, de voorstellen tot besluit.

Artikel 22, TER BESCHIKKING STELLEN VAN STUKKEN.

Samen met de oproepingsbrief, wordt aan de houders van aandelen, aan de bestuurders en aan de eventuele commissarissen een afschrift toegezonden van de stukken, die hen krachtens het wet-boek van vennootschappen moeten ter beschikking worden gesteld.

Er wordt onverwijld een afschrift van deze stukken toegezonden aan degene, die uiterlijk zeven dagen voor de algemene vergadering, hebben voldaan aan de formaliteiten, door de statuten voorgeschreven om tot de vergadering te worden toegelaten. De personen die deze formaliteiten na dit tijdstip hebben vervuld, verkrijgen een afschrift van deze stukken op de algemene vergadering.

Iedere aandeelhouder, obligatiehouder, warranthouder of houder van een certificaat dat met medewerking van de vennootschap werd uitgegeven, kan, tegen overlegging van zijn effect, vanaf vijftien dagen voor de algemene vergadering ter zetel van de vennootschap kosteloos een afschrift van deze stukken verkrijgen.

Personen aan wie krachtens het wetboek van vennootschappen ter gelegenheid van enige algemene vergadering stukken dienen ter beschikking gesteld te worden, kunnen voor, tijdens of na de bijeenkomst van de algemene vergadering verzaken aan deze terbeschikkingstelling.

Indien geopteerd wordt voor de procedure van de schriftelijke besluitvorming zoals uiteengezet in artikel 29 van de statuten, dan zef de raad van bestuur, samen met haar rondschrijven waarvan sprake in voormeld artikel, aan de houders van de aandelen en aan de eventuele commissarissen, een afschrift toezenden van de stukken, die hen krachtens het wetboek van vennootschappen moeten ter beschikking worden gesteld.

Iedere aandeelhouder, obligatiehouder, warranthouder of houder van een certificaat dat met medewerking van de vennootschap werd uitgegeven, kan, tegen overlegging van zijn effect, op de zetel van de vennootschap, kosteloos een afschrift van deze stukken verkrijgen.

Artikel 23. VERTEGENWOORDIGING.

Elke aandeelhouder mag zich op de algemene aandeelhoudersvergadering doen vertegenwoordigen door een volmachtdrager, al dan niet aandeelhouder. De volmachten dienen een handtekening te dragen (met inbegrip

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -12/05/2014 - Annexes du Moniteur belge

van de digitale handtekening zoals bedoeld in artikel 1322, alinea 2 van het burgerlijk wetboek). De volmachten dienen schriftelijk ter kennis te worden gebracht per brief, telefax, e-mail of enig ander middel vermeld in artikel 2281 van het burgerlijk wetboek en worden neergelegd op het bureau van de vergadering.

De raad van bestuur mag evenwel de vorm van de volmachten bepa-ilen en eisen dat zij op de door hem aangeduide plaats worden neerigelegd drie werkdagen voor de algemene vergadering. Zaterdagen, zondagen en wettelijke feestdagen worden voor de toepassing van dit artikel niet als werkdagen beschouwd.

Artikel 24. AANWEZIGHEIDSLIJST

Alvorens aan de vergadering deel te nemen zijn de aandeelhouders of hun volmachtdragers verplicht de aanwezigheidslijst, met aanduiding van de naam, de voorna(a)m(en) of de maatschappelijke benaming van de aandeelhouders en van het aantal aandelen dat zij vertegenwoordigen, te ondertekenen.

Artikel 27, SCHRIFTELIJKE BESLUITVORMING.

Met uitzondering van de beslissingen welke bij authentieke akte moeten worden verleden, kunnen de aandeelhouders eenparig en schriftelijk  door middel van eigenhandige, mechanische of elektronische post, onder voorwaarden bepaald in de vennootschappen wet - alle besluiten nemen die tot de bevoegdheid van de algemene vergadering behoren.

Daartoe zef door de raad van bestuur, een rondschrijven, hetzij per brief, fax, e-mail of enige andere informatiedrager, met vermelding van de agenda en de voorstellen van besluit worden verstuurd naar alle aandeelhouders en naar de eventuele commissarissen, met de vraag aan de aandeelhouders de voorstellen van besluit goed te keuren en binnen de in het rondschrijven aangegeven termijn na ontvangst van het rondschrijven op correcte manier getekend terug te sturen naar de zetel van de vennootschap of op enige andere plaats in het rondschrijven vermeld.

Is binnen deze periode de goedkeuring van aile aandeelhouders met betrekking tot aile agendapunten en de schriftelijke procedure niet ontvangen, dan worden de beslissingen geacht niet genomen te zijn.

De houders van obligaties of warrants op naam, alsmede de houders van certificaten op naam die met de medewerking van de vennootschap zijn uitgegeven, hebben recht om op de zetel van de vennootschap kennis te nemen van de benomen beslissingen.

Artikel Dl STEMRECHT.

Wanneer de aandelen gelijke waarde hebben, geven ze elk recht op één stem.

Artikel 29. MEERDERHEID.

Behalve in dé bij wet bepaalde gevallen worden de beslissingen ongeacht het aantal van de op de vergadering aanwezige of vertegenwoordigde aandelen, genomen bij meerderheid van de stemmen waarmee aan de stemming wordt deelgenomen. Een onthouding wordt als een negatieve stem beschouwd.

Artikel 32. BOEKJAAR JAARREKENING - JAARVERSLAG.

Het boekjaar begint op één januari en eindigt op eenendertig december van elk jaar.

Op het einde van elk boekjaar maakt de raad van bestuur een inventaris, alsmede de jaarrekening bestaande uit de balans, de resultatenrekening en de toelichting, op.

De bestuurders stellen bovendien jaarlijks een verslag op overeenkomstig artikel 95 en 96 van het wetboek van vennootschappen. De bestuurders zijn evenwel niet gehouden tot het opstellen van een jaarverslag zolang de vennootschap beantwoordt aan de voorwaarden gesteld door artikel 94, eerste lid, 1° van het wetboek van vennootschappen.

Artikel 33. WINSTVERDELING.

Van de nettowinst van de vennootschap wordt elk jaar tenminste vijf ten honderd afgenomen voor de vorming van de wettelijke reserve. Deze afneming is niet langer verplicht van zodra de wettelijke reserve één/tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

Op voorstel van de raad van bestuur beslist de algemene vergade-.ring over de bestemming van het saldo van de nettowinst.

Artikel 37. VERLIEZEN.

z

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -12/05/2014 - Annexes du Moniteur belge

PJ Wanneer, ten gevolge van geleden verlies, het netto actief gedaald is tot minder dan de helft van het maatschappelijk kapitaal moet de algemene vergadering bijeenkomen binnen een termijn van ten hoogste twee maanden nadat het vernes is vastgesteld, of krachtens wettelijke of statutaire bepalingen had moeten worden vastgesteld om in voorkomend geval, volgens de regels die voor een statutenwijziging zijn gesteld, te beraadslagen en te besluiten over de ontbinding van de vennootschap en eventueel over andere in de agenda aangekondigde maatregelen. De raad van bestuur verantwoordt zijn voorstellen in een bijzonder verslag dat vijftien dagen voor de algemene vergadering op de zetel van de vennootschap ter beschikking van de aandeelhouders wordt gesteld.

B/ Wanneer het netto actief, tengevolge van geleden verlies, gedaald is tot minder dan één/vierde van het maatschappelijk kapitaal kan de ontbinding van de vennootschap uitgesproken worden wanneer zij wordt goedgekeurd door eenNierde gedeelte van de ter vergadering uitgebrachte stemmen,

C) Wanneer het netto actief gedaald is tot beneden het wettelijk minimumbedrag, kan iedere belanghebbende de ontbinding van de vennootschap voor de rechtbank vorderen, In voorkomend geval kan de rechtbank aan de vennootschap een termijn toestaan om haar toestand te regulariseren.

Artikel 38. ONTBINDING EN VEREFFENING - LIQUIDATIESALDO.

Ingeval van ontbinding van de vennootschap, om welke reden ook, geschiedt de vereffening door de in functie zijnde bestuurders, tenzij de algemene vergadering daartoe één of meerdere vereffenaars aanstelt, waarvan ze de bevoegdheden en bezoldigingen vaststelt.

De vereffenaar(s) zal/zullen pas in functie treden nadat zijn/hun benoeming door de bevoegde rechtbank van koophandel is bevestigd of gehomologeerd.

De algemene vergadering bepaalt de modaliteiten van de vereffening bij eenvoudige meerderheid van stemmen.

Het vennootschapsvermogen zal eerst dienen om de schuldeisers te voldoen en de kosten van de vereffening te dekken, welke verdeling vooraf door de bevoegde rechtbank van koophandel moet worden goedgekeurd.

Het liquidatiesaldo wordt in gelijke delen verdeeld onder al de aandelen.

Indien de netto-opbrengst niet volstaat om alle aandelen terug te betalen, betalen de vereffenaars bij voorrang de aandelen uit die in meerdere mate zijn volgestort totdat ze op gelijke voet staan met de aandelen die in mindere mate werden volgestort of doen ze ten leste van deze laatste een aanvullende opvraging van stortingen.

Indien bewijzen van deelgerechtigheid bestaan komen deze in aanmerking voor hun deel in de te verdelen massa samen met de aandelen doch slechts nadat deze laatste hun inbreng kregen terugbetaald.

10°/ Aanvaarding van de ontslagname als zaakvoerders van , t/de BVBA "Kegon" en 2/de gewone commanditaire vennootschap "iMinds".

110/ Goedkeuring van de nieuwe statuten van de naamloze vennootschap.

12"/ Bepaling dat het aantal bestuurders op drie beloopt;

Benoeming voor een termijn van zes jaar van:

a) de gewone commanditaire vennootschap "iMinds", met zetel te 9830 Sint-Martens-Latem, Golfiaan 31, rechtspersonenregister 0832.360.463, vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger, de heer Hanssens Stijn, wonende te 9830 Sint-Martens-Latem, Golflaan 31.

b) de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Kegon" met zetel te 8301 Knokke-Heist, Elisabetlean 373 bus 4, rechtspersonenregister 0477.903.360, vertegenwoordigd door haar vast vertegenwoordiger, de heer Goh Kester, wonende te 8301 Knokke-Heist, Elizabetlaan 373/0002.

c) Mevrouw Muriel Henrietta G Uytterhaegen, geboren te Sint-Amandsberg op 14 juli 1972, nationaal nummer 72.07.14-040.34, gehuwd, wonende te 9230 Wetteren, Laamesteenweg 23/D000.

130/ Opstelling en goedkeuring van: Verslag overeenkomstig artikel 560 van het wetboek van vennootschappen; Verslag overeenkomstig artikelen 582-583 van het wetboek van vennootschappen.

14°/ Creatie van twee klassen van aandelen, genaamd klasse "A" aandelen (de vroeger bestaande aandelen) en klasse "B" aandelen (de aandelen die werden of worden toegekend ingevolge de kapitaalverhoging).

a

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -12/05/2014 - Annexes du Moniteur belge

De klasse "A" aandelen en de klasse "B" aandelen hebben rechten die van elkaar verschillen voor wat betreft:een recht op voorafname van de gedane inbreng (inclusief uitgiftepremie) ingeval van een Exit (zie artikel 38 van de aangepaste statuten) ten gunste van de houders van aandelen van categorie B;Een zelfde recht op voorafname ingeval van toepassing van het volledig volgrecht (zie artikel 10.4.2(g) van de aangepaste statuten) en de votgplicht (zie artikel 10.5 (f) van de aangepaste statuten;de voorkooprechten ingeval een aandeelhouder aandelen wenst te verkopen worde eerst toegekend binnen dezelfde categorie van aandelen ais de categorie waartoe de aandelen behoren die het voorwerp van de voorkooprechten uitmaken; bepaalde beslissingen van de algemene vergadering vereisen naast de wettelijk vereiste quorum en meerderheid tevens dat de meerderheid van de aandelen van categorie B aanwezig of vertegenwoordigd is en dat de meerderheid van de aandelen van categorie B de beslissing goedkeuren (zie artikel 29 van de aangepaste statuten).

Er wordt verwezen naar de desbetreffende artikelen van de goedgekeurde statuten voor de exacte bepalingen dienaangaande.

150/ Wijziging van artikelen 5, 10, 14, 15, 16, 17, 18.29 en 38 van de van nieuwe de statuten, welke zullen luiden als volgt:

ARTIKEL 5.  MAATSCHAPPELIJK KAPITAAL.

Het kapitaal van de vennootschap bedraagt zevenhonderd achtenzestig duizend zeshonderd euro (768.600,00 EUR) en is vertegenwoordigd door honderd zevenendertig duizend vijfhonderd (137.500) gelijke aandelen, bestaande uit honderd duizend (100.000) aandelen van klasse A (ook genoemd "Gewone Aandelen) en zevenendertig duizend vijfhonderd (37.500) aandelen van klasse B (ook genoemd "Preferente Aandelen") zonder aanwijzing van nominale waarde, die elk een/honderd zevenendertig duizend vijfhonderdste (1/137.500-ste) van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen.

Elke houder van aandelen van klasse B heeft het recht om ten allen tijde alle of een deel van zijn aandelen van klasse B om te zetten in aandelen van klasse B tegen een conversie ratio van 1:1 (zoals aangepast ten gevolge aandeelsplitsing, aandelensamenvoeging of gelijkaardige verrichtingen).

Ingeval van een PO (zoals hierna gedefinieerd in artikel 10.1) waarbij de prijs per aandeel ten minste zestig euro bedraagt (zoals aangepast ten gevolge aandeelsplitsing, aandelensamenvoeging of gelijkaardige verrichtingen) en die bruto opbrengsten voor de vennootschap genereert van tenminste dertig miljoen euro, zullen alle aandelen van klasse B automatisch omgezet worden in aandelen van klasse A tegen een conversie ratio van 1;1, zoals aangepast ten gevolge aandeelsplitsing, aandelensamenvoeging of gelijkaardige verrichtingen (en zullen aile aandelen aldus worden gehergroepeerd in één enkele klasse van gewone aandelen).

Bil conversie van alle aandelen van klasse B in aandelen van klasse A zullen alle aandelen worden gehergroepeerd in één enkele klasse van gewone aandelen en aile bijzondere rechten gehecht aan de aandelen zullen automatisch en van rechtswege vervallen (bijvoorbeeld exit en liquidatie preferentie)

ARTIKEL 10.- DEFINITIES EN OVERDRACHT VAN EFFECTEN.

10.1. Definities.

De term "Overdracht" betekent (i) elke overdracht van eigendom die geschiedt ten bezwarende of ten kosteloze titel op gelijk welke wijze of in gelijk welke vorm, met inbegrip van overdrachten middels inbreng, fusie, splitsing, ruil, uitkering in nature, verkoop met terugkoopoptie, lening van effecten, overdrachten aan fiducies of in trust (of andere gelijkaardige transacties), schenking, overlijden, tengevolge van een faillissementsprocedure ingesteld tegen een vennootschap of tengevolge van de verdeling van mede-eigendom of nalatenschap of (ii) koop- of verkoopopties of het aangaan van een swap- of andere overeenkomst, of (iii) de vestiging van een zekerheidsrecht. Ter verduidelijking, de uitdrukking Overdracht van aandelen heeft zowel betrekking op overdrachten aangaande de eigendom als op overdrachten aangaande de blote eigendom, het vruchtgebruik of enige andere rechten afgeleid van een aandeel, zoals de stemrechten of het recht om een dividend te ontvangen. Het werkwoord "Overdragen" zal op dezelfde wijze worden begrepen.

De term "Verbonden Vennootschap" heeft de betekenis zoals uiteengezet in artikel 11 van het Wetboek van Vennootschappen

De term "Gewone Aandelen" betekent aandelen van klasse A.

De term "Preferente Aandelen" betekent aandelen van klasse B.

De term "Aandeelhoudersovereenkomst" betekent de aandeelhoudersovereenkomst gesloten tussen de aandeelhouders van de vennootschap en de vennootschap, zoals van tijd tot tijd gewijzigd.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -12/05/2014 - Annexes du Moniteur belge

De terni "Effecten" betekent de aandelen, winstbewijzen en alle andere inschrijvingsrechten, warrants, converteerbare obligaties of andere effecten van tijd tot tijd uitgegeven door de vennootschap onafgezien (i) of ze al dan niet het kapitaal vertegenwoordigen (ii) of ze al dan niet de houder ervan het recht geven te stemmen en (iii) of ze al dan niet hun houder toelaten om aandelen, winstbewijzen, warrants, converteerbare obligaties van de vennootschap te verwerven in ruil voor dergelijke effecten.

De terni "Overheidsinstelling" betekent gouvernementale instelling of quasi-gouvernementele instelling, multinationale organisatie of orgaan, rechtbank, overheids- of zelf-regulerende organisatie, commissie, tribunaal of enige reguierende, administratieve, of andere agentschap, of elke politieke of andere subdivisie, departement of tak van enige van de voorgaande.

De term "Persoon" betekent een individu, vennootschap, maatschap, partnership, trust, stichting, stichting administratiekantoor, juridische entiteit (met of zonder eigen rechtspersoonlijkheid), of Overheidsinstelling.

De term "Concurrent' betekent Persoon of enige daarmee Verbonden Vennootschap die werkzaam is in enige onderneming die van dezelfde of gelijkaardige aard is als, of waarvan redelijkerwijs kan worden aangenomen in concurrentie te staan met enige onderneming van de Vennootschap of enige van de door haar gecontroleerde vennootschappen, met inbegrip van activiteiten met betrekking tot application performance monitoring (i.e. monitoren en beheren van prestatie en beschikbaarheid van software applicaties), IT operations analytics (i.e. het verschaffen van visibiliteit en inzicht in applicatie systemen en hun prestatie door automatische identificatie en isolatie van storingen, inefficiënties en falingen) en enige consultancy of adviserende diensten daarop betrekking hebbende.

De term 'Derde" betekent met betrekking tot een aandeelhouder, enige andere Persoon die geen met hem Verbonden Vennootschap is of enige Persoon die geen partij is aan de Aandeelhoudersovereenkomst.

De term "PMV" betekent ParticipatieMaatschappij Vlaanderen NV

De term "Gimv" betekent GIMV ARKIV Tech Fund Il NV

De terni "QBIC" betekent QBIC Arkiv Fund NV

De term "Oprichters" betekent de oprichters van de vennootschap zoals opgenomen in de oprichtingsakte van de vennootschap

De term investeerders" betekent QBIC, Gimv en het Vlaams Gewest

De term "Dochteronderneming" betekent met betrekking tot een Persoon, elke Persoon die rechtstreeks of onrechtstreeks wordt gecontroleerd door eerstgenoemde.

De term "Exit" betekent (i) de ontbinding en vereffening van de vennootschap, (ii) de verkoop of Overdracht van aile of bijna alle activa van de vennootschap, (iii) de fusie, splitsing, of gelijkaardige herstructurering van de vennootschap tengevolge waarvan de aandeelhouders van de vennootschap (die aandeelhouders zijn van de vennootschap onmiddellijk voorafgaand aan de herstructurering) niet de controle hebben over de overblijven entiteit of entiteiten, of (iv) de verkoop van aile of bijna alle uitstaande aandelen bij wijze van trade sale of anderszins.

De term ''IPO" betekent een initieel publiek aanbod van nieuwe en/of bestaande aandelen van de vennootschap met het oog op het bekomen van de toelating tot publieke handel en het bekomen van een notering op een gereglenrtenteerde markt

De term "Klasse B Preferent Bedrag" betekent per uitstaand aandeel van klasse B, een bedrag gelijk aan het volgestort deel van de inschrijvingsprijs (inclusief uitgiftepremie) van dat aandeel van klasse B.

10.2. Toegelaten Overdrachten en Standstill

10.2.1. Bij wijze van uitzondering zijn de volgende Overdrachten van aandelen uitgegeven door de

vennootschap ("Toegelaten Overdrachten") niet onderworpen aan de overdraagbaarheidsbeperkingen voorzien in artikel 10:

(a) overdrachten door het Vlaams Gewest aan PMV of een met PMV Verbonden vennootschap, (ii) enige

met het Vlaams Gewest Verbonden vennootschap of (iii) enige vennootschap, fonds of investeringsvehikel die beheerd wordt door PMV en/of enige van de met haar Verbonden vennootschappen, op voorwaarde dat die vennootschap, fonds of investeringsvehikel onder het beheer blijft van PMV en/of een van de met haar Verbonden vennootschappen;

(b) overdrachten door Gimv aan (i) Gimv NV of een met Girnv NV Verbonden vennootschap, of (ii) enige vennootschap, fonds of investeringsvehikel die Gimv beheert en/of enige daarmee Verbonden vennootschap, of

" I

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -12/05/2014 - Annexes du Moniteur belge

enige vennootschap, fonds of investeringsvehikel die beheerd wordt door Gimv NV en/of enige met Gimv NV Verbonden vennootschap, op voorwaarde dat die vennootschap, fonds of investeringsvehikel Gimv of Gimv NV (zoals van toepassing) blijft beheren of beheerd blijft door Gimv dan wel Gimv NV (zoals van toepassing) en/of enige van de met hun Verbonden vennootschappen;

(c) overdrachten die plaatsvinden bij of in het kader van de vereffening of ontbinding van Gimv, aan de aandeelhouders van Gimv;

(d) overdrachten door QBIC aan (i) enige met haar Verbonden vennootschap (ii) ) enige vennootschap, fonds of investeringsvehikel die QBIC beheert en/of enige daarmee Verbonden vennootschap, of enige vennootschap, fonds of investeringsvehikel die beheerd wordt door QBIC en/of enige daarmee Verbonden vennootschap, op voorwaarde dat die vennootsohap, fonds of investeringsvehikel QBIC blijft beheren of beheerd blijft door QBIC en/of enige van de met haar Verbonden vennootschappen;

(e) overdrachten die plaatsvinden bij of in het kader van de vereffening of ontbinding van QBIC, aan de aandeelhouders van QBIC;

(f) overdrachten ingevolge artikel 10.4(volgrecht) of artikel 10.5 (volgplicht)van de statuten of artikel 5 van de Aandeelhoudersovereenkomst; en

(g) overdrachten die met unanimiteit door de raad van bestuur van de vennootschap goedgekeurd zijn.

10.2.2 Niettegenstaande enige van de bepalingen in dit artikel 10, zal een Toegelaten Overdracht niet worden uitgevoerd en zal een dergelijk Overdracht niet tegenstelbaar zijn aan de partijen van de Aandeelhoudersovereenkomst tenzij:

(a) de overdragende houder van Effecten de Toegelaten Overdracht schriftelijk meedeelt aan de andere aandeelhouders en de raad van bestuur van de vennootschap tenminste 5 bankwerkdagen voor de effectieve overdracht (Bevestigende Kennisgeving); en

(b) de overnemer toegetreden is tot de Aandeelhoudersovereenkomst.

De Bevestigende Kennisgeving dient volgende gegevens te bevatten: (i) voornaam, familienaam, adres, beroep of ingeval van een rechtspersoon, de naam en maatschappelijke zetel van de overnemer, (ii) het aantal en de klasse van Effecten die wordt overgedragen en (iv) bewijs dat, indien van toepassing, de overnemer toegetreden is tot de Aandeelhoudersovereenkomst.

10.2.3 Stand-still. Teneinde de verdere ontwikkeling van de vennootschap te verzekeren en in het belang van de vennootschap, zijn de Oprichters van de vennootschap gehouden om geen aandelen die ze bezitten of zullen bezitten in de Vennootschap Over te Dragen gedurende een periode die eindigt op 13 maart 2019, tenzij overeenkomstig artikel 10.2.1.

10.3. Voorkooprechten

10.3.1 voorkooprechten

(a) Zonder afbreuk te doen aan artikel 10.2, zal elke Overdracht van aandelen van klasse A onderworpen een voorkooprecht in eerste rang ten gunste van de houders van aandelen van klasse A en een voorkooprecht in tweede rang ten gunste van de houders van aandelen van klasse B overeenkomstig de hierna uiteengezette procedure.

(b) Zonder afbreuk te doen aan artikel 10.2, zal elke Overdracht van aandelen van klasse B onderworpen een voorkooprecht in eerste rang ten gunste van de houders van aandelen van klasse B en een voorkooprecht in tweede rang ten gunste van de houders van aandelen van klasse A overeenkomstig de hierna uiteengezette procedure.

10.3.2 voorkooprechten - procedure

Kennisgeving

(a) Elke aandeelhouder die een deel of al zijn aandelen die hij in de vennootschap bezit wil overdragen (Overdrager) aan een kandidaat-koper (de Kandidaat-Koper), zal de raad van bestuur en de andere aandeelhouders op de hoogte brengen van de voorgenomen Overdracht (een Aandelenoverdracht), waarbij de kennisgeving (de "Kennisgeving van Overdracht") de volgende informatie zal bevatten:

(i) het aantal aandelen en de klasse van aandelen dat de Overdrager wil Overdragen (de "Overgedragen Aandelen");

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -12/05/2014 - Annexes du Moniteur belge

(ii) de identiteit van de Kandidaat-Koper en, ingeval van een rechtspersoon, de aandeelhouder(s) die zulke oveme mer uiteindelijk controle(e)r(t)(en), voor zover die er is/zijn;

(iii) de prijs per eandeel die te goeder trouw wordt gebcden door de Kandidaat-Koper in het kader van de Aandelenoverdracht

(iv) andere belangrijke bepalingen en voorwaarden gesteld door de Kandidaat-Koper(inzonderheid betalingsvoorwaarden, materiële verklaringen en waarborgen en opschortende voorwaarden met betrekking tot de Aandelenoverdracht);

(y) een schriftelijke verklaring ondertekend door de Kandidaat-Koper die expliciet elk van bovenstaande punten bevestigt evenals zijn verbintenis zich te houden aan de bepalingen van de Aandeelhoudersovereenkonnst, inzonderheid de artikelen 4.4 en 12.6 van de Aandeelhoudersovereenkomst; en

(vi) indien van toepassing, een schriftelijke verklaring ondertekend door de Overdrager waarin wordt aangegeven of de volgplicht zoals hierna uiteengezet in artikel 10.5 zal worden uitgeoefend met betrekking tot de voorgenomen Overdracht.

Ingeval er maar één houder is van die bepaalde klasse van aandelen, zal de Kennisgeving van Overdracht bepalen dat de voorkooprechten in eerste rang niet van toepassing zijn.

Overdracht van klasse A Aandelen

(b) Ingeval van een Overdracht van aandelen van klasse A, zal elke houder van aandelen van klasse A (andere dan de Overdrager) die zijn voorkooprechten in eerste rang wenst uit te oefenen, binnen 15 bankwerkdagen vanaf de datum van de Kennisgeving van Overdracht (Eerste Uitoefenperiode), de raad van bestuur en de Overdrager het aantal Overgedragen Aandelen ter kennis brengen waarvoor hij zijn voorkooprechten in eerste rang wenst uit te oefenen (Eerste Uitoefenbericht). Indien een houder van aandelen van klasse A voor het einde van de Eerste Uitoefenperiode geen Eerste Uitoefenbericht heeft verstuurd, zal die aandeelhouder worden geacht onherroepbaar afstand te hebben gedaan van zijn voorkooprechten.

(c) indien, ingevolge de Eerste Uftoefenberichten ontvangen, het aantal aanvaardingen gelijk is aan of hoger is dan het aantal Overgedragen Aandelen, zullen de voorkooprechten in eerste rang als volgt worden uitgeoefend:

(i) De aandeelhouders die hun voorkooprechten hebben uitgeoefend voor een percentage van de Overgedragen Aandelen dat gelijk is aan of lager is dan het percentage aandelen van klasse A in het bezit van die aandeelhouder in het totaal aantal uitstaande aandelen van klasse A ( exclusief de aandelen van klasse A van de Overdrager), krijgen het aantal Overgedragen Aandelen toegewezen waarvoor ze hun voorkooprechten hebben uitgeoefend.

(ii) De aandeelhouders die hun voorkooprechten hebben uitgeoefend voor een percentage van de Overgedragen Aandelen dat hoger is dan het percentage aandelen van klasse A in het bezit van die aandeelhouder in het totaal aantal uitstaande aandelen van klasse A ( exclusief de aandelen van klasse A van de Overdrager) (de Exces Aandeelhouders), krijgen de som van:

(A.) Het aantal Overgedragen Aandelen dat overeenstemt met het percentage aandelen van klasse A in het bezit van die aandeelhouder in het totaal aantal uitstaande aandelen van klasse A ( exclusief de aandelen van klasse A van de Overdrager); en

(B-) Het aantal Overgedragen Aandelen niet toegewezen ingevolge de sub-artikelen (I) en (ii) (A.) hierboven, vermenigvuldigd met de ratio die wordt bekomen door de aandelen van klasse A in het bezit van die Exces Aandeelhouder te delen door het totaal aantal aandelen van klasse A gehouden door elle Exces Aandeelhouders; met dien verstande dat het aantal aandelen dat wordt toegewezen nooit hoger kan zijn het aantal aandelen waarvoor die aandeelhouders hun voorkooprechten hebben uitgeoefend.

Voor de toepassing van dit sub-artikel (c) zullen fracties van getallen worden afgerond naar het dichtste geheel getal ( en 0,5 zal worden afgerond naar het dichtste lager geheel getal).

(d) Indien er na toepassing van de sub-artikelen (c) (i) en (II) hierboven nog een aantal Overgedragen Aandelen zijn die niet toegewezen zijn aan de Exces Aandeelhouders, dan zullen de bepalingen van sub-artikel (c) (ii) nnutadis mutandis opnieuw worden toegepast onder die Exces Aandeelhouders totdat al die aandelen zijn toegewezen.

(e) De raad van bestuur zal de aandeelhouders binnen de vijf bankwerkdagen volgend op het verstrijken van de Eerste Uitoefenperiode, het aantal Overgedragen Aandelen meedelen dat is toegewezen aan elke aandeelhouder die zijn voorkooprecht heeft uitgeoefend overeenkomstig de sub-artikelen (c) en (d) (Eerste Toewijzingsbericht).

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -12/05/2014 - Annexes du Moniteur belge

(f) Indien, het aantal aanvaardingen onder de Eerste Uitoefenberichten ontvangen, lager is dan het aantal Overgedragen Aandelen, zullen de overblijvende Overgedragen Aandelen (Overblijvende Overgedragen Aandelen) het voorwerp uitmaken van voorkooprechten in tweede rang ten gunste van de houders van aandelen van klasse B, Het Eerste Toewijzingsbericht zal het aantal Overblijvende Overgedragen Aandelen bevatten.

(0) Elke houder van aandelen van klasse B (andere dan de Overdrager) die zijn voorkooprechten in tweede rang wenst uit te oefenen, zal binnen 15 bankwerkdagen vanaf de datum van het Eerste Toewijzingsbericht (Tweede Uitoefenperiode), de raad van bestuur en de Overdrager het aantal Overblijvende Overgedragen Aandelen ter kennis brengen waarvoor hij zijn voorkooprechten in tweede rang wenst uit te oefenen (Tweede Uitoefenbericht) Indien een houder van aandelen van klasse B voor het einde van de Tweede Uitoefenperiode geen Tweede Uitoefenbericht heeft verstuurd, zal die aandeelhouder worden geacht onherroepbaar afstand te hebben gedaan van zijn voorkooprechten.

(h) Indien, ingevolge de Tweede Uitoefenberichten ontvangen, het aantal aanvaardingen gelijk is aan of hoger is dan het aantal Overblijvende Overgedragen Aandelen, zullen de voorkooprechten in tweede rang als volgt worden uitgeoefend:

De aandeelhouders die hun voorkooprechten hebben uitgeoefend voor een percentage van de Overblijvende Overgedragen Aandelen dat gelijk is aan of lager is dan het percentage aandelen van klasse B in het bezit van die aandeelhouder in het totaal aantal uitstaande aandelen van klasse B ( exclusief desgevallend de aandelen van klasse B van de Overdrager), krijgen het aantal Overblijvende Overgedragen Aandelen toegewezen waarvoor ze hun voorkooprechten hebben uitgeoefend.

(ii) De aandeelhouders die hun voorkooprechten hebben uitgeoefend voor een percentage van de Overblijvende Overgedragen Aandelen dat hoger is dan het percentage aandelen van klasse B in het bezit van die aandeelhouder in het totaal aantal uitstaande aandelen van klasse B ( exclusief desgevallend de aandelen van klasse B van de Overdrager) (de Exces Aandeelhouders), krijgen de som van:

(A.) Het aantal Overblijvende Overgedragen Aandelen dat overeenstemt met het percentage aandelen van klasse Bin het bezit van die aandeelhouder in het totaal aantal uitstaande aandelen van klasse B ( exclusief de aandelen van klasse B van de Overdrager); en

(B.) Het aantal Overblijvende Overgedragen Aandelen niet toegewezen ingevolge de sub-artikelen (i) en (ii) (A.) hierboven, vermenigvuldigd met de ratio die wordt bekomen door de aandelen van klasse Bin het bezit van die Exces Aandeelhouder te delen door het totaal aantal aandelen van klasse B gehouden door alle Exces Aandeelhouders; met dien verstande dat het aantal aandelen dat wordt toegewezen nooit hoger kan zijn het aantal aandelen waarvoor die aandeelhouders hun voorkooprechten hebben uitgeoefend.

Voor de toepassing van dit sub-artikel (h) zullen fracties van getallen worden afgerond naar het dichtste geheel getal ( en 0,5 zal worden afgerond naar het dichtste lager geheel getal).

(I) Indien er na toepassing van de sub-artikelen (h) (i) en (ii) hierboven nog een aantal Overblijvende Overgedragen Aandelen zijn die niet toegewezen zijn aan de Exces Aandeelhouders, dan zullen de bepalingen

van sub-artikel (h) mutadis mutandis opnieuw worden toegepast onder die Exces Aandeelhouders totdat al die aandelen zijn toegewezen.

(i) De raad van bestuur zal de aandeelhouders binnen vijf bankwerkdagen volgend op het verstrijken van de Tweede Uitoefenperiode, het aantal Overgedragen Aandelen (inclusief de Overblijvende Overgedragen Aandelen) meedelen dat is toegewezen aan elke aandeelhouder die zijn voorkooprecht heeft uitgeoefend overeenkomstig de sub-artikelen (c), (d), (h) en (i) (Tweede Toewijzingsbericht),Indien, volgend op het Tweede Toewijzingsbericht, het aantal aanvaardingen lager is dan het aantal Overgedragen Aandelen zullen de voorkooprechten worden geacht niet te zijn uitgeoefend en zal de Overdrager al de Overgedragen Aandelen overdragen aan de Kandidaat-Koper, in overeenstemming met sub-artikel (v) hieronder. In dat geval, zal de raad van bestuur de aandeelhouders hiervan op de hoogte stellen in het Tweede Toewijzingsbericht.

Overdracht van klasse B Aandelen

(k) Ingeval van een Overdracht van aandelen van klasse B, zal elke houder van aandelen van klasse B (andere dan de Overdrager) die zijn voorkooprechten in eerste rang wenst uit te oefenen, binnen 15 bankwerkdagen vanaf de datum van de Kennisgeving van Overdracht (Eerste Uitoefenperiode), de raad van bestuur en de Overdrager het aantal Overgedragen Aandelen ter kennis brengen waarvoor hij zijn voorkooprechten in eerste rang wenst uit te oefenen (Eerste Uitoefenbericht). Indien een houder van aandelen van klasse B voor het einde van de Eerste Uitoefenperiode geen Eerste Uitoefenbericht heeft verstuurd, zef die aandeelhouder worden geacht onherroepbaar afstand te hebben gedaan van zijn voorkooprechten.

,

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -12/05/2014 - Annexes du Moniteur belge

(I) Indien, ingevolge de Eerste Uitoefenberichten ontvangen, het aantal aanvaardingen gelijk is aan of hoger is dan het aantal Overgedragen Aandelen, zullen de voorkooprechten in eerste rang als volgt worden uitgeoefend:

(i) De aandeelhouders die hun voorkooprechten hebben uitgeoefend voor een percentage van de Overgedragen Aandelen dat gelijk is aan of lager is dan het percentage aandelen van klasse B in het bezit van die aandeelhouder in het totaal aantal uitstaande aandelen van klasse B ( exclusief de aandelen van klasse B van de Overdrager), krijgen het aantal Overgedragen Aandelen toegewezen waarvoor ze hun voorkooprechten hebben uitgeoefend.

(ii) De aandeelhouders die hun voorkooprechten hebben uitgeoefend voor een percentage van de Overgedragen Aandelen dat hoger is dan het percentage aandelen van klasse B in het bezit van die aandeelhouder in het totaal aantal uitstaande aandelen van [classe B ( exclusief de aandelen van klasse B van de Overdrager) (de Exces Aandeelhouders), krijgen de som van:

(A.) Het aantal Overgedragen Aandelen dat overeenstemt met het percentage aandelen van klasse B in het bezit van die aandeelhouder in het totaal aantal uitstaande aandelen van klasse B ( exclusief de aandelen van klasse B van de Overdrager); en

(B.) Het aantal Overgedragen Aandelen niet toegewezen ingevolge de sub-artikelen (I) en (ii) (A.) hierboven, vermenigvuldigd met de ratio die wordt bekomen door de aandelen van klasse Bin het bezit van die Exces Aandeelhouder te delen door het totaal aantal aandelen van klasse B gehouden door alle Exces Aandeelhouders; met dien verstande dat het aantal aandelen dat wordt toegewezen ncoit hoger kan zijn het aantal aandelen waarvoor die aandeelhouders hun voorkooprechten hebben uitgeoefend.

Voor de toepassing van dit sub-artikel (I) zullen fracties van getallen worden afgerond naar het dichtste geheel getal ( en 0,5 zal worden afgerond naar het dichtste lager geheel getal).

(m) Indien er na toepassing van de sub-artikelen (I) (i) en (ii) hierboven nog een aantal Overgedragen Aandelen zijn die niet toegewezen zijn aan de Exces Aandeelhouders, dan zullen de bepalingen van sub-artikel (1) (ii) mutadis mutandis opnieuw worden toegepast onder die Exces Aandeelhouders totdat al die aandelen zijn toegewezen.

(n) De raad van bestuur zal de aandeelhouders binnen de vijf bankwerkdagen volgend op het verstrijken van de Eerste Uitoefenperiode, het aantal Overgedragen Aandelen meedelen dat is toegewezen aan elke aandeelhouder die zijn voorkooprecht heeft uitgeoefend overeenkomstig de sub-artikelen (c) en (d) (Eerste Toewijzingsbericht).

(o) Indien, het aantal aanvaardingen onder de Eerste Uitoefenberichten ontvangen, lager is dan het aantal Overgedragen Aandelen, zullen de overblijvende Overgedragen Aandelen (Overblijvende Overgedragen Aandelen) het voorwerp uitmaken van voorkooprechten in tweede rang ten gunste van de houders van aandelen van klasse A. Het Eerste Toewijzingsbericht zal het aantal Overblijvende Overgedragen Aandelen bevatten.

(p) Elke houder van aandelen van klasse A (andere dan de Overdrager) die zijn voorkooprechten in tweede rang wenst uit te oefenen, zal binnen 15 bankwerkdagen vanaf de datum van het Eerste Toewijzingsbericht (Tweede Uitoefenperiode), de raad van bestuur en de Overdrager het aantal Overblijvende Overgedragen Aandelen ter kennis brengen waarvoor hij zijn voorkooprechten in tweede rang wenst uit te oefenen (Tweede Uitoefen bericht). Indien een houder van aandelen van klasse A voor het einde van de Tweede Uitoefenperiode geen Tweede Uitoefenbericht heeft verstuurd, zal die aandeelhouder worden geacht onherroepelijk afstand te hebben gedaan van zijn voorkooprechten.

(a) Indien, ingevolge de Tweede Uitoefenberichten ontvangen, het aantal aanvaardingen gelijk is aan of hoger is dan het aantal Overblijvende Overgedragen Aandelen, zullen de voorkooprechten ln tweede rang als volgt worden uitgeoefend:

(I) De aandeelhouders die hun voorkooprechten hebben uitgeoefend voor een percentage van de Overblijvende Overgedragen Aandelen dat gelijk is aan of lager is dan het percentage aandelen van klasse A in het bezit van die aandeelhouder in het totaal aantal uitstaande aandelen van klasse A (exclusief desgevallend de aandelen van klasse A van de Overdrager), krijgen het aantal Overblijvende Overgedragen Aandelen toegewezen waarvoor ze hun voorkooprechten hebben uitgeoefend.

(ii) De aandeelhouders die hun voorkooprechten hebben uitgeoefend voor een percentage van de Overblijvende Overgedragen Aandelen dat hoger is dan het percentage aandelen van klasse A in het bezit van die aandeelhouder in het totaal aantal uitstaande aandelen van klasse A ( exclusief desgevallend de aandelen van klasse A van de Overdrager) (de Exces Aandeelhouders), krijgen de som van:



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -12/05/2014 - Annexes du Moniteur belge

(A.) Het aantal Overblijvende Overgedragen Aandelen dat overeenstemt met het percentage aandelen van klasse Ain het bezit van die aandeelhouder in het totaal aantal uitstaande aandelen van klasse A ( exclusief de aandelen van klasse A van de Overdrager); en

(3.) Het aantal Overblijvende Overgedragen Aandelen niet toegewezen ingevolge de sub-artikelen (i) en (ii) (A.) hierboven, vermenigvuldigd met de ratio die wordt bekomen door de aandelen van klasse Ain het bezit van die Exces Aandeelhouder te delen door het totaal aantal aandelen van klasse A gehouden door alle Exces Aandeelhouders; met dien verstande dat het aantal aandelen dat wordt toegewezen nooit hoger kan zijn het aantal aandelen waarvoor die aandeelhouders hun voorkooprechten hebben uitgeoefend.

Voor de toepassing van dit sub-artikel (q) zullen fracties van getallen worden afgerond naar het dichtste geheel getal ( en 0,5 zal worden afgerond naar het dichtste lager geheel getal).

(r) Indien er na toepassing van de sub-artikelen (q) (i) en (ii) hierboven nog een aantal Overblijvende Overgedragen Aandelen zijn die niet toegewezen zijn aan de Exces Aandeelhouders, dan zullen de bepalingen van sub-artikel (q) (ii) mutadis mutandis opnieuw worden toegepast onder die Exces Aandeelhouders totdat al die aandelen zijn toegewezen.

(s) De raad van bestuur zal de aandeelhouders binnen vijf bankwerkdagen volgend op het verstrijken van de Tweede Uitoefenperiode, het aantal Overgedragen Aandelen (inclusief de Overblijvende Overgedragen Aandelen) meedelen dat is toegewezen aan elke aandeelhouder die zijn voorkooprecht heeft uitgeoefend overeenkomstig de sub-artikelen (I), (m), (q) en (r) (Tweede Toewijzingsbericht).

(t) Indien, volgend op het Tweede Toewijzingsbericht, het aantal aanvaardingen lager is dan het aantal Overgedragen Aandelen zullen de voorkooprechten worden geacht niet te zijn uitgeoefend en zal de Overdrager al de Overgedragen Aandelen overdragen aan de Kandidaat-Koper, in overeenstemming met subartikel (v) hieronder. In dat geval, zal de raad van bestuur de aandeelhouders hiervan op de hoogte stellen in het Tweede Toewijzing sbericht.

Overdracht aan andere aandeelhouders

(u) Ingeval de Overgedragen Aandelen worden overgedragen aan één of meerdere aandeelhouders ingevolge de voorkooprechten in dit artikel uiteengezet, zal de overdracht plaatsvinden bij betaling van de aankoopprijs binnen dertig bankwerkdagen na de datum van het Eerste of Tweede Toewijzingsbericht (naargelang van toepassing). De aandeelhouders die hun voorkooprechten hebben uitgeoefend zullen de Overgedragen Aandelen aankopen tegen de prijs en de andere voorwaarden zoals uiteengezet in de Kennisgeving van Overdracht.

Overdracht aan de Kandidaat-Koper

(y) Indien het voorkooprecht niet is uitgeoefend met betrekking tot alle Overgedragen Aandelen, zal de Overdrager de Overgedragen Aandelen overdragen aan de Kandidaat-Koper onder de voorwaarden uiteengezet in de Kennisgeving van Overdracht en dit niet later dan twintig bankwerkdagen na de datum van het Tweede Toewijzingsbericht.

(w) Indien de Overdracht niet plaatsvindt binnen deze termijn of tegen voorwaarden andere dan uiteengezet in de Kennisgeving van Overdracht, kunnen de Overgedragen Aandelen niet langer worden Overgedragen aan de Kandidaat-Koper, tenzij bovenstaande procedure helemaal opnieuw wordt toegepast.

Kennisgeving van de Overdracht

(x) Ingeval de Overdrager doorgaat met de Overdracht overeenkomstig dit artikel, zal hij de vennootschap en aile aandeelhouders hiervan op de hoogte brengen ten laatste tien bankwerkdagen na dergelijke overdracht.

10.4. Volgrechten.

10,4.1. Proportioneel volgrecht

(a) Zonder afbreuk te doen aan de voorkooprechten vermeld in artikel 10.3, zef een Overdracht van aandelen door een Investeerder, in één enkele transactie of in een reeks van gerelateerde transacties, een proportioneel volgrecht doen ontstaan ten gunste van de Investeerders op een pro rata basis overeenkomstig de bepalingen van dit artikel 10.4.1.

(b) Indien het proportioneel volgrecht zoals uiteengezet in artikel 10.4.1 van toepassing is, zullen de Investeerders die zijn proportioneel volgrecht wenst uit te oefenen, de Overdrager binnen tien (10) bankwerkdagen na ontvangst van het Tweede Toewijzingsbericht in kennis stellen van hun intentie om deel te nemen aan de Overdracht tegen de prijs en andere voorwaarden zoals uiteengezet in de Kennisgeving van Overdracht.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -12/05/2014 - Annexes du Moniteur belge

(c) Indien een Investeerder opteert om zijn proportioneel volgrecht uit te oefenen, is het aantal aandelen dat de Investeerder die zijn proportioneel volgrecht uitoefent, mag verkopen gelijk aan het aantal aandelen gehouden door de desbetreffende Investeerder vermenigvuldigd met de breuk waarvan de teller het aantal Overgedragen Aandelen bevat en de noemer het totaal aantal aandelen die in het bezit zijn van de Overdrager.

(d) De Overdracht door de Overdrager van de Overgedragen Aandelen aan de Kandidaat-Koper mag enkel geschieden op voorwaarde dat de aandelen, gehouden door de Investeerders die hun proportioneel volgrecht hebben uitgeoefend overeenkomstig dit artikel 10.4.1, aangekocht wordt door de Kandidaat-Koper op hetzelfde ogenblik en onder dezelfde voorwaarden (zoals uiteengezet in de Kennisgeving van Overdracht) als deze gehouden door de Overdrager; waarbij de Overdrager zich sterk maakt dat de aankoop van het aantal aandelen waarnaar verwezen wordt in dit artikel 10.4.1 door de Kandidaat-Koper dienovereenkomstig wordt voltrokken.

(e) Indien, om welke reden dan ook, de Overdrager, die de Overgedragen Aandelen heeft verkocht aan de Kandidaat-Koper, er niet voor gezorgd heeft dat het aantal aandelen dat gehouden wordt door de Investeerders die hun proportioneel volgrecht hebben uitgeoefend overeenkomstig dit artikel 10.4.1, aangekocht wordt door de Overnemer onder dezelfde voorwaarden, is de Overdrager onherroepelijk gehouden om, op het eerste verzoek van de betrokken Investeerder, die aandelen zelf aan te kopen tegen dezelfde prijs en onder dezelfde voorwaarden. Dergelijke Overdracht van aandelen moet geschieden binnen vijftien (15) bankwerkdagen vanaf het verzoek gedaan door de betrokken Investeerder wiens aandelen niet zijn overgenomen door de Kandidaat-Koper, tegen de prijs en voorwaarden zoals uiteengezet in de Kennisgeving van Overdracht.

(f) De volgrechten vermeld in dit artikel zullen niet van toepassing zijn indien de voorkooprechten vermeld in artikel 10.3. uitgeoefend werden voor alle Overgedragen Aandelen.

10.4.2, Volledig volgrecht

(a) Zonder afbreuk te doen aan de voorkooprechten vermeld in artikel 10.3 en de proportionele volgrechten vermeld in artikel 10.4.1, zal een Overdracht van aandelen door een aandeelhouder 0) aan een Concurrent of (ii) die leidt tot een wijziging van de controle over de vennootschap (zoals gedefinieerd in artikel 5 W. Ven n.) (en waarbij voor de toepassing van dit artikel een Overdracht van 50% of meer van de aandelen van klasse B aan een derde (dit is enige Persoon die geen partij is bij de Aandeelhoudersovereenkomst en die geen met dergelijke partij Verbonden Vennootschap is) als een wijziging van de controle zal worden beschouwd), een volledig volgrecht doen ontstaan ten gunste van de overige aandeelhouders overeenkomstig de bepalingen van dit artikel 10.4.2.

(b) Een aandeelhouder die zijn volledig volgrecht wenst uit te oefenen, zal de Overdrager binnen tien (10) bankwerkdagen na ontvangst van het Tweede Toewijzingsbericht op de hoogte brengen van zijn intentie om deel te nemen aan de Overdracht door al zijn aandelen te verkopen (en niet minder dan al zijn aandelen, met dien verstande dat de burgerlijke maatschap Flippos gerechtigd is zijn volgrecht overeenkomstig de bepalingen van dit artikel 10.4.2 slechts uit te oefenen voor een deel en niet noodzakelijkerwijs al haar aandelen overeenkomstig de maatschapsovereenkomst) tegen de prijs en onder de voorwaarden zoals uiteengezet in de Kennisgeving van Overdracht.

(e) De overdracht door de Overdrager van de Overgedragen Aandelen kan enkel geschieden op voorwaarde dat de aandelen, gehouden door de aandeelhouders die hun volledig volgrecht hebben uitgeoefend overeenkomstig dit artikel 10.4.2., aangekocht worden op hetzelfde ogenblik en onder dezelfde voorwaarden (zoals uiteengezet in de Kennisgeving van Overdracht) ais de aandelen gehouden door de Overdragen De Overdrager maakt zich sterk dat de Kandidaat-Koper alle aandelen van de desbetreffende aandeelhouder aldus overneemt.

(d) Echter, de aandeelhouders die hun volledig volgrecht hebben uitgeoefend Ingevolge dit artikel 10.4.2. zullen tenminste een prijs per aandeel ontvangen gelijk aan het hoogste van:

(i) De (huidige) prijs aangeboden door de desbetreffende Kandidaat-Koper zoals uiteengezet in de Kennisgeving van Overdracht; en

(il) Het gewogen gemiddelde van de prijs per aandeel betaald door de desbetreffende Kandidaat-Koper (of enige van de met hem Verbonden Vennootschappen) over de laatste twaalf maanden voorafgaand aan de datum van de Kennisgeving van Overdracht.

(e) Indien, om welke reden dan ook, de Overdrager, die de Overgedragen aandelen heeft verkocht aan de Kandidaat-Koper, er niet voor gezorgd heeft dat het aantal aandelen dat gehouden wordt door de aandeelhouders die hun volledig volgrecht hebben uitgeoefend overeenkomstig dit artikel 10.4.2., aangekocht worden door de Kandidaat-Koper conform de bepalingen van dit artikel, is de Overdrager onherroepelijk gehouden om, op het eerste verzoek van de betrokken aandeelhouders, die aandelen zelf aan te kopen tegen dezelfde prijs en dezelfde voorwaarden. Dergelijke Overdracht van aandelen moet geschieden binnen vijftien (15) bankwerkdagen vanaf het verzoek gedaan door de betreffende aandeelhouder wiens aandelen niet

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -12/05/2014 - Annexes du Moniteur belge

gekocht zijn door de Kandidaat-Koper, tegen de prijs en voorwaarden zoals uiteengezet in de Kennisgeving van Overdracht.

(f) De volgrechten vermeld in dit artikel zullen niet van toepassing zijn indien de voorkooprechten vermeld in artikel 10.3. uitgeoefend werden voor alle Overgedragen aandelen.

(g) Artikel 38 is van toepassing ingeval het volledig volgrecht is toegepast en resulteert in een Exit (zoals hierna gedefinieerd in artikel 38.2.)

10.5. Volgplicht

(a) Indien een Derde een bonafide aanbod doet tot overname van aile op dat ogenblik uitstaande aandelen van de vennootschap en (i) de aandeelhouders die ten minste de meerderheid van de aandelen vertegenwoordigen en (cumulatief) (ii) de aandeelhouders die ten minste de meerderheid van de aandelen van klasse B vertegenwoordigen (de Volgplicht Meerderheid), het aanbod aanvaardbaar vinden, dan zullen alle aandeelhouders van de vennootschap verplicht zijn (voor zover vereist door de Kandidaat-Koper) om al hun Effecten over te dragen aan de Kandidaat-Koper, vrij en onbelast, tegen dezelfde voorwaarden als vermeld in de Kennisgeving van Overdracht.

(b) Indien een Overdrager de volgplicht uiteengezet in dit artikel 10.5. wenst uit te oefenen, dient hij de vennootschap en de andere aandeelhouders daarvan op de hoogte te stellen in de Kennisgeving van Overdracht. De voorkooprechten van de andere aandeelhouders zoals uiteengezet in artikel 10.3 zullen niet van toepassing zijn indien een Overdrager zijn volgplicht rechten van dit artikel 10.5 uitoefent.

(c) De andere aandeelhouders zullen meewerken en zo snel als mogelijk overgaan tot de Overdracht van hun Effecten aan de Kandidaat-Koper.

(d) De stemrechten verbonden aan al de aandelen (en andere stemgerechtigde Effecten) van elke aandeelhouder die weigert zijn Effecten over te dragen aan de Kandidaat-Koper In overeenstemming met de bepalingen van dit artikel, zullen onmiddellijk worden opgeschort zonder dat daartoe enige voorafgaande kennisgeving vereist is.

(e) De allocatie van de opbrengsten van de verkoop van de aandelen zal gebeuren in overeenstemming met artikel 38.

10.6. Niet-toegelaten Overdrachten

Een Overdracht in strijd met de bepalingen van de statuten is niet geldig en is niet tegenstelbaar aan de vennootschap of de aandeelhouders. De Overdracht van aandelen zal enkel in het aandeelhoudersregister van de vennootschap opgenomen worden indien de bepalingen van deze statuten gerespecteerd werden.

Artikel 14. - SAMENSTELLING VAN DE RAAD VAN BESTUUR.

14.1 De raad van bestuur bestaat uit minimum drie (3) en maximum vijf (5) bestuurders, die elk als volgt zullen worden benoemd door de algemene vergadering voor hernieuwbare periodes van maximum zes (6) jaren (zoals de algemene vergadering zal bepalen van tijd tot tijd):

(i) Twee (2) bestuurders zullen worden benoemd uit de kandidaten voorgesteld door de Oprichters (de Oprichters Bestuurders), zij het dat een Manager die een Leaver is geworden niet langer in aanmerking komt als Oprichter Bestuurder (en dat zulke Manager die al is benoemd tot Oprichter Bestuurder zal worden geacht ontslag te hebben genomen op het moment dat hij een Leaver wordt). De termen Manager en Leaver hebben de betekenis zoals uiteengezet in de Aandeelhoudersovereenkomst.

(ii) Eén (1) bestuurder zal worden benoemd uit de kandidaten voorgesteld door QBIC (de QBIC Bestuurder).

(iii) Eén (1) bestuurder zal worden benoemd uit de kanditaten voorgesteld door Gimv (de Gimv Bestuurder).

(iv) Eén (1) onafhankelijk bestuurder zal worden benoemd uit de kandidaten voorgesteld door het Vlaams Gewest, na overleg met de Oprichters en de andere Investeerders (de Onafhankelijke Bestuurder). De Onafhankelijke Bestuurder (i) zal onafhankelijk zijn zoals bedoeld in artikel 526ter van het Wetboek van Vennootschappen (zelfs in het geval dit artikel niet van toepassing is op de vennootschap) en (ii) zal geen bestuurder, manager of werknemer zijn van PMV en zal geen consultancy overeenkomst, dienstenovereenkomst, managementovereenkomst of een gelijkaardige overeenkomst gesloten hebben met PMV.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -12/05/2014 - Annexes du Moniteur belge

De QBIC Bestuurder en de Gimv Bestuurder zullen hierna gezamenlijk worden aangeduid als de Investeerder Bestuurders.

14.2 In het geval van een voortijdige vacature in de raad van bestuur, zullen de overblijvende bestuurders onmiddellijk een bestuurder benoemen (coöptatie) op voorstel van die aandeelhouders die destijds de bestuurder hebben voorgesteld die moet worden vervangen. De benoeming zal op de agenda van de eerstvolgende algemene vergadering worden geplaatst voor ractificatie. Elke bestuurder die op deze wijze door de aandeelhoudersvergadering van de vennootschap wordt benoemd, oefent het bestuurdersmandaat uit voor de resterende termijn van het oorspronkelijke mandaat van de bestuurder die hij vervangt.

14.3 In principe zal de Onafhankelijke Bestuurder worden benoemd tot voorzitter van de raad van bestuur. In het geval van staking van stemmen, is de stem van de voorzitter niet doorslaggevend.

14.4 het Vlaams Gewest is gerechtigd om één waarnemer aan te stellen die aanwezig mag zijn op de vergaderingen van de raad van bestuur. Zulke waarnemer kan niet stemmen en zal niet als een lid van de raad van bestuur worden beschouwd. De waarnemer zal dezelfde informatie ontvangen als de informatie welke wordt meegedeeld aan de leden van de raad van bestuur op voorwaarde dat zulke informatie als vertrouwelijk zal worden behandeld (daarbij rekening houdende met redelijke rapporteringsverplichtingen ten aanzien van PMV en ten aanzien van het Vlaamse Gewest).

ARTIKEL 16. - BIJEENKOMSTEN BERAADSLAGING EN BESLUIT-VORMING.

15.1 De raad van bestuur zal minimum om de twee maanden worden bijeengeroepen en in elk geval zo dikwijls als het belang van de vennootschap het vereist.

15.2 Twee bestuurders, gezamenlijk handelend, of de voorzitter van de raad van bestuur, alleen

handelend, hebben (heeft) het recht om een vergadering van de raad van bestuur bijeen te roepen en om welk punt dan ook op de agenda van de vergadering te plaatsen.

15.3 De oproeping geschiedt geldig per brief, telefax of e-mail. Elke bestuurder die een vergadering van de raad bijwoont of zich erop laat vertegenwoordigen wordt als regelmatig opgeroepen be-schouwd. Een bestuurder kan er eveneens aan verzaken zich te beroe-ipen op het ontbreken of de onregelmatigheid van de oproeping en dit voor of na de vergadering waarop hij niet aanwezig is.

16.4 De vergaderingen van de raad van bestuur worden gehouden in België of in het buitenland, op de plaats aangeduid in de oproeping. Een vergadering van de raad van bestuur moet worden bijeengeroepen minstens vijf (5) bankwerkdagen viiôr de vergadering plaatsvindt,

15.5 In uitzonderlijke gevallen, wanneer de dringende noodzakelijkheid en het belang van de vennootschap zulks vereisen (zoals geldig aangetoond), kan een vergadering van de raad van bestuur worden bijeengeroepen binnen een kortere tijdspanne, of zelfs zonder voorafgaandelijke kennisgeving, zij het dit laatste geval

uitsluitend op voorwaarde dat aile bestuurders hiermee schriftelijk instemmen of indien alle bestuurders aanwezig of vertegenwoordigd zijn op deze vergadering.

16.6 Elke bestuurder kan door middel van een stuk dat zijn handtekening draagt (met inbegrip van de digitale handtekening zoals bedoeld in artikel 1322, alinea 2 van het burgerlijk wetboek), waarvan kennis is gegeven per brief, telefax, e-mail of enig ander middel vermeld in artikel 2281 van het burgerlijk wetboek, volmacht geven aan een ander lid van de raad van bestuur om hem op een welbepaalde vergadering te vertegenwoordigen. Een bestuurder mag meerdere van zijn collega's vertegenwoordigen.

16.7 In uitzonderlijke gevallen, wanneer de dringende noodzakelijkheid en het belang van de vennootschap zulks vereisen, kunnen de beslissingen van de raad van bestuur worden genomen met een eenparig schriftelijk akkoord. Deze procedure kan echter niet gevolgd worden voor de vaststelling van de jaarrekening. Vergaderingen van de raad van bestuur kunnen worden gehouden via telefoon, video conferentie of enige andere vorm van communicatie die een gezamenlijke beraadslaging mogelijk maakt.

15.8 De raad van bestuur kan slechts geldig beraadslagen en besluiten indien minstens de meerderheid van haar leden aanwezig of geldig vertegenwoordigd zijn. Indien dit quorum niet bereikt is, zal een tweede vergadering worden bijeengeroepen met dezelfde agenda en deze tweede vergadering kan geldig besluiten met betrekking tot de punten op de agenda ongeacht of aan voormelde quorumvereiste voldaan is of niet (op voorwaarde dat in elk geval tenminste twee bestuurders aanwezig of geldig vertegenwoordigd zijn).

16.9 Elke bestuurder heeft één stem en mag, naast zijn eigen stem, zoveel maal stemmen als hij over geldige volmachten van andere bestuurders beschikt, zonder evenwel afbreuk te doen aan het collegiaal karakter van de raad van bestuur. Behoudens de beslissingen vermeld in sub-artikel 15.10, worden alle beslissingen van de raad van bestuur genomen met eenvoudige meerderheid.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -12/05/2014 - Annexes du Moniteur belge

15.10 Beslissingen met betrekking tot één van de volgende aangelegenheden zal de goedkeuring van minstens één (1) Investeerder Bestuurder vereisen;

(i) Elke beslissing met betrekking tot de wijziging van de maatschappelijke zetel of het hoofdkwartier van de vennootschap;

(11) Het bepalen of definiëren van de algemene strategie van de vennootschap en de wijziging van de aard van de activiteiten van de vennootschap of één van haar Dochtervennootschappen;

(iii) De goedkeuring van business plannen en elke materiële wijziging met betrekking tot een business plan;

(iv) De goedkeuring van een gedetailleerd jaarlijks operationeel en investeringsbudget en elke materiële wijziging of afwijking daaraan;

(v) Elke materiële verwerving van activa (onder welke vorm ook) die niet is voorzien in het jaarbudget en waarvan de waarde, zij het individueel zij het op jaarlijkse basis, een bedrag van 50.000 EUR overschrijdt;

(vi) de oprichting, het verwerven of het vervreemden van een Dochtervennootschap of bijkantoor, het inschrijven, verwerven of vervreemden van effecten en het aankopen of vervreemden van enige participatie of belang in om het even welke entiteit;

(vii) elke beslissing om alle of een substantieel deel van de activa of de activiteiten van de vennootschap of één van haar Dochtervennootschappen over te dragen;

(viii) elk voorstel tot fusie, ontbinding en vereffening of een andere vorm van herstructurering van de vennootschap of één van haar Dochtervennootschappen (met inbegrip van elke inbreng in of dcor zulke relevante vennootschap van zijn algemeenheid of van een bedrijfstak van die relevante vennootschap);

(ix) elke beslissing om één of meerdere bedrijfstakken over te dragen, in te brengen of te verwerven;

(x) (i) elke beslissing of overeenkomst aangaande de verwerving, overdracht of aankoop van intellectuele eigendomsrechten door de vennootschap, (ii) elke beslissing of overeenkomst aangaande het verwerven van een licentie op een intellectueel eigendomsrecht voor een bedrag van meer dan 50.000 EUR (voorzover niet specifiek voorzien in het jaarbudget), (iii) elke beslissing of overeenkomst aangaande de overdracht, verkoop of het verlenen van exclusieve of quasi-exclusieve licenties op intellectuele eigendomsrechten door de vennootschap of (iv) elke beslissing of overeenkomst aangaande het verpanden, het beschermen of het afdwingen van intellectuele eigendomsrechten van de vennootschap;

(xi) Het uitgeven van obligaties, het aangaan van krediet- of financieringsovereenkomsten of het op een andere wijze onderschrijven of aangaan van een schuld voor een bedrag van meer dan 100.000 EUR (voorzover niet specifiek voorzien in het jaarbudget);

(xii) Het toekennen van voorschotten of leningen aan een derde, met inbegrip van bestuurders of werknemers van de vennootschap of aan één van haar Dochtervennootschappen waarvan niet aile aandelen voile eigendom zijn van de vennootschap;

(xiii) De benoeming, het schorsen, het ontslaan of het vaststellen van het remuneratie pakket van de Managers zoals gedefinieerd in de Aandeelhoudersovereenkomst (of elke wijziging daaraan);

(xiv) het aannemen van een optie plan en de uitgifte en toekenning van Effecten binnen de grenzen van het toegestaan kapitaal, voorzover van toepassing, in uitvoering van zulk optieplan en het aannemen van enig voordeel- of bonussysteem voor de werknemers (in het laatste geval voorzover niet specifiek voorzien in het jaarbudget);

(xv) elke beslissing tot het verhogen van het kapitaal of het uitgeven van Effecten binnen het kader van het toegestaan kapitaal;

(xvi) elke beslissing tot de inkoop of overdracht van eigen Effecten door de vennootschap;

(xvii) elke beslissing tot het toekennen van interim dividenden;

(xviii) oprichting van een directiecomité en het bepalen van haar bevoegdheden;

(xix) elke beslissing tot het aangaan, wijzigen of beëindigen van overeenkomsten (i) die vallen buiten de normale uitoefening van de activiteiten en welke niet voorzien zijn in het jaarbudget en (ii) welke een impact

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -12/05/2014 - Annexes du Moniteur belge

hebben van meer dan 100.000 EUR in totaliteit (per jaar) of welke niet kunnen worden beëindigd met een opzegtermijn van minder dan zes (6) maanden;

(xx) beslissingen met betrekking tot een Exit of een IPO die tot de bevoegdheid van de raad van bestuur behoren (met inbegrip van beslissingen niet betrekking tot voorbereidende maatregelen hieromtrent en de aanstelling van een investeringsbank of het goedkeuren van de markt, de bepalingen en voorwaarden van een IP0);

(xxi) elke transactie (met inbegrip van management-en dienstenovereenkomsten) met bestuurders, met houders van Effecten, of met Verbonden vennootschappen van deze bestuurders of houders van Effecten, of met enige andere persoon verwant aan (zij het via een familiale band of door een huwelijk) zulke bestuurder, houders van Effecten of zulke Verbonden vennootschappen;

(xxii) de beslissing tot aanduiding van een investeringsbank met als opdracht het initiëren van een georganiseerd verkoopsproces van de Effecten of de activa van de vennootschap;

beslissingen van de vennootschap in haar hoedanigheid van aandeelhouder van een Dochtervennootschap met betrekking tot (a) aangelegenheden vernoemd in sub-artikel 29.3 of (b) aangelegenheden waarover beslist dient te worden overeenkomstig de quorum en meerderheidsvereisten bepaald ln de artikelen 558 of 559 van het Wetboek van Vennootschappen;

(xxiv) elke beslissing met betrekking tot standpunten die worden genomen met betrekking tot aangelegenheden zoals vernoemd in voormelde sub-paragrafen voorzover zij betrekking hebben op een Dochtervennootschap.

15.11 De raad van bestuur kan, op voorwaarde dat alle bestuurders unaniem instemmen, de bedragen vermeld in sub-artikel 15.10 (y), (xi) en (xix) wijzigen.

15.12 De vennootschap maakt zich sterk dat de raden van bestuur van de Dochtervennootschappen geen beslissingen zullen nemen m.b.t. één van in (i) tot en met (mdi) voormelde aangelegenheden zonder de voorafgaandelijke goedkeuring van de raad van bestuur welke beslist met de meerderheid zoals voorzien in sub-artikel 15.10.

ARTIKEL 16. - BESTUURSBEVOEGDHEID VAN DE RAAD VAN BESTUUR,

16.1 De raad van bestuur is bekleed met de meest uitgebreide macht om alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn voor het bereiken van het maatschappelijke doel met uitzondering van die handelingen aan de algemene vergadering voorbehouden door de wet.

16,2 De raad mag een directiecomité samenstellen waarvan de leden gekozen worden binnen of buiten de raad. De raad bepaalt de bevoegdheden van dit comité en regelt de werking ervan.

16.3 De raad mag het dagelijks bestuur van de vennootschap, het bestuur van een of meer sectoren van haar activiteiten of de uitvoering van de beslissingen van de raad delegeren aan hetzij één of meer bestuurders, directeurs of volmachtdragers, al dan niet aandeelhouders, delegeren. De raad, evenals de gevolmachtigden voor het dagelijks bestuur binnen het kader van dit bestuur, mogen eveneens specifieke bevoegdheden aan één of meer personen van hun keus toekennen.

16.4 Geen van volgende beslissingen van de vennootschap of van één van haar Dochtervennootschappen kan worden beschouwd als vallend onder dagelijks bestuur, en zulke beslissingen vereisen aldus de voorafgaandelijke goedkeuring van de raad van bestuur (zonder afbreuk te doen aan en bovenop die beslissingen welke overeenkomstig het toepasselijke recht niet als dagelijks bestuur kunnen worden beschouwd):

Elke beslissing begrepen onder sub-artikel 15.10;

(ii) Investering(en) ret voorzien in het jaarbudget met een waarde, zij het individueei zij het op jaarbasis, van meer dan 50.000 EUR;

(iii) Het verwerven, de verkoop of het (ver)huren van onroerend goed, uitgezonderd zoals voorzien in het jaarbudget zoals goedgekeurd door de raad van bestuur;

(iv) Elke joint venture overeenkomst;

(10 De aanvraag tot of het indienen van een verzoek tot gerechtelijke reorganisatie;

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -12/05/2014 - Annexes du Moniteur belge

(vi) Elke overeenkomst met een extern adviseur voor een bedrag van meer dan 60.000 EUR (voorzover niet specifiek voorzien in het jaarbudget);

(vii) Elke beslissing niet betrekking tot het opstarten van een gerechtelijke procedure, het aantekenen van een beroep, het opstarten van een arbitrage procedure of het aangaan van dadingsovereenkomsten andere dan met betrekking tot geschillen in het kader van de normale bedrijfsvoering (bijvoorbeeld reguliere inning van schuldvorderingen);

(viii) Het organigram en het strategisch personeelsbeleid, met inbegrip van (A) elke beslissing met betrekking tot het aanwerven of ontslaan van (i) werknemers/consultants met een senior management functie en (ii) werknemers/consultants welke niet voorzien zijn In het jaarbudget en met een kost voor de vennootschap van meer dan 100.000 EUR per jaar en (B) alle beslissingen met betrekking tot hun respectievelijk remuneratiepakket met een financiële impact op de vennootschap of één van haar Dochtervennootschappen van meer dan 100.000 EUR in totaliteit op jaarbasis, of 20.000 EUR per respectievelijke werknemer/consultant op jaarbasis;

(ix) De goedkeuring of de wijziging van de boekhoudkundige principes;

(X) Het verlenen van een hypotheek, een hypotheekmandaat of een pand op de activa of onderneming van een betrokken vennootschap of het verlenen van een waarborg of andere zekerheidsstelling (met inbegrip van kruisgaranties tussen de vennootschap en haar Dochtervennootschappen);

(xi) (i) een commercieel klantencontract dat afwijkt van de commerciële strategie (met inbegrip van prijszetting en kortingen) zoals uiteengezet in het van toepassing zijnde business plan, (ii) elke overeenkomst uitgezonderd commerciële klantencontracten met een impact van meer dan 60.000 EUR in totaliteit (op jaarbasis) en dat niet voorzien is in het jaarbudget en (iii) elke overeenkomst niet voorzien in het jaarbudget en dat niet kan worden beëindigd met een opzegtermijn van minder dan zes maanden (tenzij de overeenkomst een impact heeft van minder dan 25.000 EUR per jaar)

(xii) Elke materiële wijziging aan de verzekeringspolissen die de dekking beperken;

(xiii) Het aangaan van overeenkomsten met betrekking tot financiële instrumenten (bij wijze van voorbeeld futures, forward rate overeenkomsten, etc.);

(xiv) Het verlenen van een licentie met betrekking tot de intellectuele eigendomsrechten van de

vennootschap anders dan in het kader van haar normale bedrijfsvoering en anders dan specifiek voorzien in het jaarbudget

16.5 De raad van bestuur kan mits unanieme goedkeuring door alle Bestuurders, de bedragen vernoemd in sub-artikel 16.4 (ii), (vi), (viii) en (xi) wijzigen.

ARTIKEL 17. - VERTEGENWOORDIGINGSBEVOEGDHEID VAN DE RAAD VAN BESTUUR.

Zonder afbreuk te doen aan de algemene vertegenwoordigingsbevoegdheid van de raad van bestuur en het beslissingsproces zoals voorzien in sub-artikel 16.4, zal de vennootschap geldig worden vertegenwoordigd ten aanzien van derde partijen:

Met betrekking tot aangelegenheden die binnen de bevoegdheid van de raad van bestuur vallen: door twee bestuurders, gezamenlijk handelend waaronder minstens één Investeerder Bestuurder;

(ii) Met betrekking tot het dagelijks bestuur van de vennootschap: door de persoon aan wie de raad van bestuur het dagelijks bestuur heeft gedelegeerd (de gedelegeerd-bestuurder / CEO), (of bijzondere gevolmachtigden aangesteld door de gedelegeerd-bestuurder/CE0); en

(iii) Met betrekking tot handelingen binnen de omvang van hun specifieke bevoegdheid, is de

vennootschap eveneens geldig vertegenwoordigd door bijzondere vertegenwoordigers aangesteld door de raad van bestuur.

ARTIKEL 18. - ONKOSTEN VAN DE BESTUURDERS.

Met uitzondering van de Onafhankelijk Bestuurder, zal het mandaat van de bestuurders onbezoldigd zijn, tenzij anders beslist door de algemene vergadering. Het mandaat van Onafhankelijk Bestuurder zal worden vergoed. De vennootschap zal de redelijke reisonkosten van de bestuurders vergoeden.

ARTIKEL 29. - QUORUM MEERDERHEID

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -12/05/2014 - Annexes du Moniteur belge

29.1 Zonder afbreuk te doen aan strengere quorum vereisten zoals voorzien in het Wetboek van Vennootschappen of deze statuten, kan de algemene vergadering enkel geldig bijeenkomen en besluiten op voorwaarde dat de meerderheid van aire uitgegeven en uitstaande aandelen van klasse B aanwezig of geldig vertegenwoordigd zijn. Indien voormelde voorwaarde niet is vervuld, zal een tweede vergadering met eenzelfde agenda worden bijeengeroepen en zulke tweede vergadering kan geldig beslissen over de punten op de agenda ongeacht enige quorumvereiste.

29.2 Alle beslissingen van de algemene vergaderingen van de vennootschap zijn onderworpen aan de meerderheidsvereisten zoals voorzien in het Wetboek van Vennootschap, uitgezonderd zoals voorzien in subartikel 29.3 hieronder.

29.3 Zonder afbreuk te doen aan strengere meerderheidsvereisten zoals voorzien in het Wetboek van Vennootschap, zal elke beslissing met betrekking tot één van de volgende aangelegenheden eveneens de goedkeuring vereisen van de meerderheid van de aandelen van klasse B;

(i) elke wijziging aan de statuten van de vennootschap of de vennootschapsvorm, met inbegrip van elke naamswijziging;

(ii) elke verandering of wijziging van rechten, preferenties, privileges of bevoegdheden van, of beperkingen voorzien ten voordele van de aandelen van klasse B, of het toestaan of de uitgifte van een Effect dat bevoorrecht is ten aanzien van of dat pari passu is met de aandelen van klasse B voor wat betreft dividenden, vereffening of aflossing;

(iii) elke fusie, consolidatie, reorganisatie (met inbegrip van een omzetting) of andere combinatie van onderneming waarin de vennootschap of een Dochteronderneming is betrokken, enige overname van of door de vennootschap of één van haar Dochterondernemingen door middel van een transactie of een serie van gerelateerde transacties of enige andere transactie door de vennootschap of één van haar Dochterondernemingen dat zou leiden tot een controlewijzing over de vennootschap of over één van haar Dochterondernemingen;

(iv) het toekennen of de betaling van een dividend of andere uitkering met betrekking tot enige Effect van de vennootschap of van één van haar Dochterondernemingen of enige ander vorm van winstuitkering;

(y) elke vrijwillige vereffening, ontbinding of stopzetting van de vennootschap of één van haar Dochterondernemingen;

(vi) elke creatie, vermindering, verhoging van het aandelenkapitaal of uitgifte van Effecten van de vennootschap of van haar Dochterondernemingen;

(vii) elke kapitaalverhoging met opheffing of beperking van de voorkeurrechten;

(viii) het toekennen van bevoegdheden aan de raad van bestuur met betrekking tot het toegestaan kapitaal (en enige hernieuwing van zulke bevoegdheid);

(ix) de benoeming en het ontslag van de commissaris van de vennootschap;

(x) de vergoeding van de bestuurders.

ARTIKEL 38.  EXIT PREFERENTIE ONTBINDING EN VEREFFENING LIQUIDATIESALDO.

38.1 Ingeval van ontbinding van de vennootschap, om welke reden ook, geschiedt de vereffening door de in functie zijnde bestuurders, tenzij de algemene vergadering daartoe één of meerdere vereffenaars aanstelt, waarvan ze de bevoegdheden en bezoldigingen vaststelt.

De vereffenaar(s) zal/zullen pas in functie treden nadat zijn/hun benoeming door de bevoegde rechtbank van koophandel is bevestigd of gehomologeerd.

De algemene vergadering bepaalt de modaliteiten van de vereffening bij eenvoudige meerderheid van stemmen.

Het vennootschapsvermogen zal eerst dienen om de schuldeisers te voldoen en de kosten van de vereffening te dekken, welke verdeling vooraf door de bevoegde rechtbank van koophandel moet worden goedgekeurd.

38.2 Het eventuele liquidatiesaido zal worden verdeeld overeenkomstig de hiernavolgende bepalingen van artikel 38.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -12/05/2014 - Annexes du Moniteur belge

38.3 Ingeval van een Exit of IPO zullen de houders van aandelen van klasse B recht hebben op de preferenties uiteengezet in dit artikel 38.

38.4 Ingeval van een Exit waarbij de opbrengsten van de Exit toekomen aan de vennootschap, zef de vennootschap worden ontbonden en vereffend en zullen de opbrengsten worden verdeeld overeenkomstig de principes bepaald in dit artikel 38.

38.5 Ingeval van een Exit, en indien de Exit de vomi aanneemt van (of wordt gevolgd door) een ontbinding en vereffening, zullen, volgend op de betaling van de schulden van de vennootschap, eerst de kosten en uitgaven van de Exit betaald worden uit het totale bruto bedrag betaalbaar bij de Exit (het overblijvende totale bedrag betaalbaar bij de Exit wordt hierna "Netto Exit Opbrengsten" genoemd).

38.6 De Netto Exit Opbrengsten zullen tussen de aandeelhouders als volgt worden verdeeld:

38.6.1 Indien een pro rata verdeling van de Netto Exit Opbrengsten tussen alle aandelen (alsof alle aandelen omgezet zijn in Gewone Aandelen) ertoe zou leiden dat een houder van een aandeel van klasse B niet gerechtigd zou zijn onn per aandeel van klasse B een bedrag te ontvangen van minstens twee (2) maai het Klasse B Preferent Bedrag per aandeel van klasse B (zoals aangepast ten gevolge van een aandelensplitsing, een aandelencombinatie of gelijkaardige transactie), zullen de Netto Exit Opbrengsten als volgt worden verdeeld:

(a) 1/(56r uitbetaling of uitkering aan enige andere houder van uitstaande aandelen, zullen uit de Netto Exit Opbrengsten de houders van aandelen van klasse B eerst gerechtigd zijn tot betaling van hun respectievelijk Klasse B Preferent Bedrag per aandeel van klasse B (zoals aangepast ten gevolge aandeelsplitsing, aandelensamenvoeging en gelijkaardige transacties) (de Senior Bevoorrechte Betaling);

(b) Vervolgens, na volledige betaling van de Senior Bevoorrechte Betaling en tot dat elke houder van een aandeel van klasse B per aandeel van klasse B een bedrag heeft ontvangen van maximum twee (2) maal het Klasse B Preferent Bedrag per aandeel van klasse B (zoals aangepast ten gevolge van een aandelensplitsing, aandelensamenvoeging en gelijkaardige transacties), zal het overblijvende bedrag van de Netto Exit Opbrengsten (de Overblijvende Opbrengsten), voorzover er nog Overblijvende Opbrengsten zijn, pari passu aan de houders van aandelen van klasse A (hieronder begrepen aandelen van klasse A uitgegeven in het kader van een aandelenoptieplan) en de houders van aandelen van klasse B worden uitbetaald als volgt(er vanuit gaande dat alle aandelen volstort zijn):

(i) Elke houder van aandelen van klasse A zal gerechtigd zijn om een bedrag te ontvangen uit de Overblijvende Opbrengsten, voorzover er nog Overblijvende Opbrengsten zouden zijn, gelijk aan 65% van de Overblijvende Opbrengsten vermenigvuldigd met een breuk waarvan de teller gelijk is aan het aantal aandelen van klasse A dat die houder van aandelen van klasse A aanhoudt en waarvan de noemer gelijk is aan het totaal aantal uitstaande aandelen van klasse A

(ii) Elke houder van aandelen van klasse B zal gerechtigd zijn om een bedrag te ontvangen uit de Overblijvende Opbrengsten, voorzover er nog Overblijvende Opbrengsten zijn, gelijk aan 35% van de Overblijvende Opbrengsten vermenigvuldigd met een breuk waarvan de teller gelijk is aan het aantal aandelen van klasse B dat die houder van aandelen van klasse B aanhoudt en waarvan de noemer gelijk is aan het totaal aantal uitstaande aandelen van klasse B, daarbij rekening houdende dat geen enkele houder van aandelen van klasse B een bedrag kan ontvangen overeenkomstig de bepalingen van artikel 38.6.1(a) en (b) (ii) per aandeel van klasse B dat een bedrag gelijk aan twee (2) maal het Klasse B Preferent Bedrag per aandeel van klasse B overschrijdt (zoals aangepast te, gevolge van aandelensplitsingen, aandelensamenvoegingen en gelijkaardige transacties).

(c) Tenslotte, zodra elke houder van aandelen van klasse B een bedrag heeft ontvangen per aandeel van klasse B dat hij aanhoudt dat minstens twee (2) maal het Klasse B Preferent Bedrag per aandeel van klasse B bedraagt (zoals aangepast ten gevolge van aandelensplitsingen, aandelensamenvoegingen en gelijkaardige transacties), zal het overblijvende bedrag van de Netto Exit Opbrengsten, voorzover er ncg Netto Exit Opbrengsten zijn, uitbetaald worden aan alle houders van aandelen van klasse A (hieronder begrepen de aandelen van klasse A uitgegeven in het licht van een Aandelenoptieplan) pro rata het aantal aandelen van klasse A dat zij aanhouden ten aanzien van het totaal aantal uitstaande aandelen van klasse A.

38.6.2 Indien een pro rata verdeling van de Netto Exit Opbrengsten tussen alle aandelen (alsof alle aandelen omgezet zijn in Gewone Aandelen)ertoe zou leiden dat een houder van een aandeel van klasse B gerechtigd zou zijn om per aandeel van klasse B een bedrag te ontvangen van minstens twee (2) maal het Klasse B Preferent Bedrag per aandeel van klasse B (zoals aangepast ten gevolge van een aandelensplitsing, aandelencombinatie of gelijkaardige transactie), zal bovenvernnelde exit preferentie niet van toepassing zijn en zullen de Netto Exit Opbrengsten worden verdeeld tussen alle aandeelhouders pro rata hun aandelenparticipatie alsof alle aandelen omgezet zijn in Gewone Aandelen.

38.7 Indien het bedrag van de Netto Exit Opbrengsten niet voldoende is om de volledige Senior Bevocrrechte Betaling te doen voor elke aandeel van klasse B, zal elke houder van een aandeel van klasse B gerechtigd zijn

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -12/05/2014 - Annexes du Moniteur belge

om een bedrag te ontvangen pro rata het totale bedrag van het volstorte deel van zijn aandelen van klasse B ten aanzien van het totale bedrag van het volstorte deel van aile uitstaande Klasse B aandelen (de uitgiftepremies telkens inbegrepen).

38.8 Indien een Exit plaatsvindt en een gedeelte van de vergoeding betaalbaar aan de aandeelhouders onder escrow wordt geplaatst en/of betaalbaar is aan de aandeelhouders onder bepaalde voorwaarden, zullen de van toepassing zijnde overeenkomsten voorzien dat (a) het gedeelte van de vergoeding dat niet onder escrow wordt geplaatst en dat niet onderhevig is aan voorwaarden (de Initiële Vergoeding) zal worden toegekend overeenkomstig de sub-artikels 38.5, 38.6 en 38.7 als zou de Initiële Vergoeding de enige vergoeding zijn met betrekking tot zulke Exit en (b) enige bijkomende vergoeding welke betaalbaar wordt aan de aandeelhouders tengevolge van vrijgave van de escrow of vervulling van de voorwaarden zal worden toegekend overeenkomstig de sub-artikels 38.5, 38.6 en 38.7 rekening houdende met de voorgaande uitbetaling van de Initiële Vergoeding als onderdeel van dezelfde transactie.

38.9 In het geval dat de opbrengsten van een Exit niet in contanten (cash) zijn, zal hun geldelijke waarde voor de doeleinden van dit artikel 38 worden bepaald door de Oprichters en Investeerders in gezamenlijk overleg. Indien hierover geen akkoord kan worden bereikt, zal de aangelegenheid ter beslissing worden voorgelegd aan een gereputeerd auditkantoor (de Onafhankelijke Expert) en die lid is van het Belgische Instituut der Bedrijfsrevisoren en die als derde-partij deskundige wordt aangesteld door de Oprichters en de Investeerders in gezamenlijk akkoord, of indien geen akkoord kan worden bereikt, door de Voorzitter van de Rechtbank van Koophandel te Brussel. De Onafhankelijke Expert zal onafhankelijk zijn van de aandeelhouders. De Onafhankelijke Expert zal gemandateerd worden om de geldelijke waarde van de Exit opbrengsten te bepalen. De Onafhankelijke Expert zal overleggen met de betrokken aandeelhouders en de van toepassing zijnde geldelijke waarde bepalen en de aandeelhouders van deze beslissing in kennis stellen (de Expert Kennisgeving) binnen de dertig dagen na zijn benoeming. De Expert Kennisgeving zal een motivering bevatten omtrent de basis van de beslissing van de Onafhankelijke Expert. De geldelijke waarde zoals bepaald door de Onafhankelijke Expert zal bindend zijn voor de Partijen (overeenkomstig artikel 1592 van het Burgerlijk Wetboek), uitgezonderd in het geval van fraude of manifeste vergissing.

16*/ Toelichting en ontslag van lezing van het omstandig verslag van de raad van bestuur, opgesteld in overeenstemming met artikel 583 van het wetboek van vennootschappen, ter verantwoording van het voorstel tot uitgifte door de vennootschap van zevenendertig duizend vijfhonderd (37.500) warranten.

170/

1) Uitgifte van warranten.

De algemene vergadering beslist tot uitgifte van zevenendertig duizend vijfhonderd (37.500) warranter', zonder

uitgifteprijs, aan een uitoefenprijs van twintig (2000, EUR), per aandeel, uitgiftepremie inbegrepen.

Ingeval van uitoefening van de warranten zal het kapitaal verhoogd worden als volgt:

1/ ten belope van een maximum bedrag gelijk aan de vermenigvuldiging van het aantal uitgeoefende warranten, met de uitoefeningsprijs van deze warranten tot maximaal de fractiewaarde van een aandeel, door de uitgifte van zevenendertigduizend vijfhonderd (37.500) nieuwe aandelen klasse B; en

2/ het eventuele verschil tussen de inschrijvingsprijs van elk nieuw onderschreven aandeel en de fractiewaarde, zal toegewezen worden aan de onbeschikbare rekening "uitgiftepremies", die in dezelfde mate als het maatschappelijk kapitaal de waarborg voor derden zal uitmaken, en die, behoudens de mogelijkheid tot omzetting in kapitaal, slechts kan worden verminderd of afgeschaft overeenkomstig artikel 612 en volgende van het wetboek van vennootschappen.

Voorwaarden en modaliteiten van de uitgifte van warranten.

Uitgiftemodaliteiten en uitoefeningsvoorwaarden van de 37.500 warranten

Alle aandeelhouders (en bestaande warranthouders), hier voltallig aanwezig, verklaren ieder afzonderlijk en individueel te verzaken aan hun voorkeurrecht dat zij bezitten naar aanleiding van de gezegde uitgifte van warranten en de kapitaalverhoging in geld die er het gevolg van kan zijn.

2) Afstand van het voorkeurrecht door de aandeelhouders.

3) Inschrijving op de warranten.

a) het Vlaams Gewest, voornoemd, verklaarde in te schrijven op twaalf duizend vijfhonderd (12500) warranten.

b) QBIC Arkiv NV, voornoemd, verklaarde in te schrijven op twaalf duizend vijfhonderd (12500) warranten.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -12/05/2014 - Annexes du Moniteur belge

c) Gimv Arkiv Tech Fund Il NV, voornoemd,verklaarde in te schrijven op twaalf duizend vijfhonderd (12500) warranten.

18°/ Toelichting, ontslag van lezing en goedkeuring van het omstandig verslag van het bestuursorgaan, opgesteld in overeenstemming met artikelen 582 en 583 van het wetboek van vennootschappen, ter verantwoording van het voorstel tot uitgifte door de vennootschap van vijftien (15) anti-dilutie-warranten en van het verslag opgesteld door de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Nijs en Partners Bedrijfsrevisoren BVBA" te 2160 Wilrijk, Prins Boudewijnlaan 1162V in datum van 17 maart 2014, over voormeld verslag van de raad van bestuur, opgesteld overeenkomstig artikel 582 van het wetboek van vennoctschappen.

19°/

a) uitgifte van vijftien (15) anti-dilutie-warranten, zonder ultgifteprijs, aan een uitoefenprijs van één euro (1,00 FUR) per anti-dilutie warrant, zijnde beneden de pari waarde van een aandeel.

Ingeval van uitoefening van de anti-dilutie warranten zal het kapitaal verhoogd worden als volgt:

1/ ten belope van een maximum bedrag gelijk aan de vermenigvuldiging van het aantal uitgeoefende warranten, met de uitcefeningsprijs van deze warranten; en

2/ onmiddellijk na de kapitaalsverhoging ingevolge de uitoefening van de anti-dilutie warranten, zal de waarde in het kapitaal dat elk aandeel vertegenwoordigt, gelijkgesteld worden, zodat elk aandeel een gelijke fractie van het kapitaal vertegenwoordigt.

Uitgifte en uitoefenvoorwaarden van de Anti-Dilutie Warrants

b) Afstand van het voorkeurrecht door de aandeelhouders en bestaande warranthouders.

c) Inschrijving op de Anti-dilutie-warranten.

1°/ het Vlaams Gewest, voornoemd, verklaarde in te schrijven op vijf (5) anti-dilutie-warrant;

2°/ QBIC Arkiv NV, voornoemd, verklaarde in te schrijven op vijf (5) anti-dilutie-warrant;

30/ Gimv Arkiv Tech Fund II NV, voornoemd, verklaarde in te schrijven op vijf (5) anti-dilutie-warrant;

20°/ Verlenen van volmacht en aile bevoegdheden aan twee bestuurders, die gezamenlijk handelen,voor uitvoering van de genomen beslissingen, teneinde met name:

- de verwezenlijking te verzekeren van de kapitaalverhoging(en) voortvloeiende uit de uitoefening van de warranten en/of anti-dillutie-warranten en na te gaan en vast te stellen dat de voorwaarde voor de verwezenlijking van de kapitaalverhoging(en) vervuld zijn;

- de genomen beslissingen uit te voeren, de vennootschap te vertegenwoordigen ten aanzien van aile met de uitgifte betrokken administratieve en openbare overheden, in voorkomend geval elke formaliteit in toepassing van de transparantiewetgeving te vervullen; in algemene termen, om het nodige te doen en waarvoor de vergadering zich verbindt de vereiste ratificaties te verlenen;

- in het algemeen, alle handelingen te stellen ter uitvoering van de voorafgaande beslissingen en de coördinatie van de statuten overeenkomstig de wettelijke bepalingen en om alle formaliteiten te vervullen die noodzakelijk' zijn om de inschrijving in het handelsregister en de andere registers aan te passen.

21°/ Ontslag van de huidige bestuurders;

Bepaling van het aantal bestuurders op 5;

tot de functie van bestuurders werden benoemd, voor een termijn van zes jaar

Op voordracht van de oprichters van de vennootschap:

a) de gewone commanditaire vennootschap "iMinds", met zetel te 9830 Sint-Martens-Latem, Golflaan 31, rechtspersonenregister 0832.360.463, vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger, de heer Flanssens Stijn, vcornoemd.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -12/05/2014 - Annexes du Moniteur belge

b) de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Kegon" met zetel te 8301 Knokke-Heist, Elisabetlaan 373 bus 4, rechtspersonenregister 0477.903.360, vertegenwoordigd door haar vast vertegenwoordiger, de heer Goh Kester, voornoemd; en

Op voordracht van QBIC:

De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Loxus" met zetel te 9820 Merelbeke, Roskamstraat 20; rechtspersonenregister Gent, ondememingsnummer 0827.663.881, vertegenwoordigd door haar vast vertegenwoordiger, de heer Huylebroeck Guy Gérard, geboren te Gent op 15 november 1959 (nationaal nummer 59.11.15-213.71, wonende te 9820 Merelbeke, Roskamstraat 20.

OP voordracht van Gimv:

Mevrouw Uytterhaegen Muriel Henrietta G, geboren te Sint-Amandsberg op 14 juli 1972, nationaal nummer 72.07.14-040.34, gehuwd, wonende te 9230 Wetteren, Laamesteenweg 23/D000.

Als onafhankelijke bestuurder, op voordracht van het Vlaams Gewest: de besloten vennootscahp met beperkte aansprakelijkheid "Factor Plus" met zetel te 1654 Beersel, A, Vaucampstaan 191, rechtspersonenregister 0826.424.558, vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger, de heer Van Roost Wouter, geboren te Wilrijk op 11 september 1959 (NN 59091143750), wonende te 1654 Beersel, A. Vancampslaan 191.

De mandaten van de bestuurders zijn onbezoldigd, behoudens het mandaat van de onafhankelijke bestuurden

tot commissaris werd benoemd: De burgerlijke vennootschap onder vorm van een coöperatieve vennootschap niet beperkte aansprakelijkheid "PwC Bedrijfsrevisoren", met zetel te 1932 Sint-Stevens-Woluwe, Woluwedal 18, Woluwe Garden, rechtspersonenregister Brussel, ondernemingsnummer/BTW-nummer BE 0429.501.944, vertegenwoordigd door de burgerlijke vennootschap onder vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Peter Opsomer" met zetel te 9680 Maarkerdel, Rattepoelstraat 7, rechtspersonenregister Oudenaarde, ondernemingsnummer/BTW-nummer BE 0812.389.549, zelf vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger, de heer Opsomer Peter, wonende te 9680 Maarkerdal, Rattepoelstraat 7.

BESLISSINGEN VAN DE RAAD VAN BESTUUR.

Tot gedelegeerd-bestuurder werd benoemd: - de gewone commanditaire vennootschap "iMinds", met zetel te 9830 Sint-Martens-Latem, Golflaan 31, rechtspersonenregister 0832.360.463, vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger, de heer Hanssens Stijn, voornoemd.

Tot voorzitter van de raad van bestuur werd benoemd: de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Factor Plus" voornoemd, vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger, de heer Van Roost Wouter, voornoemd.

227 Verlenen van alle volmachten aan de raad van bestuur voor de uitvoering van wat voorafgaat. Opdacht een de notaris of aan de bestuurder(s), indien nodig, tot coördinatie van de statuten, zoals ze gewijzigd werden in voorgaande besluiten en tot neeriegging ervan op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel. De vergadering nam kennis van de tekst van de gecoördineerde statuten en keurde deze goed.

VOLMACHT.

De gedelegeerd-bestuurder, de gewone commanditaire vennootschap "iMinds" voornoemd, verklaarde dat zij onder haar persoonlijke verantwoordelijkheid tot haar gemachtigde lasthebber heeft aangesteld: de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "MAZARS LEGAL SERVICES, gevestigd te 9050 Gent (Ledeberg), Bellevue 5/b 1001, ingeschreven in het rechtspersonenregister te Gent onder het nummer 0454.253.374, evenals aan zijn bedienden, aangestelden en lasthebbers, waaronder Mevrouw Véronique Ryckaert, de Heer Roeland Vereecken, mevrouw Catherine Wailly en de Heer Bram Busselot of enige andere medewerker van Mazars Legal Services, voornoemd niet recht van indeplaatsstelling, met bevoegdheid al zijn machten van gedelegeerd-bestuurder uit te oefenen voor zover het gaat om de formaliteiten met betrekking tot de formaliteiten bij de kruispuntbank voor onderneming en/of het ondernemingsloket, welke vereist zijn ingevolge de bij deze akte genomen besluiten.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

Meester CALLEAUVV Peter, notaris te Gent

Tegelijk hiermee neergelegd:

- afschrift van de akte, de dato 17 maart 2014;

PViiaor behouden aan het Belgisch Staatsblad

- verslag van het bestuursorgaan en verslag van de externe accountant bij toepassing van artikelen 776, 777, 778 en 779 van het Wetboek van Vennootschappen

- verslag van de raad van bestuur bij toepassing van artikelen 582 en 583 van het Wetboek van Vennootchappen ingevolge de uitgifte van warrants

- verslag van de raad van bestuur bij toepassing van artikel 560 van het wetboek van vennootschappen betreffende de wijziging van rechten verbonden aan de aandelen van categorie A en B

verslag van de bedrijfsrevisor in het kader van artikel 582 van het wetboek van vennootschappen (anti-dilutiewarranten)

Rijlagen-6ij Tie l efgisch Staatsblad -12/05/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

25/09/2014
ÿþMW Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie vercle aide

NEERGELEGD

Ondernerningsnr 0626.979.818 Benaming

(valait) COSCALE (verkort)

15 SEP. 2014

RECHTBANK VAN KOOPHANDEL TE GENT

rirfie

1111111111),111171111jI11111111

V, beh,

aai

Bel Staa

o.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/09/2014 - Annexes du Moniteur belge

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel: Martelaarslaan 450 H, 9000 Gent

(volledig adres)

Onderwerp akte: UITOEFENING WARRANTEN  WIJZIGING VAN STATUTEN.

Er blijkt uit een akte verleden voor meester CALLIAUW Peter, notaris met standplaats te Gent, op 4 september 2014, dat de raad van bestuur van de naamloze vennootschap "COSCALE", met eenparigheid van stemmen de volgende besluiten heeft genomen:

De Raad van bestuur stelde vast dat de warranthouders te kennen gegeven hebben hun respectievelijke Klasse B-warranten te willen uitoefenen als volgt:

1/ Het "Vlaams Gewest", heeft te kennen gegeven twaalfduizend vijfhonderd (12.500) warranten te willen uitoefenen, waarbij zij aldus inschrijft op twaalfduizend vijfhonderd (12.500) aandelen klasse B van de vennootschap. De uitoefenprijs bedraagt twintig (20,00 EUR) per warrant, hetzij twintig (20,00 EUR) per aandeel of tweehonderdvijftigduizend euro (250.000,00 EUR) voor aile 12.500 aandelen waarop het "Vlaams Gewest" inschrijft;

2/ QBIC ARKIV FUND NV, een naamloze vennootschap met maatschappelijke zetel te 9050 Gent (Ledeberg), Gaston Crommenlaan 10, bus 102; rechtspersonenregister Gent, ondernemingsnummer 0846.496.333 heeft te gegeven twaalfduizend vijfhonderd (12.500) warranten te willen uitoefenen, waarbij zij aldus inschrijft op twaalfduizend vijfhonderd (12.500) aandelen klasse B van de vennootschap. De uitoefenprijs bedraagt twintig (20,00 EUR) per warrant, hetzij twintig (20,00 EUR) per aandeel of tweehonderdvijftigduizend euro (250.000,00 EUR) voor aile 12.500 aandelen waarop QBIC ARKIV FUND NV inschrijft;

3/ Gimv Arkiv Tech Fund Il NV, een naamloze vennootschap niet maatschappelijke zetel te 2018 Antwerpen, Karel Oomsstraat 37; rechtspersonenregister Antwerpen, ondernemingsnummer 0839.659.912, heeft te kennen gegeven twaalfduizend vijfhonderd (12.500) warranten te willen uitoefenen, waarbij zij aldus inschrijft op twaalfduizend vijfhonderd (12.500) aandelen klasse B van de vennootschap. De uitoefenprijs bedraagt twintig (20,00 EUR) per warrant, hetzij twintig (20,00 EUR) per aandeel of tweehonderdvijftigciulZenci euro (250.000,00 EUR) voor aile 12.500 aandelen waarop Gimv Arkiv Tech Fund Il NV inschrijft;

Voornoemde warranthouders schreven aldus in op zevenendertigduizend vijfhonderd (37.500) nieuwe aandelen klasse B van de vennootschap.

Op elk aandeel waarop aldus werd ingeschreven, werd de uitoefenprijs deels geboekt als kapitaal en deels geboekt op een onbeschikbare rekening "uitgiftepremie".

Tot staving van wat hiervoor verklaard werd, werd ons, notaris, overeenkomstig artikel 591 van het wetboek vennootschappen, een op 4 september 2014 gedagtekende lijst van de uitgeoefende warranten overgemaakt, voor echt verklaard door de burgerlijke vennootschap onder vorm van een coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "PwC Bedrijfsrevisoren", met zetel te 1932 Sint-Stevens-Woluwe, Woluwedal 18, Woluwe Garden, rechtspersonenregister Brussel, ondememingsnummer/BTW-nummer BE 0429.501.944, vertegenwoordigd door de burgerlijke vennootschap onder vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Peter Opsomer met zetel te 9680 Maarkerdei, Rattepoelstraat 7, rechtspersonenregister Oudenaarde, ondernemingsnummer/BTW-nummer BE 0812.389.549, zelf vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger, de heer Opsomer Peter, wonende te 9680 Maarkerdal, Rattepoelstraat 7.

Deze lijst werd aan deze akte gehecht

Comparanten vertoonden ons, ondergetekende notaris, tevens een bankattest van ING Bank, op datum van 4 september 2014 dewelke in het dossier van ondergetekende notaris bewaard zal blijven (na verificatie door ' ondergetekende notaris), waaruit blijkt dat een bedrag van zevenhonderd vijftig duizend Euro (750.000 EUR) werd gedeponeerd op een bijzondere rekening op naam van de vennootschap "CoScale", niet nummer 91363137375076.0e uitoefenprijs van voormelde Klasse 3-aandelen is aldus volledig volstort en derhalve beschikbaar voor de vennootschap.

.........  . .

Op de laatste blz. van Luik B vermelden Recto; Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de Pereo(e)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoorchgen

Verso Naam en handtekening.

behouden

aan het

BeIgjsch

,Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/09/2014 - Annexes du Moniteur belge

Derhalve werd door de uitoefening van de warranten het kapitaal van de vennootschap verhoogd met tweehonderd en negenduizend zeshonderd achttien euro achttien cent (209.618,18 EUR), door inschrijving op zevenendertigduizend vijfhonderd (37,500) nieuwe aandelen klasse B en welke aandelen werden onderschreven en volstort in speciën, voor de globale prijs van zevenhonderdvijftigduizend euro (750.000,00 EUR) inbegrepen een globale uitgiftepremie van vijfhonderdveertigduizend driehonderd eenentachtig euro tweeëntachtig cent (540.381,82 EUR) die geboekt werd op een onbeschikbare rekening "uitgiftepremie".

De zevenendertigduizend vijfhonderd (37.500) nieuw tot stand gekomen aandelen van klasse B, zijn aandelen zonder nominale waarde, die elk een gelijke fractiewaarde van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen, van dezelfde aard zijn en waar dezelfde rechten en voordelen aan verbonden zijn als de bestaande aandelen van klasse B van de vennootschap en welke volledig delen in de resultaten van de vennootschap van het lopende boekjaar.

C. Statutenwijziging.

In uitvoering van hetgeen voorafgaat, blijkt dat door de uitoefening van de warrants het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap werd verhoogd met tweehonderd en negenduizend zeshonderd achttien euro achttien cent (209.618,18 EUR), om het aldus te brengen van zevenhonderdachtenzesegduizend zeshonderd euro (768.600,00 EUR) op negenhonderdachtenzeventigduizend tweehonderd achttien euro achttien cent (978.218,18 EUR) vertegenwoordigd door hondercivijfenzeventigduizend (175.000,00) aandelen, bestaande uit honderdduizend (100.000) aandelen van klasse A en vijfenzeventigduizend (75.000) aandelen van klasse B.

Bijgevolg werd artikel vijf van de statuten vervangen door volgende tekst:

"ARTIKEL 5.  MAATSCHAPPELIJK KAPITAAL.

Het kapitaal van de vennootschap bedraagt negenhonderdachtenzeventigduizend tweehonderd achttien euro achttien cent (978.218,18 EUR) en is vertegenwoordigd door honderdvijfenzeventigduizend (175.g00) ° aandelen, bestaande uit honderd duizend (100.000) aandelen van klasse A (ook genoemd "Gewone Aandelen") en vijfenzeventigduizend (75.000) aandelen van klasse B (ook genoemd "Preferente Aandelen") zonder aanwijzing van nominale waarde, die elk een/honderd vijfenzeventigduizendste(1/175.000-ste) van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen."

' Verplaatsing maatschappelijke zetel.

De voltallige raad van bestuur van de vennootschap, gebruik makend van de bevoegdheden haar verleend bij artikel 2 van de statuten, besliste om de zetel van de vennootschap over te brengen van 9000 Gent, ,Martelaarslaan 450 H, naar 9000 Gent, Bomastraat 14/B.

Dienovereenkomstig werd in de gecoördineerde tekst van de statuten de eerste zin van artikel 2 aangepast, zodat deze zal luiden als volgt;

. "De zetel van de vennootschap is gevestigd te 9000 Gent, Bomastraat 14113."

VOOR ONTLEDEND UlTTREKSEL

' Meester CALLIAUW Peter, notaris te Gent

Tegelijk hiermee neergelegd:

- afschrift van de akte, de dato 4 september 2014;

gecoördineerde statuten, de dato 4 september 2014

verslag van de commissaris de dato 4 september 2014

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(oinient

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening

02/05/2013
ÿþMod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van e

VIIII~IIII III IIVI II IhINIIV

*130fi8041~

"

Ondernemingsnr Benaming

(voluit) : Co-Scale

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Martelaarslaan, 450H, 9000 Gent

' (volledig adres)

Onderwerp akte : Oprichting

Er blijkt uit een akte verleden v(5ór Meester Nathalie HOMBROUCKX, geassocieerd notaris te Oudenaarde,; op achttien april tweeduizend dertien, dat er tussen

1) De Heer GOH Kester Keat-Síu, geboren te Gent op 8 augustus 1975, wonende te 8301 Knokke-Heist (Heisaaan-Zee), Elizabetlaan 373 bus 2;

2) De Heer HANSSENS Stijn Pieter Brecht, geboren te Sint Amandsberg op 20 maart 1973, wonende te; 9830 Sint-Martens-Latem, Goiflaan 31;

3) De Heer GRYPDONCK Peter Amold Annie, geboren te Gent op 25 maart 1976, wonende te 9080 Lochristi, Dorpsstraat 89;

4) De Heer RYCKBOSCH Frederick Roger Celine, geboren te Gent op 27 augustus 1985, wonende te 9080' Lochristi, Clivialaan 8; en

5) De Heer POLFLIET Stijn Lucien Lucie, geboren te Sint-Niklaas op 10 september 1985, wonende te 9100 Sint-Niklaas, Joseph Lonckestraat 104 A; een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid werd opgericht onder de naam "Co-Scale".

De vennootschap is gevestigd te 9000 Gent, Martelaarslaan 450H.

De vennootschap is opgericht voor onbepaalde tijd, te rekenen vanaf de neerlegging van het uittreksel van de oprichtingsakte ter griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel.

De vennootschap heeft tot doel :

Het ontwikkelen van software en hardware voor het monitoren, beheren en optimaliseren van software applicaties, netwerktraffiek en hardware infrastructuur.

Het ontwikkelen, realiseren, monitoren, optimaliseren, exploiteren en beheren van een infrastructuur die; beoogt de elektronische communicatie tussen bedrijven onderling en tussen bedrijven en particulieren mogelijk te maken;

Het ontwikkelen, ontwerpen, monitoren, optimaliseren, commercialiseren en beheren van webplatforms. Dei handel van software en aan software verwante diensten en producten, in de meest uitgebreide zin van het; woord die met het doel verband houden;

Het leveren van diensten die verband houden met de telecommunicatie, databeheer en transmissie en: aanverwante technieken en dit in de ruimste zin;

De exploitatie of het beheer van telecommunicatienetwerken;

Aan- en verkoop, import-export, ontwikkeling, verhuur, leasing en installatie van (tele)communicatiesystemen, racks, hardware, software, informaticasystemen en - oplossingen en alle toebehoren;

Het verlenen van advies over soorten computers (hardware) en hun configuratie en toepassing van bijhorende programmatuur (software): Het analyseren van behoeften en problemen van de gebruiker en het; aanbieden van de beste oplossing.

De fabricage en de commercialisering van, de handel in, de in- en uitvoer van, de installatie, de montage,: het onderhoud, de herstelling, de distributie en de opslag van industriële, elektrische, communicatie en andere producten, meet- en controle instrumenten, systemen en oplossingen op het gebied van telecommunicatie, databeheer en  transmissie en aanverwante technieken, inclusief de toepassingen ervan, onderzoek- en, ontwikkelingswerk, consulting en technische dienstverlening;

Opstarten, inrichten en/of exploiteren van datacenters;

Het leveren van co-locatie, hosting, streaming, racks, servers, data security, storage, back-up, computer: rekencapaciteit, (internet data) infrastructuur en/of andere datacenterdiensten en dit in de ruimste zin;

Het uitvoeren van groot- en kleinhandel van informaticabenodigdheden en multimedia-toepassingen.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recta : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/05/2013 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/05/2013 - Annexes du Moniteur belge

Het verlenen van adviezen en intellectuele en administratieve hulp, het ter beschikking stellen aan derden onder welke vorm ook van benodigdheden, modellen, materiaal, kantoren, voertuigen en gebouwen, instrumenten, hard- en software al dan niet in eigen ontwikkeling, het uitvoeren in verband met wat voorafgaat van concrete projecten, het dienstbetoon inzake organisatie;

Het verlenen van bijstand en hulp onder hun meest verschillende vormen aan derden, bijvoorbeeld andere vennootschappen, overheidsorganen en/of eenmanszaken op het vlak van het beheer, de controle, het toezicht, de organisatie, alsook, rechtstreeks of onrechtstreeks, op het vlak van administratie, financiën, aan- en verkoop, trading, marketing, productie en algemeen bestuur, alsook technische en organisatorische aangelegenheden;

Het verlenen van adviezen en consulting van intellectuele, financiële-juridische, technische, commerciële, operationele of administratieve aard, alsook computerservices, dit ailes in de ruimste zin te begrijpen, ondermeer maar niet beperkt tot sales en marketing consultancy;

De studie, redactie van en medewerking aan het tot stand brengen, door uitgeven en verspreiden van werken, onder welke vorm ook, met inbegrip van de geïnformatiseerde vorm van management, commerciële en wetenschappelijke aard, alsmede het sluiten van overeenkomsten voor de uitgave, verspreiding en de informatisering ervan. Tevens kan de vennootschap aan wetenschappelijk onderzoek doen.

Het verwerven en beheren voor eigen rekening van een onroerend patrimonium; het stellen van alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten zoals de huurfinanciering van onroerende goederen aan derden, het aankopen, verkopen, ruilen, bouwen, verbouwen, onderhouden, verhuren, huren, verkavelen, prospecteren en uitbaten van onroerende goederen; het optreden als bouwpromotor; projectontwikkeling en handel in onroerend goed; het ontwerpen en realiseren van diverse vastgoedprojecten;

Het verwerven en beheren voor eigen rekening van een roerend patrimonium; het stellen van alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals het verwerven door inschrijving of aankoop en het beheren van aandelen, obligaties, kas-bons of andere roerende waarden, van welke vorm ook, van Belgische of buitenlandse, be-staande of nog op te richten rechtspersonen en ondernemingen. De vennootschap mag evenwel geenszins aan vermogensbeheer of beleggingsadvies doen als bedoeld in de reglementering op de financiële transacties en de financiële markten en over het vermogensbeheer en het beleggingsadvies. Aldus zijn uitdrukkelijk uitgesloten alle handelingen en activiteiten onderworpen aan een voorafgaande goedkeuring of vergunning van de Autoriteit voor Financiële Diensten en Markten (FSMA) of andere bevoegde instanties.

De vennootschap kan in het algemeen aile burgerlijke, commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of welke van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan geheel of gedeeltelijk te vergemakkelijken.

De vennootschap mag betrokken zijn bij wijze van inbreng, fusie, inschrijving of op elke andere wijze in ondernemingen, verenigingen of vennootschappen, die een gelijkaardig, soortgelijk of samenhangend doel hebben of die nuttig zijn voor de verwezenlijking van het geheel of een gedeelte van haar maatschappelijk doel.

De vennootschap kan onder eender welke vorm participaties verwerven en/of aanhouden in bestaande of nog op te richten maatschappijen, Zij kan deze participaties beheren, te gelde maken en valoriseren, onder meer door deel te nemen aan het bestuur van de ondernemingen) waarin zij participeert en door ze bijstand te verlenen. De vennootschap beoogt de verdere gunstige ontwikkeling van de vennootschappen waarin zij participeert te stimuleren, te plannen en te coördineren.

De vennootschap kan de functies van bestuurder, zaakvoerder, directeur of vereffenaar van andere vennootschappen uitoefenen. Zij kan optreden als managementvennootschap en instaan voor het beheren van vennootschappen, optreden als holding en instaan voor alle managementactiviteiten van holdings; zij kan deelnemen, onder gelijk welke vorm, aan de oprichting, uitbreiding, omzetting, fusie, opslorping, het bestuur en de controle van ondernemingen.

De vennootschap kan leningen of schulden aangaan bij derden (met inbegrip van haar aandeelhouders en haar bestuurders) en kan alle kosten maken en investeringen doen die zij nodig of wenselijk acht.

De vennootschap kan leningen en kredietopeningen toestaan aan rechtspersonen, ondernemingen en particulieren, in eender welke vorm. De vennootschap kan zich, zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden, borg stellen, tevens kan zij hypothecaire of andere zekerheden verstrekken.

Dit alles in de ruimste zin, met inbegrip van aanverwante activiteiten. Deze bepalingen zijn niet beperkend, doch opsommend, zodat de vennootschap alle daden kan stellen, behalve deze verboden door de wetgeving terzake.

Al deze werkzaamheden kunnen worden uitgeoefend, zowel in België ais in het buitenland, De vennootschap kan als deze activiteiten uitoefenen voor eigen rekening als voor rekening van derden, alleen of in deelneming en samenwerking met derden.

De algemene vergadering van aandeelhouders, beraadslagend en stemmend in de voorwaarden vereist voor de wijzigingen aan de statuten, kan het doel van de vennootschap uitleggen, verklaren en uitbreiden, alsook wijzigingen.

Het gehele geplaatste maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00). Het is verdeeld in honderdduizend (100.000) aandelen zonder nominale waarde,

Op de aandelen wordt in geld ingeschreven en zij zijn volgestort ten belope van één derde, hetzij voor zesduizend tweehonderd euro (¬ 6.200,00), zoals blijkt uit het bankattest afgeleverd door de "ING België", te weten door de voornoemde

1) Heer GOH Kester,

2) Heer HANSSENS Stijn;

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/05/2013 - Annexes du Moniteur belge

3) Heer GRYPDONCK Peter;

4) Heer RYCKBOSCH Frederick;

5) Heer POLFLIET Stijn, elk voor een bedrag van duizend tweehonderd veertig euro (¬ 1.240,00), hetzij

samen zesduizend tweehonderd euro : ¬ 6.200,00

Blijft er aldus nog te volstorten door de voornoemde

1) Heer GOH Kester;

2) Heer HANSSENS Stijn;

3) Heer GRYPDONCK Peter;

4) Heer RYCKBOSCH Frederick;

5) Heer POLFLIET Stijn, elk een bedrag van tweeduizend vierhonderd tachtig euro (¬ 2.480,00), hetzij

samen twaalfduizend vierhonderd euro ; ¬ 12.400,00

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke of rechtspersonen, al dan niet vennoten.

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger, natuurlijke persoon, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van zaakvoerder in naam en voor rekening van de rechtspersonen.

Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

Indien de vennootschap zelf tot bestuurderizaakvoerder wordt benoemd in een vennootschap, komt de bevoegdheid om een vaste vertegenwoordiger te benoemen toe aan het bestuursorgaan.

Een statutaire zaakvoerder Kan slechts worden ontslagen met éénparig goedvinden van de vennoten, met inbegrip van de zaakvoerder zelf, indien hij tevens vennoot is. Zijn opdracht kan om gewichtige redenen geheel of gedeeltelijk worden herroepen door een besluit van de algemene vergadering met inachtneming van de vereisten voor statutenwijziging.

De algemene vergadering beslist over het al of niet bezoldigen van het mandaat van de zaakvoerders en over de hoegrootheid van hun bezoldiging.

Een zaakvoerder, zo hij vrijwillig ontslag neemt, zal zijn voornemen tenminste drie maanden vooraf per aangetekende brief kenbaar moeten maken aan de algemene vergadering.

Iedere zaakvoerder is bevoegd om

1) alle handelingen van intem bestuur te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen waarvoor, volgens de wet, alleen de algemene vergadering bevoegd is;

2) de vennootschap in en buiten rechte te vertegenwoordigen.

De zaakvoerders kunnen de bestuurstaken onder elkaar verdelen. Zodanige verdeling van taken kan aan of door derden niet worden tegengeworpen.

De zaakvoerders hebben het recht voor bepaalde handelingen of functies volmacht te geven aan één of meer van hen of aan een derde met het recht om afzonderlijk op te treden.

De gewone algemene vergadering van vennoten, jaarvergadering genoemd, moet ieder jaar warden bijeengeroepen op 15 juni van elk jaar om 16u00.

Indien die dag een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering op de eerstvolgende werkdag gehouden.

De gewone, bijzondere en buitengewone algemene vergadering worden gehouden in de zetel van de vennootschap of in een andere plaats, aangewezen in de oproeping.

Op elke algemene vergadering wordt een aanwezigheidslijst bijgehouden.

Ten alle tijde kan een bijzondere algemene vergadering worden bijeengeroepen om te beraadslagen en te besluiten over enige aangelegenheid die tot haar bevoegdheid behoort en die geen wijziging van statuten inhoudt.

Ten alle tijde kan ook een buitengewone algemene vergaderingen worden bijeengeroepen om over enige wijziging van de statuten te beraadslagen en te besluiten.

Evenwel kunnen de vennoten éénparig en schriftelijk alle besluiten nemen die tot de bevoegdheid van de algemene vergadering behoren, met uitzondering van die welke bij authentieke akte moeten worden verleden.

Elk aandeel geeft recht op één stem. De vennoot die verschillende aandelen bezit, beschikt over zoveel stemmen als aandelen.

De eerste jaarvergadering zal gehouden worden op 15 juni 2015.

Het batig saldo, dat de jaarrekening aanwijst nadat alle lasten, de algemene kosten, de nodige provisies en afschrijvingen zijn afgetrokken, maakt de zuivere winst uit van de vennootschap. Van deze winst wordt minstens één twintigste (1/20ste) vooraf genomen om de wettelijke reserve te vormen totdat deze één tiende (1/10de) van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

Het saldo wordt als dividend onder de vennoten verdeeld naar verhouding van ieders aantal aandelen en de daarop verrichte stortingen. Nochtans kan de algemene vergadering besluiten dat de winst of een deel ervan zal worden gereserveerd. Geen uitkering mag geschieden indien, op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar, het netto actief, zoals dat blijkt uit de jaarrekening, gedaald is, of door uitkering zou dalen, beneden het bedrag van het gestorte, of indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd, en verder dient gehandeld naar het voorschrift van het artikel 320 van het Wetboek van Vennootschappen.

Het boekjaar gaat in op 1 januari en eindigt op 31 december van elk jaar.

Het eerste boekjaar loopt vanaf de neerlegging van het uittreksel van de oprichtingsakte op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel tot 31 december 2014,

, Tot niet-statutair zaakvoerder werden benoemd voor onbepaalde duur

1. de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid KEGON, met zetel te 8301 Knokke-Heist, Elisabethlaan 373 bus 4 (nationaal nummer 0477903360), vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger, de Heer Kester GOH, voornoemd;

2. de gewone commanditaire vennootschap iMinds, met zetel te 9830 Sint-Martens-Latem, Golflaan 31 (nationaal nummer 0832360463), vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger, de Heer Stijn ; HANSSENS, voornoemd; beiden verschenen, vertegenwoordigd als voormeld, die verklaard hebben hun opdracht te aanvaarden.

De comparanten verklaarden bij toepassing van artikel 60 van het Wetboek van Vennootschappen dat de , vennootschap alle verbintenissen overneemt die voor rekening van de vennootschap zijn aangegaan sedert 01 januari 2013 onder de opschortende voorwaarde van het bekomen van rechtspersoonlijkheid.

Ter voldoening van alle verplichtingen tegenover de BTW-, belastings- en andere administraties, instellingen of secretariaten, alsook ten opzichte van de Kruispuntbank van Ondernemingen, naar aanleiding van deze , oprichting, wordt volmacht gegeven, onder de opschortende voorwaarde van neerlegging van het uittreksel op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel, met macht van indeplaatsstelling, aan de Besloten ; Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "MAZARS LEGAL SERVICES, gevestigd te 9050 Gent j (Ledeberg), Bellevue 51b 1001, ingeschreven in het rechtspersonenregister te Gent onder het nummer: 0454.253.374, evenals aan zijn bedienden, aangestelden en lasthebbers, waaronder Mevrouw Véronique Ryckaert, de Heer Roeland Vereecken, mevrouw Catherine Wailly en de Heer Bram Busselot of enige andere medewerker van Mazars Legal Services, voornoemd, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/05/2013 - Annexes du Moniteur belge

Tegelijk hiermee neergelegd

Expeditie van de oprichtingsakte afgeleverd voor registratie overeenkomstig het artikel 173 van het Wetboek

Registratie-, Hypotheek- en Griffierechten.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

21/05/2015
ÿþ Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

NEEPG3ELEGT)

11 -05- 2015

Grif~e

RF.t;H1 Bt~~i~ AN

KOa ANDrL TE GEN't'-

Suu

Ondernemingsnr : 0526.979.818 Benaming

(voluit) : CoScale (verkort) :

Rechtsvorm : Naamloze Vennootschap

Zetel : Bomastraat 14 bus B, 9000 Gent

(volledig adres)

On. erwerp akte : Ontslag en benoeming bestuurders

Wittreksel uit de notulen van de raad van bestuur gehouden op 20 januari 2015:

I.Vaststelling van de beëindiging van alle vennootschapsrechtelijke mandaten van iMinds Comm. V. en Kegon BVBA

Zoals blijkt uit de notulen van de vorige vergadering van de Raad van Bestuur dd. 15 december 2014,, werden de respectievelijke managementovereenkomsten tussen de Vennootschap en iMinds Comm. V., Kegon BVBA en Devcon-One BVBA per 15 december 2014 beëindigd.

Voor zoveel als nodig stelt de Raad van Bestuur unaniem vast dat de iMinds Comm. V., vertegenwoordigd door dhr, Stijn Hanssens, en Kegon BVBA, vertegenwoordigd door dhr. Kester Goh, overeenkomstig artikel 3.2.1 (a) (i) van de aandeelhoudersovereenkomst dd. 17 maart 2014 ten gevolge van de beëindiging van hun respectievelijke managementovereenkomsten geacht worden per 15 december 2014 ontslag te hebben genomen als bestuurders van de Vennootschap. ln hoofde van iMinds Comm. V., vertegenwoordigd door dhr. Stijn Hanssens, impliceert dit ontslag tevens zijn ontslag als gedelegeerd bestuurder en CEO, zoals trouwens reeds vermeld in de notulen van voornoemde Raad van Bestuur van 15 december 2014.

3.Voorwaardelijke co-optatie van de heer Frederick Ryckbosch en de heer Stijn Palfliet als bestuurders en Founder Directors

Gelet op de beëindiging van de mandaten zoals vermeld onder het eerste agendapunt, beslist de Raad van Bestuur vervolgens unaniem om de heer Frederick Ryckbosch, wonende te 9040 Sint Amandsberg, Rozebroekstraat 24, en de heer Stijn Polfliet, wonende te 9170 Sint-Pauwels, Shondstraat 9, te benoemen tot bestuurder van de Vennootschap, onder opschortende voorwaarde evenwel van voordracht van voornoemde personen als kandidaat "Founder Directors" door de maatschap Flippos tegen uiterlijk 20 februari 2015.

Oeze (voorwaardelijke) benoeming gebeurd bij wijze van co-optatie overeenkomstig artikel 14.2 van de statuten van de Vennootschap, en zal ter ratificatie worden voorgelegd aan de eerstvolgende algemene vergadering van aandeelhouders.

Overeenkomstig artikel 14.2 van de statuten van de Vennootschap zullen de heer Frederick Ryckbosch en de heer Stijn Plofliet hun mandaat uitoefenen voor de resterende termijn van het oorpsronkelijke mandaat van IMinds Comm. V, en Kegon BVBA, zijnde tot de jaarvergadering die gehouden zal worden in 2019.

4.Ratificatie consultancy overeenkomst met Winck! BVBA en benoeming van Winckl BVBA ais lasthebber voor het dagelijks bestuur (Chief Executive Officer)

De Voorzitter, bij mande van zijn volmachthouder, licht vervolgens toe dat de Vennootschap op 5 januari 2015 een managementovereenkomst afgesloten heeft met Winck! BVBA, met maatschappelijke zetel te Mellestraat 430, 8501 Heule en ingeschreven in het Rechtspersonenregister onder ondernemingsnummer', 0835.594.001 (RPR Kortrijk), vertegenwoordigd door de heer Hans Witdouck, Een kopie van voornoemde. managementovereenkomst wordt aan deze notulen gehecht als bijlage 2.

Voor zoveel als nodig beslist de Raad van Bestuur unaniem om deze managementovereenkomst namens de Vennootschap te ratificeren.

Oe Raad van Bestuur beslist vervolgens eveneens op unanieme wijze om Winckl BVBA, voornoemd, met. onmiddellijke ingang te benoemen tot Iasthebber voor het dagelijks bestuur van de Vennootschap. De; lasthebber zal de titel dragen van "Chief Executive Officer", afgekort "CEO".

Tenslotte beslist de Raad van Bestuur op unanieme wijze om, voor zoveel als nodig, een bijzondere: volmacht te geven aan Winckl BVBA, vast vertegenwoordigd door de heer Hans Witdouck, om de nodige; publicaties te verrichten in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad met betrekking tot alle beslissingen vermeld onder de agendapunten 1, 3, 4 en 5 van deze notulen.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/05/2015 - Annexes du Moniteur belge

" `s

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

5.Kennisname van het ontslag van Factor Plus BVBA, met als vaste vertegenwoordiger Wouter Van Roost, als bestuurder en voorzitter van de Raad van Bestuur

De Voorzitter, bij monde van zijn volmachthouder, ligt vervolgens toe dat hij met ingang vanaf 21 januari 2015 ontslag wenst te nemen als bestuurder en tevens als voorzitter van de Raad vin Bestuur van de Vennootschap. Een kopie van de ontslagbrief vanwege Factor Plus BVBA wordt aan deze notulen gehecht als bijlage 3.

De Raad van Bestuur beslist unaniem om het ontslag van Factor Plus BVBA, met als vaste vertegenwoordiger dhr. Wouter Van Roost, als bestuurder en voorzitter van de Raad van Bestuur met ingang vanaf 21 januari 2015 te aanvaarden.

De Raad van Bestuur wenst Factor Plus BVBA uitdrukkelijk te bedanken voor de bewezen diensten en zal de kwijting als bestuurder ter stemming opnemen op de agenda van de eerstkomende jaarvergadering van de Vennootschap.

Wincki BVBA

vast vertegenwoordigd door Hans Witdouck

Volmachthouder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/05/2015 - Annexes du Moniteur belge

20/08/2015
ÿþVoor-

behoude

aan het

Belgisch

Staatsbh

Mod word 17.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

N'EERGELEGD 1 1 -C$- 203

RECHTBANK VAN KOOPHapTFL TE GENT

Ondernemingsnr : 0526.979.818

Benaming

(votuit) : COSCALE

(verkort)

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel : Bomastraat 14 bus B, 9000 Gent

(volledig adres)

Onderwerp akte : KAPITAALVERHOGING - WIJZIGING STATUTEN

Er blijkt uit een akte verleden voor meester CALLIAUW Peter, notaris met standplaats te Gent, op 15 juli 2015, dat de buitengewone algemene vergadering van de vennoten van de naamloze vennootschap "COSCALE", met eenparigheid van stemmen de volgende besluiten heeft genomen:

EERSTE BESLUIT

Na lezing door de voorzitter van het bijzonder verslag van de raad van bestuur overeenkomstig artikel 560 van het Wetboek van vennootschappen, verleende de vergadering met eenparigheid van stemmen haar goedkeuring aan dit verslag.

TWEEDE BESLUIT

2.1, De vergadering besloot het kapitaal van de vennootschap te verhogen met vijfhonderd, achtenvijftigduizend negenhonderd éénentachtig euro tweeëntachtig cent (558.981,82 EUR) om het te brengen van negenhonderd achtenzeventigduizend tweehonderd achttien euro achttien cent (978.218,18 EUR) op één. miljoen vijfhonderd zevenendertigduizend tweehonderd euro (1,537.200,00 EUR), door uitgifte van honderdduizend (100,000) Klasse B aandelen zonder nominale waarde, met dezelfde fractiewaarde als de bestaande aandelen en met dezelfde rechten als de bestaande Klasse B aandelen, deelnemend in de winst vanaf hun onderschrijving, waarop wordt ingetekend door inbreng in speciën voor een totaal bedrag van twee miljoen euro (2.000.000,00 EUR), zijnde een uitgifteprijs van twintig euro (20,00 EUR) per Klasse B Aandeel, waarvan vijf komma vijf acht negen acht één acht één zeven euro (5,58981817 EUR) per aandeel wordt geboekt als kapitaal en het saldo van veertien komma vier één nul één acht één acht drie euro (14,41018183' EUR) wordt geboekt als uitgiftepremie, welke aandelen zowel voor het gedeelte kapitaal als voor het gedeelte uitgiftepremie geheel worden volstort.

2.2. Afstand van voorkeurrecht.

Voorafgaand aan de inschrijving op de kapitaalverhoging deden de aandeelhouders  ten persoonlijke titel - uitdrukkelijk en onherroepelijk afstand van het voorkeurrecht dat hun is toegekend krachtens artikel 592 en volgende van het Wetboek van vennootschappen om op deze aandelen in te schrijven naar evenredigheid van het deel van het kapitaal door hun aandelen vertegenwoordigd.

2.3. Intekening op de kapitaalverhoging  Boeking uitgiftepremie  vaststelling van verwezenlijking van de kapitaalverhoging.

Zijn hier tussengekomen:

1/ Het "Vlaams Gewest", vertegenwoordigd door de Vlaamse regering, voor wie optreedt de heer Philippe' Muyters, Vlaams minister van Werk, Economie, Innovatie en Sport, Martelaarsplein 7, 1000 Brussel, hierna genoemd het "Vlaams Gewest"). Hier vertegenwoordigd door de heer Ryckbosch Frederick, ingevolge een onderhandse volmacht,

2/ QBIC ARKIV FUND NV, een naamloze vennootschap met maatschappelijke zetel te 9050 Gent (Ledeberg), Gaston Crommenlaan 10, bus 102; rechtspersonenregister Gent, ondernemingsnummer 0846.496.333. Hier vertegenwoordigd door de heer Ryckbosch Frederick, ingevolge een onderhandse volmacht.

3/ Gimv Arkiv Tech Fund Il NV, een naamloze vennootschap met maatschappelijke zetel te 2018 Antwerpen, Karel Oomsstraat 37; rechtspersonenregister Antwerpen, ondernemingsnummer 0839.659.912.' Hier vertegenwoordigd door mevrouw Muriel Uytterhaegen ingevolge een onderhandse volmacht,

Vervolgens werd op de kapitaalverhoging ingeschreven door:

1/ Door het Vlaams Gewest, door inbreng in speciën, ten bedrage van vijfhonderdduizend euro (500.000,00 EUR).

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/08/2015 - Annexes du Moniteur belge

2/ Door QBIC ARKIV FUND NV, door inbreng in speciën, ten bedrage van zevenhonderdvijftig duizend euro (750.000,00 EUR).

3/ Door Gimv Arkiv Tech Fund Il NV, dcor inbreng in speciën, ten bedrage van zevenhonderdvijftigduizend euro (750.000,00 EUR).

Ter vertegenwoordiging van deze kapitaalverhoging werden honderdduizend (100.000) nieuwe aandelen van klasse B gecreëerd, hetzij voor:

- het Vlaams Gewest: vijfentwintigduizend (25.000) nieuwe aandelen van klasse B,

QBIC Arkiv Fund NV: zevenendertigduizend vijfhonderd (37.500) nieuwe aandelen van klasse B en

- Gimv Arkiv Tech Fund il NV: zevenendertigduizend vijfhonderd (37.500) nieuwe aandelen van klasse B; zonder aanduiding van nominale waarde, die dezelfde rechten en voordelen zullen genieten als de bestaande aandelen van klasse B en die deelnemen aan de vennootschapsresultaten vanaf heden.

De gestorte gelden werden gedeponeerd, overeenkomstig de bepalingen het wetboek van vennootschappen, voorafgaandelijk aan deze akte, op een bijzondere bankrekening, geopend op naam van de vennootschap, bij ING Bank, rekening nummer BE98 3631 4968 6093.

Het bewijs van deponering in datum van 12 juni 2015 werd door voornoemde bank afgeleverd en zal in het dossier van ondergetekende notaris bewaard blijven.

Bijgevolg is een bedrag van twee miljoen euro (2.000.000,00 EUR), daadwerkelijk ter beschikking van de vennootschap.

De vergadering verzocht ons ondergetekende notaris te acteren dat de kapitaalverhogingen verwezenlijkt zijn en dat het kapitaal daadwerkelijk is gebracht op één miljoen vijfhonderdzevenendertigduizend tweehonderd euro (1.537.200,00 EUR), vertegenwoordigd door tweehonderd vijfenzeventigduizend aandelen (275.000), zonder aanduiding van nominale waarde, die elk éénitweehonderd vijfenzeventig duizendste van het kapitaal vertegenwoordigen (1/275.000-ste).

DERDE BESLUIT.

De vergadering besloot artikel vijf (5) van de statuten aan te passen, om dit in overeenstemming te brengen aan de hierboven genomen besluiten tot kapitaalverhoging, zodat dit artikel thans luidt als volgt:

"ARTIKEL 5.  MAATSCHAPPELIJK KAPITAAL.

Het kapitaal van de vennootschap bedraagt één miljoen vijfhonderdzevenendertigduizend tweehonderd euro , (1.537.200,00 EUR) en is vertegenwoordigd door tweehonderd vijfenzeventigduizend (275.000) gelijke aandelen, bestaande uit honderd duizend (100.000) aandelen van klasse A (ook genoemd "Gewone Aandelen") en honderdvijfenzeventigduizend (175.000) aandelen van klasse B (ook genoemd "Preferente Aandelen") zonder aanwijzing van nominale waarde, die elk eenitweehonderd vijfenzeventig duizendste (1/275.000-ste) van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen.

Elke houder van aandelen van klasse B heeft het recht om te allen tijde alle of een deel van zijn aandelen van klasse B om te zetten in aandelen van klasse A tegen een conversie ratio van 1:1 (zoals aangepast ten gevolge aandeelsplitsing, aandelensamenvoeging of gelijkaardige verrichtingen).

Ingeval van een IPO waarbij de prijs per aandeel ten minste zestig euro bedraagt (zoals aangepast ten gevolge aandeelsplitsing, aandelensamenvoeging of gelijkaardige verrichtingen) en die bruto opbrengsten voor de vennootschap genereert van tenminste dertig miljoen euro, zullen alle aandelen van klasse B automatisch omgezet worden in aandelen van klasse A tegen een conversie ratio van 1:1, zoals aangepast ten gevolge aandeelsplitsing, aandelensamenvoeging of gelijkaardige verrichtingen (en zullen alle aandelen aldus worden gehergroepeerd in één enkele klasse van gewone aandelen).

Bij conversie van alle aandelen van klasse B in aandelen van klasse A zullen aile aandelen worden gehergroepeerd in één enkele klasse van gewone aandelen en alle bijzondere rechten gehecht aan de aandelen zullen automatisch en van rechtswege vervallen (bijvoorbeeld exit en liquidatie preferentie).

VIERDE BESLUIT.

De vergadering verleende alle volmachten aan de raad van bestuur voor de uitvoering van wat voorafging. Tevens gaf zij aan de notaris of aan de bestuurder(s) de opdracht, indien nodig, tot coördinatie van de statuten, zoals ze gewijzigd werden in voorgaande besluiten en tot neerlegging ervan op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel. De vergadering nam kennis van de tekst van de gecoördineerde statuten en keurde deze goed.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

Meester CALLIAUW Peter, notaris te Gent

Tegelijk hiermee neergelegd:

- afschrift van de akte, de dato 15 juli 2015;

gecoördineerde statuten, de dato 15 juli 2015

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/08/2015 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

08/12/2015 : ME. - VERBETERDE JAARREKENING 31.12.2014, GGK 15.06.2015, NGL 03.12.2015 15680-0363-034

Coordonnées
COSCALE

Adresse
BOMASTRAAT 14, BUS B 9000 GENT

Code postal : 9000
Localité : GENT
Commune : GENT
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande