COUSAERT CENTER

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : COUSAERT CENTER
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 433.592.077

Publication

20/08/2013 : ME. - JAARREKENING 31.03.2013, GGK 28.06.2013, NGL 14.08.2013 13426-0412-012
08/08/2013
ÿþ Md Ward 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Oudenaarde

29 JULI 2013

Griffie

1111111 IIIuIHIIuu II!lIIi IIIIV~V

*13129930*

Ondernemingsnr : 0433.592.077

Benaming (voluit) : Cousaert Center

(verkort) :

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel (volledig adres) : Boigneberg 13 - 9680 Maarkedal

Onderwerp(en) akte : statutenwijziging  ontbinding -- aanstelling vereffenaar

Uit een akte verleden voor notaris Valerie GOEMINNE te Ranse op 19 juli 2013, blijkt dat de

buitengewone algemene vergadering van hierboven genoemde vennootschap volgende beslissingen

genomen heeft

1) Kennisname van het verslag opgesteld door de zaakvoerder overeenkomstig artikel 181§1 van het Wetboek van vennootschappen, houdende voorstel tot ontbinding van de vennootschap; Bij dit verslag is een staat van activa en passiva gevoegd afgesloten de dato dertig juni tweeduizend en dertien.

En kennisname van het verslag opgesteld door de extern accountant Bert Lozie te Veurne overeenkomstig artikel 181§1 van het Wetboek van vennootschappen over voormelde staat van actief en passief afgesloten per dertig juni tweeduizend en dertien.

2) Ontbinding van de vennootschap

De vergadering beslist de ontbinding van de vennootschap en stelt haar in vereffening te rekenen

vanaf 19 juli 2013.

3) kennisname van het van rechtswege ontslag van de zaakvoerder, de heer Georges Cousaert, wonende te Maarkedal, Boigneberg, 13, en benoeming van een vereffenaar, de heer Georges Cousaert, wonende te Maarkedal, Boigneberg, 13;  vergoeding

4) benoeming van een plaatsvervangende vereffenaar  vergoeding

5) vaststelling van de machten van de vereffenaar

De vergadering stelt de machten van de vereffenaar als volgt vast :

De vereffenaar heeft de meest uitgebreide macht voorzien in de artikelen 186 en volgende van het Wetboek van Vennootschappen.

Hij mag de handelingen verrichten voorzien in artikel 187 van het Wetboek van Vennootschappen zonder dat hiervoor een voorafgaandelijke beslissing van de algemene vergadering nodig is.

Hij mag de hypotheekbewaarder ontslaan van de ambtshalve te nemen inschrijving, verzaken aan' alle zakelijke rechten, voorrechten, hypotheken, rechtsvorderingen tot ontbinding, opheffing verlenen; met of zonder betaling van alle be-voorrechte of hypothecaire inschrijvingen of overschrij-vingen, beslagen, elk verzet of andere belemmeringen.

De vereffenaar wordt ontslagen inventaris op te nemen en mag zich houden aan de boeken van de! vennootschap.

Hij mag onder zijn verantwoordelijkheid, voor bijzondere en bepaalde verrichtingen een gedeelte van ' zijn machten overdragen aan één of meerdere lasthebbers voor de duur die hij vaststelt.

' Behoudens bijzondere delegatie wordt de vennootschap geldig vertegenwoordigd door de vereffenaar. De vereffenaar zal zich dienen te gedragen naar het voorschrift van artikel 189bis van het Wetboek van Vennootschappen en bijgevolg in de zesde en de twaalfde maand van het eerste vereffeningsjaar een omstandige staat van de toestand van de vereffening moeten voorleggen,

6) aanpassing van de statuten in functie van de coördinatie, rekening houdend met de nieuwe toestand van de vennootschap, meer bepaald aanpassing van de artikelen inzake naam, duur, en bestuur.

7) coördinatie van de statuten.

8) machtiging aan de zaakvoerder tot uitvoering van de genomen beslissingen

9) volmacht voor administratieve formaliteiten

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblat

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/08/2013 - Annexes du Moniteur belge

VOOR GELIJKVORMIG UITTREKSEL

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perse(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

F_ Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad Luik g - Varvnln



DE NOTARIS, Jan GOEMINNE Loco Valerie Goeminne

Tegelijk hiermee neergelegd :

- uitgifte van voormeld PV van buitengewone algemene vergadering;

Kopie beschikking Rechtbank van Koophandel Oudenaarde tot bekrachtiging van de

benoeming van de vereffenaar

verslag van de extern accountant; met bijgevoegd verslag van de zaakvoerder met

bijhorende staat van aktief en passief.

 Cogrdinati.e

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/08/2013 - Annexes du Moniteur belge

26/10/2012 : ME. - JAARREKENING 31.03.2012, GGK 28.09.2012, NGL 24.10.2012 12614-0249-011
12/01/2012
ÿþr Motl Werd 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

IIIIII1111.110,1,1,111!!Q! iw

Oudenaarde

30 O C, 2011

Griffie

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Ondernerningsnr : 0433.592.077 -

Benaming (voluit) : BVBA COUSAERT CENTER

(verkort) :





Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel (volledig adres) : Boigneberg 13 - 9680 Maarkedal

Onderwerp(en) akte : Statutenwijziging

Uit een akte verleden voor geassocieerd notaris Jan GOEMINNE te Ronse op achtentwintig december tweeduizend en elf, blijkt dat de buitengewone algemene vergadering van hierboven

" genoemde vennootschap volgende beslissingen genomen heeft:

1) De vergadering neemt kennis van het verslag van de zaakvoerder en staat van activa en passiva" afgesloten op éénendertig oktober tweeduizend en elf en besluit het doel van de vennootschap te wijzigen.

2) De vergadering beslist het huidige artikel 3 van de statuten te vervangen door wat volgt:

"De vennootschap heeft tot doel in België en in het buitenland, voor eigen rekening, voor rekening: van derden of voor gezamenlijke rekening met derden:

- Het aanleggen, het oordeelkundig beheer en het uitbreiden van een roerend en onroerend: vermogen;

- Alle studiën en operaties met betrekking tot alle onroerende goederen en rechten en tot alle roerende goederen en rechten welke daaruit voortvloeien, zoals de aankoop, de bouw, de' verbouwing, de aanpassing, de huur en onderhuur, de ruiling, de verkoop en, in het algemeen, alle' operaties die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op het beheer of op het productief, maken, voor zichzelf of voor anderen van alle bebouwde of onbebouwde onroerende eigendommen;

- De aankoop, verkoop en ruiling, het beheer en de valorisatie van alle verhandelbare waardepapieren, aandelen, obligaties, staatsfondsen en van alle roerende goederen en rechten;

Het stimuleren, de planning en coördinatie van de ontwikkeling van de vennootschappen en ondernemingen, waarin ze een participatie aanhoudt; het deelnemen aan hun beheer, bestuur en toezicht alsmede het verlenen van technische, administratieve en financiële bijstand aan deze vennootschappen en ondernemingen.

De vennootschap mag alle roerende of onroerende goederen, materialen en benodigdheden, verwerven, huren of verhuren, vervaardigen, overdragen of ruilen, en in het algemeen, alle commerciële, industriële of financiële handelingen verrichten, die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar maatschappelijke doel, met inbegrip van de onderaanneming in het` algemeen, en de uitbating van aile intellectuele rechten en industriële of commerciële eigendommen die er betrekking op hebben. Zij mag alle roerende en onroerende goederen als investering: verwerven, zelfs als deze noch rechtstreeks noch onrechtstreeks verband houden met het maatschappelijk doel van de vennootschap.

De vennootschap mag het bestuur en de vereffening waarnemen in alle verbonden vennootschappen met dewelke een of andere band van deelneming bestaat en mag alle leningen: van gelijk welke vorm en voor gelijk welke duur, aan deze laatste toestaan of borgstellingen; verstrekken voor deze vennootschappen. Zij mag bij wijze van inbreng in speciën of in natura, van; fusie, inschrijving, deelneming, financiële tussenkomst of op een andere wijze, een aandeel nemen in alle bestaande of op te richten vennootschappen of bedrijven, in België of het buitenland, waarvan: het maatschappelijk doel identiek, gelijkaardig of verwant is met het hare, of van aard is de uitoefening van haar maatschappelijk doel te bevorderen. Deze lijst is exemplatief en niet: beperkend.

': Het doel van de vennootschap mag warden uitgebreid of beperkt door middel van een wijziging van' de statuten, overeenkomstig de voorwaarden voorzien in het Wetboek van Vennootschappen.".

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -12/01/2012 - Annexes du Moniteur belge

3) De vergadering aanvaardt de afschaffing van de nominale waarde van de aandelen die voortaan een fractiewaarde zullen hebben.

4) De vergadering aanvaardt de voorgestelde aanpassing van het kapitaal aan de Euro. Het kapitaal bedraagt aldus na omzetting zevenendertigduizend honderd vierentachtig euro drie cent (¬ 37.184,03) rekening houdend met de conversiekoers van de euro.

5) a) Op voorstel van de voorzitter beslist de vergadering met éénparigheid van stemmen over te gaan tot de inkoop van driehonderd (300) aandelen van de BVBA COUSAERT CENTER binnen de grenzen van de artikelen 321 en volgende van het W. Venn., dit alles volgens de hierna vermelde voorwaarden.

b) Voor wat de waardebepaling betreft, stelt de algemene vergadering der aandeelhouders dat verwezen wordt naar de boekhoudkundige waardering opgenomen in de staat van actief en passief afgesloten op eenendertig oktober tweeduizend en elf, met dien verstande dat de boekhoudkundige waarde van de onroerende goederen in de boekhouding gebracht op honderd duizend honderd zevenendertig euro zevenenzestig cent (¬ 100.137,67) verhoogd dient te worden volgens de aandeelhouders hier aanwezig naar zevenhonderdvijftigduizend euro (750.000) en het rollend materieel boekhoudkundig op twaalfduizend zesenzestig euro vierenzeventig cent, verhoogd dient te worden met twaalfduizend vijfhonderd euro (¬ 12.500), zodat de waarde van de aandelen samen door de aandeelhouders geraamd wordt op twee miljoen achthonderd twintigduizend euro (¬ 2.820.000), te weten een fractiewaarde van duizend achthonderd tachtig euro (¬ 1.880) per aandeel.

De totale waarde van de in te kopen aandelen bedraagt derhalve vijfhonderd vierenzestigduizend euro (¬ 564.000).

Het totaal bedrag of vijfhonderd vierenzestigduizend euro valt volgens de vergadering binnen de grenzen voorzien in het Wetboek van Vennootschappen.

Onmiddellijk na de inkoop wordt overgegaan tot vermindering van het maatschappelijk kapitaal met zevenduizend vierhonderd zesendertig euro tachtig cent (¬ 7.436,80) of nog twintig procent van het geplaatst kapitaal.

Het saldo of nog vijfhonderd zesenvijftigduizend vijfhonderd drieënzestig euro twintig cent (¬ 556.563,20) wordt dan betaald door afboeking van de overgedragen winsten.

6) Onmiddellijk maken de aandeelhouders, alhier voltallig aanwezig gebruik van de mogelijkheid hen hier beiden geboden om hun aandelen te laten inkopen.

Daarop beslist enkel mevrouw ROMAN Anne-Marie voornoemd alleenlijk in te gaan op voormeld voorstel, dit teneinde het aantal aandelen (en de eraan verbonden stemrechten) gelijk te stellen tussen beide aandeelhouders, met name elk zeshonderd aandelen.

De aandeelhouders beslissen onmiddellijk om driehonderd aandelen in te kopen van mevrouw ROMAN Anne-Marie voornoemd voor een totaal bedrag van vijfhonderd vierenzestigduizend euro (¬ 564.000). De overnameprijs zal betaald worden zoals voorzegd deels voor ¬ 7.436,80 door afboeking post kapitaal, deels en voor ¬ 556.563,20 door afboeking overgedragen winsten.

7) De vergadering beslist onmiddellijk voormelde driehonderd aandelen te vernietigen, door schrapping ervan in het aandelenregister.

De vergadering beslist dat ingevolge vooringeroepen inkoop en vernietiging van de driehonderd voormelde aandelen, het kapitaal thans verminderd wordt met zevenduizend vierhonderd zesendertig euro tachtig cent (¬ 7.436,80) om het te brengen op negenentwintigduizend zevenhonderd zevenenveertig euro drieëntwintig cent (¬ 29.747,23), vertegenwoordigd door duizend tweehonderd aandelen zonder nominale waarde.

8) De vergadering beslist het kapitaal te verhogen door incorporatie van een deel van de buitengewone reserves, van negenentwintigduizend zevenhonderd zevenenveertig euro drieëntwintig cent (¬ 29.747,23) met een bedrag van tweehonderd tweeënvijftig euro zevenenzeventig cent (¬ 252,77). Het kapitaal wordt aldus gebracht op dertigduizend euro (¬ 30.000).

Waarna de vergadering vaststelt, en ondergetekende notaris verzoekt bij akte vast te stellen, dat deze kapitaalverhoging volledig werd gerealiseerd.

9) De vergadering beslist het mandaat dat mevrouw Roman voornoemd heeft als zaakvoerder op heden te beëindigen en haar kwijting te verlenen voor haar gevoerde beleid.

10) De vergadering gaat over tot opheffing van de bestaande statuten en vervanging door integraal nieuwe statuten, aangepast aan het wetboek van vennootschappen waarbij rekening wordt gehouden met de hiervoor genomen beslissingen inzake doel, inkoop van eigen aandelen, vernietiging van aandelen en kapitaalvermindering en de doorgevoerde kapitaalverhoging, rekening houdend met de eerder doorgevoerde zetelwijziging, zonder voor het overige te raken aan de bepalingen betreffende naam, duur, boekjaar, jaarvergadering (waarbij enkel het uur vermeld wordt), kapitaal, en winstverdeling.

Deze beslissingen worden genomen met eenparigheid van stemmen.

.f

Luik B - vgrvnln

11) De vergadering beslist de coördinatie van de statuten goed te keuren.

VOOR GELIJKVORMIG UITTREKSEL

DE NOTARIS, Jan GOEM!NNE

Tegelijk hiermee neergelegd :

- uitgifte van voormeld PV van buitengewone algemene vergadering;

- gecoördineerde tekst van de statuten;

- verslag van de zaakvoerders en staat van actief en passief,

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij ]iët BéTgiscli Staátslilad= IZ7011201Z - Annexes dit-Moniteur belge

Op de laatste blz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

13/10/2011 : ME. - JAARREKENING 31.03.2011, GGK 15.09.2011, NGL 11.10.2011 11577-0276-015
29/09/2010 : ME. - JAARREKENING 31.03.2010, GGK 27.08.2010, NGL 24.09.2010 10551-0422-015
25/09/2009 : ME. - JAARREKENING 31.03.2009, GGK 28.08.2009, NGL 21.09.2009 09766-0032-015
28/10/2008 : OU032494
14/10/2008 : OU032494
04/10/2007 : OU032494
16/10/2006 : OU032494
10/10/2005 : OU032494
27/09/2004 : OU032494
06/10/2003 : OU032494
06/12/2002 : OU032494
09/11/2001 : OU032494
01/01/1995 : OU32494
01/01/1993 : OU32494
01/01/1992 : OU32494
08/04/1988 : OU32494
23/03/2018 : AMBTSHALVE DOORHALING KBO NR.

Coordonnées
COUSAERT CENTER

Adresse
BOIGNEBERG 13 9680 MAARKEDAL

Code postal : 9680
Localité : Etikhove
Commune : MAARKEDAL
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande