COVENTIS LTD

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : COVENTIS LTD
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 891.353.784

Publication

30/01/2014
ÿþI

4bJ9., !~a MA 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

VA QQp~ÁN~~~K

21 JAN, 2011

DENDERMONDE

eriffie

Voor- -- 1111111MIIII11111111

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Ondernemingsnr : 0891.353.784

Benaming (voluit) :COVENTIS LTD

(verkort):

Rechtsvorm : Buitenlandse vennootschap naar Engels Recht

Zetel :4 Priory Road, Kenilworth, Warwickshire CV8 1 LL, Verenigd Koninkrijk

Adres Belgisch filiaal: Stokthoekstraat 10A, 9140 Temse

(volledig adres)

Onderwerpen) akte :zetelverplaatstinq , omvorminq van de vennootschap naar Belgisch Recht Uit een akte verleden voor geassocieerd notaris Thierry Raes te Antwerpen-Wilrijk op 6 januari 2014, geregistreerd negen bladen geen renvooien te Antwerpen, zevende kantoor der registratie op 08 januari 2014 boek 177 blad 90 vak 04, ontvangen vijftig euro (50¬ ), de ontvanger L Michielsen, adviseur, blijkt dat de buitengewone algemene vergadering van de aandeelhouders van de private company limited by shares naar het recht van Engeland en Wales "Coventis Ltd", waarvan de zetel gevestigd is te 4 Priory Road, Kenilworth, Warwickshire CV81 LL, Verenigd Koninkrijken met bijkantoor in België te 9140 Temse, Stokthoekstraat 10A, met eenparigheid van stemmen volgende besluiten heeft genomen:

EERSTE BESLISSING.

De vergadering stelt vast en bevestigt dat de maatschappelijke zetel, zetel van werkelijke leiding, hoofdvestiging, het bestuur en de leiding van de vennootschap verplaatst werden van Verenigd Koninkrijk naar België, met ingang vanaf 1 januari 2014, zoals beslist in de notulen van de raad van bestuur en van de algemene vergadering, gehouden op 31 december 2013.

De vergadering stelt vast dat de vennootschap bijgevolg onderworpen is aan het Belgisch recht vanaf 1 januari 2014, overeenkomstig artikel 112 van het Wetboek Internationaal Privaatrecht en dat de vennootschap de rechtspersoonlijkheid heeft van een vennootschap naar Belgisch recht.

De vergadering stelt vast dat het Belgisch filiaal van de private company limited by shares naar het recht van Engeland en Wales "Coventis Ltd", met zetel te 4 Priory Road, Kenilworth, Warwickshire CV8 1LL, Verenigd Koninkrijk werd stopgezet vanaf 1 januari 2014 ingevolge voormelde zetelverplaatsing naar België.

TWEEDE BESLISSING.

De vergadering stelt vast en bevestigt dat de vennootschap de rechtsvorm van de "besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid" heeft aangenomen met ingang van 1 januari 2014, zoals ook blijkt uit hogervermelde notulen en dat de benaming van de vennootschap "COVENTIS" luidt.

DERDE BESLISSING.

De vergadering stelt vast en bevestigt dat het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap achttienduizend zeshonderd euro (e 18.600,00) bedraagt en dat dit meer is dan het minimumkapitaal, voor een Belgische besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid.

VIERDE BESLISSING.

De vergadering ontslaat de voorzitter van de voorlezing van het verslag van het bestuursorgaan van de vennootschap aangaande de wijziging van het doel



e

0)

e



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

van de vennootschap alsook van de staat van activa en passiva van de vennootschap afgesloten per 31 december 2013.

De aanwezige enige vennoot erkent een afschrift van dit verslag alsook van de staat van activa en passiva van de vennootschap te hebben ontvangen en er kennis van te hebben genomen.

VIJFDE BESLISSING

De vergadering besluit het doel van de private company limited by shares naar het recht van Engeland en Wales COVENTIS Ltd, met zetel te 4 Priory Road, Kenilworth, Warwickshire CV8 1LL, Verenigd Koninkrijk te vervangen door hiernavolgende nieuwe tekst :

"Artikel 3 Doel

De vennootschap heeft tot doel zo voor eigen rekening als voor rekening van

derden, in België en/of buitenland, alleen of ïn samenwerking met derden :

om het even welke handelingen stellen die rechtstreeks of onrechtstreeks

betrekking hebben op:

Het verlenen van advies, diensten en bijstand op vennootschappelijk,

bedrijfseconomisch en administratief gebied;

Activiteiten van een administratiekantoor;

Diensten op het gebied van bedrijfsbeheer en bedrijfsvoering;

De uitoefening van een mandaat als bestuurder of zaakvoerder in andere

vennootschappen;

Bemiddeling, management, zakelijke en administratieve ondersteuning ten

behoeve van zelfstandigen, vrije beroepen, bedrijfsleiders,

ondernemingen en kantoren;

Andere vormen van arbeidsbemiddeling;

- Beheer en exploitatie van bedrijven- of dienstencentra, verhuur van kantoren, faciliteiten en apparatuur, met ondersteunende dienstverlening;

Beheer, verhuur, lease en exploitatie van eigen of geleasde infrastructuren, ruimtes, handelsfondsen of handelszaken, en roerende goederen;

Het verlenen en nemen van concessies voor de exploitatie van infrastructuren, handelsfondsen of handelszaken, en voor het leveren van diensten;

- Handel in, beheer en exploitatie van intellectuele eigendom, zakelijke rechten en vergelijkbare roerende goederen en het verlenen of verwerven van concessies en licenties inzake deze goederen en rechten; Debiteurenbeheer, incasso- en invorderingsdienten;

Het verstrekken van gespecialiseerde opleidingen;

Het organiseren van zakelijke meetings, beurzen, congressen, seminaries, handelsmissies, professionele contacten, en alles wat daarmee verband houdt;

Ontwikkeling, beheer en exploitatie van online marktportalen en platformen waar vraag en aanbod van waren of diensten samenkomen;

- Ontwikkeling, beheer, en exploitatie van webapplicaties en

internetdiensten;

Overige dienstverlenende activiteiten op het gebied van informatie en

informatietechnologieën;

Het verkopen van tijd en ruimte voor publiciteit in diverse media

(advertentie-acquisitie);

Groot- en detailhandel via postorderbedrijven of via internet;

Groot- en detailhandel van voedingssupplementen en waren op vlak van

menselijke en dierlijke gezondheidszorg;

Trading en handelsbemiddeling gespecialiseerd in overige goederen en

diensten, n.e.g.;

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden

aan het

~eigisc~`

Staatsblad

Voor- Luik B - vervolg

behouden

aán het

~efgtscFi-

Staatead

- Handei in, beheer, verhuur en exploitatie van eigen of geleasd, bemeubeld of onbemeubeld, residentieel en niet-residentieel onroerend goed, inclusief terreinen, alsmede de verkoop van daaraan gerelateerde producten en dienstverlenende activiteiten;

Het verschaffen van gemeubelde logies en dergelijke accomodatie voor kortstondig verblijf in verblijfcentra, woningen en appartement, met of zonder infrastructuur;

- Overige zakelijke dienstverlening, n.e.g.

De activiteiten dienen in de ruimst, mogelijke zin te worden opgevat.

Activiteiten die aan een wettelijk erkennings- en inschrijvingsregime onderworpen zijn en/of wettelijk voorbehouden zijn aan erkende financiële instellingen en andere tussenpersonen, zijn uitgesloten voor zoverre daartoe geen erkenning en inschrijving werd bekomen.

De vennootschap kan in het algemeen alle commerciële, industriële, financiële, roerende en onroerende handelingen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of welke van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan geheel of gedeeltelijk te vergemakkelijken; ze kan leningen of schulden aangaan bij derden (met inbegrip van haar vennoten en haar zaakvoerders) en kan alle kosten maken en investeringen doen die zij nodig of wenselijk acht.

be vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven.

De vennootschap kan mandaten van zaakvoerder, bestuurder en/of vereffenaar uitoefenen in andere vennootschappen of rechtspersonen.".

ZESDE BESLISSING

De vergadering beslist de nominale waarde van de aandelen af te schaffen en aan de aandelen een fractiewaarde toe te kennen.

ZEVENDE BESLISSING

De vergadering besluit de nieuwe tekst van de statuten aan te nemen die in overeenstemming is met de vigerende Belgische wetgeving en die werd goedgekeurd door de algemene vergadering van 31 december 2013.

Deze nieuwe tekst van statuten luidt als volgt :

Rechtsvorm - naam - zetel - doel - duur

Artikel 1- Rechtsvorm - naam

De vennootschap is een handelsvennootschap en heeft de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid. Zij draagt de benaming "COVENTIS".

Artikel 2 - Zetel

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 9140 Temse, Stokthoekstraat 10A. Deze mag worden overgebracht naar iedere andere plaats in België, bij beslissing van het bestuursorgaan, mits inachtneming van de taalwetgeving. De vennootschap mag, bij beslissing van het bestuursorgaan, exploitatiezetels, administratieve zetels, filialen, agentschappen en depots in België of het buitenland oprichten.

Artikel 3 - Doel

De vennootschap heeft tot doel zo voor eigen rekening als voor rekening van derden, in België en/of buitenland, alleen of in samenwerking met derden : om het even welke handelingen stellen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op:

- Het verlenen van advies, diensten en bijstand op vennootschappelijk, bedrijfseconomisch en administratief gebied;

- Activiteiten van een administratiekantoor;

- Diensten op het gebied van bedrijfsbeheer en bedrijfsvoering;

- De uitoefening van een mandaat als bestuurder of zaakvoerder in andere vennootschappen;



ígen bij het Belgisch Staatsblad - 30/01/2014 - Annexes du Moniteur belge



Luik 6 - vervolg

Bemiddeling, management, zakelijke en administratieve ondersteuning ten behoeve van zelfstandigen, vrije beroepen, bedrijfsleiders, ondernemingen en kantoren;

- Andere vormen van arbeidsbemiddeling;

- Beheer en exploitatie van bedrijven- of dienstencentra, verhuur van kantoren, faciliteiten en apparatuur, met ondersteunende dienstverlening;

- Beheer, verhuur, lease en exploitatie van eigen of geleasde infrastructuren, ruimtes, handelsfondsen of handelszaken, en roerende goederen;

- Het verlenen en nemen van concessies voor de exploitatie van infrastructuren, handelsfondsen of handelszaken, en voor het leveren van diensten;

Handel in, beheer en exploitatie van intellectuele eigendom, zakelijke rechten en vergelijkbare roerende goederen en het verlenen of verwerven van concessies en licenties inzake deze goederen en rechten; Debiteurenbeheer, incasso- en invorderingsdienten;

Het verstrekken van gespecialiseerde opleidingen;

Het organiseren van zakelijke meetings, beurzen, congressen, seminaries, handelsmissies, professionele contacten, en alles wat daarmee verband houdt;

Ontwikkeling, beheer en exploitatie van online marktportalen en platformen waar vraag en aanbod van waren of diensten samenkomen; Ontwikkeling, beheer, en exploitatie van webapplicaties en in ternetdiensten;

Overige dienstverlenende activiteiten op het gebied van informatie en informatietechnologieën;

Het verkopen van tijd en ruimte voor publiciteit in diverse media (advertentie-acquisitie);

Groot- en detailhandel via postorderbedrijven of via internet;

Groot- en detailhandel van voedingssupplementen en waren op vlak van menselijke en dierlijke gezondheidszorg;

Trading en handelsbemiddeling gespecialiseerd in overige goederen en diensten, n.e.g.;

- Handel in, beheer, verhuur en exploitatie van eigen of geleasd, bemeubeld of onbemeubeld, residentieel en niet-residentieel onroerend goed, inclusief terreinen, alsmede de verkoop van daaraan gerelateerde producten en dienstverlenende activiteiten;

Het verschaffen van gemeubelde logies en dergelijke accomodatie voor kortstondig verblijf in verblijfcentra, woningen en appartement, met of zonder infrastructuur;

Overige zakelijke dienstverlening, n.e.g.

De activiteiten dienen in de ruimst mogelijke zin te worden opgevat. Activiteiten die aan een wettelijk erkennings- en inschrijvingsregime

onderworpen zijn en/of wettelijk voorbehouden zijn aan erkende financiële instellingen en andere tussenpersonen, zijn uitgesloten voor zoverre daartoe geen erkenning en inschrijving werd bekomen.

De vennootschap kan in het algemeen alle commerciële, industriële, financiële, roerende en onroerende handelingen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of welke van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan geheel of gedeeltelijk te vergemakkelijken; ze kan leningen of schulden aangaan bij derden (met inbegrip van haar vennoten en haar zaakvoerders) en kan alle kosten maken en investeringen doen die zij nodig of wenselijk acht.

Voor-

behouden

aan het

- lgisch Staatsblad

30/01/2014

. " 1

Voorbehouden' aan het Belgisch -Staatsblad

30/01/2014

agen bij het Belgisch Staatsblad

Luik B - vervolg

De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven.

De vennootschap kan mandaten van zaakvoerder, bestuurder en/of vereffenaar uitoefenen in andere vennootschappen of rechtspersonen.

Artikel 4 - Duur

De vennootschap bestaat voor onbepaalde duur.

Kapitaal en aandelen

Artikel 5 - Kapitaal

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt achttienduizend zeshonderd euro (£ 18.600,00).

Het wordt vertegenwoordigd door honderd zesentachtig (186) aandelen op naam zonder aanduiding van nominale waarde. Het kapitaal is volledig volgestort. Artikel 11 -- Jaarvergadering - buitengewone algemene vergadering

De jaarvergadering zal gehouden worden op de laatste vrijdag van de maand mei om negentien uur dertig.

Indien deze dag een wettelijke feestdag is, heeft de jaarvergadering de volgende werkdag plaats.

De vergaderingen van vennoten worden gehouden op de zetel van de vennootschap of op iedere andere plaats in de oproepingsbrief meegedeeld.

Artikel 14 - Stemrecht - vertegenwoordiging

Elk aandeel geeft recht op één stem.

Artikel 15 - Aanwezigheidslijst

Alvorens aan de vergadering deel te nemen zijn de vennoten of hun volmachtdragers verplicht de aanwezigheidslijst met aanduiding van de naam, de voorna(a)m(en) en de woonplaats of de maatschappelijke benaming en de statutaire zetel van de vennoten en van het aantal aandelen dat zij vertegenwoordigen, te ondertekenen.

Artikel 20 - Bestuursorgaan

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke of rechtspersonen, al dan niet vennoten.

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vast vertegenwoordiger, natuurlijke persoon, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van zaakvoerder in naam en voor rekening van de rechtspersoon. Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

De zaakvoerders worden benoemd door de vennoten voor de tijdsduur door haar vast te stellen.

Artikel 21 - Bestuursbevoegdheid

Iedere zaakvoerder kan alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel, behoudens die handelingen waarvoor volgens het Wetboek van Vennootschappen alleen de algemene vergadering bevoegd is. Ingeval er twee zaakvoerders zijn, zullen zij gezamenlijk het bestuur voeren. Indien er drie of meer zaakvoerders zijn, vormen deze een college, dat een voorzitter aanstelt en verder handelt zoals een raadsvergadering.

De zaakvoerders kunnen de uitoefening van een deel van hun bevoegdheid ten titel van bijzondere volmacht opdragen aan een derde aangestelde van de vennootschap. Indien er meerdere zaakvoerders zijn, dient deze volmacht gezamenlijk gegeven te worden.

De zaakvoerders regelen onder mekaar de uitoefening van de bevoegdheid. Artikel 22 - Vertegenwoordigingsbevoegdheid

Voor-

behouden

aan het

e gist

Staatsblad

Luik B - vervolg

Iedere zaakvoerder afzonderlijk, ook wanneer er meerdere zijn, als eiser of als

vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte bovengemelde bij

verweerder. december van elk

De vennootschap wordt tevens rechtsgeldig verbonden door de minste vijf ten

bijzondere volmacht aangestelde vertegenwoordiger.

Artikel 24 - Boekjaar - jaarrekening - jaarverslag

Het boekjaar begint op één januari en eindigt op éénendertig

jaar.

Artikel 25 - Winstverdeling

Van de nettowinst van de vennootschap wordt elk jaar ten

honderd afgenomen voor de vorming van de wettelijke reserve. Deze afneming is niet langer verplicht van zodra de wettelijke reserve één tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

Op voorstel van het bestuursorgaan beslist de algemene vergadering over de bestemming van het saldo van de nettowinst.

Artikel 27 - Ontbinding en vereffening

Na aanzuivering van alle schulden, lasten en kosten van de vereffening, wordt het nettoactief vooreerst aangewend om, in geld of in natura, het volgestorte en nog niet-terugbetaalde bedrag van de aandelen terug te betalen.

Het eventueel overschot wordt in gelijke delen verdeeld onder al de aandelen. Indien de netto-opbrengst niet volstaat om alle aandelen terug te betalen, betalen de vereffenaars bij voorrang de aandelen uit die in meerdere mate zijn volgestort totdat ze op gelijke voet staan met de aandelen die in mindere mate werden volgestort of doen ze ten laste van deze laatste een aanvullende oproeping van kapitaal.

ACHTSTE BESLISSING

De vergadering neemt kennis van en aanvaardt het ontslag van de hiernagenoemde bestuurder van de vennootschap met ingang vanaf 1 januari 2014, te weten Coventis Corporate Services Ltd, gevestigd te 4 Priory Road, Kenilworth, Warwickshire CV8 1LL, Verenigd Koninkrijk, met als vaste vertegenwoordiger, voornoemde heer Wim Van den Berghe, wonende te 9140 Temse, Stokthoekstraat 10

De vergadering neemt kennis en aanvaardt het ontslag van de heer Wim Van den Berghe, voornoemd, wettelijke vertegenwoordiger van het Belgisch bijkantoor van deze vennootschap met ingang vanaf 1 januari 2014.

De vergadering verleent de voormelde bestuurder en voormelde wettelijke vertegenwoordiger kwijting voor hun mandaat onder voorwaarde van goedkeuring van de laatste jaarrekening.

De vergadering beslist vervolgens als nieuwe enige niet-statutaire zaakvoerder te benoemen, met ingang vanaf 1 januari 2014 en voor onbepaalde duur :

- de heer Wim Van den Berghe, voornoemd.

De zaakvoerder aanvaardt zijn mandaat en bevestigt dat er geen enkel beletsel is in

zijnen hoofde voor de uitoefening van dit mandaat.

TIENDE BESLISSING

Bijzondere volmacht wordt verleend door de vergadering aan de heer Wim Van den Berghe, wonende te 9140 Temse, Stokthoekstraat 10, met macht om op te treden met mogelijkheid van indeplaatsstelling, om in naam en voor rekening van de vennootschap de nodige formaliteiten te vervullen en ten dien einde alle akten en stukken te tekenen tot:

a) inschrijvingen en alle latere wijzigingen en schrappingen van deze vennootschap in de Kruispuntbank Ondernemingen en bij het Ondernemingsloket,

b) neerlegging bij de Griffie van de Rechtbank van Koophandel van alle bekendmakingen in het Belgisch Staatsblad.

c) Inschrijvingen, en alle latere wijzigingen en schrappingen van deze vennootschap als belastingplichtige bij de administratie van

" é T

Voor- Luik B - vervolg

behouden de Belastingen op de Toegevoegde Waarde en bij de administratie van de Directe Belastingen.

aán het d) Aansluiting bij het sociaal secretariaat, de sociale dienst voor zelfstandigen en de Rijksdienst voor Sociale zekerheid.

 lég~'s~c i Voor

StaatsbEad ontledend uittreksel, samen hiermee neergelegd uitgifte van de akte, bestuudersverslag, staat van activa en passiva

Geassocieerd notaris Thierry Raes











Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

26/11/2013
ÿþMod Werd 11 1

~ , º% ~* ~ In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Î .,y

Rechtsvorm Vennootschap naar Engels recht (Limited)

etel . Coventis Corporate Services, 4 Priory Road, Kenilworth CV8 ILL, Warwickshire, Verenigd Koninkrijk

Zetel van het bijkantoor: Stokthoekstraat 10A, 9140 Temse

(volledig adres)

Onderwerp akte : Wijziging van aandelenstructuur - kapitaaIverhoging

Op de buitengewone algemene vergadering van aandeelhouders van COVENTIS LTD, een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid opgericht naar Engels recht (Limited), gehouden op 13 november 2013 om 15u op de zetel van het Belgisch bijkantcor, gevestigd te 9140 Temse, Stokthoekstraat 10A, ingeschreven in het rechtspersonenregister te Dendermonde met ondernemingsnummer 0891.353.784, werd door de enige vennoot, VAN DEN BERGHE Wim, houder van tienduizend (10000) aandelen, hetzij het volledige maatschappelijke kapitaal, volgende beslissingen genomen:

1. De enige vennoot, VAN DEN BERGHE Wim, tevens vaste vertegenwoordiger van de bestuurder van de vennootschap, hier aanwezig, verklaart hierbij dat hij kennis heeft genomen van de agenda van deze buitengewone algemene vergadering en eveneens zich akkoord heeft verklaard met de inhoud van de te nemen beslissingen, zodat ze mogen beschouwd worden door hemzelf, enige vennoot, genomen te zijn; en verklaart te verzaken aan de naleving van voorgeschreven oprcepingsformaliteiten.

2. De vergadering stelt vast dat het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap tienduizend euro (10.000,00 EUR) bedraagt, vertegenwoordigt door tienduizend (10000) aandelen met een nominale waarde van één euro (1,00 EUR) per aandeel.

3. De vergadering beslist de aandelenstructuur ais volgt te wijzigen: het aantal aandelen zal verminderen van tienduizend (10000) naar honderd (100) aandelen en de nominale waarde van de aandelen zal vermeerderen van één euro (1,00 EUR) naar honderd euro (100,00 EUR) per aandeel, waardoor de totale waarde van alle aandelen in kwestie hetzelfde zal blijven, met ingang van 13 november 2013. De rechten en voordelen van de aandelen blijven onveranderd en blijven hetzelfde voor alle aandelen.

4. De enige vennoot, VAN DEN BERGRE Wim, voornoemd, gaat over tot de uitwisseling van tienduizend (10000) aandelen van één euro (1,00 EUR) voor honderd (100) nieuwe aandelen van honderd euro (100,00 EUR).

5. De vergadering beslist vervolgens het kapitaal te verhogen met achtduizend zeshonderd euro (8.600 EUR) om het kapitaal van tienduizend euro (10.000 EUR) te brengen op achttienduizend zeshonderd euro (18.600,00 EUR) met ingang van 13 november 2013.

6. De vergadering beslist dat deze kapitaalverhoging zal verwezenlijkt worden met uitgifte van zesentachtig (86) nieuwe kapitaalaandelen met een nominale waarde van honderd euro (100,00 EUR) per aandeel, zodat het aantal aandelen gebracht wordt van honderd (100) aandelen tot honderd zesentachtig (186) aandelen. De nieuwe kapitaalaandelen zijn van dezelfde aard en bieden dezelfde rechten en voordelen als de bestaande kapitaalaandelen

7. Op deze kapitaalverhoging wordt volledig en onvoorwaardelijk ingeschreven door de heer VAN DEN BERGHE Wim, voornoemd, waarvoor hem zesentachtig (86) nieuwe kapitaalaandelen zullen toegekend worden als vergoeding voor zijn inbreng.

8. In toepassing van artikel 537 Wetboek Inkomstenbelasting (WIB) wordt beslist een tussentijds bruto dividend uit te keren van negenduizend vierhonderd en vierenveertig euro en vijfenveertig eurocent (9.444,45 EUR), afkomstig van de beschikbare reserves met betrekking tot het boekjaar dat afsloot per 31 december 2011. Hier zal 10% roerende voorheffing op worden in gehouden, zodat aan de enige vennoot, VAN DEN BERGHE Wim, voornoemd, netto achtduizend vijfhonderd euro (8.500,00 EUR) wordt uitgekeerd.

9. De enige vennoot, VAN DEN BERGHE Wim, voornoemd, gaat daarna onmiddellijk over tot de kapitaalverhoging door inbreng in geld van achtduizend zeshonderd euro (8.600,00 EUR).

Op de laatste blz. van Luik B vermelden Recto i faam ei hea«anigüe&d van de instrumentaiancie rL(dPrIs, hetzij van ee persofo)n(eilq

a:voegd de lechi persoon ten aanzien van derden le vertegent;ioordigen

Verso i,aatri 23 7 handtekening

iU i 1111,0.1j1.01

Onde nerningsnr 0891.353.784

Ez."a-(etoinci

(voluit) COVENTIS LTD

tler7.oril

VAN KOOPHANDEL

9 4 NOV 2013

_.........._. . . ~A. .. DENDERMONDE

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/11/2013 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

t ,behouden

.an hot

1 >etgisch

Staatsblad

10. De vergadering beslist unaniem de kapitaalverhoging goed te keuren en bevestigt dat van de totale inbreng in speciën achtduizend vijfhonderd euro (8.500,00 EUR) afkomstig is van de uitgekeerde belaste reserves waarop 10% voorheffing werd afgehouden.

11. De vergadering stelt vast dat de kapitaalverhoging ten belope van in totaal achtduizend zeshonderd euro (8.600,00 EUR) daadwerkelijk verwezenlijkt werd door inbreng in speciën door de heer VAN DEN BERGHE Wim, voornoemd, wonende te 9140 Temse, Stokthoekstraat 10, voor een bedrag van achtduizend zeshonderd euro (8.600,00 EUR) en dat het maatschappelijk kapitaal aldus daadwerkelijk gebracht werd op achttienduizend zeshonderd euro (18.600,00 EUR), vertegenwoordigd door honderd zesentachtig (186) aandelen met een nominale waarde van honderd euro (100,00 EUR) per aandeel. Het geld is bij overschrijving gedeponeerd op de bankrekening van de vennootschap onder het rekeningnummer 737-0219777-18 bij KBC Bank, zoals blijkt uit het afschrift van KBC Bank de dato 13 november 2013, waarvan een kopie aan dit verslag zal gehecht blijven.

12. De vergadering stelt vast dat het maatschappelijk kapitaal volledig volgestort is ten belope van achttienduizend zeshonderd euro (18.600,00 EUR).

13. De vergadering verklaart dat de inbreng volledig werd vergoed door toebedeling van zesentachtig (86) nieuwe aandelen aan VAN DEN BERGHE Wim, voornoemd, die aanvaardt, zodat na de wijziging van de aandelenstructuur en de kapitaalverhoging, hij houder is van honderd zesentachtig (186) volledig volgestorte aandelen.

14. Om de oprichtingsakte en statuten in overeenstemming te brengen met de beslissing tot kapitaalverhoging die voorafgaat, beslist de vergadering dat de tekst van artikel 5 vervangen wordt door de volgende tekst: 'Het maatschappelijk kapitaal bedraagt achttienduizend zeshonderd euro (18.600,00 EUR). Het wordt vertegenwoordigd door honderd zesentachtig (186) aandelen op naam, met een nominale waarde van honderd euro (100,00 EUR) per aandeel."

15. Een bijzondere volmacht met recht van indeplaatsstelling wordt verleend aan de heer VAN DEN BERGHE Wim, in zijn hoedanigheid van vaste vertegenwoordiger van de bestuurder van Coventis Ltd, om aile formaliteiten te vervullen inzake de neerlegging ter griffie van de rechtbank van koophandel en de bekendmaking van een uittreksel van dit verslag in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad, het actualiseren van de in de Kruispuntbank van Ondernemingen geregistreerde gegevens, alsook bij alle federale overheidsdiensten, en ten dien einde, alle verklaringen te doen, alle akten en documenten te ondertekenen, en in het algemeen al het nuttige en nodige te doen ter uitvoering van deze volmacht.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

Wim Van den Berghe

Gevolmachtigde

Gelijktijdig hiermee neergelegd: afschrift van het verslag dd. 13/11/2013, KBC bankafschrift

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/11/2013 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste bid. van Luik Er vermelden , Recto hoodanigrneid var de instrumenterenu" r, notons ÎtetLg van (te perso{oln{ent

r, :voegd de rechtspersoon ,en aanzien vati derden i.'_ verienerr+:oorr{ gcen

Verso Naam en handtelcenong

14/08/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 31.05.2013, NGL 06.08.2013 13411-0456-004
15/09/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 27.05.2011, NGL 05.09.2011 11539-0595-004
28/09/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 28.05.2010, NGL 21.09.2010 10549-0100-003
03/08/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 05.05.2009, NGL 29.07.2009 09501-0213-003
01/07/2008 : ME. - JAARREKENING 31.12.2007, GGK 30.05.2008, NGL 26.06.2008 08299-0173-010
01/09/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 31.07.2015, NGL 28.08.2015 15499-0307-013

Coordonnées
COVENTIS LTD

Adresse
STOKTHOEKSTRAAT 10A 9140 TEMSE

Code postal : 9140
Localité : TEMSE
Commune : TEMSE
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande