COWISE

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : COWISE
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 542.428.354

Publication

05/12/2013
ÿþ" a [lie ;O Mod Word i1.1

ew In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

i







GRIFFE RECHTBANK

VAN KOOPHANDEL

2 5 NOV. 2013

DEND~`,ilf;êOfVDE

Ondememingsnr : 5.. ... L. 3 S%

Benaming

(voluit) : COWISE

(verkort)

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 9270 Laarne, Molenstraat 1/B102

(volledig adres)

Onderwerp akte : OPRICHTING

Er blijkt uit een akte verleden voor notaris Bernard VAN STEENBERGE te Laarne op tweeëntwintig november tweeduizend dertien, neer te leggen ter registratie, dat werd opgericht de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "COWISE", waarvan de maatschappelijke zetel gevestigd is te 9270 Laarne, Molenstraat 118102.

Oprichters:

1) De neer VAN ROOSBROECK Jelle Gabrielle, geboren te Gent op 21 februari 1988, ongehuwd, wonende te 9090 Melle, Brusselsesteenweg 3021A.

2) De heer CRIEL Pieterjan, geboren te Gent op 23 februari 1989, ongehuwd, wonende te 9042 Gent (Desteldonk), Rechtstraat 1.

3) De heer VAN BRUSSEL Pieter, geboren te Gent op 12 juni 1989, ongehuwd, wonende te 9270 Laame, Molenstraat 118102.

4) De heer TRANGEZ Mathieu Jan, geboren te Gent op 13 mei 1988, ongehuwd, wonende te 9070 Destelbergen, Dendermondesteenweg 106.

Naam  rechtsvorm:

De vennootschap is een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid en heeft ais benaming:

"COWISE".

Zetel:

De maatschappelijke zetel is gevestigd te 9270 Laarne, Molenstraat 118102.

Vanaf één september tweeduizend veertien zal de maatschappelijke zetel verplaatst worden naar volgend

adres ; Keefstraat 11 te 9200 Dendermonde.

Doel:

De vennootschap heeft als doel: .

-Het verenigen van studenten met ais doel de leden relevante, concrete en praktische ervaring te laten opdoen die hen - naast academische kennis - inzicht verschaft in de mogelijkheden en moeilijkheden van hun vakgebied.

-Het is tevens een toegangspoort voor bedrijven om in contact te komen met de vernieuwing en enthousiasme van de studentenwereld, in de meest ruime zin van woorden.

-Het organiseren, begeleiden en opvolgen van projecten waar zowel studenten als bedrijven voordeel uit halen. Deze projecten worden hetzij op aanvraag van bedrijven opgestart, hetzij op aanvraag van studenten, hetzij op aanvraag van de vennootschap zelf. De vennootschap wordt derhalve gekenmerkt door de veelheid en diversiteit aan projecten zodat student-leden een ruime keuze aan participatiemogelijkheden krijgen. Bedrijven kunnen ofwel nieuwe projecten aanbrengen of inhaken op bestaande projecten. De motivatie hiervoor kan tot een veelheid van doelen dienen.

-Het uitgeven van publicaties en advertenties voor eigen en andere vennootschappen en organisaties.

-Het verlenen van diensten (advies, recruitering, training, seminaries, begeleiding, implementatie en productie) aan individuen, bedrijven, instellingen en overheden inzake innovatie, marketing, communicatie, strategie, duurzaam ondernemen, procesverbetering en verandermanagement. Deze lijst kan op ieder ogenblik verder worden uitgebreid. Dit alles in de meest ruime zin.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

-Bijlagen bij lïët Belgis-e-1 Staat blad - 05/12/2013 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/12/2013 - Annexes du Moniteur belge

-Ook inbegrepen zijn alle acties in verband met aanwerving en selectie van kandidaten in het recru itering sproces.

-Aile organisaties van evenementen rond thema's als innovatie, recruitering, consulting en met het oog op het samenbrengen van studenten en bedrijven.

-De ontwikkeling, inkoop, verdeling en verkoop van soft- en hardware.

De vennootschap handelt voor eigen rekening, als tussenpersoon of als vertegenwoordiger.

De vennootschap zal alle burgerlijke, industriële, commerciële, financiële, roerende en onroerende verhandelingen mogen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar doel, die van aard zijn de verwezenlijking ervan te vergemakkelijken of uit te breiden en die daartoe noodzakelijk, nuttig of zelfs alleen maar bevorderend zijn.

De vennootschap mag daarenboven belangen nemen, hetzij door deelneming, inbreng of elke andere wijze in alle vennootschappen, ondernemingen, beroepsverenigingen of groeperingen, bestaande of op te richten, zo in België als in het buitenland, die een gelijkluidend, aanvullend of soortgelijk doel nastreven, of die van aard zijn de ontwikkeling van haar onderneming te bevorderen.

Duur:

De vennootschap wordt opgericht voor onbepaalde duur.

Kapitaal:

Het maatschappelijk kapitaal is vastgesteld op achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00),

vertegenwoordigd door honderd gelijke aandelen zonder nominale waarde, elk met een fractiewaarde van één

honderdste (1/100ste) van het kapitaal.

Elk aandeel heeft recht op één stem.

Op het kapitaal wordt ingeschreven als volgt:

1) De heer VAN ROOSBROECK Jelle, voornoemd sub 1, heeft ingeschreven op dertig (30) aandelen en betaalde hierop duizend achthonderd zestig euro (¬ 1.860,00),

2) De heer ORIEL Pieterjan, voornoemd sub 2, heeft ingeschreven op dertig (30) aandelen en betaalde hierop duizend achthonderd zestig euro (¬ 1.860,00).

3) De heer VAN BRUSSEL Pieter, voornoemd sub 3, heeft ingeschreven op dertig (30) aandelen en betaalde hierop duizend achthonderd zestig euro (¬ 1.860,00).

4) De heer TRANGEZ Mathieu, voornoemd sub 4, heeft ingeschreven op tien (10) aandelen en betaalde hierop zeshonderd twintig euro (¬ 620,00).

Het kapitaal is volledig en onvoorwaardelijk geplaatst, en alle aandelen in geld zijn volgestort ten belope van één/derde.

Ingevolge voormelde stortingen gedeponeerd bij ING België N.V., met zetel te Brussel, is in totaal een bedrag van zesduizend tweehonderd euro (¬ 6.200,00) vanaf de oprichting ter beschikking van de vennootschap.

Bestuur:

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke of rechtspersonen, al dan niet vennoten. De duur van dit ambt is niet beperkt.

Het mandaat van de zaakvoerders is onbezoldigd tenzij de algemene vergadering een andere beslissing neemt.

Iedere zaakvoerder is bekleed met de meest uitgebreide macht om alle handelingen, zowel daden van beschikking als van bestuur, te verrichten die nodig of dienstig zijn voor het bereiken van het maatschappelijk doel, met uitzondering van die handelingen aan de algemene vergadering zijn voorbehouden door de wet.

Ingeval er twee zaakvoerders zijn, zullen zij gezamenlijk het bestuur voeren.

Ingeval er drie of meer zaakvoerders zijn, vormen deze een college, dat een voorzitter aanstelt en verder handelt zoals een raadsvergadering.

De zaakvoerders regelen onder mekaar de uitoefening van de bevoegdheid.

Echter voor het kopen, verkopen en hypothekeren van alle onroerende goederen alsmede voor het aangaan van leningen en kredietopeningen moeten alle zaakvoerders gezamenlijk optreden.

Indien er meerdere vennoten zijn, moet de enige zaakvoerder, vooraleer één van de handelingen vermeld in de voorgaande alinea te verrichten, een algemene vergadering samenroepen die hem een speciale volmacht dient te verstrekken om genoemde handelingen geldig te kunnen verrichten.

Externe vertegenwoordigingsmacht:

Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap en treedt namens haar op in en buiten rechte.

Algemene vergadering:

De jaarvergadering van de vennoten wordt gehouden de eerste donderdag van de maand april om achttien uur op de zetel van de vennootschap, of op elke andere plaats aangeduid in het bericht van bijeenroeping.

Indien die dag een wettelijke feestdag is, heeft de vergadering plaats op de eerstvolgende donderdag op hetzelfde uur.

Boekjaar  reserves - resultaatverdeling:

Het boekjaar begint op één januari en eindigt op éénendertig december van elk kalenderjaar.

" ~.

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

~ n

~

Op het einde van het boekjaar maken de zaakvoerders een inventaris op alsmede de jaarrekening' bestaande uit de balans, de resultatenrekening en de toelichting. Deze documenten warden overeenkomstig de wet opgesteld en neergelegd bij de Nationale Bank van België.

De jaarrekeningen worden met het oog op hun neerlegging geldig ondertekend door een zaakvoerder.

Op de winst van het boekjaar zal vijf procent voorafgenomen worden voor de samenstelling van het wettelijk reservefonds. Deze voorafname is niet meer verplicht wanneer het wettelijk reservefonds één tiende van het maatschappelijk kapitaal bereikt.

De algemene vergadering zal bij meerderheid van stemmen besluiten over de verdere resu Itaatsbestemming.

Ontbinding - vereffening:

Bij vervroegde ontbinding heeft de algemene vergadering de meest uitgebreide macht om één of meer vereffenaars te benoemen, hun bevoegdheid te bepalen en hun vergoeding vast te stellen. Werd hun bevoegdheid niet bepaald, dan beschikken de vereffenaars over de meest uitgebreide bevoegdheden.

Na de betaling van alle schulden en lasten van de vennootschap zal het batig saldo verdeeld worden naar verhouding van ieders aantal aandelen en de daarop verrichte stortingen.

Na betaling van alle schulden en lasten van de vennootschap, zal het batig saldo in gelijke mate onder de aandelen verdeeld worden, in zoverre ze volgestort zijn; zijn ze het niet, dan wordt eerst de gelijkheid onder de vennoten hersteld door terugbetaling of bijstorting naar keuze van de vereffenaar(s).

OVERGANGS- EN SLOTBEPALINGEN

1. Wijziging maatschappelijke zetel vanaf één september tweeduizend veertien.

De vergadering beslist dat de maatschappelijke zetel vanaf één september tweeduizend veertien zal

verplaatst warden naar volgend adres : Keefstraat 11 te 9200 Dendermonde,

2. Eerste boekjaar -- eerste jaarvergadering.

Het eerste boekjaar gaat in vanaf de neerlegging van het afschrift van de oprichtingsakte op de griffie van de Rechtbank van Koophandel en eindigt op eenendertig december tweeduizend veertien zodat de eerste jaarvergadering zal plaatsvinden in het jaar tweeduizend vijftien.

3, Benoeming zaakvoerders.

Worden aangesteld als zaakvoerders voor onbepaalde tijd :

- de heer VAN ROOSBROECK Jelle, comparant sub 1;

-de heer CRIEL Pieterjan, comparant sub 2;

-de heer VAN BRUSSEL Pieter, comparant sub 3;

die allen verklaard hebben hun mandaat te aanvaarden, onder de bevestiging niet getroffen te zijn door een

maatregel die zich daartegen verzet.

4. Overname van verbintenissen.

Voor zover als nodig en onder de opschortende voorwaarde van het verkrijgen van de rechtspersoonlijkheid door onderhavige vennootschap, beslist de algemene vergadering uitdrukkelijk bij toepassing van artikel 60 van het Wetboek van Vennootschappen alle verbintenissen over te nemen welke haar oprichters en/of zaakvoerder(s) voor haar rekening hebben gesteld sedert 01 augustus 2011

VOOR BEKNOPT UITTREKSEL

Bernard VAN STEENBERGE,

Notaris.

Tegelijk hiermee neergelegd:

- eensluidend afschrift van de oprichtingsakte (afgeleverd vóór de formaliteit der registratie).

Op de laatste blz.. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

04/08/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 02.04.2015, NGL 28.07.2015 15364-0152-010

Coordonnées
COWISE

Adresse
MOLENSTRAAT 1, BUS 102 9270 LAARNE

Code postal : 9270
Localité : LAARNE
Commune : LAARNE
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande