CRAZY VIBES

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : CRAZY VIBES
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 632.528.288

Publication

19/06/2015
ÿþMod PDF 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Neergelegd

17-06-2015

Griffie

*15310209*

Voor-

behouden

aan het

Belgisch Staatsblad

0632528288

Ondernemingsnummer :

(voluit) :

Benaming

Crazy Vibes

(verkort) :

Rechtsvorm :

Zetel :

(volledig adres)

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 19/06/2015 - Annexes du Moniteur belge

Uit een akte, verleden voor Notaris Christiane Denys, te Dendermonde, op 15 juni 2015, neergelegd voor registratie blijkt dat een BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID werd opgericht als volgt :

Vennoot : 1.De heer VOLKAERT Lesly Theo Maria, nationaal nummer 82.04.05-053.92, geboren te Dendermonde op 5 april 1982, ongehuwd, wonende te 9200 Dendermonde (Baasrode), Geerstraat 86.

2.Mevrouw VAN DAMME Liesbet Angelina Alfons, nationaal nummer 81.09.14-194-93, geboren te Dendermonde op 14 september 1981, ongehuwd, wonende te 9200 Dendermonde (Baasrode), Geerstraat 86.

Naam : Crazy Vibes

Maatschappelijke zetel : 9200 Dendermonde (Baasrode), Geerstraat 86

Doel : a)De vennootschap heeft tot doel:

De verwerving van participaties onder gelijk welke vorm ook in handels-, industriële en financiële ondernemingen, zo Belgische als buitenlandse, het beheer, evenals het te gelde maken, van deze participaties, de verwerving door deelneming, inschrijving, aankoop, optie of om het even welk ander middel, van alle deelbewijzen, aandelen, obligaties, waarden en titels.

Het vertegenwoordigen van en het voeren van beheer en toezicht over alle andere vennootschappen en ondernemingen van welke aard ook.

De engineering, ontwikkeling, commercialisering, vertegenwoordiging, dienstverlening met betrekking tot alle roerende goederen, materieel, machines en outillage.

Het leveren van diensten, het geven van adviezen, het maken van studies, het voorbereiden en op gang brengen van organisatiesystemen, het in toepassing brengen van systemen voor gegevensverwerking en alle technieken in verband met het technisch, administratief, economisch en algemeen beheer van ondernemingen.

Het verkrijgen, uitbaten of afstaan van alle octrooien, merken, licenties en intellectuele rechten. Het verkrijgen door aankoop of anderszins, verkopen, ruilen, verbeteren, uitrusten, verbouwen, belasten met, beschikken over, productief maken, het verhuren en in huur nemen, van alle onroerende goederen, in het algemeen alle onroerende verrichtingen.

In het algemeen zal zij alle maatregelen treffen tot vrijwaring van haar rechten en zal alle, om het even welke verrichtingen, uitvoeren, die rechtstreeks of onrechtstreeks aansluiten bij of bijdragen tot de bevordering van haar doel.

Zij mag eveneens belangen hebben bij wijze van inbreng, inschrijvingen of anderszins, in alle ondernemingen, verenigingen of vennootschappen die een gelijkaardig, analoog of aanverwant doel nastreven, of wier doel van aard is dat van de vennootschap te bevorderen. Zij mag leningen doen aan en waarborgen stellen voor derden.

Daartoe kan de vennootschap samenwerken met, deelnemen in, of op gelijk welke wijze, rechtstreeks of zijdelings, belangen nemen in ondernemingen van allerlei aard, alle verbintenissen aangaan, kredieten en leningen toestaan, zich voor derden borgstellen door haar goederen in

Onderwerp akte :

Geerstraat (BAA) 86 9200 Dendermonde

Oprichting

Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 19/06/2015 - Annexes du Moniteur belge

hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak. Kortom, zij mag alles doen wat verband houdt met bovengenoemd doel of kan bijdragen tot de realisatie ervan.

Dit alles in de meest ruime zin.

In het geval de verrichting van bepaalde handelingen zou onderworpen zijn aan voorafgaande voorwaarden inzake toegang tot het beroep, zal de vennootschap haar optreden, wat betreft deze handelingen, aan de vervulling van deze voorwaarden ondergeschikt maken.

b) Het doel kan worden gewijzigd bij statutenwijziging, volgens de bepalingen voorzien in artikel 287 van het Wetboek van Vennootschappen.

Duur : De vennootschap is opgericht voor onbepaalde duur

Maatschappelijk kapitaal : Het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt achttienduizend vijfhonderdvijftig euro (¬ 18.550,00). Het wordt vertegenwoordigd door honderd (100) aandelen zonder nominale waarde, die elk één / honderdste (1/100ste) van het kapitaal vertegenwoordigen.

Het kapitaal is volledig gestort.

a) De Heer Volkaert Lesly verklaarde in te schrijven op negentig (90) aandelen voor een bedrag van zestienduizend zeshonderdvijfennegentig euro (¬ 16.695,00) door een inbreng in geld te doen van zestienduizend zeshonderdvijfennegentig euro (¬ 16.695,00).

b)Mevrouw Van Damme Liesbet verklaarde in te schrijven op tien (10) aandelen voor een bedrag van duizend achthonderd vijfenvijftig euro (¬ 1.855,00) door een inbreng in geld te doen van duizend achthonderd vijfenvijftig euro (¬ 1.855,00).

Bestuur : De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke of rechtspersonen, al dan niet vennoot. Indien er geen zaakvoerder is benoemd en er slechts één vennoot is, heeft hij van rechtswege alle rechten en verplichtingen van een zaakvoerder. Zowel de enige vennoot als een derde kunnen tot zaakvoerder benoemd worden.

Jaarvergadering : De gewone algemene vergadering van de vennoten, jaarvergadering genoemd, moet ieder jaar worden bijeengeroepen op de laatste woensdag van de maand juni om 19u00. Indien die dag een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering op de eerstvolgende werkdag gehouden.

De eerste jaarvergadering wordt gehouden in het jaar 2016.

Boekjaar : Het boekjaar van de vennootschap gaat telkens in op 1 januari en eindigt op 31 december van hetzelfde jaar.

Het eerste boekjaar loopt tot 31 december 2015.

Winst-reserves : a) Het batig saldo dat de resultatenrekening aanwijst nadat alle lasten, de algemene kosten, de nodige provisies en afschrijvingen zijn afgetrokken, maakt de zuivere winst van de vennootschap uit.

b) Van deze winst wordt ten minste één/twintigste voorafgenomen om de wettelijke reserve te vormen totdat deze één/tiende van het geplaatst kapitaal bedraagt.

c) De algemene vergadering beslist vrij over de verdere bestemming van het saldo van het resultaat, onder voorbehoud van de rechten bepaald voor aandelen zonder stemrecht.

d) Geen uitkering mag geschieden indien op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar het netto-actief, zoals dat blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of ten gevolge van de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte, of indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd, en verder dient gehandeld naar het voorschrift van artikel 320 van het Wetboek van Vennootschappen. Zaakvoerder : Tot gewone zaakvoerders voor onbeperkte duur werden met eenparigheid benoemd: - De Heer Volkaert Lesly, wonende te 9200 Dendermonde (Baasrode), Geerstraat 86.

- Mevrouw Van Damme Liesbet, wonende te 9200 Dendermonde (Baasrode), Geerstraat 86. Met de bevoegdheid de vennootschap elk afzonderlijk te vertegenwoordigen.

Hun mandaat wordt bezoldigd volgens beslissing van de algemene vergadering.

Volmacht : De oprichters verleenden bijzondere volmacht voor onbepaalde tijd aan de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een Coöperatieve Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid  VGD Accountants en Belastingconsulenten , met kantoor te 9200 Dendermonde, Kerkstraat 2, of aan één van haar bedienden, met name aan mevrouw Griet Goossens, wonende te 1880 Kapelle-op-den-Bos, Veldstraat 39, en aan mevrouw Katrien Huysse, wonend te 9220 Hamme, Meerstraat 189, bevoegd om alleen op te treden en met de mogelijkheid van indeplaatsstelling, om alle mogelijke formaliteiten te vervullen betreffende neerleggingen en/of publicaties die verband houden met beslissingen van de zaakvoerders/bestuurders, van de algemene vergadering of van personen belast met het dagelijks bestuur, alsook om de formaliteiten met betrekking tot de Kruispuntbank voor Ondernemingen, de Ondernemingsloketten en de Belasting over de Toegevoegde Waarde te vervullen.

VOOR ANALYTISCH UITTREKSEL

Notaris Christiane Denys

Te Dendermonde

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 19/06/2015 - Annexes du Moniteur belge

Luik B - vervolg

Voorbehouden

Mod PDF 11.1

aan het Belgisch

Staatsblad

Tegelijk hiermee neergelegd : expeditie van de oprichtingsakte

Coordonnées
CRAZY VIBES

Adresse
GEERSTRAAT 86 9200 DENDERMONDE

Code postal : 9200
Localité : DENDERMONDE
Commune : DENDERMONDE
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande