CRE-FAR-ATE

Société en commandite simple


Dénomination : CRE-FAR-ATE
Forme juridique : Société en commandite simple
N° entreprise : 845.206.332

Publication

08/11/2013 : ME. - JAARREKENING 31.03.2013, GGK 14.09.2013, NGL 31.10.2013 13654-0495-007
24/04/2012
ÿþ Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



NEERGELEGD

12 APR. 2012

RECHTBANK VAN

KOOPHANeMiel'E GENT

Voorbehouden

aan het

Belgisch Staatsblad

ill

" ia,0s.jse=

Ondernemingsnr: p$(45 --asD[ 3ba

Benaming

(voluit) : CRE-FAR-ATE

(verkort)

Rechtsvorm : Gewone Commanditaire Vennootschap

Zetel : Zandvoordestraat 75, 9052 GENT

(volledig adres)

Onderwerp akte : Oprichting

Heden 02/04/2012 zijn samengekomen met de bedoeling een vennootschap op te richten onder de vorm van een gewone commanditaire vennootschap voor onbepaalde duur,

1) Als beherend vennoot: Dhr Riekie De Sloover, wonende te 9052 Gent - Zandvoordestraat 75,

2) De vennootschap wordt opgericht onder de naam "CRE-FAR-ATE", met maatschappelijke zetel te 9052 Gent - Zandvoordestraat 75 en het maatschappelijk kapitaal wordt vastgesteld op honderd Euro (100,00¬ ). Het is volledig volstort en verdeeld in honderd (100) gelijke aandelen zonder nominale waarde. De stille vennoot beschikt over 1 aandeel en de resterende aandelen zijn toegewezen aan de beherende vennoot.

3) De vennootschap heeft als doel in België en in het buitenland, in eigen naam en voor eigen rekening, voor rekening van derden of in deelneming met derden:

-algemeen schrijnwerk en meubelmakerij, totaal interieur en inrichting, zowel in hout als metalen

-het verlenen van adviezen, consulting van financiële, technische, commerciële of administratieve aard. Bijstand en diensten verlenen, rechtstreeks of onrechtstreeks op het vlak van administratie en financiën, verkoop, productie, en algemeen bestuur: het verlenen van alle dienstprestaties en het uitvoeren van alle opdrachten onder de vorm van organisatiestudies, expertises, technische handelingen en raadgevingen of andere op eender welk vlak binnen het maatschappelijk doel.

-de aan- en verkoop, in- en uitvoer, commissiehandel en vertegenwoordiging van om het even welke goederen, in 't kort tussenpersoon In de handel (klein- en groothandel);

-het uitvoeren van studies, het programmeren en opstarten van organisatiesystemen, van publiciteitsverkoop, van marketing, de praktische toepassing van systemen van gegevensverwerking en alle technieken met betrekking tot de technische, administratieve, economische en algemene leiding van bedrijven.

-het investeren en in eigendom hebben van roerende en onroerende goederen; de samenstelling en het beheer van een roerend als onroerend vermogen; onroerende leasing en de huurfinanciering van onroerende goederen aan derden, het verwerven door aankoop of anderszins, het verkopen, ruilen, bouwen, verbouwen, verbeteren, uitrusten, aanpassen, verfraaien, onderhouden, verhuren, huren, verkavelen, prospecteren en uitbaten van onroerende goederen, alsmede alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de uitbreiding en de opbrengst van de onroerende goederen te bevorderen, alsmede zich borg te stellen voor het goede verloop van de verbintenissen door derde personen aangegaan die het genot zouden hebben van deze onroerende goederen.

-plaatsing van aile riolerings-, ruwbouw-, dak-, timmer-, pleister-, schilder- of schrijnwerken en alle andere werken welke rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met de plaatsing of afwerking van deze installaties.

Daartoe kan de vennootschap samenwerken met, deelnemen in, of op gelijk welke wijze, rechtstreeks of onrechtstreeks, belangen nemen in andere ondernemingen.

De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

,De vennootschap kan eveneens optreden als bestuurder, volmachtdrager, mandataris of vereffenaar in andere vennootschappen en ondernemingen.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/04/2012 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersocn ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

M ~ y

Bovenvermelde opsomming is verklarend en niet beperkend, de vennootschap zal alle industriële, commerciële, handels-, financiële en burgerlijke operaties mogen uitvoeren die zowel rechtstreeks als onrechtstreeks verband houden met het maatschappelijk doel of van aard zijn het te begunstigen. Het doel van de vennootschap dient bovendien in zijn meest ruime betekenis geïnterpreteerd te worden en bovendien is het bestuur bevoegd om de aard en de reikwijdte van het maatschappelijk doel te interpreteren.

4) De vennootschap wordt opgericht voor onbepaalde duur en bekomt rechtspersoonlijkheid met ingang vanaf de neerlegging van het uittreksel van de oprichtingsacte op de griffie van de bevoegde Rechtbank van Koophandel. Het boekjaar loopt telkens tot 31 maart van ieder jaar. In afwijking van deze regel begint het eerste boekjaar op datum van heden om te eindigen op datum van 31 maart 2013.

De oprichters verklaren tevens dat de vennootschap, overeenkomstig de bepalingen van het Wetboek van de Vennootschappen, alle verbintenissen overneemt die tot op heden in haar naam werden aangegaan.

5) De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders natuurlijke personen al of niet bezoldigd. Iedere zaakvoerder heeft de meest uitgebreide bevoegdheid om alleen alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn voor het bereiken van het maatschappelijk doel, met als uitzondering van die handelingen deze waarvoor volgens de wet de algemene vergadering bevoegd is.

De heer De Sloover Riekie wordt aangesteld als nieuwe zaakvoerder ingaande op 02/0412012 voor een periode van 6 jaar.

6) De jaarvergadering wordt gehouden op de tweede zaterdag van de maand september op de maatschappelijke zetel. De eerste jaarvergadering zal gehouden worden op 14 september 2013.

7) Het batig saldo van de jaarrekening, na aftrek van alle kosten en delgingen, maakt de nettowinst uit van de vennootschap. De algemene vergadering zal met gewone meerderheid van stemmen besluiten over de aanwending van de winst, voor zover deze niet in strijd is met de wettelijke bepalingen en de bepalingen van het huishoudelijk reglement.

8) Het overlijden van een vennoot geeft geen aanleiding tot ontbinding van de vennootschap. Bij overlijden zullen de aandelen van de overleden vennoot toekomen aan zijn erfgenamen.

Opgemaakt te Gent, 2 april 2012

Dhr Riekie De Sloover

Zaakvoerder - Beherend vennoot

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

08/07/2015
ÿþ(re Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

+1509~A3

NE En .~ I ~ D

~ ,

~

2 9 AG- 2015RECHTBANK VANKOOPt-8.1'~~rt;~xi¬ fi1"eE GENT

Ondernemingsnr : 0845.206.332

Benaming

(votait) : CRE-FAR-ATE

(verkort) :

Rechtsvorm : Gewone commanditaire vennootschap

Zetel : Zandvoordestraat 75 te 9052 Gent

(volledig adres)

Onderwerp akte : Naamswijziging, doelsuitbreiding

Uit het verslag van de bijzondere algemene vergadering, gehouden ten zetel op dd. 2610512015, blijkt volgende:

1. De vergadering beslist met eenparigheid van stemmen om met ingang vanaf 26/05/2015 de maatschappelijke naam "CRE-FAR-ATE° te vervangen door #Cute & Cor

2. De vergadering beslist met eenparigheid van stemmen om het doel van de vennootschap uit te breiden,

met volgende tekst:

- Retoucheren van kledij, textiel, schoenen en lederwaren;

- Herstellen van kledij, textiel, schoenen en lederwaren;

- Aan-en verkoop en verhuur van kledij en schoenen in groothandel, kleinhandel en handelsbemiddeling;

- Aan- en verkoop en verhuur van alle materialen, artikelen en benodigdheden voor de herstelling en

retouchering van kledij en textiel en schoenen;

- Het vervaardigen van kledij, textiel, schoenen en aanverwante artikelen;

- Naaiwerk;

- Kleinhandel in allerlei producten per postorder; de goederen worden naar de koper gezonden, nadat deze

zijn keuze heeft gemaakt aan de hand van advertenties, al dan niet gespecialiseerde catalogi, shop;

- Het uitbaten van een internetboetiek;

- Activiteiten van grafische designers;

- Overige activiteiten van gespecialiseerde designers.

Deze opsomming en aanduiding is niet beperkend doch enkel van aanwijzende aard.

Aldus opgesteld te Gent op 2610512015.

De Sroover Riekie,

zaakvoerder

Tegelijk hierbij neergelegd: origineel geregistreerd verslag van de bijzondere algemene vergadering dd. 26/05/2015.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Coordonnées
CRE-FAR-ATE

Adresse
ZANDVOORDESTRAAT 75 9052 ZWIJNAARDE

Code postal : 9052
Localité : Zwijnaarde
Commune : GENT
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande