CREAFUND

Divers


Dénomination : CREAFUND
Forme juridique : Divers
N° entreprise : 476.260.102

Publication

20/05/2014
ÿþMod Word 11.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

-8 MEI ZOS

KOÓ HANOEP ~V~ NT

I WAM

III

V

VIA

1

Voor

behocc sen hi Belgis

Staatsb

" 1A102195*

Ondernemirtgsnr : 0476.260.102

Benaming

(voluit) : CREAFUND II

(verkort) :

Rechtsvorm : COMMANDITAIRE VENNOOTSCHAP OP AANDELEN

Zetel : KAPITEIN MAENHOUTSTRAAT 77B - 9830 SINT-MARTENS-LATEM (volledig adres)

Onderwerp akte : STATUTENWIJZIGING

Er blijkt uit een akte verleden voor notaris Bernard Vanderplaetsen te Lovendegem op 29 april 2014, geregistreerd twee bladen geen verzendingen te 18 kantoor Gent I op 2 mei 2014, Boek 255, blad 52, vak 09. Ontvangen: 50,00 EUR, Getekend de e.a. Inspecteur: L. Van Kerckvoorde, hetgeen volgt. Werd gehouden de buitengewone algemene vergadering van de aandeelhouders van de Commanditaire Vennootschap op Aandelen Creafund II met zetel te 9830 Sint-Martens-Latem, Kapitein Maenhoutstraat 77B, waarbij volgende beslissingen genomen werden met eenparigheid van stemmen:

EERSTE BESLISSING

De Algemene Vergadering beslist de naam van de vennootschap te wijzigen in CREAFUND.

TWEEDE BESLISSING

De Algemene Vergadering beslist om artikel 1 van de statuten aan te passen aan de voorgaande beslissing inzake naamswijziging als volgt

"De vennootschap wordt opgericht als een "commanditaire vennootschap op aandelen" onder de naam Creafund Comm. VA. Deze naam moet altijd worden voorafgegaan of gevolgd door de woorden, in het Nederlands, "commanditaire vennootschap op aandelen" of de afkorting "Comm.VA" of de hiermee overeenstemmende termen in het Frans."

DERDE BESLISSING

In overeenstemming met artikels 657 en 613 van het Wetboek van Vennootschappen, beslist de Algemene Vergadering het maatschappelijke kapitaal te verminderen ten belope van een bedrag van achthonderd drieëndertig duizend achthonderd veertig euro (833.840 EUR), om het kapitaal te brengen van tweeëntwintig miljoen zevenhonderd tweeëntwintig duizend honderd veertig euro (22.722.140 EUR) op eenentwintig miljoen achthonderd achtentachtig duizend driehonderd euro (21.888.300 EUR) door terugbetaling in speciën van een bedrag gelijk aan het bedrag van de kapitaalvermindering aan de aandeelhouders in evenredigheid tot hun huidig aandelenbezit, hetzij een bedrag van tachtig euro (80 EUR) per aandeel.

De kapitaalvermindering strekt ertoe het kapitaal van de Vennootschap in overeenstemming te brengen met de noden van de Vennootschap. Zij zal aangerekend worden op het fiscaal werkelijk volgestort kapitaal en zal plaatsvinden zonder vernietiging van aandelen.

De terugbetaling kan slechts plaatsvinden na verstrijken van een termijn van twee maanden na de publicatie van dit besluit tot vermindering van het kapitaal in de Bijlagen tot het Belgische Staatsblad, onder voorbehoud van het instellen van een vordering door één of meerdere schuldeisers overeenkomstig artikels 657 en 613 van het Wetboek van Vennootschappen en zal onder dit voorbehoud gebeuren.

VIERDE BESLISSING

De Algemene Vergadering beslist om artikel 5 van de statuten aan te passen aan de voorgaande beslissing inzake kapitaalvermindering als volgt :

"Het kapitaal van de vennootschap bedraagt eenentwintig miljoen achthonderd achtentachtig duizend driehonderd euro (21.888.300 EUR), vertegenwoordigd door tienduizend vierhonderd drieëntwintig aandelen zonder vermelding van nominale waarde."

VIJFDE BESLISSING

De vergadering besluit de statuten te coördineren overeenkomstig de genomen beslissingen.

VOOR EENSLUIDEND UITTREKSEL Getekend notaris Bernard Vanderplaetsen. Hierbij neergelegd: de expeditie der akte en de gecoördineerde statuten.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

ij1agen Ti j Tiët WeIgisch Staatsblad - 20/05/2014 - Annexes du Moniteur belge

10/07/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 12.06.2014, NGL 07.07.2014 14277-0020-033
03/10/2013
ÿþ Mcd werd 11,1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Iiiiiii1511,1g1j11,11111111

EERGELEGD



7 3 CCD ~n~~

,

2 3 SEP, 2013

RECi-}TBANKN KOOPHANDEtrQt1~N7'

Ondernemingsnr : 0476.260.102

Benaming

(voluit) : Creafund H

(verkort) :

Rechtsvorm : Comm. VA

Zetel : Maenhoutstraat 77B, 9830 Sint-Martens-Latem (volledig adres)

Onderwerp akte : Benoeming Commissaris

Uit de notulen van de jaarvergadering van 14 juni 2012 blijkt:

De herbenoeming tot commissaris van Deloitte Bedrijfsrevisoren, Pres. Kennedypark 8A, 8500 Kortrijk,: vertegenwoordigd door de heer Mario Dekeyser, bedrijfsrevisor.

Het mandaat loopt over drie jaar , tot aan de algemene vergadering over het boekjaar 2014.

De zaakvoerder-vennoot

Herman Wielfaert Johan Heirbrandt Gino Schepens

H&H Capita] Management BVBA Net Consulting BVBA Jovegi BVBA

Namens Creafund Management NV

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/10/2013 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso . Naam en handtekening.

11/07/2013
ÿþ Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

NEERGELE~`{O



- 2 ELI 2013

r:cC3-3 i klAbtK VAN

k:OOP i~p. r" i Ceijff[ee E r,IT









Ondernemingsnr : 0476.260.102

Benaming

(voluit) : CREAFUND Il

(verkort) :

Rechtsvorm : COMMANDITAIRE VENNOOTSCHAP OP AANDELEN

Zetel : KAPITEIN MAENHOUTSTRAAT 77 B - 9830 SINT-MARTENS-LATEM (volledig adres)

Onderwerp akte : STATUTENWIJZIGING

Er blijkt uit een akte verleden voor notaris Erika Redel te Lovendegem op 14 juni 2013, geregistreerd drie bladen geen verzendingen te Aalter op 19 juni 2013, Boek 51444, blad 22, vak 16. Ontvangen: 25,00 EUR, Getekend de e.a. Inspecteur: Jean Matton, hetgeen volgt. Werd gehouden de buitengewone algemene vergadering van de aandeelhouders van de Commanditaire Vennootschap op Aandelen Creafund Il, met zetel te 9830 Sint-Martens-Latem, Kapitein Maenhoutstraat 77B, waarbij volgende beslissingen genomen werden met eenparigheid van stemmen:

EERSTE BESLISSING

In overeenstemming met artikel 613 van het Wetboek van Vennootschappen, beslist de Algemene Vergadering het maatschappelijke kapitaal te verminderen ten belope van een bedrag van achthonderd drieëndertig duizend achthonderd veertig euro (833.840 EUR), om het kapitaal te brengen drieëntwintig miljoen vijfhonderd vijfenvijftig duizend negenhonderd tachtig euro (23.555.980 EUR) op tweeëntwintig miljoen zevenhonderd tweeëntwintig duizend honderd veertig euro (22.722.140 EUR) zonder vernietiging van aandelen.

De Algemene Vergadering beslist dat deze kapitaalvermindering zal worden aangerekend op het fiscaal werkelijk volgestort kapitaal.

De Algemene Vergadering beslist verder dat deze kapitaalvermindering zal geschieden door terugbetaling in speciën van een bedrag gelijk aan het bedrag van de kapitaalvermindering aan de aandeelhouders in evenredigheid tot hun huidig aandelenbezit, hetzij een bedrag van tachtig euro (80 EUR) per aandeel.

De terugbetaling kan slechts plaatsvinden na verstrijken van een termijn van twee maanden na de publicatie van dit besluit tot vermindering van het kapitaal in de Bijlagen tot het Belgische Staatsblad, onder voorbehoud van het instellen van een vordering door één of meerdere schuldeisers overeenkomstig artikel 613 van het Wetboek van Vennootschappen en zal onder dit voorbehoud gebeuren..

De kapitaalvermindering strekt ertoe het kapitaal van de Vennootschap in overeenstemming te brengen met de noden van de Vennootschap,

TWEEDE BESLISSING

De Algemene Vergadering beslist om artikel 5 van de statuten aan te passen aan de voorgaande beslissing inzake kapitaalvermindering ais volgt

«Het kapitaal van de vennootschap bedraagt tweeëntwintig miljoen zevenhonderd tweeëntwintig duizend honderd veertig euro (22.722.140 EUR), vertegenwoordigd door tienduizend vierhonderd drieëntwintig aandelen zonder vermelding van nominale waarde. »

DERDE BESLISSING

De Algemene Vergadering beslist om de machtiging aan de zaakvoerder-vennoot van het recht om eigen aandelen door de Vennootschap te laten verwerven overeenkomstig artikel 10.2 van de statuten te verlengen met drie (3) jaar.

VIERDE BESLISSING

De Algemene Vergadering beslist om de machtiging aan de zaakvoerder-vennoot van het recht om het maatschappelijk kapitaal te verhogen binnen het toegestaan kapitaal overeenkomstig artikel 6.3 van de statuten te verlengen met vijf (5) jaar.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Voe

tehouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

VIJFDE BESLISSING

De Algemene Vergadering beslist om in artikel 19 (i) `het onderschreven kapitaal' te vervangen door 'de Netto Waarde der Activa op het moment van investeringsbeslissing (zijnde de netto waarde der activa van de Vennootschap, berekend op basis van de laatst (op basis van de EVCA Principes) geaudite balans aan het eind van elk kwartaal (d.w.z. 31/3 -- 3016  30/9  31/12)'

ZESDE BESLISSING

De vergadering besluit de statuten te coördineren overeenkomstig de genomen beslissingen,

ZEVENDE BESLISSING

De vergadering besluit de voorgestelde wijzigingen van het intern reglement unaniem te aanvaarden.

VOOR EENSLUIDEND UITTREKSEL Getekend notaris Erika Redel. Hierbij neergelegd: de expeditie der akte en de gecoordineerde statuten.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

01/07/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 13.06.2013, NGL 27.06.2013 13224-0384-032
25/09/2012 : ME. - GECONSOLIDEERDE REKENING 31.12.2011, GGK 31.12.2011, NGL 20.09.2012 12570-0162-050
11/07/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 14.06.2012, NGL 06.07.2012 12270-0258-034
06/07/2012
ÿþMod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie va

11= cr.In P? EGD



lBl



V beh

aa

Bel Staf

IIIIIRIIIIIIIIII IIII

~iaussas*

27 illtb 2012

RECHTBANK VAN

KOOPHANDEL TE GENT

Griffie

Ondernemingsnr : 0476.260.102

Benaming

(voluit) : CREAFUND II

(verkort)

Rechtsvorm : COMMANDITAIRE VENNOOTSCHAP OP AANDELEN

Zetel : KAPITEIN MAENHOUTSTRAAT 77B - 9830 SINT-MARTENS-LATEM (volledig adres)

Onderwerp akte : STATUTENWIJZIGING

Er blijkt uit een akte verleden voor Meester Erika Redel, Geassocieerd Notaris te Lovendegem op 15 juni 2012, geregistreerd twee bladen geen verzendingen te Aalter op 21 juni 2012, Boek 5/440, blad 65, vak 04. Ontvangen: 25,00 EUR, Getekend de e.a. Inspecteur: Jean Matton, hetgeen volgt. Werd gehouden de buitengewone algemene vergadering van de aandeelhouders van de Commanditaire Vennootschap op Aandelen CREAFUND II met zetel te 9830 Sint-Martens-Latem, Kapitein Maenhoutstraat 77B, waarbij volgende beslissingen genomen werden met eenparigheid van stemmen:

EERSTE BESLISSING

In overeenstemming met artikel 613 van het Wetboek van Vennootschappen, beslist de Algemene Vergadering het maatschappelijke kapitaal te verminderen ten belope van een bedrag van één miljoen zeshonderd zevenenzestig duizend zeshonderd tachtig euro (1.667.680 EUR), om het kapitaal te brengen van vijfentwintig miljoen tweehonderd drieëntwintig duizend zeshonderd zestig euro (25.223.660 EUR) op drieëntwintig miljoen vijfhonderd vijfenvijftig duizend negenhonderd tachtig euro (23.555.980 EUR) zonder vernietiging van aandelen.

De Algemene Vergadering beslist dat deze kapitaalvermindering zal worden aangerekend op het fiscaal werkelijk volgestort kapitaal.

De Algemene Vergadering beslist verder dat deze kapitaalvermindering zal geschieden door terugbetaling in speciën van een bedrag gelijk aan het bedrag van de kapitaalvermindering aan de aandeelhouders in evenredigheid tot hun huidig aandelenbezit, hetzij een bedrag van honderdzestig euro (160 EUR) per aandeel.

De terugbetaling kan slechts plaatsvinden na verstrijken van een termijn van twee maanden na de publicatie van dit besluit tot vermindering van het kapitaal in de Bijlagen tot het Belgische Staatsblad, onder voorbehoud van het instellen van een vordering door één of meerdere schuldeisers overeenkomstig artikel 613 van het Wetboek van Vennootschappen en zal onder dit voorbehoud gebeuren,

De kapitaalvermindering strekt ertoe het kapitaal van de Vennootschap in overeenstemming te brengen met de noden van de Vennootschap.

TWEEDE BESLISSING

De Algemene Vergadering beslist om artikel 5 van de statuten aan te passen aan de voorgaande beslissing inzake kapitaalvermindering als volgt : «Het kapitaal van de vennootschap bedraagt drieëntwintig miljoen vijfhonderd vijfenvijftig duizend negenhonderd tachtig euro (23.555.980 EUR), vertegenwoordigd door tienduizend vierhonderd drieëntwintig aandelen zonder vermelding van nominale waarde. »

DERDE BESLISSING

De vergadering keurt de wijzigingen van het intern reglement goed.

VIERDE BESLISSING

De vergadering besluit de statuten te coördineren overeenkomstig de genomen beslissingen

VOOR EENSLUIDEND UITTREKSEL Getekend notaris Erika Redel. Hierbij neergelegd: de expeditie der akte en de gecoördineerde statuten.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/07/2012 - Annexes du Moniteur belge

26/07/2011 : ME. - GECONSOLIDEERDE REKENING 31.12.2010, GGK 09.06.2011, NGL 19.07.2011 11314-0491-040
29/06/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 09.06.2011, NGL 23.06.2011 11202-0348-033
16/07/2010 : ME. - GECONSOLIDEERDE REKENING 31.12.2009, GGK 10.06.2010, NGL 12.07.2010 10298-0283-047
24/06/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 10.06.2010, NGL 18.06.2010 10194-0197-033
20/11/2009 : ME. - GECONSOLIDEERDE REKENING 31.12.2008, GGK 29.10.2009, NGL 16.11.2009 09853-0143-038
15/07/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 12.05.2009, NGL 09.07.2009 09393-0073-032
16/06/2008 : ME. - JAARREKENING 31.12.2007, GGK 20.05.2008, NGL 10.06.2008 08209-0283-030
26/07/2007 : ME. - JAARREKENING 31.12.2006, GGK 18.04.2007, NGL 18.07.2007 07425-0223-029
11/07/2006 : ME. - JAARREKENING 31.12.2005, GGK 31.03.2006, NGL 07.07.2006 06433-2637-022
03/07/2015
ÿþ Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voor-behoude

aan hel

Belgisc Staatsbl

ill

*15094814+

NEERGELEGD

2 ir JUNI 2015

RFCel-fdRIqK VAN

Kpriet-iAlaIDEt,TF qF-NT

,

Ondernemingsnr : 0476.260.102

Benaming

(voluit) : CREAFUND

(verkort) :

Rechtsvorm : COMMANDITAIRE VENNOOTSCHAP OP AANDELEN

Zetel : KAPITEIN MAENHOUTSTRAAT 77 B - 9830 SINT-MARTENS-LATEM (volledig adres)

Onderwerp akte : KAPITAALVERMINDERING

Er blijkt uit een akte verleden voor notaris Erika Redel te Lovendegem op 12 juni 2015, hetgeen volgt. Werd gehouden de buitengewone algemene vergadering van de aandeelhouders van de Commanditaire Vennootschap op Aandelen CREAFUND met zetel te 9830 Sint-Martens-Latem, Kapitein Maenhoutstraat 77B, waarbij volgende beslissingen genomen werden met eenparigheid van stemmen:

EERSTE BESLISSING

In overeenstemming met artikels 657 en 613 van het Wetboek van Vennootschappen, beslist de Algemene Vergadering het maatschappelijke kapitaal te verminderen ten belope van een bedrag van achthonderd drieëndertig duizend achthonderd veertig euro 833.840 ¬ ), om het kapitaal te brengen van eenentwintig miljoen achthonderd achtentachtig duizend driehonderd euro (21,888.300 ¬ ) op eenentwintig miljoen vierenvijftigduizend vierhonderd zestig euro (21.054.460 ¬ ) door terugbetaling in speciën van een bedrag gelijk aan het bedrag van de kapitaalvermindering aan de aandeelhouders in evenredigheid tot hun huidig aandelenbezit, hetzij een bedrag van tachtig euro (80 ¬ ) per aandeel.

De kapitaalvermindering strekt ertoe het kapitaal van de Vennootschap in overeenstemming te brengen met de noden van de Vennootschap. Zij zal aangerekend worden op het fiscaal werkelijk volgestort kapitaal en zal plaatsvinden zonder vernietiging van aandelen.

De terugbetaling kan slechts plaatsvinden na verstrijken van een termijn van twee maanden na de publicatie van dit besluit tot vermindering van het kapitaal in de Bijlagen tot het Belgische Staatsblad, onder voorbehoud van het instellen van een vordering door één of meerdere schuldeisers overeenkomstig artikels 657 en 613 van het Wetboek van Vennootschappen en zal onder dit voorbehoud gebeuren.

TWEEDE BESLISSING

De Algemene Vergadering beslist om artikel 5 van de statuten aan te passen aan de voorgaande beslissing inzake kapitaalvermindering als volgt :

"Het kapitaal van de vennootschap bedraagt eenentwintig miljoen vierenvijftigduizend vierhonderd zestig euro (21.054.460 ¬ ), vertegenwoordigd door tienduizend vierhonderd drieëntwintig (10.423) aandelen zonder vermelding van nominale waarde,"

DERDE BESLISSING

De vergadering besluit de statuten te coordineren overeenkomstig de genomen beslissingen.

VOOR EENSLUIDEND UITTREKSEL Getekend notaris Erika Redel. Hierbij neergelegd: de expeditie der akte en de gecoördineerde statuten,

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/07/2015 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

26/05/2005 : ME. - JAARREKENING 31.12.2004, GGK 15.03.2005, NGL 23.05.2005 05163-0708-021
01/06/2004 : KOA020800
01/07/2003 : KOA020800
02/09/2002 : KOA020800

Coordonnées
CREAFUND

Adresse
KAPITEIN MAENHOUTSTRAAT 77B 9830 SINT-MARTENS-LATEM

Code postal : 9830
Localité : SINT-MARTENS-LATEM
Commune : SINT-MARTENS-LATEM
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande