CREDEO CONSULTING

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : CREDEO CONSULTING
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 833.131.812

Publication

11/06/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 09.05.2014, NGL 06.06.2014 14154-0518-009
12/02/2014
ÿþMotl Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Ondernerningsnr : 0833131842

Benaming

(voluit) ; CREDEO CONSULTING

(verkort) :

Rechtsvorm : BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID

Zetel : 9255 BUGGENHOUT, BRANDSTRAAT 99

(volledig adres)

Onderwerp akte : KAPITAALVERHOGING - BENOEMING ZAAKVOERDER - COORDINATIE

Uit een akte verleden voor Meester An ROBBERECHTS, notaris met standplaats te Londerzeel, op negenentwintig januari tweeduizend veertien;

BLIJKT DAT werd gehouden de buitengewone algemene vergadering van de aandeelhouders van de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "CREDEO CONSULTING", met maatschappelijke zetel te 9255 Buggenhout, Brandstraat 99, ingeschreven in het rechtspersonenregister te Dendermonde met ondernemingsnummer 0833131812 en onderworpen aan de Belasting over de Toegevoegde Waarde onder nummer BE 0833.131.812,

De buitengewone algemene vergadering heeft volgende beslissingen met unanimiteit genomen:

Eerste besluit

De vergadering bevestigt het besluit van de algemene vergadering gehouden op 27 december 2013 tot uitkering aan de vennoten van een totaal bruto-dividend van vierendertigduizend zeshonderd euro (34.600,00 E) dat zijn oorsprong vindt in de belaste reserves zoals deze ten laatste op 31 maart 2013 zijn goedgekeurd door de algemene vergadering (art 537,1e lid WIB92).

Tweede besluit

De vergadering beslist om vervolgens het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap te verhogen met eenendertigduizend honderd veertig euro (31.140,00 E), om het te brengen van achttienduizend zeshonderd euro (18.600,00 ¬ ) op negenenveertigduizend zevenhonderd veertig euro (49.740,00 E) en dit door inbreng in speciën als gevolg van de uitkering van voormeld bruto-dividend, verminderd met de roerende voorheffing ten belope van tien procent.

Comparanten overhandigen mij daartoe een bankattest afgeleverd door BELF1US, Naamloze Vennootschap met zetel te Brussel, op datum van achtentwintig januari tweeduizend veertien waaruit blijkt dat een bedrag van eenendertigduizend honderd veertig euro (31.140,00 E) ter beschikking is gesteld van de vennootschap, op rekening nummer BE43 0882 5224 9101.

Dit attest zal door ondergetekende notaris bewaard blijven in het dossier.

Derde besluit

Deze-kapitaalverhoging wordt onderschreven en volstort door ieder van de vennoten in verhouding tot hun huidig aandelenbezit.

Vierde besluit

Er wordt beslist om geen nieuwe aandelen te creëren doch door de incorporatie van de kapitaalverhoging de intrinsieke waarde van de aandelen te verhogen.

Vijfde besluit

Als gevolg van de voorgaande beslissingen wordt artikel 5 van de statuten gewijzigd als volgt:

"Het maatschappelijk kapitaal is vastgesteld op negenenveertigduizend zevenhonderd veertig euro (49.740,00 ¬ ), vertegenwoordigd door honderd gelijke aandelen zonder aanduiding van nominale waarde." Zesde besluit

Wordt benoemd tot niet-statutair zaakvoerder voor de duur van de vennootschap:

Mevrouw Vergauwen Sabrine; hier vertegenwoordigd ingevolge onderhandse volmacht de dato zevenentwintig januari tweeduizend veertien en aanvaardend. Haar mandaat is onbezoldigd behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering,

Zevende besluit

De statuten worden gecoördineerd.

Aangezien de volledige agenda werd afgehandeld, wordt de vergadering gesloten,

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -12/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 12/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

06/06/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 10.05.2013, NGL 05.06.2013 13148-0497-009
31/05/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 11.05.2012, NGL 30.05.2012 12129-0417-009
27/01/2011
ÿþMod 2.0

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

*11300681*

Neergelegd

25-01-2011



Griffie

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/01/2011 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : Benaming

(voluit) : CREDEO CONSULTING

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel: 9255 Buggenhout, Brandstraat 99

Onderwerp akte: Oprichting

Uit een akte verleden voor Meester An ROBBERECHTS, notaris met standplaats te Londerzeel, op vierentwintig januari tweeduizend elf :

BLIJKT DAT:

1/ De Heer DE SMET Ivan Henri Irma, geboren te Mechelen op één januari duizend negenhonderdzeventig, echtgenoot van Mevrouw VERGAUWEN Sabrine, hierna genoemd, wonende te 9255 Buggenhout, Brandstraat 99.

2/ Mevrouw VERGAUWEN Sabrine Celine Frans, geboren te Dendermonde op dertien maart duizend negenhonderdzeventig, echtgenote van de Heer DE SMET Ivan, voornoemd, wonende te 9255 Buggenhout, Brandstraat 99.

Een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid hebben opgericht waarvan zij de statuten vaststellen zoals verder volgt.

Vooreerst hebben de comparanten de notaris het financiëel plan overhandigd, alsook een bankattest afgeleverd door DEXIA Bank, naamloze vennootschap met zetel te Brussel, op datum van vijf januari tweeduizend en elf, waaruit blijkt dat een bedrag van zesduizend tweehonderd euro (6.200 EUR) ter beschikking is gesteld van de vennootschap in oprichting, op rekening nummer 068-8918783-48.

Dit attest zal door ondergetekende notaris bewaard blijven in het dossier.

Het kapitaal is volledig geplaatst en bedraagt achttienduizend zeshonderd euro (18.600 EUR). Het is verdeeld in honderd aandelen zonder nominale waarde, die ieder één/honderdste van het kapitaal vertegenwoordigen. Alle aandelen worden tegen pari en in geld onderschreven als volgt:

- door de Heer DE SMET Ivan, voornoemd: tot beloop van negenennegentig aandelen, hetzij achttienduizend

vierhonderd veertien euro (18.414 EUR);

- door Mevrouw VERGAUWEN Sabrine, voornoemd: tot beloop van één aandeel, hetzij honderd zesentachtig

euro (186 EUR).

Totaal: honderd aandelen, hetzij achttienduizend zeshonderd euro.

Het kapitaal is volstort ten belope van zesduizend tweehonderd euro, bedrag waarover de vennootschap thans beschikt. De verdere volstorting zal dienen te gebeuren op eerste verzoek daartoe van de zaakvoerder(s).

STATUTEN

1. De vennootschap wordt opgericht onder de vorm van een Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid en onder de benaming  CREDEO CONSULTING .

2. De maatschappelijke zetel is gevestigd te 9255 Buggenhout, Brandstraat 99.

Hij kan overgebracht worden naar alle andere plaatsen in het Nederlands taalgebied of in het Brussels Hoofdstedelijk Gewest door beslissing van de zaakvoerder.

De vennootschap mag in België of in het buitenland bijhuizen of agentschappen oprichten bij eenvoudige beslissing van de zaakvoerder.

3. De vennootschap heeft tot doel:

- Consultancy met betrekking tot alle aspecten van het personeelsbeleid (opmaak en actualisering van functiebeschrijvingen, competentiemanagement, rekrutering en selectie, loopbaanbegeleiding, optimaliseren payrolladministratie, samenstellen en optimaliseren van verloningspaketten, advies en correcte toepassing sociale wetgeving, functieclassificatie,functionerings- en evaluatiegesprekken,outplacement, vorming en anderen).

- Het uitvoeren van studie-, organisatie- en adviesverleningsopdrachten, alsook alle ondersteunende diensten

inzake financiële, handels-, sociale, informatica- en managementaangelegenheden voor personen,

ondernemingen, instellingen en organisaties in de ruime zin. Hieronder valt ondermeer de adviesverlening inzake fusies en overnames, interim- en change management, alsmede strategische adviesverlening.

- Het identificeren van, participeren in, managen, structureren, opzetten, beheren en vereffenen van bedrijven, al dan niet met een verschillend doel.

- Het inrichten en/of deelname aan beurzen, congressen, conferenties, lezingen en andere manifestaties.

0833131812

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/01/2011 - Annexes du Moniteur belge

Communicatie, reclame, marketing en marktonderzoekbureau.

- Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten zoals onder meer erfpacht- en opstalrechten en de huurfinanciering van onroerende goederen aan derden, het aankopen en verkopen zowel in volle eigendom als in vruchtgebruik en/of blote eigendom, ruilen,doen bouwen, verbouwen, onderhouden, verhuren, huren, verkavelen, prospecteren en uitbaten van onroerende goederen, de aan- en verkoop, huur en verhuur van roerende goederen betreffende de inrichting en uitrusting van onroerende goederen, alsmede alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van de roerende en onroerende goederen te bevorderen.

De vennootschap zal alle burgerlijke, industriële, commerciële, financiële, roerende en onroerende

handelingen mogen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar doel, die van aard zijn de verwezenlijking ervan te vergemakkelijken of uit te breiden, en die daartoe noodzakelijk zijn, nuttig of zelfs alleen maar bevorderend.

Zij kan tevens rechtstreeks of onrechtstreeks belangen nemen, hetzij door deelneming, inbreng of elke andere wijze, in alle vennootschappen, ondernemingen, samenwerkingsverbanden, beroepsverenigingen of groeperingen, bestaande of op te richten, zowel in België als in het buitenland, die een aanvullend of soortgelijk doel nastreven of die van aard zijn de ontwikkeling van haar onderneming te bevorderen. Zij kan optreden als bestuurder of vereffenaar in andere vennootschappen.

Deze opsomming is niet beperkend zodat de vennootschap alle handelingen kan stellen die op welke wijze ook kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van het maatschappelijk doel. De zaakvoerder is er toe gemachtigd de aard en de uitgebreidheid van het doel te interpreteren.

4. De vennootschap wordt opgericht voor een onbeperkte duur te rekenen vanaf heden.

Onverminderd de wettelijke gronden van ontbinding, kan de vennootschap slechts ontbonden worden door de

algemene vergadering beraadslagend zoals vereist voor statutenwijziging.

5. Het maatschappelijk kapitaal wordt vastgesteld op achttienduizend zeshonderd euro (18.600 EUR). Het wordt vertegenwoordigd door honderd aandelen zonder aanduiding van nominale waarde. Het kapitaal is volstort ten belope van zesduizend tweehonderd euro. De verdere volstorting zal dienen te gebeuren op eerste verzoek daartoe van de zaakvoerder(s).

6. Aanleggen van reserves  winstverdeling: Het batig saldo van de balans, na aftrek van de lasten, algemene onkosten, nodige delgingen en voorzieningen, is de netto-winst van de vennootschap. Van deze winst wordt minstens vijf procent afgehouden om een wettelijke reserve samen te stellen; deze afhoudingen zullen ophouden verplichtend te zijn wanneer het reservefonds één/tiende zal bereikt hebben van het maatschappelijk kapitaal. Het saldo zal besteed worden volgens beslissing van de algemene vergadering.

Verdeling van het na vereffening overblijvend saldo: Na betaling der schulden en lasten van de vennootschap, wordt het saldo van het maatschappelijk vermogen evenredig verdeeld onder de maatschappelijke aandelen.

7. De vennootschap wordt beheerd door één of meerdere zaakvoerders, benoemd door de algemene vergadering van vennoten, onder of buiten de vennoten. Bij iedere benoeming bepaalt de algemene vergadering de duur van het mandaat. De eventuele bezoldiging van de zaakvoerder zal tevens bepaald worden door de algemene vergadering.

De algemene vergadering kan tevens een zaakvoerder-opvolger aanduiden.

Wanneer een rechtspersoon aangewezen wordt als zaakvoerder, benoemt deze een vaste vertegenwoordiger, overeenkomstig de terzake geldende wettelijke bepalingen.

Wordt hierbij aangesteld als statutaire zaakvoerder voor de duur van de vennootschap:

De Heer DE SMET Ivan, voornoemd;

Hier aanwezig en verklarende te aanvaarden.

Zijn mandaat zal onbezoldigd zijn, behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering.

De zaakvoerder is bevoegd, en dit volgens de modaliteiten bepaald hierna, om uit naam en voor rekening van

de vennootschap op te treden binnen de perken van haar doel. Alle handelingen die door de wet of door onderhavige statuten niet uitdrukkelijk verbonden zijn met of onderworpen zijn aan een machtiging van de algemene vergadering, vallen binnen de bevoegdheid van de zaakvoerder.

Indien er meerdere zaakvoerders zijn kan de algemene vergadering ter gelegenheid van hun benoeming, hun machten bepalen.

Iedere zaakvoerder mag bijzondere machten toekennen aan lasthebbers; hij bepaalt de wedde of vergoedingen van die lasthebbers.

Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap in en buiten rechte.

Wanneer de vennootschap optreedt als orgaan van bestuur van andere vennootschappen, dan wordt de vennootschap enkel rechtsgeldig vertegenwoordigd door de vaste vertegenwoordiger die alleen handelt. De vennootschap wordt tevens rechtsgeldig vertegenwoordigd door de bijzondere lasthebbers binnen de perken van het hen verleende mandaat.

8. De gewone algemene vergadering zal elk jaar plaatsvinden op de tweede vrijdag van de maand mei om zeventien uur, op de maatschappelijke zetel of op de plaats aangeduid in de oproepingen.

Indien die dag een wettelijke feestdag is, zal de algemene vergadering worden gehouden op de eerstvolgende werkdag.

9. Het maatschappelijk boekjaar begint op één januari en eindigt op eenendertig december van elk jaar.

OVERGANGSBEPALINGEN

Onmiddellijk na de oprichting van de vennootschap verklaren de oprichters de volgende beslissingen te

nemen met éénparigheid van stemmen:

Eerste boekjaar -jaarvergadering

Het eerste boekjaar wordt afgesloten op éénendertig december tweeduizend en elf.

De eerste jaarvergadering zal gehouden worden in het jaar tweeduizend en twaalf.

Overneming van de verbintenissen namens de vennootschap in oprichting

Alle verbintenissen en alle verplichtingen die eruit voortvloeien, en alle activiteiten ondernomen sinds tweeëntwintig december tweeduizend en tien door de comparanten in naam en voor rekening van de vennootschap in oprichting worden overgenomen door de bij deze akte opgerichte vennootschap bij beslissing van de zaakvoerder die uitwerking zal hebben vanaf de verwerving van de rechtspersoonlijkheid door de vennootschap.

Volmacht

De oprichters kennen alle bevoegdheden toe aan BVBA Walraevens Accountantskantoor, te 9255 Buggenhout, Genthof 16, aan de Heer Walraevens Nick, wonende te 9255 Buggenhout, Kasteelstraat 170, aan Mevrouw Degrande Lut, wonende te 9255 Buggenhout, Kasteelstraat 170, en aan de Heer Everaert Filip, wonende te 9200 Mespelare, Singelweg 42, met macht tot indeplaatsstelling, voor het vervullen van de formaliteiten die tengevolge van deze akte zouden nuttig of noodzakelijk zijn bij alle private of publiekrechtelijke instellingen, ondermeer met betrekking tot het ondernemingsloket en de B.T.W.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/01/2011 - Annexes du Moniteur belge

Coordonnées
CREDEO CONSULTING

Adresse
BRANDSTRAAT 99 9255 BUGGENHOUT

Code postal : 9255
Localité : BUGGENHOUT
Commune : BUGGENHOUT
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande