CREME DE LA CREME BEVEREN

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : CREME DE LA CREME BEVEREN
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 552.628.695

Publication

15/05/2014
ÿþMod PDF 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

*14304520*

Neergelegd

13-05-2014

Griffie

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Ondernemingsnr : 0552628695

Benaming (voluit): Crème de la Crème Beveren

(verkort):

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 9120 Beveren, Pastoor Steenssensstraat(BEV) 26

(volledig adres)

Onderwerp(en) akte: Oprichting

UITTREKSEL: OPRICHTING

Uit een akte verleden voor ons, meester Joost Vercouteren, notaris met standplaats te Beveren op

12 mei 2014, vóór registratie, blijkt dat:

ZIJN VERSCHENEN:

1. Mevrouw VAN DER WEKEN Lieselot Paula Gilbert, belg, geboren te Beveren, op achtentwintig oktober duizend negenhonderdzesentachtig, nationaal nummer 861028-424-30, hier vermeld met haar uitdrukkelijke instemming, gehuwd met de heer COOLS Filip Walter Leonie, hierna genoemd.

2. De heer COOLS Filip Walter Leonie, belg, geboren te Beveren, op dertig augustus duizend negenhonderdzevenentachtig, nationaal nummer 870830-151-56, hier vermeld met zijn uitdrukkelijke instemming, gehuwd met mevrouw VAN DER WEKEN Lieselot Paula Gilbert, hiervoor genoemd.

Beiden wonende te 9120 Beveren, Pastoor Steenssensstraat(BEV) 26.

Gehuwd onder het wettelijk stelsel bij gebrek aan een huwelijkscontract, niet gewijzigd tot op heden.

3. Mevrouw SMET Christ'l Leona Albert, belg, geboren te Beveren, op zeven november duizend negenhonderdzestig, nationaal nummer 601107-240-14, hier vermeld met haar uitdrukkelijke instemming, weduwe, en verklaart geen verklaring van wettelijke samenwoning te hebben afgelegd, wonende te 9120 Beveren, Lindenlaan(BEV) 53..

Een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid hebben opgericht onder de naam Crème de la Crème Beveren.

PLAATSING VAN HET KAPITAAL EN STORTING.

De oprichters verklaren dat het maatschappelijk kapitaal achttienduizend zeshonderd euro (18.600 EUR) volledig geplaatst is. Het kapitaal is verdeeld in honderd aandelen zonder vermelding van de nominale waarde elk.

Het kapitaal is volgestort ten belope van de geheelheid, zijnde achttienduizend zeshonderd euro (18.600,00 ¬ ).

De oprichters verklaren inbreng te doen in geld als volgt:

- Mevrouw Van der Weken Lieselot, voornoemd voor een bedrag van achttienduizend tweehonderd achtentwintig euro (18.228,00 ¬ ) waarvoor haar 98 aandelen toegekend zijn, welke haar eigen zijn tot wederbelegging van gelden die haar persoonlijk toebehoorden van voor het huwelijk, hetgeen door Filip Cools wordt erkend.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 15/05/2014 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 15/05/2014 - Annexes du Moniteur belge

- De heer Cools Filip, voornoemd, voor een bedrag van honderd zesentachtig euro (186,00 ¬ ) waarvoor hem 1 aandeel toegekend wordt.

- Mevrouw Smet Christ l, voornoemd, voor een bedrag van honderd zesentachtig euro (186,00 ¬ ) waarvoor haar 1 aandeel toegekend wordt.

De aandelen zijn volgestort ten belope van de geheelheid.

Het geld is bij storting of overschrijving gedeponeerd op een bijzondere rekening bij FINTRO BANK nummer BE94 1430 8972 6014 geopend op Crème de la Crème Beveren Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid in oprichting, zoals blijkt uit een bankattest, afgegeven door voornoemde instelling op 08 mei 2014 dat mij is overhandigd om in het onderhavig dossier te worden bewaard.

OVERNEMING VAN VERBINTENISSEN.

De oprichters verklaren dat de vennootschap bij toepassing van artikel 60 Wetboek van Vennootschappen, de verbintenissen overneemt die in naam van de vennootschap in oprichting zijn aangegaan. De bedrijfsactiviteiten zullen quasi onmiddellijk aanvangen, met bekrachtiging van alle verbintenissen sedert heden.

Uit welke statuten blijkt hetgeen volgt:

STATUTEN

ARTIKEL EEN - RECHTSVORM EN NAAM.

De vennootschap neemt de vorm aan van een besloten vennootschap met beperkte

aansprakelijkheid.

Haar benaming luidt als volgt : Crème de la Crème Beveren.

ARTIKEL TWEE - MAATSCHAPPELIJKE ZETEL.

De maatschappelijke zetel is gevestigd te 9120 Beveren Pastoor Steenssensstraat(BEV) 26.

ARTIKEL DRIE -DOEL.

De vennootschap heeft als doel, zowel in België als in het buitenland:

-Uitoefenen van catering en traiteurdiensten;

-Vervaardiging van comsumptie-ijs;

-Overige kleinhandel in voedings- en genotmiddelen in gespecialiseerde winkels;

-Klaarmaken, thuisbezorgen en eventueel serveren van maaltijden en bereide schotels;

-Import en export van alle mogelijke koude en warme gerechten, dranken, gebak en confiserie,

vlees- en viswaren, ijs en rookwaren en alle aanverwante artikelen;

-Uitoefenen Workshops koken;

-Organisatie van events, inrichten van banketten, feestelijkheden;

-Verhuring van allerlei materialen, benodigdheden en aanverwanten omtrent de organisatie van

events, enzovoort;

De vennootschap mag alles doen wat rechtstreeks of onrechtstreeks kan bijdragen tot de verwezenlijking van haar doel.

De vennootschap kan tot verwezenlijking van haar doel alle noodzakelijke en nuttige verrichtingen of maatregelen nemen, gelijkaardige of aanverwante ondernemingen, alsmede niet aanverwante ondernemingen verwerven, in dergelijke ondernemingen deelnemen, alsook aan tijdelijke of niet in de tijd begrensde verenigingen, licenties en andere gelijkaardige rechten in binnen- en buitenland toestaan.

De vennootschap kan alle financiële en handelsverrichtingen van roerende en onroerende aard stellen, die rechtstreeks en onrechtstreeks met haar doel verband houden.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 15/05/2014 - Annexes du Moniteur belge

De vennootschap kan ook functies van bestuurder of vereffenaar van andere vennootschappen

uitoefenen.

Dit alles in de meest ruime zin.

ARTIKEL VIER - DUUR.

De vennootschap wordt opgericht voor een onbeperkte duur, onder voorbehoud van de vigerende

wetten.

ARTIKEL VIJF - KAPITAAL EN AANDELEN - OBLIGATIES.

Het maatschappelijk kapitaal is vastgesteld op achttienduizend zeshonderd euro (18.600 EUR), vertegenwoordigd door honderd aandelen zonder vermelding van de nominale waarde. Ieder aandeel vertegenwoordigt één/honderdste van het maatschappelijk kapitaal ieder.

De vennootschap kan een lening aangaan door de uitgifte van obligaties op naam, door eenvoudige beslissing van de zaakvoerder(s), met inachtneming van de wettelijke verplichtingen dienaangaande.

ARTIKEL VEERTIEN - ZAAKVOERDER(S).

De vennootschap wordt bestuurd door één of meerdere zaakvoerders, natuurlijke of rechtspersonen, al dan niet vennoten.

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vast vertegenwoordiger, natuurlijke persoon, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van zaakvoerder in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

Indien de vennootschap zelf tot bestuurder/zaakvoerder wordt benoemd in een vennootschap, komt de bevoegdheid om een vaste vertegenwoordiger te benoemen toe aan het bestuursorgaan. De zaakvoerders worden benoemd door de vennoten voor de tijdsduur door haar vast te stellen. Iedere zaakvoerder heeft de meest uitgebreide bevoegdheid om alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn voor het bereiken van het maatschappelijk doel, met uitzondering van die bevoegdheden waarvoor volgens de wet de algemene vergadering bevoegd is.

Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt alleen de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of verweerder.

De vennootschap is gebonden door de rechtshandelingen welke door de zaakvoerder worden verricht, zelfs indien deze handelingen buiten het vennootschapsdoel vallen, tenzij zij aantoont dat de derde wist dat de handeling de grenzen van dit doel overschreed of hiervan, gezien de omstandigheden, niet onkundig kon zijn. Bekendmaking van de statuten alleen is echter geen voldoende bewijs.

De algemene vergadering kan een zaakvoerder ad hoc benoemen in de zin van het Wetboek van Vennootschappen. Die zaakvoerder ad hoc beschikt over dezelfde bevoegdheden als de zaakvoerder(s), in geval van belangenconflict tussen hem en de vennootschap.

ARTIKEL TWINTIG - BIJEENKOMST.

Elk jaar op de laatste dag van de maand september om vijftien uur komt de gewone algemene vergadering van rechtswege bijeen, op de zetel van de vennootschap of op elke andere plaats die in de oproepingsbrieven is aangeduid.

Is deze dag een wettelijke feestdag dan heeft de vergadering op de eerstvolgende werkdag plaats. Indien wordt geopteerd voor de procedure van schriftelijke besluitvorming zoals uiteengezet in artikel vijfentwintig van deze statuten, dan dient de vennootschap het rondschrijven met vermelding van de agenda en de voorstellen van besluit, getekend en goedgekeurd door alle vennoten, ten laatste te ontvangen op de statutair bepaalde dag voor het houden van de jaarvergadering.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 15/05/2014 - Annexes du Moniteur belge

Buitengewone algemene vergaderingen kunnen worden bijeengeroepen door de zaakvoerder of de commissaris. Ze moeten worden bijeengeroepen wanneer dit wordt gevraagd door de vennoten, die samen ten minste één/vijfde van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen, en zulks binnen drie weken na postdatum van het aangetekend schrijven, dat met opgave van de aan de orde te stellen onderwerpen aan elke zaakvoerder is gericht.

De toelatingsvoorwaarden en de oproepingen tot de algemene vergadering gebeuren conform de wettelijke bepalingen.

ARTIKEL EENENTWINTIG - STEMRECHT.

Elk aandeel geeft recht op één stem, behoudens schorsing.

Een stem kan eveneens geldig uitgebracht worden via een volmachtdrager of door gebruik van

telecommunicatiemiddelen.

De vennoot die op zulke wijze zijn stemrecht uitoefent, wordt geacht op de vergadering aanwezig

te zijn.

ARTIKEL ZESENTWINTIG - JAARREKENING.

Het boekjaar begint elk jaar op één april en eindigt op eenendertig maart van elk jaar.

Ieder jaar op éénendertig maart worden de boeken en het boekjaar afgesloten.

De zaakvoerder(s) maakt(maken) een inventaris op, alsmede de jaarrekening om ter goedkeuring

aan de algemene vergadering te worden onderworpen in de wettelijke vormen en termijnen. Hij

(zij) bepaalt(bepalen) het bedrag van de nodige voorzieningen en afschrijvingen.

De jaarrekening bestaat uit de balans, de resultatenrekening en de toelichting, en vormt één

geheel.

ARTIKEL ZEVENENTWINTIG - WINSTVERDELING.

Het saldo van de resultatenrekening vormt na aftrek van de door de zaakvoerder(s) nodig geachte

voorzieningen en afschrijvingen, het resultaat van de vennootschap.

Het resultaat van het boekjaar wordt als volgt verdeeld:

1. tenminste vijf ten honderd wordt bestemd tot het aanleggen van de wettelijke reserve tot op het ogenblik dat deze tien ten honderd van het kapitaal zal bedragen;

2. het overige wordt overgelaten aan de beslissing van de algemene vergadering.

ARTIKEL VIERENDERTIG - VERDELING VAN SALDO.

Na vereffening van het passief tegenover derden of consignatie van deze bedragen, zal het saldo verdeeld worden onder de vennoten in verhouding tot hun aandelen, onder aftrek van de eventueel nog te storten bedragen.

SLOTBEPALINGEN.

EERSTE BOEKJAAR -EERSTE JAARVERGADERING.

De algemene vergadering beslist met éénparigheid van stemmen dat het eerste boekjaar een

aanvang neemt op heden om te eindigen op eenendertig maart tweeduizend en vijftien.

De algemene vergadering beslist tevens dat de eerste jaarlijkse algemene vergadering zal gehouden

worden op de laatste dag van de maand september tweeduizend vijftien om vijftien uur.

EERSTE BUITENGEWONE ALGEMENE VERGADERING

De vennoten beslissen onder voorbehoud van de neerlegging van de akte op de griffie van de

Rechtbank van Koophandel aan te stellen als niet-statutaire zaakvoerder van de vennootschap :

- Mevrouw VAN DER WEKEN Lieselot Paula Gilbert, voornoemd, hier aanwezig en verklaart haar

mandaat te aanvaarden.

VOLMACHT:

Een bijzondere volmacht wordt gegeven aan KW Boekhoudkantoor Peter Koppen, gevestigd te 9100 Sint-Niklaas, Lavendelstraat, 126, met recht van in de plaatsstelling om de vennootschap te vertegenwoordigen tegenover alle belastingadministraties, waaronder de  B.T.W. alsook te

Luik B - Vervolg

vertegenwoordigen bij één of meer erkende ondernemingsloketten, teneinde daar alle verrichtingen te doen, verklaringen af te leggen, documenten te ondertekenen en neer te leggen, nodig voor de inschrijving, wijziging of doorhaling van de inschrijving van de vennootschap als handelsonderneming bij de Kruispuntbank van Ondernemingen, en in het algemeen, alles te doen wat nodig of nuttig is voor de uitvoering van deze opdracht.

VOOR BEKNOPT EN BEREDENEERD UITTREKSEL VOOR DE BEKENDMAKING IN HET BELGISCH

STAATSBLAD.

Getekend: Notaris Joost VERCOUTEREN.

Tegelijk hierbij neergelegd: afschrift van de akte.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 15/05/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

14/10/2015 : ME. - JAARREKENING 31.03.2015, GGK 30.09.2015, NGL 09.10.2015 15643-0397-013

Coordonnées
CREME DE LA CREME BEVEREN

Adresse
PASTOOR STEENSSENSSTRAAT 26 9120 BEVEREN-WAAS

Code postal : 9120
Localité : BEVEREN-WAAS
Commune : BEVEREN-WAAS
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande